• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پلی استر پلی ال ⭐️ پلی اتر پلی ال (جهت مجوز و وام)

(4 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


پلی اتر پلی ال و پلی استر پلی ال چه پلیمرهایی هستند و چه خواص و ویژگی هایی دارند !


پلی ال ها و ایزوسیانات ها مهمترین ماده اولیه برای تولید پلی یورتان ها هستند. پلی یورتانها دسته ای از پلیمرهای پر مصارف با خواص منحصر بفرد هستند به طوریکه طراحان و متخصصان صنایع پوشش دهی ، بخوبی توان بهره بردای از این ترکیبات را در کاربردهای گوناگون دارند.

پلی ال ها با کد آیسیک 24112630 ، یکی از دو ماده اصلی سازنده پلی اورتان ها می باشند. پلی ال ها به دو دسته عمده پلی اتر پلی ال ها و پلی استر پلی ال ها تقسیم بندی می شوند. پلی استر پلی ال ها در ساختمان مولکولیشان دارای پیوندهای تکرار شونده استری و حداقل دو گروه انتهایی هیدروکسیل (OH) می باشند. 

مشخصات فیزیکی پلی استر پلی ال ها و اصولاً پلی ال ها به خاصیت ماده آغازگر، نوع و مقدار اسید بکار رفته و گروههای هیدروکسیل نوع اول یا نوع دوم موجود در مولکول پلی ال بستگی دارد.

یک گلیکول و یک دی کربوکسیلیک اسید می توانند استریفیکاسیون انجام دهند و تشکیل یک پلی استر با زنجیره ی طولانی را بدهند. در این ترکیب گروههای عاملی OH یا COOH در انتهای زنجیره قرار می گیرند. اندازه پلی استر حاصله و طبیعت گروه های انتهایی وابسته به نسبت مقادیر گلیکول و اسید و شدت واکنش بین آنهاست. 

اما در مورد پلی اتر پلی ال ، مهمترین اپوکسید های (اترهای حلقوی) مورد استفاده در این زمینه ، پروپیلن اکسید، اتیلن اکسید و به مقدار کمتر بوتیلن اکسید می باشند.

از طرف دیگر می توان از ترکیبات گوناگونی مانند الکل ها، آمین ها ، فنل ها، آمیدها، اسید های چرب و بعضی از ترکیبات غیر اشباع دیگر به عنوان ماده آغازگر بدین منظور استفاده نمود. بدین ترتیب می توان به انواع گوناگونی از پلی اتر پلی ال ها با ساختمان مولکولی، طول زنجیره و وزن مولکولی های متفاوت دست یافت.

 با انتخاب صحیح اپوکسید (یا اپوکسیدها)، ماده آغازگر ، نوع کاتالیزور و شرایط واکنش از لحاظ دما و فشار، سنتز تعداد زیادی از پلی اتر پلی ال ها از پلی گلایکول های با وزن مولکولی کم گرفته تا رزین های با وزن مولکولی بسیار بالا امکانپذیر است . 

پلی ال ها در مقیاس تجاری با افزودن اپوکسیدها به ترکیباتی که دارای هیدروژن فعال می باشند و اصطلاحاً ماده آغازگر نامیده می شوند در حضور یک کاتالیزور که عموماً قلیایی است، ساخته می شوند.

پلی اتر پلی ال های بر پایه پروپیلن اکساید از جمله رایج ترین پلی ال ها در مقیاس تجاری می باشند که از واکنش پروپیلن اکسید با ماده ی آغازگر و در حضور یک کاتالیزور قلیایی که غالباً هیدروکسید پتاسیم است بدست می آیند  .

از آنجایی که در ساختمان مولکولی این پلیمرها ، واحدهای تکرار شونده آلکیل اکسید وجود دارند، اغلب به آنها پلی آلکیل گلیکول یا پلی گلیکول نیز گفته میشود. معمولاً واژه پلی گلایکول معادل پلی اتر پلی ال محسوب می شود، در حالیکه واژه پلی آلکیل گلیکول در جایی به کار برده می شود که منظور تولید محصولی به غیر از پلی یورتان ها است.

طرح توجیهی ﭘﻠﻲ اﺳﺘﺮ ﭘﻠﻲ ال و ﭘﻠﻲ اﺗﺮ ﭘﻠﻲ ال

✳️ تعرفه های گمرکی و استانداردهای صنعت تولید پلی استر پلی ال

تعرفه های گمرکی و استانداردهای صنعت تولید پلی استر پلی ال به قرار زیر میباشند :

  • تعرفه گمرکی الکل های غیر حلقوی و مشتقات هالوژنه ، سولفونه ، نیتره یا نیتروزه انها : 2905
  • تعرفه گمرکی سایر پلی الکل ها که در جای دیگر مذکور نباشند : 29054900
  • تعرفه گمرکی الکلهای حلقوی و مشتقات هالوژنه ، سولفونه ، نیتره یا نیتروزه انها : 2906

استانداردهای صنعت تولید پلی استر پلی ال به قرار زیر میباشند :

  • تست چسب برای پلی یورتان - پلی ال ( شماره استاندارد : ESK-M2G324-A1 )(مرجع : FORD )
  • تست جذب انرژی برای پلی ال در پوسته های سپری ( شماره استاندارد : ESK-M5D13-A )(مرجع : FORD )
  • رزین پلی ال با مدول کم و دانسیته پایین ( شماره استاندارد : 9986048 )(مرجع : GM )

موارد مصرف و کاربرد پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال چیست !


موارد مصرف و کاربرد پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال

از کل میزان مصرف جهانی پلی ال ها ، حدوداً 86% پلی اتر پلی ال ها ، 11% پلی استر پلی ال ها و 3% به پلی تترامتیلن اتر گلایکول (PTMEG)  اختصاص دارد.

دلیل مصرف بالاتر پلی اتر پلی ال ها، خواص بهتر و قیمت پایین تر است. ولی فرایند تولید پلی استر پلی ال ها  ساده تر است و مواد اولیه آن بیشتر در دسترس  میباشد.

به صورت عمومی سه دسته برای پلی استر پلی ال ها وجود دارد. پلی استر پلی ال های آلیفاتیک، آروماتیک و پلی استرهای بر پایه کاپرولاکتون.

به طور عموم،  پلی استر پلی ال های بر پایه کاپرولاکتون خواص بالاتری داشته و در کاربردهای غیر فومی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. موارد کاربرد پلی ال ها به طور خلاصه شامل موارد ذیل می باشد. در خیلی از کاربردها هر دو نوع  پلی اتر پلی ال و پلی استر پلی ال قابل استفاده میباشند. 

کاربردهای پلی ال ها شامل موارد ذیل میباشند :

  • تولید اسفنج نرم : ورقهای اکسترود برای مبلمان - لوازم خانه
  • تولید اسفنج سخت : ساخت قایق ، فیلتر، پرکن ها ، عایق ساختمان ها
  • تولید محصولات غیر فومی : قطعات پلاستیکی ، قطعات اتومبیل ، صنایع الکتریکی

✳️ 1 – کاربرد پلی اتر پلی ال و پلی استر پلی ال در تولید اسفنج نرم :

پلی اتر پلی ال ها در ساخت صندلی خودرو و مبلمان به کار می روند ، در حالیکه پلی استر پلی ال ها در تهیه بعضی اسفنج های نرم پلی یورتان با کاربردهای خاص و متفرقه مانند پارچه پلی استر، صنایع بسته بندی، فوم های مشبک فیلتر هوای خودرو، مواد آکوستیک و بعضی از تجهیزات داخلی وسائط نقلیه کاربرد دارند.

رایج ترین اسفنج نرم پلی یورتان ، بر پایه تولوئن دی ایزوسیانات و پلی اتر پلی ال هایی با زنجیره بلند و کم شاخه که دارای دو یا سه ترمینال فعال هستند، می باشد.

مهمترین پلی اتر پلی الی که در این مورد به کار می رود تری ال های بر پایه ی پروپیلن اکسید و آغازگر گلیسیرین است. شاخه های موجود در زنجیره این تری ال ها اغلب با استفاده از اتیلن اکسید بلوک میشود تا در انتهای زنجیره مولکولی پلیمر گروه های هیدروکسیل نوع اول که فعال تر می باشند، قرار گیرند.

پلی ال های مورد استفاده در ساخت ورق های اسفنج نرم پلی یورتان، وزن مولکولی 3000 تا 3700 و عدد هیدروکسیل 47 تا 58 دارند.

رایج ترین پلی اتر پلی ال برای اسفنج های نرم از پروپیلن اکسید و اتیلن اکسید با گلیسیرین تولید شده و وزن مولکولی حدود 3000 دارند. 

اسفنج های نرم HR بر پایه مخلوطی از TDI و دی فنیل متان دی ایزوسیانات ( MDI) به نسبت 4 به 1 می باشند. پلی ال مورد استفاده نیز معمولاً مخلوطی از تری ال های فعال پوشش داده شده با اتیلن اکسید و پلیمر پلی ال ها یا پلی اوره پلی ال هاست.

حضور پلی ال یا پلی اوره پلی ال سبب بهبود مقاومت فوم در برابر بارگذاری بیشتر شده و قابلیت ارتجاعی فوم را نیز افزایش می دهد. پلی ال هایی که در ساخت این فوم مصرف می شوند، وزن مولکولی 4500 تا 6500 و عدد هیدروکسیل 27 تا 35 دارند. 

اسفنج های نیمه سخت بر پایه MDI و دی ال ها و تری ال های با طول زنجیر بلند و آغازگر آمینی میباشند که در اصل عامل بلند کننده طول زنجیر پلیمر می باشد.

این مواد بلند کننده طول زنجیر پلیمر دارای وزن مولکولی کم و عدد هیدروکسیل 450 تا 500 می باشند. این محصولات پلی یورتان دارای خاصیت ضربه گیری خوبی هستند، بنابراین کاربرد آنها در جایی است که جذب ضربه ناگهانی اهمیت داشته باشد.( مانند داشبورد اتومبیل). 

همچنان که اشاره شد، کاربرد فوم های نرم پلی یورتان که از پلی اتر پلی ال ها و پلی استر پلی ال ها به دست می آیند در ساخت صندلی خودروها، صنایع مبلمان سازی، زیرپایی وسایط نقلیه، اسباب و لوازم مربوط به تخت خواب (تشک سازی) ، صنایع بسته بندی و پارچه های پلی استر می باشند. 

✳️ 2 - کاربرد پلی اتر پلی ال و پلی استر پلی ال در تولید اسفنج سخت :

در ساخت فوم سخت پلی یورتان از MDI پلیمری، پلی استر پلی ال ها و یا مخلوطی از هر دو نوع پلی ال استفاده می شود. در مقایسه با فوم های نرم، اسفنج های سخت پلی یورتان به ساختمان مولکولی منسجم تری احتیاج دارند. به همین دلیل برای ساخت آنها از پلی اتر پلی ال های با عاملیت بالا و وزن مولکولی پایین (250 تا 1000) استفاده می شود.

پلی اتر پلی ال های مورد استفاده ،غالبًاً دارای زنجیره مولکولی کوتاه با عاملیت بین 4 تا 8 هستند. عاملیت بزرگتر و طول زنجیر کوتاه تر سبب افزایش پایداری ابعادی و مقاومت در برابر فشار می شود .

آغازگرهایی با عاملیت بالا مانند ساکارز، سوربیتول ، متیل گلوکوساید و آمین های آروماتیک به همراه پروپیلن اکسید و یا اتیلن اکسید برای تولید این پلی ال ها به کار می روند.

این پلی ال ها معمولا عدد هیدروکسیلی بین  350 تا 550 دارند. امروزه درصد بالایی از ورق های فوم سخت بر پایه پلی ایزوسیانورات و پلی استر پلی ال ها ساخته می شود.

جهت کاربردهایی که نیاز به اسپری کردن پلی یورتان یا ریختن در جای آن دارد از پلی اتر پلی ال ها به تنهایی یا ترکیبشان با پلی استر پلی ال ها استفاده می کنند  .

✳️ 3 – کاربرد پلی ال ها در تولید محصولات غیر فومی :

محصولات غیر فومی مانند قطعات پلاستیکی مختلف ، قطعات اتومبیل ، قطعات الکتریکی ، چسبها ، درزگیرها و ... عموما نیاز به خواص بالاتر و مقاومت شیمیایی و UV بهتری دارند. در این کاربردها بیشتر از پلی استرها پلی ال های بر پایه کاپرولاکتون استفاده می گردد.


مواد اولیه و فرایند تولید پلی استر پلی ال


مواد اولیه و فرایند تولید پلی استر پلی ال

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید پلی استر پلی ال  با ظرفیت 9000 تن در سال به قرار زیر می باشد : 

  • دی اتیلن گلیکول : 3800 تن
  • اسید ادیپیک : 5400 تن
  • تری متیلول پروپان : 600 تن

شیمی واکنش های تولید پلی ال ها به شرح زیر میباشند : 

یک گلیکول و یک دی کربوکسیلیک اسید میتوانند استری فیکاسیون انجـام دهنـد و تـشکیل یک پلی استر با زنجیره ی طولانی را بدهند کـه دارای گـره هـای عـاملی OH یـا COOH در انتهـای زنجیـره هستند.

اندازه پلی استر حاصله و طبیعت گروه های انتهایی، وابسته به نسبت مقادیر گلیکول و اسید و شدت واکنش بین آن هاست. شکل زیر واکنش یک دی ال و یک دی اسید که منجر به تولید پلی استر می شـود را نشان می دهد.

xHOROH  +  xHOOCR’COOH  →  HO(ROOCR’COO)xH  + xH٢O

برای پلی استر پلی ال واکنش مطلوب آن است که در دو انتهای زنج یر پلیمری گروه هیدروکـسیل قـرار گیرد. این گروه ها قابلیت واکنش با ایزوسیانات و تشکیل پلی یورتان را دارند. 

بیشتر پلی استر پلی ال های تجاری عدد اسیدی 1 تا 2 دارند. اگـر در ایـن حـین عـدد OH ، 50 باشـد حدود 4-2% گروه های انتهایی COOH می باشد و 98-96% آن ها OH می باشد. 

برای تهیه پلی استر پلی ال از تری هایی مانند تری متیلول پروپان استفاده میشود که سه گروه عاملی OH  دارند .محصول واکنش  یک ترکیب 2 یا 3 عامله  با یک لاکتون تشکیل ساختاری می دهد که  از یک بخش استری و بخش پلی ال  با 2 یا 3 عامل تشکیل شده است.

در زیر واکنش کلی نشان داده شده است: 

R(OH)2  or  3 + nOR’CO   → R[(OOCR’)n OH]2  or  3

چنین پلی کاپرولاکتون پلی الی، یک نوع پلی استر پلی ال می باشد که در مقایسه با نـوع سـنتی کـه از گلیکول (یا الکل سه عامله) و اسید تشکیل شده است ، مزایایی از جمله عدد اسیدی پـای ین و وزن مولکـولی یکنواخت دارد. 

✳️ فرایند تهیه پلی استر پلی ال از اسید ادیپیک و دی اتیلن گلیکول به شرح زیر میباشد : 

فرایند تولید پلی استر پلی ال از اسید ادیپیک و دی اتیلن گلیکول

بیشتر پلی استر پلی الهای مصرفی از واکنش اسید آدیپیک و دی اتیلن گلایکول تشکیل می شـوند. ابتـدا دی اتیلن گلیکول وارد راکتور واکنش که با نیتروژن پوشیده شده می شود و همزده می شود.

اسید ادیپیک هم بطور مشابه وارد مخزن می شود. محتویات راکتور تا دمای 392° F گرم می شوند. آب حاصله از خروجی بخار شده و خارج می شو د. پس از 8 ساعت تری متیلول پروپان اضافه مـی شـود.

سـپس از خـلاء اسـتفاده میشود و حرارت دهی ادامه می یاب د. در پایان محصول و اکنش داخل یک تانک که با نیتروژن پوشـش داده شده می شود و در آنجا خنک شده و داخل مخزن می شود.

شرح کامل فرایند در نمودار بالا آورده شده است. در این شکل خطوط جریان مواد به راکتور و مسیر خروج مواد نشان داده شده است.   


زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پلی استر پلی ال  با ظرفیت 9000 تن در سال


✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید پلی استر پلی ال به قرار زیر می باشد :

  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و ...: 21300 مترمربع
  • دیوارکشی : 800 مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 3600 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 3390 مترمربع
  • زمین محوطه : 21300 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 14145 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید پلی استر پلی ال به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید: 2400 مترمربع
  • انبارها : 1200 مترمربع
  • ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 3390 مترمربع

ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید پلی استر پلی ال  با ظرفیت 9000 تن در سال


✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید پلی استر پلی ال به قرار زیر میباشد :

  • راکتورسنتز5300 gallon دوجداره : 1 دستگاه
  • راکتور هیدروژناسیون 520 gallon : 1 دستگاه
  • ستون ها
  • تانک ها
  • مبدل ها
  • کمپروسور
  • تبخیر کننده
  • پمپ ها
  • تجهیزات جانبی

✳️ تاسیسات مورد نیاز این کارخانه تولید پلی استر پلی ال به قرار زیر میباشند :

  • تاسیسات آب
  • دیگ بخار
  • دیزل ژنراتور اضطراری
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش ساختمان اداری
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش ساختمان تولید
  • تاسیسات اطفاء حریق

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید پلی استر پلی ال  با ظرفیت 9000 تن در سال

سوخت و برق مصرفی این کارخانه به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفی : 1824000 کیلووات
  • آب مصرفی :7500 مترمربع
  • سوخت : 45000 مترمکعب

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید پلی استر پلی ال  با ظرفیت 9000 تن در سال

تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر ارشد : 1 نفر
  • مدیر واحدها : 4 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 3 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) : 8 نفر
  • کارگر ماهر : 25 نفر
  • کارگر ساده : 40 نفر
  • خدماتی : 10 نفر

مواد اولیه و فرایند تولید پلی اتر پلی ال


فرایند تولید پلی اتر پلی ال

مواد اولیه مصرفی در تولید پلی اتر پلی ال با ظرفیت 7000 تن در سال به قرار زیر می باشد : 

  • اتیلن اکسید :3567 تن
  • پروپیلن اکسید : 3492 تن
  • مواد شیمیایی و کاتالیست که شامل گلیسیرین،ئیدروکسید پتاسیم،سیلیکات منیزیم ، اسید فسفریک می باشد : 150 تن

✳️ فرایند تولید پلی اتر پلی ال به شرح زیر میباشد :

فرایند تولید پلی اتر پلی ال

پلی ال ها برای فوم های پلی یورتان سخت : پلی اتر پلی ال از روش  Mannich condensate تولید میشود که این روش ها در ادامه تشریح می شود.   

در این فرآیند ماده متراکم شده ابتدا از واکنش تراکمی نونیل فنول و دی اتانول آمین با فرمالدهید در دمای 60-70 درجه سانتی گراد  به مدت 16 ساعت و در دمای 100 درجه سانتی گراد به مدت بیشتر از 2 ساعت بوجود می آید.

سپس مخلوط حاصل در دمای 80 درجه سانتی گراد تحت خلأ قرار می گیرد تا محتوای آب آن به کمتر از ppm 1000 برسد. 

آنگاه نصف مقدار کل اکسید پروپیلن به مخلوط متراکم شده اضافه شده تا واکنش الکوکسیلاسیون در 100 درجه شروع شود.

این مخلوط بعد از مدت 4 ساعت واکنش تا دمای 130 درجه حرارت داده  میشود .الکوکسیلاسیون با اضافه کردن بقیه اکسید پروپیلن و مقدار کمی هیدروکسی پتاسیم ادامه می یابد. در نهایت اسید فورمیک به مخلوط واکنش برای خنثی سازی کاتالیزور اضافه می شود. 


زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پلی اتر پلی ال با ظرفیت 7000 تن در سال


✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید پلی اتر پلی ال به قرار زیر می باشد :

  • زمین مورد نیاز : 42435 مترمربع
  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و ... : 21300 مترمربع
  • دیوارکشی : 800 مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 3600 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 3390 مترمربع
  • زمین محوطه : 21300 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 14145 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید پلی اتر پلی ال به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 2400 مترمربع
  • انبارها : 1200 مترمربع
  • ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 3390 مترمربع

ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید پلی اتر پلی ال با ظرفیت 7000 تن در سال


✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید پلی اتر پلی ال به قرار زیر میباشد :

  • راکتور
  • پمپ ها
  • تبخیر کننده
  • تانک ها
  • ستون ها
  • مبدل ها

✳️ تاسیسات مورد نیاز این کارخانه تولید پلی اتر پلی ال به قرار زیر میباشند :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید پلی اتر پلی ال با ظرفیت 7000 تن در سال

سوخت و برق مصرفی این کارخانه به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفی : 218800 کیلووات
  • آب مصرفی : 9000 مترمربع
  • گاز : 54000 مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید پلی اتر پلی ال با ظرفیت 7000 تن در سال

تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر ارشد : 1 نفر
  • مدیر واحدها : 3 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 3 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) : 8 نفر
  • کارگر ماهر : 24 نفر
  • کارگر ساده : 30 نفر
  • خدماتی : 10 نفر

 

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پلی اﺳﺘﺮ پلی ال 44 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 07 آذر 1396 01:18
حجم فايل 3.28 MB
دانلود 248

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پلی اﺗﺮ پلی ال 44 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 07 آذر 1396 17:21
حجم فايل 978.86 KB
دانلود 127

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories