• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پلاستوفوم ⭐️ فوم پلی استایرن ضد آتش (0 تا 100)

(5 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی انواع محصولات پلی استایرن ضد آتش

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی پلاستوفوم ( فوم پلی استایرن ضد آتش ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید پلاستوفوم ( فوم پلی استایرن ضد آتش ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


 ✔️ فوم پلی استایرن ضد آتش ( پلاستوفوم ) چیست و چه ویژگیها و کاربردهایی دارد !


نام محصول مورد مطالعه، فوم پلی استایرن ضد آتش با کد آیسیک 25201721 می باشد. پلی استایرن انبساطی یا به اختصار EPS که از نظر ظاهری مانند فوم پلی استایرن ضد آتش می باشد، گرانولی سبک و سفید رنگ است. پلی استایرن انبساطی اولین بار در سال 1950 تولید گردید.

فرایند انبساط در گرانول های پلی استایرن انبساطی ، در اثر وجود مقداری گاز پنتان است که به صورت حل نشده در هنگام تولید در داخل آن محبوس می شود. این گاز در اثر حرارت ناشی از بخار آب، از داخل دانه های پلی استایرن خارج شده و باعث انبساط آن می گردد.

در اثر خروج این گاز حجم دانه های گرانول پلی استایرن انبساطی ، تا 40 برابر اندازة اولیة آنها افزایش می یابد. بعد از عملیات انبساط، دانه های منبسط شده بر حسب نوع کاربرد قالب گیری می شوند. 

پلی استایرن انبساطی محصولی است که برای محیط زیست و انسان مشکلی ایجاد نمیکند. عدم آسیب رسانی به محیط زیست در تمام مراحل ساخت، کاربرد و بازیافت یا دور ریزی این محصول به چشم می خورد.

در ابتدای سال 1950 شرکت BASF، یک فرآیند دو مرحله ای برای تولید فوم پلی استایرن را گسترش داد. در این فرآیند مرحله اول شامل تهیه دانه های حاوی توزیع یکنواخت عامل پف زا توسط روش پلیمریزاسیون سوسپانسیونی مونومر استایرن بوده که در مرحله دوم این ماده در داخل یک قالب فرآیند می گردد.

سهولت تولید پلاستوفوم به هر شکل و اندازه از مزایای این روش بوده که باعث توسعه آن شد. با معرفی فوم پلی استایرن به بازار و کاربردهای آن در صنعت ساختمان و سایر صنایع، این فوم جایگاه خود را در این صنعت یافته است.  

از مزایای استفاده از بلوک های پلی استایرن در صنعت ساختمان، پایداری آنها در مقابل زلزله است زیرا به دلیل کاستن بار مرده، در مقابل زلزله پایداری بیشتری دارد و خرد نمی شود .

البته کاربردهای گرانولهای جادویی پلی استایرن انبساطی فقط مختص صنایع ساختمانی نیست و بسیار گسترده تر میباشد که در ادامه ی مطلب، در قسمت کاربردها ، به بررسی جامع کاربردهای آن خواهیم پرداخت اما در اینجا نگاهی به ویژگیهای فوم پلی استایرن می اندازیم . با ما همراه باشید.

ویژگی های منحصر به فرد فوم پلی استایرن ضد آتش به قرار زیر میباشند :

  • ضد حریق
  • عایق حرارتی خوب
  • خواص مکانیکی ایده ال (مقاومت در برابر فشار و میرا نمودن شوک وارده)
  • غیر حساس بودن به آب
  • توانایی قالبگیری و برش در اشکال مختلف
  • امکان بازیافت
  • هزینه کم به ازای واحد حجم
  • بالا بودن نسبت سفتی به وزن به طوری که قطعات ساخته شده دارای وزن کم و استحکام خوب هستند.
  • دانسیته پایین

 ✔️ ضد آتش بودن فوم پلی استایرن ( پلاستوفوم ) دقیقا به چه معناست !


فوم پلی استایرن

پلاستوفوم یا فوم پلی استایرن ضد آتش در واقع ضد آتش نیست ، صحیحتر است که بگوییم ، این نوع فوم پلی استایرن ، مقاوم در برابر آتش می باشد. 

فوم پلی استایرن ضد آتش،  این حسن را دارد که آتش را پخش نمیکند و با دور شدن شعله مستقیم از آن، خیلی زود خاموش می شود. به عبارتی، اگر شما با یک فندک به مدت 20 الی 30 ثانیه ، در زیر آن یک شعله روشن کنید، هیچ دود غلیظ و سیاهی از آن بلند نمی شود و همچنین با خاموش شدن شعله فندک، شعله ای باقی نمی ماند. 

✳️ بخشی از قانون "الزامات ایمنی دربرابر آتش" در ساختمان سازی به شرح زیر میباشد :

تنها استفاده از انواع دیرسوزشده (Fire retardant) فوم پلی استایرن منبسط شده در کاربردهای خاص مجاز بوده و استفاده از انواع غیرکندسوز ممنوع است.

تولید کنندگان موظف می باشند مدارک لازم دال بر استفاده از مواد اولیه از نوع دیرسوزشده برای تولید بلوک را به شرح زیر ارائه نمایند : 

الف ) مواد اولیه (گرانول پلی استایرن انبساطی محصول کارخانجات پتروشیمی) باید از نوع کندسوز باشد. دراین زمینه باید مدارک فنی معتبر ازکارخانه فروشنده مواد اولیه اخذ گردد.

مدارک فوق باید قرارگرفتن ماده اولیه از نظر واکنش دربرابر آتش را، براساس استاندارهای معتبر بین المللی، در یکی از گروه های زیر نشان دهد :  

  • گروه D (یا گروه های بهتر ازآن ) مطابق با استاندارد EN1-13501
  • گروه BI (یا گروه های بهتر از آن) مطابق با استاندارد DIN4102
  • تیپ A مطابق با استاندارد 1- 3837BS
  • گروه A مطابق با استاندارد 84ASTM E

 ✔️ با کاربردهای مختلف فوم پلی استایرن یا پلاستوفوم آشنا شویم !


✳️ 1 - استفاده از پلاستوفوم برای بسته بندی محصولات الکتریکی و دارویی و ... :

بیش از 50 سال است که پلی استایرن انبساطی در بسیاری از کاربردهای بسته بندی جای خود را باز کرده است. علاوه بر آن، این محصول در ساخت عایقهای حرارتی برای ساختمانها، سردخانه ها، تونل های انجماد و کانتینرهای حمل مواد به کار برده می شود.

اغلب تولید کننده ها در صنایع مختلف برای عرضه محصولات تولیدی خود نیاز به بسته بندی دقیق دارند تا در هنگام حمل و نقل و عرضة محصول خود از آسیب رسیدن به آنها جلوگیری کنند.

ویژگی هایی نظیر وزن پایین، مقاومت ابعادی و حرارتی، پایداری در برابر رطوبت، ضربه گیری خوب و قالب پذیری عالی پلی استایرن انبساطی در بسته بندی و محافظت از قطعات حساس الکترونیکی نقش بسیار مهمی داشته است.

علاوه بر این، پایداری در برابر رطوبت و نیز عدم فساد پذیری پلی استایرن انبساطی، این محصول را در بسته بندی مواد دارویی و غذایی شاخص ساخته است.  

✳️ 2 - استفاده از پلاستوفوم برای عایقکاری سردخانه ها و ... :

از دیگر موارد کاربرد این محصول استفاده از آن در عایق کاری است. مقاومت خوب حرارتی و نیز عدم فساد آن در طول زمان باعث استفاده از این ماده در عایق کاری سردخانه ها شده است.

✳️ 3 - استفاده از پلاستوفوم در ساختمان سازی :

در سالهای اخیر بلوک های پلی استایرن جایگزین سفال در دیوار منازل و ساختمانها شده اند که این امر باعث کاهش هزینه نیروی انسانی، کاهش مصرف سایر تجهیزات، صرفه جویی در حجم و هزینه بتن، صرفه جویی در هزینه اسکلت و فونداسیون و صرفه جویی در هزینه کلی اجرای سقف شده است. 

اما به طور کلی دانه های گرانول پلی استایرن انبساطی به عنوان یک محصول نهایی به بازار عرضه می شود که پس از آن توسط کارگاه های مصرف کننده بدون انجام هیچ گونه واکنش شیمیایی تبدیل به انواع قطعات پلی استایرن می شود که این قطعات پلی استایرنی، بر حسب دانسیته و شکل و اندازه در زمینه بسته بندی و یا عایق کاری به کار برده می شود.  

فوم پلی استایرن ضد آتش در ساخت سازه های پیش ساخته (تری دی پنل ها) و همچنین در صنایع ریخته گری و قالب سازی نیز استفاده می شود.

✳️ 4 - استفاده از پلاستوفوم برای ساخت قالب های ریخته گری :

در صنایع ریخته گری از این فوم پلی استایرن به عنوان قالب استفاده می شود که مواد مذاب داخل آن ریخته می شود و بعد از آن در اثر حرارت پلی استایرن از بین می رود و قطعه با همان شکل حاصل می شود.  

اما در نهایت اصلی ترین کاربرد فعلی فوم پلی استایرن ضد آتش که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است، عبارت از استفاده از این فوم در ساخت و ساز و استفاده از آن خصوصا در دیوار ساختمانها می باشد. 


 ✔️ مواد اولیه و بررسی کلی فرایند تولید انواع فوم پلی استایرن ضد آتش


فرایند تولید انواع فوم پلی استایرن ضد آتش

مواد اولیه مصرفی در تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال :

  • پلی استایرن ضد آتش

✳️ فرآیند فیزیکی فوم شدن به شرح زیر میباشد :    

وقتی که اجزای فرمولاسیون فوم با یکدیگر اختلاط پیدا کردند، واکنش های شیمیایی بطور همزمان شروع می شود، پس از گذشت زمان اندکی، رنگ سیستم در حال واکنش کدر می گردد.

در این مرحله تشکیل حباب های گاز که با چشم قابل مشاهده است. به این فاصله زمانی که از شروع اختلاط آغاز می گردد، زمان کرمی شدن (cream time) گفته می شود .

از آنجائیکه زمان کرمی شدن، زمان کوتاهی است و ویسکوزیته سیال اختلاط یافته نسبتاﹰ بالاست، معمولا جریان مواد واکنش در قالب ضعیف است.

بنابراین برای تولید فوم یکدست، باید ریخته گری در داخل قالب بصورت یکنواخت انجام پذیرد. در این شرایط ابتدا گازهای تولید شده در سیستم مایع حل شده، وقتیکه به حد اشباع رسیدند، تشکیل هسته های اولیه را می دهند. پس از این مرحله، عمل بالا آمدن فوم شروع می گردد. با ادامه فرآیند تولید گاز، عمل انتقال مولکول های گاز تولید شده از مایع به داخل سلول های بوجود آمده، صورت می پذیرد.

هر چه اندازه سلولها کوچکتر باشد، فشار داخل آن بیشتر است. همین امر باعث ناپایداری سلول های کوچکتر و ادغام آنها در سلول های بزرگتر مجاور  میشود.

با ادامه این فرآیند از تعداد سلول ها کاسته شده و بر اندازه آنها افزوده می شود. در ابتدا وقتیکه سلولها تشکیل می شوند، کروی هستند ولی با گذشت زمان به صورت چند ضلعی هایی در می آیند که در جهت بالا آمدن فوم، حالت کشیده پیدا می کنند .

بطور کلی شکل هندسی سلول ها به سمتی میل می کند که حداقل سطح را ایجاد نماید، در نتیجه انرژی کمتری داشته باشد.برای تولید فومهای پلی استایرن ضد آتش یک روش وجود دارد که در ادامه فرآیند آن تشریح شده است.  

✳️ مراحل تولید انواع فوم پلی استایرن ضد آتش به شرح زیر میباشد :

تولید فوم پلی استایرن منبسط شده شامل سه مرحله است. در مرحله اول، دانه های پلی استایرن حاوی عامل پف زا وارد یک تانک عمودی مجهز به همزن و ورودی بخار می شود.

این مرحله را پیش انبساط Pre-expansion)) می نامند و در این مرحله است که دانسیته نهایی فوم تعیین می شود. دانه های منبسط شده در این مرحله اصطلاحاﹰ، پوف اولیه  (Prepuff)نامیده می شوند که حجمشان تا 40 برابر قبل از انبساط افزایش یافته است.

این دانه ها در این مرحله تا چندین ساعت در ظروف در باز نگهداشته می شوند تا خلاء ایجاد شده در داخل دانه ها با اتمسفر به تعادل برسد.  

بعد از مرحله ثبات فشار، دانه های پف شده اولیه به داخل یک قالب بسته ریخته می شود و مجددﹰا تحت حرارت بخار قرار می گیرد. در این مرحله، دانه های پف شده اولیه در یکدیگر نفوذ کرده و قطعه یکپارچه ای که به شکل قالب است را ایجاد می کند. فرآیند تولید در شکل دیده می شود.  

فرایند تولید انواع فوم پلی استایرن ضد آتش

✳️ در ادامه ، سه مرحله ی پیش انبساط ، تعادل فشار و قالب گیری ، مورد بحث بیشتر قرار می گیرد : 

1 ) مرحله پیش انبساط  :

به منظور قالبگیری کردن قطعاتی با دانسیته مورد نیاز الزامی است که در ابتدا پف شده اولیه با دانسیته لازم تهیه شود.  

پلی استایرن انبساطی در ابتدا دارای دانسیته حدود lb/ft 40 است. پیش انبساط این مواد خام در یک پیش منبسط کننده مجهز به ورودی بخار کنترل شده، ورودی هوا، همزن و سیستم اتوماتیک خوراک دهی انجام می شود.

با کنترل سرعت خوراک دهی مواد اولیه، جریان هوا و بخار، سرعت دور همزن، دانه های پلی استایرن در دمای  C°90 که بالاتر از نقطه جوش عامل پف زا است نرم  میشوند.

فشار بخار درونی نیز افزایش می یابد و انجام همزمان این دو پدیده باعث انبساط دانه ها و رسیدن به دانسیته مورد نیاز می شود. میزان حداقل دانسیته بدست آمده بسته به نوع محصول تغییر می کند و به عواملی نظیر اندازه اولیه دانه ها، محتوای عامل پف زا، حضور یا عدم حضور افزودنی ها بستگی دارد.

زمان طولانی نگهداری در پیش منبسط کننده (یا دمای بخار خیلی بالا) منجر به افزایش دانسیته و کولاپس کردن دانه ها می شود. این فروپاشی شدن ، ناشی از کاهش فشار داخل دانه ها ، در نتیجه ی خارج شدن عامل پف زا است.

این مرحله پیش انبساط می تواند به صورت پیوسته  ( continuous) یا ناپیوسته batch) ) انجام شود. در پیش منبسط کننده های پیوسته، دانه های پلی استایرن انبساطی بصورت پیوسته از ته پیش منبسط کننده وارد شده و دانه های منبسط شده (پف شده اولیه) از بالای آن خارج  میشود .

در روش ناپیوسته دانه های پلی استایرن انبساطی از پیش، وزن شده و از بالای پیش منبسط کننده وارد و بعد از انبساط از ته آن خارج می شوند.  

تنظیم دانسیته محصول از طریق کنترل مدت زمانی که دانه ها در منبسط کننده باقی میمانند و یا با فشاری که در پیش منبسط کننده وجود دارد، کنترل می شود.

در پیش منبسط کننده های ناپیوسته با کنترل دما، فشار و مقدار دانه های وارد شده، می توان به موادی با حداقل دانسیته دست یافت. پرپوف خارج شده از پیش منبسط کننده به یک خشک کن با بستر سیال منتقل شده و به دقت خشک می شود. این پف شده اولیه خارج شده از پیش منبسط کننده بدلیل خلأ موجود در ساختار سلولی آن و بخاطر گرم و نرم بودن بسیار حساس است.  

2 ) پایدارسازی پف شده اولیه :

پرپوف خارج شده از پیش منبسط کن و خشک کن با سیستم بستر سیال، وارد ظروف پلاستیکی بزرگی می شود تا به دمای معمولی برسد. در حین این مرحله که ممکن است سه الی چهار روز (بسته به دانسیته، دمای اتاق و جریان هوا) طول بکشد، تراکم عامل  پف زای باقیمانده و بخار آب اطراف دانه ها اتفاق  میافتد.

این فرآیند پایدارسازی می تواند با نفوذ هوا به داخل دانه ها نیز همراه باشد تا تعادل فشار در طرفین دانه وجود داشته باشد. این مرحله پایدارسازی یا بلوغ (maturing  ) امکان خارج کردن آب جذب شده به داخل یا سطح دانه ها که برای فرآیند قالبگیری مضر است را فراهم می کند.

همچنین برای کاربردهایی با دانسیته بالا، این مرحله بلوغ اجازه  میدهد تا مقدار اضافی عامل پف زا خارج شود.  

‌3 ) قالبگیری :

ساختمان قالب ها اغلب با توجه به کاربرد و نوع فوم تولیدی تعیین می شوند. با توجه به شرایط تولید مواد ساختمانی می تواند فولاد گالوانیزه یا معمولی، آلومینیوم و یا حتی چوب باشد.

در فرآیندهای قالبگیری بسته، نسبت به حالت های قالبگیری باز در شرایط قالب یکسان، مواد زیادتری استفاده می گردد. در چنین شرایطی دانسیته فوم بیشتر شده و فشار قابل توجهی در قالب ایجاد می شود. بنابراین برای جلوگیری از باز شدن قالب، استفاده از اتصالات مناسب ضروری است.  

قالب های بلوکی معمولا دارای ابعاد 1 تا 25/1 متر ارتفاع، 5/0 تا 25/1 متر عرض و6 تا 8 متر طول هستند و معمولا از جنس فلز استینلس (استیل یا آلیاژ آلومینیوم) می باشند.

شش دیواره آن که در تماس با دانه های منبسط شونده هستند باید دارای پوشش تفلون یا استینلس استیل باشند. این دیواره ها دارای تعداد زیادی سوراخ ریز با قطر کمتر از یک میلی متر هستند که اجازه ورود بخار به داخل قالب و خروج هوا از داخل قالب را می دهند.  

قالبگیری به شکل مورد نظر با استفاده از ماشین های مجهز به پرکن اتوماتیک، پران و قالب هایی با اشکال مختلف می توان به انواع طراحی ها و اندازه ها از فوم های پلی استایرن دست یافت. اصول استفاده از قالب ها مشابه آنچه در خصوص قالب های بلوکی عنوان شده، می باشد.

قالب شامل دو قسمت  میباشد که یکی از این قسمتها متحرک بوده که توسط یک سیستم سیلندری حرکت  میکند و قسمت دیگر ثابت می باشد. سه نوع اصلی از این نوع قالب ها وجود دارند که عبارتند از قالب های تحت خلأ، قالب های انتقالی و قالب های پیچیده.  

فوم ها علاوه بر قالبگیری، گاهی با عمل برش نیز به شکل های دلخواه تبدیل می شوند.


 ✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 4500 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 4500 مترمربع
  • دیوارکشی : 402 مترمربع
  • خیابان کشی و آسفالت و جدول کشی و فضای سبز: 2700 مترمربع

ساختمان سازی تولیدی و اداری به قرار زیر می باشد :

  • سولة خط تولید (با ارتفاع 8 متر، طول 80 و عرض 20) :1000 مترمربع
  • سولة انبار مواد اولیه (با ارتفاع 6 متر، طول 40 و عرض 20) : 100 مترمربع
  • سولة انبار محصول (با ارتفاع 6 متر، طول 40 و عرض 20) : 130 مترمربع
  • سوله های تاسیسات برق : 100 مترمربع
  • سولة سیستم خنک کننده، هوای فشرده و سیستم اطفاء حریق : 50 مترمربع
  • ساختمانهای اداری، رفاهی، خدماتی برای هر نفر پرسنل اداری حدود 20 متر به علاوه فضاهای عمومی مانند سالن اجتماعات، نمازخانه و سلف : 120 مترمربع

 ✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال


✳️ ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • مخازن تحت فشار و مخازن و ظروف کوچک ذخیره
  • ظروف خشک کن ها و ظروف کوچک اتمسفریک
  • راکتورهای ناپیوسته
  • پمپ های سانتریفیوژ
  • پمپهای انتقال دوغاب
  • پمپهای تزریق مواد شیمیایی
  • دمنده های حمل دانه های پلیمر
  • مبدلهای حرارتی لوله-پوسته ای
  • مبدلهای حرارتی صفحه ای
  • پکیج چیلر
  • سانتریفیوژ
  • کوره آشغال سوز
  • غربالها
  • پکیج خشک کن آنی
  • پکیج هوای لازم برای خشک کن
  • بهم زن ها
  • دستگاه های Coating
  • بسته بندی و سیستم حمل اکتابین ها
  • سیستم کنترل

✳️ شرکت های تولید کننده ماشین آلات و تجهیزات اصلی کارخانه تولید انواع فوم پلی استایرن ضد آتش به قرار زیر میباشد :

 شرکت های تولید کننده ماشین آلات و تجهیزات اصلی کارخانه تولید انواع فوم پلی استایرن ضد آتش

1 - شرکت های تولید کننده مخازن تحت فشار و مخازن و ظروف کوچک ذخیره 

  • TOKKI (Japan)
  • OBRINGER (France)
  • TISSOT (France)
  • MHI (Japan)

2 - ظروف خشک کن ها و ظروف کوچک اتمسفریک 

  • ADM (France)

3 - راکتورهای ناپیوسته  

  • TOKKI (Japan)
  • BSL (France)
  • KOBE STEEL (Japan)
  • BELLELI (Italy)

4 - شرکت های تولید کننده پمپهای سانتریفیوژ 

  • GUINARD KSB (Germany/France)
  • SULZER (Switzerland)
  • SHIN NIPPON (Japan)
  • DAVID BROWN (UK)

5 - شرکت های تولید کننده پمپ های انتقال دوغاب

  • DELASCO PARIS (France)

6 - شرکت های تولید کننده پمپ های تزریق مواد شیمیایی 

  • ARO (USA)

7 - شرکت های تولید کننده دمنده های حمل دانه های پلیمر 

  • SIEMENS (Germany)
  • BUHLER MIAG (Germany)
  • EBARA (Japan)
  • HIBON (France)
  • HOWDEN (Germany)
  • HEIMPEL & BESLER (Germany)

8 - شرکت های تولید کننده مبدلهای حرارتی لوله-پوسته ای 

  • DELAUNY ET.FILS (France)
  • FOURE LAGADEC (France)
  • HITACHI (Japan)
  • BELLELI (Italy)
  • BROWN FINTUBE (France/Italy)

9 - شرکت های تولید کننده مبدل های حرارتی صفحه ای 

  • VICARB (France)
  • ALPHA LAVEL (Italy)

10 - شرکت های تولید کننده پکیج چیلر 

  • YORK (France)
  • TRANE (France/UK)
  • TERMO MECCANICA (Italy)

11 - شرکت های تولید کننده سانتریفیوژ 

  • SIEBTECHNIK (Germany)

12 - شرکت های تولید کننده کوره آشغال سوز 

  • PILLARD (France)

13 - شرکت های تولید کننده غربالها 

  • ENGELSMANN (Germany)
  • BOHLER MIAG (Germany)
  • CHAUUIN (France)
  • IDEAL TEC. (France)

14 - شرکت های تولید کننده پکیج خشک کن آنی 

  • HEIMPEL & BESLER (Germany)

15 - شرکت های تولید کننده پکیج هوای لازم برای خشک کن 

  • GOHI-POULENC (France)
  • KOBE STEEL (Japan)
  • AUXITROL (France)

16 - شرکت های تولید کننده بهم زن ها  

  • ROBBIN (France)
  • EKATO (Germany)

17 - شرکت های تولید کننده دستگاه های Coating 

  • FMW (Germany)

18 - شرکت های تولید کننده دستگاههای بسته بندی و سیستم حمل اکتابینها 

  • FMW
  • HAVER & BOEKER (Germany)
  • FIX PETER STEIMEL

19 - شرکت های تولید کننده سیستم کنترل  

  • FISHER (France/USA)
  • HONYWELL (France/USA)
  • YKOGAWA (Japan)
  • FOX BORO (UK/France/USA/Holland)

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • انشعابات
  • سیستم سختی گیر آب
  • تاسیسات آب خنک کننده
  • تاسیسات هوای فشرده
  • دیزل ژنراتور اضطراری
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش ساختمان اداری
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش ساختمان تولید
  • تاسیسات اطفاء حریق

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه این کارخانه تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی سالانه : 211 کیلووات
  • آب مصرفی سالانه : 12100 مترمکعب
  • گاز مصرفی سالانه : 758666 مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید فوم پلی استایرن ضد آتش با ظرفیت 4000 تن در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مهندس شیمی : 4 نفر
  • مهندس مکانیک : 1 نفر
  • تکنسین ماهر برای خط تولید : 4 نفر
  • تکنسین برق : 4 نفر
  • تکنسین مکانیک : 4 نفر
  • حسابدار : 1 نفر
  • مدیر فروش : 1 نفر
  • تدارکات :1 نفر
  • منشی : 1 نفر
  • راننده : 1 نفر
  • نظافتچی : 2 نفر
  • انباردار : 2 نفر
  • کارگر ماهر : 7 نفر
  • نگهبان : 6 نفر
  • فضای سبز و نگهداری محوطه : 2 نفر
  • مجموع : 44 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پلاستوفوم ( فوم پلی استایرن ضد آتش ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پلاستوفوم ( فوم پلی استایرن ضد آتش )

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع یونولیت ( پانل ساختمانی از پلی استایرن 1000 تن + ورق و صفحه از فوم پلی استایرن انبساطی 500 تن ) در سال + کامفار مجموعا 123 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 23:14
حجم فايل 2.54 MB
دانلود 31

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید فوم پلی استایرن ضد آتش 49 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:56
حجم فايل 693.81 KB
دانلود 180

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید فوم پلی ﺍﺳﺘﺎﻳﺮﻥ ضد ﺁﺗﺶ 74 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:59
حجم فايل 3.81 MB
دانلود 305

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺑﻠﻮﮎ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﯽ ﺍﺯپلی ﺍﺳﺘﺎﻳﺮﻥ ضد ﺁﺗﺶ 186 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:56
حجم فايل 2.52 MB
دانلود 256

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید یونو پنل 53 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:57
حجم فايل 799.48 KB
دانلود 189

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻓﻮم دﻳﻮاري پلی اﺳﺘﺎﻳﺮن ﻣﺶ دار 69 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:54
حجم فايل 1.14 MB
دانلود 178

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﯾﻮﻧﻮﺑﻠﻮک 54 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:54
حجم فايل 826.81 KB
دانلود 156

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید عایق ایزولاسیون 44 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:39
حجم فايل 706.17 KB
دانلود 143

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories