• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی نخ پلی استر ⭐️ 0 تا 100 ریسندگی الیاف POY

(5 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی نخ پلی استر

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نخ پلی استر و ریسندگی الیاف POY با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید نخ پلی استر پی او وای POY را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ نخ پلی استر چیست و چه انواع و کاربردهایی دارد !


نخ پلی استر یا POY نوعی از الیاف مصنوعی بوده که از پلیمری به نام پلی استر گرید الف تولید میگردد. پلی استر به پلیمرهایی اطلاق می گردد که دارای گروه استر در زنجیره اصلی خود باشند.

پلی استر می توانـد به عنوان ماده اولیه محصولات مختلف با مصارف گوناگون مورد استفاده قرار گیرد و پلی استر نوع نرم به دلیل داشتن خواص مکـانیکی مطلـوب ماننـد انعطاف پذیری می تواند در تهیه الیاف مصنوعی پلی استر مورد استفاده قرار میگیرد.

پلی استر از نظر میزان تولید در جهان ، مهمترین لیف تجاری مصنوعی می باشد که نحوه تولید ، مشخصات ، مواد اولیه و خواص آن همواره در سطوح عملی مختلف مورد بحث و تحقیق قرار گرفته است.

نخ پلی استر با نظم بخشی با سرعت های در محدوده 2800 تا 4200 متر در دقیقه تولید می شـود و با این مشخصه هنوز دارای درجه تبلور بالایی نمی باشد و نظم کلی در آن ها در حدی می باشـد کـه نگهـداری آن ها برای چندین ماه بدون ترد و شکننده شدن و همچنین تغییر شکل بوبین ممکن می باشد.

با توجه به این که نخ پلی استر ، یک نوع نخ می باشد که از الیاف مصنوعی تولید می شود ، بنابراین سایر نخ های مصنوعی تولیدی که از نظر خواص مشابه نخ های فیلامنت پلی استر باشند نیز می توانند جایگزین این نوع نخ گردند.

استفاده از الیاف پلی استر در بازار جهانی در جهان با نرخ رشد 5 درصـد در سـال در حـال افـزایش اسـت بـا توجه به در دسترس بودن مواد اولیه این طرح كه پلی استر گرید الیاف می باشد تولید نخ پلی استر با گرایش به بازار جهانی این نوع الیاف از اهمیت زیادی برخوردار است.

با توجه به سابقه نسبتاً طولانی (حدود 30 سال) تولید نخ پلی استر در ایران و وجود متخصصین و تکنیـسین ها و کارگران ماهر و مجرب و همچنین وجود دانشکده های مختلف نساجی بـا رشـته هـای پلیمریزاسـیون و الیاف مصنوعی و تربیت کارشناسان و مهندسین عالی در این زمینه ، نیازی به خرید تکنولوژی تولید از خـارج نمی باشد.

مضافاً این که فروشنده ماشین آلات ، کلیه اطلاعات علمی و فنی مورد نیاز خاص ایـن ماشـین ها را در اختیار خریدار قرار خواهد داد.

کاربرد های نخ پلی استر

✳️ کاربرد های نخ پلی استر !

نخ POY در کارخانجات تکسچرایزینگ به نخ استرچ و تکسچره تبدیل می گردد که این نـخ جهـت تولیـد محصولات زیر مورد استفاده قرار می گیرد :

  • پارچه رومبل و پرده ای
  • البسه ورزشی زمستانی
  • البسه زیر
  • جوراب
  • پارچه کشباف یک پارچه
  • البسه ورزشی

✳️ استانداردهای صنعت تولید نخ پلی استر !

استانداردهای جهانی الیاف پلی استر به قرار زیر میباشند :

  • كاربرد الیاف پلی استر برای مقاصد الكتریكی (شماره استاندارد : BS3779) ( مرجع : BSI)
  • استاندارد ویژگی ها برای الیاف پلی استر (شماره استاندارد : 1_61067) (مرجع : CENELECEN)
  • استاندارد ویژگی ها برای الیاف پلی استر ( شماره استاندارد : 1_61067) ( مرجع : IEC)

استانداردهای ملی ایران مربوط به الیاف پلی استر به قرار زیر میباشند :

  • منسوجات - پارچه فاستونی مخلوط 45% پشم و 55% پلی استر ـ ویژگی ها (شماره استاندارد : 2379) (مرجع : استاندارد ملی)
  • طناب - طناب های پلی استر- ویژگی ها (شماره استاندارد : 6389) (مرجع : استاندارد ملی)
  • نساجی - نخ و الیاف - نخ پلی استر پلی اتیلن ترفتالات مورد مصرف در كفپوش های نساجی - ویژگی ها و روش های آزمون (شماره استاندارد : 7344) (مرجع : استاندارد ملی)
  • استاندارد تعیین درصد الیاف سلولزی مخلوط با الیاف پلی استر (شماره استاندارد : 1150) (مرجع : استاندارد ملی)
  • ویژگی های الیاف پلی استر مورد مصرف در سیستم ریسندگی پنبه ای (شماره استاندارد : 2739) (مرجع : استاندارد ملی)
  • نخ مخلوط 50% پنبه - 50% پلی استر- ویژگی ها (شماره استاندارد : 4564) (مرجع : استاندار ملی)
  • ویژگی های نخ مخلوط پنبه - پلی استر مورد مصرف در فرش های ماشینی (شماره استاندارد : 4819) (مرجع : استاندراد ملی)
  • ویژگی های پارچه مخلوط پنبه – پلی استر (شماره استاندارد : 4820) (مرجع : استاندارد ملی)
  • ویژگی های نخ یك سره پلی استر كشیده شده (شماره استاندارد : 925) (مرجع : استاندار ملی)

✔️ الیاف پلی استرهای اصلاح شده چه نوع الیافی میباشند !


الیاف پلی استر اصلاح شده ، بخش عمده ای از تولید کل پلی استر را تشکیل می دهند. این الیاف در مقایسه با پلی استر معمولی دارای خصوصیات بهتری از نقطه نظر کاربرد می باشند.

الیاف اصلاح نشده دارای عیوبی مثل جذب آب بسیار کم ، تمایل زیاد به تشکیل پرز ، تمایل زیاد به تشکیل الکتریسیته ساکن و رنگرزی مشکل می باشند.

✳️ روش های اصلاح پلی استر را برای رفع عیوب فوق می توان به صورت زیر تقسیم بندی نمود :

  • اصلاح در حین پلی مریزاسیون
  • اصلاح در حین کاربرد
  • اصلاح ترکیبی
  • اصلاح در حین تولید (ریسندگی اولیه)

✳️ روش آخر که بیشتر به عنوان اصلاح فیزیکی در نظر گرفته می شود شامل موارد زیر می گردد :

  1. تغییر شکل روزنه رشته ساز
  2. افزایش یا تغییر سرعت تولید
  3. تغییر شرایط کشش و تثبیت
  4. تغییر ظرافت نخ
  5. تکسچره کردن
  6. تولید الیاف دو جزئی

آزمایشات جهت افزایش تولید پلی استر نشان می دهد که سرعت تولید به شدت ساختار و در نتیجه خواص الیاف تولید شده را تحت تاثیر قرار می دهد. به طور کلی با افزایش سرعت تولید میزان کشش لازم جهت کسب خواص فیزیکی مناسب کاهش می یابد.

✳️ با توجه به سرعت تولید ، پلی استر به سه و یا پنج گروه تقسیم می گردد :

1 - نخ پلی استر با نظم کم ((LOY Low Oriented Yarn :

نخ پلی استر با نظم کم با سرعت های تا 1800 متر در دقیقه ساخته میشوند که ساختار داخلی این الیاف دارای نظم قابل ملاحظه ای نبوده و باید سریعا بعد از تولید کشیده شوند. براثر کشش گرم ساختاری نیمه بلورین شکل می گیرد.

2 - نخ پلی استر با نظم متوسط (MOY) Moderate Oriented Yarn :

نخ پلی استر با نظم متوسط ، با سرعت بین 1800 تا 2800 متر در دقیقه تولید می گردد.

3 - نخ پلی استر نیمه آرایش یافته (کامل کشیده نشده POY) Partially Oriented Yarn :

نخ پلی استر نیمه آرایش یافته ، با سرعت های در محدوده 2800 تا 4200 متر در دقیقه تولید می گردند.

گرچه این نوع الیاف هنوز دارای درجه تبلور بالایی نمی باشد ولی نظم کلی در آن ها می باشد که نگهداری آن ها برای چندین ماه بدون ترد و شکننده شدن و همچنین تغییر شکل بوبین ممکن می باشد.

سرعت متداول برای تولید پلی اتیلن ترفتالات کامل کشیده نشده 3000 تا 3500 متر در دقیقه است. تبلور در سرعت های بیش از 3000 متر در دقیقه شروع به شکل گرفتن می نماید.

4 - نخ پلی استر با نظم زیاد (HOY) Highly Oriented Yarn :

نخ پلی استر با نظم زیاد ، با سرعت بین 40000 تا 6000 متر در دقیقه تولید می گردد. این الیاف به صورت بخشی ، متبلور بوده و از نظم کلی بالایی برخوردار می باشد.

5 - الیاف پلی استر با نظم کامل ( کامل کشیده شده FOY) Fully Oriented Yarn یاYarn Fully Drawn  (FDY) :

الیاف پلی استر با نظم کامل ، با سرعت های بیش از 6000 متر در دقیقه تولید می گردند. ازدیاد طول این نوع الیاف بین 20 تا 30 درصد می باشد. این الیاف بیشتر برای تولید منسوجات بی بافت مورد استفاده قرار می گیرد.


✔️ آشنایی با روشهای تولید الیاف پلی استر !


آشنایی با روشهای تولید الیاف پلی استر

الیاف پلی استر را می توان به گونه های مختلفی تولید کرد. در زیر اشاره ای کلی به ساختار شیمیایی و انواع تولیدات آن ، همراه با خصوصیات فیزیکی حاصل از این عملیات اشاره شده و در نهایت به تکنولوژی مورد استفاده در این واحد تولیدی اشاره شده است.

✳️ الف ) تولید نخ پلی استر به روش پیوسته تک مرحله (روش مستقیم):

در این روش مراحل ترکیبی مونومرها و انجام پلی مریزاسیون و در نهایت تبدیل آنها به رشته های الیاف توسط رشته ساز، بطور مداوم و در یک مرحله تولید انجام می گیرد.

✳️ ب) تولید دو مرحله ای نخ پلی استر :

در این روش بعد از انجام پلیمریزاسیون ، پلیمر تولیدی تبدیل به ذرات چیپس شده ، سپس چیپس تولیدی به مرحله بعد که ریسندگی الیاف است فرستاده می شود.

قابل ذکر است که در تکنولوژی تولید کارخانه ، از مرحله دوم این روش یعنی تبدیل چیپس پلی استر به الیاف یکسره و در نهایت نخ POY استفاده شده است.

در صورت تولید چیپس ، با توجه به حساسیت زیاد پلیمر مذاب به هیدرولیز ، لازم است که چیپس تولید شده در هوای داغ خشک و یا در یک گاز بی اثر و در دمای Cº 180 در شرایطی که مقدار رطوبت باقی مانده کمتر از 0.005 درصد باشد قرار گیرد.

در مرحله ریسندگی ، چیپس پلی استر ذوب گردیده و به کمک پمپ چرخ دنده ای با فشار در حدود PSI 2000 - 1500 از روزنه های رشته ساز بیرون رانده می شود. با توجه به بالا بودن خطر تخریب پلی استر براثر هیدرولیز ، اکسیداسیون و گرما لازم است که پلیمر مذاب کاملا خشک و عاری از اکسیژن باشد.

سرد شدن پلیمر بعد از ترک رشته ساز باید به صورت بسیار یکنواخت و در غیاب هر نوع تلاطم صورت پذیرد. بعد از انجماد ، فیلامنت ها از حمام روغن های تکمیلی عبور نموده و نهایتا با سرعتی که خصوصیات فیزیکی الیاف را مشخص می کند بر روی بسته ها پیچیده می شوند. با توجه به درجه کششی که به پلی استر وارد می شود می توان خواص مکانیکی آن را تغییر داد.

خواص الیاف پلی استر بعد از رشته ساز و قبل از هرگونه عملیات کششی به عوامل قابل تغییر در حین تولید بستگی دارد. پلی استر در مقابل بیشتر اسیدهای معدنی مقاوم می باشد ولی در اسید سولفوریک غلیظ حل می گردد. هیدرولیز پلی استر به مقدار زیاد به دما وابسته است.


✔️ روش تولید نخ پلی استر P.O.Y !


روش تولید نخ پلی استر

فرآیند تولید نخ پلی استر کشیده نشده (POY) به دو بخش کلی زیر تقسیم بندی می گردد :

  • الف ) مرحله کریستالیزاسیون و خشک کردن چیپس
  • ب ) مرحله پلیمریزاسیون و اکسترودر و ریسندگی نخ

✳️ الف ) مرحله کریستالیزاسیون و خشک کردن چیپس :

در این مرحله که در واقع نقطه آغاز خط تولید محصول می باشد ، ابتدا مواد اولیه که همان چیپس های پلی استر می باشند با 5% رطوبت به داخل یک سیلوی تغذیه مواد ریخته شده و از آن جا توسط جریان هوا و از طریق لوله های مخصوص به داخل مخزن یا سیلوی ثانویه که در بالای بخش فوقانی خط تولید و بر روی سیستم خشک کننده و کریستالیزاتور چیپس قرار گرفته است منتقل می گردد.

سپس مواد از سیلوی ثانویه به داخل یک سیستم پیوسته خشک کن خورانده می شوند که در آن جا چیپس ها توسط هوای گرم حرارت داده شده و به طور هم زمان به شدت به هم زده می شوند تا از به هم چسبیدن چیپس ها و تشکیل هرگونه کلوخه و توده ای از مواد در حین فرآیند حرارت دهی در فاز فیزیکی (بی شکل – کریستال) جلوگیری گردد.

طراحی خشک کن و همزن بگونه ای است که انجام عملیات خشک کردن چیپس ها و کریستالیزاسیون آن ها در حداقل زمان ممکن و بدون آن که به یکدیگر به چسبند را تضمین می نماید.

هرگاه به دلیل تغییر در برنامه ریسندگی و تولید نخ ، مقدار مواد ورودی به سیستم تغییر یابد ، باس تنظیم مجدد شرایط کارکرد گرم کن جریان هوا ذرات ریزی را که همیشه در خوراک مصرفی طرح (چیپس پلی استر) موجود می باشند از روی آن ها زدوده و در یک سیکلون جمع آوری می نماید.

سپس جهت جلوگیری از اتلاف انرژی حرارتی ، از گازهای خروجی از سیستم خشک کن برای پیش گرم کردن هوای ورودی از سیستم رطوبت گیر استفاده خواهد شد. به دنبال آن چیپس های خشک شده در خشک کن با میزان رطوبت کمتر ازppm  3 ، در اثر نیروی وزن خود به داخل اکسترودر ریخته می شوند.

برای جذب رطوبت هوای مورد نیاز سیستم خشک کن از یک سیستم رطوبت گیر شامل دو مخزن حاوی ماده جاذب رطوبت (سیلیکاژل) استفاده می شود. هوای محیط از طریق یک مجموعه فن و فیلتر وارد یکی از این دو مخزن می شود تا رطوبت آن جذب شود.

سپس بعد از طی مدت معینی جریان هوا توسط یک سری شیرهای تبدیل که به وسیله سیستم کنترل اتوماتیک کنترل می شوند از یک مخزن به مخزن دیگر منتقل شده و هم زمان هوای گرم از مسیر جداگانه دیگری به داخل مخزن اول فرستاده می شود تا سیلیکاژل موجود در آن احیاء گردد.

✳️ ب - مرحله پلیمریزاسیون و اکسترودر و ریسندگی نخ :

نقطه آغازین این مرحله ، اکسترودر می باشد که از یک مارپیچ و یک محفظه لوله ای شکل که با کمک المنت الکتریکی گرم می شود ، تشکیل یافته است.

اکسترودر در فرآیند ذوب ریسی عمل ذوب کردن گرانول ها ، یکنواخت کردن مذاب و تامین دمای مورد نیاز آن را تا تغذیه تحت فشار به پمپ ریسندگی انجام می دهد. ( پمپ ریسندگی ، به پمپ دنده ای که مقدار جرم ریسندگی ( مذاب یا محلول ) را به هر موقعیت به میزان یکسان و به مقدار یکنواخت تغذیه می نماید ، اطلاق می گردد).

آشنایی با اصول اکستروژن :

آشنایی با اصول اکستروژن

وظیفه اکسترودر حرارت دادن ، ذوب ، اختلاط و هدایت مواد به بخش قالب دهنده است که در آن مواد به شکل لوله در می آیند. نمای ساده از یک اکسترودر یک مارپیچی در اشکال آمده در صفحه بعد نشان داده شده است که جریان مواد از راست به چپ می باشد. طراحی مارپیچ اکسترودر تاثیر گذاری بالائی برنحوه عمل اکسترودر و کیفیت لوله تولیدی دارد.

شکل مارپیچی اکسترودر در اختلاط مواد بسیار موثر بوده و در آن مواد در حین جلو رفتن دائماً در حال مخلوط شدن بوده ، به طوری که در انتها مخلوط ذوب شده یکنواختی خارج می گردد.

مارپیچ ها انواع مختلفی داشته ولی شکل عمومی آن ها مشابه طرح به نمایش درآمده در شکل بعد است. هر مارپیچ به صورت اختصاصی برای یک نوع از مواد طراحی می شود.

مارپیچ اکسترودر بر اساس اصل " ایست - رو" (Slip/Stick) عمل می کند. پلیمر نیازمند چسبیدن به جداره استوانه ای داخلی (Barrel) است به طوری که هم زمان با چرخش مارپیچ مواد را به سمت جلو به فرستد ، با انجام این عمل پلیمردر معرض حرارت ، فشار و برش (Shear) قرار می گیرد.

میزان یا اندازه ای که مواد در معرض این سه عامل قرار می گیرند تابعی از سرعت مارپیچ ، تنظیمات درجه حرارت بیرون استوانه و طراحی شکل مارپیچ است.

طراحی شکل مارپیچ در تولید یک لوله با کیفیت بالا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یک مارپیچ با طرح نامناسب با اعمال حرارت و برش نامناسب رزین یا پلیمر را تخریب کرده که باعث افت خواص فیزیکی لوله خواهد شد.

چنان چه یک رزین معمولی و از پیش مخلوط شده با مواد جانبی گرفته شوند ، مارپیچ نیز در مخلوط شدن بیشتر این مواد کمک خواهد نمود. ابزار اختلاط مختلفی برای این منظور در نظر گرفته می شود.

به عنوان مثال می توان از ایجاد خار و یا حلقه ، میکسرهای شناور یا حفره ای ، حلقه هایی با برآمدگی های مخروطی و میکسر هایی با شکل مارپیچ که از اجزاء داخلی یک مارپیچ اکستروژن می باشند نام برد.

شکل هندسی مارپیچ منطبق با ضروریات تولید با قسمت های متفاوتی ، مناسب برای مراحل مختلف شامل انتقال مواد ، ذوب ، همگن سازی و تراکم ،طراحی شده است تا فشار پشت قالب بالا و توان تولید زیادی حاصل گردد.

پلیمر ذوب شده سپس در داخل لوله های رابط مخصوص که به طور مداوم گرم می شوند ، فشرده شده و به طرف کله های ریسندگی هدایت می گردند تا زمان توقف مذاب در کلیه نقاط یکسان باشد.

هر قسمت ریسندگی دارای پمپ های دنده ای دقیقی است که هر رشته ساز (SPINNERET) را یک پمپ تغذیه می کند ، تا دنیر نخ تولیدی یکسان و یکنواخت شود.

پلیمر مذاب پیش از آن که با عبور از قالب (رشته ساز) به فیلامنت تبدیل گردد ، توسط یک سری فیلترهای حاوی پودر فلزات و صافی تصفیه می شود.

عمر کاری هر قالب بستگی به کیفیت مواد اولیه پلی استر مصرفی و نوع نخ تولیدی دارد اما این زمان تقریبا بین 15 تا 25 روز است و بعد از آن بایستی قالب با قالب جدید دیگری تعویض شده و جهت احیا فیلترها و شست وشو و بازبینی منافذ آن به آزمایشگاه کارگاه اسپینرت منتقل گردد.

فیلامنت های مواد مذاب بلافاصله پس از خروج قالب به درون محفظه های ویژه ای هدایت می شوند که در آن جا در اثر تماس با هوای سرد ، خشک شده و سفت (خشک ریسی) می گردند. (خشک ریسی یکی از روش های ریسندگی شیمیایی که در آن محلول ریسندگی شامل پلیمر و حلال پس از خروج از رشته ساز به یک کانال ریسندگی با جریان هوای گرم وارد گردیده و پس از تبخیر حلال ، فیلامنت ها جامد گردیده و به صورت یک دسته (Two) شکل گرفته و پیچیده می شوند. ( به طور نمونه : برخی الیاف اکریلیک ، الیاف استات).

سپس مقدار معینی از محلول روغن فینیش در آب توسط پاشنده های مخصوص بر روی سطح نخ ها (فیلامنت ها) پاشیده شده و تعداد مشخصی از رشته ها و فیلامنت ها به هم تابیده می شوند تا یک رشته نخ بدست آید.

البته تعداد فیلامنت های موجود در یک رشته نخ بستگی به نوع نخ ، نمره آن و نوع رشته ساز مورد استفاده دارد. در انتهای رشته های نخ حاصل توسط ماشین های تیک آپ و وایندر ها دریافت و پس از کمی کشیده شدن ( حدود 20 تا 30 درصد طول اولیه نخ) بر روی بوبین های مخصوص پیچیده می شوند.

ماشین های تیک آپ و وایندرها به صورت مدولار بوده و هر ماشین می تواند تا 16 بوبین را در خود جای دهد. وزن نخ پیچیده شده بر روی بوبین ها متفاوت می باشد ولی مشخصات ماشین به گونه ای است که حداکثر تا 20 کیلوگرم نخ را می توان روی هر بوبین پیچید.

(در طرح مورد گزارش) واحدهای خشک کن – اکسترودر و ریسندگی نخ تماما کامپیوتری بوده و بهترین کنترل پارامتر ها را صورت می دهند تا یکنواختی و تولید محصول بی عیب و نقص را تضمین کنند.

پیچش فیلامنت در ساخت مواد مرکب به فرآیند قرار دادن الیاف تقویت شده با چرخش روی بسته های مناسب اطلاق می شود. الیاف خشک که قبلا در یک حمام رزین مورد عملیات قرار گرفته مورد استفاده قرار می گیرند. پس از پیچش ، بسته را می توان مورد پخت یا استحکام بخشی قرار داد و به مصارف خاص رسانید.

✳️ در تصویر زیر دیاگرام تولید نخ POY و تکسچره را مشاهده میکنید :

دیاگرام تولید نخ POY و تکسچره


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان ها و تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY)


کارخانه تولید نخ پلی استر (POY)

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY) به قرار زیر میباشند :

  • زمین : 10000 مترمربع
  • خاک برداری و تسطیح : "10000 متر مربع"
  • خیابان کشی و فضای سبز : "6000 متر مربع"
  • دیوار کشی : "800 متر مربع"
  • چراغ های محوطه : "150 عدد"

✳️ ساختمانهای مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY) به قرار زیر میباشند :

  • سالن های تولید : "3200 متر مربع"
  • انبار ها : "1400 متر مربع"
  • ساختمان اداری و دفتری : "700 متر مربع"
  • تاسیسات : "200 متر مربع"
  • نگهبانی : "82 متر مربع"

✳️ تاسیسات و تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY) !

تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY) به قرار زیر میباشند :

  • تاسیسات برق
  • تاسیسات آب
  • تاسیسات هوای فشرده
  • چیلر / برج خنک کننده
  • تاسیسات تهویه
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش
  • سیستم اعلام و اطفا ٕ حریق
  • باسکول
  • تاسیسات سوخت رسانی
  • دستگاه مولد نیتروژن

تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY) به قرار زیر میباشند :

  • Tension Meter
  • rTextile Hardness Teste
  • Shore A Hardness Tester
  • Moisture Meter
  • Strength Tester
  • Evenness Tester
  • Bulkiness Tester

پ


✔️ پرسنل ، مواد اولیه و برق مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY)


پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید نخ پلی استر (POY)

✳️ پرسنل اداری مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 10000 تن نخ پلی استر (POY) به قرار زیر میباشند :

  • کارمند اداری و فروش : "5 نفر"
  • بخش تولید کارخانه
  • سرپرست شیفت : "3 نفر"
  • مهندسین : "4 نفر"
  • اپراتور تولید : "24 نفر"
  • انبار دار : "6 نفر"
  • کارگر ساده : "12 نفر"
  • تکنیسین های فنی و تاسیسات : "24 نفر"
  • کنترل کیفی : "6 نفر"
  • جمع : "79 نفر"
✳️ مواد اولیه ، کمکی جهت تولید هر تن نخ (POY) به قرار زیر میباشند :
  • چیپس پلی استر : "1 تن"
  • آنتی باکتری : "200 تن"
  • فینیش اویل : "10 تن"

برق مصرفی واحد "4000 کیلو وات در ساعت" میباشد.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نخ پلی استر پی او وای POY ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید تولید نخ پلی استر و ریسندگی الیاف POY

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی کارخانه تولید انواع نخ پلی استر به ظرفیت 5000 تن در سال در زمینی به مساحت 7000 متر مربع 122 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخشنبه, 28 آبان 1401 18:13
حجم فايل 2.97 MB
دانلود 27

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید 6100 تن انواع نخ پلی استر + 2500 تن انواع پارچه گردبافت مانند پارچه لاک + کامفار مجموعا 128 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:28
حجم فايل 3.28 MB
دانلود 49

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نخ پلی استر پی او وای 59 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 19 آبان 1396 08:30
حجم فايل 723.28 KB
دانلود 205

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نخ POY و FDY بیست صفحه سال 93 داغ
تاريخدوشنبه, 16 دی 1398 00:24
حجم فايل 2.74 MB
دانلود 277

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید پارچه از نخ پلی استر در زمینی به مساحت 7000 متر مربع با ظرفیت تولید 20 هزار تن در سال آپدیت سال 1401 (با کامفار جمعا 137 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخشنبه, 02 ارديبهشت 1402 13:12
حجم فايل 3.28 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع نساجی و چرم

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories