• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته ⭐️ جهت مجوز و وام

(2 votes, average 5 out of 5)

48

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ آشنایی با منسوجات نبافته و محصولات تولید شده از آن


با رشد جمعیت نیاز روز افزون بشر به منسوجات مورد استفاده ، روز به روز زیادتر میشود در این میان نیاز به منسوجات بی بافت نیز در میان جوامع بشری رشد روزافزونی را نشان می دهد.

محصولات منسوجات بی بافت(NON-WOVEN)  منسوجاتی می باشند که بر خلاف منسوجات دیگر از نخ ساخته نمی شوند بلکه الیاف مستقیماً به منسوج تبدیل می گردد. بدین صورت که الیاف جدا از هم به روش های مختلف در کنار هم قرار گرفته و به یگدیگر پیوند داده می شوند تا در نهایت یک لایه یکنواخت و در هم تنیده منسوج تشکیل می گردد.

منسوجات نبافته ، لایه تهیه شده به صورت ورق، تار عنکبوتی یا لایه الیاف است که در آن الیاف به صورت جهت یافته یا رندم قرار گرفته و به وسیله اصطکاک و یا چسب و یا تمایل الیاف به چسبیدن به یکدیگر پیوند یابد.

بنابر تعریف یاد شده از منسوجات بی بافت این موضوع بدیهی است که تاریخچه ساخت منسوجات بی بافت به عنوان یکی از اولین منسوجاتی که بشر ساخته است به گذشته ای دور بر می گردد و اگرچه امروزه این نوع منسوجات بسیار مورد توجه قرار گرفته اند ولیکن روش ایجاد آن دارای قدمت بسیاری است.

در گذشته یکی از راه های تولید منسوجات استفاده از پشم و در هم تنیدن آن توسط مالش و رطوبت برای ایجاد نمد بوده است که امروزه نیز تولید می گردد. بنابراین روش اصلی تولید یعنی همان تبدیل الیاف جدا از هم به منسوج در نمد و منسوجات بی بافت یکسان است. هرچند که روش های جدید تولید این محصولات بسار متنوع و متفاوت می باشند. 

 با توجه به روش های مختلفی که برای اتصال الیاف به یکدیگر وجود دارد در واقع روش های مختلف تولید این منسوجات شکل می گیرند که با توجه به این نوع تولید منسوجات بی بافت با خصوصیت های مختلف و برای کاربردهای مختلف به وجود می آیند. 

امروزه با توجه به حذف قسمت تشکیل نخ و با توجه به خواص منحصر به فرد منسوجات بی بافت و تنوع بی نظیر اینگونه منسوجات کاربردهای بسیار فراوانی برای آنها وجود آمده است که توانسته طی سال های اخیر جایگزین بسیاری از منسوجات گردد.

مصارف مختلف منسوجات بی بافت از لایی لباس، لباس بیمارستانی، مصارف بهداشتی و یکبار مصرف ، لایی هایی با ضخامت زیاد جهت عایق، استفاده در ژئوتکستایل ها در مصارف عمرانی، جاده ای، کشاورزی و...، انواع کیسه، فیلتراسیون، پوشش داخلی خودروها و ... می باشد. 

محصولی که در این طرح مورد بررسی قرار می گیرد منسوج بی بافتی است که به عنوان دستمال شستشو مورد استفاده قرار می گیرد.

دستمال شستشو (Cleaning Cloth) یکی از منسوجات بی بافت می باشد که تقاضای آن رو به افزایش می باشد. دستمال شستشو در رنگها و سایزهای مختلف تولید میشود و جهت تمیز کردن و گردگیری مورد استفاده قرار می گیرد. 

در حال حاضر جهت تولید دستمال شستشو ، از فرایند اسپان لیس استفاده می شود که جایگزین روش سوزن زنی شده است. یکی از معایب روش سوزن زنی آسیب رسیدن به الیاف در طول پروسه می باشد که در فرایند اسپان لیس با استفاده از انرژی جنبشی آب الیاف با یکدیگر درگیر می شوند، لذا آسیب به الیاف کاهش می یابد علاوه بر اینکه میزان تولید نیز افزایش می یابد. 

بیشترین مصرف الیاف در اسپان لیس، مربوط به الیاف مصنوعی (ویسکوز و پلی استر) می باشد از طرفی الیاف پنبه نیز در سالهای اخیرمصرف زیادی در صنعت اسپان لیس پیدا کرده است . مصرف الیاف پنبه (خام و سفیدگری شده) به علت نرمی، راحتی و سازگاری با محیط زیست در اسپان لس مورد توجه تولید کنندگان قرار گرفته است.

✳️ موارد مصرف و کاربرد منسوجات بی بافت

موارد مصرف و کاربرد منسوجات بی بافت

منسوجات بی بافت به دلیل گستردگی روش های تولید، جنس الیاف به کار رفته در تولید و محصولاتی که با اشکال و وزن های مختلف تولید می گردند دارای کاربردهای بسیار زیادی می باشند و به همین دلیل صنایع کشورهای مختلف دارای اقبال بسیار زیادی برای تولید در این زمینه می باشند.

کاربردهای عمده منسوجات بی بافت را می توان در گروه های ذیل طبقه نمود: 

  • کاربردهای نظافتی (دستمال بچه، جهت تمیز نمودن صنعتی و خانگی...)
  • بهداشتی (لایه روی پوشک و نوار بهداشتی ،...)
  • پارچه های پزشکی (لباس ها، بانداژ و ...پزشکی)
  • چرم مصنوعی
  • کاربردهای صنعتی (صنعت خودرو، مواد جهت عایق و روکش سقف، کاربردهای خانگی...)
  • فیلترها
  • کشاورزی
  • ژئوتکستایل

✳️ کدهای آیسیک و تعرفه های گمرکی و استانداردهای صنعت منسوجات نبافته

کدهای آیسیک و تعرفه های گمرکی صنعت منسوجات نبافته به قرار زیر میباشد :

  • کد آیسیک منسوجات بی بافت : 17291110
  • کد آیسیک انواع دستمال : 17211123
  • کد آیسیک انواع لایی بی بافت : 17291111
  • کد آیسیک انواع نمد (بی بافت) : 17291115
  • کد آیسیک البسه از منسوج بی بافت : 17291116
  • کد آیسیک ملحفه از منسوج بی بافت : 17291117
  • کد آیسیک کیسه فیلترهای صنعتی از منسوج بی بافت : 1729119
  • کد آیسیک باند از منسوج نبافته : 24232011
  • کد آیسیک گاز از منسوج نبافته : 24232022 
  • کد تعرفه گمرکی کفشور، قاب دستمال، قابشور، گردگیر و سایر پارچه های همانند برای تمیز کردن : 6307100

استانداردهای صنعت منسوجات نبافته به قرار زیر میباشد :

  • دستمال شستشو (بی بافت) (شماره استاندارد : CCC-C-460) (مرجع : Fcdspec)
  • دستمال شستشو (شماره استاندارد : A-A-162A) (مرجع : Fcdspec)
  • ویژگیهای پارچه های لایی بدون بافت (شماره استاندارد : 1424) (مرجع : موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران)
  • ویژگیهای پارچه های لایی بافته شده (شماره استاندارد : 1425) (مرجع : موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران)
  • منسوجات - لایی - قسمت اول - لایی با چسب حرارتی (تار و پودی و حلقوی بافت) ویژگیها (شماره استاندارد : 1-1425) (مرجع : موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران)
  • منسوجات – لایی - قسمت دوم : لایی تاروپودی قابل دوخت - ویژگیها و روشهای آزمون (شماره استاندارد : 2-1425) (مرجع : موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران)

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید دستمال شستشو 


فرایند تولید دستمال شستشو ( منسوجات نبافته )

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال به قرار زیر میباشد :

  • الیاف ویسکوز : 7500 تن
  • رزین : 1850 تن
  • مقوا : 120000000 عدد
  • پلاستیک : 120000000 عدد

✳️ فرایند تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال به شرح زیر میباشد :

الیاف مصرفی در این واحد عمدتا الیاف پنبه، ویسکوز و پلی استر است که کاملا پاک شده و عاری از هر گونه ناخالصی و گرد و غبار می باشند و در بسته های فشرده بسته بندی و مورد مصرف قرار می گیرند.  

اهداف مرحله حلاجی بازکردن، تمیزکردن و مخلوط کردن الیاف می باشد. اولین ماشین در خط حلاجی که بر روی الیاف بهم فشرده عدل ها عمل می کند بازکننده عدل می باشد.

کار اصلی این ماشین برداشت مقدار مشخص شده الیاف از عدل، بازکردن و تبدیل به توده های کوچک الیاف جهت تمیز نمودن الیاف در ماشین های بعدی و تا حدی مخلوط کردن الیاف می باشد.

نمایی از ماشین بازکننده عدل و چگونگی برداشت الیاف از عدل، در شکل زیر ارائه شده است. 

نمایی از ماشین بازکننده عدل و چگونگی برداشت الیاف از عدل

برای تمیز کردن الیاف در مرحله حلاجی می بایستی در ابتدا توده الیاف باز شود و همچنین برای بدست آوردن یکنواختی در مخلوط نمودن الیاف نیز لازم است الیاف تا حد امکان باز شوند. لذا باز کردن الیاف به عنوان اولین هدف در قسمت حلاجی می باشد.

شکل زیر نمایی از ماشین بازکننده الیاف و مسیر الیاف در ماشین را نشان می دهد. در این ماشین از بازکننده غلتکهای اره ای ( Saw-Tooth Opener) استفاده شده است که ترکم دندانه های آنها افزایش می یابد و سپس الیاف توسط نیروی گریز از مرکز و مکش هوا به کانال مجزایی برای انتقال الیاف به ماشین مخلوط کننده هدایت می شوند. 

انتقال الیاف به ماشین مخلوط کننده

بدلیل استفاده کردن از ماشینهای اتوماتیک بازکننده عدل در خط حلاجی مخلوط شدن توده الیاف بطور پیوسته انجام می شود. همچنین با بکار بردن ماشین مخلوط کننده اتوماتیک در خط حلاجی یک مخلوط ممتد و پیوسته ای از الیاف به ماشین کارد ارائه می گردد.

در این ماشین یک قفس تراکم در بالای آن قرار دارد که مخزنهای ماشین را به ترتیب از الیاف پر می کند و الیاف از ابن مخازن بطور همزمان بر یک تسمه نقاله می ریزد  و از آنجا به ماشین بعدی منتقل می شود. شکل زیر نمایی از ماشین مخلوط کننده اتوماتیک را نشان می دهد.

ماشین مخلوط کننده اتوماتیک

ویژگی ماشین کارد در باز کردن توده های الیاف و تبدیل آنها به صورت الیاف تک تک است. علاوه بر این کاردینگ موجب تمیز کردن الیاف، مستقیم و مخلوط نمودن الیاف می گردد. خصوصیت ویژه ماشین کارد پوشش آن است که قسمتهای تیکرین، سیلندر، دافر و کلاهک را می پوشاند.

پوشش سوزنی کارد در تیکرین، سیلندر و دافر پوشش اره ای است و در کلاهک پوشش سوزنی نواری استفاده می شود. نوار تیغه ای غلتک تیکرین بسیار تیز و برنده می باشد و سرعت آن در حدود 650-350 دور بر دقیقه است.

در این حالت الیاف خیلی زیاد باز شده و فرصت خوبی برای تمیز کردن آن ها وجود دارد. در ماشین کارد بین سیلندر و کلاهک و همچنین بین سیلندر و دافر حالت سوزنها نوک به نوک میباشد و عمل کاردینگ انجام میشود یعنی الیاف باز میگردند البته برای اینکه این عمل انجام شود بایستی فاصله بین سوزن ها حداقل بوده و سرعت یکی از سطوح کندتراز دیگری باشد.

بین سیلندر و کلاهک، سرعت کلاهک کندتر بوده و بین دافر و سیلندر نیز سرعت دافر کمتر از سیلندر میباشد حالت سوزنها بین سیلندر و تیکرین به صورت نوک به پشت میباشد و عمل انتقال الیاف صورت میگیرد هنگامی که نوک سوزنها سطح سریع سیلندر به پشت سوزنها سطح کندتر تیکرین میرسد الیاف را از تیکرین میگیرد.

بدین ترتیب همیشه الیاف از سطح کندتر به سطح سریعتر منتقل می شود. الیاف توسط مکش هوا از دافر جدا شده و به سطح مشبکی هدایت می شوند. در این حالت قرارکیری الیاف به صورت راندوم می باشد، بنابراین تمام خصوصیات محصول در جهات مختلف یکسان خواهد بود. 

یکی از روشهای دیرینه جهت اتصال لایه ها در تولید منسوج بی بافت، اتصالهای مکانیکی می باشـد، کـه درگیری الیاف موجب استحکام لایه می شود. در اتصال لایه ها به صورت مکانیکی دو روشی که بـه صـورت گسترده ای استفاده می شود، روش سوزن زنی و اسپان لیس می باشد.

در فرایند اسپان لیس آب بـا انـرژی بالا، از نازل خارج می شود که در برخورد به لایه منجر به درگیر ی وقفل شدن الیاف در یکدیگر مـی گـردد .

فرایند اسپان لیس شامل مراحل ذیل می باشد:                                                                         

  1. تشکیل لایه
  2. درگیری واتصال الیاف در لایه                                                           
  3. گردش جریان آب
  4. خشک نمودن لایه                                  

لایه با توجه به خصوصیات منسوج نهایی توسط یکی از روشهای مختلف تشکیل لایه، سیستمهای خشک و مرطوب برای الیاف کوتاه و روش اسپان باند برای الیاف فیلامنت، تولید مـی شـود.

مطـابق شـکل زیر درابتدا لایه در بین دو تسمه نقاله ، جهت تراکم ثابت و یکنواخت، قرار می گیرد وهوای داخل لایه خارج شده در و حجم آن کاهش اولیه می یابد. در ادامه عملیات، مرطوب سازی اولیه توسط اولین ردیف نازل ها که در عرض ماشین قرار گرفته و فشار آنها درحدود 40 – 30 Bar می باشد، انجام می شود.                                     

فرایند اسپان لیس

شکل بالا، نمای ماشین ساخت کارخانه فلایسنر آلمان جهت فرایند اسپان لیس میباشد که عدد (1) ، تسمه نقاله جهت تراکم ثابت و یکنواخت بوده ، عدد 2 ، ردیف اول نازلها جهت مرطوب سازی لایه هاست ، عدد 3 ، ردیف دوم نازلها برای درگیر نمودن الیاف در لایه هاست ، عدد (4 و 5) ، سیلندر و در نهایت عدد 6 مکش آب میباشد.

مهمترین نقش این مرحله، خارج کردن هوا از درون لایه بوده و باعث می شود تا حجم لایه بـه ده درصـد مقدار اولیه کاهش یابد. این کار موجب می شود که لایه در برخورد با فشار زیاد آب نازل هـای بعدی ، آسـیب نبیند و نظم الیاف آن بر هم نخورد.                                                                                      

آب توسط پمپ های پیستونی فشار قوی به داخل یک محفظه افقی که هد جت نامیده می شود، هـدایت می گردد.

در زیر این محفظه افقی یک صفحه فلزی نازک ، که روی آن یک یا دو ردیف نازل قرار می گیرد، وجود دارد که آب با عبور از منافذ موجود در محفظه افقی، به علت یکنواخت شدن جریان ،( قطـر آنهـا بزرگتر از قطر نازل می باشد) وارد نـازل مـی شـود.

شـکل (7) نمـای هـد جـت و نـازل را نـشان مـی دهـد.

نمـای هـد جـت و نـازل

برای تبدیل فشار به افزایش سرعت از نازل استفاده می شود.در حقیقت برای جلوگیری از افت انـرژی بیش از حد یک جریان، سرعت آن راحتی المقدور محـدود وکـم نگهداشـته ودر مقابـل انـرژی لازم بـرای حرکت وجابجایی را به صورت فشار بالا در نظر می گیرند و این فشار بالای جریان به عنوان انـرژی موجـود توسط نازل به انرژی جنبشی تبدیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

بنابراین آب با انرژی قابـل ملاحظـه ای جهت در گیری الیاف از نازل خارج می شود. انـرژی جنبـشی آن در هنگـام برخـورد بـه لایـه، موجـب درگیری وقفل شدن الیاف در یکدیگر می شود. معمولا از چندین ردیف نـازل بـرای عملیـات اسـپان لـی س استفاده می شود. فاصله بین نازل ها در حدود ٣-٥ میلیمتر می باشد و در یک ایـنچ 80-30 نـازل قـرار مـی گیرد.

حداکثر فشار در نازل 600 و فاصله آنها از لایه در حد چند سـانتیمتر مـی باشـد. فـشار درون نازل هـا بتدریج افزایش می یابد که منجر به اتصال داخلی لایه ها به یکدیگر می شود و منسوج با ساختار یکنواختی تولید می گردد.

همچنین سطح پشت لایه به منظور بهبود میزان درگ یری الیـاف تحـت عملیـات قـرار مـی گیرد.عملیات اصلی اتصال درگیری الیاف بر روی سلندر 4 و 5 انجام می گیرد.

مخلـوط آب و هـوا بـه درون این سیلندرها مکش می شو د. بر روی سطح سیلندر پوشش مشبکی به ضخامت یک میلیمتر از فـولاد ضـد زنگ قرار می گیرد. شکل نهایی منسوج تابع نمره توری پوشش سیلندر مـی باشـد. تـامین و تـصفیه آب در خط اسپان لیس از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

با توجه به حساسیت سیستم اسـپان لـیس، آ ب مـورد استفاده باید عاری از هر گونه املاح وباکتری و دارای PH خنثی باشد. در غیر این صورت وجـود امـلاح باعـث ایجاد رسوب در نازل می شود و خسارت زیادی به همراه خواهد داشت. وجود باکتری نیز باعث عدم امکـان استفاده محصول در کاربرد بهداشتی می گردد.

علاوه بر این حجم مصرفی آب در سیستم نیز بالا می باشـد، لذا آب بعد از تصفیه مجددا به سیستم تولید باز می گردد. ابتدا آبی که شـامل مـواد تکمیلـی الیـاف، مـواد خارجی والیاف کوتاه می باشد وارد اولین مرحله فیلتراسیون میگردد. 

در این مرحله فقط ذرات خارجی بزرگ خارج می شود و کف آب کاهش می یابد ودر مراحل بعـدی آب وارد فیلترهای شنی وکسیه ای می شود. سپس آب به پمپ های فشار قوی ارسال می شود و از آنجا به هـد جت پمپ می گردد. بعد از آخرین ردیف نازل ها، در زیر تسمه نقاله خروجی، یک یا جند واحد مکش آب قرار دارند وحدود 80-70 درصد آب منسوج را خارج می کنند. 

بیشترین میزان مصرف الیاف در منسوجات اسپان لیس مربوط به ا لیاف مـصنوعی مـی باشـد.معمـولا الیلف پلی پروپیلن ،پلی استر و ویسکوز می باشد، که این الیاف بصورت خالص و یا ترکیبی از آن ها به کار مـی رود.در سال های اخیر الیاف طبیعی بویژه پنبه مورد توجه قرار گرفته است.  

منسوج بی بافت تولید شده در فرایند اسپان لیس دارای خصوصیات ویژه ای می باشد.مهمترین امتیـازات این منسوج قابلیت افتایش، زیردست نرم واستحکام بالای این منسوجات نسبت به سایر روش های تولید بی بافت می باشد. 

زمانی که لایه ها به ضخامت لازم رسیدند و عملیات اسپان لیس انجام گرفت، ابتدا یک لایـه رزیـن روی آن پاشیده می شود و سپس  از همان رزین به قسمت های تحتانی لایه اسپری می شود.

این رزین باعث ثبـات بیشتر لایه خواهد گردید. ورقه های محصول بدست آمده توسط دستگاهی مجهز به حس کننده فتوالکتریک به اندازه های موردنظر بریده و لبه های آن نیز مرتب می شود. در نهایت ورقه ها به عرضه ای مشخص بریده و به صورت محصول نهایی بسته بندی می گردد. 

کمپانی های Fleissner و Rieter از تولید کنندگان معتبر ماشین آلات خط تولید اسـپان لـیس مـی باشند. لازم به ذکر است که به دلیل برخورداری از تکنولوژی بالا، شرکت Flessiner در حال حاضر بیش از 90 درصد بازار فروش این خط تولید را در اختیار دارد. 

فرایند تولید دستمال گردگیری در نمودار ارائه شده است :

  1. انبار مواد اولیه
  2. حلاجی
  3. کارد و Webforming
  4. خط باندینگ
  5. اشباع سازی
  6. برش و بسته بندی

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال


کارخانه تولید دستمال شستشو ( منسوجات نبافته )

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو به قرار زیر می باشد :

  • جمع زمینهای مورد نیاز : 7000مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 2600 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 200 مترمربع
  • زمین محوطه : 2200 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 2000 مترمربع

✳️ محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو به قرار زیر می باشد :

  • خاکبرداری و تسطیح : 7000 مترمربع
  • دیوارکشی : 340 متر
  • خیابان کشی، پیاده روها، پارکینگ و فضای سبز : 2200 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 1200 مترمربع
  • انبارها : 1400 مترمربع
  • ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 200 مترمربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال


 ماشین آلات تولید دستمال شستشو ( منسوجات نبافته )

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال به قرار زیر میباشد :

  • خط حلاجی : 1 خط
  • کارد و Webforming : 1 دستگاه
  • خط باندینگ و خشک کن : 1 خط
  • خط اشباع سازی و خشک کن : 1 خط

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال به قرار زیر میباشد :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش سالن تولیدی و ساختمان اداری
  • تهویه مرکزی
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب
  • تأسیسات برق

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز روزانه کارخانه تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 18900 کیلووات
  • آب مصرفی : 78 مترمکعب
  • گاز: 600 لیتر
  • بنزین : 9 لیتر

✔️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو با ظرفیت 600000000 عدد در سال به قرار زیر میباشد


پرسنل تولیدی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو به قرار زیر میباشد :

  • مدیر عامل : 1 نفر    
  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • سرپرست : 6 نفر
  • کارگر ماهر : 44 نفر
  • تکنسین : 8 نفر
  • کارگر ساده : 28 نفر
پرسنل غیر تولیدی مورد نیاز کارخانه تولید دستمال شستشو به قرار زیر میباشد :
  • مدیر واحدها : 4 نفر
  • پرسنل حسابداری و اداری : 4 نفر
  • منشی : 2 نفر
  • نگهبان : 12 نفر
  • خدمات : 10 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید منسوجات نبافته ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید منسوجات نبافته

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید دستمال گرد گیری و شستشو از الیاف ویسکوز با استفاده از فرایند اسپان لیس 44 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 19 آبان 1396 06:43
حجم فايل 763.47 KB
دانلود 104

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع نساجی و چرم

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories