• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید الیاف ویسکوز ⭐️ جهت اخذ مجوز و وام

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید الیاف ویسکوز

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید الیاف ویسکوز با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید الیاف ویسکوز را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ آشنایی تخصصی با خواص فیزیکی و شیمیایی محصول در طرح توجیهی الیاف ویسکوز


الیاف و نخهای ویسکوز از جمله الیاف مصنوعی میباشند که ماده اولیه تولید آنها یک ماده طبیعی به نام سلولز میباشد و از مواد شیمیایی تولید نمیشوند اما از آنجا که فرایند تولید آنها یک روش صنعتی میباشد ، الیاف ویسکوز را جزو الیاف مصنوعی به حساب می آورند .

✳️ اما الیاف مصنوعی چند دسته هستند !

الیافی که بدست بشر ساخته می شود دو دسته اند، یکی آن هایی که ماده اصلی تولیدشان در طبیعت هست ولی به شکل الیاف نیست و بشر با یکی از روش هایی صنعتی آن ها را به صورت الیاف در می آورد. دسته دیگر کلاً الیاف مصنوعی اند یعنی ماده اولیه آنها نیز در آزمایشگاه با فرایندهای شیمیایی تولید شده و با یکی از روشهای صنعتی به الیاف تماما مصنوعی تبدیل میشوند.

الیاف دسته اول را الیاف بازیافتی یا رژنره می گویند که الیاف ویسکوز، استات، کوپر آمونیوم، کازئین و ... از این دسته اند.

الیاف بازیافتی به سه دسته زیر تقسیم می شوند: 

  • الیافی که ماده اولیه آن ها مثل پنبه سلولز است.
  • الیافی که ماده اولیه شان مثل پشم پروتئین است.
  • الیافی که ماده اولیه شان مثل شیشه معدنی است.

الیاف ویسکوز چگونه و از چه موادی تولید شدند

✳️ اما الیاف ویسکوز چگونه و از چه موادی تولید شدند !

تهیه الیاف ویسکوز توسط دو شیمیدان که مطالعات دقیقی روی ساختمان سلولز موجود در گیاهان داشتند در سال 1891 کشف و در سال 1892 به ثبت رسید. ولی به علت استحکام کم این الیاف مدت ها طول کشید به صورت تجاری به بازار عرضه شود.

کلیه محصولات طبیعی که دارای سلولز کافی باشند برای تهیه این الیاف مناسب است. غالباً از الوار درختان، تفاله نیشکر، کاه برنج و گندم استفاده می شود و این مواد طی مراحل مختلفی به صورت خمیر خاصی که درصد ناخالصی آن بسیار کم است در می آیند و پس از عبور از رشته ساز و استخر انعقاد به صورت الیاف در می آیند.

در نتیجه روش تولید الیاف ویسکوز تر ریسی است زیرا حلالی که برای ایجاد خمیر الیاف به کار می رود قابل تبخیر نیست.

در ادامه مطلب به بررسی روشهای مختلف ریسندگی الیاف مصنوعی، من جمله روش ترریسی که برای ریسندگی الیاف ویسکوز نیز به کار میرود پرداخته میشود پس پیشنهاد میکنیم با ما تا انتهای مطلب همراه شوید.

اما در اینجا به بررسی خواص فیزیکی الیاف ویسکوز میپردازیم !

گرچه ویسکوز از نظر مولکول های شیمیایی بسیار شبیه پنبه است و گاهی از پنبه های نامرغوب تهیه می شود ولی سطح ظاهری آن مانند پنبه پیچ و تاب ندارد و سطح مقطع آن چند وجهی است و دندانه دار به نظر می رسد.

کلیه الیاف ساخت بشر می توانند در قطرها و طول های دلخواه تهیه شوند و این تفاوت عمده این الیاف با الیاف طبیعی است که اغلب در یک قطر و طول ثابت هستند.

استحکام الیاف و نخ های ویسکوز با تحقیقات صورت گرفته بهبود یافته و بر خلاف پنبه با جذب رطوبت استحکامش کاهش می یابد و علت آن نیز وجود مناطق آمورف بیشتر نسبت به پنبه است و البته این خاصیت میزان جذب رطوبت و رنگ پذیری بیشتری را ممکن ساخته است.

الیاف و نخهای ویسکوز درحالت استاندارد %12 جذب رطوبت دارد درحالی که پنبه %8 جذب رطوبت دارد. خاصیت ارتجاعی ویسکوز از پنبه نیز کمتر است و در نتیجه چروك پذیری بالایی دارد.

به علت صاف بودن سطح الیاف ، ویسکوز از پنبه درخشنده تر است ولی در آب جوش این درخشندگی را از دست می دهد. الیاف ویسکوز در برابر نور آفتاب به مدت طولانی تغییر رنگ داده و تا 150 درجه سانتیگراد حرارت مقاومت می کند.

اما خواص شیمیایی الیاف ویسکوز چه مواردی میباشند !

همانند پنبه اسیدها ویسکوز را تخریب می کنند ولی مقاومت ویسکوز در برابر قلیا و سود بسیار خوب است. از آنجایی که الیافی که با روش های مصنوعی تولید می شوند فر و موج و چین ندارند و البته باید تا حدودی مشابه الیاف طبیعی باشند اغلب این الیاف را به روش های مختلف مشابه الیاف طبیعی چین دار می کنند.

ویسکوز نیز به روش های شیمیایی یا مکانیکی چین زده می شود. به علت استحکام کم الیاف ویسکوز اغلب برای ملحفه، رومیزی، لباس زنانه، پیراهن مردانه، زیر پوش و لباس ورزشی استفاده می شود.

در واقع کلیه الیاف بازیافتی که از سلولز تهیه می شوند را ریون می نامند و ویسکوز همان ویسکوز ریون است که در بازار موجود می باشد.


✔️ آشنایی با روش های ریسندگی و تولید الیاف ساخته بشر (مانند الیاف ویسکوز)

روش تولید الیاف مصنوعی

✳️ انواع روش های تولید الیاف مصنوعی قبل از کارخانه ریسندگی به چهار صورت است: 
  • (wet spinning) تر ریسی
  • (dry spinning) خشک ریسی
  • (melt spinning) ذوب ریسی
  • ژل ریسی (Jel spinning ) این روش تازه بوده و عمومیت ندارد.

ماده تشکیل دهنده الیاف به صورت مایعی است که می تواند انحلال یک ماده جامد در حلال یا مذاب یک پلیمر باشد که از سوراخ های یک رشته ساز که مشابه دوش حمام است با فشار ثابت عبور داده می شود.

پس از خروج رشته های بسیار ریز الیاف از سوراخ ها مرحله انعقاد است که الیاف به حالت جامد در می آیند. این مرحله اساس کار روش های فوق را تشکیل می دهد. 

در خشک ریسی و تر ریسی ماده جامدی در حلال حل شده که یا توسط دمش هوای گرم تبخیر می شود یا در آب از ماده اصلی جدا می شود. در صورت استفاده از ماده تبخیر شدنی از خشک ریسی و در صورت سنگین بودن حلال از روش های تر ریسی استفاده می کنیم.

ماشین آلات تولید الیاف مصنوعی

الف) روش تر ریسی (این روش برای تولید الیاف ویسکوز به کار میرود)

مایع مخلوط حلال غیر قابل تبخیر و ماده اصلی الیاف ویسکوز از یک پمپ و یک هم زن عبور می کند سپس وارد رشته ساز شده و پس از عبور از استخر انعقاد با غلطک پیچیده می شود.

‌ب) خشک ریسی 

در این روش محلول الیاف از پمپ و رشته ساز عبور کرده و از تونل هوای گرم رد می شود و حلال آن تبخیر شده و الیاف باقی می ماند. به علت دشواری این روش اغلب قیمت بیشتری دارد.

‌ج) ذوب ریسی 

این روش مربوط به الیافی است که تا یک درجه حرارتی مذاب شده و در صورت خنک شدن به حالت اولیه باز می گردند. الیافی همچون نایلون و پلی استر از این دسته الیاف هستند که به آنها گرما نرم یا ترموپلاستیک می گویند. روش کار مطابق شکل زیر است و هوای خنک الیاف مذاب عبور کرده از رشته ساز را جامد و به حالت اول ولی رشته رشته در می آورد.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید الیاف ویسکوز ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید الیاف ویسکوز


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید دستمال گرد گیری و شستشو از الیاف ویسکوز با استفاده از فرایند اسپان لیس 44 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 19 آبان 1396 06:43
حجم فايل 763.47 KB
دانلود 104

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع نساجی و چرم

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories