• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید پارچه های حلقوی شامل گردباف و کتان

(2 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی تولید پارچه های حلقوی شامل گردباف و کتان

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید پارچه های حلقوی که شامل انواع پارچه های گردباف و کتان می شوند، این صفحه را مطالعه نمایید. پارچه های حلقوی به پارچه هایی گفته می شود که در آن، نخ با طراحی خاصی به صورت حلقوی در بافت و ساختار پارچه قرار گرفته است. حلقوی بودن بافت پارچه باعث ایجاد خاصیت کشسانی در آن می شود. این خاصیت در تولید لباس های ورزشی ارزشمند است.

 معرفی طرح توجیهی تولید پارچه های حلقوی شامل گردباف و کتان

پارچه های حلقوی به طور کلی به دو دسته پارچه های حلقوی تاری (کتان و راشل) و پارچه های حلقوی پودی (گردباف) تقسیم می شوند. در تولید این پارچه، نخ ها با تشکیل حلقه ها و گره هایی در یکدیگر بافته شده و ساختار خاص این پارچه را ایجاد می کنند.

در زیر به بررسی ویژگی های دو نوع پارچه حلقوی میپردازیم:

  • پارچه های حلقوی تاری: این نوع از پارچه حلقوی متشکل از یک دسته نخ می باشد که به به صورت عمودی و در طول پارچه بافته می شوند. پارچه حلقوی تاری در تولید پوشاک و همچنین در صنعت نساجی و تولید پارچه های مبل، صنعتی و... کاربرد دارد. پارچه های کتان و راشل در این گروه قرار می گیرند.
  • پارچه های حلقوی پودی: نخ هایی که در ساختار پارچه حلقوی پودی وجود دارند، صرفا در جهت افقی و در عرض پارچه بافته می شوند. یک مثال از این نوع پارچه که کاربرد بسیار زیادی در تولید پوشاک دارد، با نام تریکو کشباف شناخته می شود. لباس های تولید شده از پارچه تریکو کشباف دراکثر فصول سال قابل استفاده هستند.

برای مقایسه روش بافت پارچه های حلقوی تاری با پارچه های حلقوی پودی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. برای بافتن پارچه تاری، به دلیل تعدد سوزن ها روی ماشین، نیاز به چله پیچی نخ روی قرقره می باشد که این امر، عملیات مقدماتی در بافت حلقوی تاری را نسبت به پودی پیچیده تر می کند.
  2. در تولید پارچه حلقوی پودی، بافت های متنوع تری را می توان تولید کرد. در بافت این پارچه امکان استفاده از نخ های متنوع تری نسبت به بافت تاری وجود دارد.
  3. در تولید پارچه های حلقوی تاری، ثبات ابعاد بیشتر می باشد. این ویژگی باعث می شود در صورت پاره شدن یک نخ و کشیده شدن ساختمان پارچه، اشکال ایجاد شده در پارچه زیاد به چشم نیاید که این مسئله برخلاف پارچه حلقوی پود می باشد.

هزینه، درامد و سود حاصل از تولید پارچه های حلقوی

بازار مصرف پارچه های حلقوی عمدتا داخلی می باشند. اما در صورتی که پارچه با کیفیت استاندارد و در طرح هایی مناسب برای تجارت خارجی تولید بشود، امکان تجارت خارجی را نیز می توان فراهم کرد. برای آغاز و راه اندازی این خط تولید، و برای ظرفیت اسمی تولید سالانه 1000 تن پارچه گردباف پنبه ای یک رو و دو رو، 850 تن پارچه گردباف درس و پلار پلی استر، 1300 تن پارچه متن پلی استر، 300 تن پارچه راشل پلی استر، 2.44 میلیون یورو مورد نیاز است.

مبلغ 1.34 میلیون یورو از کل هزینه گفته شده، برای تهیه ماشین آلات و تجهیزات و مبلغ 1.11 میلیون یورو (معادل با 36.796 میلیون ریال) به منظور سرمایه گذاری برای پیش برد طرح براورد شده است (هزینه ها در سال 1393 بررسی شده اند). کد آیسیک انواع پارچه حلقوی 1730312301، انواع پارچه حلقوی تاری 1730412302 و انواع پارچه حلقوی پودی 1730412313 می باشد. همچنین کد تعرفه گمرکی برای انواع پارچه حلقوی تاری 6005 و برای پارچه حلقوی پودی 6006 و  60069000 تعریف شده است.

فرایند تولید پارچه های حلقوی

در تولید پارچه حلقوی پنبه ای از نخ پنبه و برای تولید پارچه حلقوی کتان و راشل و گردباف پلی استر، از نخ پلی استر به عنوان مواد اولیه استفاده می شود. بافت حلقوی پارچه به دلیل سوزن های خاصی است که در هنگام بافت نخ ها را به شکل حلقه در آورده و حلقه ها را به یکدیگر متصل می کنند. به طور کلی بافت حلقوی از طریق عبور این حلقه ها از درون یکدیگر به وجود می آید.

  1. در ابتدای بافت پارچه، نخِ متصل به سوزن تغذیه به وسیله قلاب کشیده شده، و از داخل حلقه قبلی یا حلقه اولیه عبور داده می شود.
  2. با عبور نخ جدید از داخل حلقه ی قدیمی، حلقه قدیمی آزاد می شود. به قسمتی از حلقه جدید که درگیر با سر حلقه قدیمی است، پای حلقه گفته می شود. حلقه جدید یا آخرین حلقه ایجاد شده، از دو بخش "نخ جدید که از داخل حلقه قدیمی عبور کرده" به اضافه "پای حلقه" تشکیل می شود.

بافت نخ به همین صورت و با تکرار این مراحل انجام می شود. در طول این فرایند سر حلقه جدید به قلاب سوزن متصل بوده و توسط آن نگه داشته می شود.

 نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز جهت تولید پایچه های حلقوی

لیست ماشین آلات مورد نیاز برای اجرای این طرح در زیر آورده شده است:

  • دستگاه گردباف یکرو و دو رو (ساخت شرکت Orizo کشور ایتالیا)
  • دستگاه تولید کتن دو و سه و چهار شانه (ساخت شرکت karl Mayer کشور آلمان)
  • دستگاه بافت راشل (ساخت شرکت karl Mayer کشور آلمان)

همچنین به منظور تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه 1000 تن پارچه گردباف پنبه ای یک رو و دو رو، 850 تن پارچه گردباف درس و پلار پلی استر، 1300 تن پارچه متن پلی استر، 300 تن پارچه راشل پلی استر، به 10 نفر نیروی انسانی نیاز است.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پارچه های حلقوی شامل گردبافت و کتان ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پارچه های حلقوی شامل گردباف و کتان

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید 6100 تن انواع نخ پلی استر + 2500 تن انواع پارچه گردبافت مانند پارچه لاک + کامفار مجموعا 128 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:28
حجم فايل 3.28 MB
دانلود 49

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید انواع پارچه های حلقوی گردباف و کتن و راشل 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخیکشنبه, 15 دی 1398 23:52
حجم فايل 2.92 MB
دانلود 182

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع نساجی و چرم

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories