• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی الیاف پلی پروپیلن ⭐️ جهت مجوز وام (0 تا 100 تولید)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی الیاف پلی پروپیلن

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید الیاف پلی پروپیلن را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ آشنایی دقیق و جامع با محصول در طرح توجیهی الیاف پلی پروپیلن و کاربردهای آن !


الیاف پلی الفین طبق تعریف دارای حداقل 85 درصد نسبت به وزن خود، اتیلن، پروپیلن و یا الفین دیگری میباشند. پلی پروپیلن و سپس پلی اتیلن با اهمیت کمتر، مهمترین الیاف الفینی را تشکیل  میدهند که به گروه الیاف مصنوعی تعلق دارند.

الیاف پلی پروپیلن که از طریق پلیمریزاسیون پروپیلن به صورت یک پلیمر خطی تهیه می گردند و به اختصار پ . پ نامیده میشوند ، بعد از پیدا شدن کاتالیست زیگلر ـ ناتا تولید شدند.

آسان بودن تولید الیاف پلی پروپیلن و پایین بودن هزینه تولید ، استقبال بسیار گسترده ای از آن را به همراه داشته است همچنین با بکارگیری مواد بالا برنده مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش، سعی شده است که عیب کم بودن مقاومت الیاف پلی پروپیلن در مقابل این اشعه مرتفع گردد.

از نقطه نظر استحکام و مقاومت در مقابل سایش، الیاف پلی پروپیلن با الیاف پلی اتیلن تفاوت زیاد ندارد.

اما عدم امکان رنگرزی الیاف پلی پروپیلن به روشهای متداول برای دیگر الیاف ، باعث جلوگیری از رشد بیشتر این لیف مصنوعی گردیده است.

البته الیاف پلی اتیلن هم مثل الیاف پلی پروپیلن با روش های معمول قابل رنگرزی نبوده و به روش رنگرزی توده که در آن قبل از تشکیل الیاف، به پلیمر مذاب اضافه  میشود رنگرزی می گردد.

همچنین الیاف پلی پروپیلن دارای دمای ذوب بالاتر (175 ـ 165 درجه سانتی گراد) در مقایسه با الیاف پلی اتیلن میباشد.

الیاف پلی پروپیلن چه مصارف و کاربردهایی دارند !

✳️ الیاف پلی پروپیلن چه مصارف و کاربردهایی دارند !

خصوصیت اصلی الیاف پلی پروپیلن ، ارزان بودن و فراوانی مواد اولیه آن میباشد. به همین دلیل این الیاف به طور گسترده تری در میان الیاف دیگر نساجی مورد استفاده قرار میگیرند. مصرف اصلی الیاف پلی پروپیلن در کفپوشهایی است که در انواع مختلف تولید  میگردند.

موکت های معروف به تافتینگ، نخ خامه برخی از قالی ها، الیاف کفپوشهای نمدی، از جمله محصولاتی هستند که از الیاف پلی پروپیلن برای تولید آنها استفاده میگردد.

مصرف اصلی دیگر این الیاف استفاده از پارچه هایی است که به عنوان منسوجات ژئوتکستایل در صنایع عمرانی به عنوان تثبیت کننده بسته های عمرانی استفاده میشود.

گونی ها،  توری ها و طناب از جمله دیگر محصولاتی هستند که با استفاده از الیاف پلی پروپیلن تولید میگردند. اخیراً با توجه به خواص آبگریزی زیاد این الیاف، از آنها در تولید برخی  لباسها، نظیر پوشاک ورزشی استفاده می گردد.

ذکر این نکته لازم است که تولید البسه از الیاف پلی پروپیلن رفته رفته در صنعت نساجی بیشتر شده و از این الیاف در تولید البسه عادی نیز استفاده میگردد.

✳️ چه الیافی میتوانند کالای جایگزین الیاف پلی پروپیلن باشند !

همانطور که در گفته شد از الیاف پلی پروپیلن بیشتر در تولید انواع کفپوش ها، اعم از موکت ، فرش و کفپوش های نمدی استفاده می گردد.

الیاف مورد استفاده در این گونه از منسوجات باید دارای برخی خواص نظیر؛ استحکام بالا، بازگشت پذیری در اثر اعمال نیرو و تا حدودی ارزانی را داشته باشند . با حذف الیاف پلی پروپیلن و استفاده از الیاف جایگزین ، برخی مشکلات در خصوص تولید کفپوش ها به وجود میآید.

به طور مثال در تولید کفپوش ها می توان از الیاف پلی آمیدی استفاده نمود. اما استفاده از الیاف پلی آمیدی، به دلیل بالاتر بودن قیمت آن نسبت به الیاف پلی پروپیلن، قیمت تمام شده کالا را به شدت بالاتر می برد که این کار از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نمی باشد.

ذکر این نکته لازم است که استفاده از الیاف پلی آمیدی به جای الیاف پلی پروپیلنی در کفپوش به دلیل مشکلات کمتر بهداشتی و امکان رنگرزی و ایجاد تنوع بیشتر در تولید کفپوشها اخیراً ترجیح داده میشود.

در خصوص تولید البسه رایج، جایگزین کردن این الیاف با الیاف دیگر با در نظر گرفتن قیمت تمام شده امکان جایگزینی الیاف پلی پروپیلن با الیاف دیگر وجود ندارد.

 کدهای آیسیک مرتبط با صنعت تولید الیاف پلی پروپیلن به قرار زیر میباشند :

  • کد آیسیک گرانول پلی پروپیلن : 24131582
  • کد آیسیک پلی پروپیلن به شکل تک نخ : 25201622
  • کد آیسیک الیاف پلی پروپیلن (الیاف PP) : 24301130
  • کد آیسیک نخ پلی پروپیلن (PP) : 17111352
  • کد آیسیک ماشین آلات تولید نخهای پلی پروپیلن : 29261231

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید الیاف پلی پروپیلن


فرایند تولید الیاف پلی پروپیلن

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید الیاف پلی پروپیلن با ظرفیت 10000 تن در سال به قرار زیر میباشند :

  • چیپس پلی پروپیلن : 10000 تن
  • روغن spin finish : 400 تن

✳️ فرایند تولید الیاف پلی پروپیلن به شرح زیر میباشد :

الیاف پلی پروپیلن که از طریق پلیمریزاسیون پروپیلن به صورت یک پلیمر خطی تهیه میگردند و به اختصار پ . پ نامیده می شوند و بعد از پیدا شدن کاتالیست زیگلر ـ ناتا تولید شدند.

این کاتالیست تولید پلی پروپیلن ایزوتاکتیک که قادر به متبلور شدن می باشد را امکان پذیرساخت. خصوصیات پلی پروپیلن بافت رشد سریع آن در سطح  بین المللی گردید. 

 در ذوب ریسی پلی پروپیلن، مشابه دیگر الیاف ترموپلاستیک مثل پلی استر و پلی آمید، وزن مولکولی متوسط، توزیع وزن مولکولی و همچنین شاخص جریان توده پلیمری مذاب (MFI)، خصوصیات الیاف تولید شده را تحت تأثیر خود قرار میدهند.

به طور کلی افزایش وزن مولکولی پلیمر، افزایش استحکام الیاف توده شده را به همراه دارد.  

این الیاف به روش ذوب ریسی تهیه میگردند. در این روش، پلیمر به صورت گرانول از طریق تغذیه کننده (هاپر) وارد مارپیچی ذوب کننده شده و بر اثر گرمایش توسط مارپیچی ذوب میگردد.

پلیمر مذاب سپس به کمک پمپ تغذیه از طریق فیلتر به رشته ساز تغذیه شده و پس از خروج از روزنه های رشته ساز تحت تأثیر نیروی کششی قرار میگیرد و با از دست دادن گرما به محیط اطراف خود جامد گردیده و سرانجام روی بسته ای پیچیده شده و یا آنکه  به صورت مداوم به بخش دیگر از خط تولید نهایی تغذیه میگردد.

از آنجایی که پلی پروپیلن دارای گرمای ویژه بالا (kj/kg.k2ـ6ـ1) و ضریب هدایت گرمایی کم (j/m.s.k 0.3 ـ0.1) میباشد، لذا طول منطقه سردکننده بعد از رشته ساز در مقایسه با الیافی مثل نایلون یا پلی استر، باید طویل تر انتخاب گردد. به همین ترتیب سرعت های تولید بالاتر به منطقه سردکننده طویل تری احتیاج دارند.

از این رو، طول ستون ریسندگی ممکن است به 10 متر برسد. با توجه به پایین تر بودن دمای ترانیسیون ثانویه الیاف الفینی از دمای اطاق، تبلور الیاف نه تنها در سرد شدن در ستون ریسندگی اولیه شکل  میگیرد بلکه این فرآیند ممکن است بعداً هم روی بوبین ادامه پیدا کند.

بنابراین شرایط انجماد در ستون ریسندگی و همچنین شرایط نگهداری بوبین پس از تولید، تبلور الیاف الفینی را تحت تأثیر خود قرار می دهند.

تعداد روزنه های  رشته سازهای تولیدکننده نخ های فیلامنتی ممکن است با توجه به تعداد فیلامنت های مورد احتیاج بین 150ـ10 متغیر باشد.

رشته سازهایی که برای تولید الیاف به منظور بریده شدن و مورد استفاده قرار گرفتن به صورت کوتاه (استیپل) به کار گرفته میشوند ممکن است تا 20000 روزنه داشته باشند.

فرایند تولید الیاف پلی پروپیلن

با توجه به سرعت تولید، الیاف تولید شده ممکن است تا 6 برابر طول اولیه خود کشیده شوند تا خواص مکانیکی مطلوب را به دست آورند.

درجه کشش قابل کسب برای پلی پروپیلن پاراکریستالین بیشتر از پل یپروپیلن منوکلینیک می باشد. این تفاوت به مکانیک تغییر شکل مختلف برای ساختار منوکلینیک پاراکریستالین ربط داده شده است.  

پل یپروپیلن ایزوتاکتیک در مقایسه با بیشتر پلیمرهای دیگر نسبتاً سریع متبلور می گردد.

پلی الفین های خطی دیگر هم مشابه پلی پروپیلن عمل می نمایند. با توجه به سرعت بالای تبلور پلی اتیلن ایزوتاکتیک در مقایسه با بیشتر الیاف، در صورت لزوم به جلوگیری از تبلور کامل، لازم است که پلیمر بعد از خروج از رشته ساز سریعاً سرد گردد.  

تشکیل نظم در الیاف پلی پروپیلن بعد از فاصله نسبتاً مشخصی از رشته ساز و کاهش دمای پلیمر مذاب به مقداری که آن را به صورت نیمه جامد درآورد شروع  میگردد.

به عبارت دیگر تنش ریسندگی در بخش نیمه جامد به بعد از فیلامنت ها، در خط ریسندگی اولیه شکل میگیرد. با اعمال کشش به الیاف بعد از ریسندگی اولیه، نظم داخلی آن ها افزایش یافته و تبلور بیشتری شکل میگیرد.

با توجه به دمای تبدیل شیشه ای پایین این نوع الیاف، کشش آنها با سرعت کم به مقدار 3 تا 8 برابر بدون گرمایش امکان پذیراست. کشش الیاف بدون گرمایش به کشش سرد معروف است.

برای افزایش سرعت کشش، الیاف  پلی پروپیلن حرارت داده میشوند. کشش همراه با گرمایش به کشش گرم معروف است. ساختار جدید بعد از کشش، معمولاً با سرد نمودن الیاف پایدار می گردد.  

الیاف پلی پروپیلن با توجه به قسمت ارزان تر آن ها نسبت به الیاف دیگر برای طیف گستردهای از کاربردها مورد استفاده قرار گرفته اند.

به عنوان مثال، نخ کفپوش های از نوع تافتینگ، نخ خامه قالی، الیاف کفپوش های نمدی، کاربردهای نساجی الیاف پلی پروپیلن را تشکیل  میدهند.

کاربردهای صنعتی  پلی پروپیلن را طناب ،منسوجات کشاورزی و فیلتر، منسوجات عمرانی (کاربرد در عمران)، گونی، توری و مواد دیگری تشکیل میدهند.  

دستگاه های تولید کننده این الیاف در کشور، مشابه دستگاه هایی است که در کشورهای دیگر استفاده می گردد. این دستگاه ها تنوع زیادی داشته و نوع دستگاه مصرفی در کشور بستگی به نوع محصول و کیفیت مورد انتظار نهایی بر اساس نوع کاربرد آن می باشد.

 البته این امکان وجود دارد که زمان استفاده از برخی دستگاه ها در کشور سازنده آن و کشورهای مصرف کننده نظیر کشور ما با یک فاصله زمانی صورت پذیرد. 


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن با ظرفیت 10000 تن در سال


اشین آلات کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه الیاف پلی پروپیلن به قرار زیر میباشد :

ماشین آلات خط تولید : 2 خط

ماشین آلات خط تولید کارخانه الیاف پلی پروپیلن به قرار زیر میباشند :

  • سیلو ذخیره چیپس پلی پروپیلن
  • تجهیزات انتقال با استفاده از مکش، تغذیه و دوزینگ مواد اولیه (شامل چیپس پلی پروپیلن و مستربچ).
  • اکسترودر به قطر mm 180 و 30=l/D، حداکثر به ظرفیت تولید 800 کیلوگرم در ساعت و مجهز به هیترهای الکتریکی جهت گرم نمودن زون هی حرارتی.
  • سیستم ذوب ریسی مجهز به سیستم گرمایش Dowtherm و دارای 12 عدد پمپ ریسندگی هر یک به ظرفیت حدود 78 cc/rev
  • سیستم انتقال و سیر کوله لعاب ریسندگی (Spin Finish) همراه با مخازن 1150 لیتر، میکسر، پمپ های انتقال و سیر کوله.
  • دستگاه کشش اولیه مجهز به 7 غلتک دو جداره با سیستم سیر کوله آبگرم و کنترل دما، ناحیه گرم کننده با سیستم گرم شونه توسط بخار (Heating duct) و سیستم کشش ثانویه مجهز به 5 غلتک کشش سرد.
  • کریمپر از نوع استافر باکس با سیستم سیر کوله آبگرم در غلتکها و ناحیه تراکم همراه با یک دستگاه Two stacker برای جمع آوری دسته های Two مجهز به سیستم های کنترل سرعت، تغذیه اضافه و سنکرون جهت میزان کشش الیاف.
  • خشک کن مداوم مجهز به سیستم گرم کننده با بخار غیر مستقیم و سیستم کنترل دما و سرعت.
  • در صورت نیاز دستگاه کاتر مداوم الیاف مجهز به چرخ برش الیاف به طول های مختلف با امکان برش به طول ثابت یا متغییر، مکانیزم کنترل فشار برش و چشم الکترونیکی.

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن با ظرفیت 10000 تن در سال به قرار زیر میباشند :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب

✳️ سوخت و برق مصرفی روزانه کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن با ظرفیت 10000 تن به قرار زیر میباشند :

  • برق مصرفی : 800 کیلووات
  • آب مصرفی : 4 مترکعب
  • کازوئیل : 500 لیتر
  • بنزین : 13 لیتر
✳️ تعداد نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن با ظرفیت 10000 تن به قرار زیر میباشند :
  • مدیر ارشد : 1 نفر
  • مدیر واحدها : 3 نفر
  • مدیر امور مالی و فروش : 1 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) : 6 نفر
  • پرسنل حسابداری : 1 نفر
  • انباردار : 3 نفر
  • کارگر ماهر : 9 نفر
  • کارگر ساده و نگهبان : 10 نفر
  • خدماتی : 3 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن با ظرفیت 10000 تن در سال

کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 4400 مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 1600 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 100 مترمربع
  • زمین محوطه : 1500 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 1200 مترمربع
  • دیوارکشی : 500 مترمربع
  • محوطه سازی، پارکینگ، خیابان و فضای سبز : 1500 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید الیاف پلی پروپیلن به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 1200 مترمربع
  • انبارها : 400 مترمربع
  • ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 100 مترمربع

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی الیاف پلی پروپیلن ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید الیاف پلی پروپیلن


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید

 

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید اﻟﻴﺎف ﭘﻠﻲ ﭘﺮوﭘﻴﻠﻦ 45 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 19 آبان 1396 08:04
حجم فايل 507.28 KB
دانلود 193

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع نساجی و چرم

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories