• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره ⭐️سال 1401(گرید+Doc+pdf)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید شیشه دوجداره را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه شیشه دوجداره یا مضاعف در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .

این اطلاعات شامل ماشین آلات خط تولید شیشه دوجداره ، مساحت زمین و ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز برای احداث کارخانه شیشه دوجداره ، مواد اولیه مورد نیاز ، آب و برق و سوخت مورد نیاز ، نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرآیند تولید شیشه دوجداره میباشد  .


آشنایی با شیشه دوجداره


شیشه دوجداره با کد آیسیک 26101136 و شماره تعرفه گمرکی 7008/00/20 محصولی است که از دو لایه شیشه ساده و گاهی رنگی که به موازات یکدیگر قرار گرفته اند ساخته شده است که لبه ها یا درزهای آن ها هوابندی شده است و فضای بین آنها با مواد خشک کننده ای مانند سیلیکاژل پر شده و یا در بعضی از موارد بین دو لایه خلا ایجاد می شود.

عموما در شیشه های دو جداره ، در فضای بین شیشه ها ، هوا یا گازهای خاص بدون رطوبت ( آرگون ) با فشاری تقریبا مساوی فشار هوای بیرون وجود دارد.

در شیشه های دوجداره غالبا از اسپیسرهای آلومینیومی استفاده می شود که درون اسپیسر را با ماده رطوبت گیر پر می کنند که این ماده سبب جذب رطوبت هوای مابین دو شیشه می گردد و توسط مواد درزگیر مناسب ، کاملا آب بندی شده است

همینطور بعلت وجود گاز بین دو لایه شیشه ، دمای سطح داخلی شیشه با دمای اتاق یکسان می ماند بنابراین شیشه دوجداره در زمستان عرق نمی کند.


تعیین ظرفیت بهینه برای تولید شیشه دوجداره


اگر تعداد شیفت کاری را دو نوبت در روز و تعداد روز کاری در سال را 300 روز و هر شیف کاری را 8 ساعت در نظر بگیریم ظرفیت بهینه اقتصادی تولید این محصول حدود 400000 متر مربع در سال خواهد بود. لازم به توضیح است که این میزان ظرفیت اسمی می باشد و برای رسیدن به این میزان ، طرح 5 سال اول بهره برداری با توجه به شرایط اقتصادی و توسعه بازار فروش به شرح جدول زیر پیش بینی می شود.

  • میزان تولید سال اول : 240000 مترمربع ( 60 درصد )
  • میزان تولید سال دوم : 280000 مترمربع ( 70 درصد )
  • میزان تولید سال سوم : 320000 مترمربع ( 80 درصد )
  • میزان تولید سال چهارم : 360000 مترمربع ( 90 درصد )
  • میزان تولید سال پنجم : 400000 مترمربع ( 100 درصد )

کاربردهای شیشه های دوجداره و تاثیر بینظیر آن در افزایش کیفیت ساختمانها


کاربردهای شیشه های دوجداره و تاثیر بینظیر آن در افزایش کیفیت ساختمانها

استفاده از شیشه های دو جداره به دلیل حفظ انرژی حرارتی و برودتی و کاهش آلودگی صوتی در پنجره ساختمان بیمارستانها ، کتابخانه ها ، موزه ها و ساختمانهای حاشیه خیابانهای پر تردد کاربرد وسیع دارند. اخیرا برای ایمنی و آسایش بیشتر پنجره وسایل نقلیه عمومی مانند واگنهای قطار و اتوبوسهای بین شهری نیز به شیشه های دو جداره مجهز شده اند.

بهبود ایزولاسیون حرارتی :

شیشه دو جداره که عایق گرما ، سرما و صداست در بسیاری از ساختمان ها مانند فرودگاه ها ، هتل ها و بیمارستان ها به کار می رود.

شیشه دوجداره با بهبود ایزولاسیون حرارتی صرفه جوئی های مهمی در هزینه های خرید تأسیسات گرمایشی و سرمایشی ساختمان ایجاد میکند که در بلند مدت ، هزینه های انرژی و راهبری ساختمان را نیز کاهش می دهد.

در صورت استفاده از شیشه دو جداره و پنجره های عایق می توان در ازای هر متر مربع شیشه دو جداره به میزان 40 مترمكعب گاز در سال صرفه جویی نمود.

به علت وجود لایه هوا یا گاز هر سه روش انتقال حرارت یعنی رسانش ، جابجائی و تابش  ، در شیشه های دو جداره قابل کنترل است. بدین ترتیب می توان میزان مصرف انرژی جهت سرد کردن یا گرم کردن فضای داخل را کاهش داد.

بهبود ایزولاسیون صوتی :

میزان ایزولاسیون صوتی در شیشه های دو جداره به علت وجود گاز مناسب بین دو شیشه ، قابل کنترل است. برای کسب نتیجه بهتر می توان از شیشه لمینیت در هر یک از جداره های شیشه استفاده نمود.

میانگین سر و صدا در شهرهای بزرگ در حدود 65 تا 70 دسی بل است این در حالی است شدت صوت مجاز برای بیمارستانها و محیط هایی از این نوع حداکثر 39 دسی بل است. شیشه های دو جداره می توانند شدت صوت را حدود 50 دسیبل کاهش دهند و آن را به مرز 20 تا 30 دسیل برسانند.

کنترل نور و اشعه های مضر خورشید :

همینطور در صورتیکه از شیشه های پوشش دار و یا لمینیت در ساخت شیشه های دو جداره استفاده شود ، میزان ورود نور و اشعه UV نیز کاملا قابل کنترل است.

تاثیرات مثبت محیط زیستی :

علاوه بر کاهش مصرف انرژی و سر و صدا ، محیط زیست پاکیزه تری را نیز تامین می نماید چراکه نیاز به مصرف انرژی حرارتی و برق مصرفی و سوخت را کاهش داده و باعث کاهش انتشار گازهای آلاینده می گردد.

سایر کاربردهای شیشه دوجداره :

علاوه بر موارد فوق ، در شیشه های دوجداره ، با انتخاب مناسب لایه های شیشه ، می توان مقاومت در برابر زلزله ، سرقت و ... را نیز به میزان مناسبی افزایش داد.


انواع شیشه های دوجداره


انواع شیشه های دوجداره

متناسب با وضعیت جغرافیایی و آب و هوایی محل احداث ساختمان ، انواع شیشه های دو جداره عایق صوت و حرارت را با شکل های متنوعی از قبیل چند ضلعی ، دایره ، نیم دایره ، قوس دار و غیره طراحی میکنند.

همینطور با انتخاب صحیح نوع شیشه برای جداره ها ، نوع گاز پرکننده می توان از ویژگیهای انواع شیشه ها بطور همزمان استفاده کرد.

هریک از جداره های شیشه در شیشه دوجداره می تواند معمولی ، سکوریت ، نیمه سکوریت ، پوشش دار ، لمینت و یا اسپندرال و با ضخامت های متفاوت باشد.

شیشه های دوجداره در انواع زیر تولید میشوند :

  • شیشه دو جداره ساده
  • شیشه دو جداره رفلکتیو : به منظور کنترل میزان عبور نور و انرژی به داخل ساختمان
  • شیشه دو جداره طلق دار: به منظور افزایش ایمنی در برابر خطرات زلزله و سرقت ، جلوگیری از ورود اشعه مضر UV خورشید به داخل ساختمان
  • شیشه دو جداره سکوریت : به منظور افزایش مقاومت شیشه در مقابل ضربه و شوک حرارتی و کاهش خطرات ناشی از شکست و سقوط شیشه از ارتفاع
  • ترکیبی از شیشه های فوق الذکر
  • شیشه های بدون فریم (Structural)

شیشه بدون فریم چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

شیشه های بدون فریم نوع ویژه ای از شیشه های دوجداره است که در آن یکی از لایه های شیشه بزرگتر از لایه دیگر است. در این نوع ساختار ، لایه بزرگتر شیشه با چسب مخصوص سلیکون مستقیما بر روی فریم فلزی می چسبد و آن را می پوشاند . شیشه های بدون فریم امکان ایجاد نماهای تمام شیشه ای را در ساختمانها بوجود می آورد.


مواد اولیه مورد نیاز در تولید شیشه های دو جداره برای ظرفیت تولید 400000 مترمربع در سال


مهم ترین ماده مورد استفاده شیشه جام است. مواد دیگری که در تولید این محصول بکار می روند عبارتند از:

  • جداکننده (spacer) : قطعه ای است که اغلب از جنس آلومینیوم ساخته می شود و اندازه استاندارد آن برای شیشه های دو جداره ساختمانی حدود 14 میلی متر می باشد. این قطعه دو لایه شیشه را به هم متصل می کند و مانع از خروج گاز بین لایه های شیشه می گردد. برای عایق بندی بین این قطعه و شیشه از چسب های مخصوصی استفاده می گردد .
  • چسب بوتيل (butyl) : با چسب اسپیسر که این چسب برای عایق بندی بین شیشه ها و جدا کننده برای جلوگیری از خروج گازهای مورد استفاده در فضای بین لایههای شیشه بکار می رود. چسب دو جزئی پلی سولفید که برای عایق بندی نهایی شیشه ها بکار می رود.
  • نم گیر : این ماده که یک رطوبت گیر است در فضای بین لایه های شیشه بکار می رود و مانع از تعریق شیشه می گردد.
  • گاز خنثی : که برای پر کردن فضای بین شیشه ها استفاده می گردد که اغلب از گاز آرگون بدلیل کم بودن قیمت آن و اثرات زیست محیطی کمتر آن، استفاده می گردد.

میزان مصرف مواد اولیه برای تولید 400000 مترمربع در سال :

  • شیشه جام : برای هر متر مربع شیشه دو جداره 2متر مربع شیشه ساده لازم است. ( میزان مصرف سالانه : 840000 مترمربع ) ( شیشه فلوت ساخت شرکت Profillglass درجه AL7 ساختمانی )
  • پروفیل ( جدا کننده ) : حداکثر پروفیل مورد استفاده برای هر متر مربع شیشه دو جداره ، 4متر می‌باشد . ( میزان مصرف سالانه : 1600000 متر ) ( ساخت شرکت Profillglass از نوع خم شو (Bendable) یکپارچه )
  • رزین : بطور میانگین برای هر متر مربع شیشه 0/3کیلوگرم چسب مصرف میشود . ( میزان مصرف سالانه : 120000 کیلوگرم ) ( Butyl (چسب spacer) : ساخت شرکت Fenzi ایتالیا ) ( Polysulfide (چسب دو جزئی) : ساخت شرکت Fenzi ایتالیا )
  • گاز آرگن با خلوص 99/99 درصد : بطور متوسط برای هر متر مربع شیشه 18گرم گاز آرگون مصرف میشود . ( میزان مصرف سالانه : 150 کپسول )

فرایند تولید شیشه های دوجداره


فرایند تولید شیشه های دوجداره

فرایند تولید شیشه دوجداره به شرح زیر میباشد :

  1. ابتدا ابعاد شیشه های مورد نیاز تعیین و از جام شیشه بریده می شوند.
  2. پروفیل های آلومینیومی جدا کننده یا اسپیسر توسط دستگاهی به اشکال مورد نظر خم خورده و سپس توسط دستگاه تزریق مواد رطوبت گیر دانه های نم گیر وارد فضای خالی پروفیل ها می شوند. سپس سوراخ های لازم جهت تزریق گاز آرگون در پروفیل ها تعبیه می شوند.
  3. در مرحله بعد چسب اولیه جهت چسباندن شیشه ها به یکدیگر در دو سمت پروفیل تزریق می شوند. شیشه های بریده شده به ابعاد مختلف پس از شستشو با آب بدون سختی و خشک شدن آماده نصب روی پروفیل ها می گردند.
  4. شیشه ها توسط دستگاه پرس روی پروفیل ها نصب می شوند و سپس گاز آرگون از طریق سوراخ های ایجاد شده متناسب با فشار هوای بیرون به فضای خالی دو شیشه تزریق شده و سوراخ ها مسدود می گردند.
  5. در مرحله نهایی عایق بندی و درزگیری کامل توسط چسب ثانویه انجام می شود و شیشه آماده نصب در پنجره های مخصوص شیشه دو جداره می گردد.

مساحت زمین و محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید شیشه دوجداره برای ظرفیت 400000 مترمربع در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز :

  • زمین مورد نیاز طرح : با در نظر گرفتن 2/5 برابر زیربنا مقدار زمین مورد نیاز طرح حدود 2000 متر مربع برآورد می گردد.
  • خاکبرداری و تسطيح : میزان خاکبرداری و تسطيح باید براساس نقشه برداریهای لازم محاسبه شود و نمی توان مقدار خاصی را برای آن منظور کرد.
  • دیوار کشی : 360 مترمربع ( ارتفاع دیوار 2 متر )
  • خیابان کشی و پیاده رو سازی : 400 مترمربع ( معمولا در این مورد 20 درصد کل زمین منظور می گردد.)
  • فضای سبز : 300 مترمربع ( 15 درصد کل زمین برای این منظور برآورد می گردد.)

ساختمانهای تولیدی مورد نیاز :

  • سالن تولید : 480 مترمربع
  • انبارها : 220 مترمربع
  • ساختمان اداری و رفاهی : 85 مترمربع
  • نگهبانی : 15 مترمربع
  • جمع : 800 مترمربع

ساختمانهای اداری و رفاهی مورد نیاز

  • اتاق مدیریت  15متر مربع
  • اتاق اداری و مالی 15 متر مربع
  • سرویس های بهداشتی 12 مترمربع
  • رخت کن 10 مترمربع
  • آبدارخانه 18 مترمربع
  • سایر 15 مترمربع
  • جمع 85 مترمربع

ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید شیشه دوجداره برای ظرفیت 400000 مترمربع در سال


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید شیشه دوجداره

ماشین آلات تولید شیشه دو جداره عبارت است از :

  • دستگاه دریافت شیشه
  • دستگاه اتوماتیک برش شیشه
  • میزهای غلطکی و متحرک
  • دستگاه تزریق چسب
  • دستگاه جفت کننده شیشه‌ها
  • دستگاه تزریق گاز آرگون
  • دستگاه مسدود کننده سوراخ تزریق گاز آرگون
  • دستگاه شکل دهنده پروفیل
  • خط تولید تمام اتوماتیک مطابق با تکنولوژی کشور اتریش ( شرکت LISEC )
  • خط تولید نیمه اتوماتیک مطابق با تکنولوژی کشور ترکیه ( شرکت CMS )

تاسیسات و تجهیزات عمومی مورد نیاز :

  • تاسیسات برق رسانی
  • تاسیسات آب رسانی
  • تاسیسات گرمایش و سرمایش
  • مخزن سوخت
  • سیستم هوای فشرده
  • وسایل تهویه ای
  • سیستم اطفاء حریق

برآورد هزینه های سوخت ، انرژی ، آب و مخابرات :

  • برق ( مصرف سالیانه : 277200 کیلو وات )
  • آب ( مصرف سالیانه : 4500 مترمکعب )
  • گازوئیل ( مصرف سالیانه :40000  لیتر )
  • بنزین ( مصرف سالیانه : 6000 لیتر )
  • گاز ( مصرف سالیانه : 300 کپسول )
نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید شیشه دوجداره :
  • مدیر واحد : 1 نفر
  • مدیر فنی : 2 نفر ( هر شیفت یک نفر )
  • تدارکات :  1 نفر
  • اداری و مالی : 1 نفر
  • نگهبان و خدمات :  2 نفر
  • کارگران خط تولید : 20 نفر ( هر شیفت 10 نفر )

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شیشه دوجداره ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ تولید شیشه دوجداره

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید شیشه دو جداره 65 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 25 آبان 1396 20:23
حجم فايل 422.51 KB
دانلود 163

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید شیشه دو جداره 66 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:51
حجم فايل 3.06 MB
دانلود 145

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories