• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید گلیسیرین ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(2 votes, average 5 out of 5)

دانلود طرح توجیهی تولید گلیسیرین

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید گلیسیرین یا گلیسیرول با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید گلیسیرین یا گلیسیرول را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ گلیسیرین (گلیسیرول) چیست و چه خواصی دارد !


گلیسیرین (گلیسیرول) چیست و چه خواصی دارد !

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین که به نام "گلیسرول" و "1 و 2 و 3 پروپان تری ال" نیز شناخته می شود ساده ترین الکل سه عاملی و دارای فرمول CH2OH-CHOH-CH2OH است که به عنوان حلال و یا ماده حد واسط در تولید مواد شیمیایی مختلف به کار می رود.

نام گلیسرول زمانی برای گلیسیرین به کار می رود که ماده خالص شیمیایی ، مد نظر باشد ولی به  فرآورده های تجاری آن ، گلیسیرین گویند که به طور وسیع در طبیعت یافت میشود.

وقتی از سازندگان صابون در مورد مرغوبیت محصولاتشان سوال شود، معمولا بـه اسـتفاده از گلیـسیرین در ترکیب صابونشان اشاره میکنند. گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است. یعنی با استفاده از صابون های گلیسیرینه ، پوست شما خشک نمی شود. از گلیسیرین بطور گسترده در تهیـه انـواع کرم هـا، لوسیون ها و وسـایل بهداشتی و آرایشی استفاده میشـود.  

صابون های گلیسیرینی معمولا شفاف هستند همچنین ترکیبات نرم کننده گلیسیرین دار معمولا با جذب رطوبـت هـوا ، باعث نرمی پوست می شوند .  

خواص شیمیایی گلیسیرین چیست !

خواص شیمیایی گلیسیرین چیست !

گلیسیرین مایعی زلال ،  بی رنگ ، بدون بو ، شیرین و اندکی گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب میکند و گرانروی بالایی دارد.

گلیسیرین در حالت عادی خاصیت سمی ندارد.

گلیسیرین ، شکر و صمغ را نمیتواند حل کند اما به راحتی با شیره و یا لعاب مخلوط  میشود و میتواند بوی انواع بخارات روغنی را جذب کند.

منبع طبیعی گلیسیرین که منبع اصلی آن است بافت چربی جانوران و گیاهان (روغن زیتون) میباشد.

گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل  میشود. اما در حلال های آلی مانند کلروفرم ، اتر،  بنزن و... حل نمی شود.

بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی شوند، در گلیسیرین  محلول هستند. 

وزن مولکولی گلیسیرین 90/92 میباشد، در دمای 290 درجه سانتی گراد و در فشار 1 اتمسفر می جوشد و در دمای 9/17 ذوب می شود و دارای سنگینی ویژه 62/1 و در شرایط جوی زیر 100 درجه سانتیگراد پایدار است.

گلیسیرین انواع اسیدهای میوه، نمکهایی مثل سولفات پتاسیم ، نیترات پتاسیم ، سولفات نقره و... را در خود حل میکند. 

در هنگام کار بار گلیسیرین باید مراقب بود تا سطح زمین و پله ها در اثر ریخته شدن آن چرب نگردند چرا که ترکیبات این ماده نظیر گلیسیرین دی استات یا اسید گلیسروفسفریک در تماس های پوستی باعث قرمزی و تورم پوست می شوند .

البته مواجهه با ترکیباتی چون گلیسیرین مونو استئارات یا گلیسیرین تری استات خطرات عمده ای ایجاد نمیکند.

انواع گلیسیرین

✳️ انواع گلیسیرین کدامند !  

بر اساس درجات ، گلیسیرین هایی که در تجارت عرضه  میشود عبارتند از :  

  • گلیسیرین سنگین
  • دینامیت
  • گلیسیرین تقطیری زرد
  • USP گلیسیرین آمریکایی (مورد مصرف در غذا و دارو)
  • خالص شیمیایی (گلیسیرول)

کدهای آیسیک انواع گلیسیرین

✳️ کدهای آیسیک انواع گلیسیرین به قرار زیر میباشند :

  • گلیسیرین منواستارات : 24113636
  • گلیسیرین دی استارات : 24113637
  • گلیسیرین منواولات : 24113644
  • گلیسیرین دی اولات : 24113645
  • گلیسیرین دی لورات : 24113646
  • گلیسیرین منولورات : 24113647
  • صابون گلیسیرینه : 24241118

✔️ با کاربردهای متنوع گلیسیرین آشنا شویم !


کاربردهای گلیسیرین

✳️ گلیسیرین و نوع خالص آن (گلیسیرول) کاربردهای مهمی در صنایع غذایی و دارویی و سایر صنایع دارند که برخی از آنها به قرار زیر میباشند :

  • از گلیسیرین در صنایع مختلف استفاده های فراوانی می شود. در صابون سازی ، برای تولید صابونهای شفاف در صنایع بهداشتی و آرایشی و از گلیسیرین خالص (گلیسیرول) در داروسازی استفاده میشود.
  • در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین ، برای روغن کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده میشود.
  • در پزشکی از گلیسیرین به عنوان ملین کاربرد داشته و به علت نرم کنندگی در محصولات زیبایی نیز به کار میرود.
  • یکی دیگر از مصارف عمده گلیسیرین ، در تولید نیتروگلیسیرین و دینامیت می باشد. گلیسیرین هر گاه با مواد اکسیدکننده قوی مثل پرمنگنات پتاسیم یا کلرات پتاسیم برخورد کند قابل انفجار میشود.
  • در تولید صابون آرایشی به ویژه صابون گلیسیرینه، گلیسیرین به میزان کم مصرف میگردد و باعث ایجاد بوی خوشایند و افزایش خواص مرطوب کنندگی پوست میشود.
  • گلیسیرین در تولید خمیر دندان و دهانشویه نیز مصرف میشود. در فرمول خمیر دندان، گلیسیرین می تواند جایگزین سوربیتول شود و این امر به علت مزه بهتر و قدرت حلالیت بیشتر آن می شود.
  • گلیسیرین به عنوان حلال در فرمول برخی از رنگها و اسانسهای خوراکی مصرف میگردد. در این نوع مصارف، گلیسیرین با سوربیتول و پروپیلن گلیکول قابل جایگزینی است.
  • تمیز کردن فریزر: گاهی اوقات برخی غذاها داخل فریزر ریخته شده و به فریزر می چسبد. برای پاک کردن این غذاها می توانید از گلیسیرین استفاده کرده و به کمک گلیسیرین، فریزر خود را پاکیزه و تمیز کنید.
  • پاک کردن لک قیر و خردل: گاهی اوقات تصور می کنیم لکه قیر را نمی توان پاک کرد، اما با کمک گلیسیرین این مشکل نیز حل می شود. برای پاک کردن قیر و خردل، کمی گلیسیرین روی لکه بمالید و بمدت یک ساعت آن را رها کنید، سپس با یک حوله کم کم لکه را پاک کنید، ممکن است مجبور شوید چند مرتبه این کار را انجام دهید، اما بالاخره لکه پاک می شود .
  • گلیسیرین در تولید کاغذ به عنوان نرم کننده و مرطوب کننده مصرف می شود.
  • در تولید غذای حیوانات اهلی و در فرمول ساخت آهار نخ در صنایع نساجی مصرف میشود.

کاربردهای متنوع گلیسیرین

✳️ مواد جایگزین گلیسیرین در صنعت کدامند !

در زمینه تولید دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی گلیسیرین به عنوان یک ماده نگهدارنده رطوبت و نر م کننده کاربر دارد و با سوربیتول قابل مقایسه است. مزیت آن نسبت به سوربیتول مزه بهتر و حلالیت بالاتر آن است.  

در صنعت سیگارسازی پروپیلن گلیکول و سوربیتول به عنوان دو رقیب برای گلیسیرین محسوب  میشوند. در تولید پاک کننده ها گلیسیرین با پلی اتیلن گلیکول قابل مقایسه است.  

در زمینه تولید رزینهای آلکیدی نیز گلیسیرین با پنتا اریتریتول رقابت می کنند. ولی به علت پایین بودن قیمت گلیسیرین مصرف این ماده ترجیح داده میشود.


✔️ روش های استخراج و تولید گلیسیرین


روش های استخراج و تولید گلیسیرین

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید گلیسیرین با ظرفیت 22500 تن در سال :

  • چربی و پیه : 23/580/000 تن
  • اسید سولفوریک : 585/000 تن
  • مواد افزودنی : سود سوزآور و ...

منابع طبیعی گلیسیرین چه موادی هستند !

منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان (روغن زیتون) است. منبع عمده تهیه گلیسیرین ، تولید آن از واکنش صابونی شدن است.

در فرآیند صابونی شدن،  چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید  میکند و بعد از جداسازی و تقطیر ، گلیسیرین بدست  می آید.

گلیسیرین در  چربی ها به صورت ترکیب با اسید پالمتیک (اسید موجود در خرما) ، اسیداستئاریک ، اسید اولئیک است.

گلیسیرین همچنین در زرده تخم  مرغ هم وجود دارد. در مغز انسان ، گلیسیرین به صورت اسید منو گلیسیریک وجود دارد . 

استخراج گلیسیرین

✳️ استخراج گلیسیرین از منابع آن 

شکافتن چربی ها به اجزا سازنده اش در آب با سه روش انجام میگیرد :

1 - افزودن باز (قلیا)  :

این روش  ساده ترین و  قدیمیترین شیوه تولید صابون است. بعد از واکنش صابونی شدن ، گلیسیرین به صورت محلول با آب در لایه زیرین صابون قرار می گیرد .

2 - افزودن آب آهک  :

واکنش آب آهک با چربی ، در فشار 10atm و در دمای 127 درجه سانتی گراد انجام می گیرد و گلیسیرین به صورت مخلوطی از اسیدهای چرب بدست می آید که بعدا جداسازی می شود.  

3 - صابونی شدن آبدار (استفاده از بخار داغ) :

در این فرآیند ، چربی ها را تحت اثر بخار داغ قرار می دهند. دمای بخار داغ نباید بیش از 300 درجه سانتی گراد باشد.

بعد از جداسازی صابون و گلیسیرین ، گلیسیرین خام را چند بار تقطیر می کنند تا گلیسیرین خالص بدست آید و این روش در سال 1885 ابداع شد .

پیش بینی می شود در چند سال آینده بدنبال گسترش طرح های بیودیزل بر میزان تولید گلیسیرین در جهان افزوده شده و فناوری های تبدیل گلیسیرین به محصولات با ارزش صنعتی مدنظر قرار گیرند.

روش های تولید گلیسیرین

✳️ روش های تولید گلیسیرین  

گلیسیرین به دو روش تولید میشود :  

1- گلیسیرین طبیعی (Natural Glycerin) :

گلیسیرین طبیعی  به عنوان محصول جانبی در فرآیند تولید صابون، اسیدهای چرب، متیل استرهای اسیدی چرب 2 یا آلکانو آمیدهای چرب 3 از چربی و روغن تولید میشود .

در این روش گلیسیرین ابتدا به صورت خام تولید می شود که حاوی مقدار زیادی آب و ناخالصی میباشد و معموًلاً قبل از مصرف تصفیه شده و به گلیسیرین تصفیه شده تبدیل  میشود.  

2- گلیسیرین سنتزی (Fatty Acid Methyl Esters) :

در روش اول گلیسرین سنتزی از آلیل کلراید با تولید اپیکلروهیدرین و یا از ترکیب مستقیم پروپیلن و کلر که منجر به تولید آلیل کلراید می شود به دست  می آید.  

همانطور که گفته شد یکی از روش ها از حرارت دادن روغن زیتون با لیتارژ تهیه گردید. در فرآیند صابون سازی گلیسیرین به صورت یک محصول جانبی به دست  می آید.

روش دیگر تولید گلیسیرین فرآیند هیدولین چربی هاست یعنی تحت اثر یک کاتالیزور چربی ها را توسط آب شکسته و گلیسیرین را آزاد  میکند که طبق رابطه ذیل  می باشد :

سوئیت واتر : گلیسیرین + اسید چرب آب + چربی

این روش به عنوان بهترین روش تولید گلیسیرین شناخته شده است. 

روش سوم با استفاده از پروپیلن است که یک روش سنتز مصنوعی به حساب میآید در این فرآیند پروپیلن پروپیلن با کلر واکنش نموده و تشکیل کلرید آلیل می دهد و این ماده را هیدرولیز کرده و به اتیل الکل تبدیل می نمایند و در عملیات بعدی به گلیسیرین تبدیل می شود  .


✔️ تشریح فرایند تولید گلیسیرین


فرایند تولید گلیسیرین

✳️ فرآیند تولید گلیسیرین در کارخانجاتی که از پساب حاصل از واکنش صابونی عمل صابون سازی استفاده میکنند دارای 5 مرحله می باشد :

1- تصفیه شیمیایی

2- تبخیر

3- تقطیر

4- بلیچر

5- واحد پرکنی 

1- واحد تصفیه شیمیایی :

تصفیه یعنی جدا کردن ناخالصی ها و مواد زائد از ماده مورد نظر .

ماده اولیه یا خوراک واحد تصفیه شیمیایی در اینجا پساب صابون  و یا سوئیت واتر است که (12ـ10) درصد گلیسیرین دارند .

پساب صابون شامل مواد زیر است :

آب نمک، ذرات چربی صابونی نشده، ذرات صابون محلول در پساب و گلیسیرین می باشد.

سوئیت واتر شامل: آب، گلیسیرن و ذرات چربی می باشد (سوئیت واتر نمک و قلیا را ندارد).  

فرآیند تولید گلیسیرین

الف ـ جهت تصفیه 1 تن پساب مواد اولیه ذیل در واحد تصفیه شیمیایی مصرف می شود:  

 HCl(%30)=(40-50 kg) , NaOH(%40)=5kg

 Al2(SO4)3,17H2O(%30)=(7-10 Kg)

ب ـ پرت گلیسیرین واحد تصفیه شیمیایی حدود 1 درصد می باشد. 

2- واحد تبخیر :

عملکرد این واحد تبخیر آب موجود در لای و کریستالیزاسیون نمک موجود در آن و در نهایت تغلیظ لای به حداقل 80 درصد گلیسیرین می باشد که این عمل توسط دستگاه های تبخیر کننده انجام می گیرد.  

خوراک این واحد ، مواد تصفیه شده ی حاصل از واحد تصفیه شیمیایی می باشد .

فرآیند واحد تبخیر به صورت ذیل میباشد:  

فرآیند واحد تبخیر در تولید گلیسیرین

نمک خارج شده از تبخیرکننده ها در مخزنی جمع آوری شده و جهت جداسازی نمک به سانتریفوژ فرستاده میشود.  

الف) هیچگونه ماده اولیه ای در واحد تبخیر مصرف نمیشود.  

ب) پرت واحد تبخیر حدود 5 درصد میباشد.  

3- واحد تقطیر:

عملکرد این واحد بخار کردن و سپس مایع کردن یک مایع جهت خالص سازی آن و جدا کردن از مایعات دیگر میباشد.  

خوراک این واحد گلیسیرین خام به دست آمده از واحد تبخیر میباشد و خروجی آن گلیسیرین خالص حداقل 98  درصد به بالا میباشد.  

فرآیند واحد تقطیر در تولید گلیسیرین

الف) هیچگونه ماده اولیه ای در واحد تقطیر مصرف نمی شود.  

ب) پرت واحد تقطیر حدود 8 درصد  میباشد.  

4- واحد بلیچر :

عملکرد این واحد ، رنگبریِ گلیسیرینِ بدست آمده از واحد تقطیر میباشد و خوراک این واحد ، گلیسیرینِ مرغوبِ حاصل از واحد تقطیر میباشد.

فرآیند واحد بلیچر به صورت ذیل  میباشد:  

فرآیند واحد بلیچر در تولید گلیسیرین

الف) جهت رنگبری یک بچ گلیسیرین (2.5 تن گلیسیرین) ، مقدار مصرف کربن برابر است با : (0.1% - %1.5 )    

ب ـ پرت واحد بلیچر حدود 1 درصد است.  

میزان مصرف کربن بستگی به گرید گلیسیرین مورد نظر خواهد بود. بنابراین:  

جهت تولید گلیسیرین صنعتی به ازاء 1 تن گلیسیرین میزان 5 کیلوگرم کربن مصرف  میشود. جهت تولید گلیسیرین دارویی (نظامی) به ازائ 1 تن گلیسیرین میزان 7 کیلوگرم کربن مصرف  میشود.  

5- واحد پرکنی :

عملکرد این واحد پرکنی  بشکه های 250 کیلوگرمی گلیسیرین  می باشد و خوراک این واحد گلیسیرین نهایی حاصل از واحد بلیچر میباشد.  

مواد اولیه مصرفی عبارتند از : ( جهت پرکنی 250 کیلوگرم گلیسیرین )  

یک عدد بشکه فلزی کوتنیگ دار (درجه یک یا درجه دو)، یک عدد پلمپ بزرگ و یک عدد پلمپ کوچک ، یک عدد لیبل فارسی و یک عدد لیبل انگلیسی و این واحد پرتی ندارد.

لازم به ذکر است که پرت کل واحد گلیسیرین (ماده اولیه پساب صابون باشد) حدود 15 درصد در نظر گرفته می شود.  

✳️ فرآیند تولید گلیسیرین حاصل از سوئیت واتر :  

کلیه مراحل شبیه به فرآیند تولید گلیسیرین حاصل از پساب صابون می باشد تنها تفاوت آنها در پرت کل سیستم می باشد که پرت کل واحد گلیسیرین (ماده اولیه سوئیت واتر باشد) حدود 10 درصد در نظر گرفته میشود.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه گلیسیرین با ظرفیت 22500 تن


کارخانه تولید گلیسیرین

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید گلیسیرین (گلیسیرول) :

  • راکتور (جنس: (CS :1 دستگاه
  • راکتور اسیدی کننده ( جنس :Monel lined ) : 1 دستگاه
  • راکتور (جنس: CS ) :1 دستگاه
  • کندانسور (جنس تیوب: 316SS ؛ جنس شل: CS) : 1 دستگاه
  • هیتر : (جنس تیوب: CS؛ جنس شل: CS) : 1 دستگاه
  • پیش گرم کن خوراک : (جنس تیوب: CS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • پیش گرم کن آب : (جنس تیوب: CS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کولر (جنس تیوب: SS 316؛ جنس شل: SS 316 ( : 1 دستگاه
  • تبخیر کننده گلیسیرین (1) : (جنس تیوب: 304SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • تبخیر کننده گلیسیرین (2) : (جنس تیوب: 304SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کندانسور : (جنس تیوب: CS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • پیش گرم کن برج دفع (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • هیتر : (جنس تیوب:316 SS ؛ جنس شل (CS: 1 دستگاه
  • هیتر بخار : (جنس تیوب:CS ؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کندانسور برج دفع (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: 316 SS ) : 1 دستگاه
  • کندانسور جزئی (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: 316SS ) : 1 دستگاه
  • کولر (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • مبدل سرمایش (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: 316SS) : 1 دستگاه
  • کریستالایزر(جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کندانسور (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کولر (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • هیتر (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS  ) : 1 دستگاه
  • اکونومایزر (جنس تیوب: 316SS؛ جنس شل: 316SS ) : 1 دستگاه
  • پیش گرم کن (جنس تیوب: 316SS؛ جنس شل: 316SS ) : 1 دستگاه
  • کندانسور (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کالاندریا (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • جوش آور (جنس تیوب: 316SS؛ جنس شل: 316SS ) : 1 دستگاه
  • کولر (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • کالاندریا (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل: CS ) : 1 دستگاه
  • جوش آور (جنس تیوب: 316SS؛ جنس شل: 316SS ): 1 دستگاه
  • کولر (جنس تیوب:316 SS؛ جنس شل : (CS: 1 دستگاه
  • راکتور هیدرولیز (ارتفاع 75 فوت؛ قطر 33 اینچ) : 1 دستگاه  
  • برج دفع اسید چرب (ارتفاع 12 فوت؛ قطر 84 اینچ) :  1 دستگاه             
  • برج بازیافت حلال اسید غیراشباع (ارتفاع 5 فوت؛ قطر 54 اینچ)  : 1 دستگاه
  • برج بازیافت حلال اسید غیر اشباع (ارتفاع 20 فوت؛ قطر 24 اینچ) :  1 دستگاه
  • برج بازیافت حلال اسید اشباع (ارتفاع 5 فوت؛ قطر 48 اینچ) : 1 دستگاه                 
  • برج بازیافت حلال اسید اشباع (ارتفاع 20 فوت؛ قطر 14 اینچ)  : 1 دستگاه
  • کریستالایزر (جنس: 304SS  ) : 1 دستگاه
  • فیلتر (جنس: SS ) : 1 دستگاه
  • فیلتر (جنس: CS )   40) : 1 دستگاه
  • فیلتر (جنس: CS) : 1 دستگاه
  • پمپ : 1 دستگاه
  • پمپ : 1 دستگاه  
  • پمپ : 1 دستگاه
  • تانک ذخیره چربی و روغن خام ( جنس: CS) : 6 دستگاه
  • تانک ذخیره سود (جنس: CS)  : 2 دستگاه
  • تانک ذخیره اسید سولفوریک جنس: CS)) : 1 دستگاه
  • تانک نواسلن گیر چربی و روغن (جنس: CS ) : 2 دستگاه
  • تانک ذخیره گیر چربی و روغن (جنس: CS ) : 6 دستگاه                          
  • تانک ذخیره آب شیرین (جنس آلومینیوم)  : 1 دستگاه
  • تانک نواسان گیر خوراک تبخیر کننده (جنس: CS ) : 1 دستگاه
  • تانک ذخیره کندانس (جنس: CS ) : 1 دستگاه
  • تانک ذخیره گلیسیرین (جنس آلومینیوم) : 2  دستگاه  
  • تانک ذخیره اسید چرب خام (جنس آلومینیوم) : 5  دستگاه
  • تانک ذخیره پساب (جنس آلومینیوم) : 1   دستگاه     
  • تانک ذخیره اسید چرب تقطیر شده (جنس آلومینیوم)  : 3  دستگاه
  • تانک ذخیره حلال (الکل) (جنس: CS  ) : 1 دستگاه
  • تانک ذخیره سردساز (جنس: CS ) : 1 دستگاه
  • تانک ذخیره حلال شستشو جنس آلومینیوم) : 1 دستگاه
  • تانک نوسان گیر حلال (جنس آلومینیوم) : 1  دستگاه
  • تانک ذخیره اسید چرب اشباع (جنس آلومینیوم) : 2  دستگاه
  • تانک ذخیره اسید چرب غیراشباع (جنس آلومینیوم) : 2  دستگاه                 
  • ناکات درام (جنس: SS304 ) :  1 دستگاه
  • تانک هوازدا (جنس: CS ) : 1 دستگاه
  • تانک آب زدا (جنس: SS316 ) : 1 دستگاه
  • فلاش درام (جنس:SS316 ) : 1 دستگاه
  • تانک هوازدای اسید چرب (جنس: SS316 ) : 1 دستگاه
  • سیلکون(جنس: SS316 ) : 1 دستگاه
  • تانک نوسان گیر اسید چرب(جنس: SS316 ) : 1 دستگاه
  • تانک تصفیه(جنس: SS304) : 1 دستگاه
  • تانک حلال شستشو(جنس: SS304 ) : 1 دستگاه
  • تانک (جنس: SS316 ( : 1 دستگاه
  • تانک تصفیه(جنس: SS316) : 1 دستگاه
  • تانک (جنس: SS316 ) : 1 دستگاه
  • تانک شستشوی چربی و روغن (جنس: SS304 ) : 1 دستگاه
  • تانک تصفیه گلیسیرین (جنس: CS ) : 2 دستگاه
  • تانک کریستال های مایع(جنس: SS316 ) : 1 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید گلیسیرین :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب
  • روشنایی
  • ژنراتور برق
  • تجهیزات بخار

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید گلیسیرین

  • برق مصرفی : 4200000 کیلووات
  • آب مصرفی : 120000  مترمربع
  • گاز مصرفی : 75000هزار مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید گلیسیرین
  • مدیر ارشد : 2 نفر
  • مدیر واحدها : 4 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 18 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) :12 نفر
  • کارگر ماهر : 6 نفر
  • کارگر ساده : 21 نفر
  • خدماتی : 7 نفر
  • حسابدار : 1 نفر
  • انبار دار : 3 نفر
  • نگهبان : 2 نفر

✔️ زمین و ساختمان مورد نیاز کارخانه تولید گلیسیرین با ظرفیت 22500 تن

زمین و ساختمان مورد نیاز کارخانه تولید گلیسیرین

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید گلیسیرین

  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و فضای سبز : 36000 مترمربع
  • دیوارکشی : 2300 مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 25000 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 1700 مترمربع
  • زمین محوطه : 53000مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 40000 مترمربع

✳️ ساختمان تولیدی و اداری کارخانه تولید گلیسیرین

  • سوله خط تولید و انبارها : 25000 مترمربع
  • ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 1700 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید گلیسیرین ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید گلیسیرین یا گلیسیرول


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﮔﻠﻴﺴﻴﺮﻳﻦ 54 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 16:11
حجم فايل 510.23 KB
دانلود 100

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories