• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کربنات باریم ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100 تولید)

(3 votes, average 5 out of 5)

کربنات باریم چیست و چه کاربردهایی دارد !

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کربنات باریم با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید کربنات باریم را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ کربنات باریم چیست و چه کاربردهایی دارد !


كربنات باريم به دو صورت موجود می باشد : يكی كربنات باريم طبيعی يا ويتريت و ديگری كربنات باريم سنتزی.

كربنات باريم يا ويتريت كه يكی از دو تركيب شيميايی مهم باريم می باشد با ترکيب شيميايی BaCO3 توسط کانی شناس برجسته انگليسی Withering کشف شده است (ديگر تركيب مهم باريم ، سولفات باريم يا باريت است).

كربنات باريم در سيستم اورتورومبيک متبلور می شود. وزن مخصوص آن 35.4 گرم بر سانتی متر مکعب ، سختی آن 3 - 75.3 ، جلای شيشه ای و گاهی صمغی می باشد.

كربنات باريم یا ويتريت به رنگ سفيد ، متمايل به زرد و خاکستری با رنگ خاک سفيد و بلورهای شفاف تا نيمه شفاف می باشد. اين کانی معمولاً نسبت به باريت کمياب بوده و غالباً رگه های گالن را همراهی می کند و با اسيد سولفوريک تبديل به سولفات باريم می شود.

كربنات باريم يا ويتريت در آمار كالاها و محصولات توليدی وزارت صنايع و معادن با عنوان " كربنات باريم " ثبت گرديده و كد آيسيک 3 اين محصول 14211312 می باشد.

موارد مصرف و کاربرد کربنات باریم چیست !

ديگر نوع كربنات باريم كه سنتزی می باشد نيز با همين عنوان " كربنات باريم " ثبت گرديده و كد آيسيک 3 آن عبارت است از :

24112014

شايان ذكر است كه كربنات باريم طبيعی يا ويتريت به صورت همراه ، در معادن باريم وجود دارد ولی كربنات باريم سنتزی ، توليد صنعتی داشته و به صورت يک محصول توليدی در واحدهای صنعتی توليد شده و به بازار عرضه می گردد.

در اين مقاله ، طرح مورد نظر "كربنات باريم سنتزی" بوده و در تمام گزارش منظور از كربنات باريم همين محصول توليدی می باشد نه نوع طبيعی آن.

كد تعرفه گمركی كربنات بارم طبيعی يا ويتريت مطابق با كد تبادلات جهانی آن 25112000 بوده و كد تعرفه گمركی كربنات باريم سنتزی 28366000 می باشد.

طبق بررسی های صورت گرفته از مقررات صادرات و واردات سال 1386 وزارت بازرگانی ، مطابق با كدهای تعرفه فوق الذكر هر دو نوع كربنات باريم (طبيعی و سنتزی) دارای سود بازرگانی 6 درصد و حقوق گمركی 4 درصد می باشد.

استاندارد ملی تدوين شده برای كربنات باريم سنتزی عبارت است از :

ISIRI 2860  

طرح توليد كربنات باريم از طرح هايی بوده كه چنانچه جنبه صادرات مد نظر باشد ، اولويت سرمايه گذاری دارد.

در صورت اقدام به راه اندازی اين واحد ، در زمينه حمايت های تعرفه ای جهت ماشين آلات و محصولات ، تمامی ماشين آلات مورد نياز اين طرح در داخل كشور قابل ساخت و تأمين بوده و مشكلات وارداتی وجود نخواهد داشت.


✔️ موارد مصرف و کاربرد کربنات باریم چیست !


طرح توجیهی کربنات باریم

كربنات باريم در ساخت تيتانات ها ، فريت ها و ديرگدازها كاربرد دارد. از كاربردهای ديگر کربنات باریم ، توانايی آن در جذب اشعه ايكس در جهت محافظت و جلوگيری از انتشار به ويژه در محيط های عكسبرداری پزشكی است و به همين دليل نيز از اين تركيب در جداره لوله های اشعه كاتدی و به ويژه در سلول های نوری تلويزيون استفاده می شود.

این كاربرد کربنات باریم سبب كيفيت بهتر و درخشندگی بالاتر در رنگ های تصوير تلويزيون ، به جهت پتاسيل های كاتدی بزرگ تر ، می شود.

علاوه بر كاربردهای ذكر شده ، كربنات باريم در ساخت شيشه های طبی كاربرد دارد. افزودن آن به شيشه ، شفافيت شيشه را بيشتر كرده و پراكنش نوری را در آن كاهش می دهد.

علاوه بر آن سختی بيشتری به شيشه بخشيده و آن را در برابر خراشيدگی مقاوم می سازد. اين تركيب به صورت بخشی يا كلی ، می تواند سرب را از شيشه بلورين جدا سازد. از ديگر كاربردهای اين تركيب ، بهبود بخشيدن روان شدگی در شيشه های مذاب است.

كاربرد ديگر كربنات باريم در صنعت سراميک است اين تركيب دو مورد استفاده مهم در صنايع سراميک دارد كه عبارت اند از :

الف) تبديل سولفات های محلول به سولفات باريم غيرقابل حل :

تركيب اكسيد باريم در داخل سراميک يكی از موارد استفاده كربنات باريم در ساخت وسايل سفالی پخته شده است. درصورت عدم استفاده از كربنات باريم در ساخت اين وسايل ، سولفات های قابل حل موجود در سفال ها ، رطوبت هوا را جذب نموده و انبساط حاصل می كنند و سرانجام خرد می شوند.

علاوه بر اين در اثر خشك شدن سولفات های محلول موجود در سراميک ها ، حباب هايی بر سطح سراميک ايجاد می شود. سولفات محلول موجود در توده سراميكی مانع يكنواختی توده سراميكی و مانع چسبندگی لعاب بر روی سراميک می شود.

اضافه كردن كربنات باريم به اين مواد باعث تبديل سولفات های محلول به سولفات باريم غير قابل حل شده و مشكلات ذكر شده را بر طرف می كند.

برای ساخت لعاب مورد مصرف در سراميک نيز از كربنات باريم استفاده می شود. اين تركيب به مخلوط لعاب در جريان گداختن اضافه شده و سبب تبديل كربنات باريم به اكسيد باريم شده كه اين امر باعث افزايش سطح واكنش و غلظت لعاب ذوب شده می گردد و نهايتاً منجر به شفافيت سطح لعاب خواهد شد.

ب) كاربرد ديگر كربنات باريم در ساخت الكتروسراميک ها است :

اين نوع سراميک ها از اكسيد و كربنات آهن به همراه باريم يا استرانسيم و سرب ساخته می شود. بخش كوچک ولی مهمی از كربنات باريم در اين صنعت مورد استفاده قرار می گيرد.

در ساخت الكتروسراميک ها. كربنات باريم به تيتانات باريم BaTiO2 تبديل می شود. اين تركيب در اثر واكنش ميان كربنات باريم با اكسيد تيتانيم در حالت جامد و در درجه حرارت بالا به وجود می آيد. مورد استفاده تيتانات باريم در ساخت دی الكتريک ها است.

فريت باريم نيز بخشی از مصرف كربنات باريم را تشكيل می دهد. از اين تركيبات در صنعت الكترونيک استفاده می شود و رشد اين صنعت باعث افزايش ميزان تقاضا برای كربنات باريم در سال های اخير شده است.

از ساير موارد مصرف كربنات باريم می توان تثبيت كننده چسب آهار ، انعقاد پلاستيک های مصنوعی ، حشره كش ها ، ميكروب كش ها و سموم كشاورزی ، عامل ذوب كننده در جوشكاری ، در ذوب كردن و تصفيه منيزيم ، در استحصال اينديم ، بازيافت روی از تفاله اشاره كرد.

برای كربنات باريم سنتزی جايگزين مشخصی وجود نداشته و در برخی موارد كاربرد ، كربنات باريم طبيعی می تواند جايگزين اين محصول گردد.

✳️ كشورهای عمده توليد كننده و مصرف كننده کربنات باریم کدامند !

بخش اعظم كربنات باريم توليدی جهان توسط كشورهای چين ، هندوستان ، امريکا ، مراكش توليد می شود. به طور كل ميزان توليد جهانی كر بنات باريم به شكل سهمی بوده و دارای كمينه توليدی در سال بوده است.

اين كاهش قابل ملاحظه در توليد به علت افزايش رقابت در جهان ، وجود منابع قابل ملاحظه در چين و هند ، ارزان تر شدن قيمت. علت كاهش توليد كربنات باريم در روسيه تجزيه اين كشور و فروپاشی طرح های اقتصادی سابق و آشوب های سياسی بوده است.

كربنات باريم در بيش از 40 كشور دنيا توليد می شود. چين بزرگ ترين توليد کننده كربنات باريم در جهان از شروع دهه 1980 تاکنون بوده و ايالات متحده آمريکا علاوه بر دارا بودن رتبه دوم ، بزرگ ترين مصرف کننده آن نيز می باشد. کشورهای هند ، مراکش ، تايلند و جمهوری ايرلند نيز از ديگر توليد کنندگان بزرگ اين محصول هستند.


✔️ مواد اولیه مورد نیاز سالانه و فرایند تولید كربنات باريم سنتزی !


مواد اولیه مورد نیاز جهت توليد 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :

  • سولفات باريم : 4000 تن
  • كربنات سديم : 4000 تن

✳️ فرآيند توليد به شرح زیر میباشد :

فرایند تولید كربنات باريم سنتزی

كربنات باريم سنتزی يكی از محصولات سنتز شده از باريت (سولفات باريم) است. ابتدا باريت توسط سنگ شكن فكی خرد شده و سپس توسط آسياب چكشی به دانه بندی مورد نظر (كمتر از مش 20) رسانده می شود.

كک مصرفی نيز به صورت پودر تهيه شده و سپس با غربال كردن به دانه بندی مش 20 رسانده می شود. از بوته های چينی بدون لعاب به عنوان ظرف واكنش استفاده می شود. دمای كوره 1100 درجه سانتيگراد و زمان ماند 2 ساعت انتخاب می شود .

پس از انجام واكنش احيا از هر نمونه مقدار معينی برداشته شده و سولفيد باريم آن با مقدار آب اضافی در دمای 70 درجه سانتيگراد و در مدت 45 دقيقه استخراج می شود.

مواد جامد حل نشده توسط قيف بوخنر جدا شده و در مرحله بعد به محلول های حاوی سولفيد باريم مقدار اضافی محلول كربنات سديم اضافه شده تا تمامی سولفيد باريم موجود در محلول ها به كربنات باريم تبديل شود. رسوب سفيد حاصل توسط فيلتر ، جداسازی و درون دسيكاتور خشک شده و سپس وزن می گردد.

واكنش سولفيد باريم با كربنات سديم طبق معادله زير می باشد :

  BaCO3 + Na2S (3)→  BaS + Na2CO3

✳️ بررسی و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادی تولید کربنات باریم !

واحدهای كربنات باريم سنتزی در چين ، به عنوان بزرگترين توليد كننده و صادركننده اين محصول در دنيا ، عمدتاً در كنار معادن باريت و با ظرفيت های بالا فعاليت می كنند. اين در حالی است كه واحدهايی با ظرفيت پايين تر نيز در اين كشور همچنين ساير كشورها مشغول به توليد هستند.

بر اساس اطلاعات اخذ شده از واحدهای توليد كننده و واحدهای در دست احداث ، حداقل ظرفيت اقتصادی برای توليد كربنات باريم سنتزی 3000 تن در سال بوده كه اين ظرفيت نيز به عنوان ظرفيت مبنا در نظر گرفته می شود.

شرايط عملكرد واحد 330 روز كاری و سه شيفت كاری و در مجموع 7920 ساعت در سال در نظر گرفته می شود.


✔️ مستحدثات و ماشین آلات مورد نیاز کارخانه توليد 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی !


کارخانه توليد كربنات باريم سنتزی

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :

  • زمین 3000 متر مربع
  • بخش خاکبرداری وتسطیح : 3000 متر مربع
  • بخش دیوار کشی : 438 متر مربع
  • بخش خیابان کشی و آسفالت و فضای سبز : 1800 متر مربع

✳️ ساختمان های صنعتی و غير صنعتی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :

  • بخش سوله توليدی و آزمايشگاه : 450 متر مربع
  • بخش انبار مواد اوليه و محصول : 250 متر مربع
  • بخش ساختمان مديريت و اداری : 100 متر مربع
  • بخش سوله تاسيسات و تعميرنگهداری : 100 متر مربع

✔️ حق انشعاب ها و ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز کارخانه تولید كربنات باريم سنتزی !


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز کارخانه تولید كربنات باريم سنتزی

✳️ حق انشعاب های مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :

  • انشعاب برق : (توان مورد نياز : 700 كيلو وات)
  • انشعاب آب : (6 اينچ)
  • انشعاب مخابرات : (2 خط تلفن)

✳️ ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :

  • سيلوی ذخيره : 2 عدد
  • كوره كلسينه : 1 عدد
  • سيكلون گردگير : 1 عدد
  • مخزن شست و شوی اوليه گاز : 2 عدد
  • برج شست و شوی گاز : 1 عدد
  • بونكر اختلاط آهک و آب : 1 عدد
  • هيدراتور : 1 عدد
  • شن گير : 2 عدد
  • دكانتور : 3 عدد
  • راكتور كربناتور : 1 عدد
  • فيلتر پرس : 2 عدد
  • خشک كن : 1 عدد
  • آسياب : 2 عدد
  • الک برقی : 2 عدد
  • كمپرسور گاز CO2 : 1 عدد
  • مخازن نگهداری دوغاب : 2 عدد
  • دستگاه كيسه پركنی و دوخت كيسه : 1 عدد
  • پمپ های انتقال : 10 عدد

✔️ پرسنل و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 3000 تن كربنات باريم سنتزی !


✳️ نيروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :

واحد توليد كربنات باريم در سه شيفت 8 ساعت توليد دارد و با احتساب 330 روزكاری معادل 7920 ساعت كار در سال محاسبه شده است.

  • مدير عامل : (تحصیلات: فوق ليسانس مهندسی شيمی) ، (تعداد : 1 نفر)
  • كارمند اداری و مالی : (تحصیلات : فوق ديپلم يا ليسانس) ، (تعداد : 2 نفر)
  • مهندس توليد : (تحصیلات : ليسانس مهندسی شيمی يا مكانيک) ، (تعداد : 3 نفر)
  • تكنسين آزمايشگاه : (تحصیلات : فوق ديپلم يا ليسانس شيمی) ، (تعداد : 1 نفر)
  • تكنسين فنی تعميرات : (تحصیلات : فوق ديپلم مكانيک و برق) ، (تعداد : 3 نفر)
  • منشی : (تحصیلات : ديپلم يا بالاتر) ، (تعداد : 1 نفر)
  • راننده : (تحصیلات : ديپلم) ، (تعداد : 2 نفر)
  • نظافت چی - نگهبان : (تحصیلات : ديپلم) ، (تعداد : 2 نفر)
  • كارگر ماهر : (تحصیلات : ديپلم) ، (تعداد : 9 نفر)
  • كارگر غير ماهر و ساده : (تحصیلات : ديپلم) ، (تعداد : 18 نفر)
✳️ آب ، برق و سوخت مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن در سال كربنات باريم سنتزی به قرار زیر میباشند :
  • آب : میزان مصرف سالیانه در هر واحد : 5000 متر مكعب)
  • برق : (میزان مصرف سالیانه در هر واحد : 5544000 كيلو وات ساعت)
  • گازوئيل : (میزان مصرف سالیانه در هر واحد : 40000 مترمكعب)

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کربنات باریم ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید کربنات باریم

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﻛﺮﺑﻨﺎﺕ باریم 25 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 15:56
حجم فايل 324.07 KB
دانلود 230

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻛﺮﺑﻨﺎﺕ کلسیم 26 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 15:54
حجم فايل 350.36 KB
دانلود 216

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت آﻣﻮﻧﯿﻮم 32 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 23:58
حجم فايل 552.91 KB
دانلود 177

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر کربنات کلسیم میکرونیزه 85 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 15:59
حجم فايل 1.22 MB
دانلود 348

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه بنتونیت ، کربنات کلسیم ، تالک ، فلدسپات سال 99 ( با گزارش کامفار 157 صفحه ) داغ
تاريخچهارشنبه, 20 اسفند 1399 06:51
حجم فايل 7.36 MB
دانلود 791

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories