• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج

(3 votes, average 2 out of 5)

tea packaging

جهت دانلود طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج ، به انتهای صفحه مراجعه نمایید . چای دمنوشی با انواع مختلف می باشد ، که از خواص گوناگونی برخوردار بوده و دارای طرفداران زیادی در جهان می باشد . برنج نیز ماده ای غذایی می باشد ، که تقریبا توسط نصف مردم جهان به عنوان غذای اصلی استفاده می شود . بسته بندی شکر نیز ، از جمله فعالیت هایی می باشد که علاوه بر بسته بندی چای و برنج ، در کارخانه های بسته بندی انجام می شود .

معرفی طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج :

چای :

چای محصولی می باشد ، که مورد استفاده بیشتر افراد می باشد . چای دارای انواع مختلفی ازقبیل چای سبز ، چای سیاه ، چای اولنگ ، چای فوری ، چای کیسه ای و چای قالبی می باشد . چای سبز در حال حاضر 20 تا 25 درصد از سهم چای تولیدی در کل جهان را به خود اختصاص داده است . کشور های چین و ژاپن 80 درصد از کل چای سبز جهان را تولید می کنند .
چای سیاه که پرمصرف ترین نوع چای می باشد ، دو سوم از چای های موجود در جهان را به خود اختصاص داده است .
چای اولنگ بیشتر در کشور های چین ، ژاپن و تایوان استفاده می شود . در تولید چای اولنگ مرحله تخمیر به صورت نیمه انجام می شود .
چای قالبی نیز نوعی از چای می باشد ، که اغلب در کشور چین تولید می شود . برای تولید این نوع چای ، ابتدا برگ ، ساقه و گاهی شاخه های جوان جمع آوری شده ، سپس آن ها را تحت فشار درآورده و به صورت قالب در می آورند .
چای فوری نیز اغلب در کشور های سریلانکا و هندوستان ساخته می شود . برای تولید چای فوری ، ابتدا چای را دم کرده و آن را تغلیظ می نمایند . سپس چای تغلیظ شده را تحت حرارت پایین به شکل پودر تبدیل می کنند .
چای کیسه ای نیز بیشتر از انواع چای ریز و یا چای سی تی سی و چای سیاه تولید می شود . اغلب چای کیسه ای به صورت 2 گرمی ظرف گیری خواهد شد .
از خواص چای می توان به بهبود سلامت قلب ، کاهش ریسک سرطان تخمدان ، افزایش ایمنی ، بهبود سلامت استخوان ، بهبود هضم غذا و ... اشاره نمود . همچنین مصرف چای سیاه سبب جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 خواهد شد .

برنج :

برنج یکی از غلات و مواد غذایی مهم در جهان می باشد . تقریبا نیمی از مردم جهان از برنج به عنوان غذای اصلی خود استفاده می کنند . برنج کشت شده در شالیزار ها ، پس از اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج ، در صنایع تبدیلی برنج مراحلی را طی کرده و سپس به صورت برنج قابل استفاده توسط انسان ها تبدیل می شود . از خواص برنج می توان به کاهش فشار خون بالا ، مراقبت از پوست ، تامین انرژی بدن ، جلوگیری از بیماری سرطان ، جلوگیری از بیماری آلزایمر ، تسکین خارش پوست ، جلوگیری از آلزایمر ، افزایش اشتها ، ادرار آور و ... اشاره نمود .
برنج قهوه ای به دلیل داشتن سبوس ، دارای خواص بیشتری نسبت به برنج سفید می باشد . افرادی که دارای بیماری دیابت هستند ، باید برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید نمایند . چراکه برنج قهوه ای دارای شاخص گلوکز کمتری می باشد .

فرایند فراوری برنج ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج ، به شرح زیر می باشد :

در مرحله اول ، شالی های برداشت شده به کارخانه شالی کوبی انتقال داده می شوند . بدین طریق شالی ها را به خشک کن ها منتقل کرده و پس از گذشت مدت زمان 4 روز ، رطوبت آن ها از 15 درصد به 8 درصد کاهش پیدا خواهد کرد . اگر هدف تولید برنج دودی باشد ، علاوه برگرما ، دود هم به شالی ها دمیده خواهد شد .
در مرحله دوم شالی ها به خط تولید و الک شالی انتقال داده می شوند . بدین طریق ساقه های موجود در شالی ، خاک و گرد و غبار شالی از آن جدا می شوند .
در مرحله سوم ، ضایعات سنگی و فلزی همراه شالی ، با استفاده از دستگاه سنگ گیر از آن جدا می شوند .
در مرحله چهارم ، با استفاده از دستگاه پوست کن ، پوست رویی شالی ( شلتوک ) جدا می شود .
در مرحله پنجم ، سبوی برنج به صورت کامل برداشته می شود ، که برنج سفید شود . اگر هدف تولید برنج قهوه ای باشد ، لایه برداری سبوی برنج به صورت بسیار جزئی انجام می شود .
در مرحله ششم ، برنج ها را از واحد سفیدکن عبور می دهند ، بدین طریق هر نوع سبوس که روی برنج ها باقی مانده باشد ، ازبین خواهد رفت .
در مرحله هفتم ، برنج ها در دو طبقه الک می شوند . در طبقه اول سه طبقه وجود دارد ، که برنج ها را به سه دسته برنج نیم دانه درشت ، برنج نیم دانه متوسط و برنج نیم دانه ریز تفکیک می کند . در طبقه دوم نیز قلوه های برنج جدا می شوند . قلوه ها دانه های کوچکی هستند ، که اگر درون برنج باشند ، پس از پخت سفت شده و سبب چسبندگی برنج خواهند شد .
در مرحله هشتم ، برنج درون گونی های 50 کیلویی بسته بندی شده و به مدت زمان دوماه در انبار قرار داده می شود .
در مرحله نهم ، دوباره برنج های انبار شده را الک می کنند . بدین طریق دانه های نارس ، شکسته و قلوه های باقی مانده در برنج از آن جدا می شوند .
در مرحله دهم ، با استفاده از دستگاه سورتینگ ، دانه های برنج را با توجه به رنگ آن ها جدا کرده ، سپس ضایعات برنج از آن جدا می شوند .
در مرحله آخر نیز عملیات بسته بندی برنج انجام خواهد شد .

فرایند فراوری چای ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج ، به شرح زیر می باشد :

در مرحله اول برگ های سبز چای که از زمین چیده شده اند ، به کارخانه مورد نظر انتقال داده می شوند .
در مرحله دوم ، ابتدا کیفیت برگ ها بررسی شده ، سپس آن ها را به اتاق پلاس انتقال می دهند . بدین طریق با استفاده از منبع گرما ، رطوبت برگ ها گرفته خواهد شد .
در مرحله سوم ، عملیات مالش دادن برگ های سبز چای انجام می شود .
در مرحله چهارم ، عملیات تخمیر اکسیداسیون ، جهت تولید چای سیاه انجام می شود . این مرحله خیلی مهم است ، در صورتی که عمل تخمیر حتی برای چند دقیقه دیر تر و یا زود تر پایان یابد ، بر کیفیت و عطر و طعم چای بدست آمده تاثیر منفی می گذارد .
در مرحله پنجم ، عملیات گرم کردن و خشک کردن چای انجام می شود .
در مرحله ششم ، با توجه به درشت بودن و ریز بودن ذرات چای ، آن را جداسازی و طبقه بندی می نمایند .
در مرحله آخر هم ابتدا چای بسته بندی شده ، سپس وزن ، نوع و تاریخ انقضای چای بر روی بسته بندی درج می شود .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی فراوری و بسته بندی چای و برنج ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید چای کیسه ای با منشا گیاهان دارویی

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات چای سبز

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

:: دانلود طرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی فراوری و بسته بندی چای و برنج ( طرح تیپ 10 صفحه ای ) داغ
تاريخجمعه, 21 تیر 1398 15:04
حجم فايل 2.68 MB
دانلود 177

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zip طرح توجیهی تولید برنج مصنوعی سالانه 2000 تن ، سال 1400 + کامفار ( 105 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی )
تاريخچهارشنبه, 16 تیر 1400 00:43
حجم فايل 4.2 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


صنایع بسته بندی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories