• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی عسل ⭐️ سال 1402 (pdf+doc)

(6 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه فراوری و بسته بندی عسل

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی  فرآوری و بسته بندی عسل ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ  فرآوری و بسته بندی عسل را با آپدیت سال 1401 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی عسل در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات خط فرآوری و بسته بندی عسل ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی محصول، نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرایند فرآوری و بسته بندی عسل می‌باشد.


✔️ محصولات و ظرفیت تولید در طرح توجیهی کارخانه فراوری و بسته بندی عسل


طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی عسل

هدف از اجرای این طرح ایجاد کارخانه بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای 200 گرمی ، 500 گرمی و 1000 گرمی است. ظرفیت تولید انواع بسته بندی در این طرح کارخانه  500 تن عسل در سال است. پیش بینی های این طرح براساس 300 روز کاری در سال برآورد شده است.

برای این ظرفیت تولید ، تقریبا 1/7 تن عسل در روز در یک شیف کاری  8 ساعته باید در این کارخانه تولید داشته باشیم. ظرفیت تولید روزانه انواع عسل در این کارخانه ، عسل  200 گرمی تقریبأ  800 کیلو در روز و عسل  500 گرمی تقریبأ 500 کیلوگرم در روز و ظرفیت تولید عسل 1000 گرمی تقريبا 400 کیلوگرم در روز خواهد بود.

کد آیسیک بسته بندی عسل 7495412370 میباشد.

فراوری و بسته بندی عسل = بسته بندی سلامتی

عسل ماده‌ای مفید و ارزشمند است که توسط زنبورعسل از شهد گل ها تولید می شود. ترکیبات عسل شامل چند نوع قند فروکتوز ، گلوکز و ساکاروز است. همچنین عسل حاوی برخی مواد دیگر مثل آمیلاز ، اینورتاز ، کاتالاز و پراکسیداز است که در هضم غذا عطر قابل توجهی بر جای می گذارند.

عسل بسته به نوع زنبورهای تولیدکننده و نوع تغذیه آنها ، حاوی انواع مواد معدنی ، پروتئین ها و اسیدهای آمینه ، اسیدها آلی و آنزیم ها است.

عسل ، اثرات مطلوبی بر بدن ما دارد و یک محصول بیولوژیکی فعال است که دارای ترکیبات غنی و پیچیده است. ترکیب دقیق آن بستگی به گل هایی دارد که زنبورها از آن تغذیه می کنند.

هر چیزی که در این محصول وجود دارد برای سلامت انسان ضروری و مفید است. بیش از 300 ماده در انگبین وجود دارد که به طور مطلوب بر روند متابولیک بدن تأثیر می گذارد.


✔️ خلاصه مطالعات بازار فراوری و بسته بندی عسل


خلاصه مطالعات بازار فراوری و بسته بندی عسل

با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید بسته بندی عسل ، میزان نیاز به احداث آن ها از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

به طوری که میزان این تقاضا از سال 1399 تا 1402 حدود 25000 تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح حدود 2000 تن است ) ، نیاز کشور تا 1402 حدود  23000 تن است.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه 500 تن است ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد.

✳️ نمودار پیشبینی میزان تولید عسل بسته بندی شده تا سال 1404 به قرار زیر میباشد :

نمودار پیشبینی میزان تولید عسل بسته بندی شدی تا سال 1404

✳️ مواد اولیه مورد نیاز برای کارخانه فراوری و بسته بندی عسل با ظرفیت 500 تن در سال

در این مقاله برآورد ما آن است که تقریبا سالیانه یک تن ضایعات از عسل با شان خارج شود که به فاضلاب هدایت می شود. از سویی دیگر بسته بندی عسل به دلیل جنس شیشه ای آنها قابل فروش هستند.

در این کارخانه عسل ، مواد اولیه توسط خود تأمین کننده به کارخانه تحویل می شود و هزینه حمل ونقل بر روی قیمت مواد اولیه توسط فروشنده اضافه می شود. در این طرح تأمین مالی مواد اولیه و بسته بندی از طریق سرمایه در گردش صورت خواهد گرفت.

مواد اولیه و میزان آنها جهت بسته بندی عسل به قرار زیر میباشد :

  • عسل با شان : 100 تن
  • عسل فله : 400 تن
  • شیشه بسته بندی : 50 تن
  • برچسب بسته‌ بندی : 1 تن
  • کارتن و پلاستیک جعبه :  1 تن

✔️ فرایند فراوری و بسته بندی عسل


فرایند فراوری و بسته بندی عسل

مطابق چارت فرایند فراوری و بسته بندی عسل که در بالا مشاهده مینمایید ،

✳️ فرایند تولید عسل بسته بندی شده شامل 4 بخش زیر میباشد :

1- بخش استخراج عسل :

در بخش استخراج ، عسل موردنیاز برای ذخیره از شان های عسل برداشت می شود. در این بخش پس از برداشته شدن درپوش مومی سلول هایشان عسل به صورت دستی توسط کارکنان ، شان های عسل درون اکستراکتور 8 تایی قرار می گیرند تا پس از حرکت دورانی آن ، عسل از اکستراکتور خارج و پس از صاف شدن به وسیله مونو پمپ غلیظ کش به مخزن ذخیره عسل منتقل شود.

2- بخش ذخیره عسل :

در بخش ذخیره ، عسل مورد نیاز جهت بسته بندی ، در مخازن مخصوص ذخیره می گردد. این مخازن از جنس استیل بوده و دمای عسل درون آنها بین 30 تا 40 درجه ثابت نگه داشته می شود. عسل پس از ذخیره در مخازن ، توسط منو پمپ غلیظ کش به بخش پر کردن پمپاژ می شود.

بخش دستگاه پرکن عسل در ظرف بسته بندی

3- بخش دستگاه پرکن عسل در ظرف بسته بندی :

در بخش پرکن ، ابتدا شیشه های خالی توسط سینی ترافیک روی نوار نقاله قرارگرفته و سپس وارد دستگاه شستشوی شیشه می شوند.

شیشه های خالی درون دستگاه شستشوی شیشه ، شسته و خشک شده و به سمت دستگاه پرکن هدایت می شوند. فرآیند پر کردن شیشه های خالی از عسل ، بسته به ظرفیت تولید ، توسط دستگاه پرکن 8 نازله انجام شده و سپس شیشه ها وارد دستگاه درب بند می شوند.

عمل پلمپ کردن درب شیشه های عسل توسط دستگاه درب بند شیشه به صورت اتوماتیک انجام می شود. شیشه های پلمپ شده پس از درب بندی آماده بسته بندی بوده و به بخش بسته بندی نهایی هدایت می شوند.

4- بخش بسته بندی نهایی :

در بخش بسته بندی نهایی ، عملیات غلاف زنی روی شیشه ، لیبل زنی و ثبت تاریخ انجام شده و شیشه‌ها در نهایت در کارتن بسته بندی شیرینگ پک می‌شوند.

شیشه‌های عسل پس از شیرینگ شدن به مدت مشخص در انبارهای مخصوص قرنطینه می‌شوند تا پس از کنترل کیفی ، به بازار عرضه گردند.

✳️ در جدول زیر فرایند تولید و بسته بندی عسل به صورت کامل و منظم ارائه شده است :

در جدول زیر فرایند تولید به صورت کامل و منظم ارائه شده است :

✳️ کنترل کیفیت محصول طرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل :

مطابق قوانین غذا و دارو ایران ، عسل فراوری و بسته بندی شده باید استاندارد های کیفیتی مطابق جدول زیر را داشته باشد.

کنترل کیفیت در فراوری و بسته بندی عسل :

✳️ تأثیرات طرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل بر محیط زیست :

این طرح با توجه به حجم پایین انرژی ، آب و ماهیت بسته بندی آن ، ضایعات بسیار کمی دارد و ضایعات غیرقابل بازیافت یا فروش ، بسیار کمی دارد. اداره محیط زیست قوانین سخت گیرانه ای برای این کارخانه ندارد. البته باید تمامی استاندارهای رده 1 رعایت گردد.


✔️ ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل با ظرفیت 500 تن در سال


 ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه فراوری و بسته بندی عسل

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه فراوری و بسته بندی عسل با ظرفیت 500 تن در سال :

  • پولک تراش برقی ( 7000 لیتری ، از گروه صنعتی براتی ) ( 1 عدد )
  • اکستراکتور با صافی ( 7000 لیتری ، از شرکت آذران کندوی خوی ) ( 1 عدد )
  • مونو پمپ غلیظ کش ( 3 تنی ، از شرکت فامکو ) ( 2 عدد )
  • مخزن ذخیره عسل ( 300 کیلویی دوجداره ، از شرکت وزین ) ( 1 عدد )
  • سینی ترافیک ( 3 تنی ، از شرکت سیمرکو )  ( 1 عدد )
  • دستگاه شستشو شیشه ( با ظرفیت 100 عدد در دقیقه ، از شرکت ابزار بسته بندی خراسان ) ( 1 عدد )
  • دستگاه پرکن ( 12 نازله ، از شرکت گوهر ماشین ) ( 1 عدد )
  • دستگاه درب بند ( ریلی  4*3 ، از شرکت دامیکرو ) ( 1 عدد )
  • غلاف زن ( با ظرفیت 50 عدد در دقیقه ، از شرکت ابزار بسته بندی خراسان ) (1 عدد )
  • لیبل زن ( با ظرفیت  50 عدد در دقیقه ، از شرکت دامیکرو ) ( 1 عدد )
  • جت پرینتر ( مدل سنسور دار ، 1335Vn ) ( 1 عدد )
  • شیرینگ پک ( مدل کابینی ، 60MM) ( 1 عدد )

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به قرار زیر میباشد :

  • تاسیسات برق رسانی ( برق سه فاز 120 کیلووات ، سیم کشی ، تابلو برق ، ترانس برق )
  • تاسیسات آب رسانی ( کنتور سایز 1 اینچ ، نصب تجهیزات آب رسانی و لوله کشی )
  • تاسیسات سوخت رسانی ( با ظرفیت 40 مترمکعب در ساعت با کنتور A25G و لوله کشی گاز )
  • وسایل سرمایش ، گرمایش و ایمنی ( بخاری ، کولر ، اطفای حریق ، اعلام حریق )
  • لوله‌های استیل ( انتقال عسل )
  • شیرآلات ( مخصوص عسل )

✳️ لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل :

  • ترازوی دیجیتال ( دقت دو گرم ، ظرفیت 4000 گرم ، از شرکت لبکو )
  • هات پلیت ( آلومینیوم ، برقی 3000 گرم ، از شرکت ارزان آزما )
  • اتوکلاو ( اتوکلاو 100 لیتری ، از شرکت دی شیمی )
  • کلد انکوباتور ( انکوباتور 55 لیتری ، از شرکت ارزان آزما )
  • هود شیمیایی ( عرض 100 سانتی متر ، از شرکت لبکو )
  • آون 102 درجه ( 45 لیتری ، از شرکت دی شیمی )
  • آون 180 درجه ( اون توستر 18 لیتری ، از شرکت دی شیمی )
  • سانترفیوژ ( سروفیوژ 18 شاخه ، از شرکت لبکو )
  • دسیکاتور ( 18 سانتی متر ، از شرکت دی شیمی )
  • انکوباتور ( انکوباتور 50 لیتری ، از شرکت دی شیمی )

✳️ آب و انرژی مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به قرار زیر میباشد :

  • آب مصرفی : 10000 مترمکعب
  • برق مصرفی : 500000 کیلووات
  • گاز مصرفی : 200000 مترمکعب
  • بنزین : 2000 لیتر
  • سایر

✔️ نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه فراوری و بسته بندی 500 تن عسل در سال

کارخانه فراوری و بسته بندی 500 تن عسل در سال

✳️ پرسنل اداری مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل عبارتند از :
  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی و فروش : 1 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 1 نفر
  • مسئول تدارکات : 1 نفر
  • نگهبانی : 2 نفر
✳️ پرسنل تولیدی مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل عبارتند از :
  • مدیر فنی : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مدیر کنترل و کیفیت : 1 نفر
  • سرپرست انبار : 1 نفر
  • کارشناس برنامه ریزی و تولید : 1 نفر
  • کارگر : 6 نفر
  • راننده وسایل نقلیه : 1 نفر
  • اپراتور خط : 4 نفر

✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های مود نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل با ظرفیت 500 تن در سال

کارخانه فراوری و بسته بندی عسل

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به شرح زیر میباشد :
  • خاکبرداری و تسطیح : 4000 مترمکعب
  • حصار کشی و درب : 300 متر
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 200 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) : 40 مترمربع
✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به شرح زیر میباشد :
  • سالن تولید ( سوله ) : 500 مترمربع
  • انبار مواد اولیه ( سوله ) : 200 مترمربع
  • انبار محصول ( سوله ) : 200 مترمربع
  • ساختمان اداری ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 50 مترمربع
  • رفاهی و نگهبانی ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 30مترمربع
✳️ جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به ظرفیت 500 تن در سال

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی عسل ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود طرح توجیهی تیپ فرآوری و بسته بندی عسل


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار بسته بندی عسل 500 تن 35 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 17:28
حجم فايل 1.23 MB
دانلود 24

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار صفحات مومی آجدار 20 تن 32 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 19:46
حجم فايل 1.02 MB
دانلود 17

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل 28 صفحه سال 95 داغ
تاريخیکشنبه, 22 دی 1398 19:16
حجم فايل 719.79 KB
دانلود 154

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پرورش زنبور عسل 27 صفحه سال 95 داغ
تاريخشنبه, 14 دی 1398 02:10
حجم فايل 902.72 KB
دانلود 127

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی عسل 122 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:34
حجم فايل 1.18 MB
دانلود 283

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی عسل 90 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:33
حجم فايل 984.17 KB
دانلود 258

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع بسته بندی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories