• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات ⭐️ مواد غذایی پودری

(18 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات و مواد غذایی پودری

در طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات و مواد غذایی پودری به بررسی ریز هزینه های ثابت طرح ، هزینه های در گردش و مطالعات بازار بسته بندی ادویه جات ، به صورت کاملا به روز و با نرم افزار کامفار می پردازیم که میتوانید از آن برای اخذ جواز تاسیس ، وام بانکی و دریافت زمین از منابع طبیعی یا شرکت شهرک های صنعنی استفاده نمایید. (word و pdf)

ضمنا میتوانید فایل قدیمی طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات ( مواد غذایی پودری ) را صرفا جهت مطالعه از انتهای همین مقاله دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات (مواد غذایی پودری) ، کسب و کاری جهت ورود به بازارهای صادراتی و دلاری


 معرفی ایده طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات (مواد غذایی پودری)

ادویه ها از مواد غذایی سرسخت در برابر فساد هستند، پر مصرف ترین ادویه ها در ایران فلفل، زرد چوبه و دارچین بوده که بعضی از آن ها در ایران تولید می شود و بخش عظیمی از آن ها از کشورهای هند و سریلانکا به کشور وارد می شود.

معمولاً به علت آن که ادویه ها دارای رطوبت بسیار پایین هستند، ماندگاری نسبتاً طولانی دارند، مگر آن که تحت شرایطی خاص قرار بگیرند که سبب فساد آن‌ ها شود. مثلاً مکان هایی که دارای گرما و رطوبت زیادی هستند می تواند سبب کپک زدن یا تغییر ویژگی های ادویه ها مانند بو و مزه آن ها شود.

در دنیای امروز برای آن که بتوان ماندگاری یک محصول را افزایش داد و امکان رشد باکتری ها را به حداقل رساند از صنایع بسته بندی استفاده می کندد، ادویه ها نیز از این موضوع مستثنا نبوده و امروزه به دلایل زیادی آن ها را بسته بندی می کنند.

اگر بخواهیم به صورت کلی صنایع بسته بندی را تعریف کنیم می توانیم بگوییم کلیه اصول و روش هایی که به منظور رساندن سالم کالا از منطقه تولید به دست مصرف کننده به کار گرفته می شود.

✳️ فواید فراوری و بسته بندی ادویه جات :

  • بالا بردن ماندگاری ادویه جات
  • بسته بندی ادویه جات سبب می شود تا امکان دستکاری محصول به صفر برسد.
  • انبار کردن ادویه جات برای مدت های طولانی تری امکان پذیر است.
  • حمل و نقل ادویه جات بسته بندی شده آسان تر می شود و حتی امکان ارسال آن ها به مناطق دوردست امکان پذیر می شود.
  • باعث فروش بهتر و جلب توجه مشتری می شود.
  • باعث بهداشتی شدن ادویه جات و بدون آلودگی ماندن آنها میشود.

صنایع بسته بندی ادویه جات با کد آیسیک 15492411 ( کد آیسیک پاستوریزه کردن و بسته بندی ادویه جات 15492415) و کد گمرکی 071134000 از آن دست صنایعی است که راه انداری آن در مقیاس های کوچیک به صرفه نبود و حتماً برای شروع کار نیازمند سرمایه بالایی است.

طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات چه سرفصل هایی دارد؟

✳️ طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات چه سرفصل هایی دارد؟

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات و سایر مواد غذایی پودری در واقع بررسی مالی و اقتصادی این پروژه میباشد که میتواند براوردی تخصصی از میزان هزینه راه اندازی کارخانه و درامد و سود کارگاه بسته بندی ادویه جات را به شما بدهد.

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات شامل سرفصل های دیگری مانند براورد نقطه سر به سر ، دوره بازگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی و ... میباشد.

✳️ کاربرد طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات چیست؟

در صورتی که بخواهید برای مجوز و وام یک کارگاه بسته بندی ادویه جات اقدام نمایید باید حتما طرح توجیهی حرفه ای برای آن تدوین نمایید. همچنین اگر طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات شما توسط کارشناسان متخصص و باتجربه تدوین شده باشد، میتواند مانند یک نقشه راه برای شما عمل کند.

✳️ بازار فروش ادویه جات در ایران چگونه است؟

ادویه جات دارای بازار فروش خوبی در ایران است، زیرا اکثر خانواده های ایرانی، صنایع تولید مواد غذایی و همچنین بعضی از موارد پزشکی از ادویه جات استفاده می کنند. اما باید در نظر داشت تولید و بسته بندی ادویه جات ها در ایران محدود است و بیشتر نیاز بازار را بخش واردات بر طرف می کند.

علت این موضوع این است که بعضی از مواد اولیه ادویه ها اصلاً در ایران به عمل نمی آید که شامل زنجبیل، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه است. این ادویه ها یا به صورت آسیاب نشده وارد ایران می شوند و در کارخانه های بسته بندی ادویه جات، آسیاب و بسته بندی شده و به دست مصرف کنندگان می رسد و یا به صورت پودرهای رایج موجود در بازار وارد می شود، که ممکن است به دو شکل فله و یا بسته بندی باشد.

وضعیت صادرات ادویه جات بسته بندی شده ایران

✳️ وضعیت صادرات ادویه جات بسته بندی شده ایران

در کشور ایران شش ادویه به صورت عمده تولید و عرضه می گردد. این پنج مورد شامل زعفران ، فلفل قرمز ، سماق، گلپر ، زیره سبز و زیره سیاه است.

در پنج ماه اول سال 99 ایران بیش از 17 هزار و 810 تن از ادویه جات ذکر شده را صادر کرده است که زعفران بالاترین سهم را داشته است. بیشترین صادرات ادویه جات ایران به کشورهای پاکستان، هنگ کنگ و امارات متحده عربی بوده است.

✳️ روش گرفتن مجوز فراوری و بسته بندی ادویه جات

بسته بندی هر مواد غذایی از جمله بسته بندی ادویه جات مانند تولید آن‌ها نیازمند دریافت مجوز است، زیرا رعایت بهداشت و استفاده از مواد اولیه مناسب برای بسته بندی با سلامت انسان در ارتباط مستقیم است.

بنابراین می توان گفت حتی راه اندازی بسته بندی ادویه جات به عنوان یک کسب و کار خانگی نیز نیازمند اخذ مجوز، پروانه بهره برداری و پروانه بهداشت بوده و در صورتی که بدون اخذ این مدارک اقدام به شروع کار کنید و مقامات مربوطه مطلع شوند، مشمول پرداخت جریمه های سنگین خواهید شد.

برای دریافت مجوز صنایع بسته بندی با توجه به نوع محصول به یکی از ارگان های مربوطه زیر مراجعه می کنیم :

  • سازمان صنعت و معدن و تجارت
  • سازمان جهاد کشاورزی
  • اتحادیه‌ها و مجمع امور صنفی
  • وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو
  • وزارت کار
  • ادارات مربوط به صنایع دستی و گردشگری

مدارک لازم برای دریافت مجوز برای افراد حقیقی

  • عکس پرسنلی درخواست کننده
  • تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه به نام متقاضی
  • کپی کارت ملی و صفحه شناسنامه فرد متقاضی
  • کارت بهداشت

مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز برای افراد حقوقی :

  • عکس پرسنلی یک نفر از سهام داران شرکت(صدور مجوز تنها به نام یک نفر امکان پذیر است.)
  • تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه به نام فرد درخواست کننده.
  • تصویر کارت ملی و صفحه شناسنامه فرد متقاضی.
  • تصویر اساسنامه و روزنامه رسمی ثبت شرکت.
  • طرح و لوگوی شرکت.
  • تصویر مصوبه هیئت مدیره، به نام مدیرعامل یا یکی از صاحبان امضا.

با مراجعه به سایت درگاه ملی مجوزها و تکمیل مراحل ثبت نام خود در این سایت می توانید مجوز خود را دریافت نمایید.

بعد از دریافت مجوز باید دو مدرک پروانه بهداشت و پروانه بهره برداری را نیز دریافت کنید، که برای دریافت مورد اول باید به اداره بهداشت و برای دریافت مورد دوم باید به اداره صنایع یا جهاد مراجعه فرمایید.

صدور پروانه بهره برداری وابسته به کیفیت دستگاه ها و تجهیزات بسته بندی شماست؛ در صورتی که تجهیزات و دستگاه های شما دارای کیفیت مناسب باشد، پروانه بهره برداری برای شما صادر می گردد.

آیا اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات به صورت یک کسب و کار خانگی ممکن است؟

✳️ آیا اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات به صورت یک کسب و کار خانگی ممکن است؟

بسته بندی ادویه جات در منزل یکی از مشاغل پر طرفدار است که در دو قالب مختلف می توان به آن پرداخت. یکی به صورت کارفرما و یکی به صورت کارگر.

در صورتی که شما به عنوان کارفرما مشغول بسته بندی ادویه جات شوید، نیازمند خرید تجهیزاتی نظیر آسیاب، ترازو و دستگاهی برای پلمپ کردن بسته بندی ها هستید، اما در صورتی که به عنوان کارگر مشغول شوید، کارفرما وظیفه دارد که تمام تجهیزات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهد.

کارفرماها روش های مختلفی را برای محاسبه ی دستمزد کارگران خود دارد، بعضی از آن ها بر اساس تعداد بسته بندی، بعضی دیگر براساس حجم ادویه بسته بندی شده و گروهی براساس نوع ادویه بسته بندی شده حقوق کارگران خود را به صورت روزانه محاسبه می کنند.

کسب و کار بسته بندی اویه جات در منزل در هر دو صورت درآمد نسبتاً خوبی برای شما دارد اما در صورتی که خودتان کارفرما باشید این درآمد بیشتر است و از طرفی دردسرهایی نیز دارد.

از معایب کسب و کار بسته بندی ادویه در منزل می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • سخت گیری ها از طرف وزارت بهداشت به این کسب و کارها بیشتر است.
  • بسته بندی ادویه جات در منزل برای افرادی دارای آسم مناسب نیست.
  • اگر تجهیزات با کیفیت تهیه نکنید؛ سر و صدای زیادی دارد.

کسب و کار بسته بندی ادویه جات در منزل دارای فوایدی است مانند نیاز نداشتن به مهارت خاص و امکان راه اندازی با سرمایه اولیه محدود، که آن را به یک کسب و کار ایده آل خانگی تبدیل می کند.


✔️ انواع بسته بندی ادویه جات و سایر مواد غذایی پودری


انواع بسته بندی ادویه جات و سایر مواد غذایی پودری

✳️ بسته بندی مواد غذایی پودری مانند ادویه جات انواع مختلفی دارد اما رایج ترین آن ها به شرح زیر است :

1 -  بسته بندی با ترکیبی از پلاستیک و کاغذ

شاید بارها ادویه جاتی که درون یک سلفون شفاف ریخته شده اند را خریده باشید این بسته بندی ادویه جات با یک تکه کاغذ که اسم برند و مشخصات محصول بر روی آن درج شده است ، پلمپ می شوند و حالت آویزی دارند.

این نوع  بسته بندی ادویه جات بسیار مقرون به صرفه بوده و برای همه ی انواع ادویه ها قابل استفاده است.

2 – بسته بندی پاکتی

در این نوع بسته بندی تماماً از پاکت های کاغذی استفاده می کنند و برای جلوگیری از مرطوب شدن ادویه جات ابتدا آن ها را درون یک سلفون شفاف می ریزند.

این بسته بندی دارای هزینه ی بیشتری نسبت به انواع دیگر است.

3 – بسته بندی پت ادویه

این نوع بسته بندی ادویه جات به علت آن که سبب مصرف آسان ادویه ها می شود، بسیار پر طرفدار بوده و با این که تنها دو دهه از عرضه ادویه جات با این بسته بندی می گذارد، مخاطبان بسیاری را برای خود دست و پا کرده است.


✔️ خلاصه رایگان دانش فنی طرح توجیهی فراوری و بسته بندی ادویه جات (مواد غذایی پودری) با ظرفیت سالانه 9988 تن !


دانش فنی و فرایند تولید ، فراوری و بسته بندی ادویه جات و مواد غذایی پودری

مواد اولیه مورد نیاز کارخانه بسته بندی مواد غذایی پودری شامل 9988 تن انواع ادویه جات و 80 تن سلفون و چاپ میباشد.

✳️ فراوری و بسته بندی ادویه جات شامل مراحل زیر می باشد :

1 – تمیز کردن مواد اولیه

مواد اولیه ی ادویه جات به صورت دستی، توسط کارگرانی که دو طرف میزی قرار دارند، تمیز می شود.(در مورد بسته بندی سبزیجات در این بخش سبزی ها شسته می شود تا عاری از هرگونه آلودگی باشند.)

2 – خشک کردن و آسیاب

اگر مواد اولیه ی ادویه ها دارای رطوبت زیادی باشد، قبل از ورود به دستگاه آسیاب توسط خشک کن ها خشک می شود و در ادامه وارد دستگاه های آسیاب اعم از سوزنی یا چکشی می شوند تا به حالت پودری دربیایند.

3 – بسته بندی

مواد پودری توسط نوارهای نقاله به درون دستگاه های بسته بندی ریخته می شوند، تا بر اساس وزن داده شده به دستگاه داخل بسته بندی ها ریخته شده و توسط هیتر داغ سر آن ها دوخته شود.

البته ادویه ها معمولاً در ظرف های پت بسته بندی می شوند تا از آسیب رسیدن به آن ها جلوگیری شود.

ماشین آلات خط فراوری و بسته بندی ادویه جات

✳️ ماشین آلات خط فراوری و بسته بندی ادویه جات :

  • بالابر اوگر دستگاه بسته بندی داخل سلفون پودری : 1 دستگاه
  • دستگاه بسته بندی پودری تمام اتوماتیک : 1 دستگاه
  • سیستم تزریق گاز ازت با مانومتر و شیر برقی : 1 دستگاه
  • دستگاه تاریخ زن حرارتی پنوماتیکی : 1 دستگاه
  • دستگاه نوار نقاله جلوی بسته بندی با رومیزی استیل : 1 دستگاه
  • دستگاه آسیاب ادویه جات : 1 دستگاه
  • بالابر اوگر دستگاه بسته بندی داخل قوطی پودری : 1 دستگاه
  • دستگاه پر کن قوطی پودر ادویه جات : 1 دستگاه
  • دستگاه شرینک پک قوطی : 1 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز خط فراوری و بسته بندی مواد غذایی پودری (ادویه جات)

  • حق انشعاب برق 3 فاز، خرید كابل و تابلوهاي برق و ترانس، نصب چراغ های صنعتی داخل سالن و روشنایی محوطه اداری و سیم های مربوطه
  • ژنراتور برق اضطراری
  • حق انشعاب آب و لوله كشي
  • سيستم سرمايش و گرمايش (شامل بخاری صنعتی یک دستگاه و بخاری خانگی جهت ساختمان اداری و نگهبانی 3 دستگاه وکولربه تعداد 3 دستگاه)
  • سیستم پیش تصفیه فاضلاب و پمپاژ آن
  • سيستم اطفاي حريق (جعبه های آتشنشانی و کپسول های پودر و گاز)

✳️ اشتغال زایی کارخانه فراوری و بسته بندی ادویه جات (مواد غذایی پودری)

  • مدير طرح : 1 نفر
  • تكنيسين فني : 1 نفر
  • كارمند مالي و اداري : 1 نفر
  • كارگرنیمه ماهر : 17 نفر
  • كارگر ساده : 8 نفر
  • انباردار : 1 نفر
  • نگهبان و سرايدار : 1 نفر
✳️ یوتیلیتی مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه فراوری و بسته بندی ادویه جات
  • برق مصرفی : 247000 کیلووات
  • آب مصرفی : 23000 مترمکعب
  • بنزین : 3500 لیتر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز کارخانه بسته بندی ادویه جات با ظرفیت 9988 تن در سال !

کارخانه بسته بندی ادویه جات

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه بسته بندی انواع ادویه جات :
  • زمین : 2500 مترمربع
  • تسطيح ، خاكبرداري و آماده سازی زمین : 2500 مترمربع
  • پی کنی وپی ریزی محیط زمین کارخانه : 700 مترمربع
  • ديواركشي با ارتفاع 2 متر و بلوکی : 230 مترمربع
  • درب ورودی : 6 مترمربع
  • پاركينگ و فضاي سبز وروشنایی : 400 مترمربع
✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه بسته بندی انواع ادویه جات :
  • انبار مواد اوليه ومحصول : 300 مترمربع
  • سالن توليد و آزمایشگاه : 600 مترمربع
  • اداري و سرويس : 70 مترمربع
  • نگهباني و تاسيسات : 100 مترمربع
  • نمازخانه و ساختمان رفاهی کارکنان : 60 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات و مواد غذایی پودری ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بسته بندی ادویه جات و مواد غذایی پودری


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع سس 7000 تن+بسته بندی حبوبات 6000 تن+بسته بندی خشکبارفرآوری شده 5000 تن+تولید میوه جات خشک 300 تن+تولید انواع ادویه فرآوری شده 200 تن+کامفار مجموعا 147 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر ) داغ
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:39
حجم فايل 4.92 MB
دانلود 114

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولبد چیپس میوه و بسته بندی ادویه در زمینی به مساحت 360 متر مربع ، 83 صفحه - آپدیت سال 99 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 26 تیر 1401 15:08
حجم فايل 1.85 MB
دانلود 28

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی حبوبات ، ادویه جات و غلات داغ
تاريخشنبه, 24 آذر 1397 19:40
حجم فايل 147.79 KB
دانلود 267

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع بسته بندی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories