• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار ⭐️ 1403

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1403 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار را با آپدیت قبل از سال 1402 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات خط فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی محصول، نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرایند فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار می‌باشد.

پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .


معرفی محصولات تولیدی و تعیین ظرفیت آنها برای کارخانه مد نظر این مقاله


خشکبار در فرهنگ لغت عمید به « میوه های خشک شده ، مانند گردو ، کشمش ، پسته ، انجیر ، بادام ، و توت » معنی شده است. ما در این طرح گردو ، بادام ، کشمش و سایر خشکبار را خریداری می کنیم و پس از جداسازی ضایعات و سایر اجزای نامطلوب ، در شرایط مناسب بسته بندی و به بازار عرضه می کنیم .

محصولات این طرح شامل پسته ، بادام ، انجیر ، توت ، کشمش و ... بوده که با توجه به نیاز بازار در بسته بندی های صد گرمی ، دویست گرمی ، نیم کیلویی و یک کیلویی عرضه می شوند. ظرفیت تولید طرح 2000 تن انواع آجیل و خشکبار بسته بندی شده میباشد .

جدول کد آیسیک و تعرفه های گمرکی محصول

جدول کد آیسیک و تعرفه های گمرکی محصول

استانداردهای آجیل و خشکبار فراوری و بسته بندی شده :

سازمان ملی استاندارد ایران برای موارد زیر استاندارد تعریف کرده است که برای هر جنبه از کار باید استانداردها مربوط رعایت شود.

  • ویژگی های جعبه های چوبی خشکبار صادراتی ایران با شماره 1035
  • خشکبار و میوه های خشک شده روش نمونه برداری با شماره 1036
  • الزامات بهداشتی مراکز عمده عرضه خشکبار با شماره 19193
  • آیین کار ضدعفونی خشکبار و حبوبات ( فرمیکاسیون ) با شماره 2339
  • بسته بندی کارتن برای بسته بندی خشکبار ویژگی ها و روش های آزمون با شماره 36
  • خشکبار - اندازه گیری مقدار رطوبت - روش های آزمون با شماره 672

خلاصه مطالعات بازار فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید بسته بندی خشکبار ، میزان تولید از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

به طوری که میزان تولید از سال  1399 تا 1402 حدود  300000 تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح 42750 تن است ) ، نیاز کشور به تولید تا 1402 حدود  250000 تن هست. شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه  1000 تن هست ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد.

نمودار پیش بینی تقریبی تولید آجیل و خشکبار تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تولید آجیل و خشکبار تا سال 1404


مواد اولیه مورد نیاز جهت فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 2000 تن در سال


مواد اولیه مورد نیاز جهت فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

  • انواع خشکبار ( 2100 تن )
  • نمک و سایر افزودنی‌ها ( 10 تن )
  • بسته بندی ( 3 تن )
  • کارتن و پلاستیک جعبه (  1 تن )

فرایند تولید آجیل و خشکبار بسته بندی شده


فرایند تولید آجیل و خشکبار بسته بندی شده

دانش فنی تولید و بسته بندی خشکبار در ایران به صورت کاملا بومی و فراگیر وجود دارد.

فرایند فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

  1. خشکبار اولیه داخل مخزن بالابر z ریخته می شود تا به مخزن دستگاه تفت و شورکن ریخته شود.
  2. خشکبار در داخل دستگاه تفت و شورکن ریخته می شود ، همزمان نمک موردنیاز نیز توسط بالابر نمک درون دستگاه تفت و شورکن ریخته می شود و خشکبار تفت داده میشود.
  3. خشکبار تفت داده شده در دستگاه سرند نمک ریخته می شود تا نمک اضافه محصول از آن جدا شود.
  4. طعم موردنیاز برای محصول در دستگاه همزن آب ریخته می شود تا طعم مورد نظر در آب ترکیب شود.
  5. خشکبار و طعم دهنده در دستگاه همزن ریخته می شود.
  6. در دستگاه خشک کن با باد گرم ، خشکبار خیس شده در مرحله قبل با استفاده از هوای گرم کوره دستگاه و سرند آن ، رطوبت طعم دهنده از آن گرفته می شود.
  7. انتقال خشکبار آماده شده به بالابر Z برای انتقال به مخزن دستگاه بسته بندی چهار توزین
  8. در این مرحله خشکبار آماده شده ، توسط دستگاه بسته بندی چهار توزین در اندازه های مشخص بسته بندی می شود.

فرایند کنترل کیفیت در فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار :

کنترل کیفیت مربوط به این محصول در دو مرحله انجام خواهد شد. در مرحله اول مربوط به کنترل کیفیت مواد ورودی است ، در مرحله بعدی کنترل کیفیت مربوط به طعم خشکبار و در مرحله آخر کنترل کیفیت مربوط به کیفیت بسته بندی است.

تأثیرات طرح بر محیط زیست :

این طرح کمترین تأثیر منفی را بر روی محیط زیست محل کارگاه را دارد. هرچند رعایت الزامات قانونی رده زیست محیطی یک برای این طرح الزامی است.


زمین و محوطه سازی و ساختمان های مود نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار


مساحت زمین و محوطه سازی مورد نیاز طرح

  • خاکبرداری و تسطیح : 3100 متر مکعب
  • حصار کشی و درب : 270 متر
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 168 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) :  33/6 متر مربع

مساحت ساختمان های مورد نیاز طرح

  • سالن تولید از نوع سوله : 650 مترمربع
  • انبار مواد اولیه و محصول از نوع سوله : 280 مترمربع
  • ساختمان اداری از نوع آجر و تیرچه و پوشش : 50 مترمربع
  • رفاهی و نگهبانی از نوع آجر و تیرچه و پوشش : 30 مترمربع

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار

لیست ماشین آلات و تجهیزات خط فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

  • دستگاه تفت و شور کن ( مدل 204skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • بالابر نمک ( مدل 206skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • بالابر z ( مدل 105skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • سرند جلو ( مدل 205skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • لوک همزن طعم بزرگ ( مدل M207skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • همزن آب ( از شرکت صنعت کاران متحد )
  • خشک کن با باد گرم ( مدل 209skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • نوار نقاله دست چین چشمی ( مدل 203skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • بسته بندی چهار توزین ( مدل 1202skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • تاریخ زن حرارتی ( مدل 1505skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • سیستم پانچ بسته ( مدل 1507skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • فرم پاکت زن ( مدل 1503skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • سیستم تزریق گاز ازت ( مدل 1504skm از شرکت صنعت کاران متحد )
  • نوار نقاله جلو بسته بندی ( مدل 1502skm از شرکت صنعت کاران متحد )

لیست تاسیسات کارخانه فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

  • برق رسانی : امتیاز برق سه فاز KW65 ، سیم کشی ، تابلو برق و نصب کلید و پریز صنعت ، ترانس برق
  • آب رسانی : امتیاز آب سایز 1 اینچ ، نصب تجهیزات آب رسانی و لوله کشی ، شیرآلات و تبدیل ها
  • سوخت رسانی : امتیاز گاز با ظرفیت 150 مترمکعب در ساعت ، با کنتور 150G ، لوله کشی گاز
  • وسایل سرمایش ، گرمایش و ایمنی : بخاری ، کولر ، اطفای حریق ، اعلام حریق

لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

  • ترازوی دیجیتال ( دقت دو گرم ، ظرفیت 4000 گرم از شرکت لبکو ) ( 1 عدد)
  • هات پلیت ( آلومینیوم ، برقی ، 3000 گرم از شرکت ارزان آزما ) ( 1 عدد)
  • اتوکلاو ( اتوکلاو 100 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد)
  • کلد انکوباتور ( انکوباتور 55 لیتری از شرکت ارزان آزما ) ( 1 عدد)
  • هودشیمیایی ( عرض GM100 از شرکت لبکو ) ( 1 عدد)
  • آون درجه ( 45 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد)
  • آون درجه ( آون توستر 18 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد)
  • سانترفیوژ ( سروفیوژ 18 شاخه از شرکت لبکو ) ( 1 عدد)
  • دسیکاتور ( 18 سانتی متر از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد)
  • انکوباتور ( انکوباتور 50 لیتری از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد)

میزان آب و انرژی مصرفی کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار

  • آب مصرفی : 9500 مترمکعب
  • برق مصرفی : 200000 کیلووات ساعت
  • گاز مصرفی : 700000 مترمکعب

نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه فراوری و بسته بندی 2000 تن آجیل و خشکبار

پرسنل اداری :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی و فروش : 1 نفر
  • نگهبان : 1 نفر

پرسنل تولیدی :

  • مدیر فنی : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مدیر کنترل و کیفیت : 1 نفر
  • سرپرست انبار : 1 نفر
  • کارگر : 3 نفر
  • اپراتور خط : 6 نفر

✍️جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار

✍️توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع سس 7000 تن+بسته بندی حبوبات 6000 تن+بسته بندی خشکبارفرآوری شده 5000 تن+تولید میوه جات خشک 300 تن+تولید انواع ادویه فرآوری شده 200 تن+کامفار مجموعا 147 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر ) داغ
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:39
حجم فايل 4.92 MB
دانلود 114

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار بسته بندی خشکبار 2000 تن 40 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 17:21
حجم فايل 1.25 MB
دانلود 16

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی فراوری و بسته بندی برنج و خشکبار سال 96 ( طرح تیپ 10 صفحه ای )
تاريخجمعه, 21 تیر 1398 15:03
حجم فايل 1.51 MB
دانلود 71

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی خشکبار 70 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:27
حجم فايل 984.1 KB
دانلود 311

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع بسته بندی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories