دانلود طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع بسته بندی
طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .
در طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع چه می خوانیم ؟
ما دراین بخش به مختصر توضیحی درباره طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع خواهیم پرداخت . در چرخه فراوری و تولید مواد غذایی ضایعات فراوانی به وجود می آید . تقریبا 30 درصد از مواد غذایی تولید شده به ضایعات تبدیل می شوند که البته بیشتر این ضایعات به نوع انجماد و بسته بندی محصولات بستگی دارد . انجماد یکی از روش های نگهداری مواد غذایی می باشد که ، سبب افزایش ماندگاری مواد غذایی و حفظ کیفیت و خصوصیات ظاهری ماده غذایی می شود . اجرایی کردن طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع ، سبب ایجاد بازار های جدید به دلیل افزایش کیفیت محصولات ، ایجاد ارزش افزوده و برگشت سریع سرمایه ، افزایش سود تولیدات غذایی ، صادرات محصول فراوری شده به دلیل کیفیت بالا و ... می شود . با توجه به دلایل ذکر شده می توان گفت اجرایی کردن طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع ، علاوه بر مزایای فراوان برای تولیدکنندگان و افزایش سود واحد تولیدی ، باعث افزایش تحرک و رقابت برای واحد تولیدی می شود . کد های آیسیک ذکر شده در طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع عبارتند از :
- حفاظت از فساد میوه جات و سبزیجات بروش انجماد و خشك كردن : 415131110
- میوه جات منجمد بسته بندی شده : 15131111
- سبزیجات منجمد بسته بندی شده : 15131112
شماره تعرفه های گمرکی ذکر شده در طرح توجیهی عبارتند از :
- سبزیجات نپخته یا پخته شده در آب یا بخار ، یخ زده : 0710
- سیب زمینی : 071000 ، با حقوق ورودی 90 درصد
- نخود فرنگی : 0712100 ، با حقوق ورودی 20 درصد
- لوبیا ( گونه ( Phaseolus : 07102200 ، با حقوق ورودی 20 درصد
- اسفناج : 07103000 ، با حقوق ورودی 20 درصد
- ذرت شیرین : 07104000 ، با حقوق ورودی 30 درصد
- سایر سبزیجات : 0718000 ، با حقوق ورودی 20 درصد
- مخلوط سبزیجات : 0719000 ، با حقوق ورودی 20 درصد
- میوه های نپخته یا پخته شده در آب یا بخار ، یخ زده : 0811
- توت فرنگی : 08111000 ، با حقوق ورودی 45 درصد
- تمشك، توت كوهی، توت تمشكی : 08112000 ، با حقوق ورودی 40 درصد
- سایر : 08119000 ، با حقوق ورودی 40 درصد
فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز جهت اجرای این طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع :
فرایند تولید که در طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- شستشوی اولیه
- پوست گیری
- سورتینگ
- برش زنی
- شستشوی ثانویه
- آنزیم بری
- سورتینگ نهایی
- خنك كردن
- انجماد IQF
- بسته بندی
- سردخانه گذاری
- فروش
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع در ذیل آمده است :
- سبزیجات
- میوه جات
- نایلون پلی پروپیلن جهت بسته بندی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع در ذیل آمده است :
- دپوزیتور
- نوار نقاله
- میز بازرسی
- واحد شستشو
- خشك كن
- میز بازرسی
- الویتور
- دستگاه IQF
- میز بازرسی جهت كنترل نهایی محصول
- دستگاه بسته بندی وكیومی
- دستگاه بسته بندی افقی مخصوص IQF
- دستگاه چهار طرف دوخت مخصوص IQF
- تجهیزات سردخانه
- تجهیزات آزمایشگاهی
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع مورد نیاز است ، عبارتند از :
- انشعاب برق 1 مگاوات ساعت و ترانسفورماتور
- هزینه انشعاب آب 2 اینچ از شبكه و سیستم آبرسانی
- دیگ بخار و تجهیزات مربوطه
- وسائل سرمایش و گرمایش شامل 10 عدد كولر دو تیكه
- سیستم اعلام و اطفاء حریق
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
دانلود فایل طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع