طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی ⭐ اخذ مجوز و وام
- امیر حبیبی
- طرحهای توجیهی صنایع بسته بندی

نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF)
در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی)
✔️ سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی چیست و چه هدفی دارد؟
✔️ اهمیت طرح توجیهی و بیزنس پلن سورت و بسته بندی میوه و سبزی چیست؟
✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزیجات
✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی
✔️ تاسیسات کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات
✔️ اشتغال زایی کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزیجات
✔️ آب و انرژی مورد نیاز کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزی
✔️ زمین و ابنیه کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات
✔️ بسته بندی اولیه میوه و سبزی چیست و چه مواد و ملزوماتی نیاز دارد؟
✔️ مواد مورد نیاز برای بسته بندی اولیه میوه و سبزی
✔️ روش های بسته بندی اولیه میوه و سبزی
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی
✔️ معرفی بیزنس پلن و طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه جات و سبزیجات !
✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن و اهداف سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی :
سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی چیست و چه هدفی دارد؟
سورتینگ (Sorting) اصطلاحی به معنای درجه بندی و دسته بندی محصولاتی مانند میوه و سبزی است. در واقع ، سورتینگ محصولات کشاورزی به درجه بندی انواع میوه ها و سبزیجات و سایر محصولات کشاورزی بر اساس اندازه ، رنگ ، شکل ظاهری و سایر عوامل و جداسازی ناخالصی ها ، میوه ها و محصولات خراب و فاسد شده اطلاق می شود.
در بیشتر موارد ، سورتینگ ، مقدمه ای برای بسته بندی محصول کشاورزی است ؛ ضمن اینکه در بازارهای میوه و تره بار جوامع مدرن ، به طور تقریبی تمامی میوه ها و سبزی ها به صورت سورت و لیبل گذاری شده عرضه می شوند و این امر سبب تشخیص آسان تر کیفیت محصول توسط مشتری شده و توزیع و عرضه منظم تری را به دنبال خواهد داشت.
قبل از پرداختن به مسائل فنی پیرامون احداث کارخانه سورتینگ و بسته بندی سبزیجات و میوه جات ، توضیحی درباره ی طرح توجیهی و بیزنس پلن سورت و بسته بندی میوه و سبزی میپردازیم تا با اهمیت آن آشنا شویم.
اهمیت طرح توجیهی و بیزنس پلن سورت و بسته بندی میوه و سبزی چیست؟
به طور خلاصه تدوین طرح توجیهی و بیزنس پلن سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی در فاز صفز کسب و کار ، از این جهت مهم است که میتواند با دادن دیدگاه و چشم انداز تخصصی نسبت به آینده درآمدسازی و سود سازی کسب و کار ، توان شما را در تصمیم گیری درست تر افزایش داده و ریسک سرمایه گذاری شما را کاهش دهد.
مضاف بر این موضوع، بیزنس پلن و طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات کاربرد اداری نیز برای سرمایه گذاران دارد چرا که در زمان اخذ جواز تاسیس و یا اخذ زمین ، باید بیزنس پلن سورت و بسته بندی میوه و سبزی را داشته باشید و از اطلاعات آن برای پر کردن فرم های اداری در سایت بهین یاب و سامانه سماک و غیره استفاده کنید.
همچنین طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی یکی از اسنادیست که هنگام اخذ وام بانکی مورد نیاز شما خواهد شد.
جهت سفارش طرح توجیهی و بیزنس پلن و یا مطالعات بازار سورت و بسته بندی میوه و سبزی با کارشناسان متخصص «وبسایت گسترش کارآفرینی ایران» تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی !
✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزیجات :
- ظروف یک کیلوگرمی با لیبل : 20000000 عدد در سال
- سلفون : 7500 رول در سال
- کلر : 2500 کیلو در سال
- ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن
✳️ تکنولوژی کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات :
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی :
- میز و وان استیل : 10 عدد
- نوار نقاله و ماشین بسته بندی : 2 دستگاه
- پالت : 200 عدد
- چرخ دستی : 20 عدد
- ترازوی 20 کیلو گرمی : 4 عدد
- برای ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن
تاسیسات کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات :
- تاسیسات برق رسانی : حق انشعاب برق به همراه تجهیزات تابلو برق
- تاسیسات آب رسانی : حق انشعاب آب و لوله کشی
- سیستم سرمایش و گرمایش : 4 عدد
- مخزن ذخیره سوخت 1000 لیتری اتیلنی : 1 عدد
- سیستم اطفای حریق : 4 عدد
- سرد خانه 120 تنی : 1 عدد
- ژنراتور برق اضطراری : 1 عدد
- باسکول 40 تنی : 1 عدد
- تجهیزات آشپزخانه : یک دست
- برای ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن

اشتغال زایی کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزیجات :
- برای ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن
- مدیر تولید : 3 نفر ، «متخصص»
- کارمند اداری - مالی : 5 نفر ، «ماهر»
- کارگر ماهر : 30 نفر ، «ماهر»
- کارگر ساده : 60 نفر ، «غیر ماهر»
- راننده : 8 نفر ، «ماهر»
- نگهبان : 2 نفر ، «غیر ماهر»
- انباردار : 2 نفر ، «ماهر»
مجموع : 110 نفر
آب و انرژی مورد نیاز کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزی :
- برای ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن
- برق مصرفی : 400000 کیلو وات ساعت در سال
- آب مصرفی : 50000 متر مکعب در سال
- بنزین : 50000 لیتر در سال
- تلفن و اینترنت پرسرعت

✳️ زمین و ابنیه کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات :
زمین و محوطه سازی کارخانه سورتینگ و بسته بندی انواع میوه و سبزی :
- ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن
- زمین : 10000 متر مربع
- تسطیح زمین : 10000 متر مربع ، «تسطیح زمین (اسکیپر)»
- خیابان کشی پارکینگ و فضای سبز : 2500 متر مربع ، «جاده بین سالن ها ، فضای سبزو درخت کاری»
- دیوار کشی و حصار : 1000 متر مربع ، «دیوار کشی و حصار کشی محوطه»
ساختمان و ابنیه کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی :
- ظرفیت تولید سالیانه 20000 تن
- سالن تولید : 2500 متر مربع
- انبار : 500 متر مربع
- سردخانه بالای صفر : 1000 متر مربع
- ساختمان اداری و رفاهی : 500 متر مربع
- ساختمان تاسیسات : 150 متر مربع
- نگهبانی و توزین : 100 متر مربع
- محل باسکول : 75 متر مربع
وسائط نقلیه مورد نیاز کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات :
- وانت نیسان : 1 دستگاه
- وانت نیسان یخچال دار : 1 دستگاه
- لیفتراک برقی یک تنی : 1 دستگاه
✔️ بسته بندی اولیه میوه و سبزی ، ملزومات و روش ها !

✳️ بسته بندی اولیه میوه و سبزی چیست و چه مواد و ملزوماتی نیاز دارد؟
بسته بندی اولیه عبارت است از بسته بندی ابتدائی که فرآورده ها را در برابر آسیب های احتمالی که ممکن است سبب فساد آن ها شود حفظ می کند و عرضه مستقیم میوه و سبزی را به شکل مناسبی تسهیل می نماید.
موادی که در بسته بندی اولیه به کار می رود باید با استانداردهای ملی ایران مربوط به بهداشت و تندرستی جامعه مطابقت داشته باشد و باید به گونه ای باشد که نگهداری درست و کامل از کالا در برابر هرگونه آسیب و خرابی طی مراحل نگهداری و ترابری تأمین نماید.

مواد مورد نیاز برای بسته بندی اولیه میوه و سبزی :
- پوشش های پلاستیکی و کیسه های کاغذی قابل حمل. (پوشش های پلاستیکی و کیسه های کاغذی همانند بشقاب های پلاستیکی می باشند.)
- کیسه های توری قابل حمل با کیسه های توری و کیسه هایی از جنس پلاستیک ، ویسکوز ، الیاف بافته شده یا ترکیبی از این مواد.
- سینی ها یا جعبه (ها جعبه ها با ارتفاع بیش از 25 میلی متر) ساخته شده از مقوای ضخیم ، خمیر کاغذ ، خمیر پلاستیک یا چوب با کف صاف یا شکل داده شده باشد.
مواد بسته بندی می تواند متناسب با شکل میوه فرم داشته و رنگ آن مخصوص میوه باشد. (مانند فویل که باید شفاف باشد ، خیارها ممکن است در بسته های سبز رنگ بسته بندی شوند.) به شرط آن که هرگونه عیب چشمی در محصول چه در طرح ، رنگ ، اندازه سوراخ و غیره را نپوشاند.

✳️ روش های بسته بندی اولیه میوه و سبزی :
هنگامی که فرآورده ای بسته بندی اولیه شده است ، تمام یا بخشی از آن پوشیده می شود به گونه ای که بدون باز کردن یا تغییر قابل توجه در آن ، نمی توان در کمیت آن تغییری داد.
بسته بندی اولیه از بسته و فرآورده ای که در آن قرار گرفته و برای فروش عرضه می شود تشکیل شده است.
روش های اصلی بسته بندی اولیه میوه و سبزی :
روش الف ) کاربرد مستقیم پوشش انقباضی یا کشیده شده :
این روش به طور کلی برای بسته بندی یک عدد میوه یا یک سبزی در حجم بزرگ (مانند مرکبات ، خیارهای گلخانه أی ، کاهو و کلم پیچ) کاربرد دارد.

روش ب ) کاربرد یک نوار پوششی در یک سینی یا جعبه :
این روش ، به ویژه برای میوه ها و سبزی ها در حجم کوچک کاربرد دارد. هر بسته دربر گیرنده چندین واحد میوه یا سبزی خواهد بود.
در این روش ، از یک سینی یا جعبه که دور آن با پوششی مناسب (معمولا پوشش انقباضی) پیچیده شده است بهره گیری می شود.
این نوار بعد از شکل گرفتن بسته بندی در جهت درازی سینی یا جعبه برای بستن شکاف ها ، روی وجوه کوتاه تر برای گردش هوا قرار داده شده است.
بنابراین ، این نوع بسته بندی اولیه به ویژه برای میوه ها و سبزی هایی که میزان از دست دادن رطوبت در آن ها به وسیله تبخیر زیاد است کاربرد دارد. (چون که رطوبت نسبی زیاد هوا ممکن است سرعت رشد آلودگی های میکربی را افزایش دهد.)
پوشش بسته باید به گونه ای باشد که باز کردن آن بدون صدمه دیدن پوشش امکان نداشته باشد. این پوشش بسته با بهره گیری از گرما دهی به موازات درازی ظرف (سینی یا جعبه) بسته می شود. در این بسته بندی وزن محتویات معمولا نباید از 1 کیلوگرم بیشتر شود.
روش پ ) کاربرد پوشش درباره سینی یا جعبه برای تشکیل یک بسته کامل :
این روش نیز برای میوه های کوچک و سبزی های کم حجم کاربرد دارد. بسته ای که تشکیل می شود شامل چند مورد فرآورده است. از پوشش های قابل نفوذ بخار آب استفاده می شود. (برای مثال فیلم پلی وینیل کلراید با یک لایه مقاوم ضد شبنم یا بدون آن.)
پهنای پوشش های انقباضی تک محوری باید به اندازه یا کمی پهن تر از بزرگ ترین بعد (درازی) جعبه یا سینی باشد.
پوشش های دو محوری باید پهن تر از بزرگ ترین بعد جعبه یا سینی باشد به گونه ای که از جمع شدن پوشش ، تشکیل یک پوشش بر روی دیوارهای کوتاه تر جعبه یا سینی را بدهد.
پوشش های کشیده شده معمولا با گرما اتصال داده می شوند و بموازات بعد بلندتر جعبه یا سینی هستند. این پوشش ها معمولا شکل ته جعبه را به خود می گیرد.

روش ت ) روش بسته بندی اولیه در کیسه های توری استوانه ای شکل :
این روش به طور کلی برای میوه ها و سبزی های کوچک که نسبت به آسیب های مکانیکی حساس نیستند استفاده می شود. این بسته ها موارد متعددی را شامل می شود.
این کیسه قبل از پر شدن بسته از یک طرف بسته می شود و طرف دیگر آن بعد از پر شدن بسته می شود و به شکل یک کیسه بسته شده در می آید. وقتی از کیسه هایی که افزایش قطر پیدا می کنند استفاده شود لازم است که پر کردن آن ها به گونه ای انجام شود که نسبت درازای نهایی به قطر نهایی آن از نسبت 3 به 1 بیشتر نشود.
این کیسه ها معمولا برای محصولاتی که شکل کروی دارند (مانند مرکبات ، پیاز و سیب زمینی) استفاده می شوند. وزن محتوای کیسه ها معمولا بین 1 تا 3 کیلو گرم است.
روش ث ) روش بسته بندی اولیه در کیسه های توری :
شرایط و کاربرد آن همانند روش ت است. ته کیسه ها را یا بلافاصله قبل از بسته بندی می بندند یا از پیش به وسیله سازنده کیسه های توری بسته شده است.
دومین بستن بعد از پر شدن کیسه توری انجام می شود. وزن محتوا معمولا بین 1 تا 3 کیلو گرم است. این روش همچنین برای بسته هایی با گنجایش زیاد ، بعضی اوقات برای محصول تا وزن 15 کیلو گرم (بویژه در مورد سیب زمینی و پیاز) به کار می رود.
روش ج ) روش بسته بندی اولیه در پوشش پلاستیکی و کیسه های کاغذی :
شرایط و کاربرد آن همانند روش های ت و ث می باشد. وزن محتوای بسته نباید بیش از 2 کیلو گرم باشد. کیسه ها ممکن است سوراخ باشند. پوشش کیسه ها می تواند بعد از بسته شدن انقباض پیدا نماید.
روش چ ) روش بسته بندی اولیه در پوشش های پلاستیکی و کیسه های کاغذی یا کیسه های توری :
کاربرد این روش همانند سیستم ت می باشد. ته و پهلوی بسته ، یا از سوی سازنده بسته بندی و یا از سوی بسته بندی کننده از نیم لوله قبل از اینکه بسته پر شود ، بسته شده است. بعد از پر شدن کیسه ، به دهانه بالایی آن یک قطعه وصل شده و به آن اضافه می شود که برای حمل بسته می باشد.
کیسه های قابل حمل را می توان در تمام سطح یا 1.3 بالای آن سوراخ کرد بطوری که در سطحی که مساحت 100 میلی متر در 100 میلی متر تعداد 5 سوراخ به قطر 5 میلی متر وجود داشته باشد. وزن محتوای بسته معمولا بین 2 تا 3 کیلو گرم است.

روش ح ) بسته بندی اولیه در جعبه ها :
برخلاف سایر روش های نوشته شده ، بسته بندی اولیه در جعبه های تاشو با دست انجام می شود. این نوع بسته بندی به طور کلی در زمان برداشت برای میوه های گران قیمت یا برای فرآورده هایی که به آسیب های مکانیکی حساس هستند (مانند گیلاس ، آلبالو ، توت فرنگی و تمشک) استفاده می شود. این بسته ها را پس از پر کردن می توان مستقیم در بسته بندی های نهایی برای ترابری آن قرار داد.
تنها میوه ها و سبزی هایی که کیفیت آن ها مطابق با استاندارد ملی کشور باشد باید بسته بندی اولیه شوند.
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزی
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
دوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:56
1.07 MB
287برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
یکشنبه, 22 دی 1398 18:56
948.89 KB
212برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
جمعه, 12 آبان 1396 22:14
454.63 KB
238برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
جمعه, 12 آبان 1396 22:12
543.06 KB
253برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
جمعه, 12 آبان 1396 21:45
3.15 MB
411برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
جمعه, 12 آبان 1396 22:37
709.83 KB
257برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
دوشنبه, 15 آبان 1396 12:45
750.01 KB
450برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
دوشنبه, 15 آبان 1396 10:44
504.53 KB
230برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
دوشنبه, 15 آبان 1396 11:45
923.96 KB
436برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
دوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:22
287.31 KB
179برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
یکشنبه, 24 اسفند 1399 13:55
1.3 MB
111برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
جمعه, 31 تیر 1401 16:40
2.85 MB
77برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.




