
نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF)
در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 بسته بندی ماهی و میگو)
✔️ مزایای فرآوری و بسته بندی وکیوم ماهی و میگو
✔️ بیزنس پلن فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
✔️ طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
✔️ اخذ مجوز و وام بانکی با ارائه طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو
✔️ برآورد میزان ظرفیت سالیانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ مراحل فراوری و بسته بندی میگو
✔️ مراحل فرآوری و بسته بندی ماهی
✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ تاسیسات کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید ، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ زمین و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ استانداردهای مکان کارخانه بسته بندی ماهی و میگو
✔️ وسائط نقلیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بسته بندی ماهی و میگو
✔️ معرفی طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو !

✳️ مزایای فرآوری و بسته بندی وکیوم ماهی و میگو :
ماهی و میگو را شاید بتوان سالمترین انواع گوشت نامید. میگو از جمله گوشت هایی می باشد که ، نسبت به سایر گوشت ها حتی ماهی ، دارای کالری کمتری می باشد.
همچنین میگو دارای پروتئین باکیفیت و اسید آمینه های ضروری بدن می باشد.
از خواص میگو می توان به تنظیم عملکرد ایمنی خون ، افزایش ضریب هوشی ، جلوگیری از ناهماهنگی های ضربان قلب و ... اشاره نمود.
برای بسته بندی ماهی و میگو روش های گوناگونی وجود دارد ، که یکی از آن ها استفاده از پاکت های نایلونی مخصوص و عاری از هوا جهت بسته بندی می باشد. این روش اصطلاحا بسته بندی وکیوم نامیده می شود.
با بسته بندی ماهی و میگو به روش وکیوم ، از فعالیت های آنزیمی جلوگیری می شود به همین جهت اگر یک سال پس از بسته بندی محصولات به روش وکیوم ، درب بسته بندی را باز نمایید ، محصول از نظر کیفیت خیلی شبیه به محصول تازه می باشد.

✳️ بیزنس پلن فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
در یک کلام میتوان گفت بیزنس پلن بسته بندی ماهی و میگو، نقشه ی راه کسب و کار شماست.
شما قبل از ورود به صنعت فرآوری و بسته بندی شیلات لازم است که اطلاعات تخصصی راجع به برآورد هزینه احداث کارخانه ، براورد درآمد و نقطه سربه سر ، برآورد سود و زیان کارخانه داشته باشید که همه ی این اطلاعات را میتوانید در بیزنس پلن کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو پیدا کرد.
هدف نهایی بیزنس پلن کارخانه فرآوری ماهی و میگو ، بررسی توجیه فنی و مالی پروژه میباشد که برای این منظور از سه شاخصه مالی به نامهای «دوره بازگشت سرمایه» و «نرخ بازده داخلی» و «NPV» بهره میبرد.
طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
در قسمت قبل گفتیم که بیزنس پلن فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو به بررسی توجیه فنی و مالی پروژه می پردازد ، حال اگر به بیزنس پلن ، گزارش نرم افزار کامفار و مطالعات بازار صنعت فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو را اضافه کنیم گزارشی حاصل می شود که به آن طرح توجیهی و یا مطالعات امکان سنجی بسته بندی ماهی و میگو میگویند.
در واقع طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو کاملترین نوع فاز صفر این کسب و کار است که هم بررسی توجیه فنی را دربر میگیرد و هم توجیه مالی و هم توجیه بازار.

اخذ مجوز و وام بانکی با ارائه طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو :
در صورتی که قصد گرفتن زمین و یا جواز تاسیس برای کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو را دارید، داشتن بیزنس پلن اسن کسب و کار برای شما ضروری میباشد چرا که برای پر کردن فرمهای جواز تاسیس و همینطور گرفتن زمین به آن نیاز خواهید داشت.
اما در صورتی که قصد شما گرفتن وام و تسهیلات بانکی برای راه اندازی کارخانه بسته بندی ماهی و میگو باشد قطعا به طرح توجیهی کاملی برای این منظور نیاز خواهید داشت که تمام جنبه های فنی و مالی و بازار را در بر بگیرد و گزارش نرم افزار کامفار را نیز داشته باشد.
چرا که طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو یکی از اسنادیست که در بانک از شما مطالبه خواهد شد.
✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو !

✳️ برآورد میزان ظرفیت سالیانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- فیله ماهی : 120 تن در سال
- ماهی سر زده شکم خالی : 64 تن در سال
- ماهی منجمد درجه بندی و بسته بندی : 40 تن در سال
- ماهی تازه درجه بندی و بسته بندی : 24 تن در سال
- میگوی سر زده پوست کنده منجمد : 96 تن در سال
- میگوی سر زده درجه بندی و بسته بندی : 80 تن در سال
- میگوی منجمد درجه بندی و بسته بندی : 56 تن در سال

✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- ماهی درجه 1 و ممتاز با 40 درصد ضایعات : 175 تن در سال
- ماهی درجه 2 با 40 درصد ضایعات : 100 تن در سال
- ماهی درجه 3 با 40 درصد ضایعات : 100 تن در سال
- آمونیاک : 5 کپسول در سال
- میگو با 30 درصد ضایعات : 350 تن در سال
- مواد افزودنی : 250 کیسه در سال
- کارتن 10 کیلوگرمی : 2000 عدد در سال
- لفاف پلاستیکی : 1300 کیلو گرم در سال
- ظروف یکبار مصرف : 220000 عدد در سال
- فیلم پلی اتیلن : 100 کیلو گرم در سال
- ظروف پلی اتیلن : 70 کیلو گرم در سال
- جعبه 2 کیلویی : 50000 عدد در سال
- جعبه 1 کیلویی : 50000 عدد در سال
- کارتن 20 کیلویی : 15000 عدد در سال

✳️ مراحل فراوری و بسته بندی میگو :
- دریافت میگو ، انجام کنترل کیفی و توزین میگو
- شستشوی میگو ها و کلرزنی
- سورتینگ
- سایزبندی با دستگاه گریدینگ
- افزودن پودر یخ به میگو در مخازن
- سرزنی میگو های درشت
- عمل آوری میگوی درشت
- هدایت میگو های درشت به سیستم IQF
- بسته بندی میگوی درشت در جعبه
- بسته بندی در کارتن
- نگهداری در سردخانه زیر صفر
- پوست گیری و سرزنی میگوی ریز
- چیدن میگو های ریز در جعبه مخصوص
- انجماد سازی IQF
- بسته بندی در سلوفان و جعبه
- بسته بندی در کارتن
- نگهداری در سردخانه زیر صفر

✳️ مراحل فرآوری و بسته بندی ماهی :
- دریافت ماهی و انجام عملیات کنترل کیفی و توزین ماهی ها
- شستشوی ماهی ها
- سرزنی و تخلیه شکم
- شستشوی مجدد
- پوست کنی و حذف باله ها
- فیله کنی ( استخوان گیری )
- برش قطعات فیله یا استیک
- بسته بندی در خلاء
- انجمادسازی
- بسته بندی کارتنی
- سردخانه زیر صفر

✳️ تکنولوژی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
ماشین آلات و تجهیزات خط فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- جدا کننده گوشت از استخوان : 1 دستگاه
- یخ ساز : 1 دستگاه
- اره برقی ماهی بر : 1 دستگاه
- بسته بندی وکیوم : 1 دستگاه
- تونل انجماد : 1 دستگاه
- بلیت فریزر : 2 دستگاه
- سورتینگ میگو : 1 دستگاه
- شست و شو و آبکشی ماهی : 1 دستگاه
- سردخانه : 1 دستگاه ، «60 تنی»
- ماهی مرکب پاک کن : 1 دستگاه
- میز جلو اره برقی : 1 عدد
- میز کار (ابعاد مختلف) : 9 عدد ، «استیل بدون طبقه و کشو با پایه استیل»
- تانک شست و شو (ابعاد مختلف) : 4 دستگاه ، «با پایه استیل بدون شیر آلات»
- اره استخوان بر : 1 دستگاه ، «با قطر فلکه 32»
- باسكول : 1 دستگاه
- ترازو : 2 دستگاه
- یخ پودر کن : 1 دستگاه
- باسكت : 500 عدد
- تجهیزات آزمایشگاه : سری کامل ، «چرخ گوشت ، حمام آب جوش ، مخلوط کن و...»
- سایر تجهیزات کارگاهی

✳️ تاسیسات کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
تأسیسات برق رسانی : 250 کیلووات
- (شامل حق انشعاب هزینه برق رسانی و تابلوها) : 3 فاز صنعتی و ترانس Kv A 350
تأسیسات آبرسانی : 1.2 اینچ
- (شامل انشعاب و هزینه شبکه و مخزن ذخیره) : 160 متر مکعبی و شبکه کامل ، «مخزن زمینی و پمپ مربوطه ساده»
تاسیسات سرمایش و گرمایش : 18000
- (شامل 5 دستگاه کولر گازی و 2 دستگاه بخاری)
تجهیزات ایمنی و امنیتی : BTU
- (شامل شبکه کنترل ، سیستم کنترل ، تجهیزات اطفاء حریق و کمک های اولیه) : 25 دستگاه و ست کامل بر اساس طراحی ، «تجهیزات کنترل الکترونیکی حرارت و دود و کپسول های آتشنشانی»
سایر تجهیزات ضروری : متناسب با فرایند تولید
- (شامل فاضلاب ، تهویه سالن آب سرد کن)
منبع ذخیره سوخت : 5000 لیتری گازوئیل ، «همراه با شبکه و پمپ»

✳️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- برق مصرفی : 440000 کیلووات ساعت در سال
- آب مصرفی : 7500 متر مکعب در سال
- بنزین : 10000 لیتر در سال
- گازوئیل : 24000 لیتر در سال
✳️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید ، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- مدیر کارخانه : 1 نفر ، «کارشناس مدیریت صنعتی»
- حسابدار : 1 نفر ، «کاردان حسابداری»
- اداری فروش و بازاریابی : 1 نفر ، «دیپلم ریاضی»
- راننده و کارپرداز : 2 نفر ، «سیکل»
- کارگر ماهر : 3 نفر ، «دیپلم فنی و حرفه ای»
- نگهبان : 1 نفر ، «سیکل»
- کارگر ساده : 12 نفر ، «سیکل»
- مدیر تولید : 1 نفر نفر ، «دیپلم فنی و حرفه ای»
- تاسیسات و ماشین آلات : 1 نفر ، «تکنسین فنی و حرفه ای»
- مسئول فنی : 1 نفر ، «کارشناس شیمی یا متالوژی»

✳️ زمین و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
زمین و محوطه سازی کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- زمین : 8000 متر مربع
- تسطیح و آماده سازی زمین : 2800 متر مربع ، «بیس قلوه و مخلوط»
- دیوار کشی و درب : 360 متر طول ، «سنگ ، بلوک و فلز»
- جاده های دسترسی و آسفالت : 1600 متر مربع ، «آسفالت»
- فضای سبز و محوطه سازی : 1200 متر مربع
ساختمان و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- سالن تولید : 500 متر مربع ، «سوله فلزی»
- انبار مواد اولیه : 100 متر مربع ، «سوله فلزی»
- انبار محصول سردخانه : 950 متر مربع ، «سوله فلزی»
- تونل انجماد : 120 متر مربع ، «سوله فلزی»
- ساختمان اداری و رفاهی : 170 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- ساختمان سرایداری ، نگهبانی : 30 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- تاسیسات عمومی و تعمیرگاه : 50 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- سرویس بهداشتی : 50 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- آزمایشگاه : 30 متر مربع ، «اسکلت و آجری»

استانداردهای مکان کارخانه بسته بندی ماهی و میگو :
- باید شرایط محیطی و ساختمان و فضای موجود جهت بسته بندی ماهی و میگو توسط دامپزشکی و شیلات بررسی و تایید شود .
- به دلیل ارتباط مستقیم ماهی و میگو با سلامتی افراد ، علاوه بر آزمایشگاه های واحد تولید ، سازمان شیلات و استاندارد نیز محصولات را کنترل و بررسی خواهد کرد .
- ساختمان مورد نظر باید از نور و تهویه مناسب برخوردار بوده و همچنین به راحتی بتوان آن را تمیز نمود .
- ساختمان مورد نظر باید دارای فضای کافی جهت انجام عملیات به صورت بهداشتی را داشته و از آلودگی ، بوی نامطبوع ، دود و ... دور باشد .
- فضای کاری باید دارای امکانات و تجهیزات کافی برای نظافت و ضدعفونی کردن دست کارکنان و محیط کار باشد .
- دیوار های داخلی باید تا سقف کاشی کاری شده و کف ساختمان نیز سنگ فرش باشد .
- تمام دستگاه های تولیدی و تجهیزات خط تولید باید در برابر خورندگی مقاوم بوده و قابل شستشو باشند .
وسائط نقلیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- وانت 2 تن با سردخانه : 1 دستگاه
- لیفتراک 3 تن : 1 دستگاه
- گاری دستی : 5 دستگاه
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بسته بندی ماهی و میگو
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
پنج شنبه, 04 فروردين 1401 19:39
1.09 MB
26برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
یکشنبه, 01 اسفند 1400 22:06
3.01 MB
63برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
پنج شنبه, 04 فروردين 1401 20:59
1.89 MB
11برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
پنج شنبه, 04 فروردين 1401 19:39
1.09 MB
26برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
یکشنبه, 01 اسفند 1400 22:06
3.01 MB
63برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
;امیر حبیبی
دوشنبه, 15 آبان 1396 12:11
192.26 KB
229برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


