نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF)
در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 بسته بندی ماهی و میگو)
✔️ مزایای فرآوری و بسته بندی وکیوم ماهی و میگو
✔️ بیزنس پلن فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
✔️ طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
✔️ اخذ مجوز و وام بانکی با ارائه طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو
✔️ برآورد میزان ظرفیت سالیانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ مراحل فراوری و بسته بندی میگو
✔️ مراحل فرآوری و بسته بندی ماهی
✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ تاسیسات کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید ، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ زمین و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ استانداردهای مکان کارخانه بسته بندی ماهی و میگو
✔️ وسائط نقلیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بسته بندی ماهی و میگو
✔️ معرفی طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو !
✳️ مزایای فرآوری و بسته بندی وکیوم ماهی و میگو :
ماهی و میگو را شاید بتوان سالمترین انواع گوشت نامید. میگو از جمله گوشت هایی می باشد که ، نسبت به سایر گوشت ها حتی ماهی ، دارای کالری کمتری می باشد.
همچنین میگو دارای پروتئین باکیفیت و اسید آمینه های ضروری بدن می باشد.
از خواص میگو می توان به تنظیم عملکرد ایمنی خون ، افزایش ضریب هوشی ، جلوگیری از ناهماهنگی های ضربان قلب و ... اشاره نمود.
برای بسته بندی ماهی و میگو روش های گوناگونی وجود دارد ، که یکی از آن ها استفاده از پاکت های نایلونی مخصوص و عاری از هوا جهت بسته بندی می باشد. این روش اصطلاحا بسته بندی وکیوم نامیده می شود.
با بسته بندی ماهی و میگو به روش وکیوم ، از فعالیت های آنزیمی جلوگیری می شود به همین جهت اگر یک سال پس از بسته بندی محصولات به روش وکیوم ، درب بسته بندی را باز نمایید ، محصول از نظر کیفیت خیلی شبیه به محصول تازه می باشد.
✳️ بیزنس پلن فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
در یک کلام میتوان گفت بیزنس پلن بسته بندی ماهی و میگو، نقشه ی راه کسب و کار شماست.
شما قبل از ورود به صنعت فرآوری و بسته بندی شیلات لازم است که اطلاعات تخصصی راجع به برآورد هزینه احداث کارخانه ، براورد درآمد و نقطه سربه سر ، برآورد سود و زیان کارخانه داشته باشید که همه ی این اطلاعات را میتوانید در بیزنس پلن کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو پیدا کرد.
هدف نهایی بیزنس پلن کارخانه فرآوری ماهی و میگو ، بررسی توجیه فنی و مالی پروژه میباشد که برای این منظور از سه شاخصه مالی به نامهای «دوره بازگشت سرمایه» و «نرخ بازده داخلی» و «NPV» بهره میبرد.
طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو چیست؟
در قسمت قبل گفتیم که بیزنس پلن فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو به بررسی توجیه فنی و مالی پروژه می پردازد ، حال اگر به بیزنس پلن ، گزارش نرم افزار کامفار و مطالعات بازار صنعت فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو را اضافه کنیم گزارشی حاصل می شود که به آن طرح توجیهی و یا مطالعات امکان سنجی بسته بندی ماهی و میگو میگویند.
در واقع طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو کاملترین نوع فاز صفر این کسب و کار است که هم بررسی توجیه فنی را دربر میگیرد و هم توجیه مالی و هم توجیه بازار.
اخذ مجوز و وام بانکی با ارائه طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو :
در صورتی که قصد گرفتن زمین و یا جواز تاسیس برای کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو را دارید، داشتن بیزنس پلن اسن کسب و کار برای شما ضروری میباشد چرا که برای پر کردن فرمهای جواز تاسیس و همینطور گرفتن زمین به آن نیاز خواهید داشت.
اما در صورتی که قصد شما گرفتن وام و تسهیلات بانکی برای راه اندازی کارخانه بسته بندی ماهی و میگو باشد قطعا به طرح توجیهی کاملی برای این منظور نیاز خواهید داشت که تمام جنبه های فنی و مالی و بازار را در بر بگیرد و گزارش نرم افزار کامفار را نیز داشته باشد.
چرا که طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو یکی از اسنادیست که در بانک از شما مطالبه خواهد شد.
✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو !
✳️ برآورد میزان ظرفیت سالیانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- فیله ماهی : 120 تن در سال
- ماهی سر زده شکم خالی : 64 تن در سال
- ماهی منجمد درجه بندی و بسته بندی : 40 تن در سال
- ماهی تازه درجه بندی و بسته بندی : 24 تن در سال
- میگوی سر زده پوست کنده منجمد : 96 تن در سال
- میگوی سر زده درجه بندی و بسته بندی : 80 تن در سال
- میگوی منجمد درجه بندی و بسته بندی : 56 تن در سال
✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- ماهی درجه 1 و ممتاز با 40 درصد ضایعات : 175 تن در سال
- ماهی درجه 2 با 40 درصد ضایعات : 100 تن در سال
- ماهی درجه 3 با 40 درصد ضایعات : 100 تن در سال
- آمونیاک : 5 کپسول در سال
- میگو با 30 درصد ضایعات : 350 تن در سال
- مواد افزودنی : 250 کیسه در سال
- کارتن 10 کیلوگرمی : 2000 عدد در سال
- لفاف پلاستیکی : 1300 کیلو گرم در سال
- ظروف یکبار مصرف : 220000 عدد در سال
- فیلم پلی اتیلن : 100 کیلو گرم در سال
- ظروف پلی اتیلن : 70 کیلو گرم در سال
- جعبه 2 کیلویی : 50000 عدد در سال
- جعبه 1 کیلویی : 50000 عدد در سال
- کارتن 20 کیلویی : 15000 عدد در سال
✳️ مراحل فراوری و بسته بندی میگو :
- دریافت میگو ، انجام کنترل کیفی و توزین میگو
- شستشوی میگو ها و کلرزنی
- سورتینگ
- سایزبندی با دستگاه گریدینگ
- افزودن پودر یخ به میگو در مخازن
- سرزنی میگو های درشت
- عمل آوری میگوی درشت
- هدایت میگو های درشت به سیستم IQF
- بسته بندی میگوی درشت در جعبه
- بسته بندی در کارتن
- نگهداری در سردخانه زیر صفر
- پوست گیری و سرزنی میگوی ریز
- چیدن میگو های ریز در جعبه مخصوص
- انجماد سازی IQF
- بسته بندی در سلوفان و جعبه
- بسته بندی در کارتن
- نگهداری در سردخانه زیر صفر
✳️ مراحل فرآوری و بسته بندی ماهی :
- دریافت ماهی و انجام عملیات کنترل کیفی و توزین ماهی ها
- شستشوی ماهی ها
- سرزنی و تخلیه شکم
- شستشوی مجدد
- پوست کنی و حذف باله ها
- فیله کنی ( استخوان گیری )
- برش قطعات فیله یا استیک
- بسته بندی در خلاء
- انجمادسازی
- بسته بندی کارتنی
- سردخانه زیر صفر
✳️ تکنولوژی فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
ماشین آلات و تجهیزات خط فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- جدا کننده گوشت از استخوان : 1 دستگاه
- یخ ساز : 1 دستگاه
- اره برقی ماهی بر : 1 دستگاه
- بسته بندی وکیوم : 1 دستگاه
- تونل انجماد : 1 دستگاه
- بلیت فریزر : 2 دستگاه
- سورتینگ میگو : 1 دستگاه
- شست و شو و آبکشی ماهی : 1 دستگاه
- سردخانه : 1 دستگاه ، «60 تنی»
- ماهی مرکب پاک کن : 1 دستگاه
- میز جلو اره برقی : 1 عدد
- میز کار (ابعاد مختلف) : 9 عدد ، «استیل بدون طبقه و کشو با پایه استیل»
- تانک شست و شو (ابعاد مختلف) : 4 دستگاه ، «با پایه استیل بدون شیر آلات»
- اره استخوان بر : 1 دستگاه ، «با قطر فلکه 32»
- باسكول : 1 دستگاه
- ترازو : 2 دستگاه
- یخ پودر کن : 1 دستگاه
- باسكت : 500 عدد
- تجهیزات آزمایشگاه : سری کامل ، «چرخ گوشت ، حمام آب جوش ، مخلوط کن و...»
- سایر تجهیزات کارگاهی
✳️ تاسیسات کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
تأسیسات برق رسانی : 250 کیلووات
- (شامل حق انشعاب هزینه برق رسانی و تابلوها) : 3 فاز صنعتی و ترانس Kv A 350
تأسیسات آبرسانی : 1.2 اینچ
- (شامل انشعاب و هزینه شبکه و مخزن ذخیره) : 160 متر مکعبی و شبکه کامل ، «مخزن زمینی و پمپ مربوطه ساده»
تاسیسات سرمایش و گرمایش : 18000
- (شامل 5 دستگاه کولر گازی و 2 دستگاه بخاری)
تجهیزات ایمنی و امنیتی : BTU
- (شامل شبکه کنترل ، سیستم کنترل ، تجهیزات اطفاء حریق و کمک های اولیه) : 25 دستگاه و ست کامل بر اساس طراحی ، «تجهیزات کنترل الکترونیکی حرارت و دود و کپسول های آتشنشانی»
سایر تجهیزات ضروری : متناسب با فرایند تولید
- (شامل فاضلاب ، تهویه سالن آب سرد کن)
منبع ذخیره سوخت : 5000 لیتری گازوئیل ، «همراه با شبکه و پمپ»
✳️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- برق مصرفی : 440000 کیلووات ساعت در سال
- آب مصرفی : 7500 متر مکعب در سال
- بنزین : 10000 لیتر در سال
- گازوئیل : 24000 لیتر در سال
✳️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید ، فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- مدیر کارخانه : 1 نفر ، «کارشناس مدیریت صنعتی»
- حسابدار : 1 نفر ، «کاردان حسابداری»
- اداری فروش و بازاریابی : 1 نفر ، «دیپلم ریاضی»
- راننده و کارپرداز : 2 نفر ، «سیکل»
- کارگر ماهر : 3 نفر ، «دیپلم فنی و حرفه ای»
- نگهبان : 1 نفر ، «سیکل»
- کارگر ساده : 12 نفر ، «سیکل»
- مدیر تولید : 1 نفر نفر ، «دیپلم فنی و حرفه ای»
- تاسیسات و ماشین آلات : 1 نفر ، «تکنسین فنی و حرفه ای»
- مسئول فنی : 1 نفر ، «کارشناس شیمی یا متالوژی»
✳️ زمین و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
زمین و محوطه سازی کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- زمین : 8000 متر مربع
- تسطیح و آماده سازی زمین : 2800 متر مربع ، «بیس قلوه و مخلوط»
- دیوار کشی و درب : 360 متر طول ، «سنگ ، بلوک و فلز»
- جاده های دسترسی و آسفالت : 1600 متر مربع ، «آسفالت»
- فضای سبز و محوطه سازی : 1200 متر مربع
ساختمان و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- سالن تولید : 500 متر مربع ، «سوله فلزی»
- انبار مواد اولیه : 100 متر مربع ، «سوله فلزی»
- انبار محصول سردخانه : 950 متر مربع ، «سوله فلزی»
- تونل انجماد : 120 متر مربع ، «سوله فلزی»
- ساختمان اداری و رفاهی : 170 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- ساختمان سرایداری ، نگهبانی : 30 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- تاسیسات عمومی و تعمیرگاه : 50 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- سرویس بهداشتی : 50 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
- آزمایشگاه : 30 متر مربع ، «اسکلت و آجری»
استانداردهای مکان کارخانه بسته بندی ماهی و میگو :
- باید شرایط محیطی و ساختمان و فضای موجود جهت بسته بندی ماهی و میگو توسط دامپزشکی و شیلات بررسی و تایید شود .
- به دلیل ارتباط مستقیم ماهی و میگو با سلامتی افراد ، علاوه بر آزمایشگاه های واحد تولید ، سازمان شیلات و استاندارد نیز محصولات را کنترل و بررسی خواهد کرد .
- ساختمان مورد نظر باید از نور و تهویه مناسب برخوردار بوده و همچنین به راحتی بتوان آن را تمیز نمود .
- ساختمان مورد نظر باید دارای فضای کافی جهت انجام عملیات به صورت بهداشتی را داشته و از آلودگی ، بوی نامطبوع ، دود و ... دور باشد .
- فضای کاری باید دارای امکانات و تجهیزات کافی برای نظافت و ضدعفونی کردن دست کارکنان و محیط کار باشد .
- دیوار های داخلی باید تا سقف کاشی کاری شده و کف ساختمان نیز سنگ فرش باشد .
- تمام دستگاه های تولیدی و تجهیزات خط تولید باید در برابر خورندگی مقاوم بوده و قابل شستشو باشند .
وسائط نقلیه کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو :
- وانت 2 تن با سردخانه : 1 دستگاه
- لیفتراک 3 تن : 1 دستگاه
- گاری دستی : 5 دستگاه
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی بسته بندی ماهی و میگو ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بسته بندی ماهی و میگو
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.