• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی زعفران ⭐1403(word+pdf)

(2 votes, average 3 out of 5)

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی زعفران

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی زعفران ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1403 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران را با آپدیت قبل از سال 1402 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، زمین و محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی مورد نیاز و همینطور نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران می‌باشد.

محصولات این طرح زعفران سرگل بسته بندی شده در وزن های 1 گرمی ، 2 گرمی و یک مثقالی است. زعفران سرگل درجه بندی متفاوتی همچون ممتاز ، سرقلم و سر ریشه دارد ؛ در خارج از کشور به زعفران سرگل AII - Red به معنای کاملا قرمز می گویند.


زعفران سرگل چیست ؟


در زعفران سرگل ، که یک زعفران خالص است بخش خامه یا همان سفیدی زعفران کلا حذف شده و فقط بخش قرمزرنگ آن برجای می ماند ؛ به همین عدم علت به آن تمام قرمز می گویند. درجه بندی و قیمت زعفران سرگل ، بسته به میزان ضخامت کلاله ها ، ریز یا درشت بودن و وجود یا عدم وجود کلاله های شکسته متفاوت است.

تشخیص مرغوبیت سرگل کار دشواری است. کیفیت زعفران با دو شاخصه طول کلاله و وجود یا عدم وجود تکه های سفید ریشه که با بار مخلوط شده و رنگ قرمز به خود گرفته اند عیارسنجی شده و از 1 تا 3 درجه بندی می شوند.

کد آیسیک و تعرفه های گمرکی بسته بندی سرگل و گل زعفران به قرار زیر میباشند :

  • کد آیسیک 7495312329
  • کد های گمرکی : 09102010|09102030|09102090
  • رده محیط زیستی : 1

محصولات و مواد اولیه این کارخانه فراوری و بسته بندی زعفران به شرح زیر میباشند :

محصولات کارخانه : 3000 کیلوگرم زعفران فراوری شده و بسته بندی شده در بسته بندی های : زعفران سرگل 1 گرمی ، زعفران سرگل 2 گرمی و زعفران سرگل 1 مثقالی

مواد اولیه مورد نیاز :

  • زعفران فله : 3 تن
  • بسته بندی : 6 تن
  • برچسب بسته بندی : 50 کیلوگرم
  • کارتن و پلاستیک جعبه : 1 تن
  • میزان فروش سالانه محصول

تحلیل نهایی و جمع بندی مطالعات بازار فرآوری و بسته بندی زعفران


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید بسته بندی سرگل زعفران ، میزان نیاز به احداث آنها از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

به طوری که میزان این تقاضا از سال 1399 تا 1402 حدود 120 تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح  15 تن است ) ، نیاز کشور تا 1402 حدود  105 تن است.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه 3 تن است ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد.

برآورد میزان تولید زعفران فراوری و بسته بندی شده تا سال 1404

برآورد میزان تولید زعفران فراوری و بسته بندی شده تا سال 1404

برآورد میزان صادرات زعفران فراوری و بسته بندی شده تا سال 1404

برآورد میزان صادرات زعفران فراوری و بسته بندی شده تا سال 1404


روش فرآوری و بسته بندی زعفران


فرایند تولید در این کارخانه به صورت نیمه خودکار و دستی است. ماده اولیه این کارخانه به صورت زعفران سرگل فله است. کنترل کالای ورودی کلیه اقلام و مواد اولیه مؤثر بر کیفیت ( شامل زعفران و مواد اولیه بسته بندی ) در بدو ورود توسط واحد کنترل کیفیت ، در محل ورود کنترل می گردند.

پس از ورود مواد اولیه اعم از ورود انبوه و یا جزء ، به واحد کنترل کیفیت اطلاع داده شده و واحد کنترل کیفیت اقدام به نمونه گیری و کنترل مطابق با استانداردهای مربوطه می نماید. و نتایج به دست آمده ثبت می گردد.

روش فرآوری و بسته بندی زعفران

در بدو ورود زعفران آزمون های ذیل جهت ارزیابی کیفیت انجام می پذیرد:

1- بخش کنترل کیفیت :کنترل کیفیت زعفران در سه مرحله انجام می شود. اولین مرحله مربوط به بازرسی و کنترل کیفیت محصول ورودی است.

2- مرحله دوم مربوط به کنترل کیفیت هنگام تولید و سومین مرحله کنترل کیفیت مربوط به پس از بسته بندی است. پس از تولید و بسته بندی محصول مطابق استانداردهای ملی مرتبط با بسته بندی زعفران کنترل شده و نتایج توسط بازرس کنترل کیفیت در فرم های مربوطه ثبت می گردد لازم به ذکر است در ابتدا خرید زعفران صرفا از تأمین کنندگان ارزیابی شده و معتبر صورت می گیرد و سپس کلیه مراحل فوق انجام می گیرد.

3- آزمون رنگ : آزمون قدرت رنگی ( استخراج و تشخیص رنگ های افزودنی ) و ارزیابی میزان کروسین، سافرانال و پیکروکروسین رطوبت خاکستر کل خاکستر نامحلول در اسید میزان مواد خارجی مربوط به محیط و بقایای گل عصاره محلول در آب سرد پیگمان ازت تام فیبر خام

4- کنترل حین فرآیند : مسئول کنترل کیفیت هر دو ساعت یک بار از خط تولید بازدید به عمل آورده و عملکرد کارکنان در بخش های مختلف را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند و نتایج حاصله را در فرم مربوطه درج می کند و در صورت مشاهده عدم انطباق اقدامات لازم صورت می گیرد.

5- بخش سورتینگ : کارکنان بخش سورتینگ زعفران های ورودی را با دقت کامل سورت می کنند. که شامل جداسازی کلیه ذرات خارجی و بقایای گل است.

6- بخش توزین: پس از سورت ، زعفران به بخش توزین انتقال می یابد در این قسمت کارکنان بخش توزین برحسب میزان و نوع بسته بندی موردنظر زعفران را با ترازوهای دقیق و کالیبره شده وزن می کنند.

7- بخش بسته بندی : پس از بخش توزین زعفران به بخش درب بندی منتقل می شود. درب بندی بسته بندی های قوطی شکل توسط کارکنان مربوطه با دقت کامل انجام گرفته و درب بندی بسته بندی های پاکتی توسط دستگاه دوخت صورت می گیرد.

8- وکیوم : در بعضی بسته بندی های قوطی شکل ، قوطی ها بر روی کارت های مشخص ، گذاشته و به وسیله تلق وکیوم می شوند.

9- جت پرینتر : بعد از بسته بندی اولیه بسته ها، توسط دستگاه جت پرینتر ، مشخصات بسته شامل وزن محصول ، تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء ، کد محصول ، سریال تولید و نوع محصول بر روی بسته ها چاپ می شود

10- جعبه گذاری : بسته ها بعد از بخش جت پرینتر بسته بندی نهایی گشته و جعبه گذاری می شوند. نوع بسته و تعداد داخل بسته با توجه به نوع محصول انجام می شود .

11- شرینگ پک : در انتها بعضی از محصولات توسط دستگاه شرینگ پک بسته بندی می گردد. که به صورت بسته هایی با تعداد مشخص است.

توضیح جزئی تر مراحل تولید به شرح جدول زیر میباشد :

توضیح جزئی تر مراحل تولید و بسته بندی زعفران

جدول ویژگی ها و استاندارد روش آزمون به قرار زیر میباشد :

جدول ویژگی ها و استاندارد روش آزمون

جدول استاندارد های محصول به قرار زیر میباشد :

جدول استاندارد های محصول به قرار زیر میباشد :

جدول آلاینده های فلزی موجود در زعفران به قرار زیر میباشد :

جدول استاندارد های محصول به قرار زیر میباشد :  جدول آلاینده های فلزی موجود در زعفران

ویژگی های میکروبیولوژی : ویژگی های میکروبیولوژی زعفران باید با استاندارد ملی ایران شماره 5689  مطابقت داشته باشد.

نمونه برداری نمونه برداری زعفران باید برابر استاندارد ملی ایران شماره 3659  انجام می شود.


زمین و محوطه سازی و ساختمان های مود نیاز جهت احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی 3000 کیلوگرم زعفران در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز

  • زمین : 2000 متر مربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 2000 مترمکعب
  • حصار کشی و درب : 180 متر
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 100 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) : 20 مترمربع

ساختمان سازی مورد نیاز

  • سالن تولید ( سوله ) : 400 مترمربع
  • ساختمان اداری ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 50 مترمربع
  • رفاهی و نگهبانی ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 30 مترمربع

زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران با ظرفیت 3000 تن در سال

زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران با ظرفیت 3000 تن در سال


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران با ظرفیت 3000 تن در سال


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران با ظرفیت 3000 تن در سال

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز

  • دستگاه نوار نقاله دست چین (103SKM  ولتاژ  380 ) ( 1 دستگاه )
  • پنل نور ( نور ثابت ال ای دی DBK مدل  600SMD-) ( 1 دستگاه )
  • میز کار ( 3 متری ) ( 1 عدد )
  • ترازو ( ترازوی دیجیتال گرمی AND مدل I6100EK ) ( 1 دستگاه )
  • لیبل زن ( لیبل زن فاراپک ) ( 1 دستگاه )
  • غلاف زن ( غلاف زن مدل 6000KPT ) ( 1 دستگاه )
  • جت پرینتر ( پرینتر دستی پرتابل سنسور دار 11315vn ) ( 1 دستگاه )
  • شیرینگ پک ( دستگاه شرینک کابینی 55MM ) ( 1 دستگاه )

تاسیسات مورد نیاز

  • برق رسانی : امتیاز برق سه فاز KW100 سیم کشی ، ترانس برق
  • آب رسانی : امتیاز آب سایز 1 اینچ ، نصب تجهیزات آبرسانی و لوله کشی ، شیرآلات و تبدیل ها
  • سوخت رسانی : امتیاز گاز با ظرفیت 40 مترمکعب در ساعت ، با کنتورت A25G، لوله کشی گاز
  • وسایل سرمایش و گرمایش : بخاری ، کولر ، اطفای حریق ، اعلام حریق

لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز

  • ترازوی دیجیتال ( دقت دو گرم. ظرفیت 4000 گرم لبکو ) ( 1 عدد )
  • هات پلیت ( آلومینیوم ، برقی ، 3000 گرم ارزان آزما ) ( 1 عدد )
  • اتوکلاو ( اتوکلاو 100 لیتری دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • کلد انکوباتور ( انکوباتور 55 لیتری ارزان آزما ) ( 1 عدد )
  • هودشیمیایی ( عرض CM100 لبكو ) ( 1 عدد )
  • آون 102 درجه ( 45 لیتری دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • آون 180 درجه ( آون توستر 18 لیتری دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • سانترفیوژ ( سروفیوژ 18 شاخه لبکو ) ( 1 عدد )
  • دسیکاتور ( 18 سانتی متر دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • انکوباتور ( انکوباتور 50 لیتری دی شیمی ) ( 1 عدد )

نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران با ظرفیت 3000 تن در سال

نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه فرآوری و بسته بندی زعفران با ظرفیت 3000 تن در سال

پرسنل مورد نیاز

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی و فروش : 2 نفر
  • نگهبانی : 1 نفر
  • مدیر فنی : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مدیر کنترل و کیفیت : 1 نفر
  • کارگر : 8 نفر

تبصره : حقوق سالانه 18 ماه محاسبه می‌شود ( 12 ماه حقوق و ماه پاداش ، عیدی ، 1 ماه سنوات و 3 ماه بیمه سهم کارفرما )

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی زعفران ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ فرآوری و بسته بندی زعفران

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید سوپ آماده ، زعفران خشک شده و شیر خشک شتر در زمینی به مساحت 10000 متر مربع 126 صفحه سال 1401 (با کامفار جمعا 117 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخسه شنبه, 29 فروردين 1402 23:14
حجم فايل 2.28 MB
دانلود 11

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی مزرعه زعفران در زمینی به مساحت 50000 متر مربع با ظرفیت تولید 3500 کیلوگرم تولید گل زعفران و 50 کیلوگرم زعفران خشک در سال آپدیت سال 1401 (با کامفار جمعا 125 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخجمعه, 25 فروردين 1402 14:23
حجم فايل 1.33 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار بسته بندی سرگل و گل زعفران 3000 کیلوگرم 38 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 17:24
حجم فايل 1.11 MB
دانلود 26

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تیپ احداث مزرعه کشت و پرورش زعفران سال 1400 + کامفار ( 115 صفحه ، فرمت Doc و PDF )(اختصاصی- برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 12 فروردين 1400 18:56
حجم فايل 3.7 MB
دانلود 18

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی کشت و بسته بندی زعفران 30 صفحه سال 95 داغ
تاريخشنبه, 14 دی 1398 02:03
حجم فايل 1.12 MB
دانلود 156

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﭘﻮدر زﻋﻔﺮان در ﻛﭙﺴﻮل 45 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:26
حجم فايل 579.35 KB
دانلود 330

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید زعفران فرآوری شده به روش فریز درایر 42 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 10:53
حجم فايل 417.96 KB
دانلود 161

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی کشت و فراوری زعفران ( طرح تیپ 5 صفحه ای ) آپدیت 96 داغ
تاريخچهارشنبه, 07 آذر 1397 11:28
حجم فايل 481.8 KB
دانلود 172

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع بسته بندی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories