• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی ساخت سازه های فلزی ⭐️ سوله سازی + اسکلت فلزی

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه ساخت سازه های اسکلت فلزی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه ساخت سوله و سازه های اسکلت فلزی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه ساخت سازه های اسکلت فلزی ( سوله سازی ) را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی پروژه طرح توجیهی ساخت سوله و اسکلت فلزی ، تفاوت سازه های اسکلت فلزی با سازه های بتنی چیست !؟


تفاوت سازه های اسکلت فلزی با سازه های بتنی

یک سازه فلزی مانند سوله از مجموعه ای از اعضا مثل تیر، ستون و غیره تشکیل شده است تا بتواند نیروهای گوناگون را مانند وزن ساختمان یا نیروهای برف، باد، زلزله و غیره را تحمل کند و به زمین منتقل نماید ، در ساختمانها نیروهای فوق به وسیله ستونها (باربر) تحمل می شود .

سازه های اسکلت فلزی به لحاظ ماهیت کاربردی آن بدلیل استفاده در ساختمان ، جزء کالاهای واسطه ای میباشند.

یک نکته ی مثبت در باره کسب و کار ساخت سازه ها و اسکلت های فلزی ضایعات قابل فروش آنهاست .

کارخانه های سوله سازی علاوه بر سوله فلزی به عنوان محصول اصلی ؛ دارای ضایعات قابل فروش نیز می باشد. این ضایعات شامل تکه های مازاد ورق های فولادی است که در بخش برشکاری ورقها ایجاد می گردد  و می توان انها را به عنوان ضایعات اهن به فروش رساند.

✳️ تفاوت سازه های اسکلت فلزی با سازه های بتنی از لحاظ کاربری چیست ؟

سازه های ساختمانی به دو روش سازه های فلزی و بتنی ساخته می شوند. هر روش به نوبه خود فواید و معایبی دارد که بیشترین کاربرد سازه های فلزی در زمینه سوله های فلزی مسقف و ساختمانهای کوچک و با طبقات کم می باشد. 

از سازه های بتنی در ساخت ساختمانهای کوچک نیز استفاده می شود ولی با توجه به اینکه فرایند بافت میلگرد و بتن ریزی و خشک شدن بتن زمان بر می باشد لذا در ساخت و ساز ساختمان های کوچک استفاده از این روش  مقرون به صرفه نمی باشد همچنین سازه هایی از جنس آلومینیوم نیز وجود دارد که از آن برای سازه های با تحمل بار کم (مثل ساختمانهای شیشه ای ) استفاده می شود.   

✳️ کدهای آیسیک مربوط به محصول طرح توجیهی ساخت سوله و اسکلت فلزی

  • انواع اسکلت های فلزی و سوله (محصولات فلزی ساختمانی) : 28111110
  • اسکلت فلزی : 28111111
  • انواع پلها و دکل ها و برجهای فلزی : 28111130
  • چهارچوب فلزی : 28111163
  • درب پنجره پیش ساخته فلزی و کالاهای مشابه : 28111160

✳️ کدهای تعرفه گمرکی محصول طرح توجیهی ساخت سازه های فلزی

  • اسکلت فلزی : ( کد سیستم : 7308.90 ) ( شماره تعرفه : 73.08 ) ( حقوق پایه گمرکی : 4 ) ( سود بازرگانی : 16 )
  • پل و قطعات پل : ( کد سیستم : 7308.10 ) ( شماره تعرفه : 73.08 ) ( حقوق پایه گمرکی : 4 ) ( سود بازرگانی : 16 )
  • برج و منجنیق : ( کد سیستم : 7308.20 ) ( شماره تعرفه : 73.08 ) ( حقوق پایه گمرکی : 4 ) ( سود بازرگانی : 16 )
  • در ، پنجره و چارچوب و.. : ( کد سیستم : 7308.30 ) ( شماره تعرفه : 73.08 ) ( حقوق پایه گمرکی : 4 ) ( سود بازرگانی : 21 )
  • تکیه گاه ،حائل و... : ( کد سیستم : 7308.40 ) ( شماره تعرفه : 73.08 ) ( حقوق پایه گمرکی : 4 ) ( سود بازرگانی : 21 )

✔️ انواع و کاربردهای سازه های طرح توجیهی اسکلت فلزی و سوله سازی


انواع و کاربردهای سازه های اسکلت فلزی

سازه های فلزی در شاخه های مختلفی مانند سوله سازی ، صنایع دریایی، سدسازی، ساخت تونل، احداث ساختمانهای مسکونی و اداری و تجاری و... مورد استفاده قرار می گیرد .

✳️ سازه های فلزی مطرح شده در طرح توجیهی ساخت سوله و اسکلت فلزی از لحاظ شکل و نوع کاربرد به شرح زیر دسته بندی میشوند :

1 - ستون های فلزی : 

ستون فلزی عضوی است که معمولاً به صورت عمودی در ساختمان نصب میشود و بارهای کف ناشی از طبقات به وسیله تیر و شاه تیر به آن منتقل میگردد و توسط آن به شالوده و سپس به زمین انتقال مییابد.

شکل سطح مقطع ستون ها به مقدار و وضعیت بار وارد شده بستگی دارد. برای ساختن ستونهای فلزی از انواع پروفیلها و ورقها استفاده میشود. عموماً ستونها از لحاظ ظاهری به دو گروه ذیل تقسیم میشوند :

الف) نیمرخ (پروفیل) نورد شده شامل انواع تیرآهنها و قوطیها:

بهترین پروفیل نورد شده برای ستون، تیرآهن بال پهن یا قوطیهای مربع شکل است، زیرا از نظر مقاومت بهتر از مقاطع دیگر عمل میکند. ضمن اینکه در بیشتر مواقع عمل اتصالات تیرها به راحتی روی آنها انجام میگیرد. 

ب) مقاطع مرکب:

هر گاه سطح مقطع و مشخصات یک نمیرخ (پروفیل) به تنهایی برای ایستایی (تحمل بار وارد شده و لنگر احتمالی) یک ستون کافی نباشد، از اتصال چند پروفیل به یکدیگر ستون مناسب آن (مقاطع مرکب) ساخته میشود. 

2 - شاه تیرها و تیرهای پوشش : 

شاه تیرها (پلها) عضوهای فلزی افقی اصلی هستند که با اتصالات لازم به ستونها متصل میشوند و به وسیله آنها بار طبقات به ستونها انتقال مییابد.

شاه تیرهای فلزی ممکن است به صورتهای زیر به کار روند :

  • تیرآهن معمولی به صوت تک یا دوبله
  • تیرآهن بال پهن
  • تیرآهن معمولی با ورق تقویتی روی بالها و یا بال و جان
  • پلهای لانه زنبوری از تیرآهن معمولی یا تیرهای بال پهن
  • تیر ورق (گیردار) ترکیب تیرآهن معمولی با ورق یا تیرآهن بال پهن با ورق و یا از ترکیب
  • ورقها درست میشود.
  • خرپاها

3 – پل های مرکب :

در بارهای سنگین ( احتمالاً دهانه زیاد) که پروفیل استاندارد موجود در بازار کافی یا اقتصادی نباشد و همچنین اگر مقطع تیر لانه زنبوری که با تسمه با ورق تقویت شده است و برای بار وارد شده و دهانه خمش کافی نباشد، از تیرهای مرکب استفاده میشود.

تیر مرکب در چندین حالت اجرا میگردد : 

  • تیر مرکبی که از بریدن پروفیلهای معمولی ایرانی IPE از وسط جان تیر و اتصال صفحه و ورق مناسب به دو قسمت بریده شده ساخته میشود. این روش برای پروفیلهای نمره 20 به بالا اقتصادی خواهد بود.
  • تیر مرکبی که از سه صفحه (قطعات تقویتی) تشکیل میشود. در این حالت، در پروفیل های معمولی از جنس فولاد، جان تیر را نازکتر و ارتفاع آن را زیاد میکنند.

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید سوله سازی و سازه های اسکلت فلزی


فرایند تولید سوله سازی

✳️ مواد اولیه مصرفی در ساخت سوله برای ظرفیت 1350 تن سازه فلزی در سال به قرار زیر میباشد :

  • ورق فوالدی : 1391.75 کیلوگرم (مقدار مصرف در واحد محصول : 1 کیلوگرم )
  • الکترود جوشکاری : 20.25 کیلوگرم (مقدار مصرف در واحد محصول : 0/015 کیلوگرم )
  • پیچ و مهره : 20.25 کیلوگرم (مقدار مصرف در واحد محصول : 0/015 کیلوگرم )
  • رنگ : 22.25 کیلوگرم (مقدار مصرف در واحد محصول : 0/015 کیلوگرم )
  • سایر مواد مصرفی ( گاز CO2 ,استیلن و ..) : 135000 کیلوگرم (مقدار مصرف در واحد محصول : بسیار کم )

✳️ فرایند ساخت سوله ، سازه و سازه های اسکلت فلزی

فرایند ساخت سوله

در فلوچارت بالا مراحل ساخت سازه های اسکلت فلزی به تصویر کشیده شده است.

✳️ در ادامه در طرح توجیهی ساخت سوله و سازه اسکلت فلزی می خوانیم که این فرایند شامل مراحل زیر می باشد :

1 ) برشکاری اولیه

در بدو امر مواد اولیه (شامل ورقهای فولادی که عمدتاً به صورت خام موجود می باشند) به وسیله جرثقیل به کنار دستگاه های برش انتقال داده می شوند تا عمل برش روی آنها صورت پذیرد. در این مرحله برش در این حالت به صورت گرم انجام می گیرد. به این صورت که کارگر ماهر برش را با شعله بنفش رنگ قوی حاصل از گاز استیلن و اکسیژن انجام می دهد.

از این روش بیشتر برای برشهای طولی ورق استفاده می گردد. بعد از این عملیات ورقهای بریده شده توسط واحد کنترل کیفیت بازرسی شده و پس از بازرسی ورقهای فولادی برش خورده توسط جرثقیل سقفی به قسمت های بعدی منتقل می گردد. 

2 ) قطعه زنی

در جریان تولید محصول نهایی ، علاوه بر تولید بدنه اصلی اسکلت ، قطعاتی نیز باید تولید گردند که جهت اتصال تیرها و ستونها به یکدیگر بر اساس طراحی انجام شده مورد استفاده قرار می گیرند. عملیاتی که بر روی این قطعات انجام می پذیرد بسیار متنوع می باشد که از این عملیات ها می توان به پانچ  ,لبه بری و ... اشاره نمود.

 لازم به ذکر است که دستگاهی که در این بخش مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه پنچ کاره می باشد که این دستگاه قادر خواهد بود تا عملیات برش ورق، برش تسمه  ، برش مقاطع ، برش نبشی ، لبه بری  و پانچ را برحسب نیاز قطعات بر روی آنها انجام دهد.

 پس از این عملیات کلیه عملیات انجام شده توسط کارشناس کنترل کیفیت بازرسی شده وقطعات توسط جرثقیل به بخشهای بعدی انتقال می یابد. 

3 ) تسمه زنی

در برخی از موارد احتیاج به ورقها با طول زیاد می باشد به همین منظور ورق های بریده شده در قسمت برشکاری بوسیله جرثقیل سقفی به این بخش انتقال داده  میشود.

روش کار بدین صورت است که ابتدا در محل مناسب ورق ها در امتداد یکدیگر قرار داده می شوند و سپس عملیات جوشکاری با نفوذ لازم انجام میپذیردسپس سطح جوش را سنگ میزنند تا درزهای باقیمانده کاملاً پوشانیده شود. این قطعات توسط  کارشناس کنترل کیفیت بازرسی و بوسیله جرثقیل سقفی  محصولات این بخش به بخش بعدی منتقل می گردد. 

4 ) مونتاژ اولیه H

معمول ترین نیم رخهای مورد استفاده ، نیم رخ های نورد شده I شکل می باشد که در صورت بزرگ شدن ابعاد مقطع، نیمرخ I را با استفاده از ورقها و اتصالات جوشی می سازند که در این صورت به آن تیر ورق plat greider گفته می شود ورقهای فولادی از بخش تسمه زنی بوسیله جرثقیل سقفی به این بخش انتقال داده می شود.

ورقهای فولادی در این قسمت بر روی فیکچرها طوری در کنار یکدیگر قرار می گیرند که به صورت تیر درآیند و به دلیل اینکه این تیرها از هم جدا نشوند و از استحکام لازم جهت انتقال به بخش های دیگر تولید برخوردار باشد عملیات جوشکاری نقطه ای بر روی آنها صورت می پذیرد.

 پس از عمل جوشکاری نقطه ای قطعات مورد بازرسی قرار گرفته و بوسیله جرثقیل سقفی به مرحله مونتاژ نهایی H جهت جوش زیر پودری منتقل می گردند. 

5 ) مونتاژ  نهایی H

تیرهای ساخته شده در قسمت قبلی جهت اتصال نهایی بوسیله جرثقیل سقفی به این بخش منتقل می گردد. عملیات جوشکاری بر روی شاسی ویژه ای صورت می پذیرد بدین صورت که دستگاه جوش زیر پودری بر روی این شاسی دارای حرکت رفت و برگشت بوده و از یک سمت شاسی حرکت کرده و محل اتصال ورقهای فولادی را به یکدیگر جوش می دهد.

پس از اتمام مرحله رفت تیر به وسیله جرثقیل سقفی برگردانیده می شود تا با حرکت برگشت دستگاه جوش زیر پودری، سطح دیگر تیر را نیز جوشکاری نماید.

دستگاه جوش زیر پودری دارای ویژگیهایی می باشد که به شرح ذیل می باشد : 

  • سهولت جوشکاری در زوایای مختلف
  • سیستم کنترل BUM BAKE برای جلوگیری از چسبیدن سیم به الکترود و قطعه کار
  • تراك محکم با دو محور رانشی و ...

 در انتهای این بخش قطعات H شکل مورد بازرسی قرار گرفته و توسط جرثقیل به بخش بعدی انتقال می یابد

6 ) برشکاری

با توجه به اینکه تیرهایی که در قسمت های مختلف اسکلت فلزی مورد استفاده قرار می گیرند دارای ابعاد مختلفی می باشند لذا این تیرها می بایست براساس اندازه مورد نیازو طراحی شده  برش داده شوند. عملیات برشکاری در این بخش توسط دستگاه اره نواری صورت می پذیرد که دارای دو رولر 12 متری می باشد.

 تیرها بر روی این رولر ها قرار گرفته و براساس ابعاد مورد نیاز برش داده می شوند. قطعات بریده شده توسط کارشناس کنترل کیفیت مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت نیاز به سوراخ کاری توسط جرثقیل سقفی به بخش بعدی انتقال می یابد. 

7 ) سوراخ کاری

 عملیات سوراخکاری بر روی تیرهایی صورت می گیرد که برای اتصال به یکدیگر احتیاج به ایجاد منافذی در آنها می باشد.دستگاهی که جهت سوراخکاری تیرها در این بخش مورد استفاده قرار می گیرد ، دستگاه دریل رادیال می باشد که این دستگاه توانایی ایجاد سوراخ طولی بر روی تیرها را دارا می باشد.

 قطرهای سوراخ شده مورد بازرسی قرار گرفته و بوسیله جرثقیل سقفی بخش بعدی منتقل میشود.

8 ) مونتاژ و جوشکاری نهایی محصول

تیرهای  تولید شده در مراحل قبل و قطعات تولید شده در بخش قطعه زنی بوسیله جرثقیل سقفی جهت مونتاژ نهایی به این بخش انتقال داده می شوند تا قطعات مورد نیاز بر روی تیرهای تولیدشده در قسمت مونتاژ نهایی H سوار ASEMBEL شوند.

این اتصالات توسط دستگاه های جوش رکتی فایر و دستگاه جوش Mig/Mag صورت می پذیرد.

از مزایای دستگاه جوش رکتی فایر می توان به موارد ذیل اشاره نمود : 

  • جریان برق ورودی ناچیز، ضریب قدرت بالا و راندمان زیاد
  • حفاظت عالی بدنه در مقابل عوامل محیطی
  • قوس بسیار عالی در شروع به کار
  • از مزایای دستگاه جوش Mig/Mag می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
  • امکان جوشکاری سنگین صنعتی و تنظیم دلخواه با گستره وسیع
  • مناسب برای جوشکاری ورقهای نازك و ضخیم
  • استهلاك بسیار کم و ساختمان قابل اطمینان

در نهایت قطعات مونتاژ شده توسط کارشناس کنترل کیفیت مورد بازرسی قرار گرفته و توسط جرثقیل سقفی به مرحله بعدی منتقل میگردد. 

9 ) تمیزکاری

قطعات پس از جوشکاری نهایی در محل جوشکاری دارای ناصافی هایی هستند که جهت رفع این ناصافیها می بایست سطح جوش را سنگ زد.

این عمل توسط دستگاههای فرز دستی توسط کارگران این بخش صورت می گیرد. قطعات، بازرسی شده و توسط جرثقیل وارد مرحله بعدی جهت سندبلاست می گردند.  

10 ) سند بلاست

قبل از رنگ آمیزی، روغنکاری یا عملیات مشابه دیگر روی قطعات اسکلت فلزی ،باید آنها را کاملاً خشک کرد و سطوح آنها را از هر نوع زنگ زدگی، خوردگی و آلودگی دیگر پاك نمود.

 در این بخش از ماسه پاشی sand blast  استفاده می گردد بدین صورت که در سیستم سندبلاست ماسه بوسیله فشار باد بر روی سطح قطعات پاشیده می شود و در حقیقت عمل سنباده زنی صورت می پذیرد و سطح اسکلت فلزی کاملاً صاف و صیقلی شده و آماده رنگ آمیزی می گردد این سطح توسط کارشناس کنترل کیفیت مورد بازرسی قرار گرفته و توسط جرثقیل به واحد بعدی انتقال می یابد. 

11 ) رنگ آمیزی

قطعات پس از سندبلاست بوسیله جرثقیل به بخش رنگ آمیزی منتقل میگردند و بوسیله سیستم رنگ آمیزی که شامل کمپرسور میباشد. رنگ بر روی سطح اسکلت فلزی پاشیده پمی گردد.

باید توجه داشت چنانچه اسکلت فلزی در منطقه در معرض رطوبت کم قرار گرفته باشد باید سطح آن با یک دست ضد رنگ و دو دست رنگ (آستر و رویه) زده شود.  در نهایت اسکلت فلزی مورد بازرسی نهایی قرار گرفته و برای مشتری ارسال می گردد.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه ساخت سوله و سازه اسکلت فلزی با ظرفیت 1350 تن در سال


ساخت سوله ( سازه ها فلزی )

✳️ ماشین آلات و تجهیزات حط تولید مورد نیاز کارخانه ساخت سوله و سازه اسکلت فلزی

  • دستگاه برش ورق 1 دستگاه
  • دستگاه رگتی فایر 10 دستگاه
  • جوش زیر پودری 1 عدد
  • دستگاه سوراخکاری
  • گیو تین هیدرولیک
  • اره پروفیل بر
  • دریل رادیال 1 عدد
  • پنج کاره یا پانچ 1 عدد
  • حدیده برقی
  • کمپرسور هوا
  • دستگاه فرز 10 دستگاه
  • دریل مگنت 1 عدد
  • جک 20 تن 1 عدد
  • دستگاه برش نواری بهمراه دو رولر 1 دستگاه
  • دستگاه پخ زن 1 دستگاه
  • دستگاه جوش Mig/Mag 2 دستگاه
  • دستگاه برش ریلی 2 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه سوله سازی و سازه اسکلت فلزی

  • انشعاب برق kw 230  به همرا ه تابلو برق و کابل کشی
  • انشعاب آب 4/3 اینچ بهمراه کشی لوله های مربوطه
  • سیستم تصفیه آب آشامیدنی
  • انشعاب گاز به همراه لوله کشی های مربوطه
  • تجهیزات اطفایی
  • جرثقیل سقفی
  • کمپرسور و سیستم رنگ آمیزی
  • تاسیسات گرمایشی
  • (آبگرمکن، هیتر، شوفاژ و...)
  • خطوط تلفن

✔️ میزان آب و انرژی مصرفی سالانه کارخانه سوله سازی با ظرفیت 1350 تن سازه فلزی در سال به قرار زیر می باشد


کارخانه سوله سازی

میزان آب مصرفی

  • میزان آب مصرفی پرسنل : 840 مترمکعب
  • میزان آب مصرفی جهت آبیاری و شستشوی محوطه : 3000 مترمکعب

میزان برق مصرفی

  • ماشین آلات تاسیسات : 124 کیلووات
  • روشنایی فضای مسقف : 53 کیلووات
  • روشنایی و محوطه کارخانه : 50 کیلووات
  • جمع کل : 227 کیلووات

میزان گاز مصرفی

  • مصارف آشپزخانه و نهارخوری : 6000 مترمکعب
  • مصارف تجهیزات گرمایشی 6 ماه در سال : 22500 مترمکعب
  • سایر مصارف : 4500 مترمکعب
  • مجموع : 33000 متر مکعب

میزان بنزین مصرفی مورد نیاز

  • بنزین : 9000 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه ساخت سوله و سازه اسکلت فلزی با ظرفیت 1350 تن سازه فلزی در سال

نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه سوله سازی و اسکلت فلزی به قرار زیر میباشد :

  • کارشناس فنی : 2 نفر
  • کارشناس اداری – مالی : 2 نفر
  • کارشناس فروش : 1 نفر
  • تکنسین فنی : 3 نفر
  • کارگر فنی ماهر : 4 نفر
  • کارگر نیمه ماهر : 10 نفر
  • کارمند اداری : 2 نفر
  • منشی -آبدارچی – نگهبان : 4 نفر

 


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه سوله سازی و اسکلت فلزی با ظرفیت 1350 تن در سال

احداث کارخانه سوله سازی

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه سوله سازی و اسکلت فلزی به قرار زیر میباشد :

  • زمین : 8000 متر مربع
  • دیوار کشی محوطه با آجر : 875متر مربع
  • خیابان کشی و آسفالت : 3200متر مربع
  • فضای سبز : 2150 مترمربع

✳️ ساختمانهای تولیدی و اداری کارخانه سوله سازی و اسکلت فلزی به قرار زیر میباشد :

  • فضای تولید 2000 مترمربع
  • فضای اداری 100 مترمربع
  • فضای غیر مستقیم تولید 120 مترمربع
  • فضای انبار مواد اولیه و تجهیزات 300 مترمربع
  • فضای آشپزخانه، نهارخوری، سرویس بهداشتی 100 مترمربع
  • فضای نگهبانی 20 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه ساخت سازه های اسکلت فلزی ( سوله سازی ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس  بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارخانه ساخت سازه های اسکلت فلزی ( سوله سازی )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید مخازن و سازه فلزی 25 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 17:02
حجم فايل 216.98 KB
دانلود 147

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سازه های فلزی 77 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 16:12
حجم فايل 558.32 KB
دانلود 185

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی ﺳﯿﻠﻮﻫﺎي ﻓﻠﺰي ﻧﮕﻬﺪاري ﮔﻨﺪم 43 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 16:15
حجم فايل 464.34 KB
دانلود 156

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث مجتمع های کارگاهی صنعتی ( 20 دستگاه سوله ) 12 صفحه سال 97
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 06:44
حجم فايل 1.45 MB
دانلود 63

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع فلزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories