
نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی پر مرغ اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF)
در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 فرآوری و بسته بندی پر مرغ)
✔️ 0 تا 100 بیزنس پلن و کاربردهای پر مرغ فرآوری و بسته بندی شده
✔️ کاربرد محصول طرح توجیهی فرآوری پر مرغ در ساختمان سازی
✔️ سایر کاربردهای محصول طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی پر مرغ
✔️ ریسک های اجرای طرح توجیهی بسته بندی پر مرغ
✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه سورتینگ و بسته بندی پر مرغ
✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید بسته بندی پر مرغ
✔️ تاسیسات و امور زیر بنایی این کارخانه فرآوری و بسته بندی پر مرغ
✔️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ
✔️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ
✔️ مساحت زمین و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی پر مرغ
✔️ روش اول فرآوری و بسته بندی پر مرغ (خط جانبی کشتارگاه های طیور)
✔️ روش دوم سورت و بسته بندی پر مرغ (تحویل پر از کشتارگاه های طیور)
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ فرآوری و بسته بندی پر مرغ
✔️ معرفی بیزنس پلن و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی پر مرغ !

✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن و کاربردهای پر مرغ فرآوری و بسته بندی شده :
محصول مورد بررسی در این طرح توجیهی ، «پر مرغ فرآوری و بسته بندی شده» با کد آیسیک 15112050 و شماره تعرفه گمرکی 67010000 میباشد.
از دیر باز پر مرغ و پر سایر پرندگان پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و... مورد استفاده قرار می گرفت.
در صورتی که قصد ورود به این صنعت را دارید جهت نگارش طرح توجیهی و یا بیزنس پلن و یا مطالعات بازار پر مرغ فرآوری و بسته بندی شده با کارشماسان مجرب و متخصص وبسایت گسترش کارآفرینی ایران تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایدد.
استراتژی جهانی در حفظ و حراست از محیط زیست و ملاحظات فنی و اقتصادی باعث گردیده تا طرح توجیهی فرآوری پر مرغ در دستور کار قرار گیرد.
پر مرغ به دلیل کاربردهای متعدد ، در سال های اخیر به دلیل سازگاری با محیط زیست به دلیل دوام زیاد و سهولت کاربرد آن از جنبه های اقتصادی موجب عدم ضایع شدن منابع گران بهای ملی می شود.

✳️ کاربرد محصول طرح توجیهی فرآوری پر مرغ در ساختمان سازی :
جدیدا نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از پر های مرغ توسط یک دانشمند فیلیپینی ساخته شده است. این ماده از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ و خروس ساخته شده که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داده و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند.
صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوار های ساختمان قابلا استفاده هستند. این ماده جدید در برابر ارتش های موریانه های منطقه مقاوم خواهد بود و همچنین می تواند مشکل بزرگ محیط زیست را با ارائه روشی برای معدوم کردن میلیون ها کیلو پر مازاد که در هر سال در کشور تولید می شود ، حل کند.
سایر کاربردهای محصول طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی پر مرغ :
جایگزین کردن پر مرغ (ترکیب پر مرغ با سویا) به جای مدارهای چاپی و پلاستیک های موجود در پوشش تلفن همراه به کار می روند زیرا این مواد در محیط کاری معمول تخریب پذیر نیستند.
پر مرغ همچنین برای پر کردن پارچه های دوخته شده به عنوان زیرانداز ، زیر سری و... به کار می رود و برای تولید پوشش لاشبرگی ، و برای استفاده مزرعه داران و باغداران برای جلوگیری از رویش علف هرز، همینطور برای ساخت پلاستیک تجزیه پذیر و برای تولید نوعی پارچه نیز به کار می رود.

✳️ ریسک های اجرای طرح توجیهی بسته بندی پر مرغ :
از مواد جایگزینی که برای پر مرغ وجود دارد می توان به الیاف شیمیائی و مصنوعی و پنبه اشاره کرد. پنبه و الیاف مصنوعی مانند پرهای معمولی خراب نمی شوند و در مناطق مرطوب عملکرد بهتری دارند.
الیاف مصنوعی حتی در مصالح ساختمانی به کار می رود و به منظور افزایش مقاومت کششی و خمشی و افزایش در مقابل ضربات ناگهانی به کار می رود.
تولید و واردات انبوه انواع و اقسام الیاف شیمیایی ، بازار پر مرغ را بیش از پیش آشفته و نابسامان و بسیاری از واحدهای پر پاک کنی را تعطیل و یا با حداقل ظرفیت و در حالت نیمه تعطیل قرار خواهد داد.
✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی کارخانه سورتینگ و بسته بندی پر مرغ !

✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :
- پر مرغ : 1000 تن در سال
- کلر : 200 کیلوگرم در سال
- کلرور آهن : 1000 کیلوگرم در سال
- پلی الکترولیت : 150 کیلو گرم در سال
- سود سوز آور : 250 کیلوگرم در سال
- مواد خوشبو کننده : 100 کیلوگرم در سال
- پلاستیک بسته بندی : 10000 عدد در سال
- ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
✳️ تکنولوژی تولید کارخانه سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید بسته بندی پر مرغ :
- سیستم انتقال بین دستگاهی (نقاله) به طول 20 متر و دو کانال : 1 دستگاه
- سیستم پمپاژ آب : 1 دستگاه
- پر خیس کن (اسکالدر) با هود و امکان تزریق بخار به داخل وان : 1 دستگاه
- وان شست و شو و ضد عفونی : 2 دستگاه
- سیستم سورتینگ : 1 دستگاه
- سیستم کنترلر میکروپروسسوری : 1 دستگاه
- تجهیزات آزمایشگاهی کنترل کیفیت : 1 دستگاه
- تجهیزات توزین 1 دستگاه
- سیستم بسته بندی : 1 دستگاه
- برای ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
تاسیسات و امور زیر بنایی این کارخانه فرآوری و بسته بندی پر مرغ :
- تاسیسات برق رسانی : انشعاب Kw 250
- تاسیسات آب رسانی : انشعاب Inch4
- تاسیسات سوخت رسانی : (گاز طبیعی و گازوئیل)
- سیستم آتش نشانی : اطفاء حریق اتوماتیک
- تاسیسات گرمایش و سرمایش : کولر و بخاری
- ژنراتور اضطراری : Kw/h 100
- سیستم تلفن و ارتباطات
- برای ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ :
- برای ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
- برق مصرفی : 250 کیلووات
- آب مصرفی : 3.4 اینچ
- سوخت مصرفی (گازوئیل) : 10000 لیتر

✳️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ :
- برای ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
- مدیریت عامل : 1 نفر ، «فوق لیسانس مدیریت یا صنایع»
- مدیر تولید : 1 نفر ، «فوق لیسانس مهندسی شیمی یا صنایع غذائی»
- مسئول اداری و مالی : 1 نفر ، «لیسانس مدیریت بازرگانی یا حسابداری»
- کارمند اداری و مالی ، فروش و تدارکات : 2 نفر ، «لیسانس مدیریت بازرگانی یا حسابداری»
- منشی : 1 نفر ، «دیپلم دارای تجربه و مسلط به زبان و رایانه»
- انبار دار : 3 نفر ، «دیپلم دارای تجربه و مسلط به رایانه»
- راننده : 4 نفر ، «دیپلم دارای تجربه»
- نظافتچی و آبدارچی : 1 نفر ، «زیر دیپلم دارای تجربه»
- نگهبان : 2 نفر ، «دیپلم دارای تجربه»
- مهندسی خط تولید ، تعمیر و نگهداری و ابزار دقیق : 2 نفر ، «لیسانس مهندسی شیمی یا مکانیک»
- کارشناس آزمایشگاه : 1 نفر ، «لیسانس شیمی یا صنایع غذائی یا بهداشت»
- اپراتور خط تولید (کارگر فنی ماهر) : 6 نفر ، «دیپلم فنی دارای تجربه»
- کارگر ساده : 7 نفر ، «دیپلم»

✳️ مساحت زمین و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی پر مرغ :
زمین و محوطه سازی کارخانه فرآوری و بسته بندی پر مرغ :
- ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
- زمین : 2500 متر مربع
- فضای سبز : 700 متر مربع
- خیابان کشی و پارکینگ : 1000 متر مربع
- دیوار کشی : 475 متر مربع
ساختمان و ابنیه کارخانه فرآوری و بسته بندی پر مرغ :
- ظرفیت تولید سالیانه 1000 تن
- سالن تولید : 400 متر مربع
- انبار محصول : 200 متر مربع
- پست برق : 20 متر مربع
- ساختمان اداری : 100 متر مربع
- ساختمان رفاهی : 50 متر مربع
- نگهبانی و سرایداری : 30 متر مربع
وسائط نقلیه مورد نیاز کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ :
- وانت نیسان : 1 دستگاه
- خودرو سواری : 1 دستگاه
- لیفتراک : 1 دستگاه
✔️ فرآیند و روشهای فرآوری و بسته بندی پر مرغ !

روش تولید در زمینه سورتینگ و آماده سازی پر مرغ در چند مرحله با روش ذبح و بسته بندی مرغ مشترک است.
1 - روش اول فرآوری و بسته بندی پر مرغ (خط جانبی کشتارگاه های طیور):
مرغ زنده به محل کشتارگاه حمل می شود این امر توسط کامیون و یا وانت هایی که دارای قفسه های مخصوص حمل مرغ زنده صورت می گیرد.
برای رعایت بهداشت بایستی قفسه های حمل مرغ هر بار شست و شو و ضد عفونی شود وانت مربوط به ایستگاه مشخص هدایت می شود و تعدادی کارگر قفسه مرغ ها را به محل ورودی خط تولید انتقال می دهند و قفسه ها توسط ریل مخصوص حمل قفسه تا محل سالن کشتارگاه انتقال داده می شود.
سپس مرغ ها یکی یکی به قلاب های مربوطه از پا آویزان شده و قفسه های خالی توسط نوار نقاله به بیرون انتقال می یابد. این عمل نیز توسط ریل قفسه صورت می پذیرد.
الف) شوکه کردن مرغ ها :
مرغ ها به صورت آویزان به پابندهای نوار نقاله هوایی متصل هستند و آرامش خود را از دست می دهند و برای سلاخان عمل ذبح مشکل خواهد شد.
رفع این عیب می بایستی به مرغ شوک الکتریکی وارد نمود تا مرغ آرام شود. این عمل توسط دستگاه شوکه اتوماتیک صورت می گیرد.
مرغ در داخل این دستگاه که دارای وانی از فایبرگلاس با آب حاوی الکتریسته ضعیف می باشد به مدت 10 الی 15 ثانیه قرار می گیرد و شوکی به آن وارد گردیده و مرغ بی حس می شود.
ب) ذبح مرغ :
با توجه رعایت موقعیت ذبح (رو به قبله بودن) مرغ توسط کارگران ذبح می شوند. چون مرغ ها هنگام ذبح به صورت آویزان هستند خون موجود در بدن مرغ سریع خارج می شود و پس از گذشت چند دقیقه دیگر خونی در مرغ باقی نمی ماند.
ج) قسمت اسکالدر یا پر خیس کن :
این دستگاه عمل شست و شوی اولیه مرغ را انجام می دهد و پرهای مرغ را برای عمل جداسازی آماده می کند. در این مرحله علاوه بر تمیز کردن و گرم کردن هر مرغ (تا در درجه 55 ، تا 60 درجه سانتیگراد) بقایای خون موجود در بدن مرغ بیرون آید.
د) قسمت پر کن مرغ :
بعد از خیس خوردن کامل ، مرغ توسط خط نقاله هوایی وارد دستگاه شده و پر آن به صورت گردش دورانی دیسک ها به طور کامل کنده می شود و هیچگونه آسیبی به مرغ وارد نمی شود.
در این مرحله مرغ (گوشت) وارد فرآیند دیگری شامل قسمت کله شکن ، قسمت پا انداز ، قسمت پابر ، قسمت مقعد بر ، قسمت تخلیه اتوماتیک شکم مرغ ، جدا سازی ، قسمت چیلر حلزونی ، مرحله بسته بندی می شود ولی جهت پر مراحل بعدی انجام می پذیرد :
ه) شست و شو و ضد عفونی :
پرکنده شده توسط نقاله جهت شست و شو و ضد عفونی وارد سیکل فرآیند می شود.
و) خشک کردن پر شسته شده :
پر شسته و ضد عفونی شده توسط دستگاه های خشک کن ، خشک می شوند.
ز) مرتب سازی (سورتینگ) پر مرغ :
عملیات مرتب سازی در این قسمت انجام می پذیرد.
ح) بسته بندی پر مرغ :
پر آماده شده در کیسه های تعبیه براساس توزین مشخص ، بسته بندی می وند.
2 - روش دوم سورت و بسته بندی پر مرغ (تحویل پر از کشتارگاه های طیور) :
- حمل پر :
- کیسه های پلاستیکی پرهای حاصل از قسمت های اسکالدر (پر خیس کن) و پر کن توسط وانت یا کامیون به محل واحد تولیدی انتقال می یابد.
- انتقال به قسمت شست و شو و ضد عفونی : کیسه های حاوی پر روی نوار نقاله ریخته شده تا به قسمت شست و شو و ضد عفونی انتقال یابند.
- شست و شو و ضد عفونی : پرکنده شده توسط نقاله جهت شست و شو و ضد عفونی وارد سیکل فرآیند می شود.
- خشک کردن پر شسته شده : پر شسته و ضد عفونی شده توسط دستگاه های خشک کن ، خشک می شوند.
- مرتب سازی (سورتینگ) : عملیات مرتب سایزی در این قسمت انجام می پذیرد.
- بسته بندی : پر آماده شده در کیسه های تعبیه براساس توزین مشخص ، بسته بندی می وند.
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه سورت و بسته بندی پر مرغ ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ فرآوری و بسته بندی پر مرغ
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
;امیر حبیبی
جمعه, 12 آبان 1396 22:40
412.52 KB
142برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


