• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش 79 صفحه

(4 votes, average 5 out of 5)

Raisins2

جهت دانلود طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش ، با 79 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی ، این صفحه را مطالعه نمایید . این طرح که یکی از مهم ترین طرح های صنایع تبدیلی انگور می باشد ، به نحوه فراوری انگور و تولید کشمش و فراوری آن می پردازد .

معرفی طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش :

انگور از جمله میوه هایی می باشد ، که هم به صورت تازه مصرف شده و هم از آن برای تولید شیره انگور ، آب انگور ، نوشابه انگور ، کشمش انگور و ... استفاده می شود . که در این میان کشمش جزء مهم ترین و پر استفاده ترین فراورده های انگور در جهان می باشد .
برای تولید کشمش باید انگور مناسبی انتخاب شود . نمی توان از همه ارقام انگور برای تولید کشمش استفاده نمود . اگر انگور دارای هسته باشد ، کشمش آن نامرغوب خواهد شد . بنابراین بیشتر از انگور های بدون هسته برای تولید کشمش استفاده می شود . مهم ترین انگور کشمشی ، رقم سلطانی یا تامپسون سیدلس است . این نوع کشمش بیشتر در کشور آمریکا ، یونان ، ترکیه و ایران مصرف می شود . کورنت و گوردو از ارقام مهم انگور کشمشی در سطح جهانی هستند . همچنین انگور کورینت یکی از ارقام قرمز رنگ انگور دانه دار می باشد ، که برای تولید کشمش از آن استفاده می شود .

نکات قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش ، به شرح زیر می باشند :

• میزان رسیدگی انگور در کیفیت کشمش نهایی تاثیر به سزایی دارد . کشمشی که از انگور رسیده تولید می شود ، شکل ، بافت و مزه بهتری خواهد داشت . کشمشی که از انگور های آبدار بدست می آید ، پوک شده و بدین طریق میزان محصول نهایی کمتر خواهد شد .
• اگر انگور به اندازه کافی نرسیده باشد ، کشمش بدست آمده از آن دارای بافت سفت ، رنگ سیاه ، طعم و مزه نامطلوب و شکل چروکیده می باشد .
• اگر انگور دیرتر از زمان مورد نظر برداشت شود ، کشمش حاصل از آن دارای رنگ نامرغوب و چروکیدگی زیاد بوده و دارای کیفیت و کمیت مطلوب نخواهد بود .
• برای برداشت انگور جهت تولید کشمش ، باید در صبح زود و یا عصر که هوا خنک است ، انگور ها برداشت شوند . همچنین در روز های بارانی نباید برداشت انگور ها انجام شود .
• سبد های پلاستیکی برای برداشت انگور ها مناسب می باشند ، زیرا به راحتی می توان آن ها را شستشو داده و ضد عفونی نمود .

کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش ، عبارتند از :

• کد آیسیک آب انگور : 151131756
• کد آیسیک شیره انگور : 151131761
• کد آیسیک نوشابه از انگور : 154924515
• شماره تعرفه گمرکی آب انگور : 220430
• شماره تعرفه گمرکی نوشابه از انگور : 22090000
• شماره تعرفه گمرکی الکل اتیلیک : 22071

فرایند تولید کشمش ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش ، شامل مراحل زیر می باشد :

1. انتخاب مواد اولیه
2. آماده سازی مواد اولیه
3. خشک کردن
4. بسته بندی
5. نگهداری

تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش ، عبارتند از :

• سیستم تصفیه آب
• ژنراتور بخار
• بخش آماده سازی اولیه مواد ورودی
• شستشو
• سپراتور
• برش زن
• میکسر
• سیستم حمل نقاله ای
• سیستم پخت
• سیستم بسته بندی
• سیستم پاستریزاسیون

:: دانلود طرح توجیهی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش 79 صفحه

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی فراوری و بسته بندی انگور و کشمش ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه سورت و بسته بندی کشمش

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید روغن هسته انگور 126 صفحه

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید شیره انگور

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .


صنایع غذایی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories