• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی آب باطری خودرو ⭐️ روش تولید + نکات فنی

(7 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی آب باطری

هدف از نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی آب باطری خودرو براورد هزینه احداث کارخانه و درامد و سود کسب و کار است که با پیوست گزارش کامفار و به منظور دریافت زمین ، اخذ وام بانکی و جواز تاسیس به شما ارائه میشود. (PDF+WORD+گرید کانون) همچنین در انتهای این مطلب کلیه طرح های توجیهی آماده آب باطری خودرو جهت دانلود شما قرار داده شده اند. این طرحهای مربوط به سالهای گذشته بوده و کاربرد اجرایی ندارند و صرفا برای مطالعه میتوانید آنها را دانلود کنید.

 

✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 تولید آب باطری خودرو)

✔️ آب باطری (Battery Electrolyte) چیست؟

✔️ نکات فنی طرح توجیهی تولید آب باطری !

✔️ روش تولید آب باطری

✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید تولید آب باطری خودرو

 


✔️ معرفی طرح توجیهی کارخانه تولید آب باطری !


طرح توجیهی کارخانه تولید آب باطری

✳️ آب باطری (Battery Electrolyte) چیست؟

آب باطری یا الکترولیت باطری های سربی اسیدی، در واقع محلول رقیق شده اسید سولفوریک می باشد که در آن آب و اسید سولفوریک به دقت و نسبت معین با یکدیگر مخلوط میشوند.

با وجود اینکه آب باطری یا همان الکترولیت باطری های سربی اسیدی، محصولی تقریبا استراتژیک است و در تمامی کشورهای دارای صنعت خودرو و یا مصرف کننده خودرو مصرف دارد اما با آمدن باطری های خشک نسل جدید (اتمی)، تهدیدی جدی برای نسل قدیم باطری ها و متعاقبا مصرف آب باطری ایجاد شده.

بنابراین توصیه میشود قبل از تدوین طرح توجیهی تولید آب باطری حتما اقدام به نوشتن مطالعات بازار آن نمایید تا مطمئن شوید آیا در دوره بهره برداری شما نیاز کافی برای آب باطری وجود دارد یا خیر.

کد آیسیک آب باطری 24291722 و کد تعرفه گمرکی آن 28510010 میباشد.

نکات فنی طرح توجیهی تولید آب باطری

✳️ نکات فنی طرح توجیهی تولید آب باطری !

نسبت آب و اسید سولفوریک در محلول آب باطری :

  • پیمانه ای : «آب : 8» ، «اسید سلفوریک : 3»
  • درصد حجمی : «آب : 73%» ، «اسید سلفوریک : 27%»
  • درصد وزنی : «آب : 63%» ، «اسید سلفوریک : 37%»

توجه : در اکثر باطری سازی ها (در ایران) نسبت آب به اسید را 4 به 1 انتخاب می کنند که معادل 75% آب و 25% اسید می باشد که نزدیک به نسبت حجمی 73% به 27% است (گرچه دقیق نیست).

چگالی (جرم حجمی) این محلول در دمای 15 درجه سانتیگراد 1.28 گرم بر سانتی متر مکعب (یا همان 1280 کیلوگرم بر متر مکعب) می باشد. این عدد با تغییرات دما و فشار هوا تغییر می کند.

اگر جرم حجمی را در یک دمای معین داشتیم باید آن را به دمای 15 درجه برگردانیم سپس در مورد آن تصمیم بگیریم. دانستن مقدار چگالی به ما کمک می کند که بفهمیم آن باطری به شارژ شدن نیازی دارد یا نه.

 روش تولید آب باطری

✳️ روش تولید آب باطری :

هنگام تهیه الکترولیت ابتدا آب را در یک ظرف پلاستیکی (لگن) ریخته سپس به آرامی اسید را به آن اضافه کنید. حتی بهتر است یک سطح شیب دار پلاستیکی تهیه کرده و اسید را از بالا روی آن بریزیم تا به آرامی وارد لگن آب شود.

این کار به دلیل انجام واکنش شدید بین آب و اسید سولفوریک و گرما زا بودن این واکنش می باشد. در صورت اضافه شدن سریع اسید به آب دمای محلول به شدت بالا رفته به حد جوش می رسد و محلول به اطراف می باشد

سطح الکترولیت در هر خانه باطری باید حد معینی باشد که اگر بیشتر از آن باشد، احتمال ریختن آن در شتاب های ناگهانی یا ترمزهای شدید وجود دارد و اگر کمتر از حد معین باشد قسمتی از صفحه باطری در معرض هوا قرار گرفته و به مرور خراب می شوند.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تولید آب باطری خودرو ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید تولید آب باطری خودرو


✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید آب باطری 105 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 17 آبان 1396 11:25
حجم فايل 1.45 MB
دانلود 155

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع خودرو

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories