• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی چسب نواری ⭐️ 0 تا 100 تولید چسب تحریر

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی چسب نواری (نوار چسب سلفونی)

طرح توجیهی چسب نواری (نوار چسب سلفونی) شامل معرفی محصول ، هزینه سنجی پروژه ، شاخص های مالی ، شناسایی رقبا و آمار گمرکات در قسمت مطالعات بازار و... می باشد. پس از مطالعه این صفحه جهت تدوین طرح توجیهی کارخانه تولید چسب نواری یا چسب تحریر با پشتیبانی 6 ماهه و تاییدیه کانون مشاوران بانکی برای کار اجرایی با ما تماس بگیرید.

کاربرد استفاده از مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید چسب نواری به منظور دریافت زمین ، اخذ تسهیلات بانکی و جواز تاسیس از ارگان های مربوطه می باشد.

ضمنا میتوانید طرح توجیهی آماده تولید چسب تحریر یا نوار چسب سلفونی را صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دانلود نمایید.


معرفی طرح توجیهی چسب تحریر (نوار چسب سلفونی)


معرفی طرح توجیهی چسب تحریر (نوار چسب سلفونی)

چسب نواری تحریر ( نوار چسب سلفونی ) چیست و چه ویژگیهایی دارد؟

محصولی که در طرح توجیهی چسب تحریر مورد بررسی قرار میگیرد ، نوار چسبی سلفونی با کد آیسیک 24291374 است که از نظر نوع در رده چسب های فشاری و از نظر منشاء، چسب مصنوعی می باشد که از رزین حلال و مواد پر کننده و محمل نوار سلفونی تشکیل می شود.

چسب تحریر عبارت است از یک ورقه سلفون که بر یک طرف آن پوشش یکنواخت از چسب مخصوص وجود داشته و در اثر فشار می چسبد که اصطلاحا "چسب تحریر" نامیده می شود.

نوار چسب سلفونی (چسب تحریر) جهت درزبندی و اتصال بسته ها استفاده می شود. کاربرد چسب نواری در مصارف مختلف اداری و چسب کردن کلیه بسته بندی های کوچک می باشد. چسب سلفونی محصول نهایی است که مستقیماً مورد استفاده قرار می گیرد.

چسب نواری همچنین در بسته بندی و اتصال انواع کاغذ و بسته بندی ها و نیز در صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به مصرف این محصول در صنایع دارویی می توان گفت دارای اهمیت استراتژیک نسبی می باشد.

ورقه سلفون مورد مصرف در ساخت نوار چسب تحریر ، سلولز بازیافت شده است که دارای مواد نرم کننده (انعطاف پذیر) بوده و یک طرف آن دارای پوششی است که کاهش چسبندگی را سبب شده و نسبت به نفوذ چسب نیز مقاوم شده است.

چسب مصرفی باید همگن و عاری از ذرات جامد غیر محلول باشد. به طوری که در هنگام کاربری روی سلفون پوششی یکنواخت و صاف ایجاد نماید. چسب نباید در حالت مرطوب یا خشک بوی خاصی داشته باشد. همچنین چسب باید عاری از هر گونه مواد سمی باشد.

طرح توجیهی چسب نواری تحریر شامل چه مباحثی است ؟

در طرح توجیهی نوار چسب تحریر شما اطلاعاتی نظیر براورد هزینه راه اندازی کارخانه ، برآورد سرمایه در گردش کارخانه ، برآورد شاخص های مالی مانند دوره بازگشت سرمایه ، نقطه سر به سر و نرخ بازدهی داخلی را مطالعه خواهید کرد.

طرح توجیهی نوار چسب سلفونی میتواند شامل مطالعات بازار و گزارش کامفار نیز باشد.

کاربردهای طرح توجیهی تولید چسب نواری تحریر ( نوار چسب سلفونی ) چیست ؟

کاربردهای طرح توجیهی تولید چسب نواری تحریر ( نوار چسب سلفونی ) چیست ؟

طرح توجیهی چسب نواری تحریر نه تنها برای اخذ جواز تاسیس کارخانه و گرفتن وام بانکی لازم است بلکه در صورتی که توسط کارشناسان حرفه ای تدوین شده باشد میتواند حکم نقشه راه مالی پروژه شما را نیز داشته باشد.

بنابراین قبل از هر کاری باید به تدوین یک طرح توجیهی نوار چسب تحریر با نرم افزار کامفار بیندیشید.

مشخصات فیزیکی و ابعادی چسب تحریر (نوار چسب سلفونی) چگونه است ؟

عرض نوار چسب در یک رول بر اساس توافق بین خریدار و فروشنده تعیین می گردد. معمولا عرض های 6- 9-12-15-19-22-25-30-38-55 میلی متر ترجیح داده می شود.

طول نوار چسب عرضه شده در یک رول می تواند 10-15-25-33-50-66 متر باشد و یا بیشتر و به صورت ضریبی از 50 یا 66 متر و طبق توافق خریدار و فروشنده باشد.

استوانه بیرونی چسب تحریر بایستی توخالی بوده و قطر داخلی اسمی آن 26 تا 67.5 میلی متر باشد. استوانه میانی توخالی باید به اندازه کافی سخت و محکم باشد به طوری که در شرایط عادی حمل و نقل و مصرف تغییر شکل نداده و رویه چسب خورده نوار باید به طرف استوانه میانی توخالی باشد.

حد رواداری برای قطر استوانه میانی 0.5 ± 26 و برای قطر استوانه بیرونی 1 ± 76.5 میلی  متر می باشد.

به هم چسبانیدن دو قطعه نوار چسب در یک رول به فواصل هر 15 متر از طول مجاز خواهد بود ، ولی باید به گونه ای باشد که در موقع بازکردن رول قطعات به هم چسبیده از یکدیگر جدا نشوند. حداقل چسبندگی نوار چسب به صفحه استیل بایستی 2 نیوتن بر 10 میلی متر عرض باشد.

در زمان باز کردن چسب نواری نباید هیچ گونه پارگی ایجاد شود. هر رول چسب نواری بایستی عاری از تلسکوپی شدن ، (وقتی که ترتیب لایه های نوار چسب نسبت به یکدیگر جا به جا گردیده و در نتیجه شکل مخروطی به وجود آید که اصطلاحاً تلسکوپی شدن می گویند) شکاف یا دیگر تغییر شکل ها باشد.

در زمان باز کردن نوار چسب باید تنها یک مقدار جزئی از چسب به پشت دور بعدی چسبیده باشد.

استانداردهای محصول مورد بررسی در طرح توجیهی چسب نواری (چسب تحریر)

تعرفه گمرکی و استانداردهای محصول مورد بررسی در طرح توجیهی چسب نواری (چسب تحریر) !

واردات و صادرات این محصولات از طریق تعرفه اصلی 3919.10 تحت عنوان" نوار چسب به صورت رول با پهنای کمتر از 20 سانتی متر به جز موارد مذکور در سایر تعرفه ها" انجام می گیرد. بدیهی اسـت که از تبادلات سایر انواع نوار چسب با ابعاد مذکور از جمله نوار چسب ویژه پوشک ، نوار چسب شبرنگ و... از طریق همین تعرفه انجام می گیرد.

از سال 1383 تعرفه اصلی 3919.10 به چند زیر تعرفه به شرح زیر تفکیک شده است :

  • 3919/10/10 : نوار چسب ویژه پوشک کامل
  • 3919/10/20 : شبرنگ
  • 3919/10/30 : نوار چسب اسپلایسینگ
  • 3919/10/90 : سایر
  • تبادلات محصول مورد بررسی در این گزارش از طریق زیر تعرفه 3919/10/90 انجام می گیرد.

استانداردهای جهانی و داخلی تولید چسب نواری (نوار چسب سلفونی) (چسب تحریر)

  • ASTM E 1216-06
  • ASTM D 33330
  • ASTM D 3759
  • BS 3900
  • BS 1185
  • استاندارد ملی تدوین شده برای نوار چسب سلفونی ISIRI 3034 می باشد.

دانش فنی طرح توجیهی تولید چسب نواری تحریر (نوار چسب سلفونی)


 دانش فنی طرح توجیهی تولید چسب نواری تحریر (نوار چسب سلفونی)

مواد اولیه مصرفی سالانه برای تولید 50 تن چسب نواری تحریر در سال :

مواد اولیه مصرفی واحد تولید کننده نوار چسب سلفونی عبارت است از سلفون ، چسب پایه مقوایی و پلاستیکی.

  • سلفون : 46350 کیلوگرم
  • چسب : 11557 کیلوگرم
  • پایه پلاستیکی : 643750 عدد
  • پایه مقوایی : 47500 عدد

1 - سلفون :

سلفون از ترکیب نیمه اول کلمه Cillulose و نیمه انتهایی diaphame که یک کلمه فرانسوی برای واژه شفافیت می باشد تشکیل شده است. سلفون اولیه چسبنده ، شکننده و نا صاف بود. در 1925 خواص سلفون با پوشش دادن آن اصلاح شد و در سال 1927 سلفون مقاوم به رطوبت با روکش نیترو سلولز در دو طرف و در سال 1932 سلفون قابل دوخت حرارتی تهیه گردید.

سلفون سلولز اصلاح شده است و با فیلم های شفاف دیگر متفاوت است. به طور مثال قابل ارتجاع نیست ، قابل دوخت حرارتی نیست مگر اینکه پوشش داده شود ، مقاومت آن در برابر کشیدن و فشردن عالی است اما مقاومت در برابر پاره شدن در آن ضعیف است. ملکول پایه سلفون b(C5 H10 O5) است.

شفافیت و براقیت سلفون از فیلم های پلی اولفین بهتر است.

سلفون مصرفی در تولید نوار چسب سلفونی باید دارای مشخصات زیر باشد :

  • ضخامت آن 25 الی 35 میکرون ، رنگ : زرد کهربایی با شفافیت کامل ، عرض : 0.4-0.5 متر ، وزن مخصوص به طور متوسط جهت هر متر مربع سلفون 45 گرم می باشد.
  • سلفون مورد استفاده جهت تولید عدد نوار چسب متوسط : طول نوار مصرفی 0.25 متر مربع (ضخامت سلفون 25 میکرو متر و عرض 15 میلی متر).
  • سلفون مورد استفاده جهت تولید نوار چسب بزرگ : طول نوار مصرفی 1 متر مربع (ضخامت سلفون 25 میکرو متر و عرض 15 میلی متر).

با توجه به متوسط وزن هر حلقه چسب ، ظرفیت واحد .1000000 مترمربع نوار چسب سلفونی می باشد. میزان مصرف سلفون با احتساب 3% ضایعات احتمالی 1030000 متر مربع یا 46350 کیلوگرم سلفون می باشد.

2 – چسب :

چسب مورد استفاده شامل رزین ، حلال و مواد افزودنی است. رزین مورد مصرف رزین فنل فرمالدئید است. رزین های فنل فرمالدئید از اولین پلیمرهایی بودند که درمقیاس تجارتی تولید شدند. از این مواد اغلب در ساخت رزین های پوششی ، رزین های قالب زدنی و لمینیت ها استفاده می شود.

میزان چسب مصرفی به ازای هر متر مربع سلفون 11 گرم می باشد.

با توجه به سلفون مصرفی واحد ، مقدار 11330 کیلوگرم چسب مورد نیاز می باشد که با احتساب 2% ضایعات احتمالی میزان چسب مورد نیاز در ظرفیت تعیین شده 11557 کیلوگرم می باشد. چسب مورد نیاز از طریق تولید کنندگان قابل تامین می باشد.

3 – سایر مواد اولیه جهت تولید نوار چسب سلفونی :

از مواد اولیه مصرفی دیگر واحد ، پایه نوار چسب می باشد که نوار چسب روی آن پیچیده می شود که به صورت پلاستیکی و مقوایی می باشد. پایه پلاستیکی معمولاً از نوع پلی اتیلن می باشد که به صورت آماده خریداری می شود.

انواع چسب ها از 0.1 متر مربع تا 5 متر مربع روی پایه های مختلف پیچیده می گردند با توجه به ظرفیت واحد و با توجه به ضایعات 1% مقدار مصرف سالیانه 643750 عدد برآورد می گردد.

پایه نوار چسب مقوایی که از مقوا جهت ساخت پایه و کاغذ برای لایه بیرونی و درونی مقوا استفاده می شود هر پایه از 15% کاغذ و 85% مقوا تشکیل شده است.

وزن کاغذ مورد نیاز برای هر پایه بر متر مربع 0.9 گرم و وزن مقوا مورد نیاز برای هر پایه بر متر مربع 5.1 گرم می باشد با توجه به ظرفیت واحد و ضایعات 1% تعداد 47500 عدد پایه مقوایی جهت مصرف سال واحد کافی خواهد بود.

فرآیند تولید نوار چسب سلفونی

فرآیند تولید نوار چسب سلفونی سه بخش عمده و مجزا را شامل می شود که عبارت اند از :

  1. بخش تهیه چسب
  2. بخش coating (کوتینگ) – خشک کردن و پیچاندن.
  3. بخش برش و بسته بندی

در بخش اول با مخلوط کردن و حل کردن رزین های چسبناک و مواد افزودنی در حلال ، چسب تولید شود.

در بخش دوم چسب ساخته شده به تانک ذخیره منتقل شده و بعد از فیلتر کردن به دستگاه coating منتقل می شود. در این دستگاه چسب بر روی نوار سلفون کشیده می شود. نواری که روکش زده شد به کوره خشک کن منتقل می گردد تا حلال توسط هوای داغ کوره تبخیر گردد و بعد از خشک شدن دور رول هایی با درازای مشخص پیچیده می شود.

در بخش سوم ، رول ها که محصول نیمه تمام هستند ، توسط ماشین برش به قطعاتی در عرض های مختلف بریده می شود ، این تکه نوارهای چسب پس از بازرسی بسته بندی می گردند.

روش تولید چسب نواری در اساس مشابه آن چیزی است که توضیح داده شد. تنها ممکن است در بعضی حالات و موارد واحد به جای بخش اول چسب آماده را از بازار تهیه نماید و در واقع از بخش دوم تعریف بالا واحد تولیدی تعریف گردد. یعنی چسب آماده خریداری شده مراحل بعدی را به شرحی که داده شد طی می نماید و تبدیل به محصول نهایی می گردد.

نوارهای سلفون در دستگاه کوتینگ چسب زده می شوند ، مقدار چسب منتقل شده بر روی نوار مقدار مشخصی است (که قابل تنظیم کردن است) سپس توسط فشار هوا چسب مالیده شده روی نوار یکنواخت و تنظیم گردیده و به بخش کوره منتقل می گردد.

در این بخش حلال تبخیر می گردد و در واقع عمل پخت چسب صورت می گردد. بعد از عملیات حرارتی توسط دستگاه پرس نوار یکنواخت می گردد ، سپس نوارها سرد شده و توسط رول جمع کن ها به صورت رول در می آید و بعد از آن توسط دستگاه برش به ابعادی که مورد نظر است بریده می شود در این قسمت ابتدا برش های عرضی و سپس برش های طولی (در حین قرار گرفتن روی پایه) داده می شود و در نهایت توسط کارگر بسته بندی می گردد.


دستگاه ها و تجهیزات خط تولید چسب نواری (چسب تحریر)


دستگاه ها و تجهیزات خط تولید چسب نواری

فرایند تولید نوار چسب شامل سه بخش اصلی : تولید چسب ، پوشش سطح نوار با چسب و در نهایت برش و بسته بندی نوار چسب به صورت رول می باشد. در برخی از واحدهای تولید نوار چسب سلفونی چسب به عنوان ماده اولیه خریداری شده و در واحد مصرف می گردد. در صورتی که چسب نیز در خود واحد تولید گردد ،

تجهیزات مورد نیاز خط تولید طرح توجیهی نوار چسب سلفونی یا چسب نواری شامل :

  • دستگاه مخلوط کن و تجهیزات مرتبط جهت فرمولاسیون تولید چسب
  • دستگاه پوشش دهی (کوتینگ) و دستگاه پرس و سیستم یکنواخت کننده و سرد کننده
  • دستگاه برش و سیستم ها جمع کننده
  • ابزار دقیق ، لوله کشی و عایق کاری

هزینه ابزار دقیق معادل 8 درصد قیمت تجهیزات اصلی و هزینه مربوط به عایق کاری و لوله کشی حدود 6 درصد قیمت تجهیزات اصلی در نظر گرفته شده است.

اشتغال زایی کارخانه تولید نوار چسب (چسب نواری تحریر) 50 تنی :

پرسنل اداری و مدیریت :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مسئول اداری و مالی : 1 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 2 نفر
  • مسئول تدارکات : 1 نفر
  • منشی : 2 نفر
  • انبار دار : 1 نفر
  • راننده : 1 نفر
  • نظافتچی و آبدارچی : 1 نفر
  • نگهبان : 4 نفر

پرسنل تولیدی :

  • مدیر تولید : 1 نفر
  • سر پرست شیفت : 2 نفر
  • مهندس خط تولید : 2 نفر
  • تکنسین خط تولید : 4 نفر
  • کارگر ماهر : 4 نفر
  • کارگر ساده : 4 نفر
  • کارگر بسته بندی : 2 نفر

مجموع : 33 نفر

آب و برق و سوخت مصرفی سالانه کارخانه تولید نوار چسب تحریر 50 تنی :

  • سوخت : جهت سرمایش و گرمایش ساختمان ها
  • آب : 2063 متر مکعب
  • برق : 487600 كيلو وات ساعت
  • سوخت : 30000 متر مکعب

زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز کارخانه چسب نواری تحریر 50 تنی !


کارخانه چسب نواری تحریر

زمین و محوطه سازی کارخانه تولید چسب نواری سلفونی :

  • زمین مورد نیاز طرح 2000 متر مربع.
  • تسطیح زمین : 2000 متر مربع
  • دیوار کشی : 358 متر مربع
  • خیابان کشی و آسفالت و جدول کشی و فضای سبز : 1200 متر مربع

ساختمان سازی کارخانه تولید چسب نواری سلفونی : 

  • سوله خط تولید : 300 متر مربع
  • سوله انبار مواد اولیه : 150 متر مربع
  • سوله انبار محصول : 100 متر مربع
  • سوله های تاسیسات : 150 متر مربع
  • نگهبانی : 100 متر مربع
  • ساختمان های اداری و خدماتی : 200 متر مربع

بررسی مراحل و شیوه های کنترل کیفیت در کارخانه تولید نوار چسب تحریر (چسب نواری سلفونی) !

 

همچون هر واحد تولیدی دیگر واحد تولید کننده نوار چسب سلفونی نیز جهت ارائه محصولی با قابلیت رقابت در بازارهای داخلی و یا جهانی باید برقراری یک سیستم کنترل کیفیت را در واحد تولیدی خویش برقرار نماید. بدین ترتیب محصول به دست آمده بایستی دارای حداقل ضوابط و استانداردهای کارخانه ای موجود در واحد باشد.

1 - کنترل کیفیت مواد اولیه :

روش تولید نوار چسب سلفونی در اساس مشابه آن چیزی است که توضیح داده شد. فقط ممکن است بعضی حالات و موارد واحد به جای بخش اول چسب آماده را از بازار تهیه نماید و در واقع از بخش دوم تعریف بالا واحد تولیدی تعریف گردد. یعنی چسب آماده خریداری شده مراحل بعدی را به شرحی که داده شد طی می نماید و تبدیل به محصول نهایی می گردد.

نوع چسب تحویل داده شده نیز می بایستی مطابقت با درخواست فروشنده داشته باشد.

2 - کنترل کیفیت حین تولید :

کنترل بر عملکرد دستگاهی که نوار سلفونی را می کشد ، در واقع میزان فشاری که توسط دستگاه کشنده نوار به نوار سلفونی وارد می شود تا نوار بیش از حد کشیده نشده و یا پاره نگردد.

کنترل غلظت چسب در دستگاه کوتینگ و میزان چسبی که روی هر متر مربع نوار سلفونی قرار می گیرد ، کنترل درجه حرارت و رطوبت در دستگاه مربوطه.

کنترل بر میزان فشار هوایی که به نوار سلفون اعمال می گردد تا به صورت یکنواخت چسب روی نوار سلفون پخش گردد.

کنترل درجه حرارت کوره های حرارتی و کنترل سیستم خنک کننده نوار سلفونی جهت جلوگیری از خشک شدن چسب روی نوار سلفونی.

3 - کنترل کیفیت محصول :

آزمایشاتی که می بایست برروی محصول انجام شود عبارت اند از : آزمون تعیین مقاومت کششی چسبندگی ، طول ، عرض و شکل بسته بندی می باشد.

قبل از انجام آزمون هریک از نمونه های انتخاب شده جهت آزمون را حداقل 23 ساعت جهت مطابقت با شرایط استاندارد در اتاقی مخصوص (دمای 2 ± 20 درجه سیلسیوس و رطوبت نسبی 2 ± 65 درصد) می بایستی قرار داد. چنانچه انجام آزمون ها در شرایط استاندارد امکان پذیر نباشد ، نمونه را بایستی حدود 2 دقیقه قبل از انجام آزمایش از شرایط استاندارد خارج نمود و فوراً مورد آزمون قرار داد.

از هر رول انتخاب شده حداقل سه دور را می بایستی کنار گذاشت و سپس مقدار نمونه را جهت انجام هر آزمون با سرعت تقریبی 300 میلی متر در ثانیه از رول جدا نمی نماید. سطح چسبنده هر نمونه نباید با انگشتان و یا مواد خارجی دیگر تماس پیدا کرده و هم چنین امکان ایجاد آلودگی با خاک را نداشته باشد.


شرکت های جهانی و ایرانی تولید کننده چسب نواری (چسب تحریر)

 

شرکت های سازنده نوار چسب سلفونی (چسب تحریر) در چین :

  • TANF Holding Group Co., Ltd.
  • Plymouth Yongle Tape (Shanghai) Co., Ltd.
  • Yiwu New World Adhesive Products Co., Ltd.
  • Shangyu Hongyang Adhesive Products Co., Ltd.
  • Sanli Adhesive Products Co., Ltd.
  • Jinhua Hehua Plastic Co., Ltd.
  • Shanghai New Era Viscid Products Co., Ltd.
  • Linyi Jiahe Adhesive Tape Factory

شرکت های سازنده چسب نواری (چسب تحریر) در تایوان :

  • MEMOLAN CO LTD
  • MIN SHEN ENTERPRISE CO LTD
  • EDM INTERNATIONAL CO LTD
  • Weld Want Group Co Ltd

شرکت های تولید کننده چسب نواری (چسب تحریر) در سوریه :

  • Hisham Keikati Sons Co.,

شرکت های سازنده چسب تحریر در عربستان :

  • Falcon industries factory

شرکت های سازنده چسب نواری در امارات متحده :

  • NOVA INDUSTRIES
برخی از شرکت های ایرانی تولید چسب نواری یا چسب تحریر :
  • برچسب سازان : 22 تن
  • تهران نوح : 24 تن
  • تولیدی صنعتی چسب هاسون ماکو : 325 تن
  • چسب کار : 445 تن
  • شیمیاری گیرش : 20 تن
  • الغرى : 3366 تن
  • مجتمع صنایع چسب استحکام قم : 150 تن
  • بازرگانی ارتباطات کیا پارس : 50 تن
  • تعاونی تولیدی و توزیعی چسب ملینا : 50 تن
  • سعید خجسته محتشم : 100 تن
  • صبا كيميا طب : 20 تن
  • تولیدی ایران چسب : 2000 تن
  • حسین علی جهانی : 500 تن
  • صنایع شیمایی سهند آذر توس : 500 تن

دانلود طرح توجیهی تیپ چسب برق

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه چسب نواری یا چسب تحریر ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید چسب نواری ( نوار چسب سلفونی )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﻧﻮار ﭼﺴﺐ ﺳﻠﻓوﻧﯽ 37 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 18 آبان 1396 01:50
حجم فايل 479.99 KB
دانلود 222

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع تبدیلی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories