• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید ژئوگرید پلیمری ⭐️ جهت اخذ مجوز و وام

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید ژئوگرید پلیمری

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ژئوگرید پلیمری با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید ژئوگرید پلیمری را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


بررسی تخصصی محصول در طرح توجیهی ژئوگرید پلیمری


ژئوگرید پلیمری

ژئوگریدها یکی از انواع ژئوتکستایل ها میباشند که همانطور که در مقاله تخصصی ژئوتکستال سوزنی نوشتیم ، ژئوگریدها نیز نوعی از منسوجات با پایه ی پلیمری میباشند که کاربردهای بسیاری ، علی الخصوص در زمینه راه سازی دارند.

همانطور که می دانیم است یکی از شاخصه های پیشرفت یک کشور ، گستردگی و کیفیت جاده های آن کشور می باشد. لذا به دلیل کاربرد ویژهای که ژئوگریدها در جاده سازی و ساخت جاده های با سرعت و کیفیت بالا دارند، جایگاه و اهمیت بالای این محصول در دنیای امروز مشخص می شود.

استفاده از ژئوگریدها سبب افزایش کیفیت و طول عمر جاده ها شده و سبب کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری میگردد.

ژئوگریدها دارای کد آیسیک 25201631 تحت عنوان " ورق پلی اتیلن مشبک " میباشند.


موارد مصرف و کاربرد ژئوگریدهای پلیمری


موارد مصرف و کاربرد ژئوگریدهای پلیمری

کابردهای ژئوگریدها بسیار وسیع میباشد، عمده کاربرد ژئوگریدها در جاده سازی میباشد، بطوریکه در زیرسازی جاده ها برای تقویت خاک بطور وسیعی مورد استفاده قرار میگیرد .

از دیگر کاربردهای آن تسلیح بتن است، با استفاده از ژئوگریدها بجای استفاده از شبکه های فلزی که مقاومت پائینی در برابر خوردگی دارند، بتن را مسلح میکنند.

در زمینه عایق کاری و ساخت مخازن نیز از ژئوگزیدها استفاده میشود. فیلتراسیون و تثبیت بستر خاک نیز از دیگر کاربردهای ژئوگریدهاست.

کنترل فرسایش خاک نیز بوسیله ژئوگریدها ممکن میباشد. حصارکشی، سقف سوله ها، شات کریت، حفاظت از سازه های دریایی، روکش لوله های نفت، گاز و آب جهت حفاظت در برابر صدمات ناشی از خاکریزی، بازیافت زمین از دریا و باتلاق ، حفاظت سطوح شیبدار، زهکشی مناطق خاکی و چمنی از دیگر کاربردهای ژئوگریدها میباشند. 

ژئوگرید به خاطر ایفای نقش های متنوع ، دارای زمینه های کاربردی فراوانی میباشد که در زیر به تفضیل چند کاربرد عمده آن آمده است:

1 - نقش جداسازی ژئوگریدها در جاده :

عامل عمده شکست جاده ، تزریق مواد لایه های مجاور به درون پی سنگریزه ای بوده که پیامد آن نزول استحکام در لایه سنگریزه ای میباشد. وقتی لایه سنگریزه ای روی لایه Subgrade قرار میگیرد، لایه زیرین آلوده به خاک گشته و به مرور بار ترافیکی و ارتعاش، لایه سنگریزه ای پی (Aggregate) را به درون خاک تزریق میکند و موجب حرکت لایه به طرف بالا میگردد.

در محل های مرطوب ترافیک موجب پمپ خاک های Subgrade ضعیف به درون سنگریزه گردیده و تمامی این شرایط باعث کاهش ضخامت مؤثر لایه سنگریزه ای میگردند در نتیجه لایه حمایتی جاده تخریب شده و عمر مفید جاده کاهش مییابد. استفاده از ژئوگرید های بافته و نبافته برای بهبود عملکرد بزرگراه ها، جاده های غیر فرشی، محل های پارکینگ ، فرودگاه ها ، باراندازها و مناطق نگهداری اجناس استفاده میگردد.

2 - کابردهای ژئوگریدها در زیرسازی جاده :

کابردهای ژئوگریدها در زیرسازی جاده

ژئوگرید در این کاربرد با توجه به شرایط محل در یک یا چند نقش اصلی به کار میرود که در جداسازی Subgrade و مواد سنگی و دانه ای کاربرد میابد.

ژئوگرید آب را ، چه با جریان تحت فشار در اثر نیروهای دینامیکی و چه با جریان ثابت ، از خود عبور داده و از ورود خاک نرم به درون لایه سنگی پی (Aggregate) و لایه های زهکش جلوگیری میکند.

ژئوگرید در نقش مستحکم سازی، موجب استحکام مواد نرم Subgrade میشود و میزان استحکام کلی را تا حد مطلوبی افزایش میدهد و با توزیع فشار منطقه ای و موضعی از فرو رفتن مواد سنگی و دانه ای پی به درون Subgrade نرم و مرطوب جلوگیری میکند؛ و نیز نقش زهکشی در جاده را بهبود میبخشد.

3 - کابردهای ژئوگریدها در روکش جاده :

منبع اصلی تخریب در فرش جاده ، تزریق آب ناخواسته به درون ساختار از طریق ترک موجود در سطح فرش است. هنگام ساخت یا تجدید فرش بزرگراه، جاده ، باند فرودگاه و محل های پارکنیگ ، الحاق پارچه بین اندود اتصال (tack coat) و لایه جدید آسفالت یک سد رطوبت مؤثری را ایجاد کرده و زیر پی را در مقابل نفوذ آب سطحی حمایت میکند.

در این کاربرد، ژئوگرید دارای دو مکانیزم برای بهبود عملکرد روکش میباشد. اول این که ، به عنوان لایه میانی با جذب تنش و فشار، از انتشار ترک خوردگی بازتابی (Reflective) از روکش قدیمی به روکش جدید جلوگیری کرده و یا آن را به تعویق می اندازد و دوم، به عنوان لایه ضد رطوبت از ورود نزولات آسمانی و مایعات سطحی از طریق ترک های آسفالت به درون لایه زیرین و  مرطوب سازی Subgrade و متعاقب آن ، از گسیختگی و ضعف Subgrade جلوگیری میکند.

روشی که اغلب برای بازسازی (مرمت) جاده ترک خورده و گسیخته به کار میرود، روکش AC میباشد. این عمل موقتاً  ترکها را میپوشاند و بعد از این که روکش جایگزین شد، هر حرکت جانبی یا طولی جاده موجب انتشار ترک های روکش قبلی به روکش جدید میگردد و ترک های بازتابی رخ میدهد.

این حرکت موجب ورقه و ریش شدن و بریدگی در طول ترک های بازتابی گشته و راهی برای نفوذ آب های سطحی به لایه پی و Subgrade  میگردد.

در زیر روکش جدید  AC، ژئوگرید میتواند برای دفع فشارهای وارده ناشی از حرکت روکش قبلی ، استحکام کششی ایجاد کند. ژئوگرید به عنوان لایه میانی در دفع فشار ناشی از ترک های افقی و عمودی عمل میکند.

آغشته سازی ژئوگرید با قیر و آسفالت، یک لایه غیر قابل نفوذ را نسبت به آب های سطحی به وجود می آورد. به خاطر سنخیت و قرابت الیاف پلیمری با مواد نفتی، جذب قیر و مواد اتصال Tack coat به لایه ژئوگرید به خوبی صورت میگیرد.

کابردهای ژئوگریدها در روکش جاده

4 - کابردهای ژئوگریدها در زیرسازی خط آهن :

ژئوگرید در این کاربرد موجب تثبیت خط آهن میگردد و با توجه به شرایط محل، یک یا چند نقش اصلی را ایفا میکند :

حفظ هندسه بستر خط آهن برای عملکرد مؤثر ریل، حیاتی میباشد. ژئوگرید در نقش جداسازی، بین مواد پی (Ballast) و زیر پی (Subballast)  ریل واقع میگردد.

وقتی مواد Subgrade در اثر حرکت قطار و نیروی کوبش آن به درون لایه پی و زیرین پمپاژ میشود، میتواند بستر غیر سطحی را براین خط آهن به وجود آورد و باعث کاهش سرعت و یا حتی خارج شدن قطار از ریل گردد، یک ژئوگرید جداساز میتواند این مشکل را رفع نمائید.

ژئوگرید در نقش  مستحکم سازی در خطوط جدید و یا خطوط تعمیری، با توزیع فشار وارده به  Subgrade، موجب افزایش تحمل آن میگردد؛ ژئوگرید به مهارسازی مواد پی و زیر پی در مقابل حرکات جانبی کمک میکند و از این طریق خواص انسجامی و تحمل فشار را حفظ میکند.

ژئوگرید هم چنین مکانیزمی را برای زهکشی جانبی (حاشیه ها) ایجاد میکند و عملکرد زهکشی را بهبود میبخشد.

5 - کابردهای ژئوگریدها در سدسازی :

کاربرد ژئوگرید در زمینه سد سازی برای ضد آب سازی و جلوگیری از نشت آب از بدنه سد میباشد و از تخریب تدریجی آن جلوگیری مینماید.

در این کاربرد، از ژئوگرید سنگین (معمولاً 16OZ/yd) به عنوان لایه محافظ غشاء ژئوممبران (که نقش لایه غیرقابل نفوذ را نسبت به آن بازی میکند) استفاده میشود. ژئوگرید همچنین به عنوان زهکشی سطحی دیواره سد و انتقال رطوبت به زهکش های پائین سد عمل میکند.

آیا ژئوگریدهای پلیمری کالای جایگزینی دارند !

آیا ژئوگریدهای پلیمری کالای جایگزینی دارند !

در بعضی از مصارف مانند استفاده در جاده سازی و زیر سازی ریل های راه آهن، نمی توان از کالای جایگزین دیگری استفاده کرد اما در برخی از موارد دیگر بطور مثال در مسلح سازی بتن میتوان از شبکه های فلزی بجای ژئوگرید استفاده نمود.

اما خواص ویژه ژئوگریدها از جمله خاصیت اتلاف تنش وارده، مقاومت بالا در برابر خوردگی و رطوبت، انعطاف پذیری از مزایای قابل توجه این محصول می باشد که قابل جایگزینی با محصول دیگری نمی باشد. 


مواد اولیه و فرایند تولید ژئوگریدهای پلیمری


فرایند تولید ژئوگریدهای پلیمری

مواد اولیه مصرفی در تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • پلی اتیلن سنگین : 950 تن
  • مواد افزودنی : 50 تن

فرایند تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال به شرح زیر میباشد :

روش های تولید صنعتی مصنوعات ژئوسنتتیکی عموماً روش های خاصی هستند که در انحصار و یا تحت نظارت خاص تولیدکنندگان تجاری این نوع محصولات می باشند.

بدیهی است هر یک از تولیدکنندگان مصنوعات ژئوسنتتیکی با در اختیار داشتن دانش فنی، تجربیات کسب شده و سیستم های تولید منحصر به فرد خود در این زمینه از روش های خاصی در تولید بهره  میبرند. 

در ساخت ژئوگریدها عمدتاً از پلیمرهایی با دانسیته بالا مثل "پلی اتیلن" و "پلی پروپیلن" که دارای مدول الاستیسیته بالاتری هستند استفاده میشود.

در فرآیند تولید این محصولات ابتدا در ورقه های پلیمری فوق الذکر سوراخ هایی به ابعاد مورد نظر (بین 10 تا 50 میلیمتر) ایجاد  میشود.

سپس ورقه سوراخ شده در یک یا دو جهت متعامد کشیده می شوند. کشیدن این ورقه ها موجب افزایش مقاومت ژئوگرید تولید شده در جهت مورد نظر  میگردد.

بدین ترتیب ژئوگریدهای تولید شده در یک یا دو جهت قابلیت بارگذاری و تحمل کشش را خواهند داشت. 

 کارخانجاتی که در کشور در حال فعالیت میباشند هم اکنون از تکنولوژی شرکت های خارجی از جمله شرکت های اروپایی استفاده میکنند و به لحاظ تکنولوژیکی در سطح بالایی قرار دارند.

لذا محصولات این شرکت ها قابل مقایسه و رقابت با محصولات مشابه خارجی میباشد. لذا با توجه هزینه های پائین تر تولید در ایران و منابع در دسترس، امکان رقابت با تولیدات خارجی وجود دارد. 

جهت ساخت ژئوگریدها در ابتدا ورقه های پلیمری از جنس اولفین به طور منظم سوراخ می شوند.

ابعاد سوراخ ها و الگوی قرارگیری آنها نسبت به یکدیگر کاملاً منظم  میباشند. سپس ورقه های سوراخ شده از میان غلتک هایی عبور داده می شوند که سرعت چرخش آنها با یکدیگر متفاوت است.

غلتک های اولیه با سرعت چرخش کمتر و غلتک های بعدی با سرعت بیشتری می چرخند. با عبور این ورقه ها از میان غلتک ها ،به تدریح یک تنش کششی طولی در سراسر آنها به وجود می آید.  

پس از عبور ورقه اولفین از میان غلتک ها، ورقه های ژئوگرید تولید میگردند. تنش کششی باقیمانده در نوارهای ژئوگرید موجب  میشود که این نوارها در امتداد جهت حرکت ورقه تغییر شکل یافته و کشیده شوند.

در محصولات ژئوگرید که به این نحو تولید  میگردند  سوراخ های دایرهای شکل که در ابتدا بر روی ورقه های پلیمری ایجاد شده اند به تدریج به سوراخ های بیضی شکل تبدیل می شوند.

چنانچه در طی روند تولید ژئوگرید غلتک ها در یک جهت ورقه های پلیمری را تحت کشش قرار دهند، ژئوگریدهای به اصطلاح یک جهته و یا تک محوره تولید میگردند.

کشش ایجاد شده در ورقه های پلیمری که در طی روند تولید ژئوگریدها اعمال میگردد موجب میشود که ورقه ها به حالت تغییر شکل پس از تسلیم post-yield)) درآیند.  

در طی این فرآیند ساختار مولکولی پلیمر به شدت کشیده شده و دراثر آن برخی ویژگی های پلیمر نظیر مقاومت کششی پلیمر، مدول تغییر شکل آن و مقاومت در برابر خزش به طور قابل ملاحظه نسبت به پلیمر اولیه افزایش مییابد. از این طریق میتوان انواع گوناگونی از ژئوگریدها با ویژگی های مقاومتی مختلف را تولید کرد.

انواع بافت ژئوگریدهای پلیمری

نوعی دیگر از ژئوگریدها به ژئوگریدهای دو جهته یا دو محوره مرسوم هستند. در ساخت این نوع ژئوگریدها در ابتدا در ورقه های پلی پروپیلن سوراخ های مربعی شکل با ابعاد یکسان ایجاد می شوند.

لبه های داخلی  سوراخ های مربعی شکل خصوص در  گوشه های دارای زائده  ماهیچه ای شکل میباشند. انتخاب این نوع شکل هندسی به استحکام شبکه ژئوگرید بخصوص در نقاط پیوند و یا گره ها کمک  میکند.

سپس ورقه های سوراخ شده در جهت طولی و پس از آن در جهت عرضی توسط غلتک ها تحت کشش قرار میگیرند. سوراخ های مربعی پس از این مراحل تبدیل به  چشمه هایی مستطیل شکل و یا شبه مربع میشوند.

بدیهی است با اعمال کشش در دو جهت، استحکام و مقاومت محصول تولید شده در هر دو جهت افزایش می یابد. ژئوگریدهای یک جهته و دو جهته تولید شده بدین صورت در شرایط خاصی مورد استفاده قرار میگیرند.

به عنوان مثال ژئوگریدهای یک جهته در مواضعی به کار گرفته میشوند که جهت اصلی تنش بزرگتر در محیط  به کارگیری ژئوگرید شناخته شده است.

کاربرد ژئوگریدهای دو جهته یا دو محوره در مواضعی است که جهت مقاومت مورد انتظار از ژئوگرید ثابت نبوده و یا در دو جهت مختلف باشد.  

در حال حاضر حداقل 7 نوع مختلف از انواع ژئوگریدها در بازارهای امریکا و اروپا عرضه می گردند.

ژئوگریدهای موجود در بازار عموماً از نظر ماده پلیمری به کار رفته در آنها، نحوه تولید و تکنولوژی ساخت آنها با یکدیگر متفاوتند. به عنوان مثال شرکت تجاری Huesker ژئوگریدهایی را به عنوان تجاری Fortrac و Hatelit تولید میکند که در آنها از الیاف بافته شده پلی استری با سختی زیاد استفاده شده است.

این الیاف پس از بافته شدن به شکل شبکه های ژئوگرید در کنار یکدیگر قرار گرفته و در نقاط پیوند و یا گره ها بر روی هم پیچ خورده اند.

در نهایت الیاف بافته شده توسط ماده  پی وی سی و یا قیر پوشانده میشوند. همچنین برخی تولیدکنندگان دیگر با استفاده از الیاف فایبر گلاس ژئوگریدهای خاصی را تولید نموده اند.

ژئوگریدهای فایبرگلاسی در نقاط پیوند توسط مواد پلیمری دیگری مثل لاتکس و یا قیر پوشانده میشوند. 


ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری

ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری به قرار زیر میباشد :

  • اکسترودر SPW-65 extruder) ) : 3 دستگاه
  • قالب Mould) ) :3 دستگاه
  • Cooling tank and molding device : 3 دستگاه
  • First drawing and cutting device : 3 دستگاه
  • Automatic measure by meter device : 3 دستگاه
  • Second drawing and winder device : 3 دستگاه

تاسیسات کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب

میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 540000 کیلووات
  • آب مصرفی : 4500 مترمکعب
  • گاز: 60000 مترمکعب
نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیر ارشد : 3 نفر
  • مدیر واحدها : 1 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 2 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) : 2 نفر
  • کارگر ماهر : 3 نفر
  • کارگر ساده : 8 نفر
  • خدماتی : 5 نفر

زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری با ظرفیت 1000 تن در سال

کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری

زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 5000 مترمربع
  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و فضای سبز : 1000 مترمربع
  • دیوارکشی : 2500 مترمربع  
  • زمین سالن های تولید و انبار : 3000 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 500 مترمربع
  • زمین محوطه : 1000 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 1500مترمربع

ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید ژئوگریدهای پلیمری به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 2000 مترمربع
  • انبارها : 1000 مترمربع
  • ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی : 500 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ژئوگرید پلیمری ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ژئوگرید پلیمری


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ژﺋﻮﮔﺮﻳﺪﻫﺎی ﭘﻠﻴﻤﺮی 47 صفحه
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 10 آذر 1396 13:42
حجم فايل 523.93 KB
دانلود 69

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ورﻗﻬﺎی ﻣﺴﻄﺢ پلیمری 39 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 10 آذر 1396 19:43
حجم فايل 540.19 KB
دانلود 154

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ژئو تکستایل سوزنی ( بی بافت ) 48 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 01 آذر 1396 19:06
حجم فايل 1.07 MB
دانلود 108

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید فیلم ژئوممبران (ژئوسنتتیک) 58 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 27 آبان 1396 12:01
حجم فايل 1.28 MB
دانلود 100

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع پلاستیک

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories