• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری 37 صفحه سال 94

(2 votes, average 5 out of 5)

Rosemary2

جهت دانلود طرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری ، با 37 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی ، آپدیت سال 94 ، این صفحه را مطالعه نمایید . رزماری گیاهی دارویی می باشد ، که در صنعت داروسازی ، صنایع آرایشی ، صنایع بهداشتی و آشپزی دارای کاربرد می باشد . این گیاه دارای خواص گوناگونی از قبیل درمان میگرن ، ضد نفخ ، ضد سرطان ، تقویت اعصاب ، ضد سیاه سرفه و .... می باشد .

معرفی طرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری :

اکلیل کوهی یا رزماری ، گیاهی دارای برگ های باریک و معطر و گونه های درختچه ای می باشد . این گیاه مدیترانه ای ، در آشپزی جهت تهیه سوپ ، آش ، انواع خورشت ، صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین برای درمان بیماری های گوناگون دارای کاربرد می باشد . گل های رزماری دارای رنگ آبی روشن بوده و بسیار ریز می باشند ، همچنین برگ های این گیاه به صورت دائمی سبز و معطر هستند . برگ و سرشاخه های رزماری ، بخش هایی از این گیاه هستند که از آن ها استفاده می شود ، برای تولید اسانس رزماری نیز از بخش های هوایی گیاه استفاده خواهد شد . رزماری به کم آبی مقاوم بوده و در اکثر مناطق مدیترانه رشد می کند .

گیاه رزماری در اغلب نواحی کشور ایران قابل کشت می باشد ، همچنین کشور های شمال آفریقا از قبیل مراکش و تونس ، کشور های جنوب اروپا ازقبیل اسپانیا ، فرانسه ، ایتالیا ، یوگسلاوی و آمریکا از جمله عمده کشورهای پرورش دهنده رزماری در جهان می باشند .

با استفاده از رزماری داروهایی تولید می شوند ، که این دارو ها به دو گروه تقسیم می شوند : گروه اول شامل لوسیون ، پماد ، کرم ، روغن حمام ، روغن ماساژ و ... می باشند ، که با استفاده از اسانس رزماری تولید می شوند .
گروه دوم نیز شامل محلول های خوراکی می باشند ، که با استفاده از عصاره هیدروالکلی رزماری تولید شده و از آن ها به عنوان مقوی معده و ضد نفخ استفاده می شود .

خواص محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری ، عبارتند از :

رزماری دارای خواص درمانی گوناگونی می باشد ، که برخی از آن ها عبارتند از : ضد سیاه سرفه ، ضد تپش قلب ، ضد ضعف عمومی بدن ، ضد روماتیسم ، ضد نقرس ، ادرار آور ، تقویت دستگاه گوارش ، قاعده آور ، ضد سردرد های سرد ، ضد ترشحات غیر طبیعی رحم ، ضد سرطان ، ضدعفونی کننده و التیام بخش و تقویت کننده اعصاب

فرایند کشت رزماری ، جهت اجرای طرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری ، به شرح زیر می باشد :

برای کشت رزماری سه روش وجود دارد ، که این روش ها عبارتند از : روش کاشت دانه های رسیده ، روش خوابانیدن ، روش قلمه زدن .
از بین روش های ذکر شده قلمه زدن مناسب ترین روش می باشد ، در این روش ، سر شاخه های گیاه را در فصل بهار یا پاییز ، در ماسه قرار داده و به مدت 2 تا 3 ماه در شرایط مناسب نگهداری می نمایند ، پس از این مدت ، قلمه ها را که ریشه دار شده اند ، به زمین اصلی انتقال می دهند . مناسب ترین فاصله برای کاشت بوته ها بین 70 تا 100 سانتی متر می باشد ، همچنین تراکم کشت مناسب در هر هکتار بین 10000 تا 12000 بوته می باشد .
در روش سنتی نیز دانه های رزماری را در خزانه و یا در خانه در یک ظرف ، در عمق 4.5 سانتی متری می کارند . هنگامی که جوانه ها دارای ارتفاع 7.5 سانتی متر شوند ، آن ها را به زمین اصلی انتقال داده و با فاصله 60 سانتی متری از یکدیگر می کارند .
پس از کشت گیاه رزماری ، در هنگامی که در فصل بهار و تابستان ، گل های رزماری باز شوند ، برگ و سرشاخه های گلدار رزماری جمع آوری می شوند .

نکات قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری :

هر قدر که نور محیط بیشتر باشد برای رزماری بهتر است ، همچنین دمای 22 درجه سانتی گراد و خاک خنثی یا خاک با قلیایی 5/6 تا 7 PH برای این گیاه ایده آل می باشد .
پس از شخم عمیق زمین در هر هکتار زمین از 10 تا 15 تن کود حیوانی استفاده می شود . همچنین در طول فصل رشد گیاه رزماری نیز ، 2 یا 3 بار به گیاه کود حیوانی یا کود کامل داده می شود .
دوره آبیاری گیاه رزماری بین 7 تا 10 روز می باشد .

دانلود طرح توجیهی سایر گیاهان دارویی

 در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی کاشت و پرورش گیاه رزماری ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی کاشت و پرورش گیاه رزماری 37 صفحه سال 94 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 23:06
حجم فايل 1.53 MB
دانلود 182

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

طرحهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories