دانلود طرح توجیهی مزرعه پرورش گل محمدی
جهت دانلود طرح توجیهی مزرعه پرورش گل محمدی ، به انتهای صفحه مراجعه نمایید . گل محمدی جهت گلاب گیری ، تولید مربا ، روغن گلاب ، پودر گل و .... دارای کاربرد می باشد .
معرفی طرح توجیهی مزرعه پرورش گل محمدی :
گل محمدی یکی از گونه های گل رز می باشد ، که برای تولید گلاب ، روغن گلاب ، مربای گل محمدی و پودر گل دارای کاربرد می باشد . همچنین از گل محمدی در صنایع دارویی ، صنایع غذایی و صنایع آرایشی استفاده می شود .
گل محمدی دارای مقاومت بالایی بوده و در بیشتر شرایط آب و هوایی رشد خواهد کرد . البته مناطق باز و آفتابگیر برای کشت گل محمدی مناسب تر می باشند . همچنین گل محمدی دارای مقاومت بالایی دربرابر شوی خاک و کم آبی می باشد .
از خواص گل محمدی می توان به درمان رماتیسم ، گلودرد ، رفع یبوست ، بی خوابی ، افسردگی ، ضد اسپاسم ، تقویت کلیه و خون ، تنظیم قاعدگی و .... اشاره نمود .
روغن گلاب نیز از دیگر فراورده های گل محمدی می باشد ، که با استفاده از گلاب تولید شده و برای درمان سردرد ، خشکی پوست ، تب ، افتادگی رحم ، دل پیچه ، ترک پا ، سرد مزاجی ، خارش ، ترک لب ها ، چشم درد ، زکام ، بواسیر ، عفونت کبد ، اسپاسم عضلات و .... مفید می باشد .
فرایند کشت گل محمدی ، جهت اجرای طرح توجیهی مزرعه پرورش گل محمدی ، به شرح زیر می باشد :
در مرحله اول باید زمین مورد نظر انتخاب شود و سپس عملیات شخم زمین انجام شود . در مرحله بعد باید گودال هایی با عمق 25 تا 30 سانتی متر در زمین حفر شود و نهال ها داخل گودال ها کاشته شوند .
حداقل دو نهال داخل گودال بکارید ، به صورتی که شاخه های نهال به یکدیگر نزدیک ، اما ریشه های های نهال با یکدیگر فاصله داشته باشند .
پس از قرار دادان نهال ها در گودال ، اول مقداری کود حیوانی داخل گودال بریزید ، سپس روی آن خاک نرم و مرطوب ریخته و کمی فشار دهید . هر دو گودال باید 1.5 متر و هر دو ردیف باید 3 متر با یکدیگر فاصله داشته باشند .
پس از کاشت نهال ها ، زمین را آبیاری نمایید . در اسفند ماه هر سال نیز باید کود حیوانی را با خاک دور نهال ها مخلوط نمایید ، تا مواد غذایی مورد نیاز نهال ها تامین گردد .
همچنین در سال دوم کشت گیاه ، در فروردین ماه باید به زمین کود شیمیایی داده شود . پس این که نهال ها گل دهی نمودند ، بهتر است قبل از ساعت 9 صبح اقدام به چیدن گل ها نمایید . چراکه گل هایی که قبل از ظهر چیده می شوند ، دارای اسانس بیشتری هستند .
درصورتی که گل محمدی در مناطق پر بارش کاشته شود ، سالیانه بین 5 تا 6 تن گل می دهد . اما اگر به صورت نزدیک و یا در مناطق کم بارش کشت شود ، در هر سال بین 1.5 تا 2 تن گل می دهد .
آبیاری گل محمدی به این صورت است ، که درمواقع عادی بین 20 تا 30 روز یکبار و در زمان گلدهی بین 7 تا 15 روز یکبار گیاه را آبیاری می نمایند . البته اگر منطقه مورد نظر پر بارش باشد ، سالی 1 تا 2 بار گیاه را آبیاری می کنند .
فرایند تولید گلاب گل محمدی ، پس از اجرای طرح توجیهی مزرعه پرورش گل محمدی ، به شرح زیر می باشد :
برای تولید گلاب به دو روش سنتی و صنعتی اقدام می شود .
در روش سنتی به ازای هر 30 کیلوگرم گل ، 45 کیلوگرم آب در دستگاه گلاب گیری می ریزند ، بدین طریق پس از پایان گلاب گیری ، 30 کیلوگرم گلاب بدست خواهد آمد . که این گلاب ، گلاب درجه یک یا سنگین یا گلاب 5 منی نامیده می شود .
در هر 100 میلی لیتر گلاب درجه 1 ، حداقل باید 35 میلی گرم اسانس وجود داشته باشد .
برای تولید گلاب درجه 2 ، بین 15 تا 18 کیلوگرم گل محمدی با 45 کیلوگرم آب در دستگاه گلاب گیری ریخته می شود و محصول بدست آمده گلاب درجه 2 یا گلاب سه منی نامیده می شود .
برای تولید گلاب درجه 3 نیز بین 10 تا 12 کیلوگرم گل محمدی را به همراه 45 کیلوگرم آب در دستگاه می ریزند و محصول بدست آمده را گلاب درجه 3 می نامند .
دانلود طرح توجیهی سایر گیاهان دارویی
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.