• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پرورش گوسفند و بز داشتی 🐑1401(word+pdf)

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی پرورش گوسفند و بز داشتی

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی پرورش گوسفند و بز داشتی ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ پرورش گوسفند و بز داشتی رابا ظرفیت 1000 راسی برای سال 1400 و 100 راسی با تاریخ قدیمیتر ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید.

 


گوسفند داشتی یعنی چه ؟ و چه فرقی با پرواربندی دارد ؟


گوسفندداری در غالب کشورهای دنیا یکی از پردرآمدترین کسب و کارهای دامداری محسوب میشود. اما گوسفندداری میتواند با دو هدف متفاوت انجام شود و همین امر ، تفاوت بین پرورش گوسفند داشتی و گوسفند پرواری را موجب میشود که در ادامه توضیح میدهیم .

در پرورش گوسفند یا بز داشتی ، هدف پرواربندی نیست بلکه هدف اصلی تولید بره و بزغاله و شیر و پشم (کرک) گوسفند یا بز میباشد به همین علت در گوسفند داشتی و بز داشتی به سراغ نژادهای گوسفند یا بز دو قلوزا یا چندقلوزا میروند که بتوانند حداکثر تعداد بره و بزغاله را تولید کنند.

اما در پرواربندی گوسفند و بز ، فقط یک هدف وجود دارد و آن پروارکردن دام در کوتاهترین زمان ممکن یا کمترین میزان جیره ی غذایی ممکن با هدف کشتار و تامین لاشه است . بنابراین در پرواربندی دام به سراغ دامهایی میروند که سرعت رشد و میزان وزن گیری بالایی دارند و (( ضریب تبدیل غذا به گوشت )) آنها بالاتر است.

گله های گوسفند داشتی عموما از تعداد زیادی میش داشتی ( گوسفند ماده ) و یک یا چند قوچ ( گوسفند نر ) متشکل شده است. سود اصلی گوسفنددارهای داشتی از فروش بره یا بزغاله است اما در کنار این موضوع از فروش شیر و پشم گوسفندان و بزها نیز سود قابل توجه ای کسب میکنند.


به ازای چند میش داشتی باید یک قوچ در گله قرار داد ؟


معمولا به ازای هر 50 میش داشتی یک قوچ در گله حضور دارد و این موضوع به خاطر این است که بتوان بیشترین تعداد بره ها را از گله بدست آورد ، چون عموما یک قوچ توان بارورسازی حدود 50 میش داشتی را دارد .

قوچ گله را نباید دقیقا تا فصل جفت گیری از گله جدا نگه داشت ، این موضوع یک اشتباه رایج در بین گوسفندداران داشتی میباشد . باید چند هفته قبل از فصل جفت گیری قوچ گله را میان میش های داشتی قرار داد تا قوچ بتواند به شرایط گله عادت کرده و جفت گیری موفقی داشته باشد.

ضمن اینکه در چند هفته ی قبل از جفت گیری ، قوچ یا قوچ های گله باید از جیره ی غذایی مناسبی برخوردار باشند . بعد از اینکه فصل جفت گیری تمام شد ، باید قوچ های گله را از میش های داشتی جدا کرد .

ماهیت کار گوسفندداری  به صورت 24 ساعته و در تمام طول سال می باشد اما به منظور سهولت در محاسبات ، در این طرح هر سال ، شامل 12 ماه 30 روزه و  مجموعا 360 روز در نظر گرفته شده است که با در نظر گرفتن ضایعات خوراک و همچنین هزینه های پیش بینی نشده، هزینه های  تولید 5 روز باقیمانده در محاسبات لحاظ شده است.


ظرفیت سنجی تولید بره در واحد پرورش گوسفند داشتی مورد مطالعه در این طرح


به منظور تخمین ظرفیت تولید این واحد گوسفند داشتی ، نیاز به اطلاع از ضرایب اقتصادی گله مورد نظر می باشد. با توجه به پژوهش های انجام  گرفته و طرح های مشابه داده های زیر استخراج شده است.

میانگین زایش میش های داشتی افشار ژن دار در تلاقی با قوچ رومانوف چقدر است ؟

میانگین زایش میش افشار ژن دار چند قلوزا در تلاقی با قوچ 100 رومانف ، میانگین در هر بار زایش 1/8 بره در هر دوره می باشد.

این نرخ در  دوره های اول در حدود 1/4 و با توجه به افزایش سن و اصلاح گله در هر دوره نرخ بالاتر می رود. پیش بینی می شود این نرخ در این گزارش با  توجه به جایگزینی بره های ژن دار تولید شده و اصلاح نژاد گله تا نرخ 2/2 بره در هر دوره ظرف مدت 5 دوره افزایش یابد.

هر دوره تولید در حدود 8 ماه ( شامل دوره آماده سازی برای تولید مثل ، بارداری ، دوره پس از زایمان و خشکی ) در نظر گرفته شده است.

با توجه به استفاده از روند علمی  مدنظر برای اصلاح نژاد گله اولیه ، این دامداری در بازه زمانی 2 ساله ، سه دوره بهره برداری را خواهد داشت.

میش های داشتی افشار چند دوره میتوانند زایش بهینه داشته باشند ؟

لازم به ذکر است هر میش داشتی تا 5 دوره  زایش بهینه خواهد داشت و پس از این دوره ها باید از گله حذف گردد. علاوه بر موارد بالا گله به طور مداوم باید مورد پایش قرار گیرد و میش هایی با  توانایی ضعیف تر از سایرین ، باید از گله حذف شوند.

پایش و تعویض قوچ های گله نیز علاوه تقویت گله ، موجبات حذف عوامل همخونی  نیز می گردد. در این گزارش با در نظر گرفتن درصد تلفات و همچنین پایش گله و جایگزینی در مجموع 20 درصد از گله مولد هر دوره حذف و جایگزین می شود ( 5 درصد تلفات ، 15 درصد پایش و جایگزینی )

جایگزینی میش ها با بره های ماده ژندار تولیدی صورت می گیرد. درصد تلفات 5 درصد در نظر گرفته شده است و به منظور سهولت در محاسبات برنامه تولید بنا بر فرض بدبینانه ، تلفات در انتهای دوره صورت می گیرد.

 باید به این نکته توجه نمود که در محاسبات خوراک چون آمار تلفات در انتهای دوره کسر می شود بنابراین هزینه خوراک دام های تلف شده تا انتهای  دوره محاسبه می گردد ولی در محاسبه جدول فروش باید تعداد دام تلف شده را از آمار فروش کم نماییم .


قیمت بره های زنده ژن دار و پرواری در سال 1400 چگونه بود ؟


چرا یکی از بهترین میش های داشتی ، میش شیری گوشتی افشار اصلاح نژاد شده ی زنجانی میباشد؟

قیمت بره های ژندار تولیدی در هر دوره ، همانگونه که در محاسبات فروش محاسبه گردیده تقریبا دو برابر قیمت بره های معمولی می باشد.

قیمت بره های پروار 3 ماهه ( میانگین 27 کیلو ) به دلیل بازار پسندی بیشتر از لحاظ ایجاد ارزش افزوده مقداری بیشتر از بره های 6 ماهه ( میانگین 55 کیلو گرم ) می باشد.

قیمت دام با توجه به شرایط اقتصادی پر نوسان می باشد ولی با استعلام از مراکز عرضه دام ژندار و شرکتهای فعال در این  زمینه ، برای بره 3 ماه پروار از قرار کیلویی 400000 ریال و بره 6 ماهه پروار از قرار کیلویی 380000 ریال و میش حذفی ( وازده ) هر راس 13 میلیون ریال و قوچ 100 رومانف حذفی ( وازده ) هر راس 120 میلیون ریال برآورد شده است.

نسبت بره های 3 ماه پروار و 6 ماهه پروار در برنامه  پرواربندی به اسثنای سال اول که تمام بره های پرواری در سن 3 ماهگی فروخته می شوند، به صورت 50_50 می باشد.

چرا یکی از بهترین میش های داشتی ، میش شیری گوشتی افشار اصلاح نژاد شده ی زنجانی میباشد؟

میش های شیری و گوشتی افشار اصلاح شده زنجانی توانایی چند قلوزایی را دارا می باشند که این امر در کنار استفاده از قوچ 100 رومانف که اساسا چند قلوزا می باشند احتمال چند قلوزایی حتی در زایش اول بالا می برد.

همانگونه که قبلا نیز ذکر گردید این دامداری در دوره اول تولید ( 8 ماه اول ) تعداد 1000 میش و 40 عدد قوچ خریداری خواهد نمود و پس از دوره سازگاری با محیط ( اداپته شدن ) که در حدود 1 ماه طول میکشد اقدام به جفتگیری خواهد نمود.


محاسبه تعداد بره های آماده فروش در این واحد گوسفند داشتی 1000 راسی


با توجه به اطلاعات بخش ظرفیت سنجی نحوه محاسبه بره هایی که در هر دوره متولد می شوند به صورت فرمول زیر می باشد.

( بره اماده فروش ) = ( بره ها منتخب به منظور جایگزینی میش ) – ( تلفات بره تا زمان فروش ) – ( درصد بره گیری هر دوره *( تعداد میش- تلفات میش ))

محاسبه بره های آماده فروش در دوره اول:

( تعداد بره آماده فروش ) <==   1063 = ( 200 ) _ ( 67 ) _ (( 1000_50) * 1/4 )

تعداد 200 بره ماده ژندار تولیدی در هر دوره جایگزین میش های تلف شده و حذف شده می شوند. در هر دوره نیز به مقدار تلفات و پایش و  جایگزینی قوچ ها اقدام به تامین قوچ 100 درصد از بازار خواهند نمود.

لازم به ذکر است قوچ های خریداری شده از نوع هومو می باشند که در تلاقی با میش ها ، بره های تولیدی به احتمال 100 درصد حاوی ژن می باشند.

همانگونه که پیشتر اشاره گردید در محاسبات خوراک چون آمار تلفات در انتهای دوره کسر می شود بنابراین هزینه خوراک دام های تلف شده تا انتهای دوره محاسبه می گردد ولی در محاسبه جدول فروش باید تعداد دام تلف شده را از آمار فروش کم نماییم.

همینطور به دلیل بالا بودن هزینه دامداری در سال اول و برای پوشش این هزینه ها تمام بره های پرواری در سال اول در سن 3 ماهگی به فروش می روند.


ظرفیت سنجی كاشت یونجه در این واحد گوسفند داشتی 1000 راسی


ظرفیت سنجی كاشت یونجه در این واحد گوسفند داشتی 1000 راسیظرفیت سنجی كاشت یونجه در این واحد گوسفند داشتی 1000 راسی

کشت یونجه و شبدر باعث تقویت خاک اراضی کشاورزی میشود و ریشه این نوع از گیاهان ازت خاک را تثبیت نموده و خاک را غنی کرده و شرایط ایده آلی برای کشت محصول بعدی فراهم میکند.

با کشت یونجه می توان بین پنج تا هفت سال از این گیاه بهره برداری نمود که نه تنها صرفه اقتصادی دارد ، بلکه در این مدت ریشه و بقایای گیاه ، خاک را تقویت میکند ، البته بعد از سال پنجم نیاز آبی گیاه تا دو برابر افزایش و عملکرد درواحد سطح و میزان برداشت این محصول کاهش مییابد.

عملکرد این محصول در هر هکتار بین 3 تا 3,5 تن است و سالانه در منطقه اجرای طرح به طور متوسط 4 چین یونجه از این اراضی می توان برداشت نمود.

لازم به ذکر است در حال حاضر در زمین های مورد نظر یونجه کاشته شده و هر ساله به فروش می رسد. یونجه تولید شده در این مجموعه پس  از بهره برداری از طرح مورد مصرف دامداری قرار خواهد گرفت و به بازار عرضه نمی گردد.

تولید یونجه از سال اول تا چهارم ، سالی 240 تن برآورد میگردد که زمین مورد نظر برای کاشت یونجه ، 20 هکتار در نظر گرفته شده است.

با توجه به منطقه اجرای طرح و در دسترس بودن آب  کافی تا 4 بار چینش یونجه امکان پذیر می باشد. مقدار یونجه برداشت شده از هر هکتار 3 تن در هر چینش و مجموعا 12 تن سالانه در نظر گرفته شده است. کود دامی زمین های یونجه از دامداری تامین خواهد شد.

برای مطالعه محاسبات مربوط به قیمت تمام شده ی یونجه ، میتوانید عضو شش ماهه یا یکساله وبسایت شده و طرح توجیهی پرورش گوسفند داشتی سال 1400 را ، از انتهای همین صفحه ، دانلود و مطالعه نمایید.

محاسبه تركیب گله داشتی و جدول فروش سالانه :

برای انجام محاسبات نیاز به داده های سالانه ترکیب گله و جدول فروش می باشد. با توجه به اطلاعات بخش ظرفیت سنجی ، ابتدا جدول دوره ای به صورت سالانه تبدیل می گردد.

 جدول ترکیب گله به منظور محاسبه خوراک سالانه و همچنین جدول مقدار دام آماده فروش ، در فایل طرح توجیهی پرورش گوسفند داشتی 1000 راسی سال 1400 موجود میباشد.


جیره غذایی گوسفندان داشتی


جیره نویسی گوسفندان داشتی در مقاطع مختلف به شرح زیر میباشد :

جیره متعادل ، جیره ای اســت که مواد مغذی مورد نیاز دام را به صــورت متناســب و به مقدار کافی برای مدت معین تأمین نماید. از آنجایی که یک ماده خوراکی قادر به تأمین کلیه نیازها نیست ، از این رو جیره متعادل با مصرف چند ماده خوراکی امکان پذیر است. برآورد احتیاجات گوسفند و بز بر حسب وزن ، سن ، تولید و نژاد با استفاده از جداول تغذیه دام صورت می گیرد.

اصولا بره ها و بزغاله ها از بدو تولد حدود 2 تا 3 هفته منحصراً از شیر مادر تغذیه می نمایند. از هفته دوم و سوم به بعد شروع به لب زدن به مواد علوفه ای قابل دسترس می کنند و کم کم به خوردن مواد علوفه ای عادت می نمایند.

در زمانی که بره فقط از شیر مادر تغذیه می کند ، شیر به طور مستقیم وارد شیر دان می شود ؛ چون عملاً سایر قسمتهای معده ( شکمبه ، نگاری ، هزارلا) از نظر هضم فعال نبوده ، اصولا رشد چندانی هم ننموده است.

بنابراین بایستی بره به تدریج به خوردن سایر مواد غذایی ازجمله علوفه تر و یا خشک و کنستانتره عادت دهی شود تا اندامهای یادشده رشد و نمو نمایند. مواد خوراکی و علوفه های مصرفی بایستی به لحاظ کیفیت پروتئین ، مواد معدنی و ویتامینی غنی باشد.

در مزارعی که هدف تولید بره پرواری است تغذیه بره ها با مواد جانشین شونده شیر صورت می گیرد ؛ زیرا لازم است میشها در مدت کوتاهی خشک و دوباره برای زایش بعدی آماده شوند.

بنابراین تغذیه نوزاد با شیر مادر کمتر صورت می گیرد. پس از شیرگیری ، بره ها به دو قسمت نر و ماده تقسیم می شوند و به طور جداگانه نگهداری می گردند. خود این گروهها نیز به دو گروه حذفی ( پرواری ) و داشتی ( جایگزین گله ) تقسیم می شوند که هر کدام تغذیه جداگانه دارند.

بره های پرواری در سنین 3 ماهگی و میانگین وزن 27 کیلو و 6 ماهگی و میانگین وزن 55 کیلو گرم به فروش گذاشته می شوند.

جیره غذایی بره داشتی :

تغذیه بره های داشتی با افزایش وزن متوسط 200 تا 250 گرم در روز به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 500_400 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : _
  • کنسانتره : 400_350 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 100_50 (گرم/برای هر راس/در یکروز)

جدول احتیاجات بره پرواری با افزایش وزن متوسط 100 تا 250 گرم در روز به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 650_350 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : _
  • کنسانتره : 500_350 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 200_50(گرم/برای هر راس/در یکروز)

تغذیه میش و بز ماده داشتی :

تغذیه میش به چهار مرحله زیر خلاصه می گردد :

1 ) خوراك دهی به هنگام جفتگیری ( فالشینگ )؛

جیره پیشنهادی به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 450_300 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : 750_500 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کنسانتره : 500_450 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 120_50(گرم/برای هر راس/در یکروز)

2 ) خوراک دهی به هنگام آبستنی

جیره پیشنهادی به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 450_350 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : _
  • کنسانتره : 550_350(گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 150_70 (گرم/برای هر راس/در یکروز)

3 ) خوراک دهی به هنگام بره زایی و شیردهی ؛

جیره پیشنهادی به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 550_350 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : 750_500 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کنسانتره : 550_350 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 70_50 (گرم/برای هر راس/در یکروز)

4 )  خوراک دهی به هنگام خشکی

جیره پیشنهادی به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 250_200 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : 500_300 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کنسانتره : 70_50 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 350_250(گرم/برای هر راس/در یکروز)

تغذیه قوچ داشتی :

1 ) جیره غذایی پیشنهادی برای نگهداری قوچ داشتی به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 250_200 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : 500_300 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کنسانتره : 70_50 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 350_250(گرم/برای هر راس/در یکروز)

2 )  تغذیه قوچها به هنگام جفتگیری ( فالشینگ ) به قرار زیر میباشد :

  • یونجه خشک : 450_300 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • سیلو ذرت : 550_400 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کنسانتره : 600_500 (گرم/برای هر راس/در یکروز)
  • کاه : 120_80(گرم/برای هر راس/در یکروز)

جیره غذایی به ازای هر راس میش و قوچ و بره داشتی در هر سال :

  • جیره میش ( شامل 2 ماه جیره فالشینگ ، 6 ماه جیره آبستنی ، 2 ماه جیره آماده سازی زایش و شیردهی ، 2 ماه جیره خشکی )
  • جیره قوچ ( جیره نگهداری برای 10 ماه و جیره قوچ اندازی به مدت 2 ماه )

جیره بره های جایگزین میش داشتی به قرار زیر میباشند :

  • جیره بره پرواری 3 ماه ( از 15 روزه گی تا ماه سوم )
  • جیره بره پرواری 6 ماه ( از 15 روزه گی تا ماه ششم )

میش های داشتی به منظور تولید بره نگهداری می گردند و در این نوع پرورش دام باید پس از زایش و سپری شده دوره شیردهی بره ها ، شیرمیش ها خشک و برای باروری دوباره آماده سازی گردند.


برآورد زمین ، محوطه سازی مورد نیاز یک واحد گوسفند داشتی 1000 راسی


زمین مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • زمین محل احداث دامداری : 11000 مترمربع
  • زمین محل کشت یونجه : 200000 مترمربع

محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • تسطیح و خاکبرداری و آماده سازی زمین : 11000 مترمربع
  • دیوار کشی با ارتفاع 2,5 متر و از نوع آجر سفالی یا فشاری یا بلوک سیمانی : 300 متر محیط زمین
  • درب ورودی به عرض 3 متر : 2 باب
  • جدول کشی و درختکاری : 300 مترمربع
  • روشنائی

توضیحات تسطیح و خاکبرداری :

جهت اجرای طرح می بایست کل زمین در نظر گرفته شده بابت احداث دامداری داشتی توسط ماشین آلات راه سازی از جمله بلدزر و سپس گریدر تسطیح و گلاژ شده و سپس توسط غلتک کوبیده شود تا بستری مسطح و مناسب جهت محوطه سازی و ساختمان سازی و همچنین ساخت دیوار محوطه داشته باشیم.

در نقاطی که نیاز به خاکریزی دارد ، عملیات خاکریزی بصورت لایه لایه و در ضخامت 0/3 متری صورت پذیرد و پس از هر لایه خاکریزی ، توسط غلتک بصورت دقیق و کامل بستر کوبیده شود.

توضیحات دیوار کشی :

با توجه به مشخصات UTM زمین مورد نظر ، محیط تقریبی زمین 300 متر خواهد شد. بدیهی است جهت بهره برداری امن و صحیح از دامداری مورد نظر نیاز است پیرامون زمین حتماً دیوارکشی انجام شود که این مهم توسط بلوک سیمانی بر روی پی دیوار صورت می پذیرد.

روش کار به نحوی است که ابتدا دورتادور زمین ( محیط ) به عرض 0/6 متر و عمق 0/4 متر پی کنی شده و سپس شفته ریزی انجام شده و آنگاه کرسی چینی توسط سنگ یا آجر فشاری به عرض 0/4 و ارتفاع 0/4 متر انجام می گیرد و بدنبال آن بوسیله بلوک سیمانی دیوار محوطه به ارتفاع 2/60 متر ساخته می شود و پس از اتمام دیوار محوطه ، دو طرف آن ( پشت و رو ) با مالت ماسه و سیمان ، اندود می گردد و روی دیوار نیز درپوش و آبچکانی از جنس مالت ماسه و سیمان ساخته می شود.

توضیحات در خصوص نصب درب ورودی دامداری داشتی :

 جهت تردد دام و همچنین وســائط نقلیه جهت آوردن و بردن دامها و علوفه و ... در دو ضــلع دامداری ، 2 باب درب به عرض 3 متر و ارتفاع 3 متر از جنس فلز، در نظر گرفته شده است.

توضیحات در خصوص جدول کشی درختکاری :

جهت ایجاد فضای سبز، نیاز است توسط جداول بتنی و به فا صله 1/5 متری از دیوار محوطه و از قسمت درونی دورتادور محیط داخلی زمین، جدول کشی انجام شود تا هم بعنوان کانیوو کناری وظیفه هدایت آبهای سطحی به بیرون محوطه را عهده دار گردد و هم بعنوان دیواره فالور باکس ، بتوان نسبت به کا شت درخت و شمشاد و ... اقدام نمود.

لازم به تو ضیح است کل سطح محوطه بعد از ساخت ساختمانها ، بصورت بستری خاکی و کوبیده شده باقی خواهد ماندو نیازی نمی باشد همچون محوطه کارخانه های تولیدی ، سطح زمین دامداری را آسفالت نمود.

توضیحات در خصوص تامین روشنائی دامداری داشتی :

جهت روشنایی محوطه دامداری مورد نظر، نسبت به نصب پایه چراغهایی بر روی دیوار محوطه و دیوار سالن آغل – انبار کنسانتره و ... اقدام می گردد.


برآورد ساختمان سازی مورد نیاز یک واحد گوسفند داشتی 1000 راسی


ساختمانهای مورد نیاز به شرح زیر میباشند :

  • آغل ( دیوار: بلوک سیمان , پوشش سقف : خر پای فلزی با ایرانیت یا ورق گالوانیزه ، سالن : آخور بندی سیمانی و سیمانکاری دیوارها- درب و پنجره فلزی- کف : خاکی شفته اجرای روشنایی : آویز سقفی صنعتی : 1350 مترمربع )
  • بهاربند ( کف : خاکی کوبیده- آخوربندی و آبشخور: سیمانی و سایبان روی آنها با اسکلت فلزی خر پاو ایرانیت یا ورق گالوانیزه و حصارکشی با نرده : 2650 مترمربع )
  • انبار کنسانتره با ارتفاع 6 متر ( دیوار آجری با پوشش داخلی و خارج سیمان کاری ، سقف : خر پا فلزی با ایرانیت یا ورق گالوانیزه -کف : بتنی ، نصب درب و پنجره فلزی و اجرای روشنایی : 120 متر مربع )
  • سرپناه ( هانگار ) علوفه ( اسکلت فلزی یک طرف باز با دیوار آجری با پوشش سیمانی و کف بتن پوشش سقف ایرانیت یا ورق گالوانیزه : 350  متر مربع )
  • زایشگاه ، درمانگاه و جایگاه بره ( دیوارها آجری با پوشش سیمانی - سقف : خرپا با ایرانیت یا ورق گالوانیزه-کف بتنی - باکس بندی با آجر و پوشش کاشی - درب وپنجره فلزی : 480 متر مربع )
  • ساختمان کارگری ( اسکلت فلزی یا بتنی با شناژبندی و کف سازی و نماسازی سیمانی ، درب و پنجره فلزی واجرای  تاسیسات کامل ( آب و برق و... ) : 50 متر مربع )
  • منبع زیرزمینی ( خاکبرداری- دیوارها آجر و سیمان مسقف- ایروالسیون : 30 متر مکعب )
  • حمام ضد کنه ( خاکبرداری چاله در ابعاد 10*1.5*0/6 دیوارها آجر و سیمان – پوشش سیمان – بتن ریزی رمپ و کف چاله و نرده کشی در ابعاد 4*120 : واحد یک )
  • حفرچاه ( حفردستی به عمق 30 متر با دهانه 1 متر با کالف سیمانی : یک حلقه )

تجهیزات و تاسیسات و وسایل نقلیه و نیروی انسانی مورد نیاز یک واحد گوسفند داشتی 1000 راسی

تاسیسات مورد نیاز به قرار زیر میباشند :

  • خرید انشعاب برق : 32 آمپر
  • اجرای شبکه برق و پست هوایی با متعلقات : 2کیلومتر
  • شبکه و لوله کشی آب
  • خرید و نصب تابلوهای اصلی و فرعی و کابل کشی و اجرای روشنایی کل سالنها و محوطه
  • سیستم سرمایش و گرمایش : کولر و بخاری
  • سیستم اطفاء حریق : 7عدد
  • ژنراتور برق اضطراری : یک دستگاه
  • سیستم حفاظتی دوربین مدار بسته با متعلقات کامل : 12 عدد
  • منبع سوخت : 2 عدد 10 هزار لیتری

تجهیزات مورد نیاز به قرار زیر میباشند :

  • دستگاه سمپاش و شعله افکن
  • علوفه خرد کن
  • تجهیزات چاه شامل پمپ و لوله آبده و کابل
  • لوازم دامپزشکی ( سم چین ، سرنگ اتوماتیک ، قرص خوران ، شربت خوران و....)
  • آسیاب
  • فیدر میکسر
  • باسکول
  • موتور پمپ و متعلقات

وسایل نقلیه مورد نیاز به قرار زیر میباشند :

  • تراکتور فرگوسن 285 : 1 دستگاه
  • دستگاه بیلر : 1 دستگاه
  • دستگاه موور : 1 دستگاه
  • دیسک و گاوآهن : 1 دستگاه
  • تریلی پشت تراکتوری : 1 دستگاه
  • نیسان تک سوز یورو 4 : 1 دستگاه

نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشند :

  • مسئول دامداری : 1 نفر
  • دامپزشک پاره وقت : 1 نفر
  • چوپان مجرب : 1 نفر
  • کارگر و نگهبان : 3 نفر

سوخت و انرژی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • برق : 12500 کیلووات
  • بنزین : 800 لیتر
  • گازوئیل : 25000 لیتر

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی پرورش گوسفند و بز داشتی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ پرورش گوسفند و بز داشتی

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار گوسفند داشتی 1000 راسی 47 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخسه شنبه, 24 اسفند 1400 23:44
حجم فايل 1.56 MB
دانلود 34

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پرورش بره پرواری 838 راس 52 صفحه سال 99 داغ
تاريخچهارشنبه, 20 اسفند 1399 06:36
حجم فايل 7.05 MB
دانلود 258

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی گوسفند داشتی 10000 راسی 8 صفحه سال 97
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 14:19
حجم فايل 1.02 MB
دانلود 80

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی گوسفند داشتی 5000 راسی 8 صفحه سال 97
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 14:16
حجم فايل 1 MB
دانلود 70

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پرورش گوسفندان داشتی و پرواربندی بره ( طرح تیپ 5 صفحه ای ) داغ
تاريخدوشنبه, 05 آذر 1397 20:09
حجم فايل 530.75 KB
دانلود 219

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تیپ پرورش گوسفند رومانوف 10 صفحه سال 98 داغ
تاريخدوشنبه, 09 دی 1398 08:57
حجم فايل 1.18 MB
دانلود 143

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پرورش گوسفند و بز پرواری 25 راسی 88 صفحه سال 97 داغ
تاريخچهارشنبه, 13 فروردين 1399 09:42
حجم فايل 1.13 MB
دانلود 138

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پرورش گوسفندان داشتی 100 راسی سال 96 داغ
تاريخجمعه, 06 دی 1398 17:11
حجم فايل 205.98 KB
دانلود 118

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی گوسفند داری و پرواربندی گوسفند 31 صفحه سال 95 داغ
تاريخشنبه, 14 دی 1398 02:32
حجم فايل 946.77 KB
دانلود 138

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

طرحهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories