• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران 109 صفحه سال 95

(1 vote, average 5 out of 5)

common yarrow

جهت دانلود طرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران ، با 109 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی ، آپدیت سال 95 ، به انتهای صفحه مراجعه نمایید . بومادران گیاهی مقاوم به خشکی و معطر می باشد ، که در صنعت داروسازی ، آرایشی ، بهداشتی ، عطرسازی و ... دارای کاربرد می باشد .

معرفی طرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران :

بومادران که به نام های قیصوم ، سرزردو ، الف ورقه ، هزار برگ ، ساری باش ، بوی مادران ، بوماران ، کلپوره ، برنجاسف و بومادرو معروف می باشد ، چندساله بوده و دارای 20 تا 90 سانتی متر طول می باشد . برگ های بومادران باریک و دارای بریدگی های زیاد می باشند و گل های این گیاه نیز به رنگ سفید و یا سفید متمایل به زرد می باشند . بومادران گیاهی معطر بوده و مدت زمان 2 تا 5 سال زمان لازم است که این گیاه به رشد کامل برسد .
از گل های بومادران اسانسی بدست می آید ، که دارای رنگ آبی روشن و خوش عطر می باشد . برای بدست آوردن اسانس بومادران از روش تقطیر با بخار استفاده می شود ، تقریبا از هر هکتار زمین بین 3 تا 5 کیلوگرم اسانس بومادران بدست می آید .

خواص محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران ، به شرح زیر می باشد :

از خواص گیاه بومادران می توان به درمان سرماخوردگی ، ضد تب ، تقویت کننده پوست ، محافظت از کبد ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، ضد اسپاسم ، تاثیر مفید در ضعف قلب ، صرع و ..... اشاره نمود .
بومادران در صنایع داروسازی ، صنایع آرایشی ، تولید پماد ، صنایع بهداشتی ، به عنوان طعم دهنده در نوشیدنی ها و ... دارای کاربرد می باشد . همچنین از از گیاه خشک بومادران به عنوان دمنوش استفاده می شود .

فرایند کشت بومادران ، جهت اجرای طرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران ، به شرح زیر می باشد :

برای کاشت مستقیم بومادران ، در اواخر فصل تابستان تا اوایل فصل پاییز می توان اقدام نمود . بدین صورت که بذر ها را با فصله 25 تا 30 سانتی متر به صورت ردیفی در زمین می کارند . البته هر دو ردیف باید بین 40 تا 70 سانتی متر با یکدیگر فاصله داشته باشند . تقریبا در هر هکتار زمین بین 4 تا 6 کیلوگرم بذر مورد نیاز می باشد . پس از کاشت بذر ها ، هر 5 تا 10 روز یکبار زمین را آبیاری می نمایند . البته بومادران گیاهی مقاوم به خشکی می باشد ، اما خشکی سبب کاهش سطح برگ ها و عملکرد اجزا خواهد شد .
پس از گذشت مدت زمان 7 تا 10 روز بذر ها جوانه خواهند زد ، در هنگامی که گیاهان به مرحله چند برگی برسند ، باید آن ها را تنک نمود به صورتی که هر دو نهال 30 سانتی متر بایکدیگر فاصله داشته باشند . پس از گذشت 3 سال از کاشت بذر ، امکان برداشت گیاه فراهم می شود . تقریبا از هر هکتار زمین بین 1 تا 4 تن بومادران قابل برداشت می باشد . لازم به ذکر می باشد که گیاه بومادران توانایی تحمل دمای پایین تا 15- درجه سانتی گراد را دارد .

فرایند برداشت بومادران ، جهت اجرای طرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران ، به شرح زیر می باشد :

گل ها ، ساقه ها و برگ های جوان از جمله بخش های گیاه بومادران می باشند ، که قابل برداشت هستند . اگر بومادران به صورت غیر مستقیم کشت شود و در فصل پاییز نشا آن را به زمین اصلی منتقل کرده باشند ، امکان برداشت محصول از سال دوم کشت وجود دارد . اما اگر بومادران را از طریق کاشت مستقیم بذر در زمین کشت نماییم ، از سال سوم کشت می توانیم محصول را برداشت نماییم .
در هنگام گلدهی ، گیاهان دارای بیشترین ماده موثره هستند ، به همین دلیل مناسب ترین زمان برای برداشت گیاهان ، در مرحله گلدهی می باشد . در زمان برداشت باید گل ها را به همراه دم گل ها با طول 3 تا 4 سانتی متر از ساقه جدا کرد .
گیاهان برداشت شده باید با استفاده از خشک کن های الکتریکی در دمای 30 تا 40 درجه سانتی گراد و یا درسایه خشک گردند . درصورتی که عملیات خشک کردن گیاه به صورت مناسب انجام نشود ، رنگ گل ها تغییر کرده و مواد موثره آن ها نیز به مقدار زیادی کاهش پیدا خواهد کرد .
از سال دوم رشد گیاه ، از هر هکتار زمین بین 1 تا 4 تن محصول خشک بدست می آید . بومادران گیاهی معطر بوده و ماندگاری اقتصادی آن بین 3 تا 5 سال می باشد .

دانلود طرح توجیهی سایر گیاهان دارویی

 در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی کشت و پرورش گیاه بومادران ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی کشت و پرورش گیاه بومادران 109 صفحه سال 95 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 23:13
حجم فايل 4.48 MB
دانلود 234

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

طرحهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories