• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما 40 صفحه آپدیت 97

(2 votes, average 5 out of 5)

photo 2019 12 23 09 06 53

جهت دانلود طرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما آپدیت سال 97 ، با 40 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی ، این صفحه را مطالعه نمایید . انسکتاریوم محلی دارای شرایط مناسب از نظر دما ، رطوبت ، نور و ... ، برای پرورش حشرات مفید از جمله زنبور تریکوگراما می باشد .

معرفی طرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما :

حشرات مفید با این که دارای اندازه کوچکی هستند ، دارای مزایای فراوانی برای محیط زیست می باشند . حشرات دارای تعداد زیادی هستند ، به همین جهت در همه جا حضور داشته و نقش خود را ایفا می نمایند . اگر در طبیعت جستجو کنیم ، نمی توانیم حیوانی را پیدا نماییم که به صورت طبیعی دارای دشمن نباشد ، که نتوان توسط این دشمنان جمعیت این موجودات را کنترل نمود و یا کاهش داد . آفات کشاورزی هم دارای این ویژگی می باشند و جالب است بدانید که برای هر آفت کشاورزی 20 عدد دشمن طبیعی وجود دارد . اگر انسان برنامه ریزی نماید و برای کاهش آفات کشاورزی از دشمنان طبیعی این آفات استفاده نماید ، کنترل بیولوژیک انجام می شود ، اما اگر انسان در این زمینه نقشی نداشته باشد ، مانند تمام زیست بوم ها کنترل طبیعی انجام می شود .
با روش کنترل بیولوژیک ، بین آفات و دشمنان طبیعی آن ها مدیریت می شود ، که هدف از این روش کم شدن تعداد آفات و امکان سازی تحمل آفات می باشد . با کنترل بیولوژیک از مصرف سموم شیمیایی جلوگیری می شود و سلامت مواد غذایی نیز حفظ می شود .
حشرات ازجمله حیواناتی می باشند که مردم آن ها را به عنوان مزاحم می شناسند ، اما تعداد گونه های آفات موجود در گروه های حشرات بسیار کمتر از تعداد تمام گروه های حشرات می باشد . حشرات جزو عمده ترین دشمنان طبیعی آفات کشاورزی هستند ، که در دو گروه شکارگر ها یا پرداتور ها و شبه انگل ها یا پارازیتوئید ها تقسیم بندی می شوند .

شکارگر ها :
این حشرات در طول دوره زندگی خود از سایر موجودات تغذیه می نمایند ، به عنوان مثال شیخک ها از هر نوع حشره ای که شکار کنند تغذیه می کنند ، کفشدوزک های استرالیایی برای تغدیه شپشک های استرالیایی را خیلی دوست دارند .

شبه انگل ها :
شبه انگل ها ریز هستند و زیاد به چشم نمی آیند ، این موجودات در داخل و یا روی یکی از مراحل زندگی شکار خود ( لارو ، پوره یا کامل ) تخم ریزی می نمایند ، سپس این تخم ها به مرور زمان از میزبان خود تغذیه می نمایند و در نهایت سبب مرگ میزبان خود می شوند .

فرایند اجرای طرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما ، به شرح زیر می باشد :

برای تکثیر حشرات که دشمن طبیعی آفات هستند ، ابتدا باید نوع حشره را انتخاب کرد ، سپس در محلی به نام انسکتاریوم اقدام به پرورش حشره مورد نظر نمود .
انسکتاریوم محلی می باشد ، که دارای شرایط لازم ازنظر رطوبت ، دما ، نور و ... برای تکثیر و رشد حشرات می باشد .
برای پرورش تریکوگراما ، باید محل پرورش دارای اتاق های مجزا با امکانات کنترل شرایط محیطی به صورت متفاوت وجود داشته باشد .
برای شروع کار ابتدا باید تمام منافذ و پنجره ها پوشیده شوند ، زیرا حشراتی که در انسکتاریوم قرار است پارازیته شوند ( آفات انباری مانند پروانه بید غلات ) ، علاقه زیادی به تاریکی دارند . البته یک منبع نور نیز برای حشرات پارازیت لازم می باشد . بهتر است برای گرمایش از شوفاژ و برای سرمایش از کولر گازی در مناطق مرطوب و کولر آبی در مناطق خشک استفاده شود .
در مرحله دوم باید به صورت مرتب سالن ، لوازم و تجهیزات و اتاق های انسکتاریوم را تمیز و ضدعفونی نمود . زیرا کنه ها در این محیط ها به سرعت رشد کرده و سبب ازبین رفتن مراحل رشد می شوند .
در مرحله سوم ابتدا میزبان هایی تهیه می شوند که زنبور تریکوگراما به راحتی بتواند بر روی تخم آن رشد کامل را داشته باشد ، اغلب از بید غلات یا سیتوتروگا که آفات انباری می باشد ، استفاده می شود . پس از این که زنبور ها پرورش یافتند از آن ها به عنوان نسل مادری جهت خط تولید استفاده خواهد شد .
مناسب ترین زمان برای ذخیره تریکوگراما در زمان پیش شفیرگی و در دمای پایین می باشد ، این شفیره ها را می توان به مدت حداکثر 300 روز در یخچال نگهداری نمود .

مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما ، عبارتند از :

• جو
• برگه A4
• تریکو کارت
• چسب کاغذی
• ماسک
• دستکش
• جعبه بسته بندی
• مواد شوینده و ضد عفونی

تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما ، عبارتند از :

• لوپ
• آون
• رطوبت ساز
• مهتابی
• دستگاه های کنترل دما و رطوبت
• ترازو
• تهویه

مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث مزرعه پرورش و تکثیر زنبور انکارسیا و براکون 39 و 49 صفحه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث مزرعه زنبور داری یا پرورش زنبور عسل

 در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی انسکتاریوم پرورش زنبور تریکوگراما 40 صفحه آپدیت 97 داغ
تاريخیکشنبه, 24 آذر 1398 13:49
حجم فايل 5.58 MB
دانلود 167

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

طرحهای کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories