• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی لوله ونوجکت ⭐️ تولید لوله خونگیری خلاء

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید لوله خونگیری ونوجکت

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله خونگیری ونوجکت با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید لوله ونوجکت ( لوله خونگیری خلاء ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی لوله ی خونگیری خلا (لوله ونوجکت) و بررسی انواع آن


لوله ی خونگیری خلا (لوله ونوجکت) چیست

لوله خون گیری خلاء (Evacuated tube) یا لوله ونوجکت (Venoject) که نام تجاری آن واکیوتینر (Vacutainer) و کد آیسیک آن 33111454  میباشد، وسیله ای است که در فرآیند خون گیری و نمونه گیری از اهدا کنندگان و بیماران استفاده می شود.

لوله خونگیری خلاء یا لوله خونگیری وکیوم دار می تواند در بیمارستان ها ، کلینیک های پزشکی و دامپزشکی ، آزمایشگاها و بخش های اورژانسی ثابت یا سیار مورد استفاده قرار گیرد.

لوله ونوجکت با ایجاد خلاء باعث مکش خون از رگ به داخل لوله شده و عمل خون گیری را تسهیل می کند. در واقع ابتدا سوزن دو طرفه به همراه نگهدارنده توسط پزشک وارد رگ شخص شده و سمت دیگر ، سوزن پوشش پلاستیکی شیشه خلاء را سوراخ می کند تا در نتیجه به دلیل اختلاف فشار ، خون به داخل شیشه مکیده شود.

نکته قابل توجه در مورد لوله های خونگیری وکیوم دار این است که میزان همولیز ایجاد شده در لوله های خون گیری در هنگام استفاده از سرنگ 16 درصد است که در صورت استفاده از تکنیک های صحیح سیستم های خون گیری در خلاء ونوجکت این میزان به 1.6 درصد کاهش می یابد.

لوله خونگیری وکیوم دار ابتدا در آمریکا در سال 1947 توسط آقای جوسف کلینر ایجاد شد و بعد ها دست خوش پیشرفت و بهبود شد. امروزه این لوله های خونگیری جایگزین نمونه ها قدیمی و مرسوم شده و به دلیل سهولت استفاده، فرآیند خون گیری را تسریع می بخشند.

جنس لوله های خونگیری خلا از پلاستیک یا شیشه است که بسته به استفاده و نوع و حجم نمونه گیری دارای اندازه ها و مشخصه های متفاوت می باشد.

در این مقاله لوله خون گیر خلاء بسته به شرایط با نام لوله واکیوتینر و لوله ونوجکت ذکر می شوند ، قابل توجه است این نام ها ، برندهای تجاری کمپان های خارجی می باشد و مصداق همان لوله خون گیری نوع خلاء می باشند.

استانداردهای ملی صنعت در طرح توجیهی تولید لوله های خونگیری خلاء

  • استاندارد ملی ایران شماره 9029 : لوازم شیشه ای آزمایشگاه لوله های آزمایش - ویژگی ها
  • استاندارد ملی ایران شماره 7820 : سترونی محصولات پزشکی - الزامات کلی برای ویژگی عامل سترون کننده و توسعه ، صحه گذاری و کنترل جاری فرآیند سترونی برای لوازم پزشکی.
  • استاندارد ملی ایران شماره 4300 : راهنمای گزینش آزمون جهت ارزیابی بیولوژیک یا زیست شناختی وسایل پزشکی
  • استاندارد ملی ایران شماره 1540 : وسایل انتقال خون و مایعات برای مصارف طبی

لازم به توضیح است استانداردهای ارائه شده ممکن است به طور ضمنی استانداردهای دیگری را نیز در برگیرند که در این صورت توضیحات لازم در متن استاندارد مندرج شده است.

✳️ مزایای تولید و استفاده از این محصول در طرج توجیهی لوله های خونگیری وکیوم دار (لوله ونوجکت) چیست!

مزایای تولید و استفاده از لوله های خونگیری وکیوم دار (لوله ونوجکت) چیست!

  1. افزایش سرعت و دقت در بخش نمونه گیری
  2. کاهش امکان آلودگی پرسنل بخش نمونه گیری با نمونه های آلوده در هنگام تقسیم کردن نمونه در لوله های مختلف
  3. جلوگیری از خطر needle stick شدن پرسنل نمونه گیری
  4. کاهش هزینه های مربوط به شستشوی لوله های مصرفی
  5. رضایتمندی بیماران به جهت استفاده از لوله های استریل یکبار مصرف به صورت اختصاصی برای هر بیمار
  6. استفاده از Medical PET با فرمولاسیون ویژه لوله های خلاء خون گیری جهت حذف یا به حداقل رساندن هرگونه تداخل با اندکس های خونی
  7. دقت بالا در حجم خون گیری بدلیل قدرت حفظ خلأ لوله در دوره عمر محصول
  8. انتخاب افزودنی ها و نسبت ترکیب آن ها با نمونه طبق استانداردهای بین المللی CLSI و ISO 
  9. رنگ بندی درپوش لوله ها طبق استاندارد بین المللی 6710ISO
  10. استفاده از بهترین افزودنی ها برای کاهش خطا در نتایج
  11. استفاده استاپرهای لاستیکی با دقیق ترین ابعاد و ماده اولیه جهت حفظ خلأ تا پایان دوره عمر محصول
  12. داشتن امنیت نسبی جهت فروش محصول تولید شده
  13. جلوگیری از خروج ارز از کشور برای جهت واردات لوله های ونوجکت خارجی

✳️ معرفی انواع محصول طرح توجیهی لوله های خونگیری خلا (وکیوم دار)!

انواع لوله های خونگیری خلا

1 - لوله ونوجكت EDTA :

لوله ونوجکت EDTA جهت آزمایشات هماتولوژی و CBC با درپوش بنفش و در دو نوع K2 و K3 و در لوله های شیشه ای و پلاستیکی می باشد. در لوله های پلاستیکی ، EDTA به صورت اسپری شده و در لوله های شیشه ای به صورت مایع موجود می باشد. لوله های KDTA در حجم های 2 ، 3 ، 4.5 و 6 میلی لیتر موجود می باشد.

2 - لوله ونوجکت انعقادی PT :

لوله های سیترات با درپوش آبی حاوی ضد ماده انعقاد سیترات سدیم در دو غلظت 3.2% و 8.3% موجود است. لوله های سیترات برای آزمایشات PT و PTT و سایر آزمایشات انعقادی استفاده می شود. نسبت خون به ضد انعقاد در این لوله ها نسبت 9 به 1 می باشد. این لوله در حجم های 8.1 و 7.2 و 5.4 میلی لیتر موجود است.

3 - لوله ونوجکت سرم :

لوله های سرم در دو نوع شیشه ای و پلاستیکی دارای درپوش قرمز یا قهوه ای و در حجم های 3 ، 5 ، 7 و 10 موجود می باشد در لوله های شیشه ای وجود سیلیس شیشه به عنوان عاملی در تسریع لخته شدن خون عمل می نماید. در لوله های پلاستیکی ترکیبات سلیکا به عنوان فعال کننده انعقاد (Clot Activator) اسپری شده است.

4 - لوله ونوجکت ژل دار :

لوله های ژل دار (Gel Separator) دارای سرپوش قرمز یا زرد و دارای ماده فعال کننده انعقاد و ژل جدا می باشد. این لوله که دارای مصارف بسیاری می باشد جایگزین مناسبی برای لوله های لخته است.

در لوله های ژل دار به دلیل ماده فعال کننده انعقاد ، زمان لخته شدن خون جهت جدا سازی سرم خون کمتر از لوله های لخته می باشد و ژل جدا کننده آن به عنوان یک لایه در حد فاصل لخته و سرم قرار می گیرد. این لوله در حجم های 5 و 5.8 میلی موجود است.

5 - سایر لوله های ونوجکت :

از دیگر لوله های خونگیری وکیوم دار به موارد زیر می توان اشاره نمود :

  • لوله سدیمان ESR با درپوش سیاه بوده و در دو نوع دستی و دستگاهی می باشد.
  • لوله های ESR دارای بافر سیترات سدیم به نسبت یک به چهار بوده و در دو سایز 2.4 میلی و سایز 75 * 13 میلی متر برای روش دستی و سایز 120 * 9 میلی متر برای مدل های دستگاهی می باشد.
  • لوله هپارین با درپوش سبز در دو نوع سدیم یا لیتیم هپارین در حجم های 3 ، 5 و 7 میلی لیتر لوله فلوراید با درپوش خاکستری جهت اندازه گیری گلوکز.

از دیگر تجهیزات مورد استفاده در کنار لوله ونوجکت برای فرآیند خونگیری سوزن و هولدر می باشد.

در کیس استادی مورد مطالعه در این مقاله ، هدف تولید انواع مختلف لوله خون گیر خلاء می باشد که با توجه به مطالب بالا تفاوت عمده آن ها در مواد افزودنی می باشد.

✳️ معرفی شرکت های اصلی بین المللی تولید محصول طرح توجیهی لوله های خونگیری تحت خلا (لوله ونوجکت) !

طرح توجیهی لوله های خونگیری تحت خلا (لوله ونوجکت)

لوله خونگیری خلا یا لوله ونوجکت ابتدا در آمریکا توسط شرکت BD Becton Dickimson تولید و مورد استفاده قرار گرفت و با نام تجاری لوله Vacutainer شناخته شد. امروزه بسیاری از شرکت ها تحت امتیاز عمومی این شرکت لوله خون گیر خلا را می فروشند. امروزه نیز آمریکا از بزرگ ترین تولید کننده ها و مصرف کننده محصول ذکر شده است. بخشی از واردات ایران از این شرکت صورت می گیرد.

ازدیگر شرکت های تولید کننده مطرح لوله خلاء شرکت Terumo ژاپن و MEDIKIT هند می باشد که محصولات خود را به مناطق مختلف جهان از جمله ایران صادر می کنند.

دیگر کشوهای عمده تولید کننده لوله خلاء اتریش ، بلژیک ، چین و ایتالیا می باشند که بخش اعظم واردات ایران از این کشورها و کشور آمریکا صورت می گیرد.


✔️ براورد مواد اولیه و تشریح فرایند تولید لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت) !


فرایند تولید لوله ونوجکت (لوله خونگیری خلاء)

مواد اولیه مصرفی کارخانه لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد :

  • شیشه مخصوص به صورت خرده شیشه یا نیمه نهایی : 17375 کیلو گرم
  • گرانول پلی اتیلن ترفالات : 17375 کیلو گرم
  • پلاستیک : 15000 کیلو گرم
  • مواد افزودنی : 23.22 کیلو گرم

فرایند تولید لوله ونوجکت (لوله خونگیری خلاء) :

  1. مواد اولیه اصلی شامل شیشه مخصوص یا PET به صورت محصول نیمه نهایی از انبار وارد فرآیند ابتدایی شده و پس ذوب شدن درکوره های مخصوص توسط تجهیزات دمنده به صورت استوانه با اندازه های مشخص در آمده و قطعه قطعه شوند. این فرآیند بسته به جنس شیشه یا پلاستیک بودن محصول متفاوت می باشد. وزن یک لوله خونگیر شیشه ای متوسط به حجم 2 میلی لیتر تقریبا برابر با 5.04 گرم می باشد.
  2. از سویی دیگر درپوش های رنگی برای تکمیل محصول می باید طی فرآیندی مجزا از ماده اولیه پلاستیک تهیه شوند. وزن درپوش پلاستیکی متوسط برای لوله 2 میلی لیتر 2.33 گرم می باشد.
  3. پس از تکمیل هردو بخش مکمل ، لوله خون گیر استریل شده و مواد افزودنی لازم (به طور متوسط حدود 5.5 میلی گرم) شامل ژل فعال کننده انعقاد ، ژل جدا کننده سرم ، سیترات سدیم و یا ... به آن اضافه شود.
  4. بعد از آماده شدن لوله ، هوای دخل لوله ها می باسیت توسط کمپرسورهای ایجاد خلاء طی فرآیندی خارج شده تا وجه تمایز این لوله ها با لوله های متداول مشخص گردد.
  5. در نهایت نمونه محصول پس از طی کردن مراحل مختلف آزمایشگاهی و دارو شناختی و تایید استاندارد های لازم توسط گروه آزمایشگاه و تحقیقات ، برچسب گذاری شده و در بسته بندی کارتری 1000 یا 1200 عددی قرار می گیرد.

✔️ ماشین آلات خط تولید و تاسیسات مورد نیاز کارخانه لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت) !


خط تولید لوله خونگیری ونوجکت

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید لوله خونگیری وکیوم دار (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد در سال :

  • دستگاه تزریق پلاستیک، سیستم خشک کن ، سیستم اسپری و دزینگ، دستگاه پر کن ژل ، دستگاه لیبل زن، شرینگ پک و ...
  • سیستم تولید لوله با متعلقات و قالب تزریق
  • 75*13 میلیمتر
  • قالب 100*13 میلیمتر جهت تزریق پلاستیک
  • سیستم تولید سرپوش
  • جک پالت دستی

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید لوله خونگیری وکیوم دار (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد در سال :

  • تاسیسات گرمایش و سرمایش
  • تاسیسات اطفاء حریق
  • تاسیسات آب و فاضل آب
  • انشعابات لازم برق ، آب ، گاز و تلفن

✳️ پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید لوله خونگیری وکیوم دار (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد در سال :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر واحد : 1 نفر
  • مدیر امور اداری : 1 نفر
  • مدیر امور مالی و فروش : 1 نفر
  • واحد آزمایشگاهی : 4 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 4 نفر
  • تکنسین تولید : 4 نفر
  • کارگر و کارمند ساده : 15 نفر
  • جمع تعداد : 31 نفر
✳️ میزان مصرف سالانه یوتیلیتی در کارخانه تولید لوله خونگیری وکیوم دار (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد در سال :
  • برق : 133000 کیلو وات ساعت
  • آب : 50000 متر مکعب
  • گاز : 25000 متر مکعب
  • تلفن : 2 خط

✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز جهت احداث کارخانه لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد !

کارخانه لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت)

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد :
  • زمین سوله های تولید : 850 متر مربع
  • زمین انبار ها : 250 متر مربع
  • زمین ساختمان های اداری، عمومی و خدماتی : 350 متر مربع
  • زمین تحقیقات و آزمایشگاه : 250 متر مربع
  • زمین محوطه : 500 متر مربع
  • محوطه سازی ، فضای سبز و غیره : 500 متر مربع
  • دیوار کشی : 200 متر مربع
✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه لوله خونگیری خلا (لوله ونوجکت) با ظرفیت تولید سالانه 5000000 عدد :
  • سوله خط تولید : 850 متر مربع
  • انبارها : 200 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله ونوجکت ( لوله خونگیری خلاء ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید لوله ونوجکت ( لوله خونگیری خلاء )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید لوله خونگیری ونوجکت 36 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 07 آذر 1396 00:42
حجم فايل 552.62 KB
دانلود 142

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی لوله های خونگیری ونوجکت سال 94
تاريخسه شنبه, 11 دی 1397 19:00
حجم فايل 383.09 KB
دانلود 87

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع پزشکی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories