• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی نخ بخیه و جراحی ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100 تولید)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی نخ بخیه و جراحی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نخ بخیه و جراحی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید نخ بخیه و جراحی را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی استانداردها و شماره تعرفه گمرکی محصول در طرح توجیهی نخ بخیه و جراحی


نخ بخیه و جراحی

بخیه کردن عبارتست از به کار گیری نخ بخیه برای حفظ ساختار آناتومیک بافت ها و پشتیبانی از زخم ها در طول التیام زخم . نخ بخیه نقش مهمی در التیام بافت ها به عهده دارد . نخ بخیه دو لبه زخم جراحی را به هم نزدیک کرده و در طول اتیام حمایت می کند. انتخاب نوع نخ بخیه بستگی به خصوصیات فیزیک و شیمیایی آن و واکنش های بدن بیمار در مقابل آن دارد.

ورود ابریشم و نخ تابیده از آخال ابریشم جهت تولیـد نـخ هـای جراحی و بخیه ، منوط بـه تـشخیص و موافقـت وزارت بهداشت میباشد.

کدهای آیسیک و تعرفه های گمرکی نخ های بخیه به قرار زیر میباشند :

  • کد آیسیک نخ بخیه کات کوت : 24232041  
  • کد آیسیک نخ بخیه سیلک : 24232043
  • کد آیسیک نخ بخیه نایلونی : 24232044
  • کد آیسیک نخ بخیه قابل جذب (روده ای) : 24232045
  • کد تعرفه گمرکی نخ های جراحی بدون سوزن به سایز نخ صفر تا 0.5 از انواع کات گوت پلین ، کات کوت کرومیک ، نایلون ، سیلک و پلی پروپیلن : 30061010
  • کد تعرفه گمرکی سایر : 30061090
  • کد تعرفه گمرکی نخ بخیه ابریشم مورد مصرف درتولید انواع نخهای جراحی : 50040010
  • کد تعرفه گمرکی نخ بخیه تابیده از اخال ابریشم مورد مصرف درتولید انواع نخهای جراحی : 50050010

✔️ طبقه بندی انواع نخ های بخیه و جراحی


طبقه بندی انواع نخ های بخیه و جراحی

دسته بندی نخ های بخیه براساس رفتار نخ در بافت (جذب شونده و غیر قابل جذب) ساختارنخ (تـک رشته ای و چند رشته ای) ، یا براساس منشاء نخ (سنتزی ، طبیعی و فلزی ) انجام مـی شـود . نخ های بخیه جذب شونده (absorbable) تحت روند تخریب (degradation)  قرار مـی گیرند و طی 60 روز ، قدرت کششی خود را از دست می دهند .

نخ های غیر قابل جذب  ( non absorbable ) قدرت کششی خود را بیش از 60 روز حفظ می کنند . جذب نخ ها بواسطه تخریب آنزیمی و متعاقب فاگوسیتوز (نخ کات کوت ) یا هیدرولیز( جذب شـونده سـنتزی ) اتفـاق مـی افتد . در هیدرولیز ، نخ بخیه با اضافه شدن آب ، شکسته شده و کاملا متابولیزه می شود.

نخ هـای تـک رشته ای از یک رشته ساخته شده اند و برخلاف چند رشته ای ها دارای روزنه و درز برای حمل باکتریها نیستند . چند رشته ای ها از بافته شدن چند رشته نخ سـاخته شـده انـد . دارای قابلیـت انعطـاف بیشتری نسبت به تک رشته ای ها هستند . در نخ های چند رشته ای ، اغلب بـه منظـور کـم کـردن اصطکاک و افزایش قابلیت مهارنخ در دست جراح ، آنها را پوشش دار می کنند .

 نخ های بخیه

در ادامه به بررسی تشریحی هر کدام از این نخ های بخیه میپردازیم : 

✳️ 1 – نخ های بخیه جذب شونده طبیعی (natural absorbable sutures) :

نخ بخیه کات کوت (catgut or surgical gut)

نخ بخیه کات کوت از رایج ترین نخ های مورد استفاده در جراحی است . منشا آن زیـر مخـاط روده کوچـک گوسـفند یـا سروز روده کوچک گاو است . این نخ دارای 90 درصد کلاژن است . نخی چند رشـته ای بـا خاصـیت مویینگی است .

رشته ها ، در هم تابیده شده (twisted) و سـپس صـیقل داده شـده (polished) تـا سطح آن صاف شده و قطر مناسب بدست آورند . این نخ به کمک اشعه استریل می شـود .

نـخ کـات کوت به دو شکل ساده (plain) و کرومیک (chromic) موجود است . پوشـش دادن ایـن نـخ هـا بـه کمک نمک های کروم باعث افزایش باندهای بین مولکولی نخ می شود در نتیجه قـدرت کشـشی نـخ افزایش یافته ، مقاومت آن در مقابل هضم افزایش یافته و واکنش های بدن در مقابل آن کـاهش مـی یابد . کات کوت در بافت های عفونی ، تحت ترشحات اسیدی معده و در بافت هـای شـدیدا عـرق دار سریعتر جذب می شود.

در بیماران مبتلا به کمبود پروتئین نیز روند جذب  این نخ سریعتر می باشد . نخ کات کوت براحتی در دست جراح حرکت کرده ولی وقتی خیس شد متورم و ضعیف شده امنیت گره آن کاهش مـی یابـد . به همین دلیل انتهای رشته های کات کوت پس از گره شدن ، بلند قطع می شود (6 میلـی متـر ) و تعداد گره های آن 3 و یا بیشتر می باشد .

نخ بخیه کات کوت دارای خاصـیت مـویینگی اسـت و عفونـت را در خود نگه می دارد . در لیگاتور عروقی ، جراحی های دستگاه گـوارش ، ادراری تناسـلی و ارگـان هـای پارانشیمی کاربرد دارد .از این نخ در پوست و سیستم عصبی نباید استفاده کرد. 

نخ کلاژن (collagen) :

نخی چند رشته ای است که در سال 1964 از تاندون گاو ساخته شد . نخ کلاژن معمولا کرومیک اسـت و دارای پروتیین کلاژنه کمتری نسبت به کات کوت است بنابراین واکنش های بافتی کمتری نسبت به کـات کوت ایجاد می کند . مورد مصرف آن بشتر در جراحی های چشم بوده و مکانیزم جـذب آن مـشابه کـات کوت است و معمولا در اندازه های بسیار ظریف ساخته می شود.

✳️ 2 – نخ های بخیه جذب شونده ی سنتزی (synthetic absorbable sutures) :

نخ بخیه پلی گلیکولیک اسید (polyglycolic acid or PGA)

نخی است چند رشته ای که پلی مری از اسید گلیکولیک است . این نخ در سال 1970 سـاخته شـده است . جذب آن با هیدرولیز صورت می گیرد . مطالعات تجربـی نـشان داده کـه محـصولات ناشـی از هیدرولیز نخ پلی گلیکولیک اسید دارای خاصیت ضد باکتریایی قوی هستند .

این نخ بخیه 35 درصد قـدرت کشـشی خـود را در عرض 14 روز و 65 درصد آن را در عرض 21 روز از دست می دهد . جذب کامل آن در عـرض 100 تا 120 روز صورت می پذیرد .

هیدرولیز نخ پلی گلیکولیک اسید در محیط قلیایی سریع تر اسـت . دارای قـدرت کشـشی بیشتری نسبت به کات کوت است. در دست جراح به خوبی حرکت داده می شود ولـی امنیـت گـره آن کم است و باید 2 گره اضافی بر روی آن زد . اصطکاک زیادی در بافت ایجاد می کند و بافت هـای حساس را به راحتی می برد .

در صورتی که قبل از استفاده خیس شود ( با سرم فیزیولژی ) اصـطکاک آن کم می شود . به خوبی در بافت های عفونی تحمل می شـود . کـاربرد آن در بافـت هـای سـالم و عفونی در مواردی که حمایت طولانی مدت زخم مد نظر است ، می باشد. 

✳️ 3 - نخ های بخیه غیر قابل جذب طبیعی :

نخ بخیه ابریشمی (silk)

ابریشم از پیله کرم ابریشم بدست می آید . نخی چند رشته ای و تافته اسـت . پـس از برداشـت مـوم (wax) و صمغ (gum) طبیعی از روی آن ، پروسه شده و بوسیله رنگ های گیاهی رنگ می شـود تـا بخوبی در بافت شناسایی شود .

همچنین در مواد خاصی مانند سیلیکون غوطه ور می شود تا خاصیت مویینگی خود را از دست بدهد . نخ بخیه ابریشمی بصورت خشک بـسته بنـدی مـی شـود . نـخ ابریـشم توسـط تئودور کوخر در سوییس در سال 1880 ابداع شد . با اینکه جزء نخ های غیر قابل جذب است ولی بـه آهستگی قدرت کششی خود را از دست می دهد و جذب می شود .

نخ بخیه ابریشمی معمولا در عـرض یـک سـال 50 درصد و در عرض دو سال کل قدرت کششی خود را از دست می دهد . نخی ارزان بوده که براحتی در دست جراح مهار می شود و دارای امنیت گره ضعیف بوده که اگر با سیلیکون پوشش یابـد ضـعیف تـر می شود .

نخ بخیه ابریشمی واکنش بافتی بیشتر از دیگر نخ های غیرقابل جذب ایجاد می کند . در صورتی که به داخل لومن دستگاه گوارش نفوذ یابد ایجاد زخم می کند . در صورت ورود به لومن مثانه یا کیسه صـفرا بـه عنوان هسته سنگ ساز عمل می کند . بنابراین نباید در بخیه نمودن آستر (پوشش داخلی ) ارگان های توخالی استفاده شود .

از نخ ابریشم در بافت های عفونی و یا آلوده به باکتری نباید استفاده نمود ، زیـرا خون و سرم در فواصل رشته های نخ تجمع یافته و محیط مناسب برای رشد و تکثیر بـاکتری هـا مهیـا می شود. همچنین واکنش بافتی ناشی از آن عفونت بافت را تشدید می کند . وجود یک بخیه ابریشم در بافت آلوده میتواند تعداد باکتری مورد نیاز بـرای بـروز عفونـت را از 106 بـه 103 کـاهش دهـد.

کاربرد نخ بخیه ابریشمی در جراحی های قلبی – عروقی ، چشمی ، گوارش و پوست می باشد .

✳️ 4 – نخهای بخیه غیر قابل جذب سنتزی (synthetic non- absorbable sutures) :

نخ بخیه پلی آمید که دو نمونه از این نخهای بخیه ، نایلون و کاپرولاکتام می باشد.

نخ نایلون :

نخ بخیه نایلونی به دو شکل تک و چند رشته ای موجود اسـت و از نظـر بیولوژیـک خنثـی بـوده و در شکل تک رشته ای غیر مویینه است .

نخ بخیه نایلونی موارد مصرف زیاد دارد و میزان بروز عفونت در بافت های آلـوده در صورت استفاده از نخ نایلون تک رشته ای کمتـر از دیگـر نـخ هـای غیرقابـل جـذب مـی باشـد .

محصولات ناشی از تخریب نخ بخیه نایلونی دارای خاصیت ضد باکتری ایی است . مهمترین عیـب آن امنیـت ضـعف گره است . نخ نایلون تک رشته ای بیشترین احتمال لغزش گره را در بین بقیه نخ ها داراست.

نخ بخیه نایلونی بخوبی در دست جراح مهار نمی شود و دارای خاصیت حافظه است . بدین معنی که تمایل بـه برگشت به وضعیت اولیه را دارد و تاخوردن را براحتی تحمل نمی کند . موارد عمده مصرف در پوسـت بخصوص جراحی های پلاستیک می باشد .

نخ بخیه پلی استر :

نخ بخیه پلی استر ، نخ چند رشته ای تافته ای است که به دو شـکل سـاده و پوشـش دار موجـود اسـت . پوشـش آن باعـث روانسازی شده و خاصیت مویینگی آن را کم می کند . در نتیجه میزان اصـطکاک آن کـم شـده ولـی امنیت گره آن نیز کاهش می یابد.

نخ بخیه پلی استر یکی از قوی ترین بخیه های غیر فلزی موجـود اسـت . از آنجـایی که قدرت کششی بسیار بالایی دارد در بافت ها با قدرت التیـامی بطئـی بخـوبی اسـتفاده مـی شـود و مسبب بیشترین واکنش بافتی در بین نخ های بخیه سنتزی است .

نخ بخیه پلی استر قابل استفاده در زخمهـای عفـونی نیست زیرا باعث استمرار عفونت و افزایش واکنش بافتی می شود . نخ بخیه پلی استر در جراحـی هـای قلبـی - عرقـی ، پوست و ارتوپدی کاربرد دارد.

نخ بخیه پلی پروپیلن :

نخ بخیه پلی پروپیلن نخی تک رشته ای به رنگ آبی شفاف و پلیمری از پروپیلن است . با اتیلن اکـساید اسـتریل شـده و دارای قدرت کششی کمتری نسبت به نایلون بوده ولی امنیت گره آن بیـشتر اسـت .

نخ بخیه پلی پروپیلن دارای بیـشترین امنیت گره در بین نخ های سنتزی تک رشته ای غیر فلزی اسـت و در جراحـی هـای قلبـی - عروقـی کاربرد دارد زیرا کمترین اثرات تولید ترومبوز را داراست .

نخ بخیه پلی پروپیلن بخوبی در بافت های عفونی تحمل می شود ، دارای قابلیت انعطاف بالایی است بنابراین بخوبی در پوست و ماهیچه قلب استفاده می شود.


✔️ موارد مصرف و کاربرد انواع نخ های بخیه و جراحی


انواع نخ های بخیه و جراحی

✳️ موارد مصرف و کاربرد انواع  نخ بخیه و جراحی به قرار زیر میباشد :

1 - نخ بخیه سرافیت SERAFIT

  • مزایا : استحکام خوب در محکم کردن گره ، انعطاف و نرمی ، حداقل اثرات جانبی
  • موارد استفاده : در زمینه های پوست، شریان ها ، معده و روده، زنان، MIS ، جراحی فک و صورت، اورولوژی، چشم پزشکی و دامپزشکی 

2 - نخ بخیه سراپید SERAPID

  • مزایا : استحکام خوب در محکم کردن گره ، عبور آسان از بافت ، حرکت آسان گره در امتداد نخ
  • موارد استفاده : در زمینه های جراحی پلاستیک، کودکان، زنان،ENT ، جراحی فک و صورت ، اورولوژی

3 - نخ بخیه سرافست SERAFAST

  • مزایا: سرعت جذب مطلوب ،قابلیت بالای عبور از بافت ، قابلیت بالای کاربرد
  • موارد استفاده : پوست، شریان ها ، زنان ، اورولوژی ، جراحی پلاستیک

4 - نخ بخیه سراسینس SERASYNTH

  • مزایا : زمان جذب مطلوب ، قابلیت بالای عبور از بافت ، قدرت کششی بالای نخ در هنگام محکم کردن گره
  • موارد استفاده : بستن شریانها، پوست ، جراحی عروق ، ارتوپدی، جراحی پلاستیک، ارولوژی

5 - نخ بخیه سرالون – نایلون SERALON / NYLON

  • مزایا : گره بهترین بخیه برای پوست ، قابلیت بالای عبور از بافت، استحکام کششی عالی هنگام گره زدن نخ ، کاربری آسان
  • موارد استفاده : در زمینه های جراحی عمومی ، جراحی پلاستیک، شریان ها ، ارتوپدی ، پوست

6 - نخ بخیه سوپرامید SUPRAMID

  • مزایا : گره محکم و ثابت، قابلیت بالای عبور از بافت، کاربری آسان، بسته های بزرگ و مقرون به صرفه
  • موارد استفاده : در زمینه های جراحی عمومی ، جراحی فک و دهان، شریان ها ، پوست

7 - نخ بخیه تریلین TRYLENE

  • مزایا : کاربرد چند منظوره و در موارد مختلف ، قابلیت بالای عبور از بافت ، استحکام کششی خوب هنگام گره زده نخ ، کاربرد آسان
  • موارد استفاده : بستن شریان ها ، نگه داشتن بخیه ها ، علامت گذاری، کاربردهای مختلف

8 - نخ بخیه سولن SULENE

  • مزایا : قابلیت بالای عبور از بافت، کاربری آسان، کاربردهای مختلف، استحکام کششی خوب هنگام گره زدن
  • موارد استفاده : بستن شریانها ، نگه داشتن بخیه ها ، علامت گذاری ، MIS ، کاربردهای مختلف

9 - نخ بخیه سراکور SERACORE

  • مزایا : نخ بخیه ویژه جراحی های قلب، بسته بندی بیضی شکل برای جایگذاری مطمئن، قابلیت تحمل بافتی عالی  
  • موارد استفاده : جراحی های قلب، بخیه دریچه های قلب، جراحی کودکان (در بسته ای کوچک)

10 - نخ بخیه سراپرن SERAPREN

  • مزایا : ایجاد بهترین نتیجه در بستن زخمهای پوست ، ثبات خوب گره ، قابلیت کششی بسیار بالا
  • موارد استفاده : بستن شریانها، جراحی عروق، میکروسرجری، ارتوپدی، جراحی پلاستیک

11 - نخ بخیه سرایلن SERALENE

  • مزایا : استحکام کششی مداوم ، ثبات عالی گره ، ایجاد بهترین نتیجه در جراحی عروق، عدم جایگذاری اثر پس از کشیدن بخیه
  • موارد استفاده : میکروسرجری ، بستن عروق، جراحی عروق، جراحی پلاستیک ،MIS

12 - نخ بخیه سرافلکس SERAFLEX

  • مزایا : ثبات عالی گره، قابلیت بالای عبور از بافت ، کاربری آسان
  • موارد استفاده : بستن عروق، به عنوان نگهدارنده بخیه ، علامت گذاری ، جراحی های فک و دهان ، چشم

13 - نخ بخیه سرانوکس SERANOX

  • مزایا : دارای بالاترین میزان استحکام کششی، نحوه کاربرد متنوع، دارای سوزنهای خاص برای بستن نواحی جناغ سینه
  • موارد استفاده : جراحی قلب (استرنوم)، ارتوپدی، جراحی تراما

✳️ کالای جایگزین نخ بخیه چیست !

موارد مصرف و کاربرد انواع نخ های بخیه

چسب جراحی و چسب بخیه میتوانند در مواردی جایگزین نخ بخیه شوند در ادامه به بررسی اجمالی کاربردهای چسب جراحی نیز میپردازیم .

کاربردهای چسب جراحی : 

  • جایگزین مناسب برای نخ های بخیه 0-5 و کوچکتر
  • ضد آب با خاصیت تراوایی بالا و عبور اکسیژن و رطوبت
  • جایگزینی مناسب جهت استفاده در برش های نواحی دست ها، گشاله ران ، پاها ، فتق و پارگیهای درشت نی، بیضه ها، ماما پلاستی، پلک ها، صورت و غیره 
  • بسیار مناسب جهت استفاده در موارد اورژانس و فضاهای بیرون
  • بعنوان مکمل جهت جلوگیری از عبور میکروارگانیسم ها و محکم کننده نواحی بخیـه شده در جراحی های بزرگ
  • بدون عوارض جانبی سمیت یا حساسیت
  • در طی مدت 7 تا 10 روز چسب پوسته پوسته شده و از بین می رود
  • با قابلیت نگهداری در شرایط دمای اتاق
  • ساخته شده از ماده 2Octyl Cyanoacrylate که مانند سدی از عبور باکتریهـای گـرم مثبت و منفی جلوگیری می کند.

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید نخ بخیه 


✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • انواع نخ پلی استر : 17 تن
  • بسته بندی : 3 تن

✳️ فرایند تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال به قرار چارت زیر میباشد :

فرایند تولید نخ بخیه


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال


کارخانه تولید نخ بخیه

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 2000 مترمربع
  • خاكبرداری و تسطیح : 2000 مترمربع
  • حصار كشی : 380 مترمربع
  • آسفالت و پیاده رو سازی : 300 مترمربع
  • ایجاد فضای سبزو روشنائی : 400 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 250 مترمربع
  • انبار (مواد اولیه) : 100 مترمربع
  • انبار (مواد محصول) : 100 مترمربع
  • اداری : 75 مترمربع
  • آشپزخانه :25 مترمربع
  • رخت كن و نمازخانه : 25 مترمربع
  • آزمایشگاه میکروبی و شیمیائی : 50 مترمربع
  • ساختمان نگهبانی : 50 مترمربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال


ماشین آلات کارخانه تولید نخ بخیه

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • خط کامل نخ بخیه : 1 خط
  • خط استریزاسیون :1 خط
  • بسته بندی : 1 خط

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • تاسیسات و گرمایش سالن ها
  • كنتور آب 1 اینچ و لوله كشه های مربوطه
  • سیستم گرمایش و سرمایش
  • انشعاب برق و لوازم اندازه گیری تابلو KW 100
  • سیستم حفاظتی ایمنی
  • سیستم اطفاء حریق
  • لوله كشی گاز

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال به قرار زیر میباشد

  • برق مصرفی : 30000 کیلووات
  • آب مصرفی : 600 مترمکعب
  • گاز: 7500 مترمکعب

✔️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه با ظرفیت 15 تن در سال به قرار زیر میباشد

✳️ پرسنل اداری مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه به قرار زیر میباشد :

  • حسابدار : 1 نفر
  • نگهبان : 1 نفر
  • كارمند دفتری : 1 نفر  
  • پرسنل خدماتی : 1 نفر
✳️ پرسنل تولید مورد نیاز کارخانه تولید نخ بخیه به قرار زیر میباشد :
  • مدیر : 1 نفر
  • مدیر تولید (مسئول فنی) : 1 نفر
  • مدیر كنترل كیفیت : 1 نفر
  • کارگر ساده : 5 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نخ بخیه و جراحی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید نخ بخیه و جراحی


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی توليد نخ بخیه قابل جذب آپدیت 96 داغ
تاريخسه شنبه, 06 آذر 1397 15:08
حجم فايل 528.91 KB
دانلود 147

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نخ بخیه 50 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 23 آبان 1396 17:05
حجم فايل 514.72 KB
دانلود 211

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید محصولات پزشکی بهداشتی و دارویی از احشا کوسه 77 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 13 آبان 1396 00:10
حجم فايل 982.3 KB
دانلود 250

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید مواد دارویی و بهداشتی از گیاهان آبزی و غیرآبزی 66 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 13 آبان 1396 00:14
حجم فايل 1.32 MB
دانلود 272

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید مواد موثر دارویی 50 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 13 آبان 1396 00:16
حجم فايل 443.86 KB
دانلود 209

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع پزشکی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories