• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید فیبر نوری ⭐️ سال 1402 (pdf+doc)

(5 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی فیبر نوری

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فیبر نوری ( optical fiber ) ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی آرشیوی تولید فیبر نوری را با فرمت pdf، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .


معرفی فیبرهای نوری و مکانیسم عملکرد آنها برای انتقال اطلاعات


 فیبرهای نوری با کد آیسیک 3130 ( 31301410 ) و کد تعرفه گمرکی 85447010 ، رشته های بلند و نازکی از شیشه بسیار خالصند که ضخامتی در حدود قطر موی انسان دارند . آنها در بسته هایی بنام کابل های نوری کنار هم قرار داده میشوند و برای انتقال سیگنال های نوری در فواصل دور مورد استفاده قرار می گیرند .


اجزاء تشکیل دهنده فیبرهای نوری  


طرح توجیهی تولید فیبر نوری سال 1400 (word و pdf)

هر گاه نور از یک محیط به محیط غلیظتر است وارد شود دچار شکست میشود . و اگر نور از محیط غلیظ با بیش از زاویه حد به سطح آن  برخورد کند سطح ماده همانند یک آینه تخت عمل کرده و نور بازتابش می کند.

از این خاصیت در فیبرهای نوری استفاده شده است . فیبر نوری یک موج بر استوانه ای از جنس شیشه (یا پلاستیک ) که از دو ناحیه مغزی و غلاف با ضریب شکست متفاوت و دو لایه پوششی اولیه و ثانویه پلاستیکی تشکیل شده است . بر اساس قانون اسنل برای انتشار نور در فیبر نوری شرط ضریب  شکستهای متفاوت مغزی و غلاف بایستی برقرار باشند . 

یک رشته فیبر نوری از قسمتهای زیر ساخته شده  است :

هسته :

هسته بخش مرکزی فیبر است که از شیشه ساخته شده و نور در این قسمت سیر می کند.

لایه روکش  :

واسطه شفافی که هسته مرکزی فیبر نوری را احاطه  می کند وباعث انعکا س نور به داخل هسته می شود. 

روکش محافظ :

روکشی پلاستیکی که فیبر نوری در برابر رطوبت و آسیب دیدن محافظت می کند.

صدها یا هزاران عدد از این رشته های فیبر نوری بصورت بسته ای در کنار هم قرار داده میشوند که به آن کابل نوری گویند. این دسته از رشته های فیبر نوری با یک پوشش خارجی موسوم به ژاکت یا غلاف محافظت می شوند.

نور در یک کابل فیبرنوری، بر اساس قاعده ای موسوم به بازتابش داخلی، مرتبا بوسیله دیواره آینه پوش لایه ای که  هسته را فراگرفته، به این سو و آن سو پرش می کند و در طول هسته پیش میرود.

روکش محافظ

از آنجا که لایه آینه پوش اطراف هسته هیچ نوری را جذب  نم یکند، موج  نور میتواند فواصل طولانی را طی  کند. به هر حال، برخی از  سیگنال های  نوری در حین  حرکت در طول فیبر، ضعیف  می شوند که علت عمده آن وجود برخی ناخالصیها داخل شیشه است . میزان ضعیف شدن سیگنال به درجه خلوص شیشه بکار رفته در داخل فیبر و نیز طول موج  نوری که درون فیبر سیر  می کند بستگی  دارد .


اجزای سیستم های ارتباطی بر پایه فیبر نوری


 سیستم های ارتباط بوسیله فیبرنوری ، غیر از فیبر نوری شامل  قسمتهای دیگر نیز می باشد . بطور کلی  سیستمهای ارتباطی فیبر نوری از 4 بخش فرستنده، فیبر نوری،  تقویت کننده نوری و گیرنده تشکیل  شده اند. در زیر به بررسی این چهار مورد میپردازیم :

1- فرستنده :

فرستنده ها سیگنالهای نور را تولید کرده  و به رمز در میاورد  و  ابزار تولید نور را در فواصل زمانی مناسب خاموش یا ر وشن  می کند.  فرستنده درعمل به فیبر نوری متصل می  شود و حتی ممکن است  دارای لنزی برای متمرکز کردن نور به داخل فیبر هم باشد .

در بین فرستنده ها قدرت اشعه لیزر بیش از LED هاست اما با کم و زیاد شدن دما شدت نورشان تغییر  می کند و گرانتر هم هستند .  متداولترین طول موجه ایی که استفاده  می شود عبارتند از : 850 نانومتر، 1300 نانومتر و 1550 نانومتر. (مادون قرمز و طول موجهای نامرئی طیف )

2- فیبرنوری  :

 فیبر نوری سیگنالهای نور را تا فواصل دور هدایت می کند.

3- تقویت کننده نوری :

 نور حین عبور از فیبر ضعیف میشود. (مخصوصا در فواصل طولانی بیش از نیم مایل یا حدود یک کیلومتر مثلا در  کابلهای زیر دریا ) بنابراین یک یا بیش از یک تقویت کننده نوری در طول کابل بسته  میشوند تا نور ضعیف شده را تقویت کنند.

یک تقویت کننده نوری دارای فیبرهای نوری  با پوشش  ویژه ای است . نور ضعیف شده پس از ورود به این تقویت کننده تحت ت اثیر این  پوشش خاص و نیز نور لیزری که به این پوشش تابیده  می شود تقویت  می شود. ملکولهای  موجود در این پوشش ویژه با تابش لیزر به آنها  ، سیگنال نوری جدید و قوی تولید می  کنند  که مشخصات آن مشابه نور ورودی به  تقویت کننده است. 

4- گیرنده نوری

گیرنده نوری سیگنالهای نور را دریافت و رمز گشائی می کند.


انواع فیبر نوری


انواع فیبر نوری

فیبـر هـای نـوری  از لحـاظ نـوع انتقال سیگنال  در دو گروه عمده ارائه می گردند تک وجهی و چند وجهی .

1- فیبرهای نوری تک وجهی (Single-Mod) :

 ایـن نـوع از فیبـرها هـسته هـای کوچکی دارند ( قطری در حدود  9 میکرون ) و می توانند نور لیـزر مادون قرمز  (با طول موج 1300 تا 1550 نانومتر ) را درون خود هدایت کنند . این فیبر ها بمنظور ارسال یک سیگنال در هر فیبر استفاده می شود. (مانند تلفن)

2- فیبرهای نوری چند وجهی (Multi-Mode) :

این نوع از فیبرها هسته های  بزرگتری دارند ( قطری در حدود  5/62   میکرون ) و نور مادون  قرمز گسیل شده از دیودهای نوری موسوم به LED ها را  (با طول موج 850 تا 1300  نانومتر) درون خود هدایت  می کنند. این  فیبر ها بمنظور ارسال چندین سیگنال در یک فیبر استفاده  میشود  ( نظیر :  شبکه های کامپیوتری)

برخی از فیبرهای نوری از پلاستیک ساخته می  شوند. این فیبرها هسته  بزرگی  (با قطر 4 صدم اینچ یا یک میلیمتر ) دارند و نور مرئی قرمزی را که از LED ها گسیل  می شود  (و طول موجی برابر با 650 نانومتر دارد ) هدایت  میکنند. 

 3- فیبرهای نوری نسل سوم :

طراحان فیبرهای نسل سوم ، فیبرهایی را مد نظر داشتند که دارای حداقل تلفات و پاشندگی باشند. برای دستیابی به این نوع  فیبرها، محققین از حداقل تلفات در طول موج 55/1 میکرون و از حداقل پاشندگی در طول  موج 3/1 میکرون بهره جستند و فیبری را طراحی کردند که دارای ساختار نسبتا پیچیده تری بود .

در عمل با تغییراتی در پروفایل ضریب شکست فیبرهای تک مد از نسل  دوم، که  حداقل پاشندگی آن در محدوده 3/1 میکرون قرار  داشت، به محدوده 55/1 میکرون انتقال  داده شد و بدین ترتیب فیبر نوری با ماهیت متفاوتی موسوم به فیبر دی.اس.اف ساخته شد.


موارد مصرف و کاربرد فیبر نوری


موارد مصرف و کاربرد فیبر نوری

 مهـم تـرین مصرف فیبر نوری استفاده در صنایع مخابراتی ، به عنوان یک سیستم انتقال اطلاعات  با سرعت زیاد می باشد.

شـبکه یکـپارچه نوری ایران با پهنای باندی در حدود ترا هرتز (Tr Hz) متشکل از بزرگراه هایی بـرای ارسـال و دریافت بهنگام اطلاعات است .

بطوریکه بدون وجود این فناوری دقیق و حساس، امکـان ارائـه خـدمات چـند رسـانه ای میـسر نیست . با وجود شبکه یکپارچه نوری ایران ، می توان حجـم ا طلاعـات بـسیار زیـادی را جابجـا نمود و شرکت ارتباطات زیرساخت ایران با استفاده از توانمـندی هـای آن قـادر اسـت بعـنوان قطب مخابراتی در منطقه عمل نموده و کشورهای مختلف همسایه را نیز به هم متصل سازد .

سایر کاربردهای  فیبر نوری به قرار زیر می باشند :

1- کاربرد در حسگرها 

اسـتفاده از حسگـرهای فیبـر نـوری بـرای انـدازه گیری کمیت های فیزیکی مانند جریان الکتریکـی، مـیدان مغناطیـسی فـشار، حـرارت ، جابجایی، آلودگی آبهای دریا سطح مایعات ، تشعـشعات پـرتوهای گامـا و ایکـس در سـال هـای اخیـر شـروع شـده اسـت .

در ایـن نوع حسگـرها ، از فیبـر نـوری بـه  عـنوان عنـصر اصـلی حسگر بهـره گیری می شود بـدین ترتیب که خصوصیات فیبر نوری ، تحت میدان کمیت مورد اندازه گیری تغییر یافته و با اندازه شدت کمیت تاثیر پذیر می شود.                

 2- کاربردهای نظامی 

فیبرنوری کاربردهای بی شماری در صنایع دفاع دارد که از آن جمله می توان برقراری ارتباط و کنترل با آنتن رادار، کنترل و هدایت موشک ها ، ارتباط زیر دریایی ها (هیدروفون) را نام برد . 

 3- کاربردهای پزشکی 

فیبرنوری در تشخیص بیماری ها  و آزمایش های گوناگون در پزشکی کاربرد فراوان دارد که از آن جمله دزیمتری غدد سرطانی ، شناسایی نارسایی های داخلی بدن، جراحی لیزری استفاده در دندانپزشکی و اندازه گیری مایعات و خون بدن را می توان نام برد .

 با توجه به اینکه شبکه یکپارچه نوری ایران واسط میان شبکه های محلی، شهری و منطقه ای  است  بخش مهمی از خدمات  قابل ارائه از طریق  شبکهی نوری ایران مستلزم  پیشبینی و عرضه این سرویس ها در LAN ها و  شبکه های شهری متصل به شبکه یکپارچه نوری ایران است که عبارتند از  :

  • ارسال داده با سرعت بالا
  • تلفن تصویری
  • ویدیو بر اساس تقاضا Video on – demand
  • پزشکی از دور
  • آموزش از دور
  • اینترنت پر سرعت
  • ارسال متن ( Text )
  • کنترل خانه از دور
  • ارسال فایلهای با حجم زیاد
  • ویدیو کنفرانس
  • بانکداری الکترونیکی
  • خرید از دور
  • خدمات صوتی با کیفیت بالا
  • خدمات چند رسانه ای ( Multi Media )
  • ارائه پهنای باندهای مختلف به متقاضیان بر اساس درخواست آنها

استاندارد های فیبر نوری


 اسـتانداردهای جهانـی برای تولید فیبر نوری همانند سایر صنایع وجود دارد که  شامل HIS های مخـتلف بـرای صـنایع ارتباطـی مانند بیسیم ، فیبر نوری و سایر خطوط انتقال اطلاعات می باشد.

سـازمان جهانی استاندارد برای تولید کلیه کالاها و محصولات ا ستانداردهای مشخصی در زمینه   بهداشـت، کیفـیت ، آزمـون و سـایر ویژگـی هـا دارد .

در زمیـنه فیبـر نوری مستندات آن در مقا له TIA/ELA-568 SET  موجـود اسـت . موسـسه اسـتاندارد و تحقـیقات صـنعتی ایـران کـه تنها سـازمانی است که بر طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده ها در ایر ان را تعیین و تدوین و اجـرای آنهـا را بـا کـسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام  نماید ، کلیه استانداردهای مـربوط بـه تمامـی کالاهـای تولـیدی را دارا می  باشد.

غیر از استانداردهای مربوط به تولید برای نـصب و کابل کشی نیز استانداردهای فراوانی وجود دارد که به تولید آن ارتباطی ندارد . استفاده از تجهیزات منطبق بر فناوریهای روز  و بهره گیری از نیروی انسانی متخصص ، آموزش دیده و کارآمد از جمله استانداردهای تولید فیبر نوری می باشند.

کالاهای جایگزین فیبر نوری

کالاهای جایگزین برای فیبر نوری شامل کابل های  مسی، ارتباطات بیسیم و ماهوارهها میباشد .

اما در واقع می توان گفت که فیبر نوری جایگزین کالاهای فوق شده و در جهان امروز امکان رقابت از آنها را سلب کرده است .  برای دسترسی به  بستر مخابراتی با پهنای باند وسیع و مطمئن ، فیبر نوری با مزایای زیر از سایر کالاها بهتر می باشد.

  • تضعیف پایین
  • قیمت تمام شده مناسب
  • سهولت کار کابل کشی به دلیل سبک بودن
  • عدم نویز پذیری
  • عدم تأثیر ناپذیری از عوامل خارجی ( مانند میدانهای الکتریکی و مغناطیسی )
  • امنیت بالا به علت شنود ناپذیری (در مقابل سیستم های رادیویی)
  • عدم هم شنوایی
  • پهنای باند وسیع و مطمئن
  • شبکه سازی مطمئن با قابلیت انعطاف
  • قابلیت ایجاد شبکه همگرا

مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن


 عمده ترین مواد اولیه طرح به قرار زیر می باشند:

  • تتراکلرید سیلسکون : این ماده برای تامین لایه های شیشه ای در فرایند مورد نیاز است.
  • تتراکلرید ژرمانیوم : این ماده برای افزایش  ضریب شکست شیشه در ناحیه مغزی پیش سازه استفاده  میشود .
  • اکسی کلرید فسفریل : برای کاهش دمای واکنش در حین ساخت پیش سازه  ، این مواد وارد واکنش  میشود.
  • گازفلوئور : برای کاهش ضریب شکست شیشه در ناحیه غلاف استفاده می شود .
  • گاز هلیم : برای نفوذ حرارتی و حباب زدایی در حین واکنش شیمیایی در داخل لوله  مورد  استفاده قرار می گیرد.

 


فرایند تولید و تکنولوژی فیبر نوری


فرایند تولید و تکنولوژی فیبر نوری

فیبرنوری از شیشه شفاف بسیار خالص  ساخته  می شود.  اگر شیشه پنجره بعنوان محیطی شفاف که نور را از خود عبور می  دهد در نظر گرفته  شود ، بدلیل وجود  ناخالصیها در شیشه، نور بطور کامل و بدون تغییر عبور  نمی کند. به هرحال  شیشه ای که در  ساخت فیبرنوری بکار  میرود، نسبت به شیشه بکار رفته برای پنجره ناخا لصیهای  بسیار کمتری دارد . برای ساخت فیبرنوری بایستی مراحل زیر طی شود 

  • ساخت یک استوانه شیشه ای از پیش تعین شده (پیش سازه)
  • کشیدن فیبر از استوانه آماده شده
  • آزمایش فیبرهای تولید شده

برای تولید فیبر نوری، ابتدا ساختار آن در یک میله شیشه ای موسوم به پیش سازه از جنس سیلیکا ایجاد می گردد  و سپس در یک فرایند جداگانه این میله کشیده شده تبدیل به فیبر میگردد .

از سال 1970 روش های متعددی برای ساخت انواع پیش سازه ها به کار رفته است که اغلب آنها بر مبنای  رسوب دهی لایه های شیشه ای در داخل یک لوله به عنوان پایه قرار دارند.

روش های ساخت پیش سازه (استوانه شیشه ای ) :

روش های فرایند فاز بخار برای ساخت پیش سازه فیبر نوری را می توان به سه دسته تقسیم کرد: 

  • رسوب دهی داخلی در فاز بخار
  • رسوب دهی بیرونی در فاز بخار
  • رسوب دهی محوری در فاز بخار

 شیشه مورد استفاده برای ساخت استوانه ، طی روندی موسوم  به MCVD  یا رسوب سازی تعدیل شده شیمیایی با بخار تولید میشود . در روش MCVD  اکسیژن از میان محلول کلراید سیلیکون (SiCl4) ، کلراید ژرمانیوم (GeCl4) و دیگر مواد شیمیایی می جوشد.

این مخلوط بسیار دقیق و حساب شده، ویژگیهای فیزیکی و اپتیکی گوناگونی دارد . ( ازجمله ضریب شکست،  ضریب انبساط، نقطه ذوب و  )

سپس بخارهای گاز بوسیکه یک ماشین مخصوص با حرکات دورانی بداخل یک  لوله سیلیس مصنوعی یا لوله کوارتز هدایت  می شود که به این عمل آبکاری گویند.

در حین  چرخش ماشین، یک مشعل در بیرون لوله به بالا و پایین حرکت می  کند. حرارت بسیار زیاد ناشی از مشعل، باعث می شود دو چیز اتفاق بیفتد:

سیلیکون و ژرمانیوم با اکسیژن واکنش  می دهند، دی اکسید سیلیکون  (SiO2) و دی اکسید ژرمانیوم (GeO2) حاصل  می شود.

دی اکسید  سیلیکون و دی اکسید ژرمانیوم روی سطح داخلی لوله رسوب  می کنند، باهم آمیخته  می شوند تا شیشه شکل بگیرد .

ماشین مخصوص بطور مستمر  می چرخد تا استوانه  ای استوار و اندود شده ساخته شود . خلوص شیشه با استفاده از قطعات پلاستیکی که در  برابر خوردگی مقاوم است و در سیستم تزریق گاز بکار رفته و نیز با کنترل دقیق جریان  گاز و ترکیب آن حفظ  می شود.

روند ساخت این استوانه کاملا خودکار است و چندین ساعت  بطول   میانجامد. بعد از اینکه استوانه ساخته شده خنک شد، تست کنترل کیفیت روی آن انجام  میشود.

فرایند MCVD برای ساخت استوانه

 

فرایند MCVD برای ساخت استوانه

 

فرایند کشیدن فیبر از استوانه  :

بعد ازینکه استوانه شیشه ای کنترل کیفی شد، روی دستگاهی بنام برج فیبرکشی سوار می شود. استوانه  شیشه ای در یک کوره گرافیتی داغ  می شود (1900 تا 2200 درجه سانتیگراد ) تا حدی که یک گلوله گداخته  شده از نوک آن، تحت تاثیر نیروی جاذبه سقوط میکند . گلوله  شیشه ای مذاب در حین سقوط خنک  میشود و یک رشته شیشه ای را بوجود می آورد.

این  رشته ها در داخل  دیگر   قسمتهای برج از جمله تعدادی فنجانک  اندود کننده و نیز کوره ماوراء بنفش نخ کشی  میشوند تا در نهایت به قرقره پایین دستگاه برسد.

قرقره مکانیکی فیبر را به آرامی از استوانه داغ شده  می کشد.  یک ریزسنج لیزری بدقت این مرحله را کنترل  می کند و قطر فیبر را اندازه  می گیرد.  اطلاعات بدست آمده از ریزسنج به سیستم خودکار قرقره مکانیکی ارسال می  شود.

فیبرها با سرعت  10 تا 20 متر بر ثانیه  از استوانه داغ کشیده  میشوند و  محصول   نهایی روی قرقره پیچیده  می شود.  معمولا در نهایت بیش 2/2  کیلومتر فیبرنوری روی قرقره جمع نمی شود. 

 

فرایند کشیدن فیبر از استوانه  :

 

آزمون فیبرهای تولید شده :

آزمایشهای مختلفی بر روی فیبرنوری تولید شده انجام میشود که برخی از آنها به قرار زیر میباشند :.

  • مقاومت کششی :  فیبر باید بتواند نیروی کشش معادل 100هزار پوند بر اینچ مربع یا بیشتر را تحمل کند.
  • آزمایش منحنی ضریب  شکست :  بررسی فیبر از لحاظ ابعاد هندسی ازجمله کنترل یکنواختی قطر هسته و یکنواختی ضخامت لایه روکش
  • آزمایش میزان تضعیف امواج در فیبرنوری : در این آزمایش مشخص میشود که سیگنال  های نوری در طول  موجهای مختلف چه مقدار انرژی خود را در حین عبور از  فیبر دست  می دهند.
  • ظرفیت انتقال اطلاعات (پهنای باند) : تعداد سیگنالهایی که در هر لحظه می تواند بوسیله فیبر منتقل شود.
  • طیف رنگی : انتشار طول موجهای مختلف نور  در هسته فیبر که در بحث پهنای باند حائز اهمیت است.
  • رطوبت : تاثیر دما در تضعیف سیگنال دمای عملیاتی و دامنه تغییرات عبوری
  • توانایی هدایت نور در زیر آب : حائز اهمیت برای کابل هایی که در زیر دریا استفاده می شود.

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز جهت تولید فیبر نوری


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز جهت تولید فیبر نوری

ماشین‌آلات این خط شامل دستگاه‌های برنرها، برج های کششی و سایر تجهیزات می باشد که میتوان آنرا از شرکت Rosenthal کشور سوئیس تامین نمود.

نیروی انسانی مورد نیاز :

نیروی انسانی براساس ظرفیت اسمی طرح تعیین می شود ، طبق برآورد های به عمل آمده ، نیروی انسانی مورد نیاز طرح شامل 2 گروه تولیدی و اداری است . که حدود 30 تا 50 نفر کارگر ماهر و  کارمندان  اداری، متخصصین مربوطه و نیروی خدماتی تخمین زده می شوند . نیروی انسانی مورد نظر در غالب مناطق وجود داشته و از نظر تامین آن مشکلی وجود ندارد.


اهمیت استراتژیک صنعت فیبر نوری

 گسترش ارتباطات و راحتی انتقال اطلاعات از طریق سیستم های انتقال و مخابرات فیبر نوری یکی از پر اهمیت ترین موارد مورد بحث در جهان امروز است . سرعت دقت  و تسهیل از مهمترین ویژگی های مخابرات فیبر نوری می باشد . 

یکی از پر اهمیت ترین موارد استفاده از مخابرات فیبر نوری، آسانی انتقال در فرستادن سیگنال های حامل اطلاعات دیجیتالی است که قابلیت تقسیم بندی در حوزه زمانی را دارا می باشد . 

این بدین معنی است که مخابرات دیجیتال تامین کننده پتانسیل کافی برای استفاده از امکانات مخابره اطلاعات در پکیج های کوچک  انتقال، دریک حوزه زمانی معین است .  برای مثال عملکرد مخابرات فیبر نوری با توانایی 20 مگا هرتز با داشتن پهنای باند 20 کیلو هرتز دارای گنجایش اطلاعاتی 1/0 درصد می باشد.

امروزه اینترنت صنعتی است که سریع ترین توسعه در جهان را دارا بوده و پیش بینی می شود در سال های بر آینده میزان رشد آن افزوده گردد . مهم ترین عامل گسترش ارتباطات شبکه ای فیبر نوری است . این تارهای مویی شیشه ای سیگنال های ارتباطی لیزری را به سرعت در کل جهان جابجا  می کنند.

سرعت رشد صنعت مدرن فیبر نوری در جهان به حدی بوده که در فاصله ای کمتر از 30 سال ، امروزه تقریبا کلیه کشورهای جهان ، کم یا زیاد به تجهیزات آن دسترسی دارند.

فیبر نوری توانسته در مدت کم ، اهمیت سایر ابزار ارتباطی، حتی ماهواره ها را کمرنگ سازد.

اهمیت فیبر نوری در جهان امروز بسیار زیاد ارزیابی شده زیرا آینده بشر امروز به میزان کارآیی ابزار ارتباطی وابسته است .  این مهم تنها از طریق اینترنت تامین شده و آخرین و  مهمترین  ابزار استفاده از اینترنت در جهان امروز فیبر نوری است.

ظرفیت بالقوه فیبر نوری 100هزار برابر بیشتر از نزدیک ترین رقیب آن یعنی  ماهوارهها میباشد و به همین دلیل گرایش به آن در دنیا شگفت انگیز بوده است.

اهمیت استراتژیک فیبر نوری در جهان به اندازه اهمیت اینترنت است که تعیین کننده راه زندگی بشر امروزی بوده  و بر دانش ارتباطی جهان حکومت می کند. 

در راستای پیگیری جدی شبکه فیبر نوری بعنوان زیرساخت اصلی شبکه انتقال داده  کشور، برنامه پروژه های فیبر نوری در قالب خطوط  اصلی، بین الملل، خطوط فرعی و بین  مراکز شهری بمنظور تامین نیاز روزافزون ارتباطات مخابراتی ( تلفن ثابت ، همراه،  دیتا و ...) تنظیم گشته و در جهت تحقق اهداف قدمهای موثری برداشته شده است.

جدول زمان بندی اجرای طرح توجیهی تولید فیبر نوری :

 

جدول زمان بندی اجرای طرح توجیهی تولید فیبر نوری

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فیبر نوری ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود فایل طرح توجیهی تیپ تولید فیبر نوری

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید فیبر نوری 30 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 09:46
حجم فايل 333.03 KB
دانلود 231

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید فیبر نوری سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:17
حجم فايل 936.43 KB
دانلود 220

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی کسب و کار تولید فیبر نوری 8 صفحه سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:21
حجم فايل 458.3 KB
دانلود 172

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل فیبر نوری سال 98 داغ
تاريخشنبه, 21 ارديبهشت 1398 18:24
حجم فايل 3.35 MB
دانلود 283

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید فیبر نوری 21 صفحه سال 93 داغ
تاريخشنبه, 14 دی 1398 18:50
حجم فايل 2.76 MB
دانلود 217

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع الکترونیک

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories