• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری سال 98

(2 votes, average 3 out of 5)

Fiber Optic Patch

جهت دانلود طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری ، تدوین شده در سال 98 این صفحه را مطالعه نمایید . پچ کورد فیبر نوری یا کابل جامپر یا کابل بچ فیبر نوری ، کابل های جدید مخابراتی بر پایه تکنولوژی فیبر نوری می باشند .

معرفی طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری :

پچ کورد فیبر نوری ، یک کابل از جنس فیبر نوری می باشد که در هر کدام از قسمت های انتهای خود دارای یک کانکتور می باشد . پیچ کورد فیبر نوری با نام های کابل جامپر یا کابل بچ فیبر نوری نیز شناخته می شود . کانکتور هایی که در هر انتهای کابل جامپر قرار دارند ، می توانند به صورت یکسان و یا غیر یکسان باشند .
پیگتیل فیبر نوری یک بخش از یک کابل فیبر نوری می باشد که ، یک انتهای آن دارای کانکتور می باشد اما قسمت انتهای دیگر آن سربندی نشده می باشد . پگتیل می تواند از یک طرف به فیوژن متصل گردد و از طرف دیگر به سایر تجهیزات متصل شود . دو کابل فیبر نوری را به این شکل به یکدیگر وصل خواهند کرد .
همانطور که در طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری ذکر شده است ، پچ کورد فیبر نوری و پگتیل را می توان با انواع مختلف کانکتور ها سربندی نمود ، هر دوی این تجهیزات هم به صورت چند حالته و هم به صورت تک حالته تولید می شوند ، به علاوه از این تجهیزات می توان به صورت تکی یا دوتایی استفاده نمود . اما تفاوت پگتیل و پچ کورد در این است که ، پچ کورد از هر دو طرف دارای کانکتور می باشد ، اما پگتیل فقط از یک سمت دارای کانکتور می باشد . در واقع هنگامی که یک پچ کورد از وسط نصف شود ، به دو عدد پگتیل تبدیل می شود .
پچ کورد فیبر نوری و پگتیل ها در اتصال های پرسرعت فیبر نوری ، دیتاسنتر ها ، اتاق های ارتباط از راه دور و ... ، جهت اتصال cross connect و interconnect دارای کاربرد می باشند .

استاندارد هایی که جهت اجرای طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری باید رعایت شوند عبارتند از :

• پچ کورد هایی که برای تجهیزات پسیو و اکتیو دارای کاربرد هستند ، باید به صورت duplex و همراه با کانکتور مناسب تولید شوند .
• کابل های پچ کورد فیبر نوری که در اتصال متقاطع و اتصال متقابل دارای کاربرد هستند ، باید به شکل متقاطع تولید شوند .
• درصورتی که امکان جداکردن اتصال دهنده های کابل رابط فیبر نوری به صورت تک اتصال دهنده وجود داشته باشد ، باید سر انتهایی کابل ها برای مشخص شدن موقعیت A و B مشخص گردند .
• برای تولید و استفاده از اتصال دهنده های جدید ، باید از طرح شناسایی و برچسب گذاری مناسب مانند اتصال دهنده های دوطرفه SC استفاده شود .
• و ....

انواع پچ کورد فیبر نوری با توجه به نوع کانکتور جهت اجرای طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری ، عبارتند از :

پچ کورد LC :

نوع اول پچ کورد LC می باشد که ، با کانکتور LC خاتمه می پذیرد . کانکتور LC از جنس سرامیک بوده و بدنه آن پلاستیکی می باشد . این نوع پچ کورد به دلیل فرم کوچکی که دارد ، فضای کمی اشغال کرده و در نصب و راه اندازی مناطق کم حجم و پرتراکم دارای کاربرد فراوانی می باشد .

پچ کورد SC :

نوع دوم پچ کورد SC می باشد که ، با کانکتور SC خاتمه می پذیرد . کانکتور SC این قابلیت را دارد ، که از آن برای 1000 چرخه اتصال استفاده شود . این نوع پچ کورد دارای مقاومت بالا بوده و ساده و ارزان قیمت می باشد . پچ کورد های SC دارای قفل در کانکتور خود هستند ، به همین جهت اتصال تراز و دقیق به وسیله فرول سرامیکی به وجود خواهد آمد .

پچ کورد ST :

نوع سوم پچ کورد ST می باشد که ، با کانکتور ST خاتمه می پذیرد . کانکتور ST به شکل سرنیزه ای بوده و برای نگهداری فیبر ، فرول طولانی فنری دارد . پچ کورد ST در دو نوع سینگل و مولتی مود تولید می شود . این نوع پچ کورد ها توانایی کار تا 500 بار ورود و خروج استاندارد را دارند . اغلب برای شبکه های مولتی مود مانند شبکه های محلی در ساختمان ها و دانشگاه ها ، از این نوع پچ کورد استفاده می شود .

پچ کورد FC :

نوع چهارم پچ کورد FC می باشد که ، با کانکتور FC خاتمه می پذیرد . کانکتور FC به صورت پیچشی اتصال پیدا می کند . ساختار این پچ کورد ها پیچشی و بدنه آن ها فلزی می باشد . از این نوع پچ کورد ها می توان به صورت سینگل یا مولتی مود استفاده نمود . در محیط هایی که دارای لرزش بالا است ، امکان استفاده از این پچ کورد ها وجود دارد .

پچ کورد MTRJ :

نوع پنجم پچ کورد MTRJ می باشد که ، با کانکتور MTRJ خاتمه می پذیرد . این نوع از پچ کورد دارای فرول و محفظه پلاستیکی می باشد که ، دو کانکشن فیبر نوری را ارتباط خواهند داد . کار با این نوع پچ کورد آسان بوده و اغلب در شبکه دارای کاربرد می باشد .

پچ کورد E2000 :

نوع ششم پچ کورد E2000 می باشد که ، با کانکتور E2000 خاتمه می پذیرد . کانکتور E2000 دیافراگم فنری و دریچه دارد که ، سبب جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل فرول می شود . زمانی که کانکتور به آداپتور متصل گردد ، به صورت خودکار دریچه باز می شود و زمانی که کانکتور آزاد باشد دریچه بسته می شود . این نوع پچ کورد ، دارای قیمت بیشتری نسبت به سایر پچ کورد های فیبر نوری می باشد .

پچ کورد MU :

نوع هفتم پچ کورد MU می باشد که ، با کانکتور MU خاتمه می پذیرد . کانکتور MU یک پوشش محفظه پلاستیکی دارد و دارای اندازه ای کوچک می باشد . اغلب در سیستم های مشترک ، انتقال پیشرفته نوری و ... از این نوع پچ کورد ها استفاده می شود .

پچ کورد MTP/MPO :

نوع هشتم پچ کورد MTP/MPO می باشد که ، با کانکتور MPO خاتمه می پذیرد . این نوع پچ کورد ها اغلب در کابل نوع ریبون دارای کاربرد هستند . هنگامی که کاربرد دارای ظرفیت بالا باشد ، استفاده از این پچ کورد ها مقبول به صرفه می باشد . این محصول در اتاق مخابرات و تجهیزات شبکه دارای کاربرد زیادی می باشد .

:: دانلود فایل طرح توجیهی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سیم و کابل برق

:: دانلود طرح توجیهی ارائه خدمات هاستینگ و دیتا سنتر و فناوری اطلاعات

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی تولید پچ کورد و پیگتیل برای صنعت فیبر نوری ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع الکترونیک

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories