دو طرح توجیهی الکترود جوشکاری و دو طرح زودبازده الکترود دریایی ( welding electrode ) را میتوانید از لینک ( های ) دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید.
اهمیت مطالعه ی طرح توجیهی و امکان سنجی تولید الکترود دریایی و الکترود جوشکاری :
الکترود جوشکاری و الکترود دریایی از اجزای لازم برای انجام جوشکاری در روی زمین و اعماق دریا میباشند لذا با توجه به اینکه ساخت و ساز و توسعه ی عمرانی یک کشور یکی از ارکان توسعه ی آن کشور میباشد و فرایند جوشکاری لازمه ی ساخت و ساز است مطالعه ی طرح توجیهی کسب و کار تولید الکترود جوشکاری و الکترود دریایی را به عنوان یک طرح با اهمیت به شما توصیه میکنیم .
الکترود جوشکاری چیست؟
در طرح توجیهی الکترود جوشکاری مطالعه خواهید نمود که به مفتول فلزی که دورتا دور آن توسط پوشش فلاکس احاطه شده باشد الکترود جوشکاری میگویند. قطر الکترود جوشکاری از روی قطر مغزی الکترود محاسبه میشود. روکش الکترود جوشکاری معمولا از جنس آهک، سلولز، اکسید سدیم، خاک رس و یا آزبست میباشد. کاربرد الکترود جوشکاری برای پرکردن فضای اتصال بین دو سطح فلزی مورد جوشکاری است . الکترود جوشکاری دارای انواع مختلفی از نظر جنس مفتول میباشد که از انواع الکترود می توان الکترود با مفتول فولاد زنگ نزن و الکترود با مفتول فولاد کم کربن و ... را نام برد. از نظر پوشش فلاکس هم الکترود جوشکاری دارای انواعی مثل الکترود رتیلی، الکترود سلولزی، الکترود رتیلی با پودر آهن و الکترود جوشکاری با پوشش قلیایی را نام برد. توضیحات تکمیلی نظیر کد آیسیک و استاندارد ها و تعرفه گمرکی الکترود جوشکاری در طرح توجیهی آن موجود است .
فرایند تولید الکترود جوشکاری
درمرحله اول ابتدا فلز اصلی الکترود به شکل رول وارد کارخانه شده سپس زنگ زدایی شده و بعد رول ها به دستگاه کشش انتقال پیدا میکنند و عمل شستشو و جرم گیری انجام میشود.. درمرحله دوم مواد پوشش دهنده را از انبار میآوردند و هر کدام را در دستگاه مخلوط کن می ریزند. در مرحله بعد مخلوط تهیه شده را در سیلندرهای دستگاه روکش دهنده می ریزند و بعد دستگاه ها به طور خودکار روکش را به اندازه نیاز روی مفتول های فلزی می کشند. سپس الکترود را به دستگاه پاک کن میبرند و درون دستگاه کوره ای قرار میگیرند و خشک می شوند در نهایت از کوره خارج شده و توسط ماشین مارک زنی علائم لازم روی آن ها زده می شود و بسته بندی میشوند. فرآیند تولید و ماشین آلات و سایر اطلاعات فنی کارخانه تولید الکترود جوشکاری را میتوانید در طرح توجیهی الکترود جوشکاری مطالعه نمایید .
الکترود دریایی چیست؟
جوشکاری زیر آب از زمانی که در جنگ جهانی دوم کشتی ها خسارت دیده بودند و باید به سرعت در آب تعمیر می شدند به وجود آمدند. جوشکاری در زیرآب به دو صورت خشک و مرطوب انجام می شود. در روش مرطوب از نوعی الکترود ویژه استفاده می شود و جوشکاری به صورت دستی انجام می شود. از مزایای جوشکاری مرطوب می توان به هزینه کم، سرعت بالای جوشکاری و قابلیت جوشکاری قسمت هایی که در روش های دیگر قابل دسترس نیستند، اشاره کرد. جوشکاری خشک در یک اتاقک درون آب صورت می گیرد. از مزایای جوشکاری خشک می توان به ایمنی غواص، کیفیت خوب جوش، کنترل سطح و آزمون غیر مخرب اشاره کرد. توضیحات کامل را در طرح توجیهی الکترود دریایی مطالعه بفرمایید . توضیحات تکمیلی در طرح امکان سنجی الکترود دریایی در دسترس میباشد .
روش تولید الکترود دریایی
در مرحله اول مغز الکترود که از مفتول فلزی است ، ساخته می شود. در مرحله بعد روکش الکترود که از مواد مختلفی ساخته شده است اول مواد ناخالص آن حذف می شود سپس روکش الکترود برای پوشش دهی بر روی مغزی الکترود ساخته میشود. سپس با استفاده از چسب سیلیکات روی مفتول را روکش می کنند و با استفاده از فشار پرس روی مغزی فولادی هوا گیری انجام می شود تا شکل الکترود ایجاد شود. به این صورت بعد از قرار گرفتن روکش روی مغزی مجموعه به داخل کوره پخت انتقال داده می شود. در داخل کوره مواد پایداری لازم را پیدا می کنند و بعد از پخت آماده ی بسته بندی و ارسال به بازار می باشند. روش تولید و خط تولید الکترود دریایی را به صورت کامل در طرح کسب و کار الکترود دریایی مطالعه نمایید .
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
دانلود فایل طرح توجیهی الکترود جوشکاری و الکترود دریایی :





برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.





برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.





برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.





برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.




برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.