• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

(1 vote, average 5 out of 5)

دانلود طرح توجیهی تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید کانالت بتنی آبیاری، این صفحه را مطالعه نمایید. کانالت های بتنی آبیاری، در صنایع کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این سازه حالت نیم لوله داشته و به همراه اجزای کمکی دیگر از جمله پایه و کفشک، در محل های مورد نظر نصب می شود.

معرفی طرح توجیهی تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

کانالت به یک سازه بتنی گفته می شود که به صورت نیم لوله بوده و در اندازه های مختلف تولید می شود. از کانالت به منظور قسمت اصلی سازه استفاده می شود. اجزای دیگری نیز در سازه مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه توضیح داده می شوند:

  • پایه: پایه ها به منظور نگه داشتن کانالت در نصب سازه مورد استفاده قرار می گیرند. پایه ها بسته به ارتفاع مورد نیاز، در طول های 25 سانتی متری تا 2 متری تولید می شوند.
  • کفشک: جهت گیر دادن پایه و تحمل نیروهای عمودی و جانبی، مورد استفاده قرار می گیرند.
  • زین: این بخش از واژگون شدن کانالت جلوگیری می نماید.

اتصال پایه ها و کفشک ها از طریق میلگردهای 12سانتی متری نمره 14 انجام می شود. این میلگردها از داخل سوراخ هایی که در هنگام تولید در کفشک و پایه ایجاد شده اند، عبور کرده و این چنین سازه ها را به یکدیگر متصل می کند.

کانالت های در 5 حجم تیپ 150، تیپ 230، تیپ 315، تیپ 450 و تیپ 600 تولید می شوند. بتن مصرفی در کارخانه تولید کانالت بتنی، از روش batching تولید می شود. سنگدانه های مورد استفاده در تولید بتن، باید کیفیت و مقاومت بالایی داشته و دارای اندازه مشخصی باشند. مواد افزودنی نیز باید قبل از مصرف، با استفاده از نمونه های مخلوط بتن مورد آزمایش قرار گیرد تا با سیمان سازگار باشد. همچنین شبکه های مس مصرفی در تولید بتن کانالت، به صورت آماده از کارخانه مربوطه تهیه می شوند.

هزینه، درامد و سود حاصل از تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

با توجه به حجم بالای مزارع با سیستم های آبیاری سنتی و همچنین جلوگیری از هدر رفت آب و زهدار شدن زمین های کشاورزی و همچنین کاهش هزینه های آبیاری، این طرح می تواند سودآوری زیادی در پی داشته باشد. ظرفیت تولید محصول در این پروژه، 84 هزار متر مربع در سال در نظر گرفته شده است. به منظور تحقق هدف گذاری های انجام شده در این طرح، سرمایه ثابت کل مورد نیاز مبلغ 31889 میلیون ریال، سرمایه در گردش مبلغ 14373 میلیون ریال و سرمایه کل مورد نیاز، 46261 میلیون ریال براورده شده است.

قیمت هر متر کانالت بتنی آبیاری در سال 94، 300 هزار ریال به ازای متر بوده است. طبق محاسبات و پیش بینی های این طرح، فروش سالیانه برابر با 25200 میلیون ریال بوده، و زمان بازگشت سرمایه مدت 3 سال پس از آغاز فعالیت پروژه می باشد.

فرایند تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

مواد اولیه ماسه، شن، سیمان، میل گرد از بازار داخلی

  1. مصالح سنگی توسط دستگاه شن کش به بالای برج بچینگ منتقل می شوند. سپس حجم معینی از سیمان به آن اضافه می شود.
  2. به مخلوط حاصل، آب اضافه می شود و تمامی مصالح به مدت 2 دقیقه با یکدیگر مخلوط می شوند.
  3. در حین اختلاط، به ازای هر متر مکعب بتن 450 cc از یک ماده شیمیایی به نام هوا زا به بتن افزوده می شود.
  4. شبکه های مس به خوبی روغن کاری شده تا بتن به سطح آنها نچسبد.
  5. دستگاه های مخصوص، با تبدیل شبکه های مس به شکل نیم لوله آنها را درون قالب قرار می دهند. در این مرحله به منظور ایجاد فاصله مناسب بین آرماتور و بتن و همچنین بتن با قالب، در زیر و بالای شبکه مس از لقمه های 2 سانتی متری در قالب استفاده می شود.
  6. قالب ها و بتن با استفاده از تجهیزات مناسب، به محل بتن ریزی منتقل می شوند. سپس بتن از بالا به درون قالب ریخته شده و در این حین ویبراتور مرتبط با قالب، با لرزاندن آن موجب پر شدن کامل زوایا و گوشه های قالب از بتن می شود.
  7. پس از هم دما شدن قطعه تولید شده با محیط، آنها را به مدت 4 روز در استخرهای آب قرار می دهند. در نهایت قطعات به محلی نزدیک به استخر منتفل شده و در آن نگهداری می شوند.

تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

برای اجرای طرح تولید کانالت بتنی، به 12 نفر نیروی انسانی در بخش های تولیدی و اداری  نیاز است. همچنین آغاز فعالیت پروژه مستلزم در اختیار داشتن زمینی به مساحت 5000 متر مربع می باشد. تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز تولید کانالت، شامل موارد زیر است:

  1. تجهیزات توزین
  2. بتنر و میکسر
  3. انواع قالب های مادر
  4. دستگاه نورد میل
  5. موتور جوش

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کانالت بتنی آبیاری صنایع کشاورزی

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماشین آلات  آبیاری تحت فشار

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های پلاستیکی آبیاری قطره ای

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .


کسب و کارهای پر طرفدار

مکانیزاسیون کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories