طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ 1000 تنی ❄️ برای میوه و خرما
- ایمان حبیبی
- طرحهای توجیهی صنایع کشاورزی و دامپروری

جهت سفارش بیزینس پلن و طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ میوه و خرما 1000 تنی با استفاده از نرم افزار کامفار به فرمت Word و PDF این مطلب را مطالعه نموده و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
در انتهای صفحه فایل های طرح توجیهی آرشیوی سردخانه و سورتینگ میوه و خرما ، جهت مطالعه و کسب اطلاعات اولیه برای کاربران قرار داده شده است.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 سردخانه و سورتینگ 1000 تنی)
✔️ نقش سردخانه ها در سورتینگ و نگهداری میوه و خرما
✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط سورتینگ میوه و خرما
✔️ مواد اولیه مصرفی سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما
✔️ تأسیسات مورد نیاز سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما
✔️ وضعیت اشتغال زایی سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما
✔️ میزان آب و انرژی مورد نیاز سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما
✔️ زمین و ابنیه سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما
✔️ بسته بندی مناسب میوه و خرما چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
✔️ انواع ظروف بسته بندی میوه و خرما از باغات و نخلستان تا مصرف کننده
✔️ دانلود فایل های بیزینس پلن و طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن سردخانه و سورتینگ میوه و خرما 1000 تنی!

✳️ نقش سردخانه ها در سورتینگ و نگهداری میوه و خرما:
محصولات کشاورزی مختلف مانند میوه و خرما باید جهت سورتینگ و بسته بندی و نگهداری به سردخانه های میوه و خرما بروند تا در فصول و اوزان مختلف به بازار عرضه شوند.
جالب است بدانید خسارت های بعد از برداشت میوه ها و سبزی ها پیش از این كه به دست مصرف كنندگان برسد، بین 20 تا 50% متغیر است که بخش عمده ای از این ظایعات مربوط به خشک شدن، پژمردگی و فساد محصولات است.
به طور طبیعی، رطوبت میوه ها و سبزی ها بین 70 تا 95% متغییر و رطوبت متعادل ERH آنها حدودا بالای 98% می باشد؛ بنابراین هدف اصلی بسته بندی و نگهداری میوه ها و خرما در سردخانه ها، حفاظت از آنها، در برابر انواع فساد های فیزیکی، شیمیایی و زیستی است.
سردخانه های میوه و خرما از نوع بالای صفر هستند که میتوان بخشی از آن را به ذخیره سازی میوه جات و بخشی دیگر را به ذخیره سازی خرما اختصاص داد.
در سردخانه های دارای تجهیزات سورتینگ و بسته بندی، هدف صرفا نگهداری از میوه و خرما نیست بلکه در این سردخانه ها با استفاده از تجهیزاتی که وجود دارد محصولات را به صورت فله دریافت کرده و به صورت سورت شده و بسته بندی شده به بازار تحویل میدهند.
بسته بندی نه تنها باعث حفظ کیفیت و کاهش ظایعات میوه و خرما می شود، بلکه به عنوان یک ابزار مهم بازاریابی، اطلاعات مفیدی به مصرف کننده ارائه می دهد و موجب افزایش رضایت و اعتماد مشتری می گردد.
سورتینگ و بسته بندی میوه و خرما با کیفیت بالا باعث می شود کالا با قیمت اقتصادی و شرایط بهداشتی به دست مصرف کننده برسد و بازار آن به طور مطلوب توسعه پیدا کند.
در این مطلب ما قصد داریم اطلاعات فنی باارزشی را راجع به سردخانه و سورتینگ میوه و خرما در اختیار شما قرار دهیم بنابراین پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
ضمنا در صورتی که قصد احداث سردخانه 1000 تنی به منظور درجه بندی و بسته بندی میوه و خرما را دارید برای اخذ مجوز احداث از وزارت کشاورزی نیاز به بیزینس پلن سردخانه و سورتینگ 1000 تنی خواهید داشت و اگر بخواهید وام و تسهیلات بانکی نیز بگیرید نیاز به طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ 1000 تنی میوه و خرما خواهید داشت.
هر دوی این گزارشات به شما کمک میکند تا دیدگاه بهتری نسبت به آینده مالی کسب و کار خود بدست بیاورید و در طی مسیر اخذ مجوز ویا وام نیز، همانطور که گفتیم به این گزارشات نیاز خواهید داشت.
بنابراین در صورت تمایل و جهت سفارش بیزینس پلن و طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ میوه و خرما با هر ظرفیتی مانند 1000 تنی و یا 500 تنی با کارشناسان «وبسایت گسترش کارآفرینی ایران» با مدیریت «مهندس ایمان حبیبی» تماس بگیرید.
✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط سورتینگ میوه و خرما:
- نوار نقاله سورتینگ 8 متری: 2 دستگاه
- تسمه کش اتوماتیک: 4 دستگاه
- میز کارتمام استیل: 12 دستگاه
- باسکول 1 تنی: 1 دستگاه
- پولیش و واکسینگ میوجات: 2 دستگاه
- دستگاه بسته بندی تمام اتومات میوجات: 1 دستگاه
- بالابرآبگیری میوه و حمل بسته بندی: 2 دستگاه
- نوار حمل میوه های بسته بندی شده میز دار: 3 دستگاه
- جت پرینتر: 2 دستگاه
- مخزن تمام استیل شست و شو و لجن گیر: 6 دستگاه
- شیرینگ پگ: 4 دستگاه
- سلفون کش اتومات: 4 دستگاه
- برای ظرفیت سالیانه 15000 تن
مواد اولیه مصرفی سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
- انواع میوجات و خرما: 16500 تن در سال
- جعبه و کارتن: 100 تن در سال
- پلاستیک و کارتن: 80 تن در سال
- ظرفیت سالیانه 15000 تن

✳️ تأسیسات مورد نیاز سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
- تأسیسات برق رسانی: انشعاب و کابل کشی، «360 کیلووات»
- تأسیسات آب رسانی: لوله کشی و مخزن، «1 اینچ»
- کمپرستور: 10 عدد، «25 اسب بخار»
- کندانسور: 10 عدد، «20 اسب بخار»
- اواپراتور: 22 عدد، «15 اسب بخار»
- یونیت کندانسور و رسیور: 10 عدد، «با شاسی»
- شیرآلات و اتصالات: 10 سری، «تمام مسی»
- گاز و نصب سیستم: 50 کپسول، «فریون»
- وسایل اداری: میز و صندلی و رایانه
- وسایل ایمنی و حفاظتی برق: تقسیم برق سردخانه، «جلوگیری از خطر»
- درب سردخانه: 10 عدد
- پالت: 1000 عدد
- برای ظرفیت سالیانه 15000 تن

✳️ وضعیت اشتغال زایی سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
- برای ظرفیت سالیانه 15000 تن
- مدیر عامل: 1 نفر، «فوق لیسانس»
- مدیر تولید: 1 نفر، «لیسانس»
- حسابدار: 3 نفر، «فوق دیپلم»
- کاردان سردخانه: 3 نفر، «فوق دیپلم»
- نگهبان: 2 نفر، «دیپلم»
- کارگر: 19 نفر، «دیپلم»
- جمع: 29 نفر
میزان آب و انرژی مورد نیاز سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
- برای ظرفیت سالیانه 15000 تن
- آب مصرفی: 3000 متر مکعب در سال
- برق مصرفی: 16000 کیلووات در سال
- گازوئیل: 6000 لیتر در سال

✳️ زمین و ابنیه سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
زمین و محوطه سازی سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
- ظرفیت سالیانه 15000 تن
- زمین: 12000 متر مربع
- خاکبرداری و تسطیح: 12000 متر مربع
- حصار کشی: 880 متر مربع
- آسفالت و پیاده رو سازی: 1000 متر مربع
- فضای سبز و روشنایی: 1000 متر مربع
ساختمان و ابنیه سردخانه و سورتینگ 15 هزار تنی میوه و خرما:
- ظرفیت سالیانه 15000 تن
- سالن شست و شو و دریافت و پولیش: 300 متر مربع، «سوله به ارتفاع 4 متر»
- سالن درجه بندی و سورتینگ: 400 متر متر مربع، «سوله به ارتفاع 4 متر»
- سالن بسته بندی: 200 متر مربع، «سوله به ارتفاع 4 متر»
- سردخانه: 4200 متر مربع، «سوله به ارتفاع 9 متر»
- ساختمان اداری و رفاهی و خدماتی: 350 متر مربع، «سازه بتن»
- نگهبانی: 20 متر مربع، «سازه بتن»
وسائط نقلیه موردنیاز سردخانه و سورتینگ میوه و سبزیجات:

✳️ بسته بندی مناسب میوه و خرما چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
- بسته بندی ها باید از استحكام مكانیكی كافی برخوردار باشند تا در زمان جابه جایی و حمل، محتویات بسته به خوبی حفظ شوند.
- ساختار مواد بسته بندی نباید حاوی مواد شیمیایی باشد كه به مواد غذایی منتقل شده و موجب سمی شدن محصولات میشود.
- بسته بندی باید نیازهای حمل و نقل و بازاریابی را بر حسب وزن، اندازه و شكل مهیا کند؛ این امر در جهت كاهش اندازه و اشكال گوناگون بسته بندی از طریق یك دست كردن بستهبندی صورت می گیرد.
پالت سازی و كنترل مكانیكی، یكسان سازی را برای علمكرد اقتصادی ضروری می کند.
- بسته بندی ها باید امكان سردسازی سریع محتویات را داشته باشند؛ همچنین نفوذپذیری ورقه های پلاستیكی، نسبت به گازها، از اهمیت به سزایی برخوردار است.
- باز و بسته کردن آسان، می تواند در شرایط بازاریابی محصول مهم باشد.
- شكل بسته بندی باید به گونه ای طراحی شود كه محتویات درون بسته را به خوبی نشان دهد.
- گاهی اوقات لازم است بسته بندی، نور را از خود عبور دهد و یا به عبارتی شفاف باشد.
- بسته بندی باید كمكی برای عرضه در عمده فروشی ها باشد.
- گاهی بسته بندی برای سهولت دور انداختن، استفاده مجدد و یا بازیافت، طراحی می شود.
- هزینه بسته بندی تا حد ممكن كاهش یابد.

✳️ انواع ظروف بسته بندی میوه و خرما از باغات و نخلستان تا مصرف کننده:
چه نوع ظروفی برای جمع آوری میوه و خرما در مزرعه استفاده می شود؟
در مرحله برداشت میوه و خرما بسته به نوع محصول، منطقه جغرافیایی و امکانات موجود، از طروف مختلفی برای جمع آوری استفاده می شود که رایج ترین آن ها شامل:
- جعبه های چوبی و پلاستیکی یا مقوایی
- کیسه های کنفی، کرباسی یا برزنتی
- سبد های توری یا بافته شده از ساقه های گیاهی
این ظروف باید سبک، مقاوم و قابل تهویه باشند تا از فساد محصول جلوگیری کنند.
ظروف مورد استفاده در حمل و نقل میوه و خرما باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟
ظروف حمل و نقل حلقه مهمی بین مزرعه و بازار هستند؛ بنابراین باید:
- مقاومت کافی در برابر فشار و وزن بالا را داشته باشد.
- از له شدگی، لرزش و ضربه خوردگی محصول جلوگیری کند.
- تهویه مناسب برای گازهای اكسیژن و دی اكسید كربن داشته باشد.
- امكان دفع گرمای ناشی از تنفس میوه های تازه را فراهم نمایند.
بسته بندی ایده آل شامل یك ظرف دربدار، با ظرفیت مناسب و بدون برجستگی روی آن است كه دارای استحكام كافی بوده تا تحت هر گونه شرایط جابه جایی، قادر به حفاظت از محتویات بسته باشد.
ظروف بسته بندی میوه و خرما به چه صورت هستند و چه کاربردی دارند؟
با افزایش فروشگاه های زنجیره ای و سوپر ماركت ها، نیاز به بسته بندی های کوچک برای خرده فروشی میوه و خرما، رشد چشمگیری داشته است.
این نوع بسته بندی، به صورت ظروف كاغذی و یا پلاستیكی، در دسترس مشتریان بوده و ضمن سهولت در خرید و حمل، ظاهر مناسبی برای جذب مشتری دارند.
رایج ترین انواع بسته بندی های مصرفی عبارت اند از:
- كیسه ها كه از جنس كاغذ، ورقه یا توری پلاستیكی ساخته شده اند.
- سبدهای شكل دار مقوایی، پلاستیكی شفاف برای نمایش محتویات آن و یا همراه جداكننده هایی برای میوه های خاص طراحی شده اند.
- سبدهای مستطیلی یا گرد كوچك كه از مقوای پوشش دار، موم دار و یا مواد دیگر ساخته شده اند.
- جعبه های مقوایی یا پلاستیکی بسته بندی خرما
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ 1000 تنی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی با ما تماس بگیرید.
📚 دانلود فایل های بیزینس پلن و طرح توجیهی سردخانه و سورتینگ 1000 تنی
✍️ توجه: کلیه ی طرح های تیپ یا آماده، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند. جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
🔗 جهت دانلود فایل های بیزینس پلن و طرح توجیهی سردخانه کلیک نمایید.


