طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی مرغ ⭐️ سال 1402 | word + pdf
- امیر حبیبی
- طرحهای توجیهی صنایع کشاورزی و دامپروری
جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی مرغ و سایر طیور ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی قدیمی کشتارگاه صنعتی مرغ و سایر طیور را با فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .
خلاصه مقاله بیزنس پلن و طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی مرغ و سایر طیور در مطلب پایین
در این مقاله ، ما سعی نموده ایم که اطلاعات فنی باارزشی را راجع به احداث کارخانه کشتارگاه صنعتی مرغ و سایر طیور در اختیار شما قرار دهیم.
این اطلاعات شامل ماشین آلات کشتارگاه طیور ، مساحت زمین و ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز برای احداث کشتارگاه طیور ، مواد اولیه مورد نیاز ، آب و برق و سوخت مورد نیاز ، نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرآیند کشتار مرغ و سایر طیور نظیر اردک میباشد.
کشتارگاه طیور به مکانی صنعتی اطلاق میگردد که جهت ذبح قانونی و بهداشتی انواع طیور مانند مرغ و اردک و غاز و ... احداث میگردد .
محصول عمده کشتارگاه صنعتی طیور مورد بررسی در این مقاله ، مرغ بسته بندی شده جهت عرضه خوراکی میباشد. الباقی محصولات جانبی که شامل پر خشک مرغ ، دل ، جگر ، سنگدان ، ایکلت ، پا و پودر گوشت میباشد از ضایعات کشتار بدست میآید.
لازم به ذکر است این کشتارگاه میتواند جهت کشتار سایر طیور نیز کاربرد داشته باشد.
ظرفیت اسمی این کشتارگاه صنعتی طیور ، برابر با 2000 قطعه مرغ در ساعت و با 8 ساعت کار در یک شیفت و 300 روز کاری در سال میباشد. ( 4800000 قطعه مرغ در سال )
✳️ نگاهی به وضعیت بازار کشتارگاه های طیور کشور در طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی مرغ
تا سال 1398 حدود 250 کشتارگاه طیور فعال در سراسر کشور وجود داشت که تقریبا همه آنها صنعتی بودند.
65 کشتارگاه مرغ نیز تا پایان برنامه ششم به جمع واحدهای قبلی اضافه می شود که ظرفیت مجموع آنها به 755 هزار قطعه در ساعت و به عبارتی 8.1 میلیارد قطعه در سال می رسد.
این در حالی است که حدود 75% کشتارها در کشتارگاه ها و مابقی در مراکز غیر بهداشتی ذبح می شوند.
از این تعداد نیز حدود 10% به عنوان ضبط شده هستند که به دلایل بهداشتی قابل عرضه به بازار مصرف نیستند.
✳️ مجوزهای مورد نیاز جهت احداث کشتارگاه مرغ و سایر طیور :
فرایند کشتار و بسته بندی مرغ در کشتارگاه صنعتی طیور
✳️ شرح مختصر از فرایند کشتار مرغ و سایر طیور :
- دریافت طیور زنده سالم
- بازرسی فنی بهداشتی طیور زنده پیش از کشتار
- بیهوش کردن طیور زنده
- سر بریدن طیور زنده
- خون گیری از لاشه
- پرکنی لاشه
- تخلیه اندرون لاشه
- بازرسی فنی بهداشتی لاشه طیور پس از کشتار
- جدا سازی اندرون لاشه
- شستشوی لاشه
- قطع پاهای لاشه
- سرد کردن لاشه
- آب چکان شدن لاشه
- آماده سازی لاشه برای بسته بندی
مراحل قطعه بندی و بسته بندی مرغ در کشتارگاه صنعتی طیور :
مرغ های کشتار شده ، روزانه از کشتارگاه های صنعتی به محل شرکت حمل می شوند و پس از تخلیه در وان های بزرگ استیل ، وارد خط تولید می شوند.
مراحل بسته بندی مرغ عبارتند از : پوست گیری ، چربی گیری ، قطعه بندی و برای برخی محصولات استخوان گیری .
پس از انجام این مراحل شستشوی نهایی انجام شده و بسته بندی ( بنا بر سفارش مشتری در بشقاب یا در کارتن ) انجام می گردد.
جدول زمانبندی احداث کشتارگاه طیور ( مرغ ، اردک ، غاز و ... ) :
تجهیزات و ماشین آلات و آب و سوخت مورد نیاز کشتارگاه مرغ و سایر طیور با ظرفیت 4800000 قطعه در سال
ماشین آلات اصلی طرح حاضر شامل خطوط کشتار مکانیزه طیور شامل قلاب استیل ، موتور گیربکس خط کشتار ، انگشتی پرکن ، شوکر دیجیتالی ، دستگاه پرنده شوی و... که از تولید کنند داخلی قابل تامین است ، میباشد.
✳️ مواد اولیه و قطعات واسطه مورد نیاز کشتارگاه مرغ و سایر طیور در سال :
- مرغ زنده : 12000 تن
- لباس و باقی ملزومات : 72 دست
- کیسه نایلونی آرم دار و ظروف یکبار مصرف : 4800000عدد
- مواد شوینده و ضد عفونی کننده : 1800کیلوگرم
- مواد مصرفی سردخانه و گاز آمونیاک ( گرم آمونیاک برای هر قطعه مرغ ) : 45000کیلوگرم
✳️ آب و برق و سوخت مورد نیاز کشتارگاه مرغ و سایر طیور :
- برق : 824385 کیلووات در سال
- گاز : 402000 مترمکعب در سال
- آب : 33300 مترمکعب در سال
- گازوئیل : 3000 لیتر در سال
- ارتباطات : 12 ماه
- بنزین : 3000 لیتر در سال
نیروی انسانی مورد نیاز برای بهره برداری از کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت 4800000 قطعه در سال
در این مفروضات نوبت کاری به صورت 3 شیفت کاری 8 ساعته در روز 300 کاری در سال میباشد.
پرسنل اداری مورد نیاز کشتارگاه صنعتی مرغ و طیور :
- مدیر عامل : 1 نفر
- مدیر مالی ، اداری و فروش : 1 نفر
- پرسنل مالی ، اداری و فروش : 1 نفر
- منشی : 1 نفر
- کارگر خدمات : 1 نفر
- نگهبان : هر شیفت 1 نفر ، جمعا 3 نفر
پرسنل تولیدی مورد نیاز کشتارگاه صنعتی مرغ و طیور :
- مدیر تولید : 1 نفر
- دامپزشک : هر شیفت 1 نفر ، جمعا 3 نفر
- کارگر ماهر : هر شیفت 5 نفر ، جمعا 15 نفر
- کارگر ساده : هر شیفت 15 نفر ، جمعا 45 نفر
- تکنسین فنی تاسیسات : 1 نفر
- انباردار : 1 نفر برای دو شیفت
- راننده : دو نفر
فاکتور های کیفی لاشه مرغ تازه خنک شده
ویژگی های پوست بدن لاشه مرغ تازه خنک شده :
- به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربائی باشد.
- به طور یکنواخت ، روی بدن کشیده شده باشد.
- بدون هرگونه پارگی ، تورم ، خونمردگی ، تغییر رنگ و یا خراش باشد.
- کاملا تمیز و عاری از پر ، ذرات خارجی و هرگونه آلودگی باشد.
ویژگی های ماهیچه های اسکلتی لاشه مرغ تازه خنک شده :
- به رنگ سفید مایل به صورتی و دارای رشد لازم و کافی باشد.
- فاقد هرگونه تغییر رنگ ، خونمردگی و آثار تورمی باشد.
- دارای سنتی و قوام طبیعی باشد.
ویژگی های چربی های لاشه مرغ تازه خنک شده :
به رنگ زرد روشن بوده و به صورت یکنواخت بدن را پوشانده و بدون هرگونه بوی غیرطبیعی است.
ویژگی های استخوان های اسکلتی بدن لاشه مرغ تازه خنک شده :
هیچگونه آثار شکستگی و یا انحنای غیرطبیعی و غیر عادی در استخوان های اسکلتی بدن نباید مشاهده شود.
بوی لاشه مرغ تازه خنک شده :
هیچگونه بوی غیرطبیعی ، مانند بوی ترشیدگی ، تعفن یا گندیدگی ، نباید از آن به مشام برسد.
گوشت مرغ منجمد آماده طبخ علاوه بر ویژگی های گوشت مرغ تازه خنک شده باید به صورت کاملا منجمد به دست مصرف کننده برسد و ویژگیهای زیر را نیز داشته باشد :
- پس از انجمادزدائی ، عضلات سختی و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن لیز و لزج نباشد.
- بدون آثار و نشانه های سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک زدگی ( لکه های رنگی ناشی از رشد قارچ ) باشد. (سوختگی ناشی از انجماد به لکه هایی با رنگ سفید گچی تا خاکستری گفته می شود که ( در اثر تبخیر شدید آب فراورده ناشی از سرمازایی بیش از اندازه معین ) در سطح پوست و یا گوشت مرغ نمایان میشود.)
- در داخل بسته بندی گوشت مرغ تازه / منجمد نباید ، آب یا خونابه وجود داشته باشد.
- گوشت مرغ تازه / منجمد باید در بسته های سالم ، دست نخورده و دارای نشانه گذاری مربوط برابر ضوابط عرضه گردد.
مساحت زمین ، فضا و زیر ساخت های مورد نیاز برای احداث کشتارگاه مرغ و سایر طیور با ظرفیت 4800000 قطعه در سال
مساحت زمین و محوطه سازی مورد نیاز کشتارگاه صنعتی مرغ و طیور :
- زمین : 15000 مترمربع
- تسطیح و خاکبرداری ( 15000 مترمربع )
- دیوار کشی ( 1000 مترمربع )
- درب ورودی ( 2 عدد )
- فضای سبز ( 3000 مترمربع )
- جدول بندی ، کانال کشی ( 1000 متر )
- خیابان کشی و آسفالت ( 4175 مترمربع )
- روشنایی ( 84 عدد )
مساحت ساختمان های مورد نیاز کشتارگاه صنعتی مرغ و طیور :
- سالن کشتار ( 1000 مترمربع )
- سالنهای پیش سرد مواد اولیه ( 400 مترمربع )
- انبار محصول ( سردخانه و تونل انجماد ) ( 400 مترمربع )
- آغل نگهداری طیور ( 600 مترمربع )
- ساختمان تصفیه خانه ( 200 مترمربع )
- سکوی تخلیه و بارگیری ( 250 مترمربع )
- ساختمان اداری و نگهبانی ( 150 مترمربع )
- ساختمان پست برق ( 50 مترمربع )
- ساختمان های تاسیساتی ( 500 مترمربع )
- ساختمان آزمایشگاه ( 100 مترمربع )
✳️ این مقالات نیز میتواند برای شما جذاب باشد :
طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام سال 1401 ( 0 تا 100 احداث کشتارگاه دام)
طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی شترمرغ سال 1401 ( 0 تا 100 احداث کشتارگاه شترمرغ)
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کشتارگاه صنعتی مرغ و سایر طیور ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .
دانلود طرح توجیهی تیپ کشتارگاه صنعتی مرغ و سایر طیور
توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.