• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

دانلود طرح توجیهی تولید کود کامل جامد NPK ( ان پی کا )

(4 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید کود کامل جامد ( ان پی کا )

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید کود کامل جامد ( ان پی کا )، این صفحه را مطالعه نمایید. یکی از انواع کودها، کود کامل جامد یا NPK می باشد. ترکیبات این کود شامل ازت، فسفر، پتاسیم و در بعضی مواقع روی می باشد. کود کامل جامد نسبت به سایر کودها مزایایی دارد که موجب تمایل بیشتر مصرف کنندگان به این کود شده است.

 معرفی طرح توجیهی تولید کود کامل جامد

یکی از مواردی که استفاده از آن در صنعت کشاورزی موجب بهبود وضعیت و عملکرد گیاه می شود، کودها هستند. همچنین مهم ترین عامل حاصل خیزی خاک، کوددهی می باشد. یکی از انواع کود، کود کامل ماکرو می باشد که در داخل کشور نیز تولید می شود. کود کامل ماکرو با نام NPK نیز شناخته می شود. ترکیبات NPK شامل سه عنصر اصلی یعنی 15% ازت، 8% فسفر و 15% پتاسیم بوده، و در بعضی مواقع عنصر روی نیز به مقدار کم به آن افزوده می شود. این نوع کود به صورت گرانول به بازار عرضه می شود. کاربرد و مصرف عمده کود کامل، در بخش کشاورزی می باشد. مزیت مصرف کودهای کامل ماکرو نسبت به کودهای ازته و فسفاته، استفاده بهینه از خاک می باشد. این نوع کود حهت استفاده برای انواع محصولات کشاورزی مناسب بوده، و از این نظر محدودیتی برای مصرف آن وجود ندارد. کود کامل ماکرو در دسته کودهای شیمیایی معدنی قرار دارد.

کد آیسیک این محصول 24121330، و کد تعرفه گمرکی آن 3105 می باشد.

هزینه، درامد و سود حاصل از تولید کود کامل جامد

طبق آمار مربوطه، میزان مصرف کود در سطح جهانی از سال 1960 تا کنون روند افزایشی داشته است. طبق اطلاعات موجود، متوسط سهم مصرف کودهای کامل ماکرو از کل کوهای مصرفی جهان در چند سال اخیر، 18 درصد بوده است. ظرفیت تولید در نظر گرفته شده در این پروژه، 3000 تن در سال می باشد. هزینه خرید تجهیزات متناسب با ظرفیت، 1647.3 میلیون ریال، وهزینه تامین مواد اولیه 2330.5 میلیون ریال می باشد. هزینه های ثابت پروژه 2705.3 و هزینه متغیر 3391.4 میلیون ریال براورد شده است. همچنین سرمایه در گردش 890.3 میلیون ریال، و9684.4 میلیون ریال به عنوان کل سرمایه گذاری مورد نیاز می باشد.

بنابر بررسی های انجام شده، بازگشت سرمایه 4 سال و 9 ماه پس آغاز طرح محقق خواهد شد. قیمت جهانی کود کامل ماکرو در سال 2005، 481 یورو به ازای هر تن بوده است. قیمت کود بنابر درصد مواد تشکیل دهنده کود، ممکن است متغیر باشد. قیمت داخلی این کود در سال 86، 510 ریال به ازای هر کیلوگرم بوده است.

فرایند تولید کود کامل جامد

برای تولید کود کامل جامد 3 روش وجود دارد:

الف) روش مخلوط: با مخلوط کردن چند کود شیمیایی ساده به صورت فیزیکی توسط مخلوط کن، کودهای مخلوط به دست می آید. این روش بدون هیچ گونه فعل و انفعالات شیمیایی انجام می شود. در فرایند تولید این روش، دو یا سه کود شیمیایی ساده به صورت دانه دار و نسبت های لازم، در یک مخلوط کن ترکیب می شوند.

ب) روش ترکیب: از ترکیب شیمیایی نمک ها، اسیدها و گازهای مختلف که منابع تامین عناصر اصلی کود یعنی ازت،  فسفر و پتاسیم هستند، کود مرکب حاصل می شود.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید این محصول شامل سولفات آمونیوم، فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و سولفات روی می باشد. فرایند کلی تولید NPK به صورت زیر می باشد:

  1. سولفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و فسفات آمونیوم توسط دستگاه آسیاب به ذرات ریز تبدیل می شوند.
  2. در این مرحله، مواد مطابق فرمولاسیون کود، با نسبت های مشخص توزین شده و از طریق قیف های خوراک دهنده وارد سیستم می شوند.
  3. مواد درون مخازن استوانه ای همزن دار با یکدیگر مخلوط شده، و سپس به بخش گرانول سازی منتقل می شوند.
  4. در قسمت گرانول سازی، ترکیبات بر اثر حرارت به صورت نسبی ذوب شده و میان آنها چسبندگی ایجاد می شود. چرخش همزن ها در این مرحله، موجب تشکیل گرانول ها در سایزهای مختلف می شود.
  5. در این مرحله جریان هوای سرد در سیستم خنک کننده، باعث تثبیت و تشکیل اندازه ی گرانول ها می شود.
  6. در مرحله پایانی، گرانول ها به کمک الک بر اساس سایزشان دسته بندی شده، و توسط تسمه نقاله وارد بخش بسته بندی می شوند.

تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت تولید کود کامل جامد

برای اجرای این طرح زمینی به مساحت 3200 متر مربع نیاز می باشد. همچنین میزان اشتغال زایی پروژه، 33 نفر براورد شده است. لیست تجهیزات و ماشین الات مورد نیاز این طرح، در زیر آورده شده است:

  1. الواتور
  2. آسیاب
  3. مخزن زیر آسیاب
  4. نوار نقاله ورودی آسیاب
  5. نوار نقاله ورودی میکسر
  6. شارژر متحرک
  7. گرانول ساز
  8. نوار نقاله زیر گرانول ساز
  9. الواتور وروری خشک کن
  10. خشک کن همراه با فن هوا
  11. سرند دو طبقه
  12. الواتور وروری توزین
  13. توزین نیمه اتوماتیک
  14. نوار نقاله
  15. دستگاه دوخت برقی دستی
  16. سیکلون غبارگیر

✳️ اگر در صدد سرمایه گذاری در صنعت تولید کود های شیمیایی و ارگانیک هستید طرح های توجیهی زیر نیز میتواند برای شما مفید باشد :

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید کود کامل جامد ( ان پی کا ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید کود NPK در زمینی به مساحت 3500 متر مربع با ظرفیت سالانه 9000 تن ، 43 صفحه - آپدیت سال 99 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 16:35
حجم فايل 6.23 MB
دانلود 20

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کود کامل ان پی کا 176 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 16 آبان 1396 18:25
حجم فايل 1.47 MB
دانلود 420

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

مکانیزاسیون کشاورزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories