• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید گرافیت ⭐️ به روش استخراج و فلوتاسیون

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید گرافیت

نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید گرافیت به منظور دریافت زمین ، اخذ تسهیلات بانکی و جواز تاسیس از ارگان های مربوطه استفاده می شود. طرح توجیهی گرافیت شامل هزینه سنجی کسب و کار ، شاخص های مالی مثل نقطه سر به سر و نرخ بازده داخلی ، شناسایی رقبا و آمار گمرکات و... می باشد. بعد از خواندن این مقاله جهت نگارش طرح توجیهی کارخانه تولید گرافیت با پشتیبانی 6 ماهه و تاییدیه کانون مشاوران بانکی برای کار اجرایی با ما تماس بگیرید.

ضمنا میتوانید طرح توجیهی آماده تولید گرافیت را صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی طرح توجیهی تولید گرافیت (روش استخراج و فلوتاسیون گرافیت + روش تولید گرافیت مصنوعی از کک و قطران)


گرافیت چیست ؟

گرافیت چیست ؟

گرافیت با کد آیسیک 10301211 در اصل همان کربن است که در سیستم هگزاگونال بی پیرامیدال متبلور می شود و رخ های کامل در یک جهت نشان می دهد و بندرت در سیستم های ارتورومبیکی پیرمیدال متبلور می گردد.

در واقع گرافیت نوعی ذغال است که بصورت بلوری (فلس مانند یا پولک مانند کاملاً سیاه) بی شکل (گونه خالص) در طبیعت یافت می شود، این کانی دارای رنگ سیاه و لمس چرب و با جلای فلزی می باشد.

سختی گرافیت 1 تا 2 و وزن مخصوص آن 2.23 gr/cm3 می باشد. در کانی گرافیت لایه های اتمهای کربن با پیوندهایی که بوسیله نیروی ضعیف واندروالس با هم اتصال دارند بوجود آمده است از اینرو به آسانی روی هم حرکت می کنند و بر خلاف الماس نیاز به فشار زیادی ندارد، بلکه نرم و انعطاف پذیر است.

از نظر شیمیایی نوع خالص گرافیت در محیطهای بدون اکسیژن در مقابل حرارت مقاوم است و در حرارتهای معمولی نمی سوزد. گرافیت قدرت هدایت حرارتی و الکتریکی دارد که آنهم مربوط به آزاد بودن الکترونها در اتصال اتمهای آن است. گرافیت همچنین در مقابل اسیدها مقاوم و در اثر کلرات پتاسیم و اسید نیترات دود کننده، تولید اسید گرافیت می کند.

خطرات بهداشتی اجرای طرح توجیهی استخراج معادن و فلوتاسیون گرافیت

✳️ طرح توجیهی کارخانه تولید گرافیت شامل چه سرفصل هایی میباشد؟

طرح توجیهی کارخانه تولید گرافیت شامل اطلاعات کاملی ازآنالیز مالی کسب و کار شما میباشد که به عنوان یکی از اسناد لازم جهت اخذ وام بانکی و یا جواز تاسیس باید آن را ارائه نمایید.

طرح توجیهی کارخانه تولید گرافیت به براورد ریز هزینه های ثابت و هزینه های در گردش کارخانه شما میپردازد و شامل سرفصل هایی مانند براورد نقطه سربه سر و دوره بازگشت سرمایه و همینطور نرخ بازده داخلی میباشد.

طرح توجیهی کارخانه تولید گرافیت در صورتی که بسیار دقیق تدوین شده باشد و بر اساس اطلاعات فنی واقعی نوشته شده باشد میتواند مضاف بر کاربرد بانکی ، به عنوان یک نقشه راه سرمایه گذاری برای شما عمل کند.

✳️ خطرات بهداشتی اجرای طرح توجیهی استخراج معادن و فلوتاسیون گرافیت ، کارگران را تهدید میکند چیست؟

در مراحل استخراج و آماده سازی گرافیت طبیعی کارگران در معرض گرد و غبار، مواد شیمیایی منفجر شونده، صدا، منواکسید کربن، ضربه های بدنی، اسیدها و قلیایی ها قرار می گیرند.

گرافیت می تواند باعث تولید یک نوع عارضه مهم به نام پنوموکونیوز ریوی شود که علائم آن عبارتند از سرفه، سردرد، افسردگی، کم اشتهایی، تنگی نفس .

یک خطر دیگر در فرآیند تولید گرافیت اینست که امکان دارد کارگر با سیلیس نیز به عنوان یک ناخالصی در مراحل تولید برخورد نماید که احتمال بروز بیماری سیلیکوزیس که بیماری وخیمی است می گردد.

جهت جلوگیری از رویداد این بیماری می توان از مرطوب نمودن مراحل استخراج، تهویه خروجی مناسب، حمل کمتر توسط دست اشاره نمود.

انواع گرافیت

✳️ انواع گرافیت عبارتند از :

  1. گرافیت نوع فلسی شکل: این نوع گرافیت همراه کوارتز میکاشیست، گنیس و کوارتزیت میکادار یافت می شوند. بخش قابل توجه گرافیت جهان همراه این سنگهای دگرگونی هستند.
  2. گرافیتهای همراه با زغال سنگ های دگرگون شده: این نوع گرافیتها غالباً دانه ریز و بعضاً آمورف اند.
  3. گرافیت نوع رگه ای: گرافیت های نوع رگه ای در پگماتیتها، گنیس، مرمر و شیست ها گزارش شده اند.
  4. اسکارنها: در مجاورت پگماتیتها و گرانیتها در شرایط خاص گرافیت تشکیل می شود.

✳️ استانداردهای صنعت در طرح توجیهی تولید گرافیت بر اساس موسسه استاندارد آزمون و مواد آمریکا (ASTM) به قرار زیر می باشند :

  • میزان رطوبت موجود در گرافیت (شماره استاندارد : C562-91)
  • میزان خاکستر موجود در گرافیت (شماره استاندارد : C561)
  • میزان کلراید محلول و فلوئورید در گرافیت (شماره استاندارد : D-512)
  • میزان سولفور موجود در گرافیت (شماره استاندارد : D-812)

موارد مصرف و کاربرد گرافیت

✳️ موارد مصرف و کاربرد گرافیت !

مصرف عمده گرافیت در صنایع فولاد و ریخته گری است و با توجه به اینکه نقطه ذوب این کانی خیلی بالاست (3000 درجه سانتیگراد) به همین جهت به عنوان قالب در کارخانه های ذوب فلز بکار برده می شود.

مصارف عمده دیگر گرافیت در تهیه مداد (مغز مداد)، دینامو، صافیهای ذغالی، تهیه گریس، آندها، آجرهای نسوز، واشرهای دهانه موتور جت و همچنین جهت تهیه باطریهای خشک، الکترود و اجزاء دینامو، در رآکتورهای اتمی به عنوان کم کننده سرعت نوترونها، در ماشینهایی که در حرارت زیاد کار می کنند برای روغنکاری جهت کم کردن اصطکاک، در صنایع رنگسازی و مواد منفجره،  و همینطور صنعت لاستیک سازی می باشد.

از دیگر کاربردهای مهم گرافیت میتوان به استفاده از آن در صنایع هسته ای، تهیه آلومینیوم ، خودروسازی، صنایع فضایی نظیر افشانه موشک و پره های هدایت، تهیه مدل های حرارتی دما بالا، صنایع مخابرات و پزشکی اشاره کرد.

 ✳️ آیا گرافیت کالای جایگزینی در صنعت دارد!

گرافیت به عنوان یک ماده دیر گداز بهمراه سایر مواد نسوز در صنایع فولاد و آلومینیوم سازی و سایر صنایع بکار می رود، برخی از این نسوزها ، نسوزهای کربن منیزیا و کربو سیلیس می باشند که از اهمیت ویژه ای برخوردارند.

گرافیت، نرم و انعطاف پذیر است ولی الاستیک نیست و دارای نقطه ذوب بالا حدود 3927 درجه سانتیگراد می باشد و خاصیت نسوزی دارد.

گرافیت در میان غیر فلزات بیشترین خاصیت هدایت الکتریکی و حرارتی را دارد و از نظر شیمیایی خنثی می باشد. همه این خصوصیات باعث شده که گرافیت در صنایع مختلف کاربردهای فراوانی داشته باشد و از این نظر بی نظیر است.


✔️ دانش فنی طرح توجیهی تولید گرافیت با ظرفیت 6600 تن


فرایند تولید گرافیت

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید گرافیت با ظرفیت 6600 تن در سال :

  • گرافیت : 29000 تن  
  • مواد کف ساز و سایر : 7250 تن

✳️ فرایند تولید گرافیت با ظرفیت 6600 تن :

درعمل، گرافیت به دو صورت طبیعی و مصنوعی یافت می شود که گرافیت طبیعی از معادن استخراج می شود و استخراج این نوع گرافیت نیازمند فرایند شناورسازی توسط کف (فلوتاسیون) به منظور تغلیظ گرافیت است. گرافیت مصنوعی نیز از کک نفتی و قیر قطران به دست می آید. 

1 - روش تولید گرافیت مصنوعی از کک نفتی و قطران زغالسنگ :

یکی از روش های متداول تولید گرافیت مصنوعی، استفاده از کک نفتی و قیر قطران زغال سنگ است. کک نفتی در دمای 1300 درجه سانتیگراد به کک کلسینه تبدیل می شود. ماده اصلی سازنده گرافیک کک است و از قیر هم به عنوان پیوند دهنده استفاده می شود. 

در این روش ابتدا کک نفتی مرغوب دراندازه های مشخص دانه بندی شده و نسبت های مشخص از هر دانه بندی انتخاب و با قیر مذاب مخلوط میشود. این مخلوط سپس به وسیله پرس، شکل دهی میشود.

در اثر این شکل دهی، نمونه شکل محصول نهایی مورد نظر را به خود می گیرد. نحوه شکل دهی در کیفیت و تنوع کاربرد گرافیت نقش بسزایی دارد. 

در مرحله بعدی در کوره 1300 درجه سانتیگراد فرایند پخت انجام  میگیرد. چرخه پخت در این کوره اهمیت زیادی در تعیین خواص گرافیت تولیدی دارد؛ به طوری که با افزایش مدت پخت و اعمال سیکل پخت آرام، تعداد ترک های ایجاد شده در گرافیت خام در اثر خروج مواد فرار به خوبی کاهش مییابد.

پس از پخت، چگالی قطعه تولیدی بررسی می شود، چنانچه از چگالی مطلوب برخوردار نباشد، مرحله بعدی مرحله چگال سازی خواهد بود. 

در صورتی که چگال سازی انجام شود دوباره قطعه به کوره پخت 1200 درجه سانتیگراد برده می شود و بعد از پخت به کوره گرافیته کردن منتقل می شود، در غیر این صورت مستقیما به کوره گرافیته کردن انتقال  مییابد و محصول نهایی شکل می گیرد.

روش استخراج و تولید گرافیت به روش فلوتاسیون (پرعیار سازی گرافیت)

2 - روش استخراج و تولید گرافیت به روش فلوتاسیون (پرعیار سازی گرافیت) :

به علت ریز دانه بودن گرافیت و ذرات ناخالص همراه، فلوتاسیون اقتصادی ترین روش برای پرعیار سازی گرافیت است. با فلوتاسیون می توان کنسانتره ای با 90 تا 96 درصد کربن تولید کرد. 

گرافیت یک ماده آبران طبیعی است بنابراین می توان فلوتاسیون را یک روش مناسب برای فرآوری گرافیت دانست. اما اکسیداسیون سطحی ذرات، خاصیت آبرانی آن را کاهش می دهد.

به عبارت دیگر، ذرات گرافیت تازه بهتر از گرافیت مانده در هوای آزاد شناور می شوند. معمولاً برای بهبود خواص آبرانی گرافیت از نفت یا سوخت های نفتی به میزان 250 تا 1000 گرم بر تن استفاده می شود.

برای تمیز کردن سطح گرافیت از ترکیبات حاصل از اکسیداسیون (COOH-OH-) می توان از سود استفاده کرد. در غیر این صورت از پرمنگنات پتاسیم (KMnO4) برای بازداشت گرافیت استفاده می شود.( فلوتاسیون غیر مستقیم )

روش های کانه آرایی که بر اساس اختلاف وزن مخصوص کانی های موجود در کانسار می باشد، نسبت به فلوتاسیون اقتصادی تر است ولی به علت ریز دانه بودن گرافیت و همچنین به علت نیاز به خلوص بالا، فلوتاسیون مناسب ترین روش است.

برای این منظور دانه بندی مناسب خوراک کوچکتر از 15/0 میلیمتر است که صورت پالپی با 12 تا 15 درصد جامد آماده می شود.

pH خنثی بوده و برای فعال سازی گرافیت از کلکتورهای خنثی از نوع کروزنه و فویل اویل، برای بازداشت پیریت از آهک و سیانید سدیم، برای بازداشت یا پراکنده کردن رس ها از سیلیکات سدیم و برای تولید کف مناسب از روغن کاج یا اسید کریزیلیک (50-250  گرم در تن) الکل تریانتین و سایر انواع الکل ها استفاده می شود.

از فلوتاسیون ستونی و مکانیکی برای فرآوری گرافیت کم عیار (5/12 درصد کربن) نیز استفاده می شود. علاوه بر منابع معدنی از گرد و غبار کارخانجات تولید فولاد که حاوی گرافیت است برای تولید گرافیت استفاده می شود.

برای این منظور از روش فلوتاسیون و مغناطیسی استفاده می شود.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه گرافیت سازی با ظرفیت 6600 تن در سال !


ماشین الات و تجهیزات خط تولید گرافیت

✳️ ماشین الات و تجهیزات خط تولید گرافیت (استخراج و فلوتاسیون) :

  • گریزلی و بونکر : 1 نفر
  • سنگ شکن فکی : 1 نفر
  • آسیای میله ای : 1 نفر
  • سرند : 2 نفر
  • سیکلون : 3 نفر
  • سلول فلوتاسیون : 3 نفر
  • تانک آماده ساز : 1 نفر
  • فیلتر : 2 نفر
  • موتور و پمپ ها : 2 نفر

✳️ سازندگان داخلی و خارجی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید گرافیت :

  • پایا صنعت: منطقه صنعتی دولت آباد اصفهان
  • شرکت صنعتی و معدنی کیان معدن پارس
  • شرکت چینی Gongyi Hengchang
  • شرکت چینی Henen Hongji Mine Machinery co
  • شرکت چینی Zhengzhou Bailing Machinery co
  • شرکت استرالیایی Float tank consultants
  • شرکت استرالیایی Gainsborough park floatation center
  • شرکت هندی VIJAY SHAKTI ENGINEERING WORK

کارخانه تولید گرافیت ( سلول های دستگاه فلوتاسیون )

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه گرافیت سازی با ظرفیت 6600 تن در سال :

  • انشعاب برق 100کیلووات ساعت و ترانسفورماتور
  • هزینه انشعاب آب 1 اینچ از شبکه و سیستم آبرسانی
  • وسائل سرمایش و گرمایش
  • سیستم اعلام و اطفاء حریق

✳️ آب و برق و سوخت مصرفی مورد نیاز سالانه جهت تولید گرافیت با ظرفیت 6600 تن در سال :

  • آب: 16500 مترمکعب
  • برق : 660000 کیلو وات
  • گازوئیل : 41250 لیتر

✔️ اشتغال زایی کارخانه تولید گرافیت با ظرفیت 6600 تن در سال:   555

کارخانه تولید گرافیت

✳️ پرسنل تولیدی کارخانه گرافیت 6000 تنی :
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مسئول فنی و کنترل کیفی : 2 نفر
  • تکنسین تاسیسات وبرق : 3 نفر
  • کارگر ماهر : 9 نفر
  • کارگر ساده : 20 نفر
  • انباردار : 1 نفر
✳️ پرسنل غیرتولیدی کارخانه گرافیت 6000 تنی :
  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • حسابدار : 1 نفر
  • کارمند امور مالی و اداری و مسئول خرید و فروش : 2 نفر
  • راننده : 2 نفر
  • پرسنل حراست و خدماتی : 2 نفر  

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید گرافیت با ظرفیت 6600 تن در سال

زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید گرافیت

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید گرافیت به قرار زیر می باشد :
  • زمین : 4000 مترمربع
  • تسطیح و خاکبرداری و خاکریزی : 4000 مترمکعب
  • دیوارکشی به ارتفاع 2 متر : 180 متر مکعب  
  • خیابان کشی و پیاده رو سازی : 800 مترمربع
  • فضای سبز و روشنایی : 600 مترمربع
✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید گرافیت به قرار زیر می باشد :
  • سالن تولید 650 مترمربع
  • انبار مواد اولیه 400 مترمربع
  • ساختمان اداری و سرویس ها مترمربع 100
  • اتاق برق و تجهیزات 20 مترمربع
  • نگهبانی 20 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید گرافیت ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید گرافیت


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید گرافیت 41 صفحه
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 16:14
حجم فايل 412.82 KB
دانلود 90

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید گرافیت 55 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 16:10
حجم فايل 968.93 KB
دانلود 106

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع کانی و معدنی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories