• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی⭐️سال 1403(pdf+doc)

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی تولید گلاب و عرقیات معطر گیاهی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید گلاب و عرقیات معطر گیاهی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1403 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید گلاب و عرقیات معطر گیاهی را که قدیمی برای سال 1402 و یا قبلتر هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ تعریف علمی تر از گلاب و سایر عرقیات گیاهی معطر


گلاب و سایر عرقیات گیاهی فراورده هایی هستند که از جوشانیدن گل محمدی و یا گیاهان دارویی و معطر دیگر در برابر بخار آب و سرد کردن بخارات حاصله بدست آید.

به عبارت دیگر عرقیات گیاهی  به فراورده هایی گفته میشود که از تقطیر مواد فرار موجود در اندامهای مختلف گیاهان همراه با بخار آب بدست می آیند .

این اندام ها معمولا ماکول بوده و به شکل تازه نظیر بید مشک ، نسترن و گل محمدی ویا خشک نظیر نعناع ، آویشن و غیره می باشند .

گلاب و عرقیات گیاهی به عنوان طعم دهنده به مواد غذایی،دارو ونوشیدنی مورد مصرف قرار گرفته و در پاره ای از موارد اسانس آن پس از تخلیص در ساخت شیرینی جات بکار برده میشود .

ویژگیهای گلاب و عرقیات گیاهی با کیفیت :

ويژگيهاي گلاب

عرقیجات محصولی است که از تقطیر مواد بدست می آید ، لذا می بایستی دارای رنگ کاملا روشن بدون کدورت و بدون رسوب باشد . وجود هر کدام از مشخصات ظاهری گفته شده می تواند نشان دهنده وجود یک عامل منفی در عرقیات باشد. همچنین عرقیات دارای بوی ویژه بوده و عمدتا از روی بوی عرقیات به نوع و بعضا کیفیت آنها پی می برند .

عرقیات از نظر خلوص به دو دسته طبقه بندی می گردند :

عرقیات سنگین وعرقیات سبک .

مقدار اسانس و مواد معطر وموثر موجود  در عرقیات درجه خلوص آن را نشان می دهد . مقدار اسانس موجود در عرقیات از 15 تا 30 درصد متغیر بوده و تغییرات آن نشان دهنده عرقیات درجه یک و درجه دو می باشد.

نا گفته نماند که اخیرا با انجام مطالعات و بالا رفتن آگاهی مردم در مورد مصرف گیا هان دارویی ضمن آنکه مصرف عرقیات می رود تا در کشور افزایش یابد ،شرکت هایی در استان های مازندران، اصفهان و شهرستان کاشان بوجود آمده اند که اقدام به تولید اسانس برای مصارف دارویی و صنایع غذایی نموده و امید است که از این طریق مصرف عرقیات نیز که حاصل دست دوم تولید اسانس اینگونه واحد ها می باشد بتواند جای خود را در بازار باز کند .

✳️ معروف ترین و پرمصرف ترین انواع عرقیجات گیاهی کدامند ؟

در حال حاضر از میان همه عرقیات گیاهی و معطر، 12 نوع آنها بیش از همه مصرف داشته و مصرف کنندگان نسبت به خصوصیات آن ها آشنایی دارند .

عمده این عرقیات عبارتند از :

  • عرق گل محمدی یا گلاب
  • عرق بیدمشک
  • عرق نسترن
  • عرق بهار نارنج
  • عرق نعنا
  • عرق آویشن
  • عرق خار شتر
  • عرق شاطره
  • عزق کاسنی
  • عرق گاوزبان
  • عرق زالزالک یا کیالک
  • عرق طارونه

در میان عرقیات گفته شده عرق خار شتر بیشتر به مصرف دارویی خصوصا در مورد سنگ کلیه ، عرق نعنا و آویشن برای درمان در دهای معده و سوی هاضمه بکار برده می شود . عرقیات دیگری نظیر عرق شوید و بید نیز تولید می گردد که حجم آن ها زیاد مورد توجه نبوده و جزی لیست بالا نیامده است .

✳️ کد آیسیک ، تعرفه های گمرکی و استانداردهای صنعت عرق گیری از گیاهان دارویی و معطر

کد های ISIC متعلق به گلاب گیری و عرق گیری از گیاهان دارویی و معطر که در لوح فشرده وزارت صنایع و معادن آمده است عبارتست از :

  • کد آیسیک عرقیات گیاهی : 24231913
  • کد آیسیک گلاب : 24231915

شماره تعرفه گمرکی گلاب و سایر عرقیات گیاهی

عرقیات گیاهی بطور مجزا دارای كد تعرفه واحدی نمی باشند و تنها در میان عرقیات گفته شده گلاب مورد مصرف کشور های عربی بوده که به عنوان معطر کننده مورد استفاده قرار گرفته و تحت تعرفه گمرکی 10/2202 صادر می شود.

به دلیل عدم وجود تعرفه خاص در صورتیکه هر کدام از عرقیات گفته شده بخواهد صادر گردد تحت تعرفه مذکور خواهد بود.

به استاندارد های تولید و موارد کاربرد هر کدام از این عرقیات گیاهی نیز در انتهای همین مقاله پرداخته خواهد شد اما در ابتدا به مسایل مهمتر نظیر فرایند تولید و ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات خط تولید کارخانه گلاب گیری و عرق گیری از گیاهان دارویی و معطر خواهیم پرداخت.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید گلاب و عرقیات گیاهی :


فرایند توليد گلاب و عرقیات گیاهی

مواد اولیه مصرفی در تولید گلاب وعرقیات گیاهی با ظرفیت 500 تن ( گلاب 200 تن – عرقیات معطر 300 تن ) در سال به قرار زیر میباشد :

  • انواع گیاهان معطر: 50 تن
  • گل محمدی : 80 تن
  • بطری : 801200 عدد
  • درب بند پیلورپروت : 801200 عدد
  • اتیکت : 801200 عدد
  • کارتن 12 تایی : 66766 عدد
  • منگنه : 34 کارتن
  • افزودنی ها

✔️ مراحل تولید گلاب و عرقیات گیاهی :


تولید عرقیات گیاهی و معطر و گلاب به سه روش عمده تولید می گردد این روش ها عبا رتند از :

  1. تقطیر مواد موجود در گل و گیاهان توسط آب
  2. تقطیر مواد موجود در گل وگیاهان توسط آب و بخار
  3. تقطیر مواد موجود در گل وگیاهان توسط بخار یا روش صنعتی

✳️ روش اول -  گلابگیری و عرق گیری از گیاهان دارویی و معطر با روش تقطیر مواد موجود در گل وگیاهان توسط آب

این روش که از قدیم الایام مرسوم بوده و روشی است سنتی ،امروزه در پاره ای از کار گاههای کوچک بکار برده می شود .

در این روش گیاه ویا گل در دیگ هایی که به همین منظور ساخته شده اند ریخته شده ، توسط مشعل هایی که معمولا سوخت آنها گازوییل است حرارت دیده و پس از حل شدن مواد موجود در گل در داخل آب ، بخار وارد لوله هایی که از میان استخر آب سرد عبور می نماید شده ودر اطاق تقطیر به صورت قطرات عرق به داخل ظرف ریخته می شود .

عرقیاتی که بدین ترتیب به دست می آیند بنا به در خواست بازار با آب مقطر مخلوط گردیده به صورت فله یا بسته بندی در بطری به بازار عرضه می شود .یکی از اشکالاتی که در این روش وجود دارد مواد موجود در دیگ ها از حرارت مستقیم برای پخت گیاهان بهره گرفته و به همین دلیل ضمن سوخته شدن مقداری از مواد موثر گیاهان ، کیفیت آن پاییین می آید .

 در بعضی از کارگاه های سنتی در این روش سیستمی را بعد از مرحله تقطیر اضافه می نمایند که به آن سیستم قلیانی می گویند .در این سیستم که در مورد گلاب گیری بیشتر استفاده میشود مواد تقطیر شده از دستگاهی شبیه قلیان عبور نموده و کمی از اسانس آن گرفته می شود .

این سیستم بیشتر در مورد گلاب مصرف دارد ودر مورد سایر گیاهان به دلیل پایین بودن نسبت کاربرد آنها به کار برده نمی شود .

گلاب گیری و عرق گیری

✳️ روش دوم – گلاب گیری و عرق گیری با روش تقطیر مواد موجود در گل وگیاهان توسط آب وبخار

این روش شبیه روش اول بوده واز نوع روش سنتی می باشد . معمولا برای تقطیر مواد موجود در گیاهان خشک وگیاهانی که در اثر جوشیدن آب فاسد میشوند به کار میبرند در طریق ابتدا گیاهان را در آب ریخته ومدتی حدود 2/1-1 ساعت نگه داشته تا آمادگی لازم برای آنها بوجود آید .

سپس جریان بخار آب را به داخل دیگ فرستاده وبخارات ضمن عبور از داخل دیگ وتماس با گیاه مواد موجود در آنها را در خود حل نموده از طرف دیگر خارج شده و سپس به همان روش نوع اول خنک شده و به صورت قطرات عرق در اطاق عرق گیری وارد ظروف میگردد.

سپس از آنجا ضمن رعایت نسبتهای لازم و در صورت نیاز به رقیق نمودن عرقیات و یا گلاب با آب مقطر، به صورت فله یا در بطری در بازار عرضه میگردد .

✳️ روش سوم – گلاب گیری و عرق گیری از گیاهان معطر و دارویی با روش صنعتی

در این روش که تقطیر به وسیله استفاده از بخار صورت می گیرد گل و گیاهان با آب به نسبت مورد نیاز جهت تولید صنعتی ، در دیگ پخت دو جداره ریخته می شود و جریان بخار در جداره دوم دیگ پخت از طریق بویلر وارد شده باعث گرم و تبخیر شدن آب شده که این بخار بر روی گل و گیاهان تاثیر گذاشته و اسانس مواد معطر آنها را خارج وبا خود حمل می نماید که سپس وارد کندانسور شده و سرد میشود .

کندانس حاصل در مخزن جمع آوری گردیده و توسط دستگاه پر کن بطری در بطری هایی که برای این منظور درنظر گرفته شده است بسته بندی شده پس از پاستوریزه شدن در کارتن قرار گرفته و به بازار عرضه می گردد.

با توجه به آنچه گفته شد در حال حاضر به منظور داشتن کیفیت بالا و راندمان مناسب روش صنعتی بهترین طریقه تولید بوده که به شرح آن می پردازیم زیرا استفاده از این روش از ضایعات جلوگیری نموده ،از سوخته شدن مواد اولیه جلوگیری و موجبات ارتقای سطح کمی و کیفی تولید را فراهم می سازد .

تشریح دقیق تر فرایند گلاب گیری و عرق گیری به روش صنعتی :

برای تولید عرقیات به روش صنعتی ابتدا گل و گیاه به میزان لازم که متناسب با حجم دستگاه است توزین می گردد ، مقدار وزن شده برای هر مرحله استفاده متفاوت و به طور تقریب حدود 200 کیلوگرم است .

البته در مورد اغلب مواد اولیه باید گفت که مواد مورد بازبینی و بازرسی قرار گرفته تا از هر گونه مواد خارجی عاری باشد سپس گل در سبدهای مخصوص که در داخل مخزن اصلی دستگاه جا سازی شده است ریخته شده ودر داخل آب موجود در مخزن قرار می گیرد آب بایستی دارای سختی پایین بوده و مشمول استاندارد آب آشامیدنی به شماره های 10530 و1011 باشد .

مقدار آب لازم برای تولید به ازای هر تن عرق یک متر مکعب همراه با آب اضافی فاضلاب است که بعدا محاسبات آن خواهد آمد سپس جریان بخار آب حاصل از دیگ بخار به جداره و خطی دستگاه انتقال داده شده و به وسیله حرارت غیر مستقیم حاصل از بخار آب درون مخزن و حرارت لازم را به خود گرفته ضمن آنکه مواد موثره موجود در گیاه را در خود حل می نماید ،تبخیر شده و سپس بخارات وارد دستگاه سرد کننده یا کندانسور می شود .

در این حال عرقیات حاصله مجموعه اسانس و عرق بوده که داخل مخزن اصلی گردیده و از آنجا از طریق اختلاط با آب مقطر به نسبت دلخواه بازار رقیق شده و به قسمت پر کن می رود در این قسمت پس از پر کردن بطری ها و درب بندی  ،بطری ها وارد دستگاه پاستوریزاتور گردیده و از نظر بهداشتی بودن آن پاستوریزه شده و سپس بر چسب لازم روی آن توسط کارگران چسبانده می شود بطری ها به قسمت بسته بندی رفته و در این قسمت دردرون کارتن های مخصوص قرار داده شده و جهت عرضه به بازار به انبار فرستاده میشود.

در اینجا باید گفت که دستگاه های جدیدی که برای تولید عرقیات ساخته شده است قادرند اسانس را از عرقیات جدا نموده وبه سمت مخزنهای مخصوص آنها را هدایت کنند .

این دستگاهها ساخت داخل کشور بوده وعمده سازندگان آن ها به دلیل آشنایی بیشتر در استان فارس می باشند در صورت استفاده از این دستگاه ها عرقیات تولیدی را نمی بایستی برای عرضه به بازار رقیق نمود بلکه به دلیل جدا شدن اسانس آن ، مقدار اسانس موجود در عرقیات به میزانی است که برای ارسال منظم به بازارمناسب بوده ونیازی به رقیق کردن ندارد .

لیکن در صورت استفاده از دستگاه های دیگر که اسانس را جدا نمی نمایند رقیق نمودن عرقیات ضروری است ناگفته نماند که دستگاه هایی که اسانس را جدا می نمایند بیشتر در تولید گلاب به کار گرفته میشوند پس از اتمام عملیات تولید سبد حاوی تفاله گل و گیاه توسط جرثقیل کوچک خارج شده در محل مخصوص تخلیه می گردد .

در پایان هر روز تولید نیز گفتنی است که پاره ای از دستگاه های تولید عرقیات فاقد سبد محصول مواد اولیه بوده و لذا گل را در داخل آب مخزن ریخته وپس از انجام عملیات تفاله همراه با آب اضافی توسط لوله از مخزن خارج میشود . آب باقی مانده در مخزن نیز به فاضلاب فرستاده می شوند.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه گلاب گیری و عرق گیری از گیاهان دارویی و معطر با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر می باشد :


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید عرقیات گیاهی

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید :

  • دستگاه اکسترسیون ( ظرفیت 500 کیلو گرم) : 1 دستگاه
  • دستگاه اکسترسیون ( ظرفیت 300 کیلوگرم) : 1 دستگاه
  • پرکن : 1 عدد
  • دستگاه پاستوریزاتور : 1 دستگاه
  • دستگاه دربند : 1 دستگاه
  • مخازن نگهداری : 6 عدد
  • بشگه های نگهداری لاستیکی 1000 لیتری : 10 عدد
  • بشگه های نگهداری لاستیکی 500 لیتری : 20 عدد
  • پمپ خط تولید جهت انتقال عرقیات : 2 عدد

تاسیسات مورد نیاز این کارخانه به قرار زیر میباشند :

  • برق رسانی : 1 انشعاب
  • آبرسانی به همراه لوله كشی : 1 خط
  • سیستم سرمایش و گرمایش : 4 دستگاه
  • سیستم آتش نشانی : 1 سری
  • ژنراتور برق اضطراری : 1 دستگاه

میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید گلاب وعرقیات گیاهی با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفی : 235000 کیلووات
  • آب مصرفی : 8000 مترمکعب
  • گازوییل مصرفی : 500 مترمکعب
  • بنزین مصرفی : 3000 لیتر

نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید گلاب و عرقیات گیاهی با ظرفیت 500 تن در سال :

  • مدیریت : 1 نفر
  • سرپرست تولید : 2 نفر
  • كارگر ماهر : 5 نفر
  • كارگر ساده : 6 نفر
  • امور اداری و مالی : 2 نفر
  • تداركات : 1 نفر
  • راننده : 1 نفر
  • نگهبان : 2 نفر
  • مجموع : 20 نفر

✔️ استانداردهای موجود در صنعت گلاب گیری و عرق گیری از گیاهان معطر و دارویی


تا کنون باستثنا گلاب به تدوین استاندارد مدونی ، مخصوص هر کدام از عرقیات گیاهی اقدام نشده و فقط از نظر ویژ گیهای میکروبیولوژیکی و شرایط تولید بهداشتی ، استانداردی برای اینگونه عرقیات بطور عموم تحت شماره 3545  نوشته شده است .

در مورد گلاب نیز استاندارد ویژ گی های شیمیا یی و فراوری آن تخت شماره 737 تهیه گردیده و مورد مصرف صاحبان این صنعت قرار می گیرد .

اصولا مواد اولیه ای که برای تولید عرقیات و گلاب مورد استفاده قرار می گیرد می بایستی از نظر کیفیت از مجرای صحیحی عبور نموده تا تولید کننده آن بتواند در رابطه  با مواد اولیه از جنس مصرفی مطمین باشد لیکن از آنجا که برای عرقیات استانداردی غیر از آنچه گفته شد نوشته نشده است، لذا شناخت مواد اولیه با کیفیت، تقریبا به طور عموم از طریق استاد کاران این رشته انجام پذیرفته و به کارگاههای تولید عرقیات توصیه می شود .

نا گفته نماند که در میان مواد اولیه تنها در مورد آب مصرفی استاندارد لازم ،تهیه گردیده است که ویژگی آن مطابق با ویژ گی های آب آشامیدنی بوده وتحت شماره های 10530 و 1011 می باشد بقیه مواد دارای استاندارد خاص مواد اولیه نمی باشد .

جدول استانداردهای گلاب در زیر ارایه شده است :

استانداردهای گلاب


✔️ خواص هر کدام از عرقیات گیاهی پرمصرف چیست ؟

خواص عرقیات گیاهی

به طور کلی عرقیات معطر بیشتر برای مصارف دارویی و نوشیدنی های خوراکی به کار می رود که در زیر به طور خلاصه توضیح داده شده است :

  • گلاب : مقوی اعصاب و قلب – پوست – نیكوی رخسار
  • عرق بیدمشک : تقویت كننده قلب و معده ، ملین آرامبخش و خونساز است ضد سر درد و دردهای عضلانی
  • عرق نعنا : معالج بواسیر ،پیچ شكم ،رفع اسهال و استفراغ معده ،باد شكن 
  • عرق شوید : رفع انو اع چربی بدن - هضم غذا
  • عرق کاسنی : سردی مقوی معده ، تب بر ، بیماری های كبدی و كلیوی
  • عرق شاتره : سردی ، مقوی ، تقویت كننده پوست ،آرام بخش، ضد خارش ، اشتها آور، صفرا بر برخی غدد سلطانی با نشاء اپی تیلوم
  • عرق بید : اثر قاطع ولی كند بر تبهای مداوم دارد و خواب آور ،  آرامش بخش ، رماتیسم، ضد یرقان  
  • عرق آویشن : هاضم غذا ، محرك قوای رییسه ، ضددرد عادت ماهانه
  • عرق برگ گردو : درمان درد مفاصل ، ضد دیابت ( قند )
  • عرق بابونه : صفرا بر – مدر – بادشكن – اشتها آور – قاعده آور
  • عرق پونه : ضد سرما خوردگی ، سرفه ،عفونت
  • عرق خارشتر : طبیعت سرد دارد مدر قوی، تصفیه خون و كبد ، سنگ كلیه و مثانه و سیاه سرفه
  • عرق بومادران : درد شكم بواسیر، ضد عفونت ، سرماخوردگی 
  • عرق کرفس : درد شكم ، تنگی نفس ، تقویت كننده معده
  • عرق گزنه : ضد قند ، درمان بالا رفتن فشار خون ، كبد ، چربی خون و كلسترول
  • عرق گل گاوزبان : نیكوی رخسار ، ، اعصاب و روان تنگی نفس، نشاط آور ، مقوی كلیه و مثانه
  • عرق نسترن : تقویت قلب و اعصاب ، رفع سردی دفع كرم روده ، درد معده ، سنگ كلیه و اسهال
  • عرق زیره سبز :  ضد چاقی ، چربی ، تنگی نفس ، باد شكن ، هضم غذا ، زیاد كننده شیر مادران
  • عرق مرزه : درمان نقرس ،  اسهال  ، قلنج ،  مقوی نیروی هاضمه ، نرمی استخوان
  • عرق برگ چنار : بسیار سرد ، تب بر ، معالج تنگی نفس ، چاق كننده  ، اعصاب و رعشه
  • چهار عرق : گرم  ، مفید به حال مسرودین ، تقویت كننده هضم غذا ، رفع ناراحتیهای معده شكم 
  • عرق بهار نارنج : معطر ، مقوی اعصاب و قلب آرام بخش
  • عرق تارونه : بسیار آرام بخش ، مسكن اعصاب درد مفاصل ، خواب آور

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه گلابگیری و عرق گیری از گیاهان دارویی و معطر با ظرفیت 500 تن در سال :

زمین و محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 2500 مترمربع
  • فضای سبز : 600 مترمربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 700 مترمربع
  • تسطیح و خاک برداری : 1900 مترمربع
  • دیوار کشی : 440 مترمربع

ساختمان سازی تولیدی و اداری به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 300 مترمربع
  • انبار: 600 مترمربع
  • آزمایشگاه : 50 مترمربع
  • پست برق : 50 مترمربع
  • ساختمان اداری : 100 مترمربع
  • ساختمان رفاهی : 80 مترمربع
  • نگهبانی و سرایداری : 20 مترمربع
  • جمع : 1200 مترمربع

✳️ در صورتی که قصد سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی دارید ، صفحات زیر نیز میتواند برای شما جذاب باشد :

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید گلاب و عرقیات معطر گیاهی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس  بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید گلاب و عرقیات معطر گیاهی


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی مجتمع 10 هکتاری کشت و صنعت گل محمدی و تولید اسانس آپدیت سال 1402 (با کامفار جمعا 159 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخچهارشنبه, 01 شهریور 1402 23:00
حجم فايل 7.16 MB
دانلود 63

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar طرح توجیهی تولید اسانس از عرقیات با عصاره گل محمدی با ظرفیت تولید 20 تن در سال - مساحت زمین 5 هزار متر مربع- 47 صفحه (سال 1399، فرمت PDF+WORD)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخسه شنبه, 21 شهریور 1402 09:16
حجم فايل 1.35 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی عصاره گیری از گیاهان دارویی 18 صفحه سال 97 داغ
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 14:55
حجم فايل 1.64 MB
دانلود 122

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar طرح توجیهی تولید عرقیات و اسانس طبیعی و بسته بندی گیاهان دارویی 27 صفحه سال 98
تاريخسه شنبه, 07 دی 1400 15:37
حجم فايل 1023.72 KB
دانلود 76

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی گیاهان دارویی 113 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:41
حجم فايل 3.38 MB
دانلود 875

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان دارویی 67 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 22:29
حجم فايل 118.02 KB
دانلود 472

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی عصاره گیری از گیاهان دارویی 58 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 23:54
حجم فايل 765.93 KB
دانلود 384

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید عرقیجات معطر 104 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 23:52
حجم فايل 752.74 KB
دانلود 191

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید عرقیجات معطر 42 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 23:51
حجم فايل 70.72 KB
دانلود 140

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی اسانس گیری از گیاهان دارویی 84 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 13 آبان 1396 00:22
حجم فايل 1.78 MB
دانلود 636

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی اسانس گیری از گیاهان دارویی سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:32
حجم فايل 850.04 KB
دانلود 352

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی اسانس گیری از گیاهان دارویی 73 صفحه سال 94 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 18:09
حجم فايل 800.98 KB
دانلود 242

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی خشک کردن و اسانس گیری گیاهان دارویی ( شوید و کاکوتی ) 33 صفحه سال 94 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 18:20
حجم فايل 391.45 KB
دانلود 206

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی خشک کردن و اسانس گیری گیاهان دارویی 110 صفحه سال 95 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 18:23
حجم فايل 1.13 MB
دانلود 232

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بخور اکالیپتوس یا اسانس اکالیپتوس سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:33
حجم فايل 1 MB
دانلود 331

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی 63 صفحه سال 94 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 18:25
حجم فايل 934.69 KB
دانلود 362

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید عرقیات گیاهان دارویی 28 صفحه سال 95 داغ
تاريخیکشنبه, 22 دی 1398 22:03
حجم فايل 643.99 KB
دانلود 126

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید مواد موثر دارویی با استفاده از تکنیک اولتراسوند 52 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 23 آبان 1396 17:04
حجم فايل 384.67 KB
دانلود 182

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع دارویی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories