• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید آینه تخت ⭐️ سال 1401 (مشاوره وام و مجوز)

(4 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید آینه تخت

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آینه تخت ، با اطلاعات کاملاً به‌روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش‌گیری نرم‌افزار کامفار، جهت اخذ جواز تأسیس یا وام و تسهیلات بانکی، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید. ضمناً در صورت تمایل می‌توانید طرح توجیهی آرشیوی و قدیمی تر تولید آینه تخت را با فرمت PDF ، صرفاً جهت مطالعه، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 


✔️ آیینه تخت ، کالایی که در هر منزلی وجود دارد!


آينه ها سطوح بازتابنده هستند که تصويرِ جسم نورانیِ قرار گرفته در جلوی خودشان را نشان می دهند، بسته به فاصله جسم از آينه مشخصات تصوير (مکان- وارونگی-  برگردان جانبی- بزرگی) ممکن است متفاوت باشد.

آینه ها از دير باز در زندگی بشر نقش عمدهای داشته و استفاده های فراوانی از آن به عمل آمده است. در طبيعت شکل گيری تصوير در آب يا در شيشه های پنجره و يا سطوح بازتابان فلزی و پديده هايی از اين قبيل به وفور وجود دارند.

کد آیسیک آینه تخت 14101162 و تعرفه گمرکی آینه های شیشه ای قاب نشده 70099100 و حقوق ورودی آن 30 درصد میباشد.

کاربردهای خاص آینه های تخت و انواع آنها

امروزه در صنعت بهره وری آینه های تخت را بالا برده اند و  آينه هايی با ضريب بازتابش بسيار بالا ساخته اند که در سيستمهای نوری و برخی دستگاههای حساس نوری از جمله ليزرها از اين نوع آينه های تخت استفاده  میشود که آينه های شيشه ای نيم بازتابان نيز از اين نوعند.

انواع آينه های تخت :

  • آينه های شيشه ای : که بر حسب نوع کيفيت و صيقل بودن شيشه ومواد اندود کننده دارای کيفيت متفاوتی می باشند.
  • آينه های فلزی : آينه های فلزی را بيشتر از نوع تخت می سازند ودر دندانپزشکی و قطعات ريز اپتيکی کاربرد دارند.
  • آينه های لايه گذاری شده : آينه ای با چند لايه اندود جهت بالابردن ضريب بازتابش و اصلاح آينه ها شيشه ای و جلوگيری کامل از شبح نوری ساخته شده اند.

چگونگی تشکيل تصوير در آينه تخت

ويژگی تصوير در آينه تخت 

اگر واقعا در پشت آينه نقطه نورانی وجود داشت و پرتوهايی از آن به چشم می رسيد، آن پرتوها مانند پرتوهايی بودند که از سطح آينه به چشم رسيده اند. به همين سبب انسان تصور میکند نقطه نورانی جسم در پشت آينه است. نقطه نورانی پشت آينه تصوير مجازی جسم ناميده می شود. تصوير مجازی از برخورد امتداد پرتوهای بازتاب حاصل می شود.

در آينه تخت طول تصوير با طول شی برابر است و تصوير نسبت به جسم ، مستقيم است ، همینطور تصوير در آينه تخت دارای وارونی جانبی است، بطوری که اگر کتابی را در مقابل آينه قرار دهيد، نوشته های کتاب که قبلا از راست به چپ قابل خواندن بود، اکنون از چپ به راست قابل خواندن است.

چگونگی تشکيل تصوير در آينه تخت 

هنگامی که يک شی که در روشنايی واقع است، در مقابل آينه تخت قرار می گيرد، از هر نقطه جسم پرتوهای نور به آينه می تابند. اين پرتوها پس از بازتاب از آينه به چشم می رسند، مثل اينکه پرتوها از نقطه ای که در پشت آينه واقع است، به چشم  میرسند.

اين نقطه همان نقطه تقاطعی است که در آن امتداد پرتوهای بازتابشی به چشم، در پشت آينه، به هم  میرسند و آن نقطه، تصوير نقطه این قطعه انتخاب شده از جسم ناميده میشود. به اين ترتيب می توانيم تصوير هر نقطه ديگری از جسم را به کمک حداقل دو پرتو که از آن نقطه به آينه می تابند، مشخص کنيم.


✔️ انواع آیینه ها و کاربردهای خاص آنها


انواع آینه ها بر اساس شکل سطح آینه

آینه ها بر حسب نوع کاربرد و چگونگی شکل گيری تصوير و مشخصات آن به دو دسته عمده تقسيم شده اند :

1 - آينه های تخت :

آينه هايی هستند که در منازل وجود دارد و از جسم نورانی تصويری مستقيم و مجازی و برگردان تشکيل می دهند،طوری که سمت راست جسم برای تصوير سمت چپ به حساب می آيدو برعکس که در اکثر سيستمهای نوری ساده کاربرد فراوان دارند.

 در کارهای عادی و مصارف عمومی از آینه تخت استفاده می شود  .به لحاظ هزينه پايين و توليد راحت و انبوه سازی وسادگی مکانيزم توسعه فراوانی دارد.

آینه تخت در منازل ، باشگاهها و  مغازهها و دکوراسيون در آينه کاری و معماری و در بتينه کاری و تزئينات ساختمان کاربرد فراوان دارند. از قديم الايام به صورتهای طبيعی يافت می شدند، که با پيشرفت علم و صنعت با کيفيتهای بالاتر نيز به بازار عرضه شد که حتی در برخی سيستمهای اپتيکی نيز بکار گرفته اند.

2 - آينه های کروی :

آینه های کروی به دو دسته عمده آينه های محدب و آينه های مقعر تقسيم می شوند. اين آينه ها از لحاظ همگرايی و واگرايی پرتوهای نوری و شکل گيری تصوير و بزرگنمايی و وارونگی و سايرمشخصات تصويرکاربردهای ويژه ای در سيستمهای نوری دارند. 

3 - آينه شلجمی  :

آیینه های شلجمی در چراغ های اتومبيلها و برخی سيستمهای موازی ساز نورها بکار می روند، که شکلی شبيه آينه های کروی اما متفاوت از آنها دارند. 

4 - آينه های توان بالا  :

نوعی آينه های چند لايه ای هستند که در سيستمهای بازتاب کامل نور و نيز در سيستمهای ليزری و برخی طيف سنجها و محاسبات دقيق و حساس نوری کاربرد دارند.


✔️ انواع آینه ها بر اساس مواد سازنده آنها


انواع آینه ها

آينه ها را بر حسب جنس مواد سازنده و نحوه کارشان به چند دسته عمده بصورت زير نيز تقسيم بندی می کنند که اسامی آنها گويای چگونگی ساخت آنها می باشد .

1 - آينه های شيشه ای  :

اين آينه ها از جنس شيشه بوده که پشت آن به توسط موادباز تابنده اندود شده است و به لحاظ هزينه پايين و مکانيزم ساده ، کاربرد وسيعی دارند، معمولا سطوح اين آينه ها به توسط جيوه (Hg) و نقره (Ag) و آلومينيوم (Al) اندود می شود. البته يک لايه رنگ هم روی فلز زده  میشود که از آن محافظت نمايد .

2 - آينه های فلزی  :

نوع اول آينه های فلزی همان آينه ای شيشه ای اندود فلزی شده هستند، نوع دوم که بيشتر مد نظر ماست آينه های تک لايه ای فلزی هستند، که از فلزات با سطوح صيقل يافته ساخته می شود که مشهورترينشان آينه آلومينيومی يا آينه استيل و ... بوده که توان بازتابی خوبی دارند و در دستگاه های اپتيکی هم جواب خوبی می دهند. 

آینه های فلزی نوع دوم جهت جلوگيری از شبح نوری که از تداخل دو بازتاب لايه خارجی و داخلی آينه ايجاد می شود و وضوح تصوير را پايين می آورد تولید میشود.

3 - آينه های مايع 

یکی از انواع دیگر آینه ها ، با سمت گيری بسيار ويژه،  آينه ای است که از سطح يک مايع تشکيل  میيابد. برای مثال، از يک تشت پر از جيوه و يک باريکه ليزر برای تعيين امتداد قائم يک محل استفاده می شود و به منزله يک شاقول اپتيکی دقيق مورد استفاده قرار می گيرد. برای همين مقصود،  میتوان حتی از مايعاتی که قدرت بازتابی کمتری دارند ولی سمی نيستند، استفاده کرد.

آینه ها چه کاربردهای خاصی دارند ؟

برای اولين بار" اسحق نيوتن " داشنمند معروف انگليسی و کاشف قانون جاذبه، از آينه ها در ساخت تلسکوپ جديدی که خود اختراع کرده بود استفاده کرد و به اين ترتيب نسل جديد از اين گونه تلسکوپها را بوجود آورد.

از آن زمان ، يعنی از سال 1617 ميلادی تا کنون  آينه های بسيار شفافتر و بزرگتر و در نتيجه تلسکوپ های بسيار عظيمتر و دقيقتری توسط دانشمندان گوناگون بوجود آمده اند. تلسکوپهايی که برای ساخت آنها هزينه های بسيار گزافی صرف شده است.

برای نمونه ، آينه تلسکوپ عظيم رصدخانه کوه پالومار در کاليفرنيا 5 متر و 8 ميليمتر قطر و حدود ٢٠ تن وزن دارد! چنين آينه هايی با دقت و شفافيت بسيار بالايی که دارند می توانند نگاه انسانهای کنجکاو و جستجوگران فضا را تا اعماق فضا گسترش دهند.

البته بايد اقرار کرد در واقع بدون وجود اينگونه  آينه ها ، نگاه انسان کنونی از سطح زمين فراتر نمیرفت. بنابراين يکی از نتايج اختراع و تکامل  آينه ها، گسترش نگاه انسان از کيهان و برملا شدن بسياری از رازهای پيدايش هستی را در بر داشته است.

علاوه بر اين ، در بسياری از تکنيکهای پيچيده هواپيمايی و سيستمهای رادار، انواع ميکروسکوپ و ابزار آلات پزشکی و بسياری از ابزارهای پيشرفته کنونی نیز، انواع گوناگون  آينه ها، نقشی بسيار اساسی را به عهده دارند.

بنابراين انسان بدون آينه، هرگز صاحب علوم امروزی و تکنولوژی امروزی  نمیشد و بسياری از رازهای دنيای علم و طبيعت و کهکشانها برای انسان ناشناخته باقی  میماند.


✔️ مواد اولیه و فرایند توليد آینه تخت


فرایند توليد آینه تخت

مواد اولیه مصرفی در تولید آیینه تخت با ظرفیت اسمی 100  هزار مترمربع در سال :

  • شيشه
  • نقره
  • تينر
  • رنگ خشک هوا
  • نايلون
  • کارتن کوچک
  • پلی اتيلن
  • مايع لاکی

وقتي قرار است محصولي ساخته شود، قاعدتًا بايد مراحلي از قبل مشخص گرديده طي شوند. برداشتن اين گامها در توليد انواع محصولات کم و بيش صادق  ميباشد. اين گام ها عمومًا به عمليات موسومند از قبل به دقت تعريف ميگردند تا موجب يكنواخت شدن روش ساخت و افزايش کآرايي گردند.

به طور کلی مراحل توليد به شرح ذيل می باشد:

  • اختلاط
  • تشکيل پوشش
  • برش آئينه
  • مونتاژ
  • بسته بندی
  • اختلاط با پيکمان رنگی
  • تزريق و قالبگيری

فرآيند توليد شامل دو سيستم خطی است. 

الف : توليد آئينه

شيشه خريداری شده پس از کنترل کيفيت ، جهت نقره اندود شدن روی خط نقاله قرار گرفته و به قسمت پاشش منتقل می گردد.

ابتدا مواد لازم به نسبتهای مواد عبارتند از : پودر نقره - نيترات پتاسيم - آمونياک  پتاس – سود - کربنات سديم

شيشه هنگام عبور از دستگاه پاشش توسط دو پيستوله اتوماتيک نقره اندود آينه تشکيل شده توسط سيستم نقاله برای پوشش لايه مسی به دستگاه پاشش که پاشش مس می باشد منتقل می شود. 

برای ايجاد لايه مسی به طور متوسط برای هر متر مربع شيشه 3/1 گرم مس مورد نياز است و پس از پاشش مس به روی آينه، برای خشک شدن نوار نقاله به تونل هوای گرم با درجه حرارت 30 درجه منتقل می شود و لايه مسی خشک می گردد. 

حداقل 20 ميکرون و ضخامت 2 لايه لاکی حداقل 54 ميکرون است بعد از اين مرحله آينه پوشش ديگری از لايه رنگ هوا خشک با تبخير حلال می بيند . ماده اصلی اين رنگ رزين های اکريليک ترموپلاست است و ضخامت اين لايه حداقل 60 ميکرون می باشد نصب بر روی قاب پلاستيک به قسمت مونتاژ منتقل می گردد. 

ب : توليد قالب پلاستيکی

در اين مرحله قطعات پلاستيکی مورد نياز توسط دستگاه تزريق پلاستيک به شکل مربعی در آمده و به قسمت مونتاژ منتقل ميگردند و در مرحله مونتاژ و بسته بندی ، آينه های توليد شده بر روی قطعات پلاستيکی نصب و مونتاژ می گردند .

به طور کلی سه روش عمده در توليد آينه وجود دارد : 

  • روش سنتی : کيفيت خيلی پايين ، ظرفيت توليد کم
  • روش نيمه اتوماتيک : پاشش نقره با استفاده از دستگاه های مدرن توليد داخل (مزایا : کيفيت خوب، اشتغال خوب، سرمايه گذاری متوسط)
  • روش تمام اتوماتيک : پاشش نقره به طور کاملا اتوماتيک ( مزایا و معایب : دقت خلاء ماشين آلات مدرن خارجی، اشتغال کم، سرمايه گذاری زياد )

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز تولید آیینه تخت با ظرفیت اسمی 100 هزار مترمربع در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 7000 مترمربع
  • ديوارکشي با ارتفاع 5/2 مترو ضخامت 53 سانتي متر : 725 مترمربع
  • جدول کشي و آسفالت : 2200 مترمربع
  • فضاي سبز مورد نياز : 1500 مترمربع

ساختمان سازی تولیدی و اداری به قرار زیر می باشد :

  • سالن توليد : 600 مترمربع
  • ساختمان اداری رفاهی بهداشتی : 200 مترمربع
  • انبار مواد اولیه : 1000 مترمربع
  • انبار محصول : 240 مترمربع
  • نگهبانی : 60 مترمربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید آیینه تخت با ظرفیت اسمی 100 هزار مترمربع در سال


ماشین آلات کارخانه تولید آیینه تخت

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید :

  • دستگاه پاشش ( پيستوله اتوماتيک )
  • دستگاه برش نيمه اتوماتيک (جهت برش عرض و طول شيشه)
  • تونل هوای گرم ( برای خشک کردن مواد روی شيشه )
  • تزريق پلاستيک ٢٢٠ گرمی

تاسیسات مورد نیاز این کارخانه به قرار زیر میباشند :

  • انشعاب برق 30 کيلووات با تجيهزات و کابل کشي و تابلوها
  • هزينه انشعاب گاز و لوله آشي
  • انشعاب آب لوله آشي
  • انشعاب4 خط تلفن با شبكه داخلي
  • گرمايش و سرمايش

میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید آیینه تخت با ظرفیت 100 هزار مترمربع در سال :

  • برق مصرفی : 540 کیلووات
  • آب مصرفی : 1590 مترمکعب
نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید آیینه تخت با ظرفیت اسمی 100 هزار مترمربع در سال :
  • مدير عامل : 1 نفر
  • کارشناس فنی : 3 نفر
  • کارشناس اداری : 2 نفر
  • کارمند واحد حسابداری و مالی : 2 نفر
  • کارگر فنی ماهر : 4 نفر
  • کارگر فنی نیمه ماهر : 4 نفر
  • انباردار : 4 نفر
  • نگهبان : 1 نفر
  • کارگر خدماتي و سرايدار : 1 نفر
  • جمع : 22 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آینه تخت ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس  بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید آینه تخت

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید آیینه 39 صفحه
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 25 آبان 1396 20:04
حجم فايل 357.55 KB
دانلود 82

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories