طرح توجیهی تولید بطری و ظروف شیشه ای ⭐️ سال 1401 (word و pdf)
- امیر حبیبی
- طرحهای توجیهی صنایع شیشه و سیلیس
جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی بطری و ظروف شیشه ای ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ بطری و ظروف شیشه ای را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید.
در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه بطری سازی ( تولید بطری و ظروف شیشه ای ) در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار میدهیم . پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم .
این اطلاعات شامل اطلاعات کامل راجع به ماشین آلات خط تولید بطری و ظروف شیشه ای ، مساحت زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید بطری و ظروف شیشه ای ، مواد اولیه مورد نیاز ، آب و برق و سوخت مورد نیاز و همینطور فرآیند تولید بطری و ظروف شیشه ای میباشد.
شیشه چگونه ساخته میشود و از چه موادی میتوان شیشه ساخت ؟
در ذوب بعضی مواد، مواد کریستال شونده تبدیل به مذابی گرانرو میشوند. وقتی چنین مذابی به سرعت سرد میشود کریستال های یاد شده در یک توده بی نظم و بی شکل مستقر میشوند. بر اساس این تعریف میتوان به این نتیجه رسید که هر ماده ای به شرط اینکه سریع از حالت مذاب سرد شود و فرصت تبلور نیابد، قابل تبدیل شدن به شیشه است.
بنابراین برای اینکه مواد بتوانند در اثر سرد کردن به آسانی از حالت مذاب به صورت شیشه در آیند باید به هنگام سرد شدن سرعت تبلور در آنها پایین و افزایش ویسکوزیته آنها سریع باشد.
سیلیس یکی از موادی است که ویژگی های فوق را در ماهیت خود دارد. لذا یکی از بهترین شیشه سازها به شمار میرود. عناصر دیگری مثل بور و فسفر نیز میتوانند به عنوان شیشه ساز در ساخت شیشه به کار گرفته شوند.
شیشه های بوروسیلیکاتی با داشتن ویژگی های مهمی مثل مقاومت در مقابل شوک حرارتی از جمله شیشه های رایج در صنعت شیشه سازی میباشند.
بطری ها و ظروف شیشه ای ، کلیه ظروفی میباشند که در صنایع غذایی و دارویی به عنوان ظروف بسته بندی و از جنس شیشه ساخته شود که همچنین شامل ظروف شیشه ای مورد استفاده در منزل نیز میشوند.
بسته به نوع استفاده رنگ این شیشه ها با یکدیگر فرق خواهد داشت. به عنوان مثال برای صنایع دارویی بیشتر از شیشه های قهوه ای استفاده میشود چون ویتامین ها در داخل این ظروف از تجزیه به وسیله نور سفید در امان مانده و امکان فاسد شدن آنها به این طریق از بین میرود.
در سایر موارد نیز این موضوع رعایت میشود و البته برای اشیاء تزئینی استفاده از مواد رنگزا نیز رواج دارد.
کد های آیسیک بطری و ظروف شیشه ای و کریستالی در لوح فشرده وزارت صنایع و معادن به شرح زیر میباشد :
- انوع بطری و ظروف شیشه ای : 26101510
- انواع بطری شیشه ای : 26101511
- ظروف کریستال : 26101544
طبق بررسی های انحام شده و اطلاعات اخذ شده از گمرک جمهوری اسلامی ایران، کدهای تعرفه واردات بطری های شیشه ای به شرح زیر است :
- ظروف دهان گشاد ( برای نگاه داشتن مربا، کنسرو، میوه و اغذیه ای که نیاز به محافظت دارد ) : 70109010
- بطری نوشیدنی برای نوشابه ها و مواد خوراکی کمتر از 2.5 لیتر : 70109030
- بطری های شیشه ای بی رنگ با ظرفیت اسمی یک لیتر و کمتر از آن : 70109040
- بطری های شیشه ای بی رنگ با ظرفیت اسمی یک لیتر و بیشتر از آن : 70109050
- بطری های شیشه ای رنگی با ظرفیت اسمی یک لیتر و کمتر از آن : 70109060
- بطری های شیشه ای رنگی با ظرفیت اسمی یک لیتر و بیشتر از آن : 70109070
- ظروف کریستال : 70133110
- ظروف کریستال : 70133190
استاندارد های ملی و بین المللی بطری و شیشه های کریستال :
- ظروف شیشه ای مخصوص مواد غذایی و آشامیدنی : 1409
- ظروف چینی غذاخوری : 1164
- ظروف مواد غذایی – حد مجاز سرب و کادمیوم آزاد شده از لعاب های شیشه ای و چینی : 6631
- Wide mouth glass container : ISO 9100
- Shallow crown finishe : ISO 8163
- Glass container – Tall crown finishes : ISO 8162
- Glass container – Series of pilfer proof finishes : ISO 9050
انواع و کاربردهای بطری ها و ظروف شیشه ای و کریستالی
ظروف و بطری های شیشه ای و کریستال از نظر خصوصیات فیزیکی و نوع محتویات به شرح زیر طبقه بندی میشوند :
- ظروف شیشه ای مقاوم در برابر فشار درونی مانند بطری های نوشابه گازدار
- ظروف شیشه ای مقاوم در برابر حرارت مانند بطری ها و جارهای مورد استفاده برای بسته بندی شیر پاستوریزه، آبلیمو، ترشیجات و ستیر انواع مواد غذایی و ظروف کریستال قابل پخت و پز
- ظروف شیشه ای مقاوم در مقابل فشار و حرارت مانند بطری های مورد استفاده برای ماءالشعیر
- ظروف شیشه اب معمولی که برای بسته بندی محصولاتی مثل الکل، گلاب، سرکه و عرقیات به کار برده میشوند.
ویژگی بطری ها و جارهای شیشه ای به شرح زیر است:
- ظروف شیشه ای و کریستال ها نباید هیچ گونه ترک که باعث کاهش مقاومت مکانیکی شیشه است، داشته باشد.
- سطوح داخلی ظروف باید صاف و یکنواخت باشد.
- محل اتصال و جوش روی بدنه ظروف نباید تیز و برنده باشد. حداکثر برآمدگی مجاز در آن ناحیه 0.5 میلی متری است.
- در طول بطری انحراف از محور قائم نباید بیش از 1.5 درجه باشد.
- ضخامت کف ظروف باید یکنواخت بوده و اختلاف ضخامت در ظرف نباید حداکثر از 3 میلی متر بیشتر باشد. ضمنا می باید حداکثر ضخامت کف برابر 10 میلی متر و حداقل 3 میلی متر باشد
- رنگ شیشه باید کاملا یکنواخت باشد. رنگ شیشه با توجه به کاربرد و نوع موادی که در ظروف شیشه ای نگهداری میشود تعیین میشود.
- ظروف شیشه ای نباید دارای رگه های رنگی قابل رویت باشند.
- وجود سطوح تیره یا لکه در ظروف شیشه ای که در اثر شستشو با آب داغ تمیز نشود مجاز نمیباشد.
- ظروف شیشه ای بایستی فاقد هرگونه حباب که باعث شکنندکی میشود باشد.
- ضخامت بدنه ظروف شیشه ای در طول بطری می باید یکنواخت و از 2.5 میلی متر کمتر نباشد.
- مقدار انحنای لبه ظروف شیشه ای میباید با ضوابط استاندارد ملی شماره 3784 مطابقت داشته باشد.
- ظروف شیشه ای باید فاقد موج باشد به طوری که هنگام چرخاندن ظرف، با تماس دست از سطح داخل و خارج آن موجی حس نشود.
- بطری ها و ظروف کریستالی می باید در مقابل اختلاف دمای سرد و کرم مقاوم باشند.
موارد کاربرد بطری و ظروف شیشه ای و کریستالی :
موارد کاربرد شیشه متناسب با نوع آن متنوع و متفاوت میباشد. شیشه جام در ضخامت های معمولی و متداول بیشتر در ساختمان ها به کار میرود و با ضخامت های بالا هم به عنوان درهای شیشه ای مورد استفاده قرار میگیر.
همچنین در صنعت مبلمان کاربرد دارند. سایر اشکال شیشه نیز به صورت بطری و ظروف شیشه ای مورد استفاده قرار میگیرند. شیشه مورد نیاز صنایع مختلف مانند خودروسازان نیز بر اساس مشخصات مورد نیاز آن صنعت، در کارخانجات شیشه سازی تولید میشوند.
محصولات تولیدی طرح مورد بررسی ظروف کریستال، بطری و جار است. بر اساس تعاریف، دهانه بطری تنگ و دهانه جار و یا ظروف، گشاد است. بطری های نوشابه و شیشه های سس و مربا نمونه هایی از محصولات طرح می باشد.
مواد اولیه و میزان مصرف سالیانه آن برای تولید 7000 تن بطری و ظروف شیشه ای در سال
مواد اولیه مورد نیاز این کارخانه بطری سازی عبارتند از :
- شیشه خرده : 1471960 کیلوگرم
- ماسه سیلیسی : 3867500 کیلوگرم
- دولومیت : 735000 کیلوگرم
- سودا ( کربنات ) : 1253000 کیلوگرم
- فلدسپار : 700000 کیلوگرم
- آهک : 772800 کیلوگرم
- سولفات : 25900 کیلوگرم
- سلنیوم : 3710 کیلوگرم
- مواد افزودنی کاهنده : 1610 کیلوگرم
- پودر کرومیت : 65100 کیلوگرم
- گچ : 19600 کیلوگرم
- کبالت : 3710 کیلوگرم
- مواد رنگ و روغن قالب : 6667 کیلوگرم
مواد بسته بندی
- کارتن : 122374 عدد
- پالت چوبی : 9331 عدد
- نایلون : 3850 کیلوگرم
- تسمه پالت : 574 کیلوگرم
- سرپالت : 9331 عدد
- بست کارتن : 6 عدد
روش تولید بطری و ظروف شیشه ای
به طور کلی خط تولید شیشه سبک از اجزای زیر تشکیل یافته است .
در بخش بچ پلنت مواد اولیه مصرفی به نسبت ضریب مصرف با 51 درصد خرده شیشه مخلوط و همگن سازی می شوند همچنین در این بخش خرده شیشه های مصرفی که از بیرون تامین می گردد مورد فرآوری قرار گرفته تا از هرگونه آلودگی و مواد زائد پاکسازی شوند .
بعد از همگن سازی ، مواد به صورت بچ به درون کوره ذوب شارژ شده و در این کوره مواد در دمای 1500 درجه سانتی گراد ذوب می گردنـد سـپس دمای مذاب درون فورهارث ها به کمتر از 1300 درجه سانتی گراد کاهش یافتـه و جهـت لقمه گـذاری بـه درون دستگاه های ای اس ماشین فید می گردند در این بخش مقدار معینى از شیشه ذوب شده که اصطلاحاً به آن لقمه گفته میشود.
از مذاب جارى درون کوره اصلى بریده شده و این لقمه هاى گداخته از طریـق نـاودانی هـا (مجراهاى مخصوص) به سمت قالب هاى اولیه هدایت مى شوند. پس از انتقال به قالب نهایى با عمل دمیـدن هوا شکل نهایى خود را پیدا می کنند .
در این مرحله دمای شیشه به کمتر از 800 درجه سانتی گراد کاهش یافته است . سپس محصولات تولیدی در دستگاه های لهر آنیلینگ به مرور خنک شـده و از دمـای ذوب بـه دمای محیط می رسند و بعد از عبور از ماشین های بازرسی بسته بندی و پالتایز می شوند.
تشریح تکنولوژی تولید شیشه های سبک :
قدیمی ترین روش شکل دادن شیشه دمش در شیشه مذاب خمیری بوده است.این روش تا کنون نیز با استفاده از تکنولوژی های مختلف بعنوان اساس شیوه های تولید بطری و ظروف میان تهی باقی مانده است.
در اوایل قرن بیستم به علت نیاز به تولید انبوه ، افزایش سرعت و مقرون به صرفه بودن آن ، روش های مکـانیکی در تولید بطری و سایر ظروف توسعه یافت.
ظروف بسته بندی در دو نـوع جار و بطری بـرای صـنایع غـذایی و آشامیدنی تولید می شوند.
مکانیزم شکل دهی این محصولات را می توان به سه دسته عمده زیر تقسیم نمود.
- پرس و دمش
- روش دمش و دمش
- پرس و دمش ساخت شیشه سبک
طراحی ماشین ها نیز بر اساس پیشرفت تکنولوژی تکامل یافته تا بیشترین سرعت و بهترین کیفیت را برای نوع محصول خاص تولید نماید .
در طرح مورد گزارش جهت تولید شیشه سبک از روش NARROW NECK PRESS BLOW (NNPB) استفاده خواهد شد.
برخی زمینه های پیشرفت این نوع تکنولوژی به شـرح زیـر میباشد:
- تغییر در طراحی فورهارث و فیدر
- کنترل اتوماتیک وزن لقمه
- بهبود وضعیت بلنگ گیر ها
- بهبود شرایط عملیاتی پرس لقمه
- بهبود نحوه خنک کردن بلنگ قالب محصول
- دادن پوشش به قالب (به منظور عدم نیاز به روغن کاری)
- تغییر روش طراحی بطری ها (به منظورکاهش هر چه بیشتر وزن آن)
- -بهبود قالب (از نظر آلیاژ مصرفی و تکنیک های ساخت آن)
در مقایسه با روش دمش و دمش معمولی در فرایند NNPB وزن لقمه بایستی با دقت بیشتری کنترل شود تا حدی که در فرآیند پیوسته دامنه نوسانات وزن لقمه تا حداکثر 5/1 درصد قابل قبول است. البته برای رسیدن به چنین دقت هایی باید شرایط حرارتی و همگن سازی مـذاب در فیـدر بـه نحـو چشـمگیری بهبود یابد که این خود مستلزم ارتقاء شرایط عملیاتی این قسمت است.
در روش های معمولی پرس- دمش و دمش- دمش عمل خنک کردن قالب با استفاده از هوای فـن و به کمک کولینگرها از مجاورت قالب صورت می گیرد ولی از آنجایی که در روش NNPB زمان توقـف محصـول در قالب اصلی طولانی تر است .مسائل انتقال حرارت در این ناحیه با محدودیت هایی مواجه می گـردد.
به منظور رفع این مشکل در مکانیزم های جدید ، قالب محصول در جهت محور طولی آن خنـک مـی گـردد.در این روش ایجاد سوراخ هایی در ضخامت قالب موثرتر بوده وبازدهی خنک کردن قالب را افزایش می دهد.
تولید انواع بطری و جار بشرح زیر توضیح داده شده است :
- روش پرس و دمش
این نحوه تولید برای محصولات با دهانه گشاد (جار) بکار برده میشود. در این روش شکل گیری رینگ و ایجاد حفره راهنما در محصول با کمک پرس انجام میشود.
- روش دمش و دمش
بطری های نوشابه و آبلیموئی و غیره با استفاده از این روش ساخته میشوند.در ایـن روش هـر دو مرحله ساخت محصول با استفاده از دمش هوا انجام می شود.
روش پرس و دمش
در این روش برای ساخت بطر نیز از روش پرس و دمش استفاده میشود.
مهم ترین مواد تشکیل دهنده شیشه عبارتند از سیلیس، آهک و کربنات سدیم. جهت تولید شیشه بسته به رنگ مورد نظر تا 40% از شیشه خرده بازیافت شده استفاده می شود. مواد اولیه پس از توزین مخلوط شده و در دماى 1580 درجه سانتیگراد ذوب مى گردند.
گاز طبیعى مهم ترین منبع تأمین انرژى مورد نیاز در این مرحله است. مقدار معینى از شیشه ذوب شـده که اصطلاحاً به آن لقمه گفته می شود از مذاب جارى درون کوره اصلى بریده شده و این لقمه هاى گداخته از طریق نـاودانی ها (مجراهاى مخصـوص) به سمت قالب هاى اولیه هدایت مى شوند.
پس از انتقال به قالب نهایى با عمل دمیدن هوا شکل نهایى خود را پیدا می کنند.
شیشه هاى قالب گیرى شده پس از خروج از قالب در حالى که هنوز داغ و گداخته هسـتند در شـرایط کاملاً کنترل شده به آرامى در داخل گرمخانه بازپخت شده و دماى آنها بصورت کاملاً یکنواخت و به تـدریج کاهش داده مى شود.
در این مرحله با پـردازش سـطوح شیشـه (coating) ظـروف از محافظـت و مقاومت مضاعفى در برابر خراشیدگی و شکستگى برخوردار مى گردد.
پردازش نهایی شیشه ها به شرح زیر می باشد :
- روکش انتهایى گرم
بطورکلی عملیات نهائى روى سطوح ظروف شیشه اى عبارت است از روکـش نمـودن ظـروف شیشـه ای (coating) به صورتى که با رسوب دادن بخارات حاصل از تبخیر نوع خاصى از مواد شـیمیائى روى سـطوح ظروف، ماده روکش شونده درون محفظه هاى ویژه اى تبخیر شده و با رسوب نمودن روى سـطح ظروف و تشکیل یک لایه نازک تتراکلراید روى سطح شیشه اثر گذاشته و در عمل کیفیت شیشه هـا را بـه روش هـای ذیل بهبود مى بخشد:
- مقاومت فیزیکى شیشه را در برابر خراشیدگى افزایش مى دهد.
- مقاومت شیشه را در برابر فشارهاى وارده تا 20% بالا مى برد .
- با تشکیل لایه روکش گرم، ظروف جهت تشکیل لایه روکش بعدى ( روکش سرد ) آماده مى گردند.
- روکش انتهائی سرد
روکش انتهائى سرد پس از عبور شیشه ها از گرمخانه و پایان عملیات روکش گرم انجام مى شود. روکش سرد اصطکاک میان ظروف را برطرف نموده و در ترکیب با روکش گرم عمًلاً شیشه هاى سبک و ظروف دهانه گشاد را مقاوم می سازد
پس از عبور از گرمخانه تمامى بطری ها بصورت چشمى، مکانیکى و الکترونیکى کنترل مى گردنـد تـا از عدم وجود هرگونه عیب و اشکالى در آن هـا اطمینان حاصل گـردد.
چنانچه کیفیت تولیدات مطابق با معیارهاى معین و استانداردهاى مربوطه نباشد بطور قطع به کوره بازگردانده دوباره ذوب میگردند .
بعد از اتمام عملیات کنترل کیفیت ظروف شیشه اى طى فرآیندى کاملاً اتوماتیـک بـا رعایت کامل اصول بهداشتى لفاف بندى (Shrink) شده و سپس این بسته هاى به دقت شرینک شده پالت بندى شده و به انبـار محصول و یا مستقیماً جهت تحویل به پایانه هاى حمل منتقل مى شوند.
نمودار فرایند تولید شیشه سبک :
ماشین آلات و تجهیزات آزمایشگاهی مورد استفاده برای کارخانه تولید 7000 تن بطری و ظروف شیشه ای در سال
عمده ماشین آلات و تجهیزات بخش بچ پلنت در این کارخانه بطری سازی به قرار ذیل میباشند :
- تجهیزات حمل و نقل ماسه و دولومیت ( 1 عدد )
- تجهیزات انتقال و بارگزاری مواد اولیه ( 1 عدد )
- خط وزن کنی ( 1 عدد )
- همگن سازی ( 1 عدد )
- آماده سازی بچ شیشه ( 1 عدد )
- ساکشن و غبارگیر ( 1 عدد )
- سیستم کنترل سیماتیک ( 1 عدد )
- سیستم توزیع رسانه ای ( 1 عدد )
- تاسیسات برقی و اندازه گیری ( 1 عدد )
- استیل استراکچر ( سازه فلزی ) ( 1 عدد )
- سیستم روشنایی و کنداکتور ( 1 عدد )
- تجهیزات فنی ساختمان ( 1 عدد )
ماشین آلات و تجهیزات بخش کوره مذاب در این کارخانه بطری سازی به قرار زیر میباشند :
- مواد نسوز Furnace refractory lining کوره ( 1 عدد )
- سازه فلزی کوره به وزن 315 تن ( 1 عدد )
- Reversing flue valve, Reversing و تجهیزات دمپر ( 1 عدد )
- سیستم گرمایشی ( 1 عدد )
- سیستم گرمایشی اضطراری مازوت ( 1 عدد )
- استیل استراکچر ( 1 عدد )
- سیستم احتراق ( 1 عدد )
- سیستم توزیع هوای سرد ( 1 عدد )
- سیستم کنترل اتوماتیک ( ACS ) و ابزار دقیق ( 1 عدد )
- الکتریک بوست- کابل ها و لوازم جانبی ( 1 عدد )
- سیستم مانیتورینگ کوره ( 1 عدد )
- سیستم bubbling ( 1 عدد )
- شارژر بچ ( 1 عدد )
لیست ماشین آلات و تجهیزات بخش فوهارث در این کارخانه بطری سازی به قرار زیر میباشند :
- سازه فلزی پروژه ( 1 عدد )
- سازه فلزی فوهارث و پلت فرم ها ( 1 عدد )
- فورهارث ( 2 عدد )
- سیستم کنترل فورهارث ( 1 عدد )
- نظارت بر نصب فورهارث ( 1 عدد )
- نظارت بر نصب سازه ها و پلت فرم ها ( 1 عدد )
تاسیسات و تجهیزات جنبی خطوط تولید این کارخانه بطری سازی به قرار زیر میباشند : :
- مجموعه قالب های ماشین ISS شامل 676 نوع قالب از جنس چدن، برنز و استیل برای تولید انواع بطری با حجم 300 میلی لیتر ( 2 سری )
- فن های خنک کننده دستگاه ISS با حجم گردش هوای 55000 مترمکعب در ساعت با توان موتور 300 کیلووات ( 1 سری )
- دو دستگاه کمپرسور اویل فری به ظرفیت هوادهی 8923 مترمکعب در ساعت با فشار 4.5 بار و قدرت موتور 6 کیلوولت، همراه با فیلترها، درایر، قطعات یدکی، مخزن هوا و سپراتور و غیره و یک دستگاه کمپرسور اسکرو به ظرفیت هوادهی 960 مترمکعب با تجهیزات و همچنین سه دستگاه پمپ وکیوم نوع 16UV با خروجی هر پمپ 971 مترمکعب در ساعت و توان موتور هر دستگاه 22 کیلووات ( سری کامل )
- SIL-C Vertech hollow glass production monitoring system ( 2 عدد )
- قطعات یدکی ( یک سری )
تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز این کارخانه بطری سازی به قرار زیر میباشند ::
- یک دستگاه اسپکترومتر مدل 25Lambda
- یک دستگاه میکروسکوپ پولارایزینگ Electric wire cutter for glass Densimeter
- یک دستگاه for molten glass denaity
- یک دستگاه اندازه گیری نوع AGR-DC
- یک دستگاه اسپکترومتر X-ray fluorescence
- یک دستگاه اندازه کیر ضخامت دیوار نوع 7400AGR-MBT
یوتیلیتی سالانه مورد نیاز کارخانه تولید 7000 تن بطری و ظروف شیشه ای در سال به قرار زیر است :
- مصرف آب : 3000 مترمکعب
- مصرف برق : 1800 مگاوات
- مصرف گاز شهری : 1800 مترمکعب
- مصرف گازوئیل : 108000 لیتر
زمین، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید 7000 تن بطری و ظروف شیشه ای در سال
زمین مورد نیاز : 25000 مترمربع
محوطه سازی شامل :
- خاک برداری، خاک ریزی و تسطیح ( 25000 مترمربع )
- خیابان کشی و آسفالت ( 5250 مترمربع )
- فضای سبز ( 3900 مترمربع )
- دیوار کشی ( 1200 متر مربع )
- جدول بندی و آبروها ( 900 متر طول )
- پارکینگ مسقف ( 100 مترمربع )
- روشنایی محوطه ( 35 اصله تیر )
ساختمان سازی شامل :
- سالن اصلی تولید ( 1400 مترمربع
- انبار مواد اولیه ( 3600 مترمربع )
- انبار قطعات یدکی و ملزومات ( 180 مترمربع )
- ساختمان تاسیسات ( 98 مترمربع )
- اتاق باسکول ( 21 مترمربع )
- ساختمان دیزل ژنراتور ( 100 مترمربع )
- ساختمان تعمیرات و قالبسازی ( 238 مترمربع )
- سرویس بهداشتی کارکنان تولیدی ( 72 مترمربع )
- ساختمانهای اداری در دو طبقه ( 216 مترمربع )
- نمازخانه و رستوران ( 225 مترمربع )
- ساختمان پست برق ( 30 مترمربع )
- نگهبانی و کارت زنی ( 50 مترمربع )
نیروی انسانی مورد نیاز برای تولید 7000 تن بطری و ظروف شیشه ای در سال
پرسنل تولیدی :
- مدیر کارخانه : 1 نفر
- مدیر تولید : 1 نفر
- سرپرست تولید : 3 نفر
- کارشناس کنترل کیفیت : 1 نفر
- مهندسین فنی : 1 نفر
- تکنسین برق و مکانیک : 2 نفر
- سرپرست انبار : 1 نفر
- کارگر ماهر : 6 نفر
- کارگر نیمه ماهر : 6 نفر
- کارگر ساده : 3 نفر
- کارکر انبار : 1 نفر
- راننده لیفتراک : 1 نفر
- نگهبان : 3 نفر
پرسنل ستادی :
- مدیرعامل : 1نفر
- مدیر بازرگانی : 1 نفر
- مدیر مالی و اداری : 1 نفر
- مسئول فروش و بازاریابی : 1 نفر
- مسئول تدارکات و خرید : 1 نفر
- حسابدار : 1 نفر
- کارمندان اداری و مالی و فروش : 3 نفر
- منشی : 1 نفر
جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی بطری و ظروف شیشه ای ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .
دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ بطری و ظروف شیشه ای
توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.