• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید باطری لیتیومی موبایل ⭐️سال 1401 (word+pdf)

(1 vote, average 5 out of 5)

باطری لیتیومی

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید باطری لیتیومی موبایل ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی آرشیوی تولید و بسته بندی انواع باتری لیتیوم یون موبایل را با فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .


آشنایی بیشتر با باتریهای لیتیومی موبایل


محصول طرح حاضر باتري ليتيومی ميباشد . عمده مصرف باطری لیتیومی یا لیتیوم یون ، در انواع موبايلهاي موجود در بازار است. به همين دليل در اين طرح به بررسی باتري ليتيوم موبايل میپردازیم .

باتري ليتيوم - يون (گاهي Li-ion و گاهي LIB) از خانواده باتري هاي قابل شارژاست كه در آن ، در زمان تخليه ، يونهاي ليتيوماز الكترود منفي به سمت الكترود مثبت و در هنگام شارژ شدن وارونه حركت ميكنند        .

‌باتريهاي ليتيوم - يون بالاترين چگالي انرژي را فراهم مي ‌سازند ( تقريباً دو برابر انرژي قابل دسترسي از باتري ‌هاي نيكل ـ كادميم ) .

اين باتري ها به دشارژ كامل نياز ندارند. مي‌توان از جريان بالاتري براي شارژ و دشارژ بدون آسيب به باتري استفاده كرد ، در هنگام دشارژ افت پتانسيل كمي دارند، همچنین به دوره break-in نیز نياز ندارند .

ميتوان در هر زماني يك باتري ليتيوم - يون را بي آنكه روي كارآيي باتري اثر بگذارد شارژ كرد، اما چون باتري‌هاي ليتيومی معمولاً داراي طول عمرشارژ/دشارژ 300 تا 500 چرخه هستند اگر زود به زود و قبل از تخليه، اين باتري شارژ شود، طول عمر باتري پايين مي آيد.

همچنين در صورت ادامه شارژ پس از پر شدن، باتري آسيب خواهد دید و از عمر آن كاسته ‌ميشود. به همين دليل براي شارژ آنها از مدارهاي محافظ هوشمند استفاده مي ‌شود تاپس از پر شدن جريان شارژ قطع شود و باتري over charged نشود .


مجوزهای قانونی مورد نیاز جهت تولید باتری های لیتیومی موبایل


برای اجرا و پیاده سازی این طرح به مجوز های زیر نیاز است :

  • جواز تاسیس ( ارگان صادر کننده : وزارت صمت ) ( مشخصات مجوز : توليد انباره لیتیوم یون با كد آيسيك 3140412331 )
  • پروانه بهره برداری ( ارگان صادر کننده : وزارت صمت ) ( مشخصات مجوز : توليد انباره لیتیوم یون با كد آيسيك 3140412331 )
  • پایان ساختمان ( ارگان صادر کننده : شرکت شهرکهای صنعتی ) ( مشخصات مجوز : مطابق با مشخصات ساختماني ذكر شده در طرح )

چرا سرمایه گذاری در صنعت تولید باطری های لیتیومی؟!


بازار موبايلهاي هوشمند هر روز رونق بيشتري ميگيرد و محصولات متنوع و متفاوتي روانه آن ميشوند. با اینکه كه مدلهاي متنوع موبایل ، كار انتخاب را براي كاربران سخت ميكنند، اما رونق خوبي به بازار ميدهند.

در كنار امكانات و ويژگي هاي مختلفي كه موبايل هاي هوشمند در اختيار كاربرانشان قرار مي دهند، مواردي مانند عمر كم باتري موبایل ها ، چيزي است كه تقريبا اغلب كاربران از آن شكايت دارند. در واقع با نازكتر و سبكتر شدن موبايلهاي هوشمند، باتر يهاي بكار رفته در آنها هم باريكتر شده و قدرت كمتري پيدا ميكنند.

در واقع از آنجايي كه اين دستگاه هاي قابل حمل وظيفه سرگرمي، برقراري تماس و ارتباطات مختلف را به عهده دارند، طبيعتا باتري و انرژي بيشتري هم مصرف ميكنند.با اين اوصاف است كه عمر باتري در هر موبايل هوشمند عاملي مهم و تعيين كننده براي خريد آن و در نهايت استقبال از آن در بازار خواهد بود و به همين دليل اهميت دارد.

عمر باتري هاي موبايل معمولاً تا 3 سال ذكر شده است. در ايران با توجه به آنكه سهم عمده اي از بازار موبايل در اختيار توليد كنندگان خارجي است، لذا باتري موبايل به عنوان محصول اصلي اين طرح جهت استفاده در تعويض باتريهاي فايبريك گوشيها مد نظر است.

از سويي با توجه به عدم وجود توليد كننده اين محصول در كشور، توليد آن در كشور خواهد توانست بخشي از نياز به اين محصول را كه هم اكنون از طريق واردات پاسخ داده مي شود، تامين نمايد.

بخش ديگري از بازار كه از طريق توليدات اين طرح قابل پاسخگويي خواهد بود مربوط به توليدات انواع گوشي هاي موبايل در داخل كشور توسط شركت هايي چون جي ال ايكس و ديمو مي باشد كه هم اكنون باتري هاي گوشي هاي توليدي در اين شركت ها نيز از خارج از كشور تامين مي گردد.


ماشین آلات و مواد اولیه و ساختمانهای مورد نیاز جهت تولید باطری های لیتیوم یونی


خط تولید باطری های لیتیوم یونی

مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید باطریهای لیتیومی:

مواد اوليه و قطعات واسطه مواد اوليه مصرفي در اين طرح شامل ليتيوم ، كادميوم و ساير مواد اوليه جهت ساخت صفحات آند ، كاتد و الكتروليت مي باشد .

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز تولید باطری های لیتیومی:

ماشين آلات اصلي اين طرح شامل ميكسر ، پوشش دهي ، كوره خلاء ، جوش و برش ، رول كننده ، تست شارژ و ... مي باشد كه از شركت Gelon LIB قابل تهيه مي باشد.

ساختمانهای مورد نیاز طرح توجیهی تولید لیتیوم یون :

  • سالن توليد
  • انبار مواد اوليه
  • انبار محصول
  • ساختمان اداري و نگهباني
  • ساختمان هاي تاسيساتي
  • ساختمان پست برق

فرایند تولید باتری های لیتیومی

فرایند تولید باتری های لیتیومی

اگرچه سازندگان باطری های لیتیومی دارای طرح‌های سلولی متفاوتی از جمله طرح استوانه‌ای (مثلاً پاناسونیک طراحی‌شده برای تسلا)، طرح کیسه‌ای (مثلاً LG Chem، سیستم‌های A123 و نوآوری SK) و طرح منشوری (مانند سامسونگ SDI و CATL) هستند، اما فرآیندهای تولید سلول بسیار شبیه هستند.

روند فعلی ساخت باتری شامل سه بخش اصلی است:

  • آماده سازی الکترود
  • مونتاژ سلول
  • فعال سازی الکتروشیمی باتری

1- مراحل آماده سازی الکترود :

  • ابتدا ماده فعال (AM)  به همراه افزودنی رسانا و بایندر مخلوط می شوند تا دوغاب یکنواختی با حلال تشکیل شود. برای کاتد ، از ماده N-متیل پیرولیدون (NMP) ، همینطور برای حل کردن بایندر، از ماده پلی وینیلیدین فلوراید (PVDF) و در نهایت برای آند، از ماده چسبنده لاستیکی استایرن-بوتادین (SBR) به صورت محلول در آب ، به همراه کربوکسی متیل سلولز (CMC) استفاده می شود.
  • در مرحله بعد دوغاب به داخل قالب شکافی پمپاژ می شود، دو طرف کلکتورِ جریان ، با فویل پوشانده میشود ( فویل آلومینیوم برای کاتد و فویل مس برای آند) و سپس برای تبخیر حلال ، به تجهیزات خشک کن تحویل داده می شود.

حلال معمولی آلی (NMP) که به عنوان دوغاب کاتد استفاده میشود ، سمی است و نمیتوان آن را در محیط زیست تخلیه کرد. بنابراین یک فرآیند ریکاوری برای تولید کاتد ، در طول خشک شدن ضروری است و حلال بازیافت شده در تولید باتری ، با اتلاف 20% تا 30% مورد استفاده مجدد قرار می گیرد.

برای دوغاب آند( که محلول در آب است )، بخار بی ضرر را می توان مستقیماً در محیط زیست رها کرد.

  • پس از تمام این فرآیندها، الکترودهای ساخته شده ، مهر و موم شده و به ابعاد مورد نیاز برای تناسب با طرح سلول بریده می شوند.
  • سپس الکترودها به اجاق خلاء فرستاده می شوند تا آب اضافی آنها خارج شود. سطح رطوبت الکترودها پس از خشک شدن بررسی می شود تا واکنش جانبی و خوردگی در سلول به حداقل برسد.

روند فعلی ساخت باتری لیتیوم یونی

2- مراحل مونتاژ سلول :

  • پس از اینکه الکترودها به خوبی آماده شدند، با جداکننده های خشک شده برای تولید سلول به اتاق خشک فرستاده می شوند.سپس الکترودها و جداکننده به صورت لایه به لایه روی هم قرار می گیرند تا ساختار داخلی یک سلول را تشکیل دهند. سپس زبانه های آلومینیومی و مسی به ترتیب روی کلکتور جریان کاتد و آند جوش داده می شوند.

رایج ترین روش جوشکاری، جوشکاری اولتراسونیک است اما برخی از تولیدکنندگان ممکن است جوشکاری مقاومتی را برای طراحی سلول خود انتخاب کنند.

  • سپس پشته سلولی به محفظه طراحی شده منتقل می شود که در حال حاضر استاندارد ثابتی ندارد. هر تولید کننده ای ، بسته به هدفی که سلول ها برای آن ساخته میشوند ، ترجیحات خود را دارد. محفظه قبل از آب بندی نهایی با الکترولیت پر می شود و تولید سلول را کامل می کند.

3- فعالسازی الکتروشیمی باطری :

قبل از تحویل سلول‌ها به تولیدکنندگان محصول نهایی، مراحل فعال‌ سازی الکتروشیمی روی این سلول‌ها اعمال می‌شود تا پایداری عملیات را ممکن کند.

یک لایه رابط پایدار الکترولیت جامد (SEI) می تواند از مصرف برگشت ناپذیر الکترولیت جلوگیری کند و از آند در برابر پتانسیل بیش از حد در طول شارژ سریع محافظت کند، که می تواند منجر به تشکیل دندریت های لیتیوم شود .

فرآیند فرم دهی از شارژ سلول‌ها به ولتاژ نسبتاً پایین (مثلاً 1.5 ولت) برای محافظت از کلکتور جریان مس در برابر خوردگی شروع می‌شود و سپس یک جلسه استراحت برای خیس شدن الکترولیت انجام می‌شود.

سلول‌ها با نرخ پایینی مانند  C/20 شارژ/دشارژ می‌شوند، و سپس سرعت به تدریج افزایش می‌یابد تا از یک لایه SEI پایدار بر روی سطح آند اطمینان حاصل شود.

گاز تولید شده از فرآیند ، برای جلوگیری از ایجاد خطرات ایمنی ، باید تخلیه شود. در طول چرخه های تشکیل یا بعد از آن، سلول ها در قفسه های aging برای خیس شدن کامل الکترولیت و تثبیت SEI ذخیره می شوند.

قبل از اینکه سلول ها در نهایت برای کاربردهای بعدی مهر و موم شوند، مرحله دیگری از گاز زدایی ترتیب داده می شود. این مرحله ، بسته به پروتکل های شکل دهی و همینطور دمای aging، به طور معمول چندین هفته طول می کشد.


درصد هزینه و مصرف انرژی در هر کدام از مراحل فرآیند تولید باتری لیتیومی چگونه است ؟!

درصد هزینه و مصرف انرژی در هر کدام از مراحل فرآیند تولید باتری لیتیومی

همانطور که در تصویر میبینید در باکس A ، درصدهای مربوط به هزینه ها ، در هر کدام از مراحل فرآیند تولید باطری های لیتیومی مشخص شده و همینطور در باکس B ، درصدهای مصرف انرژی ، برای هر کدام از مراحل تولید نوشته شده است .

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید باطری لیتیومی موبایل ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید باطری لیتیومی موبایل


توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید باتری لیتیومی داغ
تاريخسه شنبه, 11 دی 1397 17:16
حجم فايل 656.31 KB
دانلود 252

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع الکترونیک

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories