• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی ورق MDF و نئوپان ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی ورق MDF و نئوپان

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ورق MDF و نئوپان با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید ورق MDF و نئوپان را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی طرح توجیهی ورق های نئوپان و ام دی اف | مهمترین مصنوعات چوبی جهان را علمی تر بشناسیم !


ورق های نئوپان و ام دی اف

با توجه به محدودیت منابع چوب در جهان مخصوصاً چوب های با سختی بالا، ساخت تخته های ام دی اف با وزن مخصوص متوسط  پس از نئوپان به یک صنعت تبدیل شده است.

تخته فیبر نیمه سنگین یا ام دی اف (Medium Density Fiberboard) یکی از جدیدترین انواع ورق های فشرده چوبی است که به دلیل دارا بودن قابلیتهای متنوع و گاه منحصر به فرد با استقبال فوق العادهای در طی سالهای اخیر روبروشده است.

MDF یک ماده مرکب چوبی محسوب میشود با جرم حجمی بین 500 تا 800 کیلوگرم بر متر مکعب (به طور متوسط Kg/m3  3750)، که از مواد مختلفی میتواند تهیه شود. در جهان بیشتر MDF ها بر پایه چوب تهیه میشوند و از چوب های نرم مثل درخت کاج استفاده میگردد. 

اساس تولید MDF بر پایه ترکیب چوب و رزین است که تحت فشار و حرارت قرار گرفته و با افزایش استحکام، مقاومت در برابر آتش و نفوذ ناپذیری خواص بهتری نسبت به چوب نرم خواهد داشت. همچنین قابلیت ماشین کاری بالایی نیز دارد که قبل از این تنها چوب های سخت قابلیت کارهای مکانیکی و ماشین کاری را دار بودند.

MDF ها به طور معمول دارای بازه ضخامتی از 3 میلیمتر تا 40 میلیمتر میباشند. امروزه علاوه بر چوبهای نرم از دیگر مواد نظیر ساقه غلات ، برنج، نی، نیشکر، چوبها و کاغذهای غیرقابل مصرف و ... برای تهیه تخته صنعتی استفاده میشود.

MDF تولیدی از چوب دارای کیفیت بهتری از سایر انواع MDF بوده و MDF تهیه شده از ضایعات نخل و همچنین باگاس نیشکر نیز از قاعده مستثنی نمی باشد ولی از نظر کیفی در سطح جهانی در رده چوب طبقه بندی شده است.

در مقایسه با نئوپان،  MDFدارای جرم یکنواخت تری در سطح ورق است و همچنین از صافی سطح و قابلیت سنباده زنی و اصلاح سطح برخوردار است. MDF های مسطح در ساخت مبلمان اداری، کابینت و تزئینات داخلی چوبی کاربرد فراوان دارند.  

ورق های ام دی اف (MDF) ضمن دارا بودن خواص شبیه سایر ورق های فشرده چوبی دارای برخی خواص برتر نیز میباشد که باعث ارتقاء بازار آن در بین سایر محصولات مشابه (مانند تخته خرده چوب نئوپان، تخته لایه، تخته فیبر سخت و ...) شده است.

✳️ برای روکش کردن ام دی اف از چه نوع کاغذهایی استفاده میشود !

برای روکش کردن ام دی اف از چه نوع کاغذهایی استفاده میشود !

معمولا جهت روکش کردن ورق ام دی اف از کاغذهای آغشته نظیر کاغذهای آغشته شده به پلی استر ، فن لیک و ملامین استفاده می نمایند و جهت رسیدن به شرایط ایده آل می بایست توجه نمود که رطوبت تخته فیبر بیش از 7 – 6 درصد تجاوز ننماید زیرا عبور بخار آب از این نوع کاغذها به سختی صورت می گیرد.

 (MDF) ابتدا بعنوان جایگزین اوراق فشرده چوبی مطرح بوده و سپس در کاربردهای جایگزین چوب نیز بکار گرفته شد. در حال حاضر دامنه کاربردهای ورق ام دی اف و محصولات ساخته شده از آن روز به روز در حال افزایش است.

از جمله خصوصیاتی که باعث ایجاد کاربردهای متنوع (MDF) و تنوع بسیار زیاد محصولات آن در بازار شده است عبارتند از:  

  • خصوصیـات فیزیـکی و مکـانیکی بالا
  • دامنه وسیع دانـسیـته (وزن مخـصوص، ضخامت و ابـعاد MDFقابل تولید)
  • قابلیت ابزار خوری ، ماشینکاری و سنباده زنی
  • سطوح صاف و متراکم
  • قابلیت شکل پذیری و لبه های صاف
  • عدم وجود معایب چوب
  • پروفیل دانسیته یکنواخت و همگن
  • قابلیت انجام روسازیهای مختلف همچون انواع روکشیهای چوبی و غیرچوبی، رنگ آمیزی و غیره
  • پایداری ابعاد و مقاومت به فشرده شدن
  • زیبایی ظاهری، طبیعت ملایم و ظریف و حالات شبیه به چوب
  • قیمت مناسب

✳️ ام دی اف بیشتر در چه اشکالی تولید میشود !

ام دی اف بیشتر در چه اشکالی تولید میشود !

ام دی اف بیشتر در صنایع کابینت سازی ، در و پنجره و وسایل چوبی اعم از خانگی واداری کاربرد دارد و به طور کلی به شکل زیر طبقه بندی می شود :

  • پروفیل های درب
  • پروفیل های تاج و زیر چراغی
  • پروفیل های کرکره ، پانل دیواری و قرنیز حاشیه دیوار
  • پروفیل های نبشی
  • پروفیل های لبه
  • پروفیل های روکوب

✳️ آیا میتوان از ضایعات و شاخ و برگ درختان نخل برای تولید ام دی اف و نئوپان استفاده کرد !

هر نخل به طور متوسط حدود 34 کیلوگرم ضایعات حاصل از هرس تولید میکند که با احتساب 20 میلیون تا 27 میلیون تنه نخل موجود در کشور و با احتساب ضریب اطمینان، حداقل 200 هزار تن ماده لیگنوسلولزی که ماده اولیه برای تولید ام دی اف و نئوپان می باشد همه ساله در کشور قابل دسترسی است. 

این ضایعات قابلیت استفاده در صنایع تبدیلی از جمله نئوپان و MDF را دارا هستند که متاسفانه در زمان حاضر از پتانسیل فوق هیچ استفاده صنعتی نمیگردد. 


✔️ موارد مصرف و کاربرد ورق ام دی اف و نئوپان چیست !


موارد مصرف و کاربرد ورق ام دی اف و نئوپان

امروزه ورق و پروفیل MDF  جایگزین مناسبی برای نئوپان و سایر محصولات چوبی شده. از ورق های MDF  در تولید انواع لوازم چوبی که عمده ترین بخش آن لوازم منزل می باشد استفاده می شود.

در این بخش به طور نمونه 4 مورد از پر کاربرد ترین موارد مصرف ورق MDF  را مورد بررسی قرار می دهیم: 

الف ) کابینت MDF  :

مهمترین جزء تشکیل دهنده کابینت ام دی اف ، ورق MDF است . کابینت ها در طرحهای مختلف و به رنگهای متنوعی ساخته میشوند و برحسب طراحی انجام شده یراق آلات مناسب روی آنها نصب گردیده  است و در آشپزخانه منازل و محیطهای اداری مورد استفاده قرار میگیرند.

کابینت های تمام ام دی اف به جهت دارا بودن خواصی چون زیبایی وسازگاز بودن با محیط ، کاربرد بیشتری در آشپزخانه منازل مسکونی دارند.

‌ب ) کتابخانه MDF :

کتابخانه های MDF  به جهت دارا بودن خواصی چون زیبایی ظاهری، تنوع رنگ وسایز و مدل و ....درصد بالایی از تقاضای کتابخانه های خانگی را به خود اختصاص میدهند.

شایان ذکر است کتابخانه های MDF  با درب های شیشه ای در بسیاری از موارد به عنوان دکوراسیون داخلی اتاق خواب ها در زمره لوازم تزئینی منازل قرار میگیرد.

‌ج ) سرویس خواب MDF  :

به دلیل تنوع فوق العاده زیادی که سرویس های خواب MDF دارند، تقاضای مناسب تری نسبت به سرویس های خواب فلزی دارند. سرویس های خواب در رنگ ها و طرح های بسیار متنوع و ترکیبهای مختلف از عناصر تشکیل دهنده سرویس خواب قابل خریداری میباشند.

‌د ) میز تلویزیون MDF :

میزهای تلویزیون ساخته شده از ام دی اف به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند. میزهای بدون درب و میزهای درب دار. میزهای دربدار معمولاً چندکاره میباشند و کاربردهایی نظیر بوفه، کتابخانه و ... را به خود اختصاص میدهند.

✳️ آیا ورق های ام دی اف کالای جایگزینی دارند !

به طور کلی در مورد کالاها و محصولات جا یگزین پروفیل های ام.دی.ف می توان بیان کرد که تقریبا تمام این پروفیل ها را می توان از سایر چوب های طبیعی و مصنوعی و مواد سلولزی به ویژه نئوپان تولید و عرضه کرد ولی با توجه به تنوع محصولات وکیفیت و استحکام بالاتر پروفیل های ام.دی.اف وهم چنین افزایش حجم و سرعت تو لید ، محصول جایگزینی برای پروفیل های ام.‌دی.اف وجود ندارد.


✔️ فرایند تولید نئوپان و ام دی اف از ضایعات نخل


فرایند تولید نئوپان و ام دی اف از ضایعات نخل

✳️ مواد اولیه مورد نیاز کارخانه تولید ام دی اف و نئوپان به شرح زیر میباشند:

1 - چوب و مواد لیگنو سلولزی :

نظیر چوب، وضایعات درخت خرما را که می توان از عمده ترین و مهم ترین ماده اولیه این صنعت محسوب نمود که لازم است هرگونه تغییری در عوامل تولید و واریته های چوب کاملاً کنترل گردد تا بتوان در نهایت اثر بخش آن را در کیفیت محصول نهایی لمس نمود.

ضمناً می بایست به نکات زیر نیز توجه خاص نمود :

  • از انواع چوب ها بطور جداگانه یا مخلوط می توان استفاده کرد. چوب ها با قطر کم، شاخه ها و ضایعات استحصالی از نخل مناسب می باشند. تراشه های رنده شده و یا خاک اره (حتی بعنوان پرکننده) استفاده از مواد لیگنوسلولز غیرچوبی که مازاد تولید محصولات کشاورزی را تشکیل داده و بخش الیافی گیاهان یک ساله را تشکیل می دهند.
  • بعضی از این مواد نظیر الیاف از ضایعات نخل خرما، به سهولت در دسترس می تواند باشد بطوری که در حال حاضر در مناطق جنوبی کشور دپو و انبار کردن آن بدلیل خود سوز بودن، مشکلات زیست محیطی را نیز به همراه داشته که در صورت اندیشیدن تدابیر لازم ضمن حفظ سرمایه های ملی می تواند ارزش افزوده قابل توجهی را بدنبال داشته باشد.

2 - مواد شیمیایی :

عمده ترین ماده شیمیایی که در این صنعت استفاده می شود، رزین یا چسب می باشد که نقش "اتصال دهنده" را ایفا می نماید به عبارت دیگر متداولترین رزین قابل استفاده، فنل – فرم آلدئید و اوره فرم آلدئید می باشد که متناسب با کاربرد ام دی اف نهایی، رزین نیز تغییر خواهد کرد.

3 - سایر مواد افزودنی:

سایر افزودنی های لازم شامل مواد آهار زنی و مقاوم در مقابل جذب رطوبت میباشد بطوریکه منجر به افزایش مقاومت در برابر نفوذ رطوبت گردد و یا مواد حفاظتی که در مقابل آتش و عوامل هم ردیف از مقاومت بیشتری برخوردار گردد (معمولاً آتش مستقیم مدنظر است). 

✳️ روش تولید نئوپان و ام دی اف به شرح زیر میباشد :    

روش تولید و تشریح فرآیند برای ساخت و تولید MDF نیازمند الیاف خشک چوب خواهیم بود. این الیاف با استفاده از دستگاه های ریفانیرهای معمولی تحت فشار اتمسفریک و ریفانیرهای تحت فشار بخـار آب تولیـد می گردند.

این تجهیزات توانایی استفاده از انواع خرده چوب، انواع ضایعات آن را خواهند داشت بطوریکه پس از قطع زنی و اندازه بری چوب آلات گرد و یا ضایعات و در صورت نیاز پوست گیری چوب، کاملاً خرد شده و جهت طبقه بندی به قسمت الک ها روانه می شوند و مواردی که در اندازه های از پیش تعیین شـده رسـیده باشند به سیلوها هدایت شده و سپس تحت عملیات پخت و بخار زنی قرار گرفتـه تـا آمـاده روانـه شـدن  بـه دستگاه ریفانیر شوند.

آن گاه چسب زنی صورت گرفته به قسمت خنکاری هـدایت مـی شـود. ضـمناً  یـادآوری می شود در قسمت الک ها، خرده چوب ها می توانند بازیافت مجدد شده و در مـسیر فرآینـد قـرار گرفتـه و مواردی که قابل استفاده نمی باشند بعنوان ضایعات جمع آوری و به سایر مصارف رسانیده شود.

یکی از موارد قابل ذکر در این مرحله (یارد چوب) می باشد بعبارت دیگر عملیات تولید خمیر تختـه فیبـر نیازمنـد تغذیـه پیوسته، یکنواخت و همگن می باشد زیرا در غیر اینصورت در کیفیت الیاف تولیدی تغییرات زیـادی رخ داده و کیفیت محصول نهایی را تحت الشعاع قرار می دهد. برای دستیابی به تغذیه پیوسته چوب بطور یکنواخت و همگن می بایست از خرده چوب استفاده نمود.

از طرف دیگر به منظور حصول اطمینـان از تغذیـه مـداوم بـا سرعت ثابت لازم است که ماده اولیه موردنیاز جهت مصرف حداقل چندین ماهه ذخیره سازی گردد. (معمولاً 3 تا 4 ماه) ضمناً یارد چوب شامل چوب های هیزمی بطول 1 الی 2 متر بریده شده مـی باشـد.

لـذا بـه منظـور تشریح کلیه مراحل و ذکر شرایط عملیاتی توضیحات ذیل اضافه مـی شـود .

روش تولید نئوپان و ام دی اف

 

آشنایی با مرحله خـردکن هـا :

در جهـت سـرعت بخشیدن به تغذیه ماده اولیه اصلی بصورت همگن، لازم است چوب بشکل خرده چوب هایی بـه ابعـاد ثابـت  تبدیل شده تا آماده روانه شدن سهل تر به قسمت پخت جهت تولیـد الیـاف گردنـد .

ابعـاد خـرده چـوب هـا معمولاً بین 32 – 16 میلیمتر در جهت الیاف یا درازا، حدود 19 میلیمتر در پهنا و5 – 3 میلیمتر در ضـخامت می باشند.

نتیجه این عملیات منجر به تولید الیاف  سالم و بریده نشده و نفوذ پذیری سریع بخـار آب بـداخل چوب بوده و حمل و نقل آنان را آسان تر می نماید. نکته قابل توجه در ایـن مرحلـه، همـواره کنتـرل طـول، عرض و ضخامت یکنواخت خرده چوب ها می باشد که می بایست مدنظر قرار گیرد.

متـداول ترین نـوع دسـتگاه  خردکن چوب، خردکن نوع دیسکی بوده که مجهز به تیغه های خردکن در سطح عمودی در حـال  چـرخش می باشد.

در این حالت چوب با زاویه حدود 5/37 درجه به تیغه ها نزدیک می شود و بر اثر وارد نمودن ضربه بر چوب آنرا به قطعات کوچکتر تقسیم می نماید.

با توجه به اندازه دیسک، تعداد تیغه هـای خـردکن تعبیـه می شود (معمولاً بین 16 تا 4 عدد خواهد بود) و این تیغه ها بدلیل نصب در جهت شعاعی و مقدار برآمدگی آنان از سطح دیسک، می توانند طول برش را تعیین نمایند.

نکته قابل توجه در این مرحله، حذف هزینه های مازاد حمل و نقل می باشد که می توان عملیات تبدیل ضایعات و حتی درختان را به خـرده چـوب در  محـل اولیه صورت داد و سپس خرد چوب ها را توسط کامیون به محل کارخانه حمل نمود که این عمل منجـر بـه کاهش بخشی از هزینه حمل و نقل خواهد می گردد.

شستـشوی خـرده چـوب (درصـورت نیـاز) بـه منظـور نگهداری و افزایش طول عمر آسیاب های دیسکی، لازم است کلیه ناخالصی های همراه خـرده چـوب هـا بـه طریق لازم جداسازی گردد.

این ناخالصی که شامل ذرات شن و سنگریزه ذرات فلزی احتمالی خواهد بود که می توان قبل ازانتقال خرده چوب ها به سیستم بخار زنی و آسیاب توسـط آب شستـشو داده و آنـان را جـدا نمود.

سپس آب به همراه ناخالص ها به حوضچه های مخصوص جهت تـه نـشین شـدن منتقـل مـی گـردد یادآوری می شود که آب مورد نیاز سیستم کاملاً باز یافت می شود.

الک کردن و طبقه بندی خرده چوب بـه  منظور کاهش درجه ناهمگن و تهیه خرده چوب های یکنواخت لازم است با استفاده از سیستم الـک کـ ردن، خرده چوب های هم اندازه مشخص شده که جهت هدایت به قسمت پخت و تولید الیاف آماده شوند.

در ایـن قسمت می توان خرده چوب ها را به انواع بزرگتر از حد مورد نیاز برگـشت بـه خـردکن  هـا ، حـد معمـول وکوچکتر از حد معمول تقسیم نمود .

متداولترین الک قابل استفاده از نوع ویبره یا ارتعاشی مجهز بـه صـفحات مشبک می باشد. ضمناً در این قسمت بدلیل وجود خرده چوب های کوچکتر از حد معمول می توان آنان را بـه مصرف سوخت رسانید.

ذخیره سازی در سیلوها خرد چوب های در اندازه قابل قبول به سیلوهای عمودی بـا سطح مقطع دایره ای که می تواند فلزی یا بتونی باشد منتقل می گردند که حجم آنان متناسـب بـا ظرفیـت خط تولید خمیر هماهنگ می باشد (معمولاً بین 300 –100 متـر مکعـب ) ضـمناً  یـادآوری مـی نمایـد کـه سیستم انتقال در این مبحث بصورت مکانیکی خواهد بود.

تبدیل خرده چوب به الیاف: تبدیل خرده چوب ها به الیاف، مهمترین هدف بوده که در این قسمت صورت می پذیرد که به منظور حل کردن لیگنین و یا دیگـر ترکیبات تشکیل دهنده چوب با استفاده از تکنولوژی آسیاب هـای دیـسکی تحـت فـشار بخـار آب (اشـباع) صورت می گیرد.

در این بخش تجهیزات محفظه گرم کردن یا بخار زنی، آسیاب دیسکی و تجهیزات تغذیـه و تخلیه بکار گرفته می شوند و به شکلی طراحی گردیده اند تا بتوانند درجه حرارت در منطقه جداسازی الیاف را به بیش از 150 درجه سانتیگراد رسانیده تا در مصرف انرژی صرفه جویی لازم را بعمل آورنـد.

بـه عبـارت دیگر می توان چنین بیان نمود که بر اثر حرکت تغذیه کننده مارپیچی یا حلزونی که بصورت افقی در داخـل لوله مخروطی (ماردون) قرار گرفته با اعمال فشار زیاد به خرده چوب عملیات فـشرده سـازی را تکمیـل مـی نماید تا قادر به جلوگیری از نشست بخار از محفظه بخار زنی گردد (هرچند شیر تخلیه بخار آب اضـافی در  سیستم تعبیه شده).

در این محفظه خرده چوب ها تحت بخار آب اشباع با فشار بـالا (12 – 7 بـار) و درجـه حرارت حدود 180 – 150 درجه سانتیگراد پخته شده تا لیگنین آنـان کـاملاً  نـرم شـود.

سـپس در قـسمت انتهای سیکل بخارزنی خرده چوب ها به کمک یک مارپیچ حلزونی به مرکز دستگاه جداکننده الیاف منتقـل می شود (آسیاب دیسکی) که در این آسیاب دو دیسک که یکی ثابت در بدنه دستگاه نصب شده و دیگری یا دیسک دوار بر روی شافت اصلی موتور قرار گرفته، فعالیت می نمایند و متناسـب بـا تعبیـه قطعـات فـولادی شیار دار بر روی دیسک ها، کیفیت محصول نهایی تاثیرپذیر خواهد بود.

سپس الیاف تولید شـده بـا کیفیـت مطلوب از طریق شیر تخلیه به خارج از دستگاه منتقل شده و به قسمت سیکلون راه مـی یابنـد کـه در  ایـن قسمت بر اثر قرار گرفتن در فشار اتمـسفریک، بخـار آب از الیـاف جـدا شـده و بـه  پـایین سـیلکون تخلیـه می گردند.

آشنایی با فرایند چسب زنی :

به منظور افزایش کیفیت محصول نهانی لازم است چسب مورد مصرف در مسیر انتقال الیاف از قسمت ریفانیرها به خشک کن ها به الیاف افزوده گردد تا ضمن قرار گرفتن کلیه الیاف ها در معرض چسب و پراکنده شدن چسب بر روی کلیه الیاف ها، الیاف با رطوبت بیشتری خشک شده تـا انـرژی کمتـری مصرف گردد و در واقع ضمن صرفه جویی در مصرف انرژی می توان انتظار داشت عملیات خشک کردن نیـز آسانتر صورت پذیرد.  

آشنایی با فرایند پارافین زنی:

به منظور کم کردن قابلیت جذب آب تخته فیبر، لازم است مقداری پارافین به الیاف اضافه گردد که معمولاً پارافین بصورت مذاب به خرده چوب های در حال حرکت به ریفانیرها افزوده می شود تا بعداً مخلوط گردد.

آشنایی با فرایند خشک کردن الیاف:

برای پرس کردن کیک الیاف می بایست رطوبت از حد معمول کمتر بوده زیرا وجود رطوبت بالا منجر به تولید بخار آب و محبوس شدن آن گردیده و در اثر این فاکتور و پس از باز شدن پرس، تخته فیبر از وسط باز خواهد شد.

رطوبت الیاف تر ورودی به خشک کن ها در حدود 50% بوده اما رطوبت الیاف پس از این مرحله و هنگام ورود به دستگاه فرمینگ به حدود 6-12% کاهش می یابد متداولترین خشک کن از نوع خشک کن معلق (که در آن الیاف بصورت معلق در معرض هوای گرم قرار می گیرند) خواهد بود که درجه حرارت ابتدای خشک کن ها حدود 250-350 درجه سانتیگراد و درجه حرارت هوای خروجی در انتهای خشک کن ها بین 80 – 65 درجه سانتیگراد می باشد.

آشنایی با خط فرمینگ و پرس ها:

آشنایی با خط فرمینگ و پرس ها نئوپان و ام دی اف

در بالای دستگاه دستگاه فرمینگ، کیک پیوسته ای از الیاف ذخیره گردیده است که با استفاده از جریان باد، الیاف به نحوی قرار می گیرند تا ذرات ریز در سطح خارجی و ذرات درشت تر در وسط فیبر سخت، طبقه بندی گردند که این عملیات منجر به قرار گرفتن الیاف ریز در دو سطح خارجی تخته و بوجود آمدن سطح صاف یکنواخت محصول را حاصل می نماید تا در ادامه مسیر عملیات پرداخت سطح آسان تر گردد.

کلیه عملکرد دستگاه با استفاده از سیستم کنترل اشعه گاما، کنترل شده و در صورت هرگونه تغییری در دانسیته،فرمان به واحدتنظیم الیاف منتقل شده و در براساس استاندارد لازم، تغییرات صورت می پذیرد.

در ادامه به علت توزیع یکنواختی ضخامت کیک الیاف، لازم است دهانه پرس "باز" شود که اصطلاحاً نیاز به پیش پرس  کاملاً محسوس بوده و معمولاً از پرس های تسمه ای پیوسته استفاده می شود تا ضخامت از حد مجاز تجاوز ننماید سپس جهت اندازه بری (قطع زنی) الیاف به قطعات به طول مورد نظر هدایت می شوند.

که این عملیات در قسمت زیر اره بریده می شوند و قسمت بریده شده به کمک سیستم پنوماتیک ادامه مسیر داده تا به ایستگاه پرس وارد شوند.

در نتیجه تخته ها یکی یکی به ایستگاه وارد شده و بطور همزمان بداخل پرس انتقال می یابند که دستگاه Stacking انجام وظیفه می نماید معمولاً سیکل پرس کوتاه بوده و درجه حرارت به حدود 400 درجه فارنهایت می رسد در واقع یکی از روش های متداول که صرفه اقتصادی داشته، استفاده از پرس ها پیوسته یا "Continuous Press" بوده که بشکل استوانه در حال چرخش طراحی گردیده است (تحت حرارت) .

بنابراین هنگام چرخش استوانه کیک الیاف بوسیله یک تسمه فولادی بر روی آن فشرده می شود و معمولاً فشار وارده بستگی به کشش اعمال شده بر روی تسمه فولادی خواهد داشت که این فشار به کمک رول کششی تنظیم می گردد.  

آشنایی با عملیات سمباده زنی:

به منظور تکمیل اولیه محصول نیمه ساخته می بایست عملیات سمباده زنی یک یا دو سطح تخته فیبر صورت پذیرد که لازم است جهت روکش کردن و پرداخت سطحی، ناهمواری و تغییرات و تلرانس ضخامت را یکنواخت نمود (1/0±) همچنین اقدام بعدی اندازه بری طولی و عرضی است (کناره ها) که پس از انجام موارد فوق و تولید یک محصول متناسب به نیاز مصرف کنند و درخواست مشتریان، عملیات بسته بندی در جهت حمل و نقل و نگهداری آسانتر صورت می پذیرد.

ضمنا اقدامات زیر در جهت ارزش افزوده بیشتر و اخذ سهم بازار قابل توجه، توصیه می گردد :

  • روکش کردن
  • MDF استفاده از پوشش پلی استر و کاغذ ملامینه ابزار زنی وفرر زنی
  • فارسی زنی
  • فرر زنی کنارها (لبه ها و داخلی)
  • تعبیه اتصال قطعات متناسب با نوع و کیفیت محصول نهایی
  • مونتاژ سرد و بهره جویی از چسب ها
  • استفاده از میخ چوبی به همراه چسب (در صورتصرفه اقتصادی)
  • بهره جویی از میخ و منگنه- تعبیه مکانی جهت کاربری گیره ها و سایر اتصال دهنده ها

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات و پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف


ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف به قرار زیر میباشد :

  • پمپ اولیه تغذیه حلزونی : 1 دستگاه
  • مخزن : 6 دستگاه
  • مخازن تخلیه : 2 دستگاه
  • سیستم انتقال مواد : 6 دستگاه
  • ماشین تولید MDF : 1 دستگاه
  • خشک کن : 1 دستگاه
  • فشارنده : 1 دستگاه
  • باسکول : 1 دستگاه
  • دستگاه برش : 1 دستگاه
  • پالایشگر : 1 دستگاه
  • توزین : 1 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف به قرار زیر میباشد :

  • تاسیسات برق
  • تاسیسات برق اضطراری
  • تاسیسات آب
  • تاسیسات تصفیه فاضلاب
  • تاسیسات سوخت
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش
  • باسکول
  • سیستم اعلام و اطفاء حریق
  • ارتباطات
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف به قرار زیر میباشد :
  • مدیر مجتمع : 1 نفر
  • مدیر تولید (برای 2 نوبت کاری) : 2 نفر
  • مسئول امور فنی،تعمیرات و کنترل کیفیت (برای 2 نوبت کاری) : 6 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 3 نفر
  • کارگر ماهر تولیدی و خدماتی (برای 2 نوبت کاری) : 11 نفر
  • کارگر ساده تولیدی (برای 2 نوبت کاری) :
  • کارگر ساده خدماتی : 6 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف

کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 2100 مترمربع
  • عملیات دیوارکشی و نرده گذاری : 276 مترمربع
  • جدول گذاری محوطه : 300 مترمربع
  • گود برداری و خاکبرداری : 500 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 1680 مترمربع
  • زیرسازی و آسفالت : 780 مترمربع
  • فضای سبز : 320 مترمربع
  • درب ورودی : 1 عدد

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید نئوپان و ام دی اف به قرار زیر می باشد :

  • ساختمان های تولید : 400 مترمربع
  • انبار مواد اولیه و محصول : مترمربع 320
  • ساختمان اداری : 200 مترمربع
  • تأسیسات : 50 مترمربع
  • نگهبانی : 30 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ورق MDF و نئوپان ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ورق MDF و نئوپان


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید ورق های ام دی اف با ظرفیت 500،000 تن در سال - مساحت زمین 10 هزار متر مربع- 116 صفحه (پاییز 1401، فرمت PDF+WORD)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخدوشنبه, 20 شهریور 1402 13:19
حجم فايل 11.43 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید 10000 متر مربع کابینت و 5000 مترمربع انواع درب چوبی در زمینی به مساحت 1260 متر مربع 103 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخشنبه, 28 آبان 1401 18:51
حجم فايل 1.35 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث کارگاه کابینت سازی سال 96 ( طرح تیپ 10 صفحه ای ) داغ
تاريخجمعه, 21 تیر 1398 17:17
حجم فايل 1.3 MB
دانلود 134

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ام دی اف 40 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 25 آبان 1396 14:04
حجم فايل 427.78 KB
دانلود 147

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پروفیل ام دی اف 42 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 25 آبان 1396 14:19
حجم فايل 476.98 KB
دانلود 139

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید محصولات ساخته شده از ام دی اف 55 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 25 آبان 1396 14:02
حجم فايل 654.23 KB
دانلود 183

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع سلولزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories