• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09127975250
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری ⭐️ جهت مجوز و وام

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری

نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF)

در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی کارخانه تولید مبلمان خانگی و اداری که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.

 

 ✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 تولید مبلمان خانگی و اداری)

✔️ آیا طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری توجیه مالی دارد؟

✔️ بیزنس پلن و طرح توجیهی تولید مبلمان چه تفاوتی باهم دارند؟

✔️ طرح توجیهی تولید مبلمان لازمه اخذ وام کارگاه مبل سازی

✔️ هزینه و سود تولید مبلمان در طرح توجیهی محاسبه میشود

✔️ انواع مبلمان خانگی

✔️ انواع مبلمان اداری

✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید انواع مبلمان برای یک واحد تولید

✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید انواع مبلمان

✔️ تأسیسات و امور زیر بنایی این کارخانه تولید انواع مبلمان

✔️ میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه تولید انواع مبلمان (2 شیفت در روز)

✔️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید انواع مبلمان

✔️ مساحت زمین و ابنیه کارخانه تولید انواع مبلمان

✔️ جدول زمانبندی اجرای طرح احداث گارگاه مبل سازی

✔️ فرایند تولید مبلمان

✔️ نکات بسته بندی انواع مبلمان

✔️ روش های بسته بندی انواع مبلمان

✔️ سه ویژگی مهم یک مبلمان با کیفیت

✔️ استاندارد های ملی صنعت تولید مبلمان خانگی و اداری

✔️ استاندارد های بین المللی صنعت تولید مبلمان خانگی و اداری

✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید مبلمان خانگی و اداری

 


✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن مبلمان خانگی و اداری ! 


طرح توجیهی کارگاه تولید مبلمان خانگی و اداری

✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن و انواع مبلمان خانگی و اداری :

آیا طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری توجیه مالی دارد؟ 

بازارهای جهانی مبلمان یکی از بخش های مهم تجارت بین المللی است و محصولات متنوع ، جدید و فنآورانه را تولید می کند که در چارچوب شورای ملی مبلمان ایران نیز می توان به تجارت جهانی مبلمان رسید.

کشور های امارات ، چین ، کانادا ، آمریکا ، لهستان ، بلژیک و دانمارک تولید کنندگان اصلی مبلمان در جهان هستند و 54 درصد مبلمان دنیا را این کشورها تولید می کنند.

در سال 2015 ، 440 میلیارد دلار مبلمان در دنیا تولید شده است و سرانه مصرف مبلمان در کشور های توسعه یافته 223 دلار و میانگین جهانی آن 64 دلار است.

با توجه به نزدیکی ایران با بازار های خاورمیانه میتوان حضور بیشتری در کشور های همسایه به ویژه عراق داشته باشیم اما کشورهایی مانند ترکیه رقیب ما هستند و مثلا در سال 1399، ترکیه 70 درصد مبلمان مورد نیاز کشور عراق را تامین کرده است.

ارزش مارکت مبلمان ایران در سال 1399 حدود 5 میلیارد دلار بود که این امر نشان دهنده آن است که مصرف سرانه مبلمان در ایرانی کمی بالاتر از متوسط جهانی است.

همانطور که گفتیم بازار مصرف کنندگان انواع مبلمان خانگی و اداری هم می توانند داخلی باشند و هم خارجی.

بنابراین در صورتی که بتوانید طرح توجیهی تولید انواع مبلمان خانگی و اداری را در کلاس جهانی و با تکنولوژی های به روز انجام دهید و تیم بازاریابی و فروش قوی داشته باشید که بتوانید به بازارهای خاورمیانه نیز نفوذ کنید ، تولید مبلمان میتواند برای شما دارای توجیه مالی منطقی باشد. 

 بیزنس پلن و طرح توجیهی تولید مبلمان

✳️ بیزنس پلن و طرح توجیهی تولید مبلمان چه تفاوتی باهم دارند؟

بیزنس پلن تولید انواع مبلمان صرفا گزارش فنی و مالی میباشد اما طرح توجیهی تولید مبلمان ، توجیه فنی و مالی و بازار و همینطور گزارش بازار را در بر میگیرد.

در واقع طرح توجیهی تولید مبلمان ، همان بیزنس پلن تولید مبلمان است که به آن گزارش نرم افزار کامفار و همینطور مطالعات بازار نیز اضافه شده است.

طرح توجیهی تولید مبلمان لازمه اخذ وام کارگاه مبل سازی :  

بیزنس پلن تولید مبلمان جهت انجام فرایند اداری اخذ زمین و مجوز تاسیس کارگاه مبل سازی به کار شما بیاید اما در صورتی که قصد اخذ وام بانکی نیز داشته باشید باید حتما یک مطالعات امکان سنجی بانکی یا همان طرح توجیهی تولید مبلمان را داشته باشید چرا که در بانک از شما مطالبه میشود.

هزینه و سود تولید مبلمان در طرح توجیهی محاسبه میشود : 

هزینه احداث کارگاه تولید مبلمان و همینطور سود تولید مبلمان از جمله فاکتورهایی هستند که در بیزنس پلن و طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری برآورد میشوند.

فاکتورهای بسیار زیاد دیگری نیز در بیزنس پلن و طرح توجیهی تولید مبلمان براورد میشود که از جمله آنها میتوان به نقطه سربه سر ، دوره بازگشت سرمایه ، ارزش فعلی خالص و همینطور نرخ بازده داخلی اشاره کرد.


✔️ آشنایی با انواع مبلمان !


انواع مبلمان خانگی و قسمت های مختلف آن

انواع مبل به دو دسته مبلمان خانگی و مبلمان اداری تقسیم می گردد که ما در اینجا به هر دو دسته اشاره می کنیم.

✳️ انواع مبلمان خانگی : 

1 - مبل راحتی : (sofa)

مبل راحتی نوعی از مبلمان است که همانطور که از اسم آن پیداست بسیار راحت می باشد و با نشستن و تکیه دادن روی آن می توان خستگی روزانه را به طور کامل رفع کرد و احساس آرامش کرد.

طرح توجیهی تولید مبلمان استیل

2 - مبلمان استیل : (Steel Furniture)

مبل استیل از لحاظ منبت کاری از مبلمان های کلاسیک پرکاربرد تر و پر طرفدارتر می باشند. منبت کاری مبل معمولا کار دست می باشد و بسیار زیبا به صورت دقیق و ظریف انجام می شوند.

مبل استیل معمولا دارای رنگ های طلایی و کرم هستند که طرفداران زیادی دارند. این نوع مبل معمولا از چوب های گردو و راش هستند که مقاومت بسیار بالایی دارند و همچنین برای منبت کاری نیز مناسب می باشند.

3 - مبلمان کلاسیک : (Classic furniture)

بسیاری از مردم علاقه مند اند که مبلمان آن ها ترکیبی از دو نوع مبلمان فوق باشد به صورتی که مبلشان دارای منبت و چوب های کار شده در عین حال نیز مانند مبل های راحتی نشیمن خوبی داشته باشد.

برای این نوع مبل از چوب های گردو و راش استفاده می شوند که کیفیت و دوام بالایی دارند.

4 - مبلمان چرمی : (Leather furniture)

مبل های چرمی مبل هایی هستند که جای خود را در خانه های مدرن و سنتی به خوبی باز کرده اند و به دو دسته ی چرم های طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند و جلوه خاص و چشم گیری را به دکوراسیون داخلی خانه ها می بخشند.

چرم های طبیعی از پوست حیوانات هستند و پس از انجام دباغی و انجام کار های لازم دیگر روی آن ها تحویل تولید کنندگان سنتی و صنعتی مبلمان می شود تا آن ها هم مبلمان های دست ساز یا ماشینی را آماده کنند. چرم های مصنوعی هم با مواد شیمیایی مجاز و صنعتی تولید می شوند. این نوع مبل از لحاظ قیمت و دوام طبقه بندی های متفاوتی دارند.

(((((((((((furniture-5)))))))))))))

5 - مبل های پارچه ای : (Fabric sofas)

مبل های کلاسیک ، راحتی و مبل های سلطنتی که بزرگترین دسته بندی مبلمان را شامل می شوند به صورت عادی از انواع پارچه ها تشکیل می شوند.

بخش داخل مبل ها ممکن است از چوب و مواد مصرفی صنعتی تشکیل شوند و ظاهر و رویه آن ها اکثرا از پارچه تشکیل می شوند. جنس پارچه ها نیز موضوع بسیار مهمی می باشد که پارچه ها طرح ها و رنگ های متنوعی دارند.

از انواع پارچه های مورد استفاده برای مبل می توان به مخمل ، کتان ، ریون ، پشم و. .. اشاره کرد که از جمله منسوجات طبیعی در ساخت مبل می باشند و الیاف های صنعتی مانند پلی استر ، نانو بافت و پلی اکریلیک نیز برای پوشش مبل مورد استفاده قرار می گیرند.

6 - مبل ال : (L - shape sofa)

امروزه مبل ال جزء پر کاربرد ترین و پرطرفدار ترین انواع مبلمان می باشد. زیرا تمامی نیاز های صاحب خانه به خصوص آپارتمان نشین ها را به خوبی برآورده می کند.

از ویژگی های اصلی مبل ال می توان به جای دادن افراد بیشتر ، هماهنگی سریع و آسان با دکوراسیون داخلی منزل ، متناسب بودن با فضا های کوچک و شلوغ ، تقسیم کننده ی فضای نشیمن و امکان تغییر سریع دکوراسیون داخلی اشاره کرد.

7 - مبل فوتون : (Photon couch)

امروزه فوتون ها جزء محبوب ترین های عصر حاضر هستند. مبل های یک تکه ، مبل های تبدیل شونده مانند تخت خواب شو و مبل های طبقاتی از جمله زیر مجموعه مبل های سبک فوتون می باشند که همه ی مبل ها با توجه به نیاز افراد تولید می شوند. 

طرح توجیهی انواع مبلمان اداری

✳️ انواع مبلمان اداری : 

هر اداره و شرکتی نیاز به مبلمان اداری دارد که شامل میز مدیریت ، میز اداری ، صندلی اداری ، میز کنفرانس و. .. می باشد. هر شرکت با توجه به گسترش فعالیت هایش می تواند مبلمان اداری خود را افزایش دهد.

1 - میز مدیریت :

یکی از لوازم ضروری هر شرکتی میز مدیریت است که اولین قسمت آن نیز می باشد. این میز به تجهیزات خاصی نیاز دارد و همانطور که از نامش پیداست باید از میز های دیگر بهتر و با کیفیت تر باشد.

از آنجا که مدیر در هر شرکتی ساعت های بیشتری را پشت میزش سپری می کند باید این میز بر اساس اصول ارگونومی طراحی شود تا آسیب دیدگی فرد طی نشستن پشت این میز کاهش پیدا کند.

2 - مبلمان اداری مدرن :

مبلمان اداری مدرن توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. این مدرن بودن باید در بخش طراحی و تولید مد نظر قرار بگیرد. بسیاری از دفاتر و شرکت ها که می خواهند کسب و کار جدید خود را به نمایش بگذارند و از رقبای خودشان پیشی بگیرند سعی می کنند از مبلمان اداری مدرن در دکوراسیون خودشان استفاده کنند. در این نوع مبلمان با استفاده از پارتیشن های تک جداره و دو جداره از جنس فلز و یا شیشه واحدها تقسیم می شوند.

3 - میز کنفرانس :

در هر شرکتی برای کنفرانس ، مذاکره و گفت و گو اتاقی در نظر گرفته می شود که برای آن میز کنفرانس نیز تدارک می بینند. این میز در جذابیت این اتاق می تواند تاثیر زیادی داشته باشد.

قابلیت نصب تجهیزات صوتی و تصویری روی این میزها از خصوصیات میز کنفرانس است. این میز طرح ها و رنگ های متنوعی دارد که با توجه به اتاق کنفرانس و هماهنگی با سایر میزها می توان انتخاب مناسبی داشت.

 طرح توجیهی تولید میز و مبلمان اداری و خانگی

4 - میز اداری :

میز اداری که اصول ارگونومی در طراحی آن رعایت شده باشد از وسایل مهم در هر شرکتی است.

نوع طراحی میز اداری باید به گونه ای باشد که مدیریت به آن ها اشراف کامل داشته باشد ، چون همواره مدیریت باید به کارمندان توجه داشته باشد و کارمندان تحت کنترل خودش باشند.

5 - صندلی اداری :

در انتخاب صندلی اداری باید راحتی و خسته نشدن کارمندان را مدنظر قرار داد.

صندلی اداری باید انحنای مناسبی داشته باشد تا گودی کمر حفظ شود.

نوع S در صندلی اداری می تواند بسیار مناسب باشد.

از خصوصیات دیگر صندلی اداری ضد عرق بودن آن است تا کارمندی که ساعت ها روی آن می نشیند عرق نکند و لباسش به صندلی نچسبد.

صندلی اداری باید قابلیت خم شدن به عقب را داشته باشد و بتواند زاویه 110 درجه به عقب تشکیل دهد.


✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری ! 


طرح توجیهی کارخانه تولید مبلمان خانگی و اداری

✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید انواع مبلمان برای یک واحد تولید :

  • ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن
  • پارچه رومبلی : 10 متر
  • چسب : 0.5 کیلوگرم
  • اسکلت چوبی مبل : 1 عدد
  • رنگ : 0.5 کیلو گرم
  • میخ : 0.04 کیلو گرم
  • چرم : 0.4 متر
  • 05 : MDF ورق
  • نئوپان چند لایه : 0.02 ورق 

ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید انواع مبلمان

✳️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید انواع مبلمان :

  • اره فلکه : 2 دستگاه
  • رنده چوب : 3 دستگاه
  • کندگی : 1 دستگاه
  • فرز : 1 دستگاه
  • فرز مچی : 4 دستگاه
  • پمپ باد : 2 دستگاه
  • گیره دستی : 10 دستگاه
  • دستگاه سمباده : 1 دستگاه
  • خشک کن : 1 دستگاه
  • دور کن : 1 دستگاه
  • دستگاه cnc محور : 1 دستگاه
  • دستگاه اسکن چوب : 1 دستگاه
  • چرخ خیاطی : 2 دستگاه
  • وسایل و تجهیزات و ابزار آلات عمومی فنی و کارگاهی : 1 سری
  • برای ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن 

تأسیسات و امور زیر بنایی این کارخانه تولید انواع مبلمان

تأسیسات و امور زیر بنایی این کارخانه تولید انواع مبلمان :

تاسیسات برق رسانی : توان 300 کیلو‌وات براساس مصرف ماشین آلات مطابق کارخانجات مشابه فعال و ...

  • انشعاب برق
  • ترانسفورماتور و متعلقات
  • تجهیزات پست برق
  • تابلوهای اصلی و فرعی
  • کابل کشی ها
  • انتقال برق (تیر گذاری و ...)
  • دیزل ژنراتور با متعلقات مربوطه

تاسیسات آب رسانی : انشعاب ½ اینچ

  • لوله کشی ها
  • منبع هوایی
  • سیستم تصفیه آب
  • حفرچاه و تجهیزات پمپاژ

تاسیسات گاز رسانی : 1125 متر مکعب

  • انشعاب گاز
  • تجهیزات پست گاز
  • لوله کشی گاز
  • سیستم هوای فشرده (کمپرسور)
  • لوله کشی هوای فشرده
  • دیگ بخار
  • سیستم فاضلاب بهداشتی و صنعتی
  • سیستم سرمایش و گرمایش
  • سیستم اطفاء حريق
  • باسكول 
  • سیستم تلفن و ارتباطات
  • برای ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن

میزان آب و انرژی مورد نیاز کارخانه تولید انواع مبلمان (2 شیفت در روز) :

  • برای ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن
  • برق مصرفی با احتساب دیماند : 2000 کیلووات در هر شیفت
  • آب مصرفی : 28 متر مکعب در هر شیفت
  • گاز مصرفی : 1125 متر مکعب در هر شیفت
  • گازوئیل : 8 لیتر در هر شیفت
  • بنزین : 4 لیتر در هر شیفت 

 وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید انواع مبلمان

✳️ وضعیت اشتغال زایی کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • برای ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن

پرسنل تولیدی کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • مدیر تولید : 1 نفر
  • سرپرست خط تولید : 2 نفر
  • کارگر ماهر : 6 نفر
  • کارگر ساده : 12 نفر
  • نگهبان : 2 نفر
  • راننده : 2 نفر

پرسنل اداری کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی اداری : 1 نفر
  • مدیر بازاریابی و فروش : 1 نفر
  • خدماتی : 2 نفر
  • منشی : 2 نفر

جمع کل : 32 نفر 

مساحت زمین و ابنیه کارخانه تولید انواع مبلمان

✳️ مساحت زمین و ابنیه کارخانه تولید انواع مبلمان :

مساحت زمین و محوطه سازی کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن
  • زمین : 4000 متر مربع
  • تسطیح و خاک ریزی و آماده سازی زمین و پی کنی و پی ریزی محیط زمین کارخانه : 4000 متر مربع
  • دیوار کشی به ارتفاع 2 متر و از نوع بلوکی سیمانی : 300 متر مربع
  • درب ورودی به عرض 6 متر
  • فضای سبز و روشنایی : 400 متر مربع
  • آسفالت و پیاده رو سازی : 300 متر مربع

مساحت ساختمان و ابنیه کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • ظرفیت تولید سالیانه 10 هزار تن
  • تولید و طراحی سوله : 1300 متر مربع
  • انبار مواد اولیه و محصول : 600 متر مربع
  • ساختمان اداری و سرویس ها : 150 متر مربع
  • تاسیسات بخش سوله ها : 50 متر مربع
  • ساختمان نگهبانی : 30 متر مربع

طرح توجیهی کارخانه تولید انواع مبلمان

وسائط نقلیه مورد نیاز کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • لیفتراک 3 تن
  • وانت نیسان
  • خودرو سواری سمند

لوازم اداری مورد نیاز کارخانه تولید انواع مبلمان :

  • میز مدیریت به همراه صندلی : 1 عدد
  • میز کنفرانس و صندلی کنفرانس : 1 عدد
  • میز کامپیوتر و صندلی : 3 عدد
  • میز کارمندی و صندلی : 5 عدد
  • میز منشی و صندلی : 2 عدد
  • ویترین : 1 عدد
  • کتابخانه : 1 عدد
  • فایل چهار کشویی : 2 عدد
  • صندلی راحتی انتظار : 7 عدد
  • میز و صندلی غذا خوری : 1 سری
  • کامپیوتر : 4 عدد
  • پرینتر و اسکنر : 3 عدد
  • فکس : 2 عدد
  • تلفن : 5 عدد
  • دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی : 1 عدد
  • تجهیزات شبکه بیسیم و اینترنت : 1 عدد
  • لوازم تحریر اداری : 4 سری 
  • سیستم سانترال مرکزی : 1 عدد

✳️ جدول زمانبندی اجرای طرح احداث گارگاه مبل سازی :

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث گارگاه مبل سازی


✔️ آشنایی با روش و فرایند تولید و بسته بندی مبلمان خانگی و اداری ! 


 فرایند تولید مبلمان

✳️ فرایند تولید مبلمان :

مرحله اول - رام بری

در مرحله اول چوب های به کار رفته در تولید مبل را به صورت تخته الوار ، به انبار چوب منتقل می شوند.

الوار ها در انبار نگه داری می شوند تا زمانی که از خشک بودن کامل قسمت های مختلف آن اطمینان حاصل شود پس از خشک شدن کامل چوب ، مرحله تولید مبل آغاز می شود

مرحله دوم - نجاری

الوار های چوب ابتدا در نجاری برش خورده و بر اساس نوع مبل مورد نظر به قطعات در ابعاد مختلف تقسیم شده ، در قسمت دیگر با توجه به الگو هایی که بر روی نواحی مختلف مبل طراحی می شود به حالت و اجزای اولیه مبل تبدیل می شوند.

مرحله سوم - منبت کاری

در این قسمت الگو های تهیه شده از چوب که فرم نهایی خود را پیدا کرده اند ، جهت حک نقوش منبت به مرحله سی ان سی می رسند .

در این مرحله پرسنل متخصص طراح سه بعدی طرح نقوش مورد نظر را در قالب فا یل 3 بعدی طراحی کرده و به دستگاه سی ان سی منتقل کرده و بعد از بستن الگوها بروی دستگاه مرحله حکاکی منبت بروی چوب آغاز می شود.

مرحله چهارم - مونتاژ کاری

در این مرحله الگو های چوبی منبت شده به بخش مونتاژکاری منتقل می شوند ، پرسنل متخصص مونتاژکار قطعات مختلف مبلمان را به صورت دقیق و با ابزار روز مونتاژ می کنند و بدین ترتیب کلاف مبل ساخته می شود.

مرحله پنجم - رنگ کاری

کلاف تهیه شده قبل از رنگ شدن نیاز به اصلاح دارد .

در این مرحله پرسنل بخش اول رنگ کاری با استفاده از ابزار و ماشین آلات مخصوص تمامی قسمت های منبت شده و سطوح مبل را صیقلی و نرم می کنند .

پس از اتمام این مرحله مبل به بخش دوم رنگ کاری منتقل شده و آماده رنگ می شود.

مرحله ششم - رویه کوبی

پس از خشک شدن کامل کلاف آن را به قسمت رویه کوبی که مرحله پایانی تولید مبلمان محسوب می شود منتقل می کنند .

در این قسمت پرسنل با استفاده از ابزار آلات و مواد اولبه مختلف از قبیل فوم ، اسفنج ، پنبه دانه و. .. مبل را با توجه به نوع پارچه و سفارش رویه کوبی می کنند. 

طرح توجیهی تولید و بسته بندی انواع مبلمان

✳️ نکات بسته بندی انواع مبلمان : 

در بسته بندی و جابه جایی های مبلمان ، وکیوم کردن و پوشاندن درست و اصولی پارچه ی مبلمان و دسته ها و همچنین پایه ها ضروری می باشد .

چرا که به هنگام جابه جایی یا در اثر قرار گیری وسایل دیگر روی مبلمان به هنگام حمل و نقل آن ممکن است پارچه ی مبل پاره ، کثیف و.. بشود.

همچنین ممکن است رنگ دسته ها و پایه ها بپرد و یا دچار خراش و یا شکستگی شود. از این رو وکیوم و بسته بندی مبلمان بسیار حائز اهمیت می باشد.

بنابراین به هنگام بسته بندی مبلمان به قسمت پایه ها و دسته ها و از همه مهم تر پارچه ی روی مبلمان باید توجه بیشتری بشود.

باب رپ و استرچ رپ دو نوع بسته بندی رایج است و به علت اینکه دارای قیمت مناسبی نیز می باشد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. 

روش های بسته بندی انواع مبلمان

✳️ روش های بسته بندی انواع مبلمان : 

  1. بسته بندی بدون جدا کردن اتصالات
  2. بسته بندی با جدا کردن اتصالات

در روش اول لازم است ابتدا نقاط حساس مبل مانند تاج ، پایه ها و دسته و. .. شناسایی کرده و این قسمت ها را با کاغذ بسته بندی ، پارچه و. .. پوشاند و بعد کل مبلمان را نایلون حباب دار کرد.

روش دوم بیشتر مناسب مبل هایی می باشد که اجزای آن ها قابلیت جدا شدن دارند.

این مبل ها معمولا وزن سنگینی دارند و برای سهولت در جابه جایی به جدا کردن پایه ها ، دسته و تشک و کوسن های آن ها اقدام می کنند.

در این روش هرکدام از اجزا جدا بسته بندی می شود.

بسته بندی هر نوع مبلمان متفاوت می باشد و مختص به همان مبلمان می باشد در زیر می خواهیم بسته بندی مبلمان راحتی و استیل را بررسی کنیم .

روش بسته بندی مبلمان استیل :

مبلمان استیل به علت اینکه نسبت به سایر مبلمان دارای قیمت بالا تری می باشد بسته بندی آن نیزاز اهمیت بیشتری برخوردار است.

برای این کار ابتدا با استفاده از کارتن های محکم و یا پارچه اقدام به پوشاندن تاج ، دسته و پایه کرده و بعد از استرچ رپ و یا نایلون سیلیکونی استفاده کرده و دور تا دور آن را محکم چسب می زنند.

روش بسته بندی مبلمان راحتی :

برای بسته بندی مبلمان راحتی اگر اجزای آن قابلیت جدا شدن داشتند ابتدا آن ها را جدا می کنند.

مثال پایه ها ، کشو ها و کوسن و تشک ها را جدا و بسته بندی کرده ولی اگر اجزای آن قابلیت جدا شدن نداشتند هر یک از پایه ها و دسته ها را به خوبی با نایلون سیلیکونی پوشانده و دور تا دور مبل را نیز نایلون کشیده و چسب می زنند.


✔️ با فاکتورهای کیفی یک مبلمان خوب آشنا شویم ! 


طرح توجیهی تولید مبلمان

✳️ سه ویژگی مهم یک مبلمان با کیفیت : 

  1. فریم مبل با کیفیت
  2. نشیمن گاه و تکیه گاه با کیفیت
  3. تو دوزی با کیفیت

1 - فریم مبل با کیفیت :

دوام و ماندگاری یک مبل در طول مدت استفاده به فریم و چهارچوب آن بستگی دارد.

بنابراین در این مورد به دو موضوع چوب به کار رفته در ساخت مبل و اتصالات آن دقت خواهد شد.

چوب های مقاوم با روکش مناسب اهمیت زیادی دارند. گاهی اوقات از اتصالات جانبی برای تقویت اتصالات اصلی استفاده می شود.

بنابراین مبل نباید صدایی در حین تکان خوردن داشته و باید به صورت متعادل روی زمین بایستد.

در مورد مبلمان های فلزی نیز باید توجه داشت که گوشه ای تیز تا بیرون زدگی در جایی از مبل وجود نداشته باشد.

2 - نشیمنگاه و تکیه گاه مبل با کیفیت :

نشیمنگاه و تکیه گاه نیز عناصر مهمی در تعیین کیفیت یک مبل هستند. یک مبل خوب باید در هنگام نشستن پاها و کمر را در یک زاویه مناسب قرار دهد.

علاوه بر این که فریم به خوبی تکیه گاه را نگاه می دارد ، کمر را نیز در یک پوزیشن راحت نگه می دارد.

طرح توجیهی تولید انواع مبل خانگی و اداری

3 - تو دوزی مبل با کیفیت :

تو دوزی مبل بر راحتی و مقاوت آن در طول زمان تاثیر مستقیم می گذارد. درست است که فنر و تسمه کشی ، که در ساخت مبل به کار می روند ، اهمیت زیادی نیز دارند ؛

اما این که داخل مبل با چه پوششی پر می شود موضوع دیگری است.

معمولا این تو دوزی ها با فوم ، الیاف ویسکو و یا لایکو انجام می پذیرند.

در زمان های قدیم از اسفنج ها استفاده می شد اما امروزه فوم ها به خاطر دوام بیش تر ، نرم بودن و قابلیت ارتجاع کاربرد بیش تری دارند.

همه این موارد در تمام قسمت های مبل به کار نمی روند.

به طور مثال الیاف ویسکو با وجود نرم و راحت بودن بیش تر برای دسته ها و پشتی مبل های راحتی به کار رفته و به دلیل کمی حالت ارتجاعی ، کم تر برای نشیمن گاه استفاده می شوند.

لایکو نیز بر روی فوم دسته ها و تکیه گاه قرار گرفته تا حالت ارتجاعی و دوام بیش تری به وجود آورد.

تصویر زیر یک نمای کلی از ساختار انواع مبل را به نمایش درآورده است. نام هر یک از قسمت ها به درون عکس تعبیه شده است که به کمک آن ها با اجزای مختلف مبل آشنا خواهید شد.

البته ممکن است بخش هایی در سایر مبلمان اضافه یا کم شود.

برای مثال تقریبا همه مدل های مبل استیل دارای تاج هستند که در شکل زیر نشان داده نشده ‌است و یا دسته های مبلی که در شکل زیر نشان داده شده است در مبل های دسته منبتی کاملا متفاوت هستند.

در مبلمان اداری باید به استاندارد داشتن و ارگونومیک بودن آن توجه کرد. این دو ویژگی برای حفظ سلامتی افراد می باشد. رضایت کارمندان در محیط کار مقوله ای است که بسیار اهمیت دارد.

زیبایی محل کار با انتخاب درست و هماهنگ با محیط کار دو چندان خواهد شد. پایه های فلزی و با استحکام سبب می شوند در حین جابه جایی ها مبل فرسوده نشود.

برای اینکه مبلمان اداری دوام بیشتری داشته باشد و سال های بیشتری برای محیط کار باقی بماند باید در ساخت آن از متریال های با کیفیت استفاده شود. 

استاندارد های ملی صنعت تولید مبلمان خانگی و اداری

✳️ استاندارد های ملی صنعت تولید مبلمان خانگی و اداری: 
  • مبلمان اداری - صندلی های گردان - ابعاد و روش تعیین ابعاد : «شماره استاندارد : 1-11388» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - نشیمنگاه - روش های آزمون برای تعیین استحکام و دوام : «شماره استاندارد : 11527» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - تخت تاشو و تخت کودک با کاربرد خانگی - قسمت : 1 الزامات ایمنی : «شماره استاندارد : 1-15650» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - تخت تاشو و تخت کودک با کاربرد خانگی - قسمت : 2 روش های آزمون : «شماره استاندارد : 2-15650» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - ارزیابی مقاومت سطح در برابر سایش : «شماره استاندارد : 15939» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - ارزیابی مقاومت سطح در برابر مایعات سرد : «شماره استاندارد : 17290» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - استحکام ، دوام و ایمنی - الزامات میز های خانگی : «شماره استاندارد : 17419» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان - استحکام ، دوام و ایمنی - الزامات برای نشیمنگاه غیر خانگی : «شماره استاندارد : 18764» ، «استاندارد ملی»
  • چرم - الزامات شناسه گذاری و توصیف چرم مورد استفاده در رویه مبل ، صندلی و اجزای داخلی اتومبیل : «شماره استاندارد : 21593» ، «استاندارد ملی»
  • چرخ ها و چرخ های گردان - الزامات چرخ های گردان مبلمان : «شماره استاندارد : 8266» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان اداری - میز های اداری قسمت - 1 ابعاد : «شماره استاندارد : 1-9698» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان اداری - میزها - قسمت دوم - الزامات ایمنی مکانیکی : «شماره استاندارد : 2-9698» ، «استاندارد ملی»
  • مبلمان اداری - میزها - قسمت سوم - روش های آزمون برای تعیین پایداری و استحکام ساختار مکانیکی : «شماره استاندارد : 3-9698» ، «استاندارد ملی» 

بررسی استاندارد های بین المللی در طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری

استاندارد های بین المللی صنعت تولید مبلمان خانگی و اداری : 
  • مبلمان : ارزیابی قابلیت اشتعال مبلمان خانگی قسمت 1 : منبع اشتعال : سیگار دود زا (اصلاح شده 8191 - ISO 1987:1 ) : «شماره استاندارد : EN 1-1021 : 2006» ، «استاندارد بین المللی»
  • مبلمان : ارزیابی قابلیت اشتعال مبلمان خانگی قسمت 2 : منبع اشتعال : معادل شعله کبریت (اصلاح شده 8191 - ISO 1988:2 : «شماره استاندارد : EN 2-1021 : 2006» ، «استاندارد بین المللی»
  • مبلمان خانگی - نشیمن - روش ها ی آزمون - تعیین ثبات : «شماره استاندارد : EN 1022 : 2005» ، «استاندارد بین المللی»
  • مبلمان خانگی - نشیمن - روش ها ی آزمون - تعیین مقاومت و پایداری. : «شماره استاندارد : EN 1728 : 2001» ، «استاندارد بین المللی»

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید مبلمان خانگی و اداری ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید مبلمان خانگی و اداری


✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

 

فايل‌ها:
rar طرح توجیهی تولید انواع مبلمان با ظرفیت تولید مبلمان منزل 6000 عدد + مبلمان اداری 4000 عدد در سال - مساحت زمین 4 هزار متر مربع- 53 صفحه (سال 1399، فرمت PDF+WORD)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخسه شنبه, 21 شهریور 1402 10:13
حجم فايل 2.25 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید مبلمان منبت و سنتی 64 صفحه
تاريخجمعه, 21 تیر 1398 17:20
حجم فايل 658.65 KB
دانلود 38

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید انواع مبلمان منبت کاری شده سال 96
تاريخشنبه, 21 ارديبهشت 1398 18:33
حجم فايل 1.57 MB
دانلود 91

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

 


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع سلولزی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories