• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پودر تیتان ⭐️ (نانو دی اکسید تیتانیوم) سال 1402

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید پودر تیتان ( نانو دی اکسید تیتانیوم )

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر تیتان ( نانو دی اکسید تیتانیوم ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید پودر تیتان ( نانو دی اکسید تیتانیوم ) را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️در طرح توجیهی تولید پودر تیتان ( نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم ) می خوانیم که چه موادی هستند و اثر فتوکاتالیستی یعنی چه ؟


فتوکاتالیست

یکی از اکسید های معدنی که در سال های اخیر بیش از پیش در دنیای نانو به ویژه در پوشش دهی منسوجات و تولید کرم های ضد آفتاب و .... مورد توجه قرار گرفته ، نانو دی اکسید تیتانیوم (2TiO ) یا تیتان میباشد.

دی اکسید تیتانیوم در صنعت رنگ سازی کاربرد فراوان دارد و از آن در ساخت رنگ سفید استفاده می کنند ولی از نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم به دلیل داشتن خواص فوق العاده ، در صنایع آرایشی و تولید پوشش های محافظ در مقابل اشعه ماورابنفش و... استفاده میشود که اکثرا به دلیل اثر فوتوکاتالیستی تیتان است.

دی اکسید تیتانیوم به سه شکل بلوری شامل آناتاز، روتایل و بروکیت موجود می باشد .

✳️ نانو فتوکاتالیست به چه ماده ای اطلاق میشود؟ 

فتوکاتالیست ماده ای است که در اثر تابش نور بتواند منجر به بروز یک واکنش شیمیایی شود، در حالی که خود ماده، دست خوش هیچ تغییری نشود. فتوکاتالیست ها مستقیماً در واکنش های اکسایش و کاهش دخالت ندارند و فقط شرایط موردنیاز برای انجام واکنش ها را فراهم می کنند .

 دی اکسید تیتانیوم 2TIO (با گستره اندازه بین خوشه ها تا کلوئیدها – پودرها و تک بلوهای بزرگ)، نزدیک به یک فتوکاتالیست ایده آل است و تقریباً تمامی این خصوصیات رادارد که این خاصیت به دلیل قابلیت جذب اشعه فرابنفش به وسیله این ماده است.

فوتون های فرابنفش پر انرژی ترین ذرات هستند و در بیشتر موارد می توانند به سادگی باعث تخریب اجسام گردند که این پدیده معمولا از طریق شکست پیوندهای شیمائی در آنها صورت می گیرد که به آن تجزیه فوتوشیمیائی می گویند .

برخی از نانو مواد مانند دی اکسید تیتانیوم ، قادرند با جذب اشعه فرابنفش و به واسطه خاصیت فوتوکاتالیستی خود پوششی ضد باکتری را ایجاد کنند به علاوه مانع از عبور اشعه از ماده گردد. تنها استثناء آن این است که نور مرئی را جذب نمی کند.

✳️ کد آیسیک و شماره های تعرفه گمرکی و استانداردهای محصول در طرح توجیهی پودر نانو دی اکسید تیتانیوم ( تیتان )

نانو دی اکسید تیتانیوم با کد آیسیک 8 رقمی 24111541  تعریف شده است . همچنین این محصولات با دو تعرفه گمرکی وارد می شوند : تعرفه 3206 برای پیگمنت های دی اکسید تیتانیوم و تعرفه 2823 برای اکسیدهای تیتان .

استاندارد های دی اکسید تیتانیوم :

  • استاندارد اکسید تیتانیوم در مصارف رنگدانه با شماره 7484
  • استاندارد اکسید تیتانیوم در مصارف بهداشتی با شماره 5322
  • ISO 591:2000  TITANIUM  dioxide pigments for paints

✔️ کاربردهای تیتان در طرح توجیهی نانو دی اکسید تیتانیوم


کاربردهای تیتان یا دی اکسید تیتانیوم

مهمترین کاربردهای دی اکسید تیتانیوم یا تیتان چیست ؟

مصارف صنعتی عنصر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم به صورت های مختلف اکسیدی (2Tio) و یا به صورت ترکیب فلزی نظیر آلیاژهای تیتانیوم دار ، از دیرباز جایگاه ویژه ای در بازار جهانی پیدا کرده است.

مهم ترین کاربرد نانوذرات دی اکسید تیتانیوم به عنوان پیمگنت در صنایع رنگ سازی ، پلاستیک ، کاغذ ، لاستیک ، نساجی و غیره می باشد.

البته بازار فروش عمده نانو دی اکسید تیتانیوم ، به خصوص در کشورهای در حال توسعه ، صرفا در صنایع رنگ سازی می باشد. مصرف تیتان در کشورهای پیشرفته تقریبا 10 برابر کشورهای در حال توسعه می باشد. 

نانوذرات دی اکسید تیتانیوم سفید ترین پیگمنت سفید بوده که در کنار قدرت پوشش دهی خوب آن ، خواص کلی دیگر پیگمنت ها را نیز در بر دارد.

دی اکسید تیتان بسته به ساختار بلوری آن ، به انواع آناتاز و روتیل تقسیم می گردد. نوع آناتاز با این که سفیدتر از نوع روتیل است اما قدرت پوشش دهی و استقامت آن در مقابل شرایط جوی و نور و حرارت کمتر از نوع روتیل می باشد.  

پیگمنت دی اکسید تیتان ، فوق العاده غیر فعال و نامحلول در اسیدهای رقیق آلی و معدنی ، بازها ، آب و حلال های آلی می باشد. ولی در اسیدهای سولفوریک و فلوئوریدریک گرم و غلیظ حل می شود.   

✳️ سایر کاربردهای پودر نانو دی اکسید تیتانیوم ( تیتان ) کدامند ؟

مصارف دارویی پودر تیتان ( نانو دی اکسید تیتانیوم ) :

پودرنانو دی اکسید تیتانیوم که از آن پراکسید تیتان ، سالسیلات تیتان و تانات تیتان تهیه می کنند ، عملی همانند اکسید روی بر روی پوست بدن ایجاد می کند. 

دی اکسید تیتان برای التیام سوزش های پوستی مورد استفاده قرار می گیرد و منعکس کننده اشعه ماوراء بنفش خورشید است و بدین جهت در ساختن کرم ها و لوسیون های ضد آفتاب ( ضد سوختگی ) استفاده می شود  از پودرنانو دی اکسید تیتانیوم در ساخت قاب کپسول های دارویی و پوشش قرص ها نیز استفاده میشود. 

مصارف آرایشی پودر تیتان :

نانو دی اکسید تیتانیوم در ساخت وسایل آرایشی به کار می رود . 

مصرف سالیانه عنصر تیتانیوم و ترکیبات آن ،105 تا 106 تن می باشد. تقریباً 95% تیتان به فرم اکسید تیتان 4TiO مصرف می شود و یک رنگدانه دایمی و به شدت سفید رنگ ، با قدرت پوششی خوب در رنگ ها ، کاغذ و پلاستیک است.  

نانو دی اکسید تیتانیوم در کرم های (لوسیون ها) ضد آفتاب استفاده می شود که بعلت توانایی تیتان در حفاظت از پوست می باشد. 

نانو دی اکسید تیتانیوم یک رنگدانۀ برتر سفید رنگ با ضریب شکست 55/2- 8/2 است و مقاومت ،درخشندگی، پایداری شیمیایی و مقاومت در برابر اشعۀ ماورای بنفش، غیر سمی بودن و پایداری در یک محدودة دمایی وسیع و قیمت مناسب آن سبب شده تا از آن در ساخت کاغذ، رنگ، پلاستیک، لاستیک، سرامیک، پارچه و مواد آرایشی استفاده شود.  

نانوذرات 2TiO که تحت تابش نورUV قرار گرفتند، می توانند بیشتر ترکیبات آلی را تجزیه کنند ضمن آنکه آب دوستی سطح غشاها نیز با استفاده از نانوذرات 2TiO زیاد می شود که میزان گرفتگی بر روی چنین سطوحی کمتر است.   


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید نانو دی اکسید تیتانیوم در طرح توجیهی پودر تیتان


فرایند تولید نانو دی اکسید تیتانیوم

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید نانو دی اکسید تیتانیوم با ظرفیت 6000 تن در سال :

دی اکسید تیتانیوم : 6500 تن ( به سه شکل بلوری شامل آناتاز، روتایل و بروکیت )

✳️ فرایند تولید نانو دی اکسید تیتانیوم :

مرحله اول : تولید تتراکلرید تیتانیوم 

ماده خام وی اکسید تیتانیوم (تولید شده از سنگ معدن) را در حضور گاز کلر به تتراکلرید تیتانیوم تبدیل می کنند تا نا خالصی های آن را جدا کنند.

ابتدا ماده خام را به ذره های  ریز خرد می کنند و سپس آنرا وارد اکتوری از نوع بستر سیالی میکنند. همچنین گاز کلر همراه با اکسیژن وارد راکتور می شود. واکنش گاز کلر با اکسید تیتانیوم از نوع کاهشی است که از کک به عنوان کاهنده استفاده می کنند. دلیل استفاده از کک این است که کک فراریت بسیار کمی دارد. واکنش انجام شده در این مرحله به صورت زیر است :

گاز اکسیژن به این خاطر تزریق می شود تا از واکنش دی اکسید کربن بال کک و تولید مونوکسید کربن جلوگیری کند. مواد وارد شده به راکتور باید عاری از آب باشند تا از تولید گاز کلرید هیدروژن جلوگیری شود. 

مرحله دوم : خالص سازی تتراکلرید تیتانیوم  

ناخالصیهای همراه تتراکلرید تیتانیوم غالباً شامل کلرید فلزات مختلف و و فسژن هستند. کلریدهایی که در دمای معمولی جامد هستند را با تقطیر ساده (تبخیر) جدا می کنند.

کلرید وانادیوم به علت اینکه دمای جوش نزدیکی با کلرید تیتانیوم دارد در این مرحله جدا نمی شود. به وسیله عوامل کاهنده مانند مس ,تتراکلرید وانادیوم را می کاهند. سپس ، فسژن و تتراکلرید سیلیسیم را به وسیله تقطیر جزء به جزء جدا می کنند. تتراکلرید تیتانیوم خالص را به مرحله بعد می فرستند. 

مرحله سوم : احتراق و بازفراوری اکسید تیتانیوم  

پودر  2Tioدر ابعاد نانو با ساختار آناتاز را می توان ازTicl4 بدست امده در مرحله دوم که با اتانول به عنوان یک بیش ماده محلول گردیده بدست اورد .

اندازه پودرtio 2 بدست امده در این روش یکنواخت بوده و تقریبا 10 نانومتر می باشد که به این منظور بیش ماده ذکر شده باید در دمای 500 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت کلسینه گردد پودر2tio اناتاز بعد از کلسینه کردن بیش ماده ذکر شده در دمای 300 درجه سانتیگراد تا دمای 500 درجه سانتیگراد شکل می گیرد .

مکانیزم زلاتینه کردن 4ticl در محلول اتانول را می توان طبق ذیل توضیح داد : 

هنگامیکه 4ticl با اتانول مخلوط گردد 4ticl با اتانول واکنش داده و به شکل تکه های 4(3ticl(och2ch و گاز hcl  در می آید در خلال فرایند زلاتینه کردن تکه های 4(ticl(och2ch3 آب را جذب نموده و به شکل tioh4 در میاید تشکیل پلیمرغیر اورگانیک  tioh4 با افزایش زمان زلاتینه کردن شدت می یابد .

ترکیب اورگانیک از این بیش ماده حذف شده و tio2 اناتاز با افزایش زمان زلاتینه کردن تشکیل می گردد

نانو دی اکسید تیتانیوم

✳️ فرایند را می توان به صورت مختصر به این گونه بیان کرد : 

Ticl4 به صورت تدریجی به اتانول در دمای محیط اضافه می گردد مقادیر زیادی گاز hcl در خلال اضافه نمودن اتانول و ticl4 آزاد شده و یک محلول زرد رنگ و ژلاتینی تشکیل می گردد سپس این محلول در دمای 80  درجه سانتیگراد حرارت داده می شود تا بخار گردد و یک ژل خشک بدست می اید  ژل خشک در درجه حرارت خاصی کلسینه می شود تا پودرtio2 بدست آید .سپس پودر بدست آمده بوسیله خردایش به نانو تبدیل میشود . 

اکنون روش های متعددی برای سنتز نانوذرات TiO2 مورد استفاده قرار گرفته است . مشاهده شده است که روش های مختلفی ، نتایج متفاوتی در پی دارند و حتی در یک روش   استفاده از مقادیر متفاوت مواد اولیه منجر به تولید ذرات با اندازه های متفاوت می گردد .

به علت کثرت روش های سنتز و پارامترهای دخیل در آن ها، تقسیم بندی آن ها به گروه هایی مشخص، مشکل است سعی شده تا روش های مختلف سنتز نانوذرات TiO2  که توسط محققان مورد استفاده قرار گرفته است، به گروه های مشخصی تقسیم بندی شوند :   

روش سل ژل

روش سل  ژل که شامل واکنش های هیدرولیز و تراکم پیش ماده های آلکوکسیدی است، روشی مطمئن برای سنتز اکسیدهای فلزی بسیار ریز می باشد. محققان مختلف روش سل  ژل را به صورت های مختلفی تشریح کرده اند .

روش هیدروترمال

روش هیدروترمال فقط برای سنتز پودرهای اکسیدی ساده و مخلوط با مورفولوژی کنترل شده، در دمای نسبتاً پایین ( 350-100 ºC) به کار میرود .

عموماً در فرآیندهای هیدروترمال، پس از تهیه ی سل از یک محلول، با حرارت دادن آن در اتوکلاو، نانوذرات اکسیدی سنتز میشوند.

با توجه به این که پارامترهای زیادی در فرآیند هیدروترمال دخیل می باشند دما، فشار، غلظت واکنش دهنده و فرآیند شامل یک مرحله حرارت دهی است، از این رو پژوهشگران از مدل های ترکیبی مختلفی از این پارامترها، در روش های مختلف هیدروترمال برای سنتز نانوذرات TiO2 استفاده کردند .


✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید نانو دی اکسید تیتانیوم با ظرفیت 6000 تن در سال


ماشین آلات کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه نانو دی اکسید تیتانیوم :

  • آسیا : 2 عدد
  • سیلوی 10 تن ضد رنگ : 2 عدد
  • رآکتور بستر سیال با ظرفیت 5 تن : 1 دستگاه
  • برج خنک کننده : 1 عدد
  • برج تقطیر : 2 عدد
  • کندانسور : 1 عدد
  • تانکر نگهدارنده : 5 عدد
  • خنک کننده : 1 دستگاه
  • مخزن احیای اسیدی : 1 عدد
  • تبخیر کننده : 1 عدد
  • کوره تصعید : 2 عدد
  • اتوکلاو افقی : 1 عدد
  • کویل خنک کننده : 1 عدد
  • فیلتر گازی : 4 عدد
  • سیستم تقطیر و بازیابی کلر : 1 عدد

نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم مورد استفاده در تولید محصول :

  • DuPont : فرانسه
  • Millenium : آلمان
  • Kerr-McGee : ژاپن
  • Huntsman : انگلستان
  • Kronos : ایالات متحده

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم به قرار زیر میباشند :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب : حق انشعاب 6 مترمکعب در ساعت
  • تاسیسات برقی : حق انشعاب 75/218 کیلووات ساعت
  • تاسیسات خطوط تلفن : حق انشعاب 5 خط
  • تاسیسات گازی : حق انشعاب 40 مترمکعب در ساعت

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم با ظرفیت 6000 تن در سال

  • برق مصرفی : 437 کیلووات
  • آب مصرفی : 14040 مترمکعب
  • گاز : 238800 مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم با ظرفیت 6000 تن در سال

کارکنان قسمت تولید :

  • مدیر : 1 نفر
  • مهندس : 4 نفر
  • تکنسین : 6 نفر
  • تکنیسین فنی (تعمیرگاه ،تاسیسات و …) : 2 نفر
  • کارگر ماهر : 10 نفر
  • کارگر غیر ماهر : 8 نفر

  کارکنان قسمت غیرتولید :

  • کارمندان اداری و مالی : 42 نفر
  • نگهبان، کارگر ساده و خدمات : 40 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم با ظرفیت 6000 تن در سال

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 7500 مترمربع
  • زمین و محوطه : 1500 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 2000 مترمربع
  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و فضای سبز : 1400 مترمربع
  • دیوار کشی : 777 مترمربع
  • زمین سالن های تولید و انبار : 3500 مترمربع

✳️ ساختمان سازی تولیدی و اداری کارخانه تولید نانو دی اکسید تیتانیوم به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 2500 مترمربع
  • انبارها : 900 مترمربع
  • ساختمانهای اداری، خدماتی و عمومی : 500 مترمربع  

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر تیتان ( نانو دی اکسید تیتانیوم ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پودر تیتان ( نانو دی اکسید تیتانیوم )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید نانو دی اکسید تیتانیوم 51 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 02 آذر 1396 23:58
حجم فايل 766.63 KB
دانلود 198

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نانو دی اکسید تیتانیوم 66 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 02 آذر 1396 23:57
حجم فايل 1.07 MB
دانلود 229

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:42
حجم فايل 951.3 KB
دانلود 172

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺗﻴﺘﺎن 47 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 15:42
حجم فايل 613.52 KB
دانلود 116

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories