• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی نانو کامپوزیت ⭐️ خاک رس و پلی پروپیلن (0 تا 100)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1400 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره  احداث کارخانه تولید نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .

این اطلاعات شامل اطلاعات کامل راجع به نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن ، مساحت زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن ، مواد اولیه مورد نیاز ، آب و برق و سوخت مورد نیاز و همینطور فرآیند تولید نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن می‌باشد.


آشنایی با کامپوزیت ها و نانو کامپوزیت ها:


مواد طبیعی و مواد مهندسی در واقع میکرو کامپوزیت هایی هستند که خواص آنها از پراکندگی مناسب فازها بدست می آید. یک کامپوزیت ماده ای است که یک فاز متمایز فیزیکی و یا شیمیایی پخش شده در یک فاز پیوسته دارد و عموما دارای خصوصیاتی متفاوت و یا بهتر از آن دو جزء می باشد .

فاز پیوسته ، فاز زمینه نام دارد و فاز پخش شده معمولا فاز تقویت کننده نامیده می شود. فاز تقویت کننده می تواند به صورت ذره ، رشته یا صفحه باشد. مرسوم است که کامپوزیت ها را براساس خصوصیات فاز زمینه طبقه بندی می کنند.

از این نظر با توجه به اینکه مواد مذکور به سه دسته کلی تقسیم می شوند ، سه نوع کامپوزیت وجود دارد :

  • کامپوزیت های زمینه سرامیکی ( CMC )
  • کامپوزیت های زمینه فلزی (MMC )
  • کامپوزیت های زمینه پلیمری .( PMC )

در هر زمینه ای فاز تقویت کننده می تواند از جنس سرامیک ، فلز و یا پلیمر باشد. نانو کامپوزیت ها با کد آیسیک 25201191 نیز همان کامپوزیتها در مقیاس نانو هستند که خواص آنها را بهبود بخشیده اند.

کامپوزیت های زمینه پلیمری با الیاف تقویت کننده ای مثل کربن ، شیشه یا آرامید ( Aramid ) به عنوان مواد مهندسی ، کاملا شناخته شده هستند. فلزات حاوی ذرات و الیاف سرامیکی نیز اهمیت زیادی دارند و کامپوزیت های زمینه سرامیکی جدید ترین نوع کامپوزیت ها می باشند.

در سال های اخیر استفاده از کامپوزیت ها بخصوص کامپوزیت های زمینه پلیمری ( PMC ) رشد سریعی داشته و این روند همچنان ادامه دارد. عامل اصلی توسعه کامپوزیت ها خواص بهینه آنها نسبت به اجزای تشکیل دهنده می باشد. این توسعه عمدتا با جایگزینی کامپوزیت بجای مواد معمول و بخصوص فلزات صورت می گیرد .

اغلب کامپوزیت های زمینه پلیمری از رزین های ترموست و الیاف تقویت کننده ساخته می شوند. ترموست به محصولی گفته می شود که در یک واکنش بازگشت ناپذیر شیمیایی ساخته می شود. برخلاف پلاستیک ها با حرارت نمی توان یک محصول ساخته شده پلیمری ترموست را نرم کرد. الیاف تقویت کننده در کامپوزیت ها هنگامی که با رزین ترکیب می شوند نقش استحکام بخشی به آن را ایفا می نمایند. صنایع کامپوزیت طيف وسیعی از محصولات را تولید می کنند.

شماره تعرفه گمرکی  :

بر اساس جستجوی انجام شده در کتاب مقررات واردات شماره تعرفه و گروه مربوط به شرح زیر می‌باشد :

پلیمرهای پروپیلن با پلیمرهای سایر اوفلین ها به اشکال ابتدایی ( شماره تعرفه : 3902 )

انواع آمیزه بر پایه پروپیلن ( شماره تعرفه : 39021091 )


مزایا و کاربردهای کامپوزیتها و نانو کامپوزیت ها


در زیر زمینه های مختلفی که محصولات کامپوزیتی در آن مورد استفاده قرار گرفته اند ارائه شده است:

  • هواپیما ، هوافضا ، صنایع دفاعی : اجزاء هواپیما ، سپرهای حرارتی ، پوسته موتور راکت و ملزومات دیگر
  • ملزومات و تجهیزات اداری دستگاههای کپی ، اجزاء کامپیوتر ، ملزومات خانگی و ابزار الکتریکی
  • ساخت و ساز : استخرهای شنا ، وان حمام ، برجهای خنک کننده ، کف پل ها و علائم راهنمایی و رانندگی
  • ورزشی : چوب گلف ، کمپ ، وسایل ورزشی ، صندلی ، یخ نورد ، اسکی و چوب ماهیگیری
  • تجهیزات مقاوم به خوردگی : لوازم کنترل آلودگی ، محصولات تصفیه آب ، لوله ها و فیتینگ ها ، تانک های ذخیره سازی زیرزمینی و ...
  • الکتریک و الکترونیک : جعبه فیوز ( دکل های برق ) ، اتصالات الکترونیکی و لوله ها
  • دریایی : قایق ، کرجی ، کانو ، کشتی و سازه های دریایی
  • حمل و نقل : بدنه و اجزاء اتومبیل ، قطعات مختلف خودرو

مزایای کامپوزیت ها :

از مزایای بسیار کامپوزیت ها می توان به مواردد زیر اشاره کرد :

  • استحکام بالا
  • وزن کم
  • قابلیت شکل دهی
  • عمر نسبتا طولانی
  • بررسی و ارائه استاندارد ملی یا بین المللی

استانداردهای نانوکامپوزیت ها :

با توجه به نوظهور بودن این نوع نانو کامپوزیتها در کشورمان استاندارد اختصاصی برایشان تدوین نشده است ، لذا استاندارد زیر که مرتبط با محصول می باشد ارائه می شود :

لاستیک و محصولات لاستیکی - تعیین اجزای سازنده آمیزه های پخت نشده و ولکانیده - گرما وزن سنجی روش آزمون قسمت اول - لاستیک های وتا دی ان ، کوپلیمر و ترپلمیر اتیلن - پروپیلن ایزوبوتن ایزوپرن و استیرن ہوتا دی ان ( شماره استاندارد ملی : 8794 )

کالاهای جایگزین نانو کامپوزیت ها :

از کالاهای جایگزین این محصول برای کاربرد مورد نظر طرح ، انواع کامپوزیت ها و پلاستیک و فلزات را توان نام برد ، که البته نسبت مقاومت به وزن نانو کامپوزیت ها نه تنها از فلزات بلکه از کامپوزیت ها نیز بالاتر می باشد.

با توجه به مزایای بسیار این ساختارها در برابر ساختارهای سنتی همچون انواع فلزات و نیز تاثیر مستقیمی که بر میزان استحکام ، هزینه صرف شده و مصرف انرژی کالای نهایی خواهد داشت این محصول را دارای اهمیت بسیار دانست.

امروزه کشورهای صنعتی پیشرو در تکنولوژی در حال فعالیت بسیار بر روی صنعت نانو تکنولوژی می باشند.


مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین مناسب برای تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال


مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین مناسب برای تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال

مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین مناسب برای تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال به قرار زیر میباشد :

  • پلیمر پلی پروپیلن : 1400 تن
  • نانو رس ( نوع اسمکتیک ) : 85 تن
  • سایر مواد شیمیایی فرعی بهبود دهنده : 37 تن

محل تامین مواد اولیه :

بر اساس استعلام انجام شده پلی پروپیلن با قیمتی کمتر از قیمت نوع وارداتی در داخل تولید می شود اما نانو رس در داخل موجود نیست و می بایست وارد شود.


روش تولید نانو کامپوزیت ها


روش تولید نانو کامپوزیت ها

به طور کلی سه روش برای تولید نانو کامپوزیت های زمینه پلیمری وجود دارد. این روش ها شامل مخلوط سازی مستقیم ، فرآوری محلول و پلیمریزاسیون در جا می باشد. در ادامه این روش ها شرح داده خواهد شد.

1) روش مخلوط سازی مستقیم

در این روش ابتدا نانوذرات تهیه شده به صورت سوسپانسیون در یک حلال حل شده و سپس به محلول پلیمری اضافه می شود و مخلوط حاصله توسط یک پرس هیدرولیک در یک قالب اکسترود می شود و در نهایت صفحات نازک به دست می آیند.

در این روش انتخاب بستر پلیمری ، انتخاب نوع ذارت و سازگاری این دو گونه با یکدیگر و نحوه ی توزیع ذرات از نکات حائز اهمیتی است که بایستی بر آن فائق آییم .

معمولا برای تولید نانو کامپوزیت های زمینه پلیمری حاوی نانوالیاف کربنی از این روش استفاده می شود. محدودیت این روش میزان فاز تقویت کننده یا همان مواد پرکننده است.

به عنوان مثال برای تولید نانو کامپوزیت سیلیکا پلی پروپیلن حداکثر میزان نانوذرات سیلیکا 20 درصد وزنی می تواند باشد. البته به نظر می رسد آگلومره شدن ( به هم چسبیدن ) ذرات نیز از دیگر محدودیت های این روش باشد

2) فرآوری محلول

با استفاده از این روش می توان بر بعضی از محدودیت های روش مخلوط سازی مستقیم غلبه کرد ، ضمن آنکه می توان میزان آگلومراسیون و کلوخه ای شدن نانوذرات در ماده پلیمری را کاهش داد.

در این روش به دو صورت می توان نانو کامپوزیت های پلیمری را تولید کرد. اگر مادهء زمینه پلیمری و نانوذرات تقویت کننده آن در یکدیگر قابل حل شدن باشند، محلول حاصل را می توان در یک قالب ریخته گری کرده و نانو کامپوزیت تولید نمود.

در غیر این صورت مخلوط مواد نانوکامپوزیت در یک حلال حل شده و در نهایت با تبخیر حلال ، نانوکامپوزیت مورد نظر به دست می آید .

3) پلیمریزاسیون درجا

در این روش پلیمریزاسیون بستر پلیمری در حضور نانوذرات انجام می شود و منومر در حین رشد ، ذرات پر کننده را در بر می گیرد. نکته کلیدی در این روش نحوه توزیع ذرات نانو در منومر است، با کنترل پیوند بین ذرات نانو و ماده زمینه ، می توان توزیع مورد نظر را به دست آورد. بسیاری از نانو کامپوزیت های زمینه پلیمری را می توان با این روش تولید کرد.

به طور مثال نانو کامپوزیت های حاوی نانولایه های گرافیت که دارای هدایت الکتریکی بالا و نفوذ پذیری کمی هستند ، از این روش تولید می شوند.

برای تولید این نانوکامپوزیت ها ابتدا با امواج مافوق صوت لایه های گرافیت در منومر به صورت یکنواخت توزیع می شوند و در نهایت با پلیمریزاسیون درجا نانو کامپوزیت به دست می آید .

نکته ای که در روش های تولید نانو کامپوزیت های پلیمری اهمیت دارد و آن را از یکدیگر متمایز می  کند ، توزيع مناسب ماده پر کننده است. با اصلاح سطحی می توان این توزیع را به شکل یکنواخت به گونه ای انجام داد که از آگلومراسیون اجزای نانومتری مادهء پرکننده جلوگیری شود و توزیع مناسب فاز تقویت کننده فراهم گردد.

در واقع نکته مهم در تمام این فرآیندها ، اصلاح فصل مشترک بین پلیمر و نانوذره می باشد. استفاده از فرایندهای سطحی سبب توزیع یکنواخت فاز تقویت کننده در بستر پلیمری شده ، افزایش مدول و استحکام نانو کامپوزیت را به دنبال خواهد داشت.

تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژی های متداول در تولید نانوکامپوزیت :

از نقاط ضعف تکنولوژی های تولید نانوکامپوزیت استفاده از مواد گران قیمت برای بهبود خواص نانو کاپوزیت می باشد که کاربرد اقتصادی این نانو کامپوزیت را زیر سوال می برد. لذا امروزه با وجود روشهایی چون پلیمریزاسیون در جا و فرآوری محلول این مشکلات کمتر شده است.

همچنین مشکل کلوخه شدن در ساختار نانو کامپوزیت از دیگر چالشهای موجود می باشد که می بایست با رعایت دقت لازم در پارامترهای موثر در فرآیند تولید این مشکل را به حداقل رساند.


تاسیسات و یوتیلیتی مورد نیاز برای تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال


تاسیسات مورد نیاز برای تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال به قرار زیر میباشد :

  • تاسیسات گرمایش و سرمایش
  • تاسیسات اطفاء حریق
  • تاسیسات آب و فاضل آب
  • انشعابات لازم برق ، آب، گاز و تلفن

بررسی و تعیین میزان آب، سوخت، برق و سایر امکانات برای تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال :

  • برق : 70000 کیلووات
  • آب : 3000 مترمکعب
  • گاز : 80000 مترمکعب

نیروی انسانی مورد نیاز برای بهره برداری از کارخانه تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال


با توجه به ظرفیت تولید ، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح 25 نفر به شرح زیر می باشد :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مدیر فروش : 2 نفر
  • تکنسین فنی و متخصص : 4 نفر
  • پرسنل تولید متخصص : 6 نفر
  • واحد آزمایشگاه : 2 نفر
  • کارگر ساده : 5 نفر
  • خدمات و تدارکات ومنشی : 4 نفر

زمین ، محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز کارخانه تولید 1500 تن نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن در سال


زمین مورد نیاز برای تولید 1500 تن نانوکامپوزیت در سال به قرار زیر میباشد :
  • زمین سوله های تولید : 850 مترمربع
  • زمین انبارها : 250 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری ، عمومی و خدماتی : 350 مترمربع
  • زمین تحقیقات و آزمایشگاه : 250 مترمربع
  • زمین محوطه : 400 مترمربع

ساختمان سازی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • سوله خط تولید : 850 مترمربع
  • انبارها : 200 مترمربع
  • زمینه ساختمان های اداری ، عمومی و خدماتی : 300 مترمربع
  • آزمایشگاه و تحقیقات : 250 مترمربع
  • محوطه سازی ، فضای سبز و غیره : 400 مترمربع
  • دیوار کشی: 200 مترمربع

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1400 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ نانو کامپوزیت خاک رس و پلی پروپیلن

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید نانو کامپوزیت 28 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 02 آذر 1396 23:55
حجم فايل 548.4 KB
دانلود 251

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories