طرح توجیهی هتل 3 ستاره ️⭐️ 1403 (PDF+DOC+پلان معماری)
- امیر حبیبی
- طرحهای توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی هتل 3 ستاره با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1403 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی احداث هتل 3 ستاره را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 هتل 3 ستاره)
✔️ هتل 3 ستاره ، گزینه اقتصادی با کیفیتی مقبول در صنعت هتلداری !
✔️ بیزنس پلن هتل سه ستاره چه عناوین و کاربردهایی دارد؟
✔️ طرح توجیهی هتل 3 ستاره چه عناوین و کاربردهایی دارد؟
✔️ هتل سه ستاره از نظر زمین و ساختمان چه حداقل هایی باید داشته باشد ؟
✔️ نمونه نقشه دو بعدی یک هتل 3 ستاره
✔️ نمونه پلان معماری سه بعدی هتل 3 ستاره
✔️ دلایل استقبال گردشگران از هتلهای 3 ستاره
✔️ سود کسب و کار هتل سه ستاره در ایران تقریبا چقدر است ؟
✔️ مراحل دریافت مجوز تاسیس و بهره برداری یک هتل 3 ستاره چیست ؟
✔️ بهره برداران هتل سه ستاره باید دارای چه شرایطی باشند ؟
✔️ چه مناطقی در کشور ایران برای تاسیس هتل 3 ستاره مناسب تر است؟
✔️ امکانات و خدمات یک هتل سه ستاره برای میهمانان
✔️ هزینه احداث هتل 3 ستاره با دلار 27639 تومان
✔️ عوامل موثر بر میزان سرمایه اولیه یک هتل 3 ستاره
✔️ تامین سرمایه مورد نیاز برای تاسیس هتل 3 ستاره چگونه انجام میشود؟
✔️ خلاصه ای از طرح توجیهی احداث هتل 3 ستاره سال 1401
✔️ متراژ زمین و ابنیه یک هتل 3 ستاره !
✔️ مساحت ساختمان های مورد نیاز یک هتل سه ستاره
✔️ تاسیسات و تجهیزات مورد نیاز یک هتل 3 ستاره
✔️ پرسنل و اشتغال زایی یک هتل 3 ستاره
✔️ شرایط اداره کنندگان هتل 3 ستاره
✔️ نحوه نظارت بر فعالیت های هتل 3 ستاره
✔️ تفاوت هتل 3 ستاره با هتل 2 ستاره
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ هتل 3 ستاره
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث هتل 3 ستاره !
✳️ هتل 3 ستاره ، گزینه اقتصادی با کیفیتی مقبول در صنعت هتلداری !
یکی از پرسود ترین و پررونق ترین فعالیتهای کشورهای توسعه یافته و در حال پیشرفت در قرن 21 ، سرمایه گذاری در صنعت گردشگری است.
صنعت گردشگری ، یکی از منابع اقتصادی مهم هر کشوری است که بر خلاف سایر منابع اقتصادی مثل سوخت فسیلی و... نه تنها از بین نمیرود بلکه روز به روز مدرنتر و سودآورتر میشود.
صنعت هلتداری یکی از زیرمجموعههای مهم صنعت گردشگری و درواقع قلب تپندهی این صنعت است چراکه یکی از ملزومات اولیه مهم برای توسعه و رونق گردشگری در یک منطقه، ارائه خدمات اقامتی و رفاهی مناسب به گردشگران است که صنعت هتلداری وظیفه تامین این امکانات را برعهده دارد.
هتل 3 ستاره یک مرکز اقامتی و رفاهی با امکانات مطلوب و متوسط است.
کیفیت خدماتی که در یک هتل سه ستاره ارائه میشود به نسبت یک هتل 4 ستاره کمتر است اما قابل قبول و مطلوب است.
به طور کلی یک هتل سه ستاره امکانات مطلوب اقامت موقت را با کیفیت قابل قبول و هزینه کمتر به نسبت یک هتل 4 ستاره در اختیار گردشگران قرار میدهد.
سرمایه گذاری بر احداث هتل سه ستاره یک سرمایه گذاری بلندمدت با سود دهی بالا است.
سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی یک هتل سه ستاره به نسبت هتلهای 4 و 5 ستاره کمتر است و امکانات و تحهیزات کمتری نیاز دارد اما در عین حال مراجعه کنندگان بیشتری دارد و درآمد مداوم و سوددهی بالایی خواهد داشت.
✳️ بیزنس پلن هتل سه ستاره چه عناوین و کاربردهایی دارد؟
بیزنس پلن احداث هتل 3 ستاره راهنمای سرمایه گذاران و مدیران پروژه میباشد که به آنها برآورد های تخصصی مالی پروژه را مانند برآورد هزینه راه اندازی هتل سه ستاره ، برآورد درآمد هتل ، محاسبه نقطه سربه سر و محاسبه صورتهای و شاخصه های مالی را ارائه میدهد تا بتوانند با دید باز به پروژه وارد شوند.
مضاف بر این موارد ، کاربرد دیگر بیزنس پلن هتل 3 ستاره در زمان اخذ زمین از اداره منابع طبیعی و یا اخذ مجوز از اداره گردشگری میباشد.
طرح توجیهی هتل 3 ستاره چه عناوین و کاربردهایی دارد؟
طرح توجیهی احداث هتل سه ستاره در واقع تجمیع بیزنس پلن + گزارش نرم افزار کامفار و مطالعات بازار است که مضاف بر تمام نکاتی که در بیزنس پلن هتل 3 ستاره به آن اشاره کردیم ، به توجیه بازار صنعت هتلداری در منطقه مورد نظر میپردازد.
کاربرد اداری طرح توجیهی هتل 3 ستاره در بانک است چرا که در صورتی که قصد اخذ وام و تسهیلات بانکی دارید ، یکی از اسنادی که هنگام درخواست وام در بانک از شما مطالبه میشود همین طرح توجیهی هتل 3 ستاره میباشد.
در صورتی که نیاز به تدوین طرح توجیهی و یا بیزنس پلن احداث هتل 3 ستاره برای اهداف ذکر شده دارید میتوانید با کارشناسان مجرب و متخصص وبسایت گسترش کارآفرینی تماس بگیرید.
✳️ هتل سه ستاره از نظر زمین و ساختمان چه حداقل هایی باید داشته باشد ؟
حداقل متراژ زمین مورد نیاز برای راه اندازی یک هتل 3 ستاره 2000 تا 3000 متر مربع است و ساختمان هتل باید حداقل 3 طبقه داشته باشد.
این سه طبقه میتواند شامل طبقه همکف با دو طبقه روی همکف و طبقه همکف با سه طبقه روی آن باشد که البته بعضی سازههای هتل 3 ستاره شامل یک طبقه زیر همکف هم هست که برای رستوران یا پارکینگ استفاده میشود.
هر هتل 3 ستاره باید حداقل 40 اتاق اقامتی با حداقل متراژ 40 مترمربع داشته باشد که به صورت منظم درطبقات هتل پخش شده باشند.
لازم است بدانید نسب زیر بنای هر طبقه به غیر از پارکینگ و زیر زمین ،نسبت به مساحت کل هتل سه ستاره حداکثر 70٪ می باشد و نصف مساحت محوطه هتل سه ستاره باید فضای سبز در نظر گرفته شود.
فضای ورودی در هتل های سه تاره باید وسیع بوده و اگر تعداد طبقات آن بیشتر از دو طبقه باشد، باید آسانسورهای نفر بر مناسب و استاندارد نصب شود.
در هتل های سه ستاره باید پله های اضطراری مطابق با استاندارد های ایمنی در نظر گرفته شود. (حداکثر فاصله پله فرار از آخرین اتاق باید کمتر از 30 متر مربع بوده و بهتر است در فضای باز طراحی شود.)
در صورتی که نیازمند طراحی نقشه های معماری دو بعدی یا سه بعدی برای احداث هتل 3 ستاره خود هستید با تیم طراحی و معماری وبسایت گسترش کارآفرینی تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
✳️ نمونه نقشه دو بعدی یک هتل 3 ستاره :
✳️ نمونه پلان معماری سه بعدی هتل 3 ستاره :
دلایل استقبال گردشگران از هتلهای 3 ستاره :
- هزینه کمتر اقامت در هتل 3 ستاره به نسبت هتلهای لوکس
- دریافت امکانات و خدمات با کیفیت مطلوب و قابل قبول بدون هزینه اضافی
- صرفه جویی در هزینههای سفر و کاهش هرینههای مربوط به اقامت
- دسترسی آسان به جاذبههای توریستی و مراکز خرید
- دسترسی آسان به سرویسهای حمل و نقل درون شهری و برون شهری
سود کسب و کار هتل سه ستاره در ایران تقریبا چقدر است ؟
میزان درآمد و سوددهی یک کسب و کار مرتبط با حوزه گردشگری مثل راه اندازی یک هتل 3 ستاره، به عوامل متعددی وابسته است که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میکنیم؛
- منطقه و شهر محل احداث پروژه
- شرایط اضطراری کشوری یا جهانی مثل شیوع ویروس کرونا
- کیفیت امکانات و خدمات
- میزان رضایت مراجعه کنندگان
- آشنایی مدیران با صنعت گردشگری و حرفه هتلداری
- پرسنل مجرب با مهارت روابط عمومی بالا
اینها عواملی هستند که تاثیر مستقیم بر میزان درآمد و سود دهی یک مجموعه هتل سه ستاره دارند و هر چقدر مدیران پروژه دقت بیشتری در بهینه شدن نکات مذکور داشته باشند ، میتوانند سودآوری هتل 3 ستاره خود را بالا ببرند.
به طور تقریبی میزان سودآوری یک هتل 3 ستاره با فرض اینکه در یک شهر توریستی که کلانشهر باشد واقع شده باشد، میانگین 32 درصد سالیانه است وبازه سوددهی آن میانگین 18 ماه است.
البته توجه داشته باشید میزان سرمایه مورد نیاز برای احداث هتل 3 ستاره در یک کلانشهر توریستی به مراتب بیشتر از تاسیس هتل در یک شهر کم جمعیت و غیرکلان است بنابراین تاسیس هتل 3 ستاره در یک کلانشهر توریستی علاوه بر سوددهی و درآمد بیشتر، سرمایه اولیه بیشتری را هم میطلبد.
✳️ مراحل دریافت جواز تاسیس و بهره برداری یک هتل 3 ستاره چیست ؟
دریافت مجوز ساخت و بهره برداری از هتل 3 ستاره برای اشخاص حقیقی (افراد) و اشخاص حقوقی (شرکتها) امکان پذیر است.
سازمانی که وظیفه کارشناسی و صدور جواز ساخت اماکن گردشگری مثل هتل را برعهده دارد، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میباشد.
اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی احداث هتل 3 ستاره باید مدارکی اعم از مدارک هویتی شخصی یا شرکتی، مستندات مربوط به زمین و محل احداث پروژه و طرح توجیهی پروژه را به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان محل پروژه تحویل دهند.
این اداره پس از بررسی مدارک و طرح توجیهی پروژه مجوز ساخت هتل 3 ستاره را به متقاضیان میدهد و پس از اتمام ساخت و ساز و بعد از تایید نهایی کارشناسان این اداره، مجوز فعالیت برای هتل 3 ستاره صادر میگردد.
ضوابط صدور پروانه بهره برداری هتل 3 ستاره :
- موسس موظف است بعد از به پایان رساندن عملیات ساختمان هتل و فراهم نمودن تجهیزات آن، تمامی مدارک را به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اطلاع دهد تا بتواند گواهی استاندارد کیفیت خدمات را اخذ نماید. سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به واحدهایی که دارای گواهی استاندارد هستند، پروانه بهره برداری صادر می کند.
- مدت اعتبار پروانه بهره برداری هتل سه ستاره از تاریخ صدور، سه سال می باشد و تمدید آن بستگی به بررسی مجدد و گواهی استاندارد کیفیت خدمات هتل دارد.
بهره برداران هتل سه ستاره باید دارای شرایط زیر باشد :
- بهره بردار باید گواهی پایان خدمت از سربازی یا کارت معافیت دائم داشته باشد.
- بهره بردار باید توسط مراجع ذیصلاح تایید شده باشد.
- بهره بردار نباید به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد.
- بهره بردار باید دارای کارت معاینه بهداشتی باشد.
- بهره بردار باید تابع کشور ایران و متدین به دین اسلام یا سایر ادیان رسمی ایران باشد.
- در صورت مشاع بودن مالکیت هتل، مالکین وظیفه دارند یک فرد واجد الشرایط را به عنوان نماینده از میان افراد خود انتخاب کنند تا پروانه بهره برداری به نام نماینده صادر شود.
- اگر دارنده پروانه بهره برداری هتل سه ستاره فوت کند، وراث میتوانند با رعایت شرایط تعیین شده برای مدت یکسال تقاضای دریافت مجدد پروانه بهره برداری را بدهند.
- انتقال پروانه بهره برداری هتل سه ستاره به فرد دیگر، فقط با موافقت سازمان میراث فرهنگی امکان پذیر است.
چه مناطقی در کشور ایران برای تاسیس هتل 3 ستاره مناسب تر است؟
کشور ایران یک کشور غنی به لحاظ جاذبههای توریستی ، تاریخی و طبیعی است و تقریباً در تمام استانهای کشور جاذبههای توریستی خاص و منحصر به فرد برای گردشگران داخلی و خارجی وجود دارد.
کشور ایران علاوه بر جذب توریست، موقعیت تجاری بسیار مناسبی در منطقه خاورمیانه دارد و تعداد زیادی از شرکتهای داخلی و خارجی جهت شرکت در سمینارها، کنفرانسها، نمایشگاههای بین المللی و بازدید از صنایع به شهرهای مختلف ایران سفر میکنند.
تاسیس هتل 3 ستاره در تمام شهرهای کشور ایران از جمله شهرهای توریستی مثل شیراز. مشهد، تبریز، اصفهان و... و شهرهای استراتژیک اقتصادی مانند تهران، بوشهر، بنادر و مناطق آزاد کشور و شهرهای دارای موقعیت صنعتی ایده بسیار مدرن و درآمدزایی خواهد بود.
✔️ چه امکاناتی در یک هتل 3 ستاره به میهمانان داده می شود ؟
✳️ امکانات و خدمات یک هتل سه ستاره برای میهمانان :
1- پذیرش و لابی :
یک هتل 3 ستاره باید خدمات پذیرش و رزرو را به صورت تمام وقت و شیفتی به مراجعین ارائه دهد.
یکی از تفاوتهای اصلی هتل 3 ستاره با هتلهای 4 و 5 ستاره آن است که کارمند پذیرش میتواند همزمان هم خدمات پذیرش و هم رزرو را برای مراجعین انجام دهد و نیازی به دو نفر پرسنل جدا ندارد.
2- رستوران و کافیشاپ :
بخش رستوران و کافیشاپ در هتل 4 ستاره معمولاً مشترک است و امور مربوط به رستوران و کافیشاپ در یک آشپزخانه مشترک انجام میشود.
بخش رستوران یک هتل 3 ستاره میبایست خدمات صبحانه، ناهار و شام را همه روزه برای مسافران فراهم کند و حداقل بازه زمانی ارائه خدمات برای هروعده 2 ساعت باشد.
منوی غذایی رستوران یک هتل 3 ستاره معمولاً شامل غذاهای ایرانی است و در بعضی مواقع شامل غذاهای بین المللی هم میشود.
بخش کافی شاپ یک هتل 3 ستاره انواع خدمات نوشیدنی سرد و گرم را حداقل 18 ساعت در روز به صورت صرف در اتاق ارائه میدهد.
3- اتاقهای اقامتی هتل 3 ستاره :
- یک هتل 3 ستاره دارای حداقل 40 اتاق اقامتی با تجهیزات مناسب می باشد .
- حداقل مساحت اتاق یک نفره در هتل سه ستاره 12 متر مربع می باشد.
- حداقل مساحت اتاق دو نفره در هتل سه ستاره 15 متر مربع می باشد.
- تمامی اتاق های هتل سه ستاره باید نور طبیعی داشته باشند و ارتفاع کف پنجره باید کمتر از یک متر مربع باشد.
- اتاقهای هتل سه ستاره باید دارای گنجه توکار به ارتفاع دو متر مربع، طول 1.4 متر متر و عمق 60 سانتی متر باشند.
- در صورتی که اتاق های هتل سه ستاره رو به دریا یا جنگل و سایر مناظر طبیعی باشد باید برای هر یک بالکن ساخته شود.
- در هتل های سه ستاره باید هر اتاق مجهز به سرویس بهداشتی اختصاصی به مساحت 3.5 متر مربع باشد و همچنین در هر طبقه و در انتهای هر راهرو نیز یک سرویس بهداشتی عمومی در نظر گرفته شود.
- ارتفاع اتاق های هتل سه ستاره که سقف های افقی دارند باید بیشتر از 2.60 متر مربع و در برای اتاق هایی با سقف های شیب دار باید بیشتر از 2.40 متر مربع باشد.
- دیوار مشترک بین اتاق های هتل سه ستاره باید با آجر سفالی و با ضخامت 19 سانتی متر ساخته شده باشد تا از انتقال صوت جلوگیری شود.
- اتاق استراحت کارکنان هتل سه ستاره باید از اتاق میهمانان مجزا باشد.
4- سیستم تهویه و سرمایش و گرمایش :
تمام قسمتها از جمله اتاقهای یک هتل 3 ستاره باید دارای سیستم تهویه هوای مناسب و سیستم سرمایش و گرمایش متناسب با فصل باشند.
5- محوطه و پارکینگ :
در اکثر هتلهای 3 ستاره بخشی از محوطه بیرونی هتل به پارک خودروهای مسافرین اختصاص یافته است و معمولاً توسط نیروهای نگهبانی کنترل میشود.
6- سرویس بهداشتی عمومی:
هر هتل 3 ستاره باید حداقل یک سرویس بهداشتی عمومی در بخش لابی داشته باشد.
7- شبکه اینترنت و تلفن :
هر اتاق هتل 3 ستاره دارای یک خط تلفن است و امکان دسترسی به اینترنت در تمام بخشهای هتل وجود دارد.
8- رختشور خانه و حمل اثاثیه :
یک هتل 3 ستاره خدمات شستشو و اتوکشی لباس مسافرین را نیز ارائه میدهد.
حمل اثاث و چمدانهای مسافرین نیز جزو وظایف تعریف شده برای پرسنل خدماتی هتل 3 ستاره میباشد.
9- خدمات و نظافت :
پرسنل بخش خدماتی یک هتل 3 ستاره موظف هستند حداقل یکبار در روز نظافت اتاقها و بخشهای مختلف هتل را انجام دهند.
یک هتل 3 ستاره میبایست به لحاظ نیروی انسانی بخش حراست تکمیل باشد و در تمام بخشهای عمومی هتل اعم از لابی، راهرو طبقات، راه پله و آسانسور، فضای رستوران، فضای پارکینگ و... باید دوربین مداربسته نصب باشد.
✔️ سرمایه لازم جهت احداث یک هتل 3 ستاره در سال 1401 چقدر بود ؟
✳️ هزینه احداث هتل 3 ستاره با دلار 27639 تومان :
میزان بودجه و سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس یک هتل 3 ستاره نسبتاً زیاد است و بخش عمدهای از آن صرف خرید زمین و هزینههای مصالح و ساخت و ساز میشود.
این بودجه اولیه قابل پیش بینی نیست و نرخ مشخصی ندارد.
عوامل موثر بر میزان سرمایه اولیه یک هتل 3 ستاره :
- شهر محل احداث پروژه ( کلانشهر، شهر توریستی، شهر صنعتی، شهر کم جمعیت و...)
- منطقه محل احداث پروژه (مرکز شهر، حاشیه شهرو...)
- متراژ زمین مورد نظر
- نرخ قیمت زمین و ملک در منطقه مورد نظر
- کیفیت مصالح و تجهیزات
- تعداد کارگران دستمزد بگیر
- تیم پیمانکار پروژه
- هزینههای جاری ساخت و ساز ( آب و برق و گاز و...)
و....
هزینههای یک هتل 3 ستاره پس از شروع به فعالیت شامل مواردی مانند حقوق و دستمزد پرسنل، تامین مواد اولیه آشپزخانه، خرید تجهیزات و استهلاک تجهیزات، هزینههای جاری (آب و برق و گاز و...) و ... میباشد.
✳️ تامین سرمایه مورد نیاز برای تاسیس هتل 3 ستاره چگونه انجام میشود؟ل
مهمترین منبع سرمایه برای راه اندازی هتل 3 ستاره، میزان سرمایه شخصی سرمایه گذار یا سرمایه گذاران است.
سرمایه شخصی باید به قدری باشد که بین 20 تا 40 درصد سرمایه اولیه مورد نیاز برای پروژه را طبق طرح توجیهی ارائه شده تامین کند.
پس از تایید و ارائه جواز ساخت هتل 3 ستاره توسط اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این اداره معرفی نامه مخصوصی را برای دریافت تسهیلات کمک هزینه به سرمایه گذار ارائه میدهد و سرمایه گذار میتواند با مراجعه به بانک و ارائه مدارک موردنیاز، درخواست وام نماید.
خلاصه ای از طرح توجیهی احداث هتل 3 ستاره سال 1401 :
- حداقل بودجه مورد نیاز: متغیر بر اساس شرایط
- میانگین نرخ سوددهی: 32 درصد
- میانگین بازه سوددهی: 18 ماه
- حداقل پتانسیل اشتغال زایی: 30 نفر
- نوع سرمایه گذاری: بلندمدت
- نرخ برابری ارزی: 1 دلار معادل 27639 تومان
✔️ زمین و ابنیه یک هتل 3 ستاره !
✳️ زمین طرح در مجموع 930.64 مترمربع شامل :
- زمین هتل 414.58 مترمربع
- زمین پارکینگ ( در نزدیکی زمین هتل ) : 516.06 مترمربع
محوطه سازی مورد نیاز این هتل سه ستاره به قرار زیر میباشد :
- عملیات تسطیح و خاکبرداری و خاکریزی و رگلاژ زمین محل احرای طرح : کل زمین
- محوطه سازی با انجام زیرسازی های لازم و بتن ریزی کف و پوشش آسفالن و با جدول گذاری و پیاده روسازی لازم : 194 متر مربع
- عملیات روشنایی محوطه با سیستم های نورپردازی در قسمت نمای بیرونی ساختمان هتل و قسمت محوطه زمین پارکینگ
- درب ورودی محوطه و زمین پارکینگ
✳️ مساحت ساختمان های مورد نیاز این هتل سه ستاره 1713 مترمربع و شامل موارد زیر میباشد :
1- ساختمان اصلی هتل در 3 طبقه (جمع زیربنا 1069 مترمربع) :
- طبقه اول : 420 مترمربع شامل 14 اتاق (27 تخت) + سرویس عمومی
- طبقه دوم : 475 مترمربع شامل 4 اتاق (8 تخت) + قسمت اداری + سالن جلسات + نمازخانه + رستوران + آشپزخانه + لابی
- طبقه سوم : 174 مترمربع شامل رستوران و آشپزخانه
- روف گاردن ( رستوران در فضای غیر مسقف و پشت بام هتل )
2- پارکینگ مسقف در 2 طبقه منفی ( جمع زیربنا 644 مترمربع) :
- طبقه منفی 1 : 322 مترمربع (پارکینگ مسقف + رختشوی خانه)
- طبقه منفی 2 : 322 مترمربع (پارکینگ مسقف)
3- اتاق خرپشتی در بام هتل
✳️ تاسیسات و تجهیزات مورد نیاز یک هتل 3 ستاره :
تاسیسات مورد نیاز این هتل 3 ستاره به قرار زیر می باشد :
- تاسیسات برق رسانی
- تاسیسات آبرسانی
- تجهیزات و سیستم سرمایش و گرمایش
- تاسیسات اطفای حریق و آتش نشانی
- تاسیسات سوخت رسانی
- تاسیسات آسانسور
- تاسیسات مخابرات
- سیستم تهویه
- سیستم دوربین مداربسته و دزدگیر و حفاظت هوشمند
تجهیزات مورد نیاز این هتل 3 ستاره :
- تجهیزات اتاق های هتل- 18 اتاق و 35 تخت
- تجهیزات رستوران و تالار و قسمتهای پذیرایی
- تجهیزات اداری
- تجهیزات هتلداری و کاخداری
- تجهیزات عمومی و خدمات رسانی هتل
معرفی چند نمونه از تجهیزات اتاق و حمام هتل 3 ستاره :
- تلوزیون
- تلفن
- موکت یا پوشش کف
- تجهیزات نور پردازی
- جای چمدان
- بالش و پتو
- سطل زباله
- مهر و جانماز
- آینه
- تجهیزات لاندری مانند اتو، ماشین لباسشویی و…
- مواد شوینده دست و لباس
- مواد ضدعفونی کننده
- مجهز به تخت خواب به تعداد مورد نظر
- پک های بهداشتی به تعداد نفرات شامل حوله، مسواک، شامپو، دمپایی و….
- مبل یا صندلی به تعداد نفرات
- و…
معرفی چند نمونه از تجهیزات لابی هتل 3 ستاره :
- مبلمان زیبا
- سیستم کامپیوتری
- اینترنت رایگان
- ترولی چمدان بر
- تلوزیون
- استند نقشه شهر
- واکس زن کفش
- قفسه مناسب جهت نگهداری کتاب ها و مجلات
- میز مناسب جهت پذیرایی
- و…
معرفی چند نمونه از تجهیزات رستوران هتل 3 ستاره :
- کانتینرهای ذخیره سازی
- میز کار استیل
- قفسه بندی
- سینک ظرفشویی
- دستگاه یخ ساز
- فریزر و یخچال
- انواع گریل
- دیگ های مخصوص
- سرخ کن
- فر
- ترولی جهت حمل غذا
- میکسر جهت تهیه خمیر نان و کیک
- وسایل سرو قهره
- لوازم سرو غذا مانند لیوان، رومیزی، قاشق وچنگال
- کانتر غذاخوری و بار سالاد
- و…
مواد مصرفی مورد نیاز این هتل 3 ستاره :
- مواد مصرفی غذایی رستوران و تالار پذیرایی برای 365 روز
- مواد و ملزومات مصرفی اتاق ها و سوئیت های اقامتی برای 365 روز
- مواد و ملزومات مصرفی هتلداری و خدمات عمومی هتل برای 365 روز
- مواد و ملزومات مصرفی اداری برای 365 روز
آب و انرژی سالانه مورد نیاز این هتل 3 ستاره :
✳️ پرسنل و اشتغال زایی یک هتل 3 ستاره :
پرسنل اجرایی هتل 3 ستاره به قرار زیر می باشد :
- مدیر اجرایی واحدها و قسمتهای هتل : 1 نفر
- کارشناسان فنی : 2 نفر
- کارگران و کارکنان ماهر : 10 نفر
پرسنل اداری هتل 3 ستاره به قرار زیر می باشند :
- مدیر عامل و سرپرست هتل : 1 نفر
- پرسنل امور اداری و مالی : 1 نفر
- پرسنل امور بازرگانی وبازاریابی : 1 نفر
- پرسنل نگهبانی و امور خدماتی و پشتیبانی : 4 نفر
✳️ شرایط اداره کنندگان هتل 3 ستاره :
مسئولیت اداره کردن هتل سه ستاره بر عهده فردی است که تمامی شرایط زیر را داشته باشد:
- فرد باید به دین اسلام یا سایر ادیان رسمی ایران ایمان داشته باشد.
- فرد باید گواهی عدم اعتیاد و عدم سابقه کیفری و را داشته باشد.
- فرد باید کارت معاینه بهداشتی را داشته باشد.
- فرد باید گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه یا معادل آن را داشته باشد.
- فرد باید گواهی گذراندن دوره های آموزشی تخصصی را داشته باشد که این مدرک باید توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور تایید شود یا اینکه به مدت چند سال سابقه کاری در این محیط را داشته باشد.
- مدیران هتل های سه ستاره باید در حد لزوم به زبان های انگلیسی، عربی، فرانسوی، آلمانی تسلط داشته باشند.
- هر فرد فقط می تواند مدیریت یک واحد هتل سه ستاره را بر عهده بگیرد.
- مدیران هتل سه ستاره غیراز اشتغال در واحد خود، نباید در محل دیگری مشغول به کار شوند.
- مدیر هتل موظف است ورود و خروج میهمانان و اطلاعات دیگر را به طور روزانه به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گزارش دهد.
نحوه نظارت بر فعالیت های هتل 3 ستاره :
نظارت بر فعالیت های هتل سه ستاره از جهت رعایت ضوابط و نرخ های تعیین شده، سطح کیفیت ارائه خدمات بر عهده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میباشد.
در صورت مشاهده هر گونه تخلف از جانب مدیران هتل با آنها به شرح زیر برخورد خواهد شد :
- بار اول اخطار کتبی
- بار دوم تذکر کتبی به همراه تعیین مدت زمان مشخص برای رفع مشکلات
- بار سوم تنزیل طبقه هتل به درجه دو
- بار چهارم لغو موقت پروانه بهره برداری حداکثر تا یک ماه
- و در نهایت در صورت بی توجهی به تذکرات داده شده، کارت مدیریت هتل لغو و پروانه بهره برداری به طور دائم باطل خواهد شد.
- در صورتی که هتل دچار سلب درجه گردد یا پروانه بهره برداری هتل به طور دائم باطل شود، موسس موظف است همزمان با اجرای دستور العمل ها، نام هتل را از روی تابلوها حذف نماید.
✳️ تفاوت هتل 3 ستاره با هتل 2 ستاره :
هتل سه ستاره با هتل دو ستاره از جنبه های گوناگون تفاوت های بسیاری دارد که این تفاوت ها به شرح زیر می باشند:
- میزان امکانات: امکانات تفریحی و رفاهی در حوصله سه ستاره بیشتر از دو ستاره میباشد؛ مانند ورزشگاه، سونا، استخر، رستوران با منوی متنوع و…
- تجربه اقامتی: هتل سه ستاره نسبت به هتل دو ستاره تجربه اقامتی راحت تر و با کیفیتی را برای مهمانان فراهم مینماید.اغلب کسانی که بودجه کمی دارند هتل دو ستاره را انتخاب کرده تا اقامت ساده و مقرون به صرفه تری را تجربه کنند.
- کیفیت خدمات ارائه شده: کیفیت خدمات در هتل سه ستاره بالاتر از هتل دو ستاره میباشد؛ مانند خدمات رستوران، خدمات اتاق، خدمات تفریحی و…
✳️ اگر در صدد سرمایه گذاری در صنعت هتلداری هستید طرح های توجیهی زیر نیز میتواند برای شما مفید باشد :
- دانلود طرح توجیهی اقامتگاه بومگردی و گردشگری ( اکوتوریسم )
- دانلود طرح توجیهی تیپ ریزورت هتل 5 ستاره
- دانلود طرح توجیهی تیپ هتل 4 ستاره
- دانلود طرح توجیهی هتل آپارتمان
- دانلود طرح توجیهی تیپ مهمان سرا یا مسافرخانه ( مهمانپذیر ) ( هتل 1 ستاره )
- دانلود طرح توجیهی تیپ هتل بیمارستان
- دانلود طرح توجیهی تیپ بوتیک هتل
- دانلود طرح توجیهی تیپ هتل دو ستاره
- دانلود طرح توجیهی متل ( اقامتگاه بین راهی )
- دانلود طرح توجیهی پانسیون و خوابگاه دانشجویی
- دانلود طرح توجیهی هاستل
- طرح توجیهی هتل سنتی
- طرح توجیهی هتل رستوران
- دانلود طرح توجیهی مجتمع خدمات رفاهی و اقامتگاه بین راهی و تیر پارک
- دانلود طرح توجیهی انواع مجتمع گردشگری (مجموعه گردشگری)
- دانلود طرح توجیهی مجموعه گردشگری و اقامتی جنگلی
- دانلود طرح توجیهی هتل کشتی و هتل شناور
- دانلود طرح توجیهی مجموعه پلاژ و تفریحات ساحلی و کلوپ غواصی
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث هتل 3 ستاره ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ هتل 3 ستاره
👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.