• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی خانه پیش ساخته بتنی (ICF) ⭐️ مشاوره مجوز و وام

(4 votes, average 5 out of 5)

دانلود طرح توجیهی تولید خانه های پیش ساخته بتنی

 جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید خانه پیش ساخته بتنی (ICF) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید خانه پیش ساخته بتنی (ICF) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ خانه پیش ساخته بتنی چه نوع سازه ایست و چه کاربردهایی دارد !


طرح توجیهی خانه پیش ساخته بتنی

خانه های پیش ساخته بتنی از یک سری دیوارها وصـفحات بتنی پیش ساخته تشکیل شده اند که به وسیله اتصالات فلزی به یکدیگر متصل شده و به کمک مواد ویژه ای که بیشتر از سیمان تشکیل شده اند درز بندی می گردند. قطعات این ساختمان ها را اغلب از بتن سبک می سازند و دارای استراکچر و طراحی بسیار ساده ای هستند تا راحت تر اجرا شوند.

خانه پیش ساخته بتنی قابل حمل بوده و امکان نصب و مونتاژ در مکان های مختلف از جمله ساحل ، جنگل ، مناطق کوهستانی و ... را دارا می باشد. کاربری خانه پیش ساخته به صورت ویلایی ، مسکونی ، دفتر کار مهندسی ، اتاق کارگری ، انبار و کارگاه تولیدی است.

کالای جایگزین خانه های پیش ساخته بتنی ، خانه های پیش ساخته از جنس سایر مواد مانند فایبر گلاس و مواد کامپوزیتی است. هر چند مقاومت و استحکام بتن بیشتر این گونه مواد است اما وزن مخصوص آن ها نسبت به بتن ، وزن بسیار کمتر است.

بنابراین در مقوله صادرات و واردات که هزینه حمل و نقل بسیار مهم است ، خانه های پیش ساخته بتنی توان رقابت چندانی با خانه های کامپوزیتی ندارند.

در ساخت یک متر مربع دیوار بتنی حدوداً 60 کیلوگرم سیمان ، 160 کیلو گرم ماسه ، 240 کیلو گرم شـن و 6 کیلو گرم میل گرد نیاز می باشد که همگی در کشور تولید می شوند و فقط در موارد خاص واردات سیمان صورت می گیرد.

بر اساس کتاب مقررات و ورادات منتشره توسط وزارت بازرگانی ، شماره تعرفه خانه های پیش ساخته بتنی تا سال 1383 ، تحت شماره تعرفه 94060000 و از سال 1384 و بعد از آن ، تحت شماره تعرفه 94060090 صورت گرفته است.

لیست کلیه استانداردهای ملی و بین المللی خانه های پیش ساخته بتنی عبارت اند از :

  • بتن - قطعات بتن آماده - ویژگی ها استانداردهای ملی ایران با شماره های 6041 ، 6042 ، 6043 ، 6044
  • بتن سبک - قطعات بتنی هوادار اتوکلاو شده - ویژگی ها استاندارد بین المللی DIN با شماره 2003 : 4-771 EN
  • بتن سبک - قطعات بتنی پیش ساخته هوادار اتوکلاو شده - ویژگی ها استاندارد بین المللی ASTM C 1386-2000
  • سایر استانداردهای محصولات طرح - ویژگی ها استاندارد بین المللی .18161 ، 4109 ، 4108 ، 4102 DIN

چرا خانه های پیش ساخته بتنی کاربردی در شهرهای بزرگ ندارند !

✳️ چرا خانه های پیش ساخته بتنی کاربردی در شهرهای بزرگ ندارند !

امکانات مورد نیاز برای ساخت خانه های با کیفیت مناسب در شهرها وجود دارد و ضمناً به دلیل کمبود فضا و محدودیت زمین ، بلند مرتبه سازی در اولویت قرار دارد بنابراین استفاده از خانه های یک طبقه پیش ساخته در شهرها به صرفه نیست.

با توجه به این موارد مورد مصرف خانه های پیش ساخته بتنی خارج از شهرهای بزرگ می باشد. در سال های اخیر بهسازی و مقاوم سازی خانه های روستایی در مقابل زلزله و سایر بلایای طبیعی مورد توجه قرار گرفته که یکی از بهترین گزینه ها برای این منظور استفاده از خانه های پیش ساخته بتنی می باشد.

پس مکان مناسب برای احداث واحد تولیدی خانه های پیش ساخته بتنی ، نزدیک راه های اصلی مواسلاتی کشور می باشد زیرا نیاز روستاها و شهرهای کوچک یک نیاز دائمی نیست که احداث واحد تولیدی در نزدیکی آن ها توجیه اقتصادی داشته باشد.

به لحاظ اقتصادی بهتر است واحدی که احداث می شود توانایی تولید سایر محصولات بتنی مانند بتن آماده و سایر قطعات پیش ساخته را دارا باشد.

مزایای خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ از مزایای خانه های پیش ساخته بتنی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • مقاومت در مقابل زلزله و آتش
  • برخوردار از دیوارها و اجزای عایق در مقابل صوت ، رطوبت و حرارت
  • کیفیت بالای ساخت
  • نصب و تحویل در مدت یک هفته
  • قابلیت نصب در ساحل ، جنگل ، مناطق کوهستانی ، کویر و ...
  • عدم وجود مواد مضر برای سلامتی انسان در ساخت این محصول مانند : پشم شیشه ، آزبست (پنبه کوهی) و ...
  • حداقل پنجاه سال عمر مفید
  • امکان جابه جایی در طول عمر مفید

خانه های پیش ساخته بتنی دارای اشکالاتی نیز هستند که به برخی از آن ها اشاره می شود :

  • مشکلات اتصال اعضاء سازهای
  • مشکلات حمل و نقل
  • مشکلات درز بندی اتصالات
  • نیاز به گروه نصاب متخصص
  • وزن زیاد
  • مشکل نصب اجزاء غیر سازه ای به دیوارها

کد آیسیک خانه پیش ساخته بتنی و دیوار مطابق جدول زیر می باشد :

  • خانه پیش ساخته بتنی : 26951231
  • دیوار دو صفحه ای بتنی : 26951225

✔️ فرایند ساخت خانه های پیش ساخته بتنی (ICF) !


فرایند ساخت خانه های پیش ساخته بتنی

نموداری از گردش کار مواد تا مرحله بسته بندی که در آن فعالیتهای عمده مورد نیاز ، جهت هر یک از مراحل تولید مشخص شده است، به قرار زیر میباشد :

فرایند ساخت خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ شیوه ساخت ساختمان های پیش ساخته با روش ICF به شرح زیر میباشد :

تاریخ پیدایش خانه های پیش ساخته بتنی ، به دهه 1960 و اروپا برمی گردد. در این سیستم بعد از پایان مدل کردن و عملیات طراحی سازه ، فونداسیون اجرا می گردد. از آن جایی که در این سیستم مانند روش های جاری ساخت ستون وجود ندارد ، کل مقطع دیوارها در تماس با سطح فونداسیون به عنوان تکیه گاه قلمداد گردیده و باید تمهیدات لازم از جمله قرار دادن ریشه مناسب آرماتوری در زیر تمامی دیوارها در نظر گرفته شود.

در این سیستم به دلیل عدم استفاده از ستون تمامی دیوارها باربر طراحی گردیده و به تبع آن سازه طراحی شده مقاومت مطلوبی در برابر بارهای جانبی وارده دارد.

بعد از بتن ریزی فونداسیون ، نوبت ساخت دیوارها می گردد ، پس از مشخص کردن محل دقیق دیوارها ، قالب ها نصب می گردند و آرماتورهای طراحی شده نیز در محل خود قرار می گیرند.

یکی از خصوصیات مطلوب در این نوع از قالب بندی ، استفاده از فاصله نگهدارهای چند منظوره می باشد که وسیله ای مناسب جهت قرار گیری آرماتورها در محل مورد نظر ، بدون صرف وقت زیاد می باشد.

عملیات بعدی مربوط به بتن ریزی د اخل این قالب ها می باشد ، بتن و عملیات بتن ریزی در این سیستم دارای مشخصات ویژه ای می باشد که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

  • نیاز به انجام آزمایشات مستمر به منظور کنترل کیفیت مواد ترکیبی و همچنین بتن مصرفی
  • استفاده از بتن خود تراکم و تأمین حداکثر اسلامپ ممکن تا حدی که موجب جدا شدگی نگردد.
  • محدود بودن قطر سنگدانه های مصرفی و همچنین قطر لوله پمپاژ و سایر مواردی که از سوی شرکت ارایه دهنده فن آوری ساخت این سیستم به مجریان عرضه می گردد. این محدودیت ها سبب شده تا تنها شرکت های دارای تخصص های خاص به توانند این گونه از سازه ها را با کیفیت مناسب احداث کنند. لزوم به کار گیری موارد خاص ذکر شده باعث شده تا انجمن بین المللی ICF شکل بگیرد تا در این زمینه راهنمای مناسبی جهت شرکت های فعال در این زمینه گردد.
  • امکان شکل دهی و برش ساده قالب ها باعث گردیده تا به آسان ترین شکل ممکن تاسیسات و سایر ملحقات لازم ساختمانی در آن نصب گردد.

تمامی موارد فوق با توجه به آسان بودن نصب قالب ها ، دقت و در عین حال سهولت در مسلح کردن دیوارها ، سطح مقطع مناسب و کم جهت بتن ریزی ، باعث گردیده که این سیستم به لحاظ ساخت به عنوان یکی از سریع ترین سیستم های ساخت امروزی معرفی گردد ، تا آن جایی که برخی از شرکت های آلمانی بیان می کنند ، ظرف مدت 3 روز 145 مترمربع بنا می سازند.


✔️ مراحل و مناطق و شیوه های کنترل کیفیت در فرایند ساخت خانه های پیش ساخته بتنی (ICF) !


فرایند ساخت خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد :

  • حفظ معیار های تعیین شده
  • تشخیص و بهبود انحرافات در فرآیند تولید
  • تشخیص و بهبود محصولات خارج از استاندارد
  • ارزیابی کارائی افراد و واحد ها

به عبارت دیگر می توان گفت کنترل کیفیت عبارت است از اطمینان از تهیه و تولید کالا و خدمات ، بر طبق معیار های تعیین شده و بازرسی بعنوان یکی از اجزاء جدایی ناپذیر کیفیت ، به منظور شناخت عیوب و تهیه اطلاعات مورد نیاز برای سیستم کنترل کیفی ، در همه واحد های صنعتی می باشد.

✳️ نظیر سایر صنایع ، کنترل کیفیت در تولید این محصولات نیز می تواند شامل سه قسمت عمده بشرح ذیل باشد :

  1. کنترل کیفیت مواد اولیه
  2. کنترل در حین انجام پروسه تولید
  3. کنترل کیفیت محصول نهایی

✳️ 1 - کنترل کیفیت مواد اولیه ورودی به کارخانه ساخت خانه های پیش ساخته بتنی !

هنگام تحویل مواد اولیه به واحد صنعتی ، می بایستی بخش کنترل کیفیت کارخانه ، کیفیت مواد اولیه تحویلی را مورد ارزیابی قرار دهد.

در این واحد صنعتی عمده ترین مواد اولیه ای که می بایستی دقیقاً مورد ارزیابی قرار گیرند ، عبارت اند از :

  • گرانول نئوپور یا پلی استایرن .F.R (آنالیز مواد)
  • ورق های گالوانیزه (آنالیز مواد و بازرسی ظاهری)
  • شبکه های میلگردی

بنابراین در صورتی که بخواهیم فرآیند تولید از راندمان بالایی برخوردار باشد و محصول نیز کیفیت مرغوبی داشته باشد ، می بایستی همان طوری که توضیح داده شد در انتخاب و خرید مواد اولیه اصلی دقت کافی به عمل آید ، تا تولیدی با راندمان بالا و کیفیتی مناسب داشته باشیم.

در خصوص سایر مواد اولیه ورودی به کارخانه نظیر مواد اولیه مصرفی و کمکی ، نیز می بایست دقت و حساسیت ویژه ای اعمال و از انطباق مشخصات و ویژگی های آن ها ، با مواد مورد نظر بر اساس استاندارد و معیار های از قبل تعیین شده ، اطمینان حاصل نمود.

✳️ 2 - کنترل کیفیت حین تولید محصولات !

به منظور جلوگیری از تولید محصول نامرغوب ، لازم است همواره در حین انجام عملیات و فرآیند تولید ، مناطقی جهت کنترل کیفی محصول نیمه آماده / ساخته شده ، پس از پایان هر مرحله کاری ، در نظر گرفته شود تا در صورت بروز هر گونه تغییری نسبت به معیارهای از قبل تعیین شده ، بلافاصله از این تغییر آگاه شده و در رفع آن بکوشیم.

✳️ 3 - کنترل کیفیت محصول نهایی !

کیفیت در هر حال حرف اول را می زند و از آن جا که مشتری تعیین کننده و خواستار محصول با کیفیت است ، لذا باید سعی کنیم محصول نهایی تولید شده ویژگی های مطلوب و مورد نظر مشتری را دارا باشد.

بدین منظور می بایست محصول را در مرحله آخر نیز مورد بررسی و ارزیابی (آزمایش دقیق به صورت نمونه برداری) قرار دهیم تا از کیفیت حاصله ، مطمئن و پس از تأیید نهایی ، اجازه خارج شدن محصول ، از سالن تولید به انبار محصول را صادر نمود.


✔️ محاسبه مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ساخت خانه های پیش ساخته بتنی !


واد اولیه مورد نیاز کارخانه ساخت خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ مهم ترین مواد اولیه مورد نیاز طرح جهت تولید قطعات پیش ساخته با روش بتن مسلح ICF ، عبارت اند از :

  • گرانول نئوپور یا پلی استایرن دیر سوز (F.R)
  • ورق گالوانیزه جهت تبدیل به شکل ناودانی یا Z برای مسلح نمودن بلوک های سقفی
  • میلگرد جهت ساخت به صورت شبکه ، برای اتصال دو لایه نئوپور مسلح شده
  • میلگرد فولادی و بتن آماده (در زمان نصب استفاده می شوند. لذا در محاسبات وارد نمی شوند)
  • سایر مواد و لوازم یدکی و مصرفی

الف- محاسبه مواد اولیه مورد نیاز بر اساس ظرفیت عملی تولید بلوک های دیواری با روشICF :

  • برای تولید هر عدد بلوک استاندارد دیواری به 900 گرم گرانول نئوپور با گرید .F.R نیاز می باشد لذا با توجه به این که هر 3.34 عدد بلوک دیواری یک مترمربع می باشند ، لذا میزان گرانول نئوپور مورد نیاز برای تولید یک مترمربع بلوک دیواری با روش ICF ، 3006 گرم ، تقریباً معادل 3 کیلوگرم برآورد می گردد.
  • برای تولید هر مترمربع بلوک استاندارد دیواری به تعداد 20 قطعه میلگرد مشبک شده ، هر یک به وزن تقریبی 185 گرم نیاز می باشد. لذا میزان میلگرد مورد نیاز جهت ساخت شبکه های اتصال ، برای تولید یک مترمربع بلوک دیواری با روش ICF ، 3700 گرم ، تقریباً معادل 3.7 کیلوگرم برآورد می گردد.

ب- محاسبه مواد اولیه مورد نیاز بر اساس ظرفیت عملی تولید بلوک های سقفی با روشICF :

  • برای تولید هر مترمربع بلوک استاندارد سقفی به 3500 گرم ، معادل 3.5 کیلوگرم گرانول نئوپور با گرید .F.R نیاز می باشد.
  • برای تولید هر مترمربع بلوک استاندارد سقفی به 6.12 کیلوگرم ورق گالوانیزه جهت مسلح نمودن آن نیاز می باشد.

بنابراین میزان مورد نیاز سالیانه واحد به هر کدام از این مواد اولیه ، به شرح ذیل و بر اساس محاسبات موازنه مواد هر یک از محصولات ، به شرح ذیل برآورد و پیش بینی می گردد :

✳️ 1 - گرانول نئوپور یا پلی استایرن (F.R) :

نئوپور یا پلی استایرن انبساطی یا به اختصار EPS پلی استایرن ضد آتش می باشد. گرانولی سبک و سفید رنگ است. این ماده اولین بار در سال 1950 تولید گردید.

انبساط این محصول در اثر وجود مقداری گاز پنتان است که به صورت حل نشده در هنگام تولید در داخل آن محبوس می شود. این گاز در اثر حرارت ناشی از بخار آب از داخل دانه های پلی استایرن خارج شده و باعث انبساط آن می‌ گردد.

در اثر خروج این گاز حجم دانه های نئوپور یا پلی استایرن تا 40 برابر اندازه اولیه آن ها افزایش می یابد. بعد از عملیات انبساط ، دانه های منبسط شده بر حسب نوع کاربرد قالب گیری می شوند .

نئوپور یا پلی استایرن انبساطی محصولی است که برای محیط زیست و انسان مشکلی ایجاد نمی کند. عدم آسیب رسانی به محیط زیست در تمام مراحل ساخت ، کاربرد و بازیافت یا دور ریزی این محصول به چشم می خورد.

با معرفی فوم نئوپور یا پلی استایرن به بازار و کاربردهای آن در صنعت ساختمان و سایر صنایع ، این فوم جایگاه خود را در این صنعت یافته است.

ویژگی های فوم نئوپور یا پلی استایرن ضد آتش به قرار زیر میباشند :

  • ضد حریق
  • عایق حرارتی خوب
  • خواص مکانیکی ایده ال (مقاومت در برابر فشار و میرا نمودن شوک وارده
  • غیر حساس بودن به آب
  • توانایی قالب گیری و برش در اشکال مختلف
  • امکان بازیافت
  • هزینه کم به ازای واحد حجم
  • بالا بودن نسبت سفتی به وزن به طوری که قطعات ساخته شده دارای وزن کم و استحکام خوب هستند.
  • دانسیته پایین

فوم نئوپور یا پلی استایرن ضد آتش ، این حسن را دارد که آتش را پخش نمی کند و با دور شدن شعله مستقیم از آن خیلی زود خاموش می شود.

به عبارتی ، اگر شما با یک فندک به مدت 20 الی 30 ثانیه در زیر آن یک شعله روشن کنید ، هیچ دود غلیظی و سیاهی از آن بلند نمی شود و همچنین با خاموش شدن شعله فندک ، شعله ای باقی نمی ماند.

از دیگر مزایای استفاده از این بلوک های جدید، پایداری آن ها در مقابل زلزله است زیرا به دلیل کاستن بار مرده در مقابل زلزله پایداری بیشتری دارد و خرد نمی شود . در طرح حاضر ، گرانول نئوپور یا پلی استایرن جهت تولید بلوک های سقفی و دیواری کاربرد دارد.

میزان گرانول نئوپور یا پلی استایرن مورد نیاز جهت تولید یک مترمربع بلوک دیواری ، 3 گیلوگرم می باشد. بنابراین برای تولید عملی 484500 مترمربع بلوک دیواری در سال ، به 1453500 کیلوگرم نئوپور یا پلی استایرن نیاز می باشد.

همچنین میزان گرانول نئوپور مورد نیاز جهت تولید یک مترمربع بلوک سقفی ، 3.5 گیلوگرم می باشد. بنابراین برای تولید عملی 285000 مترمربع بلوک سقفی در سال ، به 997500 کیلوگرم نئوپور یا پلی استایرن نیاز می باشد.

لذا در مجموع برای تولید عملی بلوک های دیواری و سقفی در طول یک سال ، به 2451 تن نئوپور یا پلی استایرن نیاز می باشد که با احتساب 10% ضایعات ، به مقدار 2696.1 تن در سال خواهد رسید. با عنایت به 285 روز کاری در سال ، میزان نئوپور یا پلی استایرن مورد نیاز روزانه کارخانه ، 9460 کیلوگرم می باشد.

✳️ 2 - ورق گالوانیزه :

ورق های گالوانیزه مصارف بسیاری در صنایع مختلف داشته و زمانی از آن استفاده می شود که نیاز به کنترل خوردگی در آهن و فولاد باشد.

در طرح حاضر ، ورق گالوانیزه با ضخامت 1.25 میلی متر ، پس از عملیات برشکاری و تغییر شکل به صورت ناودانی یا Z ، به مصرف خط تولید بلوک های سقفی ، به منظور مسلح کردن این نوع بلوک ها می رسد. برای تولید هر متر مربع بلوک استاندارد سقفی به 6.12 کیلوگرم ورق گالوانیزه نیاز می باشد.

بنابراین برای تولید 285000 مترمربع بلوک سقفی ، 1744200 کیلوگرم ورق گالوانیزه در هر سال ، نیاز می باشد که با احتساب 10% ضایعات ، به مقدار 1918620 کیلوگرم (معادل 1918.62 تن) در سال خواهد رسید. با عنایت به 285 روز کاری در سال ، میزان ورق گالوانیزه مورد نیاز روزانه طرح ، جهت تولید 1000 مترمربع بلوک سقفی مسلح، 6732 کیلوگرم در روز برآورد می گردد.

این میزان ورق گالوانیزه از شرکت های تولید کننده داخلی خریداری و توسط تریلر به محل اجرای طرح حمل خواهد شد.

✳️ 3 - میلگرد جهت ساخت شبکه های اتصال بین دو لایه قالب :

در طرح حاضر ، میلگرد با قطرهای بسیار کوچک 2 الی 3 میلی متر ، جهت ساخت قطعات مشبک فلزی برای اتصال دو لایه فوم نئوپور در بلوک های دیواری استفاده می گردد.

میلگرد فولادی پس از عملیات برشکاری ، به وسیله دستگاه مش بافت در خارج از کارخانه توسط پیمان کاران فرعی به شکل قطعات شبکه ای درآمده و سپس به کارخانه وارد می شود و به مصرف خط تولید بلوک های دیواری ، به منظور اتصال دو لایه و مسلح کردن این نوع بلوک ها می رسد.

برای تولید هر مترمربع بلوک استاندارد دیواری به تعداد 20 قطعه مشبک میلگردی ، هر یک به وزن تقریبی 185 گرم نیاز می باشد. لذا میزان مصرف میلگرد برای ساخت یک مترمربع بلوک دیواری ، 3700 گرم (3.7 کیلوگرم) برآورد می گردد.

بنابراین برای تولید عملی 484500 مترمربع بلوک دیواری ، 1792650 کیلوگرم میلگرد در هر سال ، نیاز می باشد که با احتساب 10% ضایعات ، به مقدار 1971915 کیلوگرم (معادل 1971.915 تن) در سال خواهد رسید.

با عنایت به 285 روز کاری در سال ، میزان میلگرد مورد نیاز روزانه طرح ، جهت تولید 1700 متر مربع بلوک دیواری ، 6919 کیلوگرم در روز برآورد می گردد.

این میزان میلگرد از شرکت های تولید کننده داخلی خریداری و به محل جرای طرح حمل خواهد شد.

✳️ 4 - سایر مواد اولیه مورد نیاز (کمکی و مصرفی) :

سایر مواد اولیه کمکی و مصرفی و بسته بندی مورد نیاز در خطوط تولید که همگی در داخل کشور موجود می باشند (از طریق تولید داخلی یا واردات) و به راحتی در دسترس قرار خواهند گرفت ، عمدتاً تسمه جهت بسته بندی محصولات و سایر مواد مصرفی می باشند.

بنابراین میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه ، جهت تولید محصولات طرح ، به شرح جدول ذیل جمع بندی می گردد :

  • گرانول نئوپور یا پلی استایرن (.F.R) : (میزان مصرف به ازای هر متر مربع دیوار : 3 کیلو گرم) ، (میزان مصرف به ازای هر متر مربع سقف : 3.5 کیلو گرم) ، (میزان ضایعات : 10%) ، (مصرف سالیانه : 2696.1 تن)
  • ورق گالوانیزه برای ناودانی : (میزان مصرف به ازای هر متر مربع دیوار : ---) ، (میزان مصرف به ازای هر متر مربع سقف : 6.12 کیلو گرم) ، (میزان ضایعات : 10%) ، (مصرف سالیانه : 1918.62 تن)
  • میلگرد برای قطعات مشبک : (میزان مصرف به ازای هر متر مربع دیوار : 3.7 کیلو گرم) ، (میزان مصرف به ازای هر متر مربع سقف : ---) ، (میزان ضایعات : 10%) ، (مصرف سالیانه : 1971.915 تن)
  • مواد اولیه بسته بندی ، مصرفی و لوازم یدکی : (میزان مصرف به ازای هر متر مربع دیوار : ---) ، (میزان مصرف به ازای هر متر مربع سقف : ---) ، (میزان ضایعات : ---) ، (مصرف سالیانه : به مقدار کافی)

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 285000 متر مربع خانه های پیش ساخته بتنی !


 ماشین آلات کارخانه تولید خانه های پیش ساخته بتنی

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح پیشنهادی ، شامل دو خط تولید بلوک های دیواری و یک خط تولید بلوک های سقفی و سایر ماشین آلات و تجهیزات جنبی تولید و بسته بندی به شرح ذیل می باشند.

بدین منظور استعلامات لازم جهت خرید دانش فنی دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز این واحد را از شرکت Thermohaus آلمان که دارای سوابق ارزنده و قابل ملاحظه ای در ساخت و راه اندازی واحدهای تولید صنایع پیش ساخته ساختمانی دارد ، اخذ نموده و با این شرکت به توافقات اولیه دست یافته ایم.

✳️ شرح ماشین آلات خط تولید خانه های پیش ساخته بتنی به انضمام تعداد مورد نیاز و مشخصات فنی و قیمت هر یک ، به قرار ذیل می باشد :

  • Unti TH-Metal Insertion Ceiling incl. Moulds : (Unit : set) , (Qty : 1)
  • Unit TH-S Machines for Wall Elements : (Unit : set) , (Qty : 2)
  • Moulds for Wall Elements and ca. 120 injectors : (Unit : set) , (Qty : 6)
  • Unti pre-expander TH-PE 2500 : (Unit : set) , (Qty : 1)
  • Silo installation volume aoorox. 500 m^3 including automatic filing system for the silo instalation : : (Unit : set) , (Qty : 5)
  • Energy pipe line for steam , water , air , condensate & material : (Unit : set) , (Qty : 1)
  • Steam boiler , water service module and accumulator : (Unit : set) , (Qty : 1)
  • Cooling tower : (Unit : set) , (Qty : 1)
  • Air compressir unit : (Unit : set) , (Qty : 1)
  • License package : (Unit : set) , (Qty : 1)

ماشین آلات خط تولید خانه های پیش ساخته بتنی

تجهیزات عمومی و تاسیسات جانبی به قرار ذیل می باشد :

  • ابزار آلات و تجهیزات کارگاهی
  • تأسیسات و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی
  • تأسیسات و تجهیزات سوخت و سوخت رسانی
  • تأسیسات و تجهیزات آب و آبرسانی
  • تأسیسات و تجهیزات برق و برق رسانی و ژنراتور
  • سیستم اعلان و اطفاء حریق و ایمنی و بهداشت
  • دیگ بخار 3 تن و سختی گیر مربوطه
  • کمپرسور هوای فشرده
  • کولینگ تاور (برج خنک کننده)
  • باسکول 60 تنی (کامپیوتری)

ارخانه تولید سالانه 285000 متر مربع خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 285000 متر مربع خانه های پیش ساخته بتنی به قرار زیر میباشند :

نیروی انسانی غیر تولیدی مورد نیاز کارخانه به قرار زیر میباشند :

  • مدیر عامل (مدیریت کارخانه) : (تعداد : 1 نفر)
  • کارشناس مسئول دفتر مدیرعامل (روابط بین الملل) : (تعداد : 1 نفر)
  • کارمند مالی و اداری : (تعداد : 1 نفر)
  • کارمند بازرگانی و فروش : (تعداد : 1 نفر)
  • کارمند واحد خرید و تدارکات : (تعداد : 1 نفر)
  • پرسنل خدمات و نظافت : (تعداد : 1 نفر)
  • پرسنل نگهبانی : (تعداد : 4 نفر)
  • تعداد کل کارکنان غیر تولیدی : (تعداد : 10 نفر)

نیروی انسانی تولیدی مورد نیاز کارخانه به قرار زیر میباشند :

  • مدیر فنی کارخانه : (تعداد : 1 نفر)
  • کارشناس کنترل کیفیت و آزمایشگاه : (تعداد : 1 نفر)
  • تکنسین آزمایشگاه و بازرس کنترل کیفیت : (تعداد : 1 نفر)
  • تکنسین برق ، مکانیک و ماشین آلات : (تعداد : 4 نفر)
  • کارگر ماهر (در حد تکنسین) : (تعداد : 4 نفر)
  • کارگر نیمه ماهر : (تعداد : 20 نفر)
  • راننده برای بخش های مختلف : (تعداد : 3 نفر)
  • کارگر ساده و خدمات بخش های مختلف : (تعداد : 4 نفر)
  • تعداد کل کارکنان تولیدی : (تعداد : 38 نفر)

✔️ براورد مساحتهای مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 285000 مترمربع خانه های پیش ساخته بتنی !


براورد مساحت مورد نیاز کارخانه تولید خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ 1 - برآورد مساحت سالن تولید خانه های پیش ساخته به شرح زیر میباشد :

مقدار مساحت لازم برای سالن تولید با توجه فضای نصب ماشین آلات و تجهیزات و در نظرگرفتن ابعاد آن ها ، حرکت اپراتورها و کارگران و منظور نمودن ضریب مانور برای حفظ و رعایت اصول ایمنی دستگاه ها و تجهیزات در نظر گرفته شده است.

برای تولید اسمی روزانه 1000 مترمربع زیربنا ، قطعات پیش ساخته دیوار و سقف برای خانه های پیش ساخته ، با توجه به ابعاد و حجم و تعداد ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید و فضای مورد نیاز آن ها و همچنین مساحت اضافی نیز جهت فضای مانور دستگاه ها و تجهیزات (باز و بسته نمودن آنها جهت تعمیرات) ، حرکت اپراتورها ، راهرو و ... ، مساحتی برابر با 1200 متر مربع به صورت مسقف (سوله) ، نیاز می باشد.

بنابراین کل مساحت مورد نیاز خط تولید خانه های پیش ساخته 1200 متر مربع برآورد و پیش بینی می گردد و نیاز به ساخت یک سالن به صورت سوله صنعتی به ابعاد 50*24 و با ارتفاع 7.5 متر می باشد.

✳️ 2 - برآورد مساحت انبارهای کارخانه تولید خانه های پیش ساخته به شرح زیر میباشد :

انبارهای کارخانه از دو قسمت عمده ، شامل انبارهای مواد اولیه (اصلی و کمکی) و انبار محصول تشکیل می شوند. این انبارها با توجه به نوع و ماهیت مواد اولیه و محصولات طرح ، در فضای باز و یا فضای بسته ساخته خواهند شد. میزان مساحت مورد نیاز جهت هریک به تفکیک ، به شرح ذیل می باشد :

الف ) انبارهای مواد اولیه اصلی ، کمکی ، یدکی و مصرفی :

همان گونه که گفته شد مواد اولیه اصلی مورد نیاز طرح عبارت اند از : گرانول پلی استایرن ، ورق گالوانیزه و ورق آهنی. به منظور جلوگیری از توقف خطوط تولید (به دلیل کمبود مواد اولیه) و اجرای دقیق سیستم کنترل موجودی و برنامه ریزی تولید ، می بایست حداقل به میزان تولید یک ماه خط ، مواد اولیه مورد نیاز خریداری و در انبار ذخیره گردد.

این سالن در کنار سالن اصلی تولید و به صورت نیم سوله با مجموع مساحت 400 متر مربع و با ابعاد 50*8 و با ارتفاع 6 متر ساخته خواهد شد. فضای مورد نیاز جهت نگهداری و ذخیره سازی مواد اولیه اصلی طرح (به تفکیک) ، به شرح ذیل برآورد و پیش بینی می گردند :

ب ) انبار گرانول نئوپور یا پلی استایرن :

روش نگهداری و ذخیره سازی گرانول نئوپور یا پلی استایرن مورد نیاز طرح که به صورت بسته بندی در کیسه های 25 کیلویی به کارخانه وارد می شود ، بدین صورت است که ابتدا در یک سالن به صورت موقت ذخیره می شوند و سپس جهت ارسال به سالن تولید ، می بایست از کیسه خارج شده و به وسیله نوار نقاله و فیدر ، وارد سیلوهای در نظر گرفته شده در سالن تولید شوند.

لذا با توجه به این که فضا و هزینه مورد نیاز سیلوها در بخش ماشین آلات دیده شده است ، در این بخش فقط فضای مورد نیاز جهت ذخیره موقت کیسه های نئوپور در سالن انبار برآورد و پیش بینی می گردد.

بر اساس برآوردهای انجام شده میزان گرانول نئوپور مورد نیاز سالیانه ، 2696.1 تن می باشد که به صورت بسته بندی در کیسه های 25 کیلویی به کارخانه وارد می شود.

با توجه به نیاز روزانه 9.46 تن EPS ، لذا میزان مورد نیاز جهت مصرف یک ماه (30 روز کاری) ، 283.8 تن ( 11352 كيسه 25 کیلویی) می باشد.

با توجه به این که نئوپور وارد شده به کارخانه ، به صورت موقت در سالن انبار خواهد بود و پس از به سیلوهای مستقر در سالن تولید ارسال خواهد شد ، لذا فضای مسقف مورد نیاز جهت انبارش کیسه های گرانول نئوپور مورد نیاز طرح به مدت 10 روز (3784 کیسه 25 کیلویی با ابعاد 15*35*50 ) در نظر گرفته شده است.

بر اساس ابعاد و تعداد کیسه های EPS ، حداقل فضای مورد نیاز با فرض چیدن 10 کیسه روی هم ، 66.22 متر مربع می باشد که با احتساب فضای حرکت برای لیفتراک و کارگر ، کل مساحت این انبار را 120 مترمربع در نظر می گیریم.

کارخانه تولید خانه های پیش ساخته بتنی

ج ) انبار ورق گالوانیزه و شبکه های میلگردی :

روش نگهداری و ذخیره سازی ورق های گالوانیزه مورد نیاز طرح که به صورت بندیل هایی با طول 6 متر و عرض 1 الی 2 متر به کارخانه وارد می شود ، بدین صورت است که می توان هم در فضای باز و هم در فضای مسقف آن ها را نگهداری نمود.

اما به دلیل جلوگیری از نشستن گرد و غبار بر روی آن ها و آمادگی بیشتر برای تزریق فوم بر روی آن ها ، انبار موارد اولیه به صورت مسقف (سوله) در نظر گرفته شده است.

بر اساس برآوردهای انجام شده میزان انواع ورق گالوانیزه و شبکه های میلگردی مورد نیاز سالیانه ، 3890.535 تن می باشد. با توجه به نیاز روزانه 13.651 تن انواع ورق و شبکه میلگردی ، میزان ورق گالوانیزه و شبکه میلگردی مورد نیاز مصرف یک ماه کارخانه 409.53 تن برآورد و پیش بینی می گردد.

بر اساس ابعاد و تعداد بندیل ها و تعداد شبکه های میلگردی ، حداقل فضای مورد نیاز با فرض چیدن 10 تن روی هم در یک فضای 24 متر مربعی ، برای انبارش 409.53 تن انواع ورق و شبکه میلگردی ، 40.9 مترمربع نیاز می باشد. لذا با احتساب فضای حرکت برای لیفتراک و کارگر ، کل مساحت این انبار را 160 متر مربع در نظر می گیریم.

د ) انبار سایر مواد اولیه کمکی و مصرفی و قطعات یدکی :

بر اساس برآوردهای انجام شده ، فضای مورد نیاز سایر مواد اولیه کمکی و یدکی و مصرفی خط تولید 120 متر مربع پیش بینی می گردد.

ه ) انبار محصول :

به منظور نگهداری و ذخیره سازی محصولات تولیدی کارخانه (به مدت حداقل 10 روز) جهت ارسال به بازار مصرف ، لازم است که فضای مورد نیاز در فضای مسقف و یا غیر مسقف (فضای باز) ، برآورد و پیش بینی گردد.

بر اساس برآوردهای انجام شده میزان محصولات تولید شده طی 10 , روز عبارت اند از : 10000 متر مربع بلوک سقفی (یا 27770 عدد بلوک سقفی با ابعاد 16*60*60 سانتی متر) و 17000 متر مربع بلوک دیواری (یا 56780 عدد بلوک دیواری با ابعاد 25*26*120 سانتی متر) که به صورت بسته بندی با تسمه ، بر روی پالت قرار می گیرند.

تعداد 20 ردیف بلوک سقفی جمعاً به ارتفاع 320 سانتی متر ، که در هر ردیف 4 عدد بلوک با مساحت 1.44 متر مربع وجود دارد ، بر روی هم گذاشته شده و بسته بندی می گردند.

لذا فضای مورد نیاز جهت انبارش 27770 عدد بلوک سقفی ، به مساحتی برابر با 500 متر مربع باشد. تعداد 12 ردیف بلوک دیواری جمعاً به ارتفاع 312 سانتی متر ، که در هر ردیف 5 عدد بلوک با مساحت 1.5 متر مربع وجود دارد ، بر روی هم گذاشته شده و بسته بندی می گردند.

لذا فضای مورد نیاز جهت انبارش 56780 عدد بلوک دیواری ، به مساحتی برابر با 1420 متر مربع نیاز می باشد. بر اساس ابعاد و تعداد محصولات تولیدی طی 10 روز ، حداقل فضای مورد نیاز 1920 متر مربع می باشد که با احتساب فضای حرکت برای لیفتراک و کامیون و تریلر ، کل مساحت این انبار را 3840 متر مربع در نظر می گیریم.

لذا با توجه به این که هزینه ساخت سالن با این فضا برای انبار محصول ، حداقل 7000 میلیون ریال هزینه دارد و با عنایت به این که اگر این محصولات را در فضای باز قرار دهیم ، هیچگونه آسیبی نخواهند دید ، از ساخت سالن انبار محصول صرف نظر می شود و فقط زمین مورد نیاز جهت انبارش در فضای باز برای انبار محصول پیش بینی می گردد.

بنابراین کل مساحت مورد نیاز جهت انبار محصول 3840 مترمربع می باشد که بدون صرف هزینه ساخت ، در فضای باز برآورد می گردد.

✳️ 3 - برآورد مساحت تعمیرگاه و تأسیسات :

مساحت مورد نیاز برای تجهیزات سوخت رسانی ، برق رسانی و آبرسانی ، دیگ بخار ، کمپرسور هوای فشرده ، دیزل ژنراتور برق اضطراری و سایر تأسیسات گرمایشی ، تعمیرگاه جهت تعمیرات مکانیکی ، برقی و ماشین آلات در واحد ، جمعاً 180 متر مربع به شرح جدول ذیل در نظر گرفته شده است.

این ساختمان ها به شرح لی اوت پیشنهادی در نیم سوله کناری سالن تولید استقرار خواهند یافت.

زمانبندی راه اندازی کارخانه ساخت خانه های پیش ساخته بتنی

برآورد مساحت مورد نیاز بخش تأسیسات به قرار زیر میباشند :

  • تأسیسات برق : (مساحت : 24 متر مربع) ، (تابلو و ترانس برق و دیزل ژنراتور)
  • تأسیسات دیگ بخار و کمپرسور و کولیگ تاور : (مساحت : 84 متر مربع) ، (دیگ بخار 3 تن و کمپرسور و برج خنک کننده)
  • تأسیسات سوخت : (مساحت : 24 متر مربع) ، (جایگاه مخزن گازوئیل یا ایستگاه گاز)
  • تأسیسات گرمایشی : (مساحت : 24 متر مربع) ، (موتورخانه شوفاژ و یا یونیت هیتر)
  • تعمیرگاه ها : (مساحت : 24 متر مربع) ، (مکانیک ، برق ، ماشین آلات)
  • جمع (متر مربع) : 180 متر مربع

✳️ 4 - برآورد مساحت آزمایشگاه و اتاقک های کنترل :

از آن جا که در این واحد تولیدی کنترل و آزمایش مود اولیه و محصولات نیمه ساخته و ساخته شده از اهمیت زیادی برخوردار است ، لذا لازم است بخشی مجزا برای آن در نظر گرفته شود. به این ترتیب مساحت مورد نیاز جهت احداث آزمایشگاه 24 متر مربع برآورد می گردد.

در کنار آزمایشگاه ساختمان کنترل کیفیت جهت بازرسان کنترل کیفی به مساحت 24 مترمربع در نظر گرفته خواهد شد. بنابراین مجموع مساحت مورد نیاز جهت ساختمان آزمایشگاه و کنترل کیفیت مجتمع 48 متر مربع برآورد می گردد.

✳️ 5 - برآورد مساحت ساختمان های اداری ، رفاهی و خدماتی :

ساختمان اداری و رفاهی واحد در فضایی به مساحت 120 متر مربع در دو طبقه ساخته خواهد شد. طبقه اول به عنوان ساختمان اداری می باشد. طبقه دوم به عنوان ساختمان مدیریت در نظر گرفته خواهد شد. این ساختمان در زیر نیم سوله کناری سالن تولید با ارتفاع 6 متر و در دو طبقه ساخته خواهد شد.

بنابراین مجموع مساحت ساختمان های اداری و رفاهی 240 متر مربع برآورد و پیش بینی می گردد.

✳️ 6 - مساحت و برآورد سایر ساختمان های مورد نیاز شامل موارد زیر میباشند :

  • ساختمان نگهبانی 24 متر مربع
  • سالن غذاخوری و آشپزخانه (طبقه دوم رختکن و آزمایشگاه) 100 متر مربع
  • سرویس های بهداشتی ، رختکن و نمازخانه (زیر نیم سوله) 52 متر مربع
  • باسکول (اتاقک باسکول 8 متر و تجهیزات باسکول 100 متر) 108 متر مربع
  • جمع كل مساحت ساختمان های عمومی و خدماتی طرح 284 متر مربع می باشد.

لازم به توضیح است که سالن غذاخوری ، آشپزخانه ، نمازخانه و سرویس های بهداشتی و رختکن با مجموع مساحت 152 مترمربع در زیر نیم سوله کناری سالن تولید ساخته خواهند شد.

✳️ 7 - مساحت ساختمان های اداری و رفاهی مورد نیاز به قرار زیر میباشند :

ساختمان اداری و رفاهی کارخانه در زمینی به مساحت 140 متر مربع در دو طبقه ساخته خواهد شد. طبقه اول به عنوان ساختمان اداری می باشد و طبقه دوم به جهت مهمان سرا و ساختمان رفاهی در نظر گرفته خواهد شد. بنابراین مجموع مساحت ساختمان های اداری و رفاهی 280 متر مربع برآورد و پیش بینی می گردد.

✳️ 8 - مساحت سایر ساختمان های مورد نیاز شامل موارد زیر میباشد :

  • ساختمان نگهبانی 18 متر مربع
  • سالن غذاخوری و نمازخانه 60 متر مربع
  • سرویس های بهداشتی 22 متر مربع

جمع کل مساحت ساختمان های خدماتی و رفاهی 100 متر مربع برآورد و پیش بینی می گردد.


✔️ براورد زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 285000 متر مربع خانه های پیش ساخته بتنی


کارخانه تولید خانه های پیش ساخته بتنی

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 285000 متر مربع خانه های پیش ساخته بتنی به قرار زیر میباشند :

زمین مورد نیاز 10000 متر مربع میباشد.

در برآورد محوطه سازی ، موارد ذیل برآورد و پیش بینی می گردند :

1 - خاکبرداری ، خاکریزی و تسطیح :

مساحتی از زمین که باید تحت عملیات خاکبرداری ، خاکریزی و تسطیح و کوبیدن قرار گیرد ، به میزان مساحت زیر بنای کل سالن ها و ساختمان ها و مساحت مورد نیاز جهت خیابان کشی ، پارکینگ و انبارهای کارخانه در نظر گرفته می شود. که شامل انجام مراحل نقشه برداری ، آزمایش خاک ، خاکبرداری ، حمل ، خاکریزی ، تسطیح و کوبیدن می باشد.

در این طرح زیر بنای کل سالن ها و ساختمان ها و انبارها تقریباً 6000 متر مربع و مساحت خیابان کشی و پارکینگ 1000 متر مربع و فضای سبز مورد نیاز نیز 2000 متر مربع برآورد شده است که مجموع این مساحت ها 9000 متر مربع می باشد و عملیات خاکبرداری ، خاکریزی ، تسطیح و کوبیدن به عمق 30 سانتی متر خاکبرداری و تسطیح برآورد و در محاسبات منظور می گردد.

2- حصار یا دیوار کشی :

میزان حصار کشی مورد نیاز بر اساس محیط کل زمین محل اجرای طرح محاسبه می گردد. هزینه دیوار کشی بر اساس نوع دیوار ، عرض ، ارتفاع ، طول با توجه به ابعاد زمین ، بر حسب هر متر مربع یا متر طول برآورد و در محاسبات منظور می گردد.

در این طرح با توجه به مساحت زمین مورد نیاز که 10000 متر مربع برآورد شده است ، تقریباً نیاز به 1000 متر مربع دیوار کشی با مصالح آجر و نرده آهنی (یا فنس) و با ارتفاع 2 متر و 80 سانتی متر پی کنی و سنگ چینی می باشد.

3- خیابان کشی و پارکینگ :

متراژ و ابعاد لازم جهت ارتباط داخل محوطه و بیرون کارخانه ، زیر سازی ، شن ریزی و فضای مورد نیاز جهت پارکینگ به میزان 10% کل زمین محل اجرای طرح محاسبه می گردد. بنابراین میزان فضای مورد نیاز جهت خیابان کشی و پارکینگ ، 1000 متر مربع برآورد می گردد.

4- فضای سبز :

فضای سبز مورد نیاز کارخانه به میزان 20% از کل مساحت زمین برآورد و محاسبه می گردد. در این طرح فضای سبز مورد نیاز به میزان 20% زمین یعنی 2000 متر مربع در نظر گرفته شده است.

5- درب ورودی و خروجی :

برای ورودی و خروجی کارخانه به دو درب آهنی بزرگ (نرده ای) به وزن حداقل 2800 کیلوگرم نیاز می باشد.

6- روشنایی محوطه :

جهت روشنایی محوطه می بایست از چراغ های پایه بلند استفاده شود. هر چراغ پایه بلند معمولاً مساحتی برابر با 80 متر مربع را در شب کاملا روشن می نماید. اگر بخواهیم محوطه نیمه روشن باشد ، از هر چراغ پایه بلند برای مساحت 160 متر مربع استفاده می نماییم.

لذا با توجه به فضای مفید محوطه کارخانه (شامل اطراف سالن ها ، انبارها و تاسیسات) ، به تعداد 50 عدد تیر چراغ برق پایه بلند نیاز خواهیم داشت.

بنابراین نتیجه برآوردها و محاسبات در بخش محوطه سازی طرح ، به شرح لیست ذیل ارائه می گردد :

  • خاکبرداری خاکریزی تسطیح و کوبیدن : (حجم کار : 9000 متر مربع)
  • حصار کشی دور زمین : (حجم کار : 1000 متر مربع)
  • خیابان کشی و پارکینگ : (حجم کار : 1000 متر مربع)
  • فضای سبز : (حجم کار : 2000 متر مربع)
  • درب ورودی و خروجی : (حجم کار : 2800 کیلو گرم)
  • تیر چراغ برق پایه بلند (روشنایی محوطه) : (حجم کار : 50 عدد)

✔️ برآورد میزان آب و انرژی مصرفی و مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 285000 مترمربع خانه های پیش ساخته بتنی !

 کارخانه تولید خانه های پیش ساخته بتنی

سوخت مورد نیاز برای کل کارخانه طبق برآورد انجام شده در بخش تأسیسات و تجهیزات عمومی به شرح لیست ذیل می باشد :

1 - گازوئیل :

(موارد مصرف : شوفاژ و ژنراتور و3 دستگاه دیگ بخار فعال) ، (مصرف روزانه : 16000 لیتر) ، (مصرف سالیانه : 4800000 لیتر)

2 - بنزین :

(موارد مصرف : یک دستگاه سواری و یک دستگاه وانت نیسان) ، (مصرف روزانه : 90 لیتر) ، (مصرف سالیانه : 27000 لیتر)

3 - آب مصرفی سالیانه کارخانه مطابق آیتم های ذیل پیش بینی می گردد :

  • حجم آب مصرفی روزانه جهت فرآیند تولید و تأسیسات کارخانه 80 متر مکعب
  • حجم آب مصرفی روزانه جهت مصارف بهداشتی و آشامیدنی 48 نفر پرسنل 7.2 متر مکعب
  • حجم آب مصرفی روزانه جهت آبیاری فضای سبز و شستن محوطه 4 متر مکعب
  • حجم آب مصرفی برای سایر مصارف موارد 8.8 متر مکعب

لذا با توجه به موارد فوق الذکر آب مورد نیاز روزانه واحد در حدود 100 متر مکعب می باشد.

آب مصرفی کارخانه در صورتی که سیستم انهدام پساب اجرا نشود ، در هر روز بالغ بر 100 متر مکعب خواهد بود. اما در صورتی که طرح به خوبی پیاده شود ، صرفه جویی در مصرف آب روزانه ، مقداری بالغ بر 40 متر مکعب خواهد بود و مصرف روزانه واحد به 60 متر مکعب تقلیل می یابد.

به عبارت دیگر آب مصرفی سالیانه واحد با احتساب 300 روز کاری 18000 مترمکعب برآورد و پیش بینی می گردد.

4 - برق مصرفی سالیانه کارخانه به شرح زیر میباشد :

برق مصرفی روزانه هر کارخانه با توجه به ساعات کاری ماشین آلات و دستگاه ها ، ضریب هم زمانی کارکرد دستگاه ها و همچنین ساعات فعالیت در شبانه روز (3 شیفت 8 ساعته) به صورت زیر محاسبه می گردد.

(برق محوطه و سایر+ برق مصرفی ساختمان ها + برق مصرفی ماشین آلات و تجهیزات) 0.8 = برق مصرفی روزانه

بنابراین خواهیم داشت که :

  • توان برق مورد نیاز جهت تجهیزات و دستگاه ها 262.5 کیلو وات (با کارکرد 24 ساعته در هر روز)
  • توان برق مورد نیاز ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی 36.5 کیلو وات (با کارکرد 12 ساعته در هر روز)
  • توان برق مورد نیاز جهت محوطه 10.2 کیلو وات (با کارکرد 12 ساعته در هر روز)
  • توان برق مورد نیاز جهت سایر مصارف 3.3 کیلو وات (با کارکرد 12 ساعته در هر روز)

لذا كل توان برق مورد نیاز کارخانه 312.5 کیلو وات می باشد.

برق مصرفی روزانه : 5520 = (162+ 438 + 6300)*0.8

لذا مصرف روزانه برق کارخانه 5520 كيلو وات ساعت می باشد که با احتساب 300 روز کاری در سال میزان برق مصرفی سالیانه 1656000 كيلو وات ساعت (1656 مگا وات ساعت) برآورد و پیش بینی می گردد.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید خانه پیش ساخته بتنی (ICF) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید خانه پیش ساخته بتنی (ICF)

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید خانه پیش ساخته ی بتنی و دیوار 27 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:28
حجم فايل 311.83 KB
دانلود 193

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید خانه ی پیش ساخته ی بتنی 70 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 16:03
حجم فايل 1.17 MB
دانلود 254

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید قطعات بتنی سبک پیش ساخته 42 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخچهارشنبه, 24 آبان 1396 15:59
حجم فايل 542.42 KB
دانلود 213

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع ساختمانی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories