• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی روغن کشی از دانه کلزا ⭐️سال 1402 (Doc+pdf)

(3 votes, average 5 out of 5)

43

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی کلزا ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ روغن کشی از دانه های روغنی کلزا را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه تولید و بسته بندی روغن کلزا در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات خط روغن کشی از دانه های کلزا ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی محصول، نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرایند روغن کشی از دانه های کلزا می‌باشد.

پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم  .


محصولات و ظرفیت تولید بهینه کارخانه روغن کشی از دانه های روغنی کلزا


این مقاله مربوط به طرح توجیهی روغن کشی از دانه های کلزا با ظرفیت تولید 700 تن روغن کلزا و 1170 تن کنجاله کلزا در سال میباشد .

کد آیسیک و تعرفه های گمرکی روغن کلزا و کنجاله کلزا ( محصول جنبی ) :

کد آیسیک و تعرفه های گمرکی روغن کلزا و کنجاله کلزا ( محصول جنبی )

همچنین استانداردهای موجود در زمینه روغن کلزا :

همچنین استانداردهای موجود در زمینه روغن کلزا

درباره گیاه کلزا :

کلزا گیاهی می باشد که ، دارای دانه هایی به رنگ زرد ، قهوه ای یا سیاه می باشد . هرکدام از دانه های کلزا بین 3.5 تا 5 گرم وزن دارند . هر دانه کلزا حاوی 25 تا 55 درصد روغن می باشد . روغن کلزا حاوی مقدار مناسبی اسید های چرب غیر اشباع و همچنین مقدار پایینی اسید های چرب اشباع می باشد .

روغن کلزا تقریبا مانند روغن زیتون ، جزء باکیفیت ترین روغن های خوراکی می باشد . مزیت روغن کلزا این است که خیلی دیر بخار می کند ، به همین جهت برای سرخ کردن و یا کباب کردن مناسب می باشد . به علاوه برای تولید صابون ها ، مواد آرایشی و بهداشتی ، رنگ ها ، روغن کاری دستگاه ها و ... نیز از روغن کلزا استفاده می شود .

کلزا گیاهی است که با قرار گرفتن در تناوب کشت کشاورزان ، هم از نظر اقتصادی برای کشاورز بسیار مقرون به صرفه است و هم باعث افزایش توان زمین در کشته‌ای بعدی می شود. از هر هکتار حدود سه تن کلزا برداشت می شود.

افزایش سطح زیر کشت کلزا در کشور قطعة شاهد خودکفایی در تولید دانه های روغنی خواهیم بود که این موضوع به خودی خود مشوقی برای کشاورزان است تا در این حوزه نیز برنامه ریزی های لازم را داشته باشند.

کلزا به عنوان یکی از دانه های روغنی مهم ، دارای 45 تا 55 درصد روغن ، 18 تا 24 درصد پروتئین و 12 تا 20 درصد پوست است. دانه روغنی کلزا حدود 61 درصد اسید اولئیک ( امگا 9 ) ، 11 درصد آلفالینولئیک ( امگا سه ) و 21 درصد لینولئیک اسید ( امگا شش ) و هفت درصد هم اسید چرب غیراشباع دارد که نسبت به سایر منابع تولید روغن از مزیت نسبی برخوردار است.


خلاصه مطالعات بازار روغن کلزا


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان عرضه و تقاضای روغن خام کلزا ، میزان تولید این محصول از سال های 1400 تا 1404 افزایشی پیش بینی شده است که موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

همچنین نمودار واردات به صورت نزولی بوده و از سال های 1400 تا 1404 حدود صفر پیش بینی شده است و تفسیر آن خودکفایی باوجود ظرفیت تولید در داخل برای این محصول است. میزان صادرات محصول از سال  1394 تاکنون صفر بوده لذا یک زمینه بکر برای ورود کارخانه های جدید به این بازار فوق العاده وجود دارد.

و در انتها میزان تقاضای داخلی به روغن خام کلزا از سال 1400 تا 1404 افزایش است به طوری که از سال  1399 تا 1402 حدود 100000 تن کمبود وجود دارد که باید با احداث کارخانه های جدید جبران شود.

شایان گفتن است که کارخانه مورد بحث این طرح ظرفیت سالانه 700 تن را دارد درنتیجه می توان ادعا کرد که بدون دغدغه بازار سرمایه گذار این طرح می تواند اقدام نماید.

نمودار پیش بینی تقریبی تولید روغن کلزا تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تولید روغن کلزا تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی واردات روغن کلزا تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی واردات روغن کلزا تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تقاضای داخلی روغن کلزا تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تقاضای داخلی روغن کلزا تا سال 1404


فرایند روغن کشی از کلزا و نکات بسیار حیاتی در نگهداری دانه های روغنی کلزا در انبار


فرایند روغن کشی از کلزا

اصولا دانه های نباتی همانند موجودات زنده در طی دوران انبارداری تنفس می کند که آن را توسط عاملی بنام ضریب تنفسی می سنجند.

اکسیژن جذب شده / دی اکسید کربن دفع شده = ضريب تنفسی

این ضریب دردانه ها و شرایط مختلف متفاوت است. معمولا دانه های سالم روزانه به ازای هر یک کیلوگرم وزن خود ، یک میلی گازکربنیک متصاعد می کنند که این مقدار دردانه های ناسالم به 5 میلی لیتر می رسد و این مقدار گاز باید در طراحی انبار و تهویه آن مدنظر قرار گیرد. با کنترل اتمسفر می توان تنفس دانه را کاهش داد. مثلا از طریق افزایش فشار دی اکسید کربن در فضای انبار.

هرچه زمان نگهداری در انبار بیشتر باشد رنگ بیشتری در روغن های حاصل از دانه های مزبور تولید خواهد شد که این امر به علت اکسیداسیون اسیدهای چرب و غیره اتفاق می افتد. این تغیر رنگ با نامساعد بودن شرایط انبار زیادتر خواهد شد.


عوامل مؤثر در نگهداری دانه های روغنی کلزا


الف ) عوامل داخلی

رطوبت :

مقدار رطوبت مناسب برای دانه های روغنی مختلف متفاوت است. برای کلزا این مقدار بین 7 تا 10/5 درصد است. اگر رطوبت از حد بحرانی بالاتر باشد شاهد فساد دانه ها خواهیم بود. تعیین میزان رطوبت بحرانی به رطوبت نسبی هوا نیز بستگی دارد. مثلا در شمال کشور که رطوبت هوا بیشتر است رطوبت بحرانی را کمتر در نظر می گیریم .

رطوبت مهم ترین عامل در تخریب دانه ها و کنجاله ها است چراکه میکروارگانیسم ها و حشرات به یک حداقل رطوبت برای رشد خود نیاز دارند. آنزیم ها نیز در صورت پایین تر بودن میزان رطوبت از یک حد مشخص قادر به فعالیت نخواهند بود.

میزان رسیدگی و آسیب دیدگی دانه ها

ب ) عوامل خارجی

دما :

حرارت حاصل از تنفس دانه ها

تمیز نبودن دانه ها باعث افزایش دما در انبارها می شود که این خود باعث خرد شدن دانه ها و حتی پودر شدن آنها می شود. به هم زدن دانه ها به همراه هوا دادن ملایم باعث کاهش دما در عین افزایش نیافتن رطوبت دانه ها می شود.

افزایش درجه حرارت باعث افزایش اسیدهای چرب شده که خود مستلزم مصرف زیادتر محلولهای قلیایی در زمان تصفیه است. حرارت بالا گاهی باعث آتش سوزی می شود.

دمای محیط :

حرارت محیط نیز درجه حرارت انبار را تحت تأثیر قرار می دهد لذا باید انبار را ایزوله کرد. همچنین با توجه به رطوبت محیط در شب هایی که هوا سردتر است باید هوادهی نمود.

وجود مواد خارجی :

موادی از قبیل خاک ، برگ و ساقه ها می توانند آلودگی میکروبی را افزایش دهند همین طور حشرات و جوندگان ، لذا تمییز نمودن دانه خیلی مهم است. عمل ذخیره سازی در سیلوهای خاص تحت شرایط دما و رطوبت کنترل شده که در بالا ذکر گردید انجام می شود.

در ادامه فرایند روغن کشی از دانه های روغنی کلزا شامل مراحل زیر میباشد :

فرایند روغن کشی از دانه های روغنی کلزا شامل مراحل زیر میباشد :

1- حمل ونقل دانه ها :

حمل ونقل دانه ها معمولا به کمک نقاله های مختلف انجام می شود برای این واحد ، نقاله های تسمه ای یا تسمه نوار نقاله () در نظر گرفته شده است.

نقاله قادر است دانه ها را به طور افقی و حتی مایل با زاویه حداکثر 20 درجه حمل نماید. عرض نوار نقاله ها 30 تا 40 سانتی متر است. در قسمت زیرین ، سه غلتک طوری قرار گرفته اند که نوار به شکل مقعر در می آید.

یک نوار نقاله به راحتی 40 مترمکعب دانه را طی یک ساعت در حدود 40 متر جابجا می کند. جنس آنها از لاستیک ، پارچه های ضخیم و یا سیم های فولادی است.

2- پاک کردن دانه ها (Cleaning):

جداسازی ناخالصیها از دانه ها قبل از انبار کردن از سه جنبه حائز اهمیت است.

  • بعضی از فلزات و چوب ها باعث خرابی دستگاه می شوند.
  • وجود مواد سلولوزی باعث کاهش پروتئین در کنجاله می گردد.
  • ازآنجاکه این مواد اکثرا مرطوب اند لذا سبب تخمیر و تولید حرارت در زمان نگهداری دانه ها می شود از طرف دیگر پر شدن فاصله بین دانه ها ، عبور هوا را دچار اشکال می کنند که این خود دمای دانه ها را افزایش میدهد. عمومی ترین ناخالصی هایی که در ارتباط با دانه ها مطرح است عبارت اند از : خاک و برگ ، ساقه ها ، ذرات شن ، خرده های آهن و دانه های بیگانه . برای الک کردن و جداسازی فلزات از دستگاه بو جاری استفاده می شود که شرح آن در زیر می آید.

ابتدا توسط مگنت دواری ذرات باردار موجود در لابه لای دانه ها جذب شده سپس وارد الک مسطح لرزانی می شوند در اینجا برای جداسازی دانه های چسبیده به هم یا به غربال از الک از قسمت های زیرین و در تماس با گلوله ها تعبیه شده اند استفاده میشود.

همچنین مکش از قسمت فوقانی و جریان باد از قسمت تحتانی سیستم به طور هم زمان باعث میشود که مواد سبک تر و ریزتر با هم جدا شوند. شکل منافذ نیز متأثر از شکل دانه های کلزا است.

3- خشک کردن دانه ها :

خشک کردن عبارت است از خارج نمودن آب از دانه ها در اثر حرارت ، درنتیجه این فرآیند از فعالیت باکتری ها و عمل آنزیم ها ، مشروط بر اینکه میزان رطوبت به پایین تر از نقطه بحرانی نرسد جلوگیری به عمل می آید.

در جریان خشک کردن در ضمن حذف رطوبت سطحی، رطوبت مرکزی به سطح منتقل می شود که این نقل و انتقالات رطوبتی تا زمانی که رطوبت به حد مطلوب نرسیده باشد ادامه خواهد یافت.

عمل خشک کردن دانه ها در انبارک خشک کننده ( Batch-In-Bin ) انجام می شود. پر کردن انبارک ، خشک کردن و تخلیه معمولا در طول یک روز انجام می شود در این انبارک های مجهز به همزن ، می توان ارتفاع دانه ها را تا حدود 3 متر افزایش داد.

مخلوط کردن دانه ها در آن به این صورت است که یک هلیس متحرک ( میله دارای مارپیچ مجهز به پره های حلزونی ) دانه ها را از پایین و طرفین خود به سمت بالا هدایت می کند. بدین وسیله رطوبت در توده دانه یکنواخت می شود. تصویری از این ماشین را در صفحه بعد مشاهده می کنید.

4- نگهداری دانه های روغنی در سیلو :

در واحد مورد نظر از سیلوهای استوانه ای مرتفع استفاده شده است. در این سیلوها از تکنیک های مدرن برای خروج هوا، کنترل درجه حرارت و رطوبت و هجوم آفات به آنها استفاده شده است. دانه ها توسط بالا بری که در کنار سیلو قرارگرفته به نوک آن فرستاده می شود.

این سیلوها دوجداره ای بوده که جداره داخلی مشبک است. هوای مرطوب مابین دو استوانه توسط مکش به خارج هدایت می شود. البته این لایه هوا خود به صورت عایق عمل کرده استوانه داخلی را سرد نگه می دارد. هوای موردنیاز دانه توسط کانال تغذیه هوا تأمین می شود.

در پایین این سیلوها برای کمک به خروجی طبیعی دانه ها از یک سیستم تغذيه و یک هلیس استفاده می شود. در مجموع استفاده از حداقل نیروی انسانی و همچنین بیشترین استفاده از فضا ، از جمله مزایای این سیلوهاست.

5- پخت دانه ها :

پخت (StacK C00 Ker) مورداستفاده برای این منظور از روی دستگاه پرس مستقر و دارای چند طبقه است. دیگ دوجداره است. حرارت توسط بخار موجود در جداره و کف طبقات به فلس‌ها منتقل می شود. بالا بودن درجه حرارت در دیگ پخت باعث افت رطوبتی فلس ها می شود.

6- فشردن فلس ها با ماشین پرس مداوم حلزونی پله ای (Screw Press)

در این ماشین حلزون در داخل استوانه مشبک مخروطی قرار دارد. بار از سمت قطورتر وارد دستگاه شده و با چرخش حلزون به جلو رانده می شود. با جلو رفتن بار از فضای مابین حلزون و بدنه کاسته شده و بر فشار وارد بر دانه ها افزوده می گردد و بدین ترتیب روغن از استوانه مشبک خارج می شود.

مزایای این روش روغن کشی نسبت به استخراج با حلال را می توان سادگی و عدم آتش سوزی سرمایه گذاری اندک و قیمت تمام شده پایین بیان نمود.

7- فیلتراسیون روغن

عمل فیلتراسیون در دستگاه فیلتر پرس (Press Fihter) انجام می شود که ذرات کنجاله و جامدات مختلف دیگر را از روغن جدا می کند.

8- نگهداری روغن

در نهایت روغن در سیلوهای نهایی نگهداری می شود.

امروزه متخصصانی که در زمینه روغن گیری ( روغن کشی ) مشغول به کار هستند از چندین روش برای به دست آوردن روغن استفاده می کنند. یکی از روش هایی که بسیار سالم تر و درست تر است ، روغن گیری به روش پرس سرد (cold press) است.

روغن به دست آمده با روش پرس سرد بهترین روغن برای مصرف خوراکی است. در این روش روغن با فشار مکانیکی روی دانه ها و میوه های روغنی از آن ها استخراج شده و دمای روغن استحصالی نباید بیشتر از 120 درجه فارنهایت ( 49 درجه سانتی گراد ) باشد.

روغن به دست آمده با روش فشار سرد دارای طعم و عطر مطبوع بوده و تمام ارزش تغذیه ای آن حفظ می گردد.

مقدار آنتی اکسیدان و ویتامینهای طبیعی موجود در روغن تولید شده به روش پرس سرد خیلی بیشتر از آنتی اکسیدان و ویتامینهای روغنی است که با دیگر روش ها تولید شده است.

پرس سرد ، بهترین راهکار در میان روش های مختلف روغن کشی است، در این روش از هیچ گونه ترکیب شیمیایی استفاده نمی شود. در پرس سرد روغن با استفاده از اعمال فشار به دانه ها در دمای پایین و بدون وارد کردن هرگونه آسیب به ساختار دانه روغنی تولید می شود که در مرحله بعد ، لرد موجود در روغن به وسیله فیلتر جداسازی شده و روغن با کیفیت مطلوب آماده استفاده میشود.

دستگاه روغن گیری پرس گرم

روغن کشی پرس گرم یکی از روش های استخراج روغن به روش شیمیایی محسوب می شود. برای روغن گیری پرس گرم قبل از اینکه دانه های مورد نظر شما وارد دستگاه شوند آنها را در دیگ های بزرگی گرم می کنند و سپس با وارد کردن فشار بالا به دانه ها عملیات روغن کشی روی آنها انجام می شود.

در بیشتر موارد روغن ذرت و آفتابگردان با استفاده از این روش به دست می آیند. روغن گیری پرس گرم بیشتر توسط کارخانه های بزرگ با تولید روزانه انبوه صورت می گیرد. روغنی که از روش پرس گرم به دست می آید نسبت به روش پرس سرد از کیفیت پایین تری برخوردار است. تمامی دستگاه های روغن گیری بکردانه از روش پرس سرد برای روغن کشی استفاده می کنند.


ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید روغنکشی از کلزا

لیست ماشین آلات و تجهیزات خط تولید روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال :

  • سیلو ( از شرکت البرز سیلو - برای ذخیره سازی اولیه دانه ها دارای رطوبت سنج و دماسنج ) ( 2 عدد )
  • تسمه نقاله ( انتقال دانه های روغنی و کنجاله به طول 10 متر _ از شرکت ویترین نت ) ( 3 عدد )
  • الک بوجاری ( مجهز به مگنت غربال و مکش هوا ، موتور ، گیربکس – از شرکت ویترین نت ) ( 1 عدد )
  • سیلو ( از جنس کربن استیل ، سقف محدب و انتهای قیفی- از شرکت البرز سیلو ) ( 1 عدد )
  • برج پخت ( سیلندری شکل و ایستاده ، دوجداره ، 40 مترمکعبی - شرکت ویترین نت ) ( 1 عدد )
  • پرس ( مارپیچی حلزونی ، ظرفیت 5 تن در ساعت – از شرکت ایران کلد پرسینگ ) ( 1 عدد )
  • مخزن ( ذخیره روغن ، کربن استیل ، یک مترمکعبی مخزن دات کام ) ( 2 عدد )
  • تانک ( ته نشین کننده ، ایستاده، دارای صافی ورودی ، یک مترمکعبی مخزن دات کام ) ( 1 عدد )
  • پمپ روغن ( سانتریفوژ ، از جنس فولادی زنگ نزن – از شرکت ایران کلد پرسینگ ) ( 2 عدد )
  • فیلتر پرس ( از نوع قاب و صفحه ، کربن استیل و صفحات مشبک – از شرکت وبترین نت ) ( 1 عدد )
  • مخزن ( برای ذخیره سازی روغن خام ، کربن استیل - از شرکت مخزن دات کام ) ( 2 عدد )
  • سیلو ( برای ذخیره سازی کنجاله - از شرکت البرز سیلو ) ( 1 عدد )
  • لوله و اتصالات ( 3 اینچ )

لیست تاسیسات کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال :

  • تاسیسات برق رسانی ( 670 کیلووات ، ترانسفورماتور ، کابل ورودی ژنراتور اضطراری 150 کیلووات )
  • تاسیسات آب رسانی ( خط انشعاب 1 اینچ شهری با لوله کشی – منبع زمینی 8 مترمکعبی )
  • تاسیسات سوخت رسانی ( حجم سوخت مصرفی 403 ، انشعاب گاز و نصب رگولاتو و کنتور 40)
  • وسایل سرمایش ، گرمایش و ایمنی ( 4 عدد کولر 4500 و 6 عدد بخاری )
  • کپسول اطفا حریق. ( 33 عدد کپسول آتش نشانی پودر و گاز سپهر کد 123 وزن 6 کیلوگرم )
  • باسکول (  30تنی )
  • تاسیسات تصفیه پساب ( تصفیه شیمیایی پساب )
  • ارتباطات ( 3 خط تلفن و تجهیزات اینترنت )

میزان آب و انرژی مصرفی سالانه کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال :

  • آب مصرفی : 5000 مترمکعب در سال
  • برق مصرفی : 1500000 کیلووات در سال
  • سوخت مصرفی : 200000 مترمکعب در سال

مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید و بسته بندی روغن خام کلزا به ظرفیت 700 تن در سال :

  • دانه کلزا ( محل تامین داخل : 1870 تن )
  • کیسه پلاستیکی ( محل تامین داخلی : 7000 عدد )

تفاوت روش پرس سرد با پرس گرم


تفاوت روش پرس سرد با پرس گرم

در روش روغن گیری به روش پرس گرم ، به دلیل وجود حرارت بالا ، روغن خروجی به دست آمده دمای بالایی دارد و این امر سبب می شود که روغن استحصال شده ، بیشتر خواص خود را از دست بدهد ولی در روش پرس سرد دمای روغن کمتر از 45 درجه است که خواص و فواید روغن به خوبی حفظ می شود.

روغن گیری کلدپرس فشردن دانه بدون حرارت است که روغن حاصله عاری از هرگونه افزودنی و یا نگه دارنده های شیمیایی است که در قدیم به روش عصاری معروف بوده است .

ازنظر میزان مصرف برق سیستم روش سرد بدون بو و سروصدا کار می کند و مضافا مصرف برق آن هم در مقایسه با روش گرم به یک بیستم است.

تأثيرات کلان اقتصادی درروش سرد بسیار قابل توجه است. در این روش ، روغن خروجی حاصل شده بدون هیچ تغییر و کاملا طبیعی است.

استهلاک بسیار پایین در اختصار ماشین آلات تولید.

سلامت روغن های استحصالی در مصرف مستقیم خوراک انسانی به عنوان روغن های 100% ارگانیک و بدون نیاز به تصفیه شیمیایی

عدم آلودگی محیط زیستی و عدم استفاده از سوخت های فسیلی.

همان گونه که از عنوان روش مشخص است در روش پرس گرم برای استخراج روغن از دانه از حرارت استفاده می گردد یعنی ابتدا دانه ها گرم می شوند و سپس توسط فشار وارد کردن به آن ها روغن خارج می گردد.

در این روش معمولا از ماده شیمیایی به نام هگزان نیز استفاده می گردد. هگزان یک حلال شیمیایی است و با روغن موجود دردانه ترکیب می گردد و باعث می شود که تقریبا 100 درصد روغن دانه استحصال گردد.

روغنی که به این شکل به دست می آید خوراکی نبوده و روغن خام محسوب می شود که برای قابل استفاده شدن باید تصفیه شود و مواد مضر آن خارج گردند.

چون حرارت دیدن روغن و استفاده از مواد شیمیایی باعث تغییر ترکیبات روغن می گردد لذا در سال های اخیر با پیشرفت فناوری دستگاه پرس سرد روغن گیری به وجود آمد که قادر بودند بدون حرارت و استفاده از حلال ، روغن دانه را جدا کنند که اصطلاحا به آن ها پرس سرد گفته می شود.

درروش پرس سرد معمولا روغن به دست آمده حداکثر دارای 30 تا 40 درجه حرارت است که این حرارت کم هیچ آسیبی به ترکیبات شیمیایی روغن وارد نمی کند.

البته مسلم است که در پرس سرد نمی توان 100 درصد روغن را از دانه استخراج کرد ولی در عوض به سلامت روغن آسیبی وارد نمی گردد.

مشخصات دانش فنی تولید :

به جهت پیشرفت های فناوری در کشور دانش فنی این صنعت از صفرتاصدان در اختیار شرکت های ایرانی است. به طوری که قبلا جهت تسریع و امکان بهینه درروش پرس سرد از کمک فیلتر جهت تسهیل عملیات در فیلتر پرس استفاده می نمودند ولی اینک در روش پرس سرد دیگر استفاده نمی گردد لذا دانش فنی این فرایند در کشور عمومی گردیده است.

کنترل کیفیت در کارخانه روغن کشی از کلزا :

از مواردی که در مبحث کنترل کیفی محصول به عنوان آزمایش های موردنیاز محصول ذکر می گردد، واضح است که به دلیل ویژگی ها و شرایط خاص آزمایش ها ، وجود یک آزمایشگاه در واحد ضروری است.

بنابراین در این واحد آزمایشگاهی برای انجام آزمایش های مذکور پیش بینی می گردد که دارای تجهیزات آزمایشگاهی موردنیاز باشد.

این تجهیزات عبارت اند از : پالايشگر/ ترازوی دقیق آزمایشگاهی/ PH متر دیجیتالی / اتوکلاو / دسیکاتور/ دستگاه آب مقطر گیری و غیره جهت آزمایش ها و کنترل های دستورالعمل سازمان دارو و غذا انجام خواهد گردید.


زمین و محوطه سازی و ساختمان های مود نیاز جهت احداث کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال


مساحت زمین و محوطه سازی مورد نیاز طرح

  • زمین : 3392 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 1800 مترمکعب
  • حصارکشی و درب : 540 مترمربع
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 225 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز و روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) : 45 عدد

مساحت ساختمان های مورد نیاز طرح

  • سالن تولید ( سوله ) : 900 مترمربع
  • انبار مواد اولیه ( سوله ) : 1200 مترمربع
  • سالن تولید ( سوله ) : 825 مترمربع
  • انبار مواد اولیه ( سوله ) : 450 مترمربع
  • انبار محصول ( سوله ) : 450 مترمربع
  • ساختمان اداری ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 174 مترمربع
  • رفاهی و نگهبانی ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 100 مترمربع
  • زیرسازی سیلوهای مواد اولیه و روغن خام ( زیرسازی ) : 450 مترمربع

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال :

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال


نیروی انسانی تولیدی و غیر تولیدی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه روغنکشی از کلزا با ظرفیت 700 تن در سال

پرسنل اداری مورد نیاز عبارتند از :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : ( نیازی به این سمت نیست )
  • مدیر بازرگانی و فروش : 1 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 1 نفر
  • مسئول تدارکات : ( نیازی به این سمت نیست )
  • نگهبانی : 2 نفر

کارکنان تولیدی مورد نیاز عبارتند از :

  • مدیر فنی : 1 نفر
  • مدیر تولید : ( نیازی به این سمت نیست )
  • مدیر کنترل و کیفیت : 1 نفر
  • سرپرست انبار : 1 نفر
  • کارشناس برنامه ریزی و تولید : ( نیازی به این سمت نیست )
  • سرپرست نگهداری و تعمیرات : 1 نفر
  • کارشناس کنترل کیفیت : ( نیازی به این سمت نیست )
  • تکنسین مکانیک : 1 نفر
  • تکنسین برق : 1 نفر
  • کارگر انبار مواد اولیه : 2 نفر
  • کارگر انبار محصول : 2 نفر
  • راننده وسایل نقلیه : 1 نفر
  • اپراتور خط : 6 نفر

تبصره : حقوق سالانه 18 ماه محاسبه می‌شود ( 12 ماه حقوق و 2 ماه پاداش ، عیدی ، 1 ماه سنوات و 3 ماه بیمه سهم کارفرما )

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی کلزا ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس ببگیرید .


دانلود  فایل های طرح توجیهی تیپ روغن کشی از دانه های روغنی کلزا

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی روغنکشی از دانه های کلزا 5000 تن در سال ، سال 1400 + کامفار ( 114 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 29 آذر 1400 16:43
حجم فايل 1.44 MB
دانلود 18

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار روغن خام کلزا 700 تن 40 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 18:07
حجم فايل 1.12 MB
دانلود 7

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی توسعه تولید روغن خوراکی 240 هزار لیتر روغن آفتابگردان، 240 هزار لیتر روغن کنجد و 120 تن کنجاله در سال در زمینی به مساحت 400 متر مربع (شهریور 1402) ( 40 صفحه ) (PDF+WORD)( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 11 آبان 1402 16:53
حجم فايل 1.02 MB
دانلود 8

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی روغنکشی از دانه های کنجد و کلزا 23 صفحه سال 95 داغ
تاريخیکشنبه, 22 دی 1398 21:01
حجم فايل 769.75 KB
دانلود 194

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی کشت و تولید دانه های روغنی کلزا 34 صفحه سال 95 داغ
تاريخشنبه, 14 دی 1398 02:06
حجم فايل 927.45 KB
دانلود 100

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید 1400 تن روغن کلزا و پنبه دانه + 910 تن لینتر پنبه (52 صفحه ، بهار 1400، فرمت PDF)(ویژه - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخپنج شنبه, 07 ارديبهشت 1402 06:33
حجم فايل 1.15 MB
دانلود 10

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories